Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

Puntenverlies top 3.

Ondanks een gelijk spel bij VOC is Vlissingen toch een punt uitgelopen op de concurrentie. In Rotterdam kwamen de Zeeuwen via wie anders dan Pattinama op een 0-2 voorsprong. Toen ook nog Robbert Stout met direct rood het veld moest verlaten, leek de ploeg van oefenmeester een gewonnen wedstrijd te spelen. Niets was minder waar. VOC rechtte de rug en invaller Felix Verhaar scoorde een kwrtier voor tijd de aansluitingstreffer. Na een overtreding van Mallie schoot van der Steen vanaf de strafschopstip in de blessuretijd de 2-2 binnen.

Quick ging in een knotsgek duel met JOS/Watergraafsmeer met 3-4 onderuit. Na een 0-3 ruststand kwam Quick in het 2e bedrijf terug tot 3-3. Waar het publiek dacht dat de thuisploeg er overheen zou gaan, was het Renger met zijn 2e van de middag die ander besliste.

Na vorig weekend in eigen huis de 1e nederlaag van het seizoen te hebben geleden, verloor Chabab vandaag opnieuw. DHC was op eigen veld met 1-0 te sterk. Het was voor DHC de 5 thuiszege op rij. Alle tot nu toe 15 behaalde punten werden op eigen terrein behaald. Sno werd overigens met zijn doelpunt in de 42e minuut de matchwinner.

Magreb '90 en Westlandia profiteerden van het puntenverlies van de top 3. Twee vroege goals speelde Magreb '90 tegen AFC '34 in de kaart. Het werd uiteindelijk 3-1. Westlandia won knap met 1-4 bij de Dijk. De Amsterdammers gooiden na de 2-1 alles en iedereen naar voren. Groen wist wel raad met de geboden ruimte en sierde zijn korte invalbeurt op met 2 doelpunten.

OFC liet de mogelijkheid om dichterbij te komen jammerlijk aan zich voorbij gaan. Na met name in de 1e helft hielp de mooiste mogelijkheden om zeep te hebben geholpen, kreeg het 3 minuten voor tijd een tegentreffer te incasseren. Spil bezorgde zijn ploeg Hollandia 3 kostbare punten.

De Zouaven sloot het boek Haaglandia/Sir Winston definitief. Het werd door onder meer 4 treffers van Koopman, 6-0.

VOC - Vlissingen 2-2 (0-1)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling VOC: Remco Gravendijk, Koen Woldring, Ruud Steijvers, Sjors Lankhaar, Huub van Heijningen, Jermaine Varela, Nick van Wordragen, Robbert Stout, Yannick Koevermans, Dave van der Steen, Guillermo Liesdek
Wissels VOC: Tom Langerak, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Tim Ruyters, Felix Verhaar
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Daniël Jansen, Ferry Alfons, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Roycel James, Salim ben Sellam, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Josimar Pattinama
Wissels Vlissingen: Bas Rijkeboer, Dennis Kovacevic, Geraldi Geerman, Karim Aouttah, Raymond Wolff
 
Scheidsrechter: Mourabit N.
VOC Minuut Vlissingen
14   Josimar Pattinama
Andrew Liauw Soen-Tjoen Ruud Steijvers 50  
Robbert Stout 51  
66   Ferry Alfons
Felix Verhaar Jermaine Varela 69  
70   Josimar Pattinama
72   Quincy Gooding
Dave van der Steen 72  
Felix Verhaar 74  
78   Dennis Kovacevic Josimar Pattinama
90 + 1 Etiënne Mallie
Dave van der Steen (Penalty) 90 + 2
Tim Ruyters Huub van Heijningen 90 + 3

Voor het op een aantal plaatsen gewijzigd team was de opdracht in de wedstrijd tegen A.F.C. ’34 kraakhelder: alleen de winst telde. Gedreven ging V.O.C. derhalve op jacht om zo snel mogelijk de overwinning veilig te stellen, hetgeen resulteerde in een kwartiertje duidelijk het veldoverwicht hebben op een tamelijk onmachtige tegenstander, waarvoor de drie punten ook meer dan welkom waren. Daarna werd de wedstrijd feitelijk in tien minuten beslist. Eerst werd een lage voorzet van een van de verrassende basisspelers Jermaine Varela vanaf links door een van die andere ‘nieuwelingen’ Sjors Lankhaar binnengelopen, nadat Huub van Heijningen heel slim over de voorzet was heengestapt. Acht minuten later was het Dave van der Steen die een op maat gesneden voorzet van Ruud Steijvers na diens rush langs de lijn steenhard achter de kansloze A.F.C.-keeper Ori Hoogland kopte: 2-0. Weer een minuut later was het andermaal raak. Guillermo Liesdek lette aan de rechterkant na een duel met valpartij van beide deelnemers het best op, stond op en bediende feilloos wederom Dave van der Steen die daarmee de 3-0 aantekende. Drie kansen, drie doelpunten… we hebben dit jaar minder effectieve wedstrijden gespeeld. Gezien de beperkte tegenstand van de Alkmaarders mocht verwacht worden dat de wedstrijd hiermee wel gespeeld was, daar deed zelfs de tegengoal vlak voor rust door een defensieve slordigheid niets aan af.

Over de tweede helft kunnen we kort zijn. De Alkmaarse gasten probeerden het wel maar ontbeerden vernunft en serieuze stootkracht, V.O.C. ging ongewenst een duidelijk mindere fase in. A.F.C. viel nog twee halve kansen ten deel, V.O.C. kreeg in de fase dat A.F.C. bedoeld of onbedoeld va banque speelde nog een aantal kansen. Van der Steen kopte een mooie voorzet van Robert Stout diagonaal net naast, Stout zelf liet vlak daarna zelf een ideale kans onbenut waarna invaller Pieter Beereboom helemaal vrij voor de keeper kwam maar hem ook niet wist te passeren. Toch waren het de laatste twee die de eindstand op het bord zetten. Een scherpe passeeractie en hoge voorzet van Beereboom op Stout werd door laatstgenoemde goed op waarde geschat en nog niet eens zo eenvoudig met buitenkantje voet ingeschoten: 4-1.

Hoewel de tweede helft geen bijzondere indruk achterliet, mag de 4-1 een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen genoemd worden. De winst doet V.O.C. op de ranglijst weliswaar niet stijgen, we blijven elfde (hetgeen aan het einde van het seizoen overigens nacompetitie spelen betekent), maar het niveauverschil met de ploegen in de grote middenmoot is miniem te noemen. Volgende week mag ons keurkorps zich weer tegen een Noord-Hollandse ploeg bewijzen, te weten Hollandia in Hoorn. Nu maar hopen dat deze verre uitreis wel beloond wordt…

Website: VOC

Aftocht van Robbert Stout.

Foto: twitterpicture@M_Minnaard

Quick - JOS/Watergraafsmeer 3-4 (0-3)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Max Smits, Sijbren Bartlema, Kevin van der Geest, Marc Boshoff, Raymond Baten, Jevon Blijd, Joost de Gelder, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Dzintar van de Waart, Yvo Zuurmond, Sjoerd van der Kolk, Gino Mulder
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Aldin Mehanovic, Arthur van Metelen, Maurice Renger, Roy Bussman, Patrick Lokken, Paul Bekker, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Mick Stefels, Erik Piket, Ian Refos, Thierry van der Kooye
 
Scheidsrechter: Spinhoven J.
Quick Minuut JOS/Watergraafsmeer
1   Paul Bekker (Gemiste penalty)
1   Paul Bekker
17   Paul Bekker
35   Arthur van Metelen
40   Arthur van Metelen
45   Maurice Renger
50   Erik Piket Paul Bekker
55   Raynick Damasco
Joost de Gelder (Penalty) 55  
Kevin van der Geest 57  
60   Roy Bussman
71   Ian Refos Roy Bussman
Jevon Blijd 72  
Gino Mulder Youssef el Baouchi 75  
77   Thierry van der Kooye Richmond Bossman
Joost de Gelder 83  
Kai van Hese 86  
86   Maurice Renger

Het was en werd op voorhand een zware wedstrijd voor JOS Watergraafsmeer tegen Quick (H). Quick (H) mag je toch rekenen tot één van de sterkste ploegen in de hoofdklasse A, want qua team en accommodatie is deze club topklasse waardig. JOS Watergraafsmeer daarin tegen had daar maling aan en begon met een gezonde portie Amsterdamse bluf aan de wedstrijd, zij stonden al na 1 minuut met 0-1 voor. JOS Watergraafsmeer liep zelfs uit tot 0-3 vlak voor rust. Quick (H) kwam weliswaar nog terug tot 3-3, maar hadden zij niet de macht om de trekker over te halen. Dat JOS Watergraafsmeer als nog de 3 punten ging pakken was te danken aan aanvoerder Maurice Renger die een gegeven vrijetrap uitstekend binnen schoot.

Het was uit de eerste de beste aanval over links, dat de mee op gekomen Milo Pieplenbosch een voorzet gaf maar een verdediger van Quick (H) kreeg de bal in het strafschop tegen de hand, dus strafschop. De altijd zekere Maurice Renger zag zijn inzet tegen de kruising gaan, maar de attente Paul Bekker kon als nog de bal langs keeper Sander van der Toorn schieten. En dat was een lekker begin voor JOS Watergraafsmeer 0-1 na een minuut spelen. Het werd echter nog mooier voor de Amsterdammers, want na 36 minuten was het de mee op gekomen Arthur van Metelen die uit een voorzet van Maurice Renger de bal langs van der Toorn kopte. 0-2. Er moet wel even bijgezegd worden dat Quick (H) de wedstrijd dicteerde maar vond keeper Mitchel Dijkstra een sta in de weg. Hij hield twee afstand schoten tegen die doel hadden moeten treffen. Het was dus Quick (H) die aanviel en JOS Watergraafsmeer dat goed staande bleef onder slechte weersomstandigheden. JOS Watergraafsmeer bleef met hun spaarzame uitvallen veel gevaarlijker. Het was weer raak door Maurice Renger die vlak voor rust op links werd weg gestuurd, zijn inzet schoot hij via de binnenkant paal binnen en daar zag keeper van der Toorn er niet goed uit. 0-3 en rust.

Na rust had Quick (H) heel wat werk te verrichten, voor hun supporters was het geen probleem die hadden wel meer op zo'n grote achter stand gestaan en konden er toch nog winst uit halen, alleen niet tegen JOS Watergraafsmeer. Trainer Sander Middelbeek had spits Paul Bekker in de kleedkamer achter gelaten en een extra verdediger in gezet, Erik Piket verving hem. Het werd 11 minuten na rust 1-3 werd door Kevin van der Geest en 2 minuten daarna uit een strafschop door Joost de Gelder (die Mitchel Dijkstra naar de verkeerde hoek stuurde) 2-3. Het zag er dus niet goed uit voor JOS Watergraafsmeer maar Quick (H) was niet nauwkeurig in de afwerking. Maar je voelde dat de 3-3 in de lucht hing. Het was tenslotte aanvaller Jevon Blijd die met een prachtige kopbal de stand gelijk trok en met een kwartier te spelen waren er toch wat hachelijke momenten voor het doel van keeper Mitchel Dijkstra, alleen de bal wilde er niet in. Dan gaat de bekende regel in werking als jij niet scoort dan doet de ander het wel. En dat geschiede dan ook. De mee opgekomen Alex de Bruijne werd vlak voor het strafschop gebied van Quick (H) tegen zijn enkel getikt en daarvoor gaf scheidsrechter Spinhoven een terechte vrijetrap. Op een ideale plek voor Maurice Renger. Hij trapte de bal met veel effect onder keeper van der Toorn door 3-4. En met nog 6 minuten op de klok zag het er voor JOS Watergraafsmeer goed uit want Quick (H) kwam deze klap niet meer te boven.

Voor JOS Watergraafsmeer een mooie opsteker die zich op een vaste 7e plek in de middenmoot nestelt van de hoofdklasse A. Met de wedstrijd tegen de Zouaven in het vooruitzicht kan JOS Watergraafsmeer tevreden zijn over de eerste seizoen helft.

Verslag:Martin van Zurk/website JOS/Watergraafsmeer

DHC - Chabab 1-0 (1-0)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Joshua Wadie, Lucas van Oeveren, Serhat Köksal, Jordy Brouwer, Rodney Sno, Romano Denneboom
Wissels DHC: René Schreuder, Bas Voogt, Kelvin Jerez Nova, Kevin den Os, Dominique Ahanhanzo
 
Opstelling Chabab: Raymond Dirven, Brahim Attalj, Clayton Karsari, Mohamed Madmar, Ramon Lujano Benavides, Yousouf Zinga, Ati Molly, Randill Verweij, Rahim Abdul, Raoul Pengel, Serginio Eijken
Wissels Chabab: Mohammed Ben Ali, Marco Mulder, Mohammed Talih, Osarugue Solace Uyi Olaye
 
Scheidsrechter: Peeters J.P.
DHC Minuut Chabab
Tidde Tromp 27  
Rodney Sno 42  
58   Marco Mulder Yousouf Zinga
83   Mohammed Talih Ati Molly
Dominique Ahanhanzo Rodney Sno 88  
Lucas van Oeveren 88  

de Dijk - Westlandia 1-4 (0-1)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Alje Wiltenburg, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Robert Verschraagen, Said Bentohami, Moaad el Aakel, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Fouad Karami, Frank Schilder, Youssef el Abdelhadi, Bud Water
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Robin Faber, Hamza el Yddri, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn, Steven Olsthoorn
Wissels Westlandia: Ruben Hartman, Jessie van der Burg, Jordy de Wit, Angelo Groen, Martin la Cruz
 
Scheidsrechter: Akkerman J.
de Dijk Minuut Westlandia
17   Hamza el Yddri
41   Mike Brouwer
Frank Schilder Alje Wiltenburg 69  
70   Martin la Cruz Marcel de Bruijn
Olaf Lindenbergh 75  
76   Steven Olsthoorn (Penalty)
Bud Water Chakib Tayeb 78  
79   Jessie van der Burg Mike Brouwer
Tim Ruder 81  
87   Angelo Groen Martin la Cruz
90   Angelo Groen
90 + 4 Angelo Groen

Westlandia heeft de aansluiting met de subtop hervonden. In Amsterdam werd asv De Dijk met 1-4 verslagen. Invaller Angelo Groen bracht Westlandia met twee treffers in de slotfase in veilige haven.

De groenwitten hadden vrijwel de gehele wedstrijd het beste van het spel. Slechts bij vlagen maakten de Amsterdammers het de elf van Willem den Besten echt lastig. Bij rust was de stand 0-1 door een treffer van Mike Brouwer. Steven Olsthoorn verdubbelde vervolgens de marge. Toen in de slotfase de Amsterdammers op 1-2 kwamen werd het nog spannend.

Angelo Groen maakten met een droom invalbeurt met twee treffers aan alle onzekerheid een einde.

Website: Westlandia

De lichten moesten worden ontstoken.

Foto: twitterpicture@Westlandia

Magreb '90 - AFC '34 3-1 (2-0)

zondag 30 november 2014 om 14:30
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Bilal Ched Dadi, Hamza Mahdad, Omar Boukhari, Ismael Sardi, Khalil Lazaar, Rachid Maamri, Aziz el Bouazzatti, Jawad Bellahsan, Karim el Kaddouri, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Jahmill Flu, Soufian Boumenjal, Anouar Benerroua, Anouar el Hasani, Mohammed Ardaghal, Mohammed Ettahri
 
Opstelling AFC '34: Ori Hoogland, Emre Aykan, Jamie Heringa, Matthijs Ramaker, Jim Hulleman, Luc Schuffelen, Mohamed Ouamar, Nick Burger, Ali Deveci, Eelke de Graaf, Herbert Inecia
Wissels AFC '34: Joey Wiese, Boi Postma, Sandro Staal, Raymond de Waard
 
Scheidsrechter: Bezemer J.
Magreb '90 Minuut AFC '34
Jawad Bellahsan 4  
Aziz el Bouazzatti 6  
Soufian Boumenjal Khalil Lazaar 46  
58   Luc Schuffelen
Omar Boukhari 61  
Anouar Benerroua Karim el Kaddouri 63  
66   Mohamed Ouamar
Aziz el Bouazzatti 76  
Mohammed Ardaghal Aziz el Bouazzatti 90  

Magreb’90 heeft thuis na een bliksemstart een 3-1 overwinning geboekt tegen AFC’34. De thuisploeg overrompelde de gasten uit Alkmaar in het 1e kwartier (2-0) en liet zich daarna te ver terug zakken en AFC’34 kwam behoorlijk goed terug in de wedstrijd. Magreb’90 begon zonder de geschorste Rachid Moamedi en de zaalvoetballers Anas Beslija en Zakaria Amrani die met het Nederlands zaalvoetbalteam een trip naar Italie prefereerde. Het gemis van vooral Rachid Moamedi achterin werd na de 2-0 duidelijk. De fysiek en kop sterke Rachid werd tegen de lange gasten uit Alkmaar node gemist in het centrum van de verdediging. Uiteindelijk kwam alles goed en pakte de thuisploeg een goede 3-1 overwinning op deze grauwe koude zondagmiddag.

Een bliksemstart voor de thuisploeg, na enkele minuten was het Jawad Bellahsan die er op rechts vandoor ging en uit een moeilijke hoek beheerst de bal langs de doelman in de verre hoek schoot een droomstart. Magreb’90 bleef doorgaan en er waren net tien minuten verstreken toen wederom Jawad er op rechts vandoor ging en zijn voorzet bereikte de geheel vrijstaande Aziz el Bouazzati die de 2-0 inkopte achter Ori Hoogland. Magreb’90 nam wat gas terug liet zich wat terug zakken en AFC’34 trok richting het doel van Rick Groenhard. De ploeg uit Alkmaar kwam steeds beter in de wedstrijd en met goed voetbal wist het enige uitstekende mogelijkheden te creëren maar gelukkig stond meerdere malen doelman Groenhard in de weg en bleef het tot aan de rust bij een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg dat na die 2-0 weinig kansen meer wist te scheppen.

Na de rust begon Magreb’90 wat beter als waar het geeindigd was voor de rust, maar vaak werd er slordig balverlies geleden en dus moest er vandaag gestreden worden. AFC’34 kwam wat vaker gevaarlijk voor het doel van Rick en de aansluitings treffer leek een kwesti van tijd. Uiteindelijk was de 2-1 in de 69e minuut dan ook verdiend, door Mohamed Ouamar met een mooi schot vanuit de draai werd vanaf zo’n 18 meter Rick verrast en de aansluiting was daar. Bij Magreb’90 lukte het voetballend niet zo vandaag maar geknokt werd er voor elke meter tegen een goed georganiseerd en fysiek sterk AFC’34. Tien minuten voor tijd besliste Aziz el Bouazzati de wedstrijd na wederom een mooie aktie vanaf de zijkant van Jawad Bellahsan die vanaf de achterlijn Aziz bediende die zich geen moment bedacht en de bal de verre hoek in schoot 3-1. AFC’34 voelde zich verslagen en de laatste tien minuten werden keurig door Magreb’90 uitgespeeld zonder verder meer echt in de problemen te komen. Volgende week naar rode lantaarn drager Haaglandia waar Magreb’90 bij winst goede zaken kan doen gezien de hele top 5 ( buiten Magreb om) elkaar ontmoet a.s zondag 7 december met Chabab-Quick en Vlissingen-OFC.

Website: Magreb '90

Magreb '90 trainer Schuitemaker en AFC '34 coach Kleefman schudden elkaar de hand.

OFC - Hollandia 0-1 (0-0)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling OFC: Koen Verhoeff, Daniel Zuiverloon, Gregory Schaken, Luciano Dompig, Marijn Sterk, Marouane Bensabouh, Selcuk Yilmaz, Willem Scheerens, Dave Hertog, Franky Zinhagel, Revelino Denswil
Wissels OFC: Rinaldo O' Neil, Arsenio Halfhuid, Mike Brantjes, Nassim Zohair, Cerezo Hilgen, Chelton Linger, Sergio Parris
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Spil, Nick de Wit, Thomas de Jong, Toni Bosman, Bilal el Abdouni, Lars Weistra, Patrick van Dijk, Robin Muller van Moppes, Diovaris Balantina, Kalvin Robert
Wissels Hollandia: Jannes Biskanter, Bart Groot, Luuk Purvis, Stefan Dol, Stefan Schipper
 
Scheidsrechter: Benali M.
OFC Minuut Hollandia
Revelino Denswil 33  
35   Diovaris Balantina
50   Toni Bosman
53   Bart Groot Bilal el Abdouni
Franky Zinhagel 60  
65   Stefan Dol Kalvin Robert
Sergio Parris Selcuk Yilmaz 66  
Mike Brantjes Gregory Schaken 75  
Chelton Linger Dave Hertog 82  
83   Stefan Schipper Diovaris Balantina
87   Bart Spil

Hollandia verbrak vanmiddag in Oostzaan de sterke reeks van OFC met een sterk portie vechtlust en volwassen voetbal. Bart Spil was wederom de “match winner” vanmiddag maar de eer was voor het gehele team en de Hollandia staf.

Voor een kleine 300 toeschouwers begon OFC, gesteund door harde muziek en veel vuurwerk tegen een uitermate stug Hollandia. OFC kreeg in deze eerste helft diverse kansen, maar de verdediging wist van geen wijken, ook de OFC voorhoede was slordig met de afwerking met de kansen. Hollandia kwam beter in de wedstrijd door het compacte spel, met twee spitsen werd wel wat ruimte geboden aan de twee vrije verdedigers maar deze wisten geen raad met het bal bezit. Hollandia creëerde ook diverse kansen troffen geen doel. Zo werd de 0-0 ruststand gehaald en baalden diverse OFC supporters over het gebrek aan scoren van de OFC spitsen.

De tweede helft was het OFC dat Hollandia bij de strot probeerde te grijpen met een groot veld overwicht, echter de Hollandia verdediging stond als een huis met als grote uitblinker doelman Nick van Santen. Gaandeweg werd Hollandia met messcherpe counters gevaarlijker en weer was het Bart Spil die na een snelle uitval doelman Koen Verhoef in de 86e minuut met een droge knal het nakijken gaf. OFC ging in de resterende acht minuten (vier extra minuten kado van scheidrechter Benali) wanhopig op jacht naar de gelijkmaker. Met veel kunst en vliegwerk bleef geheel Hollandia overeind in deze hectische minuten en stapte trots na het laatste bevrijdende fluitsignaal van het veld.

Peter van Lobberegt

Wedstrijd niet gevonden

Klaar voor de start.

Foto: twitterpicture@RvA444

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!