Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 22 november 2014
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

Opkomst Westlandia en OFC.

Foto: twitterpicture@Westlandia

 

Vlissingen verovert koppositie na omstreden doelpunt.

Vlissingen is erin geslaagd om de koppositie over te nemen van Quick. Voor een kleine 1000 toeschouwers waren het de bezoekers die veelal de bal hadden en de gastheren die loerden op de counter. Vlissingen doelman en tevens aanvoerder moest een aantal malen reddend optreden. Met name Quick aanvaller Blijd was een ware plaag voor de defensie van de thuisploeg. Toch was het Vlissingen dat als eerste het net liet bollen. Hoessein Bouzambou rondde een fraaie uitval vakkundig af. De treffer werd echter vanwege buitenspel afgekeurd. Nadat Blijd wederom een paar keer gevaarlijk voor doelman van Belzen opdook was het ben Sallem die een voorzet van Pattinama netjes achter Quick goalie van der Toorn knikte, 1-0. Ietwat tegen de verhoudingen in zochten beide teams met een 1-0 ruststand de kleedkamers op. 5 minuten na de verplichte pauze een opmerkelijk moment. Na een opstootje ver op de helft van Vlissingen was keeper van der Toorn ook verhaal gaan halen. De Kubber nam de door scheidsrechter van der Werff toegekende vrije trap snel en Mallie schoot de bal in het lege doel, 2-0. De Quick spelers enigszins gefrustreerd van dit onrecht ging met goed voetbal opzoek naar de aansluitingstreffer. 25 minuten voor tijd kwam die er ook. Blijd schoot het leer via de onderkant van de lat binnen. Quick ging opzoek naar meer, maar van Belzen bleek steeds een sta in de weg. Toen ook hij op een knal van Blijd gepasseerd was, bracht het houtwerk redding, 2-1.

Magreb '90 heeft Chabab de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. Op een moeilijk bespeelbaar veld was het Nourdin Boukhari na een fraaie solo van Bellahsan met de winnende treffer.

OFC profiteerde nauwelijks van het puntenverlies van de Quick en Chabab. Het zelfs weinig gescheeld of het was helemaal niet dichterbij gekomen. In de blessuretijd miste Westlandia spits de Bruijn namelijk een strafschop. Zodoende bleef het 1-1.

Onderin deed VOC goede zaken. Concurrent Hollandia werd met 0-2 opzij gezet. Na respectievelijk 6 nederlagen en 7 verliespartijen op rij speelden AFC '34 en de Zouaven in een onderling duel met 0-0 gelijk.

De Dijk maakte gehakt van Haaglandia/Sir Winston, 0-8. Dennis Kaars scoorde 3 keer namens de Amsterdammers.

JOS/Watergraafsmeer won in een doelpuntrijk duel met 4-3 van DHC. De bezoekers kwamen na iedere goal van de thuisploeg weer op gelijke hoogte. De 4-3 van de Bruijne vlak voor tijd kon echter niet meer gelijk worden getrokken. DHC verloor niet alleen de wedstrijd, maar zag ook Levi Schipper en Casper Spaan met een rode kaart het veld vroegtijdig verlaten.

Vlissingen - Quick 2-1 (1-0)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Daniël Jansen, Ferry Alfons, Joost de Kubber, Milton Roemeratoe, Etiënne Mallie, Saïd Bouzambou, Salim ben Sellam, Thomas Ragut, Hoessein Bouzambou, Josimar Pattinama
Wissels Vlissingen: Bas Rijkeboer, Khalid el Hattach, Quincy Gooding , Abdou Abdenbi, Dennis Kovacevic, Geraldi Geerman, Raymond Wolff
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Max Smits, Sijbren Bartlema, Kevin van der Geest, Marc Boshoff, Raymond Baten, Jevon Blijd, Joost de Gelder, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Michel van Kasteren, Teun Mulder, Sjoerd van der Kolk, Tim Oosterheert, Gino Mulder
 
Scheidsrechter: Werff R.C.P. van der
Toeschouwers: 900
Vlissingen Minuut Quick
Salim ben Sellam 36  
46   Gino Mulder Youssef el Baouchi
49   Joost de Gelder
Etiënne Mallie 50  
51   Kai van Hese
64   Jevon Blijd
67   Marc Boshoff
Joost de Kubber 77  
78   Max Smits
80   Teun Mulder Max Smits
Khalid el Hattach Saïd Bouzambou 80  
Abdou Abdenbi Josimar Pattinama 85  
85   Gino Mulder

door Marcel de Kler

Zoals inmiddels gebruikelijk in Nederland, was het vandaag ook weer prachtig weer toen Quick voor de 2 uur durende busreis instapte. Als koploper ging het op bezoek in Zeeland bij de ambitieuze nummer 2, Vlissingen, dat nog enkele jaren betaald voetbal speelde (1990-1992). De lichtmasten en accomodatie van het hoofdveld herinneren nog aan deze periode van de club die drie jaar geleden bijna failliet ging. De wedstrijd kreeg ook de ambiance die het verdiende, want ongeveer 1000 toeschouwers waren afgekomen op de topper in de Hoofdklasse A. Na afloop viel er nog genoeg na te praten, want met name het arbitrale trio had een stevige vinger in de pap deze wedstrijd.

De wedstrijd begon zoals men kon verwachten. Vlissingen liet Quick het spel maken en gokte zelf op de counter met 2 razendsnelle spitsen. De Haagse ploeg startte echter zeer gretig en liet de bal goed rondgaan. Dit leidde tot enkele speldenprikjes, maar na 10 minuten spelen had Quick op voorsprong moeten komen. Joost de Gelder werd door Jevon Blijd ingespeeld en kreeg een vrije schietkans op de rand van het strafschopgebied. Hij schoot echter door het midden, tegen de benen van de uitlopende doelman, waardoor de brilstand op het bord bleef.

Na een kwartier spelen kwamen de gastheren er snel uit over de linkerflank. De behendige voorhoedespeler speelde zich vrij en schoot uit een lastige hoek hard op doel. Doelman Sander v.d. Toorn had moeite de bal te klemmen en gaf de rebound weg aan de Vlissingen spits. Zijn inzet werd in eerste instantie nog geblokt, maar de 2e rebound werd hard binnengeschoten. Pas toen kreeg arbiter Van der Werff door dat zijn assistent had gevlagd voor buitenspel voor de spits die de eerste rebound ontving, zodat het doelpunt werd geannuleerd.

Quick bleef aanvallen en domineerde de wedstrijd en kreeg ook kansen. Jevon Blijd kopte een voorzet snoeihard rakelings over het doel en Bright Ampong zag zijn verdekte schot geblokt worden door doelman Van Belzen. Na 35 minuten spelen was het dus nog steeds wachten op een doelpunt voor Quick, dus conform de voetbalwetten viel die aan de andere kant. Verdedigend maakte de Haantjes een slippertje door de bal niet weg te werken, maar een verkeerde inspeelbal te geven. Deze werd onderschept, perfect voorgegeven en schitterend binnengekopt door Salim ban Sallam; 1-0 derhalve. Na het doelpunt was Quick even van slag, maar pakte het snel weer de draad op. Vlissingen liet echter geen steekjes vallen achterin, waardoor de thee met een onverdiende 1-0 tussenstand werd genuttigd.

De rust had Quick goed gedaan en Vlissingen werd meteen weer vastgezet op eigen helft. Na 50 minuten spelen volgde het meest nabesproken moment van de middag. Joost de Gelder gaf fel druk op de rechtsback, die na het geven van een diepe bal met een luide schreeuw ter aarde stortte. De scheidsrechter draaide zich hierna om en meende dat De Gelder een overtreding had begaan en gaf hem geel. Er volgde enkele onvriendelijke opmerkingen over en weer, mede omdat het slachtoffer meteen weer kon opstaan en de Quicker uitlachte. In dit opstootje raakte bijna alle spelers betrokken en de scheidsrechter hield zijn ogen goed op het geheel. Ook doelman Van der Toorn was in de middencirkel gekomen om zijn teamgenoten weg te halen. Naast dit onoverzichtelijke opstootje nam Vlissingen opeens de vrije trap en kon Etiëne Mallie de bal het lege doel inlopen. Tot ontzetting van iedereen keurde scheidsrechter Van der Werff de treffer goed, ondanks dat hij het spel nog niet had vrijgegeven na de gele kaart en het opstootje. Quick voelde zich hierdoor met recht bestolen.

De frustratie werd vervolgens knap omgezet in nog scherpere duels en beter voetbal. Vlissingen werd het restant van de wedstrijd diep op eigen helft vastgezet en het was eenrichtingsverkeer naar het Vlissingen doel. Doelman Van Belzen bleek echter goud waard voor zijn team, want hij ranselde uitstekende inzetten van Blijd, Boshoff, De Gelder en Van de Geest uit zijn doel. Toch zou Quick de doellijn passeren deze middag. Jevon Blijd ging weer goed door en schoot de bal hard onderkant lat, waarna deze stuiterde en weer terug het veld in ging. De assistent stond op de achterlijn en kende de treffer toe aan Quick, waardoor het na 65 minuten spelen terug in de wedstrijd was.

Quick rook bloed en bleef met goed voetbal op zoek naar de gelijkmaker. Met name de afwisseling over de flanken en door het midden rafelde de Vlissingen defensie regelmatig uiteen. Joost de Gelder zag een kopbal nipt over het doel vliegen en ook Marc Boshoff had pech met een afstandschot. Na 80 minuten was het wel bijna zover. Joost de Gelder gaf een voorzet op de inlopende Raymond Baten, maar de bal was net te scherp en Baten kon de bal net niet in het doel glijden. Ook Jevon Blijd was dicht bij de gelijkmaker, maar schoot recht op de doelman, waar hij nog een vrije doortocht had kunnen genieten.

Aangezien Quick va banque ging spelen, kwam er ook wat ruimte voor de counter voor Vlissingen. Vijf minuten voor tijd hadden ze de genadeklap kunnen uitdelen aan Quick, maar speelden een overtal situatie erg slecht uit, waardoor Van der Toorn de inzet nog kon keren met de voeten en het dus spannend tot het einde bleef. Ook deed Vlissingen er alles aan om het tempo uit de wedstrijd te halen, door veel tijdrekken en veel overtredingen te maken. Quick liet zich echter niet van de wijs brengen en bleef knokken voor een punt. Jevon Blijd leek dichtbij, maar zag een vlammend schot via de paal naast gaan. Ook een goed schot in de korte hoek kon de Vlissingen doelman niet verrassen en al na 3 minuten blessuretijd hield de arbiter het voor gezien, op het moment dat Quick nog een hoekschop te nemen had.

Een onbevredigend en onnodig resultaat dus voor de Haantjes in Vlissingen, waar het de beste wedstrijd van het seizoen had gespeeld. Ze kunnen het zichzelf alleen aanrekenen dat het niet meer rendement uit de kansen heeft gehaald, want dan was Quick als terechte winnaar van het veld gestapt. Nu moet het de koppositie overgeven aan de Zeelanders en kan Quick de wonden likken en moet het volgende week thuis tegen JOS/Watergraafsmeer laten zien dat de eerste nederlaag van het seizoen een incident was.

Chabab - Magreb '90 0-1 (0-0)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling Chabab: Raymond Dirven, Brahim Attalj, Clayton Karsari, Mohamed Madmar, Yousouf Zinga, Ati Molly, Bilal el Amrani, Mohammed Ajnane, Randill Verweij, Mohamed Ba Cherif, Rahim Abdul
Wissels Chabab: Mohammed Ben Ali, Ante Bakmaz, Ramon Lujano Benavides, Osarugue Solace Uyi Olaye, Raoul Pengel
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Bilal Ched Dadi, Hamza Mahdad, Omar Boukhari, Rachid Moamedi, Ismael Sardi, Rachid Maamri, Zakaria Amrani, Jawad Bellahsan, Karim el Kaddouri, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Jahmill Flu, Soufian Boumenjal, Anes Beslija, Aziz el Bouazzatti
 
Scheidsrechter: Kloeze J. te
Chabab Minuut Magreb '90
7   Rachid Moamedi
15   Omar Boukhari
Yousouf Zinga 20  
46   Anes Beslija Karim el Kaddouri
57   Hamza Mahdad
Raoul Pengel Ati Molly 73  
77   Aziz el Bouazzatti Zakaria Amrani
Ramon Lujano Benavides Mohamed Madmar 80  
Ante Bakmaz Randill Verweij 81  
81   Nourdin Boukhari
Bilal el Amrani 83  
85   Jawad Bellahsan
Clayton Karsari 87  
Ramon Lujano Benavides 89  
Mohammed Ajnane 90  
Ante Bakmaz 90  
Mohammed Ajnane 90  

Magreb’90 heeft in Amsterdam Chabab de 1e nederlaag van het seizoen bezorgd. Op een hoofdklasse onwaardig ( KNVB ) veld gelegen bij het KNVB kantoor had Magreb’90 na een stormachtig begin van de thuisploeg de zaakjes na een kleine 10 minuten goed voor elkaar en het kwam daarna dan ook nog nauwelijks in de problemen ondanks het fysieke geweld en de snelle spitsen van de thuisploeg. Magreb’90 schepte een aantal mogelijkheden maar mede door goed keepers werk van Raymond van Dirven moest men tot 9 minuten voor tijd wachten eer Nourdin Boukhari de 0-1 binnen schoot.

Veel toeschouwers waren op dit spektakel afgekomen. In een hoofdklasse onwaardige entourage waar gezien de staat van het veld geen normaal voetbal mogelijk was begon de wedstrijd uitstekend voor de thuisploeg die al aan het veld “gewend” waren voor zover je van gewenning kunt spreken. Echte kansen ontstonden er echter niet en Magreb’90 had al snel door dat combinatie voetbal op deze grasmat niet zou gaan lukken zelfs een terug speelbal op de doelman kon maar het best overgeslagen worden. Zo ontstond er een wedstrijd vol strijd en in hoog tempo waarin beide teams er voor de volle 100% voor gingen. Magreb’90 kwam er voetballend toch het best uit te voorschijn, de ploeg van Frans Schuitemaker probeerde verzorgd te voetballen en kwam door deze spelwijze toch steeds makkelijker onder de druk van de thuisploeg uit. Chabab probeerde het met veel passie en kracht maar werd nauwelijks gevaarlijk. Magreb was in die eerste heft toch wat gevaarlijker en via de zijkanten werd het doel van van Dirven gezocht maar vaak werd het laatste station niet bereikt. 0-0 bij rust.

In de tweede helft had Magreb’90 z’n zaakjes nog beter voor elkaar en met de ingevallen Anes Beslija voor Karim el Kadourri trok Magreb’90 steeds verder richting het doel van de thuisploeg. Er ontstond meer ruimte en de thuisploeg liet wat van die ruimte mede door het hoge tempo ontstaan aan Magreb’90 dat daar optimaal gebruik van maakte. Er kwamen 100% kansen en tot driemaal toe verscheen eerst Anes Beslija ( schot schitterend gepareerd) toen Aziz el Bouzzati ( net voorlangs ) en Jawad Bellasan alleen voor van Dirven. Een doelpunt van Magreb kon niet uitblijven en in de 81e minuut was het Jawad Bellasan die na een mooie aktie Nourdin Boukhari bediende en die schoot beheerst via de doelman de 0-1 binnen.

Chabab probeerde het nog wel maar met lange ballen en veel werklust kwam het toch te kort. Magreb had het achterin goed voor elkaar met de uitstekend spelende Rachid Maamri op links en de in de lucht heersende Rachid Moamedi in het centrum en Hamza Mahdad ervoor. Een rode kaart volgde nog voor de thuisploeg maar een beter voetballend Magreb’90 pakte vandaag toch een verdiende driepunter door voetballend overeind te blijven op deze eigenlijk onbespeelbare grasmat.

door A. Hoogewoning

Westlandia - OFC 1-1 (1-0)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Hamza el Yddri, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn, Steven Olsthoorn
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Jordy de Wit, Vince Olsthoorn, Soeredj Angoelal, Martin la Cruz
 
Opstelling OFC: Koen Verhoeff, Daniel Zuiverloon, Mike Brantjes, Randy Rustenburg, Gregory Schaken, Luciano Dompig, Marijn Sterk, Marouane Bensabouh, Chelton Linger, Franky Zinhagel, Revelino Denswil
Wissels OFC: Rinaldo O' Neil, Arsenio Halfhuid, Nassim Zohair, Stephan van der Grijp, Cerezo Hilgen, Willem Scheerens, Dave Hertog
 
Scheidsrechter: Schul R.G.C.M.
Westlandia Minuut OFC
28   Franky Zinhagel
Marcel de Bruijn 40  
Hamza el Yddri 44  
50   Marouane Bensabouh
68   Arsenio Halfhuid Chelton Linger
68   Dave Hertog Revelino Denswil
Martin la Cruz Steven Olsthoorn 76  
76   Willem Scheerens Gregory Schaken
80   Dave Hertog
Vince Olsthoorn Hamza el Yddri 82  
90   Daniel Zuiverloon
Marcel de Bruijn (Gemiste penalty) 90 + 1

Het was voor de eerste keer dat Westlandia en OFC elkaar ontmoetten zondagmiddag. De club uit Oostzaan heeft in een tijdbestek van enkele seizoenen de hoofdklasse bereikt en draait daarin zeer verdienstelijk mee. Het krachtsverschil tussen Westlandianen en de Noordhollanders was klein en de einduitslag te billijken. Toch zullen de groenwitten een kater hebben overgehouden aan het treffen, omdat Marcel de Bruijn in de slotseconden vanaf 11 meter verzuimde Westlandia naar de overwinning te schieten. De stand bleef derhalve op 1-1 steken.

Bij Westlandia maakte Hamza el Yddri zijn debuut in de basis en sierde deze op met de enige Naaldwijkse treffer. Na afloop werd hij, evenals jubilaris Steven Olsthoorn, geëerd door voorzitter Stefan Kester. Toch zal El Yddri met gemengde gevoelens terugkijken op zijn verkiezing tot Man of the Match, want hij had zich na de thee met een tweede treffer helemaal 'onsterfelijk' kunnen maken toen hij voor open goal naast mikte na een uitgelezen voorzet van De Bruijn. Diezelfde De Bruijn was de ontreddering nabij toen hij niet veel later het buitenkansje vanaf de stip om zeep hielp. Het was een gemiste kans voor Westlandia, want de ploeg had over OFC heen gegaan. Door de puntendeling raakte de ploeg ook nog de aansluiting met de top in de hoofdklasse A kwijt.

Website: Westlandia

Hollandia - VOC 0-2 (0-2)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Spil, Nick de Wit, Thomas de Jong, Toni Bosman, Hassan Aanzi, Lars Weistra, Patrick van Dijk, Diovaris Balantina, Kalvin Robert, Stefan Schipper
Wissels Hollandia: Jannes Biskanter, Bart Groot, Mauritsio Helstone , Kevin Weevers, Luuk Purvis
 
Opstelling VOC: Remco Gravendijk, Koen Woldring, Martijn de Vries, Ruud Steijvers, Sjors Lankhaar, Huub van Heijningen, Jermaine Varela, Robbert Stout, Yannick Koevermans, Dave van der Steen, Guillermo Liesdek
Wissels VOC: Jacko Roest, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Felix Verhaar, Nick van Wordragen
 
Scheidsrechter: Eijk S. van der
Hollandia Minuut VOC
35   Jermaine Varela
38   Dave van der Steen
41   Guillermo Liesdek
Mauritsio Helstone Stefan Schipper 60  
Luuk Purvis Kalvin Robert 60  
Hassan Aanzi 60  
Bart Groot Hassan Aanzi 67  
72   Felix Verhaar Jermaine Varela
79   Huub van Heijningen
Thomas de Jong 81  
81   Andrew Liauw Soen-Tjoen Guillermo Liesdek
83   Nick van Wordragen Huub van Heijningen

AFC '34 - de Zouaven 0-0 (0-0)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling AFC '34: Ori Hoogland, Emre Aykan, Jamie Heringa, Lars Boekel, Sandro Staal, Jim Hulleman, Luc Schuffelen, Menno Meijland, Nick Burger, Eelke de Graaf, Herbert Inecia
Wissels AFC '34: Joey le Duc, Matthijs Ramaker, Mick Leijdeckers, Ber Meulemans, Raymond de Waard
 
Opstelling de Zouaven: Aron van Loon, Niek Reus, Ruud Jong, Wietse van Diepen, Brian Kaagman, Michel de Wit, Thomas Hand, Arjen Boekweit, Ike Nanka-Bruce, Marco Mazee, Pieter Koopman
Wissels de Zouaven: Edwin Keizer, Jordi van Ammers, Chris Grooteman, Robbin Kooiman
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
AFC '34 Minuut de Zouaven
26   Arjen Boekweit
Mick Leijdeckers 71  
Ali Deveci Menno Meijland 78  
Sandro Staal Herbert Inecia 78  
83   Ike Nanka-Bruce
86   Robbin Kooiman Ike Nanka-Bruce

door Pim Soeters

Het zijn zwa­re tij­den voor Mi­chel de Wit en zijn ploeg­ma­ten. ,,Nee, acht wed­strij­den ach­ter el­kaar zon­der zege heb ik nog nooit mee­ge­maakt'', ver­zucht De Zou­a­ven-aan­voer­der. Gis­ter­mid­dag werd ech­ter ein­de­lijk weer een keer niet ver­lo­ren. Te­gen AFC’34 werd het 0-0. ,,We heb­ben weer de ’0’ ge­hou­den. Dat is po­si­tief. En een punt ge­pakt. Van hier­uit moe­ten we ver­der gaan en ik ben er­van over­tuigd dat de re­sul­ta­ten wel weer gaan ko­men.’’ Po­si­ti­vis­me lijkt na de ont­moe­ting met AFC’34 te over­heer­sen. Maar of dat te­recht is, is de vraag. Want de wed­strijd te­gen de Alk­maar­ders – op een er­bar­me­lijk veld – zei niet veel over de hui­di­ge staat van De Zou­a­ven.
,,Heel las­tig om op dit veld te voet­bal­len. Het is toch een beet­je lan­ge bal­len ge­ven en ho­pen dat hij een keer goed valt. Maar des­al­niet­te­min is het goed om te zien dat we ook van­daag al­lesge­ven. Zo­als ei­gen­lijk in elke wed­strijd. Nee, met de groep zit het wel goed. Maar het moet ook ge­woon een beet­je mee gaan zit­ten. En dat gaat dit sei­zoen ook echt nog wel ge­beu­ren.’’

Kan­sen

Toch zat het dat gis­ter­mid­dag mis­schien wel al een beet­je. Want AFC’34 had de kan­sen om De Zou­a­ven de acht­ste com­pe­ti­tie­ne­der­laag op rij toe te bren­gen. Maar Aron van Loon bleek vaak een sta-in-de-weg. En an­ders hielp een hob­bel­tje een goe­de schiet­kans van de Alk­maar­ders wel om zeep.
De Zou­a­ven kon hier in de eer­ste helft wei­nig te­gen­over zet­ten. Een schot van Ar­jen Boek­weit ging net naast. In de twee­de helft ging het ech­ter be­ter met de kan­sen voor De Zou­a­ven. Zo be­land­de een hard schot van Ike Nan­ka-Bru­ce op de paal en werd een schot van Tho­mas Hand – na een goe­de ac­tie van de mid­den­vel­der – ge­keerd door AFC-doel­man Ori Hoog­land. Ook Pie­ter Koop­man kwam een keer dicht­bij een tref­fer, maar zijn schot werd ge­blokt door Lars Boe­kel.

Te­veel

Ove­ri­gens was een zege te­veel van het goe­de ge­weest voor De Zou­a­ven. Daar­voor creëer­de de ploeg te wei­nig. ,,Ik kan wel le­ven met dit re­sul­taat'', liet De Zou­a­ven-trai­ner Pim Kaag­man dan ook we­ten.
,,We be­gon­nen aar­dig op dit moei­lij­ke veld. Maar daar­na had AFC’34 in­der­daad de be­te­re kan­sen. Hoe­wel wij in de twee­de helft ook en­ke­le goe­de kan­sen kre­gen. Al met al denk ik dat het een te­rech­te uit­slag is na een zwa­re wed­strijd op een heel las­tig veld'', ver­tel­de de oe­fen­mees­ter ver­der na af­loop van de re­mi­se. ,,Ook ik ben blij met de ’0’. Dat was ons dit sei­zoen nog niet ge­lukt. Dus dat is po­si­tief. Ik ben dan ook wel te­vre­den met de wed­strijd van van­daag en denk dat we deze lijn een goed ver­volg kun­nen gaan ge­ven in de ko­men­de we­ken.’’

Beide keepers hielden weer eens een keertje de '0'.

Foto: twitterpicture@RvA444

Wedstrijd niet gevonden

JOS/Watergraafsmeer - DHC 4-3 (2-2)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Alex de Bruijne, Mick Stefels, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Aldin Mehanovic, Maurice Renger, Roy Bussman, Patrick Lokken, Paul Bekker, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Erik Piket, Ian Refos, Thierry van der Kooye
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Levi Schipper, Lucas van Oeveren, Serhat Köksal, Casper Spaan, Jordy Brouwer, Romano Denneboom
Wissels DHC: René Schreuder, Joshua Wadie, Kevin den Os, Rodney Sno
 
Scheidsrechter: Dam E.
JOS/Watergraafsmeer Minuut DHC
Maurice Renger 14  
21   Lucas van Oeveren
Paul Bekker 23  
45 + 1 Joren Tromp
Richmond Bossman 53  
60   Levi Schipper
Erik Piket Maxim Stefels 65  
Patrick Lokken 66  
Ian Refos Paul Bekker 67  
72   Rodney Sno Jordy Brouwer
76   Lucas van Oeveren (Penalty)
Thierry van der Kooye Maurice Renger 80  
83   Kevin den Os Joren Tromp
Alex de Bruijne 88  
Erik Piket 89  
90   Casper Spaan

Op voorhand kwam DHC al volgens hun supporters naar amsterdam met een 'uit complex', doordat zij deze competitie nog geen uitwedstrijd konden winnen en dat wilden ze in deze wedstrijd doorbreken. Maar deze goed spelende ploeg moest het weer afleggen tegen een strijdbaar JOS Watergraafsmeer, dat vocht voor wat zij waard was, en hadd daar succes mee. Al gebeurde dat 2 minuten voor het eindsignaal, Alex de Bruijne schoot de bal in en bepaalde de eindstand op 4-3.

DHC begon goed aan de wedstrijd onder leiding van ex profspeler Romano Denneboom. Met gevarieerd aanvalsspel brachten ze de JOS Watergraafsmeer defensie in de problemen. Maar echt tot een doelrijpe kans kwamen zij niet. Daarentegen was de JOS Watergraafsmeer aanval veel doeltreffender. Het was ook JOS Watergraafsmeer die via Maurice Renger de score in de 14e minuut opende. Uit een voorzet van Richmond Bossman was het Patrick Lokken die de bal terug legde op Maurice Renger, hij aarzelde geen seconde en schoot de bal hard in de rechter hoek, onhoudbaar voor keeper Mark Smith. Maar 6 minuten later was het van Oeveren die uit een goed opgezette aanval alweer gelijk maakte. Lang had DHC er geen plezier van want na twee minuten maakte Paul Bekker met een kopbal alweer zijn goal en zette JOS Watergraafsmeer weer op voorsprong. DHC bleef goed voetbal spelen en wilde voor de rust de stand weer gelijk trekken en dat lukte via Tromp. Op slag van rust werkte hij de bal keurig binnen uit een voorzet. Het had zelfs op voorsprong kunnen komen, want diezelfde Tromp miste even daar voor een kans voor open doel. Beide ploegen konden zich op een welverdiende kop thee richten.

Na de thee bleef DHC de betere en gevaarlijkste ploeg maar beef de score uit voor de Delftenaren. Het was JOS Watergraafsmeer die veel doeltreffender was. In de 65e minuut was het de goed spelende Patrick Lokken die JOS Watergraafsmeer weer op voorsprong bracht. Met een geplaatst hard schot, schoot hij JOS Watergraafsmeer weer op voorsprong. DHC bleef de betere ploeg en zette goed druk op de middenvelders van JOS Watergraafsmeer die zich bij tijd en wijle daar onder uit konden spelen. Het zag er voor JOS Watergraafsmeer helemaal goed uit toen verdediger Tidde Tromp door scheidsrechter Dam met een rode kaart werd weg gestuurd. Hij hield de doorgebroken Patrick Lokken vast en de wedstrijd leek gespeeld. Maar niets was minder waar want DHC bleef het initiatief houden. JOS Watergraafsmeer kreeg wel meer ruimte om aan te vallen en zo ontspon het laatste gedeelte van de tweede helft als een thriller. DHC kwam terug in de wedstrijd met een penalty gegeven door scheidsrechter Dam in de 75e minuut. De strafschop werd feilloos in geschoten door Lucas van Oeveren en liet keeper Mitchel Dijkstra kansloos. Het zag er dus naar uit dat deze wedstrijd werd afgesloten met een gelijkspel en daar leek DHC best vrede mee te hebben. Alleen dacht Alex de Bruijne in de 88e minuut daar anders over want met een harde schuiver bracht hij JOS Watergraafsmeer de overwinning en liet DHC alweer met lege handen achter. Een gelijk spel was zeker op zijn plaats maar het liep voor JOS Watergraafsmeer anders.

Verslag Martin van Zurk

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!