Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

het terras van Westlandia.

 

 

Westlandia - Chabab gestaakt; de Dijk, Vlissingen en Magreb '90 winnen.

De wedstrijd tussen Westlandia en Chabab is bij een 3-1 stand met nog een klein kwartier op de klok wegens wanordelijkheden gestaakt. Na een opstootje, dat ontstond nadat een doelpunt van Ajnane wegens buitenspel werd afgekeurd, vond scheidsrechter Hof het genoeg. Vervolgens werd vanuit het kamp van de thuisclub beweerd dat de aanhang en bank van Chabab de arbiter zou hebben bedreigd. Chabab gaf op haar beurt aan dat het publiek van Westlandia spits Rahim Abdul zou hebben getrakteerd op oerwoudgeluiden. Kortom: wordt vervolgd.

Tijdens de wedstrijd zelf had Westlandia niet te klagen over de leidsman. Zelf kreeg het namelijk 2 strafschoppen mee en toen Chabab er één dacht te krijgen, kreeg Ba Cherif zijn 2e gele kaart wegens een schwalbe. Na de afgekeurde 3-2 sloeg dus de vlam in de pan. Beide ploegen vroegen overigens nadrukkelijk de wedstrijd uit te spelen, maar Hof bleef bij zijn besluit om het duel definitief te staken.

De Dijk, met 2 goals van Kaars, versloeg op eigen veld DHC met 3-0. Vlissingen won door 2 doelpunten van topscorer Pattinama met 2-0 van JOS/Watergraafsmeer. Magreb '90 boog tegen VOC een vroege 1-0 achterstand, mede door 2 treffers van Kalisse, om in een 1-3 overwinning.

Quick boekte haar 1e overwinning van 2015. Makkelijk ging het allerminst tegen de Zouaven, maar met 2-1 bleven de punten op sportpark Nieuw Hanenburg.

Ook OFC kon de 1e 3 punter van 2015 eindelijk bijschrijven. Deze overwinning kwam aanzienlijk eenvoudiger tot stand. Tegenstander AFC '34 keek namelijk met de rust al tegen een onoverbrugbare 3-0 achterstand aan. Eindstand: 4-1.

Hollandia rekende, zoals wel meer tegenstanders dit seizoen, in de laatste 20 minuten af met Haaglandia. De 1-0 van Weistra brak de ban. Het werd uiteindelijk 5-0.

Westlandia - Chabab 3-1 (1-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Robin Faber, Vince Olsthoorn, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn, Steven Olsthoorn
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Jessie van der Burg, Patrick Batist, Hamza el Yddri, Angelo Groen
 
Opstelling Chabab: Raymond Dirven, Ante Bakmaz, Brahim Attalj, Clayton Karsari, Mohamed Madmar, Ati Molly, Bilal el Amrani, Mohammed Ajnane, Randill Verweij, Mohamed Ba Cherif, Rahim Abdul
Wissels Chabab: Mohammed Ben Ali, Jeremy Lynch, Marco Mulder, Nikolas Sergiou, Osarugue Solace Uyi Olaye
 
Scheidsrechter: Hof M.
Westlandia Minuut Chabab
Marko van der Knaap (Penalty) 15  
51   Ati Molly
Steven Olsthoorn (Penalty) 55  
56   Mohamed Ba Cherif
57   Bilal el Amrani
58   Brahim Attalj
Steven Olsthoorn 60  
65   Marco Mulder Ati Molly
69   Rahim Abdul
Angelo Groen Anwar Beeldstroo 70  
75   Mohamed Ba Cherif
76   Raymond Dirven

Gestaakt wegens wanordelijkheden.

De topper Westlandia - FC Chabab werd afgelopen zondagmiddag een kwartier voor tijd gestaakt. Westlandia stond op dat moment met 3-1 voor.

Westlandia - FC Chabab was een echte wedstrijd met voor rust aantrekkelijk voetbal en kansen over en weer. Dat de wedstrijd voortijdig eindigde doet vermoeden dat het allemaal heel onvriendelijk was tussen de lijnen. Hiervan was echter niet echt sprake. De bezoekers botvierden naarmate de wedstrijd vorderde steeds nadrukkelijker hun ongenoegen en frustatie op de arbitrage, het betekende het voortijdig einde van een boeiende wedstrijd tussen Westlandia en de virtueel koploper.

De score werd geopend door aanvoerder Marko van der Knaap, die voor de thee vanaf 11 meter binnen schoot. In het tweede bedrijf opende de thuisploeg sterk met goede kansen tot gevolg. FC Chabab werd in die periode overrompeld en kwam er nauwelijks meer uit. Steven Olsthoorn bezorgde de Westlandianen, met opnieuw een benutte strafschop en een van richting veranderd schot, een comfortabele 3-0 voorsprong.

Chabab kwam in de 69e minuut terug tot 3-1. Toen vervolgens vijf minuten later een valpartij van Chabab-aanvaller Cherif door de scheidsrechter als schwalbe werd beoordeeld, bestaft met het tweede geel en dus rood, raakten de gemoederen lichterlijk oververhit bij de hoofdstedelingen. Het onophoudelijk gemekker vervolgens deed de arbiter besluiten de wedstrijd met een klein kwartier nog op de klok te staken.

Toen in de catacomben het overleg, om alsnog door te spelen en de wedstrijd af te maken, niet het gewenste resultaat had, werd deze definitief gestaakt. Gelukkig had Westlandia geen enkel aandeel in de ontstane commotie, niettemin zal deze wedstrijd ongetwijfeld nog een staartje krijgen. Jeroen Spruijt werd na afloop uitgeroepen tot Man of the Match.

Website Westlandia

Eindelijk was het dan weer eens zover; Chabab kon na de vele afgelastingen in Riekerhaven dan aan de bak voor een pittig competitieduel. De competitie bracht ons ditmaal naar Naaldwijk, waar we mochten aantreden tegen Westlandia, een oude bekende uit voorgaande edities in de Hoofdklasse A. De wedstrijd had drie gezichten, waarvan twee erg lelijke.

Op het parkeerterrein voor Sportpark Riekerhaven zat de sfeer er al goed in. De autootjes van spelers en staf kwamen een voor een aangereden waarna de grote stoelendans weer kon beginnen. Voor wie het niet weet; Chabab heeft dit seizoen 'dankzij' de strenge penningmeester geen beschikking over een spelersbus. Toen iedereen min of meer een plekje had geregeld reed een stoet boodschappenauto's de A4 op richting Naaldwijk.

Bij aankomst bleek ook Westlandia in een feestsfeer te zitten; de pastoor was op bezoek om na afloop van de wedstrijd de nieuwe kleedkamers in te zegenen. Het feest comité had alles tiptop op orde met ballonnen en plof-confetti.

Na het fluitsignaal van scheidsrechter Hof begon een aantrekkelijke wedstrijd met twee zeer aanvallend ingestelde teams. Het regende kansen over en weer en het publiek genoot zichtbaar.

Niet lang hierna begon de scheidsrechter Hof-show; Na ruim een uur voetbal had Chabab twee penalty's tegen gekregen, werd er een onthouden (waarbij Mohamed Cherif voor de tweede maal geel en dus rood kreeg wegens een vermeende schwalbe) en werd een doelpunt van Chabab afgekeurd. De assistent scheidsrechter keek er naar en gaf geen krimp maar Hof zag het beter. Net als de 6 gele kaarten tegenover 0 voor Westlandia.

Scheidsrechter Hof voelde feilloos aan dat Chabab geen zin had in deze wanvertoning waarop hij pardoes de wedstrijd staakte. Zijn beslissingen werden 'steeds minder geaccepteerd', gaf hij na de wedstrijd aan. En nee, hij heeft zich geen moment bedreigd gevoeld. Goddank, zeggen we dan maar.

Elke scheids kan een baaldag hebben of een wedstrijd verkeerd lezen. En elke penalty of omstreden doelpunt kent genoeg mensen die op hun grootmoeder zullen zweren dat de scheids het goed dan wel fout gezien heeft. Ergens maakt dat het voetbal ook leuk, maar er zijn grenzen. Waar Hof afgelopen zondag op zijn minst die grens opzocht, ging een klein deel van de Westlandia aanhang er onverholen overheen.

Met spreekkoren als 'kutmoslim, rot op naar je ISIS-land' en 'Boku Haram, boku Haram', ging een handvol 'fans' van Westlandia lelijk in de fout. Op nota bene de VN-dag tegen discriminatie werden Marokkaanse en West-Afrikaanse spelers van Chabab zo de wedstrijd uit getreiterd.

De site van Westlandia schrijft over de wedstrijd het volgende; 'Dat de wedstrijd voortijdig eindigde doet vermoeden dat het allemaal heel onvriendelijk was tussen de lijnen. Hiervan was echter niet echt sprake'.

Dit klopt helemaal. De onvriendelijkheid zat vooral buiten de lijnen.

FC Chabab vandaag aangifte gedaan bij het KNVB meldpunt tegen discriminatie en bij de meldpunt van justitie.

Website Chabab

De opkomst van beide elftallen. De aftocht verliep minder soepel.

Foto: twitterpicture@FCchabab

de Dijk - DHC 3-0 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Robert Verschraagen, Kevin Huijsman, Moaad el Aakel, Yannick de Wit, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Alje Wiltenburg, Nabil el Gourari, Youssef el Abdelhadi, Bud Water
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Kelvin Jerez Nova, Tidde Tromp, Levi Schipper, Lucas van Oeveren, Casper Spaan, Jordy Brouwer, René de Graaff, Romano Denneboom
Wissels DHC: René Schreuder, Robin Zwartjens, Frank de Lange, Rodney Sno
 
Scheidsrechter: Loenen A.G.J. van
de Dijk Minuut DHC
Dennis Kaars 48  
Tim Ruder 60  
Dennis Kaars 64  
Alje Wiltenburg Tim Ruder 68  
Nabil el Gourari Dennis Kaars 72  
73   Rodney Sno Anthony Piqué
73   Robin Zwartjens Casper Spaan
Bud Water Chakib Tayeb 77  
85   Frank de Lange Jordy Brouwer

Vlissingen - JOS/Watergraafsmeer 2-0 (1-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Daniël Jansen, Ferry Alfons, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Salim ben Sellam, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Geraldi Geerman, Josimar Pattinama
Wissels Vlissingen: Joost de Kubber, Khalid el Hattach, Roycel James, Dennis Kovacevic, Karim Aouttah
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Rodney Bell, Arthur van Metelen, Bas ter Haak, Maurice Renger, Roy Bussman, Ian Refos, Richmond Bossman, Thierry van der Kooye
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Jeffrey Meering, Raynick Damasco, Aldin Mehanovic, Erik Piket, Patrick Lokken
 
Scheidsrechter: Wesdorp M.A.
Vlissingen Minuut JOS/Watergraafsmeer
5   Raynick Damasco Rodney Bell
Josimar Pattinama 24  
45   Thierry van der Kooye
58   Patrick Lokken Richmond Bossman
Josimar Pattinama (Penalty) 70  
73   Alex de Bruijne
77   Erik Piket Bas ter Haak
Joost de Kubber Salim ben Sellam 82  
86   Raynick Damasco
Daniël Jansen 86  
Khalid el Hattach Geraldi Geerman 89  
Daniël Jansen 89  

VOC - Magreb '90 1-3 (1-1)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling VOC: Michiel Vis, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Ruud Steijvers, Vially Mondo, Nick van Wordragen, Robbert Stout, Tom Kuil, Wessel Verhaar, Yannick Koevermans, Guillermo Liesdek, Jeroen Straetemans
Wissels VOC: Tom Langerak, Tom Wigmans, Felix Verhaar, Jermaine Varela, Pieter Beereboom
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Bilal Ched Dadi, Jahmill Flu, Rachid Boukhoubza, Rachid Moamedi, Anouar Benerroua, Ismael Sardi, Rachid Maamri, Karim el Kaddouri, Moussa Kalisse, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Anes Beslija, Anouar el Hasani, Khalil Lazaar, Zakaria Amrani, Aziz el Bouazzatti
 
Scheidsrechter: Peeters J.P.
VOC Minuut Magreb '90
Robbert Stout 9  
21   Aziz el Bouazzatti Jahmill Flu
22   Nourdin Boukhari
Nick van Wordragen 37  
58   Moussa Kalisse
Felix Verhaar Jeroen Straetemans 73  
75   Zakaria Amrani Aziz el Bouazzatti
Pieter Beereboom Nick van Wordragen 80  
Jermaine Varela Guillermo Liesdek 80  
Wessel Verhaar 85  
Pieter Beereboom 88  
Andrew Liauw Soen-Tjoen 90  
93   Moussa Kalisse

Door A Hoogewoning (Magreb '90)

Magreb’90 moest zwaar gehandicapt aantreden tegen VOC. Zonder de geschorste Hamza Mahdad, Jaouad Belahsan, Omar Boukhari en Anas Beslija en Zakaria Amrani die ontbraken wegens zaalverplichtingen met Oranje begon Magreb zoekende aan het duel met VOC. Het elftal was behoorlijk gewijzigd en dat was in die beginfase duidelijk te zien. Het was de thuisploeg dat profiteerde en al in de 8e minuut was daar de opening. Volledig vrijstaand werd de linksbuiten vanaf de andere zijde aangespeeld en die schoot hard en zuiver binnen in de korte hoek.

Zo kwam Magreb al vroeg in de wedstrijd op wederom een achterstand maar zoals de laatste maanden bleek raakte de ploeg niet in paniek en is er toch behoorlijke progressie geboekt in het terug komen van een achterstand. In de 22e minuut was het Nourdin Boukhari die handig een overtreding uitlokte en de toegekende vrije bal vanaf zo’n 25 meter gedragen door de wind de verre kruising in pegelde en zo de stand weer in evenwicht trok 1-1. Tot aan de rust was er verder weinig spektakel “behoudens een buitenspel doelpunt” zodat het kwartiertje warm worden vanuit de kantine moest gebeuren.

Na de rust een iets beter voetballend Magreb’90. VOC werd aardig onder druk gehouden en het wachten was op een doelpunt. Die kwam in de 55e minuut van uit het niets was daar de aanname en assist van de slimme Boukhari op Moussa Kalisse die hard vanaf 18 meter de doelman kansloos liet. Na de voorsprong was Magreb’90 voetballend heer en meester en gaf eigenlijk niets meer weg. Het was alleen oppassen geblazen met de lange bal en de standaard situaties van de thuisploeg mede door de harde wind.

Tot aan bijna het laatste fluitsignaal hield de ploeg van Frans Schuitemaker het spannend doordat pas in de 86e minuut Moussa Kalisse z’n 2e wist binnen te werken en Magreb’90 op een veilige 1-3 zette. Door het verlies ( 3-1 gestaakt) van Chabab bij Westlandia schoof Magreb’90 na een gedeelde 2e plaats op 1 punt van koploper sv De Dijk dat thuis met 3-0 won van DHC. Volgende week de Zouaven thuis en daarna een weekje rust.

Quick - de Zouaven 2-1 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Teun Mulder, Kevin van der Geest, Marc Boshoff, Raymond Baten, Sjoerd van der Kolk, Steven de Kruijf, Tim Oosterheert, Jevon Blijd, Joost de Gelder, Thomas Bouwer
Wissels Quick: Patrick Zunderdorp, Sijbren Bartlema, Tony Bergsma, Frank van der Heiden
 
Opstelling de Zouaven: Aron van Loon, Frank Abbring, Kevin Peerdeman, Niek Reus, Ruud Jong, Wietse van Diepen, Brian Kaagman, Michel de Wit, Thomas Hand, Arjen Boekweit, Pieter Koopman
Wissels de Zouaven: Chris Grooteman, Ike Nanka-Bruce, Marco Mazee
 
Scheidsrechter: Wassink R.
Quick Minuut de Zouaven
47   Thomas Hand
Kevin van der Geest 59  
Joost de Gelder 70  

door Barry van Langen (de Zouaven)

Met het ver­trek van Pie­ter Koop­man, Frank Ab­bring (AFC) en Ruud Jong (Spar­ta Nij­kerk) zal Tho­mas Hand vol­gend jaar één van de steun­pi­la­ren van De Zou­a­ven wor­den. Of dat in de hoofd­klas­se is, valt nog te be­zien. De zon­dag lij­den de Groote­broe­kers het elf­de ver­lies van het sei­zoen. Quick is met 2-1 te sterk. Hand blijft po­si­tief, maar de woor­den wor­den met de week min­der over­tui­gend.

Twaalf­de staan de Groote­broe­kers nu. Dat be­te­kent aan het ein­d van het sei­zoen na­com­pe­ti­tie spe­len. De voor­sprong op de di­rec­te de­gra­da­tie­plaats be­draagt slechts één punt. De ach­ter­stand op di­rect lijfs­be­houd is ze­ven pun­ten. Re­den ge­noeg om je als ploeg zor­gen te ma­ken. Toch merkt Hand daar wei­nig van. De sfeer in het team is nog het­zelf­de als be­gin van het sei­zoen, ver­telt hij. Scheld­par­tij­en zijn er nog niet ge­weest en er heeft ook nog nie­mand op de ta­fel ge­sla­gen dat er iets moet ver­an­de­ren om tot be­te­re re­sul­ta­ten te ko­men. ,,Mis­schien is dat wel no­dig'', zegt Hand. Hij vindt zich­zelf daar op dit mo­ment niet de aan­ge­we­zen per­soon voor. ,,Ik denk dat dat een taak is voor de spe­lers die al lan­ger bij de club zit­ten.’’

Na de 0-2 ne­der­laag van vo­ri­ge week te­gen De Dijk is zon­dag Quick met 2-1 te sterk. ,,Tot de zes­tien voet­bal­len we goe­d'', is Hands wed­strijd­ana­ly­se. Ver­der komt De Zou­a­ven am­per. Spits Pie­ter Koop­man lost in ne­gen­tig mi­nu­ten één schot, Ar­jen Boek­weit geen. Het doel­punt waar­mee Hand zijn ploeg op voor­sprong zet, is een kluts­goal. In de zes­tien om­speelt hij met ge­luk drie man en schiet de bal on­der de kee­per door. Veel waar­de heeft het doel­punt niet om­dat de thuis­ploeg bin­nen een half uur twee keer scoort en De Zou­a­ven Quick-doel­man San­der van der Toorn daar­na nau­we­lijks meer on­der vuur neemt.

Er zijn op ba­sis van de wed­strijd te­gen Quick wei­nig ant­woor­den te be­den­ken waar­om De Zou­a­ven in de hoofd­klas­se blijft. Vraag is dan ook of de Groote­broe­kers met het aan­staan­de ver­trek van Koop­man, Ab­bring en Jong vol­gend jaar wel hoofd­klas­se­waar­dig is. Ab­bring en Jong zijn sterk­hou­ders in de ver­de­di­ging, Koop­man is met zes­tien tref­fers club­top­sco­rer en goed voor 55 pro­cent van de to­ta­le pro­duc­tie. De vol­gen­de spe­lers op de top­schut­ters­lijst van De Zou­a­ven zijn Ivo de Heus, Ike Nan­ka-Bru­ce en Hand met ie­der twee doel­pun­ten. Ook dat sym­bo­li­seert het pro­bleem van dit sei­zoen. Ver­ster­kin­gen voor vol­gend sei­zoen zijn hoe dan ook no­dig, weet ook Hand. Van het ver­nieuw­de De Zou­a­ven zal hij één van de steun­pi­la­ren wor­den. Hij ziet zich­zelf die rol wel ver­vul­len. ,,In de hoofd­klas­se, ja.’’ Hij blijft po­si­tief, al klinkt het met de week dus min­der zelf­ver­ze­kerd.

OFC - AFC '34 4-1 (3-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling OFC: Koen Verhoeff, Daniel Zuiverloon, Mike Brantjes, Nassim Zohair, Faysal Fakhor, Luciano Dompig, Marijn Sterk, Marouane Bensabouh, Dave Hertog, Franky Zinhagel, Pius Ikedia
Wissels OFC: Sirafim Lima Pires, Mouad Benchekh, Selcuk Yilmaz, Chelton Linger, Rachid el Yaghmouri, Sergio Parris, Zohair Chiddi
 
Opstelling AFC '34: Ori Hoogland, Emre Aykan, Jamie Heringa, Lars Boekel, Mick Leijdeckers, Jim Hulleman, Luc Schuffelen, Mohamed Ouamar, Ali Deveci, Eelke de Graaf, Raymond de Waard
Wissels AFC '34: Joey Wiese, Ilker Yilmaz, Matthijs Ramaker, Ber Meulemans, Menno Meijland, Herbert Inecia
 
Scheidsrechter: Vries D.H. de
OFC Minuut AFC '34
Marouane Bensabouh 3  
10   Eelke de Graaf
Dave Hertog 25  
38   Jamie Heringa (Eigen doelpunt)
Marijn Sterk 55  
55   Herbert Inecia Raymond de Waard
Selcuk Yilmaz Pius Ikedia 59  
Chelton Linger Franky Zinhagel 62  
76   Matthijs Ramaker Mick Leijdeckers
Rachid el Yaghmouri Dave Hertog 80  
83   Eelke de Graaf

Wedstrijd niet gevonden

Bart Spil kopt de bal op het Haaglandia doel.

Foto: Peter van Lobberegt

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!