Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zondag 2 november 2014
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

Foto: twitterpicture@RvA444

 

 

Quick pakt de 1e periode na Houdini act.

Het was rond 16.30u extreem spannend in de Hoofdklasse A. Quick had net op ongelooflijke wijze een 3-0 achterstand omgebogen naar 3-3 en moest afwachten wat de eindstand in Amsterdam bij Chabab - OFC was. Deze bleek 1-1 en dus voldoende voor het winnen van de 1e periode. Daar zag het lange tijd niet naar uit. Magreb '90 was op het eigen sportpark duidelijk de baas en liep uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong. Zelfs na de 3-1 van Blijd leek er niets te halen voor Quick. Toen een kwartier voor tijd Omar Boukhari met rood van het veld werd gestuurd en de Gelder een strafschop mocht nemen scheen er weer licht aan de horizon. Het sprankje hoop verdween echter gelijk, want de Gelder zag zijn inzet door Groenhard worden gekeerd. Niets leek een overwinning voor Magreb '90 nog in de weg te staan. Echter in de 89e minuut zorgde Boshoff voor de aansluitingstreffer en diep in de blessuretijd was het goudhaantje van der Geest met de 3-3. Bijna was Vlissingen er dus met de eerste prijs van het seizoen vandoor gegaan. Zij wonnen namelijk door een vroeg doelpunt van Pattinama de lastige uitwedstrijd bij Hollandia.

Verder waren er overwinningen voor Westlandia, de Dijk, DHC en JOS/Watergraafsmeer. Westlandia bezorgde Haaglandia/Sir Winston de 8e nederlaag van het seizoen. Steven Olsthoorn nam alle treffers voor zijn rekening, 1-4. De Dijk maakte korte metten met AFC '34, 0-4. De doelpunten werden keurig over de 2 helften verdeeld. Bentohami en el Aanrani voor de break; Kaars 2 keer na de rust. DHC kwam eerst nog op achterstand, maar mede door 2 doelpunten van Spaan werd er toch met 4-1 van de Zouaven gewonnen. JOS/Watergraafsmeer won het Amsterdam - Rotterdam duel tegen VOC met 4-2. Paul Dekker schoot namens de thuisploeg 2 keer met scherp.

Magreb '90 - Quick 3-3 (2-0)

zondag 2 november 2014 om 14:30
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Bilal Ched Dadi, Hamza Mahdad, Omar Boukhari, Rachid Moamedi, Ismael Sardi, Rachid Maamri, Zakaria Amrani, Jawad Bellahsan, Karim el Kaddouri, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Rachid Boukhoubza, Anouar Benerroua, Ismaïl el Abbassi, Mohammed Ardaghal
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Max Smits, Sijbren Bartlema, Kevin van der Geest, Marc Boshoff, Raymond Baten, Gino Mulder, Jevon Blijd, Joost de Gelder
Wissels Quick: Michel van Kasteren, Teun Mulder, Frank van der Heiden, Youssef el Baouchi
 
Scheidsrechter: Wateler M.
Magreb '90 Minuut Quick
10   Kevin van der Geest
Rachid Moamedi 15  
Karim el Kaddouri 35  
Bilal Ched Dadi 37  
Rachid Moamedi 37  
Jawad Bellahsan 50  
51   Jevon Blijd
56   Frank van der Heiden Raymond Baten
58   Youssef el Baouchi Gino Mulder
64   Youssef el Baouchi
Hamza Mahdad 64  
Omar Boukhari 75  
76   Joost de Gelder (Gemiste penalty)
Rachid Boukhoubza Nourdin Boukhari 78  
Karim el Kaddouri 80  
Aziz el Bouazzatti Jawad Bellahsan 81  
89   Marc Boshoff
90 + 5 Kevin van der Geest

Midden in een Utrechts bedrijven gebied ging Quick op bezoek bij het kleine terrein van Magreb 90. Het leek er erg desolaat te liggen, maar het heerlijke weer (houdt maar niet op) had een enorm aanzuigende werking op de Marokkaanse samenleving in Utrecht. Bij het begin van de wedstrijd stonden er zomaar 500 man langs de lijn en ook nog zo'n 50 op de brug in hun eigen skybox.

Quick begon sterk aan de wedstrijd, maar tot kansen kwam het nog niet. Na zo'n 10 minuten gooide de gastheren het schroom van zich af en werden steeds gevaarlijker. Een diepe bal resulteerde in een een op een duel met doelman Sander Vd Toorn, maar die laatste wist nog redding te brengen. Een minuut later kwamen de Haantjes weer goed weg, nadat een vrije kopkans via de grond tegen de lat werd gekopt, buiten bereik van iedereen.

Het bleek slechts uitstel van het onvermijdelijke, want na een kwartier spelen kwam Magreb op een terechte voorsprong. Een schot van 20 meter kwam tegen de paal, maar in de rebound viel de bal precies voor de voeten van een middenvelder, die eenvoudig de 1-0 maakte. Quick leek hierdoor van slag en de Utrechters lieten zien over een technisch zeer vaardige ploeg te beschikken. De Haagse ploeg werd geregeld van de mat gespeeld en het was wachten op meer doelpunten. Max Smits en Sijbren Bartlema wisten op het laatste moment erger te voorkomen bij 2 gevaarlijke kansen.

Na een half uur kreeg Quick een grote kans, toen een afgeslagen voorzet voor de voeten van Joost de Gelder viel. Hij schoot de bal ineens op doel, maar zag de Magreb doelman de bal nog net tot hoekschop verwerken. Verder speelde Quick te slordig om tot grote kansen te komen voor de rust. Enkele minuten later sloeg Magreb wel toe. Een schot van Nourdin Boukhari werd van richting veranderd, waardoor iedereen op het verkeerde been stond. Iedereen behalve een scherpe buitenspeler, die de bal dankbaar in het lege doel schoof. Protesten voor buitenspel waren ongegrond; 2-0 derhalve.

Tot de rust bleven de gastheren beter, maar leek de Quick defensie de zaakjes beter op orde te krijgen. Na de rust ging Quick duidelijk op zoek naar de aansluiting, maar kreeg het na 4 minuten al de deksel op de neus. Uit een counter was de linksbuiten sneller dan iedereen en schoof de bal langs de uitgelopen Sander Vd Toorn en schoot tot grote vreugde van de supporters de 3-0 binnen. Hierdoor stond Quick voor een schier onmogelijke opgave om de periode binnen te halen.

Het restant van de tweede helft liep uit op een zeer boeiend schouwspel. Quick trok met volle overtuiging ten aanval en trainer Frans Danen had Frank Vd Heiden als extra spits ingebracht. Meteen vanaf de aftrap kwam Quick weer terug en Jevon Blijd wist na een fraaie solo de Magreb doelman eindelijk te passeren en bracht zo de stand op 3-1. Achterin kwam er meer ruimte voor de Magreb aanval, die vooral met gevaarlijke counters gebruikt. Quick had al snel de dreiging bijna omgezet in een doelpunt. Een voorzet werd ingekopt, maar de meer dan uitstekende Utrechtse doelman ranselde de bal uit de hoek.

Zoals gezegd was Magreb in de counter gevaarlijk. Na een uur spelen hadden de gastheren de score al verder moeten uitbreiden. Tot 3 maal toe kregen ze een vrije doortocht naar het Quick doel, maar telkenmale wilde de aanvallers de mooie oplossing kiezen en met een lobje scoren. Sander vd Toorn maakt optimaal gebruik van zijn lengte en voorkwam erger voor de Haantjes.

Hierna kwam Youssef el Baouchi goed door over de flank en gaf een perfecte voorzet richting Jevon Blijd. Voordat hij de bal in het lege doel kon schuiven, werd hij uit balans gebracht door een verdediger, waarna scheidsrechter Wateler de bal op de stip legde en rood aan de verdediger gaf. Joost de Gelder schoot de kalktrap weliswaar goed de hoek in, maar de doelman lag in dezelfde hoek en stopte de bal. Vanaf dat moment begon het Magreb publiek zich nog nadrukkelijker te roeren langs de lijn, want het werd ze iets te spannend. Ook nadat de Magreb voorhoede weer een 100% kans had gemist, traden namelijk weer voetbalwetten in.

Marc Boshoff zette een aanval door het hart van de Magreb defensie op en met enkele combinaties kreeg hij de bal terug en schoot beheerst de aansluiting binnen. 3-2 dus, na 85 minuten spelen. Een zeer hectische slotfase was zo ingegaan, met een uitfluitend en schreeuwend publiek, dat enorm meeleefde.

Het niet meer verwachte gebeurde dan toch in de vierde minuut van de blessuretijd. Sijbren Bartlema gooide de bal ver voor het doel, waar de bal werd verlengd. Achterin stond Kevin Vd Geest, die met een vlammend schot de bal in de verre kruising schoot. Enorme ontlading bij Quick en ongeloof bij het publiek, dat zich hierna op de arbiter afreageerde.

De staf had aangegeven dat dit resultaat vastgehouden moest worden, hetgeen ook gebeurde. De laatste minuut hield Quick de bal in de ploeg en zo eindigde de wedstrijd in 3-3, na een 3-0 achterstand. Op het veld wachtte de spelers de teletekst af en de ontlading was enorm toen duidelijk was dat de periodetitel binnen was, dankzij het gelijke spel van FC Chabab.

Marcel de Kler.

Chabab - OFC 1-1 (1-1)

zondag 2 november 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Akkerman J.
Chabab Minuut OFC
35   Gregory Schaken
Rahim Abdul 45 + 3

Hollandia - Vlissingen 0-1 (0-1)

zondag 2 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Spil, Thomas de Jong, Toni Bosman, Bilal el Abdouni, Lars Weistra, Patrick van Dijk, Robin Muller van Moppes, Kalvin Robert, Luuk Purvis, Stefan Schipper
Wissels Hollandia: Jannes Biskanter, Bart Groot, Nick de Wit, Milco Leijen, Stefan Dol
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Ferry Alfons, Joost de Kubber, Khalid el Hattach, Milton Roemeratoe, Etiënne Mallie, Salim ben Sellam, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Josimar Pattinama, Raymond Wolff
Wissels Vlissingen: Bas Rijkeboer, Daniël Jansen, Saïd Bouzambou, Dennis Kovacevic, Geraldi Geerman, Hoessein Bouzambou
 
Scheidsrechter: Jong S. de
Toeschouwers: 250
Hollandia Minuut Vlissingen
5   Josimar Pattinama
17   Raymond Wolff
Patrick van Dijk 38  
Stefan Dol Robin Muller van Moppes 60  
Bart Groot Stefan Schipper 60  
72   Daniël Jansen Khalid el Hattach
Lars Weistra 73  
Milco Leijen Bilal el Abdouni 80  
81   Quincy Gooding Joost de Kubber
84   Hoessein Bouzambou Raymond Wolff

Hollandia speelde vanmiddag tegen VC Vlissingen een goede wedstrijd, werkte keihard maar door een vroege goal en liep het de hele wedstrijd achter de feiten aan en tikten de minuten genadeloos weg.

De eerste helft was vijf minuten oud toen Josimar Pattinama de score opende na een onoplettendheid in de Hollandia verdediging. Hollandia rechte de rug en ging op jacht naar de gelijkmaker, er waren kansen voor Kalvin Robert en Luuk Purvis. Maar de bal verdween niet achter doelman Joan van Belzen. Vlissingen loerde op de counter met de gevaarlijke vleugelspitsen Abdserrahman Abdenie en Milton Roemeratoe, deze gaven de Hollandia verdediging handen vol werk.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld weer, een Hollandia jagend op de gelijkmaker en een counterend Vlissingen. De verdediging van Vlissingen wilde de drie punten mee terug nemen en schoten de ballen bijna naar het parkeerterrein. Ook het tijdrekken werd tot een kunst geheven door de Vlissingers. Hollandia trainer Ron van der Gracht probeerde het tij te keren met een dubbele wissel, echter het mocht niet baten. Vlissingen deed goede zaken en staat nu op een tweede plaats met een punt achter Quick dat vandaag een steekje liet vallen tegen Magreb’90.

Website: Hollandia (Peter van Lobberegt)

Vlissingen ging er bijna als lachende 3e met de 1e periode vandoor.

Foto: Dini Spil

AFC '34 - de Dijk 0-4 (0-2)

zondag 2 november 2014 om 14:00
 
Opstelling AFC '34: Ori Hoogland, Jamie Heringa, Lars Boekel, Mick Leijdeckers, Sandro Staal, Jim Hulleman, Luc Schuffelen, Menno Meijland, Mohamed Ouamar, Nick Burger, Eelke de Graaf
Wissels AFC '34: Emre Aykan, Matthijs Ramaker, Ali Deveci, Herbert Inecia, Raymond de Waard
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Fouad Karami, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Robert Verschraagen, Said Bentohami, Kevin Huijsman, Moaad el Aakel, Nabil el Gourari, Dennis Kaars, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Alje Wiltenburg, Frank Schilder, Terry Boné, Youssef el Abdelhadi, Bud Water
 
Scheidsrechter: Westenbroek A.P.
AFC '34 Minuut de Dijk
3   Said Bentohami
Luc Schuffelen 7  
23   Giovanni Sabajo
30   Mustapha el Aamrani
42   Robert Verschraagen
Mick Leijdeckers 44  
Jamie Heringa 45  
45   Frank Schilder
Emre Aykan Luc Schuffelen 46  
Nick Burger 60  
Menno Meijland 68  
Herbert Inecia Menno Meijland 71  
73   Alje Wiltenburg Olaf Lindenbergh
75   Dennis Kaars
78   Terry Boné Kevin Huijsman
79   Dennis Kaars
Ali Deveci Eelke de Graaf 80  
80   Frank Schilder Giovanni Sabajo

DHC - de Zouaven 4-1 (0-1)

zondag 2 november 2014 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Joshua Wadie, Levi Schipper, Lucas van Oeveren, Casper Spaan, Jordy Brouwer, Romano Denneboom
Wissels DHC: René Schreuder, Bas Voogt, Ricky van den Bergh, Rodney Sno
 
Opstelling de Zouaven: Aron van Loon, Jordi van Ammers, Matthieu Boots, Niek Reus, Ivo de Heus, Michel de Wit, Thomas Hand, Arjen Boekweit, Ike Nanka-Bruce, Marco Mazee, Pieter Koopman
Wissels de Zouaven: Tonny Hartog, Chris Grooteman, Robbin Kooiman
 
Scheidsrechter: Grilis B.
DHC Minuut de Zouaven
5   Ivo de Heus
38   Thomas Hand
54   Chris Grooteman Ivo de Heus
Lucas van Oeveren (Penalty) 55  
56   Michel de Wit
Ricky van den Bergh Joshua Wadie 65  
Ricky van den Bergh 66  
69   Robbin Kooiman Thomas Hand
Rodney Sno Romano Denneboom 80  
Casper Spaan 85  
Casper Spaan 90  

door Barry van Langen

Uit­hui­len en weer door­gaan, zegt aan­val­ler Pie­ter Koop­man na de 4-1 ne­der­laag te­gen DHC. Het is iets dat De Zou­a­ven voor deze zon­dag­mid­dag in Delft nu al vijf wed­strij­den ach­ter el­kaar doet, maar zon­der daar­na te win­nen. ,,Wat moet je dan?’’
Een team­buil­dings­uit­je is vol­gens Koop­man niet no­dig. ,,De team­spi­rit zit wel goed. Daar ligt het niet aan. Het is al­leen wat slap al­le­maal. Mis­schien la­ten de er­va­ren jon­gens het ook wat af­we­ten'', zoekt hij naar oor­za­ken. Zelf is hij ook één van de er­va­ren jon­gens, maar hij kan als spits on­danks de slech­te re­sul­ta­ten goe­de cij­fers over­leg­gen. Tot deze speel­ron­de scoor­de De Zou­a­ven acht keer, waar­van Koop­man er ze­ven voor zijn re­ke­ning nam. Ivo de Heus is de an­de­re doel­pun­ten­ma­ker.

Na DHC is daar geen nieu­we naam bij­ge­ko­men, aan­ge­zien het De Heus is die na drie mi­nu­ten via een vrije trap de 0-1 scoort. Na de 3-1 over­win­ning op West­lan­dia, ze­ven we­ken ge­le­den, heeft het 453 mi­nu­ten ge­duurd voor de ploeg van trai­ner Pim Kaag­man weer een voor­sprong op het sco­re­bord ziet ver­schij­nen.
Het is voor 51 mi­nu­ten. Dan krijgt DHC een pe­nal­ty om­dat De Zou­a­ven-mid­den­vel­der Mar­co Ma­zee zijn voet uit­steekt waar­over DHC-aan­val­ler Casper Spaan zich laat val­len. Koop­man vindt het te zwaar ge­straft, trai­ner Kaag­man kan het van­af de kant niet zien, maar vindt dat Ma­zee de scheids­rech­ter niet in ver­le­gen­heid moet bren­gen door zijn voet uit te ste­ken. De be­zoe­kers spe­len op dat mo­ment met tien man om­dat De Heus met een ham­string­bles­su­re het veld uit is ge­gaan, maar in­val­ler Chris Groote­man – ruim een jaar ge­bles­seerd ge­weest - nog be­zig is met een war­ming-up. Dit tot on­be­grip van Koop­man. ,,Als ie­mand ge­bles­seerd is, moet je di­rect wis­se­len, is mijn me­ning.’’
De pe­nal­ty gaat bin­nen en het be­gin van een slor­dig De Zou­a­ven is in­ge­luid. Zo speelt aan­voer­der Mi­chel de Wit een vrije bal over vijf me­ter zo in de voe­ten van een DHC-spe­ler en weet ook links­back Jor­di van Am­mers een bal over een paar me­ter niet naar een spe­ler in het­zelf­de shirt te spe­len.

Via oud-prof Ric­ky van den Bergh komt de thuis­ploeg in de 67ste mi­nuut op een 2-1 voor­sprong, waar­na De Zou­a­ven meer ri­si­co gaat ne­men door met drie man ach­ter­in te gaan spe­len. Bij­na le­vert het suc­ces op, maar de voor de ge­bles­seer­de Tho­mas Hand in­ge­val­len Rob­bin Kooi­man ziet zijn har­de schot op won­der­baar­lij­ke wij­ze ge­keerd wor­den.
Aan de an­de­re kant valt het doel­punt wel. Het be­te­kent de ge­na­de­klap voor De Zou­a­ven, die nog wat er­ger wordt met een vier­de tref­fer in de slot­se­con­de. De uit­slag is aan de hoge kant, maar voor De Zou­a­ven geldt voor­al dat het weer niet heeft ge­won­nen. Daar­naast ver­liest het ook nog De Heus met een ham­string­bles­su­re en Hand met een rug­bles­su­re. Eni­ge mee­val­ler is de co­me­back van Groote­man.


'Drie mi­nu­ten, is dat lang?’

De Zou­a­ven-aan­val­ler Pie­ter Koop­man klaag­de over het lan­ge wach­ten met wis­se­len toen Ivo de Heus ge­bles­seerd naar de kant ging. Trai­ner Pim Kaag­man kan zich daar niet in vin­den. ,,Lang warm­lo­pen? Drie mi­nu­ten, is dat lang? Dat is echt niet de oor­zaak van die pe­nal­ty, hoor. Als Mar­co (Ma­zee, red.) ge­woon blijft staan, is er niks aan de hand en blijft het 1-0.’’

Na de be­nut­te pe­nal­ty scoort DHC ook nog de 2-1, waar­na Kaag­man be­sluit ach­ter­in één-op-één te gaan spe­len met drie ver­de­di­gers. ,,Je hoopt dat het goed gaat, maar weet ook dat je in het mes kunt lo­pen. En dat ge­beurt met de 3-1 en 4-1. Maar als Rob­bin (Kooi­man, red.) die bal bin­nen­schiet, dan zeg­gen we al­le­maal: ’Dat is goed ge­lo­pen.’ En nu ver­lies je.’’

JOS/Watergraafsmeer - VOC 4-2 (2-1)

zondag 2 november 2014 om 14:00
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Aldin Mehanovic, Arthur van Metelen, Erik Piket, Maurice Renger, Roy Bussman, Patrick Lokken, Paul Bekker, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Donovan Valies, Davey van 't Schip, Thierry van der Kooye
 
Opstelling VOC: Michiel Vis, Derk Hitzerd, Koen Woldring, Martijn de Vries, Sjors Lankhaar, Felix Verhaar, Nick van Wordragen, Robbert Stout, Yannick Koevermans, Dave van der Steen, Guillermo Liesdek
Wissels VOC: Ruud Steijvers, Jermaine Varela, Pieter Beereboom
 
Scheidsrechter: Wagner L.
JOS/Watergraafsmeer Minuut VOC
Richmond Bossman 9  
Paul Bekker 19  
24   Felix Verhaar
Paul Bekker 50  
55   Ruud Steijvers Derk Hitzerd
55   Felix Verhaar
Roy Bussman 65  
71   Dave van der Steen
71   Jermaine Varela Felix Verhaar
74   Koen Woldring
Paul Bekker 76  
Thierry van der Kooye Roy Bussman 79  
Davey van 't Schip Paul Bekker 84  
Davey van 't Schip 85  
86   Dave van der Steen
87   Jermaine Varela Koen Woldring
Donovan Valies Patrick Lokken 88  
88   Sjors Lankhaar

De supporters die met V.O.C. meereisden kregen niet waarvoor zij gekomen waren. Op het kleine maar gezellige veld in Amsterdam zuidoost kwam V.O.C. nooit in de wedstrijd. Alle goede bedoelingen ten spijt gaat er op dit moment teveel mis. Er zijn te weinig spelers in goede vorm en er is daardoor ook niemand die de machine weer soepel draaiend krijgt. De meest elementaire dingen gaan fout en wij hebben ook nog eens de pech dat de fouten genadeloos afgestraft worden. Tel daarbij op het feit dat er wekelijks van samenstelling gewijzigd wordt of moet worden en de plaats op de ranglijst is verklaard.

Illustratief voor dit alles was het tweede doelpunt van JOS halverwege de eerste helft. Het begin van een V.O.C. aanval wordt onderbroken door een slordige balaanname. Bij de overname door JOS over onze rechter verdedigingsflank wordt er drie maal weinig daadkrachtig ingegrepen en wij stonden met 2-0 achter. Weliswaar kon Felix Verhaar even later een gekraakt schot binnen frommelen, maar nog steeds voelde het niet als terugkomen in de wedstrijd. Direct na rust was het voor de derde keer raak over onze rechterflank en leek de wedstrijd gespeeld.
Het enige aanvallende lichtpuntje kwam 20 minuten voor tijd toen Guillermo zich eindelijk een keer van zijn bewakers kon ontdoen. Zijn prima voorzet werd door Dave van der Steen kundig afgemaakt.

Er gloorde hoop. 3-2 achter met 20 minuten te spelen. Daar moet nog minimaal een puntje uit te slepen zijn. Niets was minder waar. Er werden nauwelijks echte kansen geschapen. Alweer lankmoedig verdedigen zorgde voor 4-2 en V.O.C. geloofde er niet meer in.

Komt er dan helemaal geen positief nieuws uit Amsterdam? Jawel: Ruud Steijvers maakte zijn eerste competitie-minuten van dit seizoen en zoals een supporter opmerkte “Wij gaan binnenkort op trainingskamp en daarna gaat het altijd beter”.

Website: VOC

Wedstrijd niet gevonden

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!