Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Adverteren

Amateurvoetbalopzondag.nl biedt de mogelijkheid om te adverteren op de website. Het karakter van de website zorgt er voor dat er sprake is van een landelijke dekking voor onze bezoekers. 

Ligt uw interesse juist binnen een bepaalde regio, dan kunt u er voor kiezen om te adverteren op de competitiepagina waar uw doelgroep zich het meest zal bevinden.

Indien u geïnteresseerd bent in campagnes voor een langere tijd, op specifieke plaatsen binnen de website of op alle pagina’s van de website, kunt u contact opnemen met marketing@amateurvoetbalopzondag.nl.

 

De tarieven zijn afhankelijk van de plaats en duur van de advertentie.

 

Plaats:

Amateurvoetbalopzondag.nl scheidt de website in twee delen en dus twee tarieven: de homepage en de overige pagina’s. Door het totaal aan bezoekersaantallen is het tarief op de homepage hoger dan op de overige pagina’s. Tevens kan er gekozen worden om uw advertentie op iedere pagina te laten zien.

 

Duur van de advertentie:

De minimale afname bedraagt 1 maand. Amateurvoetbalopzondag.nl geeft kortingen op kwartaalcampagnes ten opzichte van maandcampagnes.

 

De banners kunnen door uzelf aangeleverd worden of u kunt amateurvoetbalopzondag opdracht geven een banner te ontwikkelen. Amateurvoetbalopzondag.nl beschikt over meerdere typen en formaat banners.

 

Vervolgens plaatst amateurvoetbalopzondag.nl de advertentie gedurende overeengekomen periode en overeengekomen plaats op de website.

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!