Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zondag 28 september 2014
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

Eerste 3 punten voor OFC.

OFC heeft in Utrecht de eerste overwinning van het seizoen behaald. In een gelijkopgaande strijd was de ploeg van de Groot Magreb '90 met 2-3 de baas. Koploper Quick had totaal geen problemen met de Dijk, dat de verlenging voor de KNVB beker tegen Fortuna Sittard duidelijk nog in de benen had. Met de rust stond het al 3-0, waarna het uiteindelijk in het 2e bedrijf nog 4-0 werd. Opvallend moment was de 3-0 van van der Geest. De middenvelder kwam in de ploeg toen de bal op randje 16 van het vijandige doel lag. Vanaf de bank liep hij naar de stilstaande situatie toe; om vervolgens de vrije bal doodleuk in het doel te draaien. Chabab dacht in de lastige thuisbeurt tegen Hollandia aan het langste eind te trekken. Ajnane zette 10 minuten voor tijd de Amsterdammers met zijn 2e goal van de middag op 2-1; Bosman kopte Hollandia toch nog langszij. AFC '34 liep tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Westlandia was met onder andere 2 doelpunten van Beeldstroo een maatje te groot, 0-3. Vlissingen wist zichzelf na een lange busrit te belonen. De Zouaven werd, ondanks de gelijkmaker van Koopman, met 1-4 verslagen. Pattinama was namens de Zeeuwen 2 keer succesvol. Haaglandia/Sir Winston ging andermaal hard onderuit. Ditmaal was JOS/Watergraafsmeer veel te sterk, 6-1. Goalgetter Patrick Lokken maakte 2 Amsterdamse doelpunten; zijn vervanger Ian Refos was goed voor de laatste 2. VOC liep in Delft tegen een pijnlijke nederlaag aan. Het eerste half uur leek er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Akerboom. Van der Steen had VOC al snel op 0-1 gezet, maar na de gelijkmaker van Brouwer kantelde de wedstrijd volledig. Met als eindresultaat: 5-1.

de Zouaven - Vlissingen 1-4 (0-1)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling de Zouaven: Aron van Loon, Frank Abbring, Niek Reus, Ricardo Appelman, Wietse van Diepen, Michel de Wit, Robbin Kooiman, Thomas Hand, Arjen Boekweit, Marco Mazee, Pieter Koopman
Wissels de Zouaven: Tonny Hartog, Jordi van Ammers, Brian Kaagman, Tim Steneker
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Daniël Jansen, Joost de Kubber, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Salim ben Sellam, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Hoessein Bouzambou, Josimar Pattinama
Wissels Vlissingen: Bas Rijkeboer, Khalid el Hattach, Roycel James, Saïd Bouzambou, Dennis Kovacevic, Geraldi Geerman, Raymond Wolff
 
Scheidsrechter: Eleveld L.P.
de Zouaven Minuut Vlissingen
41   Josimar Pattinama
Pieter Koopman 54  
Brian Kaagman Ricardo Appelman 59  
70   Raymond Wolff Salim ben Sellam
76   Roycel James Etiënne Mallie
76   Josimar Pattinama
79   Raymond Wolff
Frank Abbring 81  
83   Geraldi Geerman Josimar Pattinama
89   Hoessein Bouzambou

door Pim Soeters NHD

Dik ze­ven­tig mi­nu­ten was De Zou­a­ven de bo­ven­lig­gen­de par­tij en leek het de te­leur­stel­len­de ne­der­laag van vo­ri­ge week (3-0 uit te­gen VOC) weg te poet­sen. Maar de Groote­broe­kers kre­gen uit­ein­de­lijk een har­de les in ef­fi­ciën­tie van Vlis­sin­gen: 1-4.

De Zou­a­ven be­gon wat wei­fe­lend aan het du­el met de ploeg uit Zee­land. Maar al snel leek de for­ma­tie van Pim Kaag­man grip te krij­gen op het du­el. Toch was het on­danks het goe­de po­si­tie­spel las­tig voor de Groote­broe­kers om door de hech­te de­fen­sie van Vlis­sin­gen te bre­ken. De uit­ploeg, die ze­ker over veel kwa­li­teit be­schikt, leek het ook wel pri­ma te vin­den en loer­de op de coun­ter. Het zorg­de voor een at­trac­tief du­el zon­der ove­ri­gens al te veel 'ooh' en 'aah' mo­men­ten.
Toch wist De Zou­a­ven en­ke­le ma­len via fraaie aan­val­len het vij­an­de­lij­ke doel on­der vuur te ne­men. Maar tel­kens stond er wel een Zeeuws been in de weg. Zo werd een schot van Mar­co Ma­zee na een heer­lij­ke aan­val ge­kraakt. Wiet­se van Die­pens in­zet bleek uit­ein­de­lijk te zacht om Vlis­sin­gen-doel­man Jo­an van Bel­zen te ver­schal­ken.

Hier te­gen­over ston­den de ra­zend­snel­le uit­bra­ken van Vlis­sin­gen. Bin­nen mum van tijd werd bal­ver­lies van De Zou­a­ven om­ge­to­verd tot een le­vens­ge­vaar­lij­ke aan­val van de gas­ten. De Zou­a­ven-doel­man Aron van Loon wist het ge­vaar mee­st­al ech­ter te neu­tra­li­se­ren.
Tot de 41e mi­nuut. Vlis­sin­gen-spits Jo­si­ma Pat­ti­na­ma vond zich na weer een coun­ter oog in oog met Van Loon. Zijn be­hen­di­ge lob­je bleek on­houd­baar. Het was een tref­fer te­gen de ver­hou­din­gen in, maar wel een die bij het aan­vals­plan van Vlis­sin­gen pas­te. In de twee­de helft vol­trok de wed­strijd zich lang vol­gens het­zelf­de beeld. En toen Pie­ter Koop­man - na een we­reld­pass van Van Die­pen - voor de 1-1 te­ken­de, ging De Zou­a­ven na­druk­ke­lijk op zoek naar de voor­sprong.

Mis­schien iets te na­druk­ke­lijk. De thuis­ploeg nam veel ri­si­co. Dat le­ver­de ze­ker mo­ge­lijk­he­den op, maar het was Pat­ti­na­ma die uit­ein­de­lijk aan de an­de­re kant van het veld ge­bruik maak­te van de ruim­te die werd weg­ge­ven: 1-2.
Na de­ze tref­fer knak­te er iets bij De Zou­a­ven. De ploeg pro­beer­de het nog wel, maar mis­te de kracht en over­tui­ging om te­rug te ko­men in het du­el. Vlis­sin­gen wist in de slot­fa­se uit te lo­pen naar een ge­flat­teer­de 1-4 ze­ge. Waar de 1-4 van Hoessein Bouzambou - een vol­ley van on­ge­veer acht­tien me­ter - wel een heer­lijk slot­ak­koord was van een ver­ma­ke­lij­ke wed­strijd.


"We werden te enthousiast"

De Zou­a­ven-trai­ner Pim Kaag­man vond dat zijn ploeg dik ze­ven­tig mi­nu­ten 'pri­ma speel­de' te­gen Vlis­sin­gen. Toch gin­gen de Groote­broe­kers met 1-4 on­der­uit. ,,Ab­so­luut. Ik denk al­leen dat we na de 1-1 te en­thou­si­ast zijn ge­wor­den. Op het mid­den­veld zag je dat het lang­zaam uit el­kaar werd ge­trok­ken en we met te­veel men­sen voor de bal gin­gen lo­pen'', ana­ly­seer­de hij.
,,Daar­bij won­nen we de twee­de bal niet meer. Dat zorg­de er­voor dat we erg kwets­baar wer­den en de con­tro­le ver­lo­ren. Dat vond ik wel erg jam­mer om te moe­ten con­sta­te­ren. Maar aan de an­de­re kant is het ook weer een leer­mo­ment. Ver­der was het voor het pu­bliek denk ik een he­le leu­ke en ver­ma­ke­lij­ke wed­strijd.''

De 1-4 van Hoessein Bouzambou was er één om flink op te poetsen.

Foto: twitterpicture@VCVlissingen

Quick - de Dijk 4-0 (3-0)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Marc Boshoff, Raymond Baten, Steven de Kruijf, Tim Oosterheert, Gino Mulder, Jevon Blijd, Joost de Gelder
Wissels Quick: Michel van Kasteren, Teun Mulder, Kevin van der Geest, Thomas Bouwer
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Robert Verschraagen, Said Bentohami, Moaad el Aakel, Nabil el Gourari, Yannick de Wit, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Anouar Lakbila, Bud Water, Tim Ruder
 
Scheidsrechter: Peeters J.P.
Quick Minuut de Dijk
Jevon Blijd 1  
Steven de Kruijf 22  
39   Yannick de Wit
41   Robert Verschraagen
Kevin van der Geest Raymond Baten 42  
Kevin van der Geest 43  
43   Nabil el Gourari
46   Tim Ruder Yannick de Wit
46   Bud Water Nabil el Gourari
Joost de Gelder 52  
Gino Mulder 55  
60   Anouar Lakbila Olaf Lindenbergh
62   Giovanni Sabajo
Thomas Bouwer Gino Mulder 72  
Teun Mulder Tim Oosterheert 79  

Een prachtige nazomerdag was het decor van een op voorhand leuke wedstrijd. Het ambiteuze De Dijk, uit Amsterdam, was te gast op Nieuw Hanenburg en de gasten hebben een technisch vaardige ploeg. Quick moet het ook van de combinaties hebben, dus lag een spannende wedstrijd, met veel technische hoogstandjes, in het verschiet. De enige vraag bij de gasten was nog in hoeverre de zware wedstrijd van afgelopen woensdag voor de KNVB beker, 4-7 verlies tegen Fortuna Sittard (na verlenging), die ze 100 minuten met een man minder speelde, nog in de benen zat.

Terwijl de toeschouwers nog een mooi plekje in de zon zochten, was het al raak voor Quick. De Haantjes kwamen dus scherp uit de kleedkamer en Jevon Blijd kopte een vrije trap van Marc Boshoff feilloos binnen na iets meer dan een minuut spelen. Een droomstart dus voor de mannen van Frans Danen, die Youssef el Baouchi, Frank v.d. Heiden en Yvo Zuurmond moesten missen wegens blessures. Enkele minuten later moest Quick doelman Sander v.d. Toorn zich strekken, na een inzet uit een vrije trap. Hij wist de bal nog net naast te tikken. Met recht een spectaculaire opening van de wedstrijd dus.

Quick pakte het overwicht snel op en middels vloeiende combinaties wist het voor dreiging te zorgen. Er was een goede afwisseling van aanvallen over de flanken, doorlopende middenvelders en opstomende backs bij Quick, waardoor De Dijk maar geen grip op de aanvalsgolven van Quick kon krijgen. Met name Bright Ampong leek over vleugels te bezitten, want hij zorgde voor veel dreiging aan de rechterkant voor Quick. Ondanks de dreiging, wisten de Haantjes dit nog niet om te zetten in grote kansen en bleef het bij speldenprikjes.

Toch leek De Dijk na 20 minuten spelen op gelijke hoogte te komen. De rechtsbuiten kwam goed door en gaf de bal hard voor het Quick doel. De Dijk spits Dennis Kaars was hier echter niet op berekend en de bal stuiterde van zijn benen richting het lege doel. De bal miste echter vaart, zodat Sander v.d. Toorn de bal nog voor de doellijn kon pakken met een snoekduik. Kort hierna kwam Gino Mulder namens Quick weer goed door en stond na een slalom alleen voor De Dijk doelman Veenboer, die de inzet van Mulder tenauwernood nog te hoekschop kon verwerken.

Na 24 minuten spelen rukte Bright Ampong weer op naar voren en omspeelde 2 tegenspelers. Bij de achterlijn behield hij het overzicht en gaf een perfecte voorzet op Steven de Kruijf, die nog de bal tussen 2 verdedigers kon binnenkoppen en zo deze fraaie aanval tot de 2-0 voor Quick promoveerde. De Dijk was hierdoor aangeslagen en begon steeds meer onderling te mopperen op elkaar. Quick rook bloed en hield de druk hoog, waardoor De Dijk er niet meer uit kon komen. Jevon Blijd kon na een goede actie de derde Haagse treffer maken, maar vond Veenboer op zijn weg, die erger voor de Amsterdammers voorkwam.

Toch nam de frustratie toe en liep Olaf Lindenbergh gemeen door op Raymond Baten. De inmiddels 40-jarige oud prof deed dit echter zo gehaaid dat hij er zonder kaart vanaf kwam, terwijl Raymond Baten gebleseerd raakte. Kort hierna werd een fraaie cominatie door het centrum van de Amsterdammers werd ruw onderbroken toen Steven de Kruijf gevloerd werd op 20 meter van het doel. Kevin v.d. Geest kwam het veld in voor de geblesseerde Baten en nam meteen brutaal plaats achter de bal, na nauwelijks warm te hebben gelopen. Het maakte Van der Geest niets uit, want hij krulde de vrije trap fraai over de muur in de korte hoek en zette Quick vlak voor rust op een 3-0 voorsprong. Een echte gouden wissel dus.

De thee had de Haantjes kennelijk goed gesmaakt en ze waren niet van plan De Dijk nog het gevoel te geven dat er een punt gehaald kon worden. Meteen werden de Amsterdammers fel opgejaagd en hier wisten de gasten niet goed mee om te gaan. Quick bleef aanvallen en binnen 10 minuten na de hervatting lag de bal voor de vierde maal in het netje van De Dijk. Jevon Blijd kwam goed door na een korte combinatie en ging alleen op doelman Veenboer af. Hij behield het overzicht en legde de bal breed op de meegelopen Gino Mulder, die de bal kon aannemen en rustig over de lijn liep voor de 4-0.

De laatste hoop bij De Dijk was dus weg en het was te hopen dat de Amsterdammers “Jantje” snel weer konden terugvinden, want Quick combineerde veelal makkelijk door de defensie heen. Doelman Veenboer was de enige bij de gasten die een dikke voldoende scoorde. Hij was schoten van De Kruijf, Gino Mulder en Blijd meester. De rest van zijn teamgenoten waren te druk met elkaar bezig, of hadden het al opgegeven.

Quick schakelde de laatste 20 minuten ook een tandje terug, waardoor de wedstrijd als een nachtkaars uitging. Het bleef eenrichtings verkeer naar het clubgebouw toe, maar de echte scherpte was eraf. Op spaarzame momenten kwam De Dijk er echter nog wel dreigend uit en liet het zien over goede spelers te beschikken. Na 80 minuten spelen moest Sander v.d. Toorn zijn klasse nog tonen toen hij de inzet van Tim Ruder, na een fraaie solo, moest keren.

Toch hadden de toeschouwers nog wat meer doelpunten kunnen zien. Jevon Blijd schudde zijn tegenspeler weer eens af, maar schoot uit een lastige hoek voor het doel langs. Ook Marc Boshoff had pech en zag zijn vrije trap rakelings over het doel vliegen, maar leek dat enkele minuten later goed te maken. Na een mooie steekbal kwam hij alleen op de doelman van De Dijk af en punterde de bal leep langs de glijdende doelman. De bal eindigde echter op de paal, waardoor het scorebord op 4-0 bleef steken en De Dijk niet mocht klagen dat de score niet hoger was uitgevallen.

Quick is door deze overwinning, gecombineerd met de andere uitslagen, na 4 wedstrijden alleen koploper. Een onverwachte luxe voor Quick, maar wat de spelers betreft slechts een begin van een mooi seizoen. Volgende week mag het wederom thuis spelen en ditmaal komt het Alkmaarse AFC ’34 op bezoek, dat vandaag met 3-0 op eigen veld verloor van Westlandia.

Opstelling Quick:
Sander v.d. Toorn, Bright Ampong, Tim Oosterheert (Teun Mulder), Sijbren Bartlema, Kai van Hese, Raymond Baten (Kevin v.d. Geest), Gino Mulder (Thomas Bouwer), Marc Boshoff, Joost de Gelder, Jevon Blijd

Foto: twitterpicture@Quick1score

DHC - VOC 5-1 (2-1)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Levi Schipper, Lucas van Oeveren, Serhat Köksal, Casper Spaan, Jordy Brouwer, Romano Denneboom
Wissels DHC: Nishant Bekaroe, Bas Voogt, Joshua Wadie, Kevin den Os, René de Graaff
 
Opstelling VOC: Michiel Vis, Derk Hitzerd, Koen Woldring, Martijn de Vries, Vially Mondo, Felix Verhaar, Huub van Heijningen, Yannick Koevermans, Dave van der Steen, Guillermo Liesdek, Pieter Beereboom
Wissels VOC: Remco Gravendijk, Ferdinand Willems, Nick van Wordragen, Nico van Mechelen Canuto
 
Scheidsrechter: Akkerman J.
DHC Minuut VOC
2   Dave van der Steen
Jordy Brouwer 33  
Lucas van Oeveren 37  
Romano Denneboom 44  
61   Derk Hitzerd
62   Nico van Mechelen Canuto Guillermo Liesdek
64   Ferdinand Willems Koen Woldring
65   Dave van der Steen
71   Nick van Wordragen Huub van Heijningen
74   Derk Hitzerd
René de Graaff Romano Denneboom 74  
Casper Spaan 76  
Lucas van Oeveren 89  
Serhat Köksal 90  

Degenen die alleen het eerste half uur van de wedstrijd in Delft hebben gezien, kunnen waarschijnlijk bij het lezen van de bovenstaande uitslag niet geloven dat deze klopt. Na de razendsnelle openingstreffer van Dave van der Steen, die een vrije trap van Derk Hitzerd feilloos tot doelpunt promoveerde, was het V.O.C. dat heer en meester op het veld was. De gastheren konden zich alleen in de wedstrijd houden met opportunistisch voetbal en hopen op een gelukkige omschakeling, waar V.O.C. met beter combinatiespel de boventoon voerde, zonder overigens tot enorme uitgespeelde kansen te komen. Er volgden dat eerste half uur nog een kans uit een corner, een fraai schot van Derk uit de tweede lijn en een goed genomen vrije trap van Martijn de Vries, maar tot doelpunten leidde het niet. Totdat in de 32e minuut door veel te lankmoedig verdedigen onzerzijds een D.H.C.-speler zich zo maar langs de defensie kon manoeuvreren en zowaar de 1-1 mocht aantekenen. ‘Uit het niets’ heet zoiets, en drie minuten daarna was het zelfs alweer raak voor D.H.C., waarmee het spelbeeld weliswaar onrecht werd aangedaan maar het wel iets vertelde over de doeltreffendheid. Een bekende V.O.C.-er verwoordde het in de rust kort maar duidelijk en waarheidsgetrouw op de vraag hoe we in vredesnaam achter hebben kunnen komen heel treffend: “tja, als je als junioren verdedigt…”.

In de tweede helft kwam V.O.C. nooit meer in de buurt van het spelpeil van de eerste helft. Ook D.H.C. overtuigde niet echt, maar het koesterde de voorsprong nagenoeg probleemloos. Toen Derk middels een kamikaze-sliding op de razendrappe linksback van D.H.C. , na zijn eerdere gele kaart, terecht ook nog eens een directe rode kreeg voorgeschoteld, was het pleit eigenlijk al beslecht. De Delftse keeper kreeg nauwelijks meer iets noemenswaardigs te verduren, en defensief bleef het bij ons te open en kwetsbaar. De aanvoer naar de voorhoedespelers van D.H.C. mocht ook te makkelijk plaatsvinden, en van drie door het centrum opgezette aanvallen werd 100% koelbloedig benut. Het enige vermeldenswaardige aan onze kant was de rode kaart voor fysiotherapeut Martijn na blijkbaar enige ‘onbetamelijke taal’ richting de uitstekende scheidsrechter, nadat keeper Michiel Vis in een ultieme poging de beslissende 3-1 te verhinderen met zijn hoofd tegen de desondanks scorende spits was aangeknald, beide groggy op het speelveld achterlatend. Maar… het ganse publiek dacht aanvankelijk dat de kaart naar Vis was uitgegaan, maar zulks bleek gelukkig, ook voor het imago van de leidsman in kwestie, niet het geval.

5-1 dus, een evidente les in doelmatigheid en koelbloedigheid. Gevolg van deze onverkwikkelijke nederlaag is dat we van het linkerrijtje met nu vier punten uit evenveel duels op doelsaldo ineens bijna onderaan het rechterrijtje staan. En dat is best vreemd, want voetballend vermogen zit er genoeg in om een rol van betekenis in de hoofdklasse te kunnen spelen. Uiteraard kan er zo vroeg in het seizoen geen enkele consequentie getrokken uit de huidige ranglijstpositie, dus daar wagen we ons dan ook niet aan. De beste manier om aan te tonen dat de nederlaag tegen D.H.C. als een incident beschouwd mag worden, is door sportieve revanche op jezelf halen, en dat kan volgende week zondag weer thuis tegen het Amsterdamse Chabab. U bent er dan toch ook weer bij op de hopelijk net zo zonovergoten Hazelaarweg?

AFC '34 - Westlandia 0-3 (0-3)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling AFC '34: Ori Hoogland, Emre Aykan, Jamie Heringa, Lars Boekel, Mick Leijdeckers, Sandro Staal, Jim Hulleman, Menno Meijland, Nick Burger, Ali Deveci, Herbert Inecia
Wissels AFC '34: Joey Wiese, Boi Postma, John van der Kort, Matthijs Ramaker, Luc Schuffelen, Mohamed Ouamar, Raymond de Waard
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Robin Faber, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Jeroen Spruijt, Steven Olsthoorn
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Glenn Boon, Niels van Sprakelaar, Mitchell de Bas, Marcel de Bruijn
 
Scheidsrechter: Jong S. de
AFC '34 Minuut Westlandia
2   Anwar Beeldstroo
15   Ramon Ripson
32   Anwar Beeldstroo
Luc Schuffelen Ali Deveci 46  
60   Marcel de Bruijn Jeroen Spruijt
Menno Meijland 61  
75   Mitchell de Bas Mike Brouwer
John van der Kort Sandro Staal 80  
Mick Leijdeckers 81  
Raymond de Waard Herbert Inecia 84  
85   Glenn Boon Ramon Ripson

Foto: AFC34foto.nl

Wedstrijd niet gevonden

Magreb '90 - OFC 2-3 (0-1)

zondag 28 september 2014 om 14:30
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Hamza Mahdad, Jahmill Flu, Omar Boukhari, Rachid Moamedi, Anes Beslija, Anouar Benerroua, Zakaria Amrani, Aziz el Bouazzatti, Jawad Bellahsan, Karim el Kaddouri
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Rachid Boukhoubza, Soufian Boumenjal, Ismael Sardi, Chevello de Rijp
 
Opstelling OFC: Rinaldo O' Neil, Mike Brantjes, Nassim Zohair, Stephan van der Grijp, Gregory Schaken, Luciano Dompig, Marijn Sterk, Marouane Bensabouh, Chelton Linger, Franky Zinhagel, Revelino Denswil
Wissels OFC: Mitchel Vincken, Arsenio Halfhuid, Mouad Benchekh, Cerezo Hilgen, Selcuk Yilmaz, Willem Scheerens, Dave Hertog
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Magreb '90 Minuut OFC
30   Chelton Linger (Penalty)
40   Luciano Dompig
46   Willem Scheerens Luciano Dompig
Rachid Boukhoubza Anouar Benerroua 46  
59   Selcuk Yilmaz Marouane Bensabouh
Soufian Boumenjal Aziz el Bouazzatti 63  
65   Dave Hertog Revelino Denswil
Zakaria Amrani 70  
72   Selcuk Yilmaz
Jahmill Flu (Eigen doelpunt) 75  
Chevello de Rijp 77  
78   Nassim Zohair
Ismael Sardi Zakaria Amrani 83  
Soufian Boumenjal 83  
86   Willem Scheerens

Affiche: Magreb '90 - OFC.

Foto: twitterpicture@Magreb90

Chabab - Hollandia 2-2 (1-0)

zondag 28 september 2014 om 14:30
 
Opstelling Chabab: Raymond Dirven, Clayton Karsari, Mohamed Madmar, Randy Onuoha, Yousouf Zinga, Ati Molly, Bilal el Amrani, Mohammed Ajnane, Mohamed Ba Cherif, Rahim Abdul, Serginio Eijken
Wissels Chabab: Mohammed Ben Ali, Brahim Attalj, Ramon Lujano Benavides, Randill Verweij, Raoul Pengel
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Groot, Bart Spil, Nick de Wit, Thomas de Jong, Toni Bosman, Hassan Aanzi, Patrick van Dijk, Kalvin Robert, Luuk Purvis, Stefan Schipper
Wissels Hollandia: Jannes Biskanter, Ricardo MacNack, Bilal el Abdouni, Lars Weistra, Robin Muller van Moppes
 
Scheidsrechter: Wagner L.
Toeschouwers: 100
Chabab Minuut Hollandia
Clayton Karsari 3  
Serginio Eijken 5  
31   Nick de Wit
Mohammed Ajnane 43  
Mohamed Ba Cherif 44  
46   Robin Muller van Moppes Bart Groot
Raoul Pengel Serginio Eijken 63  
Randill Verweij Ati Molly 70  
72   Bilal el Abdouni Stefan Schipper
73   Bart Spil
75   Toni Bosman
Mohammed Ajnane (Penalty) 80  
Mohamed Madmar 83  
86   Toni Bosman
Rahim Abdul 87  
87   Lars Weistra Luuk Purvis

Op het KNVB west 1 veld in het verwaarloosde sportpark Riekerhaven waar FC Chabab nog speelt, heeft Hollandia wilskracht getoond tegen het sterke FC Chabab. De beide doelpunten werden vanmiddag gemaakt door twee verdedigers.

De eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig, Hollandia speelde echter slordig en kon daardoor niet aan voetballen komen. Te veel balverlies leidde dat de druk vlak voor tijd groot werd op de solide Hollandia verdediging. Vlak voor rust was het echter raak voor de mannen van trainer Alami Ahannach. Aanvoerder Mohamed Ajnane verschalkte de uitstekende Hollandia Doelman Nick van Santen in de 43e minuut. In de rust werd de eerder geblesseerde Robin Muller van Moppes door Hollandia trainer Ron van der gracht gewezen om de wedstrijd te laten om te buigen in een beter bezet middenveld, Bart de Groot bleef daardoor achter in de kleedkamer.

De tweede helft werd er een om van te smullen een sterk spelend FC Chabab dat de Hollandia defensie ruim een kwartier omsingelde en geen kans gaf om er voetballend uit te komen. Het vergat echter achterin de boel op slot te zetten, via de supersnelle Luuk Purvis werden knappe voorzetten gegeven. Uit een onmogelijke hoek wist Kalvin Robert met het hoofd de lat te raken achter doelman Raymond Dirven. In de 73e minuut was het Bart Spil die met een snoeiharde kopbal Raymond Dirven kansloos liet en Hollandia op een 1-1 bracht. Zeven minuten later was het wederom Aanvoerder Mohamed Ajnane die door de vaak irritant fluitende scheidsrechter overigens terecht toegekende strafschop benutte en Hollandia weer op achterstand zette. De jonge ploeg van Ron van der Gracht kreeg op dat moment iets over zich heen “dat gebeurd ons niet” en vocht zich in de laatste tien minuten terug in de wedstrijd. In de 86e minuut was het Toni Bosman de stoere 19 jarige verdediger die met het hoofd de op dat moment terechte gelijkmaker scoorde. Meer zat er niet in voor de leeg geknokte ploeg van Hollandia waar het iedere week een lust is om naar te kijken.

Bart Spil scoort in de 73e minuut met een rake kopbal de 1-1.

Foto: Peter van Lobberegt.

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!