Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zondag 22 maart 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

de Dijk pijnlijk onderuit tegen AFC '34; Vlissingen en Magreb '90 profiteren.

In de strijd om de titel heeft de Dijk een grove misstap begaan. Op het eigen sportpark werd met 1-3 verloren van hekkensluiter AFC '34. Op de zege van de bezoekers was weinig aan te merken. Na rust kon doelman Veenboer in 20 minuten tijd 3 keer vissen.

Vlissingen, zonder de geblesseerde topscorer Pattinama, boekte een benauwde 2-1 zege op Hollandia. De ploeg uit Hoorn had zeker kansen op een puntje. Zo raakte Balantina de lat en haalde goalie van Belzen met een katachtige reflex een inzet van Robert van de doellijn.

Ook Magreb '90 profiteerde optimaal van de nederlaag van de Dijk. In een aantrekkelijk duel werd Quick met 2-4 verslagen. Aziz el Bouazzatti scoorde 2 maal namens de gasten.

Chabab lijkt het na de 3e nederlaag op rij te hebben opgegeven. In Oostzaan werd de ploeg van interim coach Koppenaal op een 6-2 nederlaag getrakteerd. Zinhagel, Sterk en el Yaghmouri troffen gedrieën 2 keer doel.

VOC was na de wedstrijd des duivels op tegenstander JOS/Watergraafsmeer. Nadat een 0-1 achterstand door 2 doelpunten van Felix Verhaar was omgebogen naar een 2-1 voorsprong, scoorde Patrick Lokken 2-2. Vervelend maar niet onoverkomelijk zou je zo zeggen. Ware het niet dat dit doelpunt op uiterst onsportieve wijze tot stand kwam. JOS schoot de bal, nadat VOC deze vanwege een blessurebehandeling had uitgeschoten, terug. Echter voordat de VOC verdediging weer een aanval kon gaan opzetten, pikte Lokken het leer op; omspeelde doelman Vis en zette de Amsterdammers op gelijke hoogte. Waar in de Hoofdklasse B de Valk, begin maart, in een gelijksoortig geval een doelpunt aan tegenstander DOSKO cadeau gaf, besloot JOS/Watergraafsmeer dit niet te doen. Dat de wedstrijd niet uit de hand liep was de verdienste van de thuisploeg en scheidsrechter te Kloeze. Het duel eindigde overigens ook nog in 2-3.

Pieter Koopman was voor de Zouaven weer eens goud waard. De spits, volgend seizoen in dienst van AFC, zorgde met 4 doelpunten voor een broodnodige overwinning op DHC; 4-2.

de Dijk - AFC '34 1-3 (0-0)

zondag 22 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Frank Schilder, Olaf Lindenbergh, Robert Verschraagen, Said Bentohami, Kevin Huijsman, Moaad el Aakel, Nabil el Gourari, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Alje Wiltenburg, Giovanni Sabajo, Youssef el Abdelhadi, Bud Water
 
Opstelling AFC '34: Joey Wiese, Emre Aykan, Jamie Heringa, Lars Boekel, Mick Leijdeckers, Jim Hulleman, Mohamed Ouamar, Nick Burger, Ali Deveci, Eelke de Graaf, Herbert Inecia
Wissels AFC '34: Lars Reus, Ilker Yilmaz, Matthijs Ramaker, Sandro Staal, Luc Schuffelen, Stefan Smal
 
Scheidsrechter: Grinsven M. van
de Dijk Minuut AFC '34
35   Jim Hulleman
Robert Verschraagen 42  
47   Herbert Inecia
Bud Water Mustapha el Aamrani 58  
Alje Wiltenburg Kevin Huijsman 58  
58   Ali Deveci
73   Jim Hulleman (Penalty)
Said Bentohami 78  
82   Stefan Smal Herbert Inecia
Dennis Kaars 85  
88   Luc Schuffelen Mohamed Ouamar
90   Sandro Staal Ali Deveci

Vlissingen - Hollandia 2-1 (1-0)

zondag 22 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Joost de Kubber, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Roycel James, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Dennis Kovacevic, Geraldi Geerman, Raymond Wolff
Wissels Vlissingen: Patrick Eickenboom, Ferry Alfons, Khalid el Hattach, Salim ben Sellam, Nigel Lord, Zgjim Shala
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Groot, Bart Spil, Nick de Wit, Thomas de Jong, Hassan Aanzi, Lars Weistra, Patrick van Dijk, Diovaris Balantina, Stefan Dol, Toufik Abubakari
Wissels Hollandia: Jannes Biskanter, Bilal el Abdouni, Kalvin Robert, Stefan Schipper
 
Scheidsrechter: Rampersad M.
Vlissingen Minuut Hollandia
Etiënne Mallie (Penalty) 43  
43   Bart Spil
46   Bilal el Abdouni Toufik Abubakari
46   Kalvin Robert Stefan Dol
Abdou Abdenbi 53  
61   Bilal el Abdouni
67   Stefan Schipper Thomas de Jong
Khalid el Hattach Raymond Wolff 75  
80   Hassan Aanzi
Khalid el Hattach 81  
82   Bilal el Abdouni
Zgjim Shala Dennis Kovacevic 86  
Joan van Belzen 90  

Hollandia onverdiend met lege handen terug uit Vlissingen.

Hollandia dat na een busreis van ruim drie uur naar Vlissingen de strijd aan ging met de verrassend goed presterend promovendus in de hoofdklasse. Hollandia speelde vanmiddag een solide wedstrijd, maar kreeg op cruciale momenten door individuele fouten twee onnodige doelpunten tegen. Het toonde echter veerkracht maar dit werd niet beloond en moest met een 2-1 nederlaag de lange reis weer terug maken naar Hoorn.

De eerste helft een beter voetballend Hollandia bleef eenvoudig op de been tegen de lange ballen van Vlissingen. Beide ploegen kregen enkele hele kleine kansjes. Opmerkelijk waren de vele onderbrekingen, vijf in totaal, van langdurige blessure behandelingen. Tot dat de handige Abenrrahman Abdenbi van Vlissingen in de 44e minuut door enkele spelers geen strobreed in de weg gelegd werd naar het Hollandia strafschop gebied, alleen kon hij binnen de 16 nog worden gestopt door Bart Spil. Bart Spil moest deze actie bekopen met een gele kaart en scheidsrechter Rampersad legde de bal op de stip, Etienne Mallie schoot dit buitenkansje zo vlak voor rust onhoudbaar achter Nick van Santen die er overigens dicht bij zat. Daarmee werd de rust bereikt.

De tweede helft werd begonnen met een dubbele wissel bij Hollandia, Bilal Abdouni voor Toufik Abubakari en Kalvin Robert voor Stefan Dol. Het spel verplaatste zich meer en meer op de helft van Vlissingen en Hollandia ging op jacht naar de gelijkmaker. Echter was het Vlissingen dat door weer een individuele fout in de 53e minuut de onverwachte 2-0 kon scoren. Het team van Hollandia rechtte zijn rug en ging verder waar het mee bezig was, maar op jacht naar de aansluittreffer. Negen minuten later was het Bilal El Abdouni dit met een hard schot via de onderkant van de lat de bal achter doelman Joan van Belzen bracht. Vlissingen wankelde maar werd uit onverwachte hoek even onder de druk uit geholpen. Grensrechter Persoon ging door zijn enkel en het restte scheidsrechter Rampersad niets anders dan de wedstrijd stil te leggen, en op zoek moest naar een vervanger. Dit duurde gelukkig maar 10 minuten, maar lang genoeg om de druk dat Hollandia zette te verbreken. Hollandia kreeg hierna nog diverse kansen de lat en de uitstekende doelman van Vlissingen Joan van Belzen stond een gezien het spelbeeld een gelijkspel in de weg.

Website Hollandia (Peter van Lobberregt)

Foto: Peter van Lobberegt

Quick - Magreb '90 2-4 (1-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Sjoerd van der Kolk, Steven de Kruijf, Tim Oosterheert, Frank van der Heiden, Jevon Blijd, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Michel van Kasteren, Yvo Zuurmond, Govert Lonzieme, Thomas Bouwer
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Bilal Ched Dadi, Omar Boukhari, Rachid Moamedi, Anouar Benerroua, Ismael Sardi, Rachid Maamri, Aziz el Bouazzatti, Jawad Bellahsan, Moussa Kalisse, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Jahmill Flu, Rachid Boukhoubza, Anouar el Hasani, Khalil Lazaar, Karim el Kaddouri
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Quick Minuut Magreb '90
Sjoerd van der Kolk 21  
Bright Ampong-Zweistra 23  
40   Aziz el Bouazzatti
43   Ismael Sardi
Thomas Bouwer Youssef el Baouchi 50  
50   Aziz el Bouazzatti
55   Karim el Kaddouri Aziz el Bouazzatti
68   Jawad Bellahsan
Frank van der Heiden 76  
Bright Ampong-Zweistra 80  
85   Nourdin Boukhari (Penalty)

Magreb’90 wint in leuk schouwspel bij Quick

Magreb’90 heeft in de uitwedstrijd tegen Quick een belangrijke overwinning geboekt. De ploeg van trainer Frans Schuitemaker won in Den Haag met 2-4 van de nummer 4 van de ranglijst en kwam door het verrassende verlies van koploper De Dijk tegen hekkesluiter AFC’34 1-3 gezamenlijk aan kop met vc Vlissingen dat thuis Hollandia met 2-1 wist te kloppen. De zeeuwen hebben alleen nog wel een wedstrijd te goed.
Magreb’90 startte slap aan de wedstrijd en Quick kon na hartenlust combineren zonder daarbij overigens echt gevaarlijk te worden. Magreb’90 was dat trouwens wel uit het spaarzame balbezit wat de ploeg in die eerste 20 minuten had was zowel Nourdin Boukhari ( net voorlangs na het ontfutselen van de bal bij de laatste man ) als Aziz dichtbij de openingstreffer. Die viel uiteindelijk aan de andere kant. Quick dat tot dan toch liet zien behoorlijk te kunnen ballen legde een mooie aanval op de mat die op de 18 werd teruggelegd en geweldig werd ingeschoten door Kolk, 1-0 in de 24e minuut en niet eens onverdiend. Het spel bleef hierna op en neer gaan maar echte uitgespeelde kansen waren er niet Aziz kwam nog een keer een teen lengte te kort om de gelijkmaker binnen te schieten maar dat was het dan ook wel.

Het publiek vermaakte zich overigens wel want door beide partijen werd de aanvallende speelwijze gekozen wat veel spektakel en strijd opleverde. Zo’n vijf minuten voor de rust “altijd een lekker moment” was het Magreb’90 dat de stand weer gelijk trok, een voorzet van Boukhari werd door Aziz el Bouazatti mooi binnen gekopt zodat we met 1-1 de rust in konden.
Na de rust was het eerste gevaar van de kant van Quick, wederom begon Magreb te slap en binnen vijf minuten kreeg de thuisploeg 2 mogelijkheden, de eerste ging via de uitkomende doelman Groenhard op de lat en de terug komende bal werd goed ingeschoten maar een spectaculaire redding met het hoofd van Anouar Benerroua op de lijn zorgde dat de stand gelijk bleef. Een vijftal minuten later was het Magreb’90 dat de leiding nam en weer was het goaljes dief Aziz el Bouazatti die knap de 1-2 binnen kopte. Magreb’90 hield de thuisploeg onder druk en het was wachten op de 1-3. Een drietal kansen gingen eraan vooraf maar uiteindelijk was het Jaouad Belahsan die de 1-3 tegen de touwen schoot. De ploeg van Schuitemaker kreeg nog kansen om de wedstrijd definitief op slot te gooien zodat de 2-3 in de 77e minuut door van der Heide hard aankwam en weer even deed terug denken aan het thuis scenario tegen Quick.

In de 81e minuut was het de thuisploeg dat verder moest met tien man na een 2e gele prent voor Ampong die z’n 2e overtreding op Jaouad bestraft zag worden. Drie minuten later was het beslist, een lichte overtreding binnen de 16 werd maximaal bestraft en de gegeven penalty was voor Nourdin Boukhari een koud kunstje 1-4. Quick geloofde het wel en de laatste 8 minuten werden door Magreb’90 goed uitgespeeld. De 2-4 overwinning was een feit en gezien het beeld van de 2e helft een verdiende driepunter. Volgende week DHC uit weer een finale want die zullen moeten winnen om uit de gevarenzone te blijven na de onverwachte uitglijder bij De Zouaven dit weekend.

Website Magreb '90 (A. Hoogewoning)

Foto: Arjan Hoogewoning

OFC - Chabab 6-2 (4-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:00
 
Scheidsrechter: Eijk S. van der
OFC Minuut Chabab
Franky Zinhagel 11  
23   Ante Bakmaz
Marijn Sterk 40  
Rachid el Yaghmouri 44  
Franky Zinhagel 45  
53   Mohamed Ba Cherif
70   Mohamed Madmar
Marijn Sterk (Penalty) 71  
Rachid el Yaghmouri 80  

VOC - JOS/Watergraafsmeer 2-3 (0-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling VOC: Michiel Vis, Derk Hitzerd, Koen Woldring, Ruud Steijvers, Felix Verhaar, Nick van Wordragen, Robbert Stout, Wessel Verhaar, Yannick Koevermans, Dave van der Steen, Guillermo Liesdek
Wissels VOC: Remco Gravendijk, Sjors Lankhaar, Jermaine Varela, Pieter Bongertman
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Alex de Bruijne, Raynick Damasco, Arthur van Metelen, Bas ter Haak, Erik Piket, Maurice Renger, Roy Bussman, Patrick Lokken, Paul Bekker, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Donovan Valies, Ian Refos, Thierry van der Kooye
 
Scheidsrechter: Kloeze J. te
VOC Minuut JOS/Watergraafsmeer
32   Alex de Bruijne
Derk Hitzerd 40  
43   Donovan Valies Alex de Bruijne
Koen Woldring 45  
Sjors Lankhaar Derk Hitzerd 46  
Felix Verhaar 49  
Felix Verhaar 51  
58   Maurice Renger
65   Patrick Lokken
66   Patrick Lokken
Michiel Vis 66  
75   Thierry van der Kooye Richmond Bossman
77   Maurice Renger (Penalty)
Pieter Beereboom Nick van Wordragen 85  
Wessel Verhaar 85  
Koen Woldring 87  
87   Erik Piket

JOS/Watergraafsmeer en Patrick Lokken stelen 3 punten en moeten zich diep, en diep schamen!

Nog uren na de wedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer dronken V.O.C. supporters en spelers onderling zoals altijd een biertje op het vandaag zonnige balkon. Ditmaal echter in een beduusde en verwarde sfeer. Wat zich vandaag voor hun ogen had afgespeeld ging namelijk elk voorstellingsvermogen te boven. De tot voor de wedstrijd directe concurrent voor de nacompetitie plekken had zojuist op een onvoorstelbaar onsportieve wijze de 3 punten van de Hazelaarweg mee naar Amsterdam genomen. JOS aanvaller Patrick Lokken had in de 68e minuut van de wedstrijd helaas het sportief buitenspelen van de bal door Felix Verhaar bestraft met het ongehinderd aantekenen van de 2-2, een achteraf beslissende dolk in de rug van V.O.C.

In de eerste helft ging het nog gewoon over voetbal. V.O.C. had het meeste balbezit in deze misschien wel cruciale wedstrijd, maar de passes waren te slordig en het spel te angstig. JOS kon er enkele keren gevaarlijk uitkomen, met enkele halve en hele kansen tot gevolg. V.O.C. kon hier een prima doelpoging van de van een schorsing teruggekeerde Dave van der Steen tegenover zetten. Zijn inzet werd echter stijlvol gekeerd door de JOS doelman. Na 30 minuten leverde balverlies en vervolgens slap ingrijpen van de V.O.C. verdediging de 0-1 van Alex de Bruijne op. Daarna trachtte JOS door te drukken. Toen doelpuntenmaker de Bruijne alleen op keeper Vis af leek te gaan trok Derk Hitzerd hardhandig aan de noodrem. Een rode kaart was zeker op zijn plaats geweest. Scheidsrechter Te Kloeze hield het echter tot ieders verbazing bij geel. Derk was zichtbaar geschrokken van zijn overtreding, en werd in de rust gewisseld voor Sjors Lankhaar. De Bruijne lijkt helaas een zware blessure opgelopen te hebben. Vanaf deze plaats wensen wij hem veel sterkte.

Na de rust was er een totaal ander V.O.C. te zien. Vanaf het eerste fluitsignaal was er drang naar voren en de overtuiging die in de eerste helft ontbrak was nu volop aanwezig. Dit leidde al snel tot de 1-1. Guillermo Liesdek zette sterk door aan de rechterkant en bereikte Robbert Stout. Met een uitstekende voorzet stelde hij Felix Verhaar in staat de gelijkmaker aan te tekenen. V.O.C. ging daarna door en JOS leek het helemaal kwijt. Een diepe bal leek opgeraapt te kunnen worden door de JOS-doelman. Hij werd echter gehinderd door zijn eigen verdediger waardoor de attente Felix Verhaar de bal op kon pikken. Zeer subtiel manoeuvreerde Felix zich voor een leeg doel en tekende de 2-1 aan. Een zeer veerkrachtig V.O.C. dus dat tegen de verwachting van de toeschouwers in de wedstrijd binnen no-time in het voordeel keerde. Ook daarna was V.O.C. verreweg de betere. JOS leek het volledig kwijt en V.O.C. kreeg meerder kansen om de score op te voeren en de wedstrijd definitief te beslissen. De 3-1 leek een kwestie van tijd. Totdat….

In de 68e minuut bleef er een speler van JOS ter hoogte van de middenlijn geblesseerd liggen. Felix Verhaar was, zonder een speler van JOS in de buurt, in balbezit en besloot om de bal sportief buiten te spelen om een blessurebehandeling mogelijk te maken. Toen de behandeling achter de rug was stonden de spelers van V.O.C., zoals altijd bij zo’n situatie, klaar om de bal terug te ontvangen van JOS. Wat er vervolgens gebeurde was verbijsterend. De bal werd naar JOS aanvaller Patrick Lokken gegooid, die vervolgens als een speer naar doelman Vis toe sprintte. In eerste instantie werd er misschien nog gedacht aan een grap, maar dat was het niet: Lokken omspeelde Vis en tekende de 2-2 aan. JOS speler Paul Bekker kwam zich tijdens de daaropvolgende opstootjes zelfs verontschuldigen bij het V.O.C. publiek op het balkon, en verklaarde ‘hier niet bij te willen horen’. Nadat de opstootjes door de scheidsrechter waren gesust gingen alle aanwezigen ervan uit dat JOS het enige juiste zou doen: V.O.C. een vrije doortocht gunnen om de 3-2 aan te tekenen. Felix Verhaar werd echter na de aftrap meteen onder druk gezet door de spelers van JOS, en besloot dus maar op doel te schieten. De JOS-doelman hield de bal echter stoïcijns tegen.

Bij V.O.C. was daarna logischerwijs het goede gevoel weg. Hoe is het mogelijk te voetballen tegen zoveel onrecht? Het werd met de beste bedoelingen geprobeerd, maar het frisse spel van het begin van de tweede helft was ver te zoeken.

Uiteindelijk viel de beslissing in de 77e minuut. JOS kreeg een strafschop na een handsbal en deze werd benut. Dat de spelers en het publiek van JOS nog oprechte vreugde toonden was een wrang gezicht voor de V.O.C.’ers. Er volgde in de slotfase nog enkele grote kansen op de gelijkmaker, maar deze werden helaas niet benut. Extra domper was nog de tweede gele kaart voor Koen Woldring in de laatste minuut.

Een op handen zijnde overwinning werd dus door een onbegrijpelijk moment van onsportiviteit van JOS omgezet in een overwinning voor de Amsterdammers. Een zure constatering dat JOS zich hierdoor waarschijnlijk veilig heeft gespeeld, en niet meer door V.O.C. te achterhalen zal zijn. Interessant ook om te zien wat een club als JOS doet met een speler als Patrick Lokken, die na zijn schandalige actie gewoon de wedstrijd uit mocht spelen van trainer Sander Middelbeek. Wat V.O.C. betreft moeten we hopen dat het onrecht dat het vandaag werd aangedaan vertaald wordt in extra motivatie om de komende wedstrijden positief door te komen. Er liggen nog voldoende kansen om ons direct te handhaven. Te beginnen volgende week bij AFC’34 in Alkmaar. De mannen kunnen uw steun daar zoals altijd goed gebruiken!

Website VOC

de Zouaven - DHC 4-2 (3-0)

zondag 22 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling de Zouaven: Aron van Loon, Frank Abbring, Matthieu Boots, Niek Reus, Ruud Jong, Wietse van Diepen, Brian Kaagman, Chris Grooteman, Arjen Boekweit, Marco Mazee, Pieter Koopman
Wissels de Zouaven: Edwin Keizer, Michel de Wit, Ike Nanka-Bruce, Tim Steneker
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Bas Voogt, Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Levi Schipper, Lucas van Oeveren, Jordy Brouwer, Rodney Sno, Romano Denneboom
Wissels DHC: Nishant Bekaroe, Kelvin Jerez Nova, Vincent Romeijn, Moestava Frederik
 
Scheidsrechter: Mourabit N.
de Zouaven Minuut DHC
Pieter Koopman 10  
Pieter Koopman 26  
Pieter Koopman 33  
Chris Grooteman 50  
53   Vincent Romeijn Rodney Sno
Pieter Koopman 59  
64   Moestava Frederik Lucas van Oeveren
67   Romano Denneboom
Michel de Wit Chris Grooteman 74  
75   Jordy Brouwer
Brian Kaagman 76  
Ike Nanka-Bruce Arjen Boekweit 84  
86   Joren Tromp

De groen–zwarten hebben vanwege de afsluiting van de Schipholtunnel, de daardoor noodzakelijke omweg en lange files veel reistijd nodig om pas om 13.15 uur in het Noord-Hollandse Grootebroek te arriveren. Vol vertrouwen is uitgekeken naar deze wedstrijd tegen het laag geplaatste De Zouaven, maar de thuisploeg is er uiteraard ook erg op gebrand om de noodzakelijke punten te gaan halen. Bij de groen-zwarten ontbreken wederom diverse spelers: Rene de Graaff is geschorst, terwijl Joshua Wadie, Danny vd Ree, Serhat Koksal en Casper Spaan vanwege blessures niet kunnen spelen. DHC maakt vanaf de aftrap duidelijk niet simpelweg voor slechts een punt te zijn gekomen, er wordt volop aangevallen en op de anderre speelhelft gespeeld. Maar dat betekent tegelijkertijd dat de thuisploeg voortdurend ruimte krijgt voor snelle counters. Kort na het beginsignaal soleert Rodney Sno het vijandelijke strafschopgebied in, maar zijn pass bereikt slechts een tegenstander. Vervolgens komt aanvoerder Tidde Tromp op de rand van het eigen strafschopgebied ten val, waardoor een tegenstander vrij op doel kan schieten, maar DHC goalie Mark Smith kan de bal stoppen. Na 10 minuten komt De Zouaven snel met een aanval over onze rechterkant, waarna een snelle combinatie in het centrum de spits van de thuisclub in schietpositie brengt: 1-0. Direct vanaf de aftrap is Joren Tromp aan de linkerkant bij de achterlijn gevaarlijk, maar zijn inzet gaat via de keeper net voorlangs het doel. Na een kwartier is wederom Joren Tromp dreigend, maar de doelman van de thuisclub verwerkt zijn inzet tot hoekschop. Daarna noteren we nog een pass van Joren Tromp op Rodney Sno, maar zijn doelpoging wordt een prooi voor de Noord-Hollandse doelman. Na 26 minuten leidt Lucas van Oeveren – wel of niet na een overtreding van zijn tegenstander – op het middenveld balverlies, waarna die De Zouaven speler een vrij veld heeft om op te stormen richting DHC keeper Mark Smith en is het 2-0. DHC blijft aanvallen en op de andere helft spelen. Joey Emmerink speelt diep op Rodney Sno die in het strafschopgebied ten val komt en daarmee is deze kans weg. Na 33 minuten zien we nagenoeg een kopie van het 1e doelpunt: de thuisclub komt met een snelle aanval over onze rechterkant, waarna een snelle en mooie combinatie in het centrum de spits van de thuisclub in stelling brengt: 3-0. Enkele minuten later een lange bal uit de De Zouaven achterhoede, waarna buiten het strafschopgebied DHC doelman Mark Smith de bal net voor een tegenstander weg kopt, maar waarbij beiden elkaar raken. Scheidsrechter Mourabit ziet hier geen opzet in, slechts een ongelukkige botsing en een blessure voor die speler vanwege de val. Kort voor rust komt Jordy Brouwer in het vijandelijke strafschopgebied nog in kansrijke positie, maar hij komt daarbij ten val. En daarmee komt de rust met een 3-0 tussenstand.
Na de doelwisseling ligt het initiatief enige tijd bij de thuisclub, maar al snel is het spelbeeld identiek aan de 1e helft: de Delftenaren spelen veelal op de andere speelhelft, zonder aanvankelijk veel grote kansen te krijgen, maar De Zouaven blijft met snelle en vlijmscherpe tegenaanvallen gevaarlijk. Balverlies op het middenveld van invaller Vincent Romeijn leidt tot een snelle solo van een De Zouaven speler, aanvoerder Tidde Tromp kan het dreigende onheil ook niet meer voor komen en het is dan na 58 minuten 4-0. De Zouaven spits Pieter Koopman (volgend seizoen spelend voor AFC in Amsterdam) heeft dan alle vier die doelpunten gescoord. De groen-zwarten weten dan definitief dat ze een nederlaag tegemoet gaan. Na 68 minuten zien we een fraaie actie en dito voorzet van de linkerkant van invaller Mostava Frederik, waarna het schot van Romano Denneboom maar rakelings over de lat gaat. In de daarop volgende minuten brengt eerst de doelman van de thuisclub redding na een inzet van wederom Romano Denneboom, vervolgens doet een van de Noord-Hollandse verdediger het zelfde na een doelpoging van Denneboom. Na 75 minuten noteren we dan eindelijk een Delftse treffer, als Romano Denneboom de bal op Jordy Brouwer speelt die alleen voor de keeper scoort: 4-1. Een kleine 10 minuten voor het einde gaat de goed ingevallen Mostava Frederik alleen op de keeper van De Zouaven af, maar hij wordt vanwege buitenspel afgevlagd. Een voorzet van Vincent Romeijn brengt daarna de bal bij Romano Denneboom, maar andermaal is het een verdediger van de thuisclub die redding brengt. Na 86 minuten speelt Joey Emmerink de bal op de linkerkant diep op Joren Tromp, die alleen voor de keeper diagnonaal scoort: 4-2. Kort hierna gaat een voorzet van Mostava Frederik voor het doel langs, buiten bereik van de inkomende DHC-ers. Het eindsignaal maakt vervolgens een einde aan deze wedstrijd, die in een zeer teleurstellende 4-2 nederlaag eindigt.
De Zouaven heeft door deze zege weer hoop om in ieder geval rechtstreekse degradatie te kunnen ontlopen, maar de nacompetitie om degradatie lijkt voor hen toch bijna onvermijdelijk. DHC keek tot voor enige tijd nog naar de subtop en een zekere eindklassering in het linkerrijtje, maar momenteel moet de Delftse ploeg toch echt naar beneden kijken. Na het uit de competitie stappen van Haaglandia, degradeert alleen nummer 13 in de eindstand rechtstreeks, de nummers 11 en 12 spelen in de nacompetitie om degradatie. DHC staat op de 9e plek, slechts 3 punten voor op nummer 10 Hollandia en nog slechts 4 verliespunten voor op nummer 11, VOC. Sinds de winterstop hebben de groen-zwarten de uitwedstrijd bij Haaglandia gewonnnen, maar die wedstrijd is inmiddels vanwege het terugtreden van Haaglandia vervallen. Daarna werd thuis gelijk gespeeld tegen Hollandia (1-1), uit bij VOC verloren (2-1), thuis tegen OFC gewonnen (2-1), waarna drie nederlagen op rij moesten worden genoteerd: De Dijk uit (3-0), Quick thuis (2-3) en De Zouaven uit (4-2), ofwel in deze 6 wedstrijden na de winterstop werden slechts 4 punten behaald (doelcijfers 8-14), waarmee DHC nu onderaan staat in de 2e periode. Er resteren nu nog 6 wedstrijden, te weten achtereenvolgens tegen Magreb (thuis), JOS (thuis), Westlandia (uit), Vlissingen (thuis), AFC’34 (thuis) en Chabab (uit). Dat is zeker geen gemakkelijk programma, maar we houden er uiteraard vertrouwen in dat de DHC-ers nog voldoende punten gaan halen om de nacompetitie te ontlopen.

Website DHC

Het duo Koopman/Abbring dat volgend seizoen bij AFC is te bewonderen.

Foto: Ronald van Ammers

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!