Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 11 april 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

Magreb '90 nieuwe koploper.

Doordat de Dijk dit weekend niet in actie kwam en Vlissingen zich verslikte in Quick is Magreb '90 de nieuwe lijstaanvoerder van de Hoofdklasse A.

Vlissingen dat qua verliespunten nog altijd de beste papieren heeft, leek in Den Haag al snel een gewonnen wedstrijd te spelen. Door doelpunten van Geerman en Pattinama stond het met de rust 0-2. Een ijzersterke 2e helft van 'de Haantjes' zorgden er uiteindelijk toch voor dat de Zeeuwen met 3-2 teleurgesteld van het veld dropen.

Magreb '90 kende verrassend weinig moeite met Chabab en maakte dankbaar gebruik van de misstap van Vlissingen. In de slotminuten maakte Chabab de uitslag nog iets dragelijker; 4-2.

De Zouaven deelde een gevoelige tik uit aan degradatie concurrent AFC '34. Nadat AFC '34 goalie Hoogland de doorgebroken Mazee neerlegde en met rood kon vertrekken, was het toch de Graaf met de gelijkmaker. 1-1 leek ook de eindstand te worden, maar Boekweit scoorde in de slotminuut door de benen van de ongelukkige invaller-doelman Wiese.

Hollandia liet in Rotterdam er geen twijfel over bestaan dat het ook volgend seizoen in de Hoofdklasse wil blijven acteren. VOC werd met maar liefst 05 opzij geschoven.

Westlandia won door een laat doelpunt van Beeldstroo met 1-2 van OFC.

DHC won, na een rode kaart voor keeper Dijkstra, betrekkelijk eenvoudig van JOS/Watergraafsmeer. Op sportpark Brasserkade werd het 5-2 voor de thuisploeg. Lichtpuntje bij de bezoekers was Bekker. Hij nam beide Amsterdamse treffers voor zijn rekening.

Quick - Vlissingen 3-2 (0-2)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Marc Boshoff, Sjoerd van der Kolk, Steven de Kruijf, Tim Oosterheert, Frank van der Heiden, Jevon Blijd, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Mauro Minnaard, Yvo Zuurmond, Tony Bergsma
 
Opstelling Vlissingen: Joan van Belzen, Joost de Kubber, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Roycel James, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Geraldi Geerman, Josimar Pattinama, Raymond Wolff
Wissels Vlissingen: Patrick Eickenboom, Ferry Alfons, Khalid el Hattach, Saïd Bouzambou, Salim ben Sellam, Dennis Kovacevic, Hoessein Bouzambou
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Quick Minuut Vlissingen
6   Geraldi Geerman
14   Josimar Pattinama
32   Thomas Ragut
Teun Mulder 41  
Sjoerd van der Kolk 49  
Frank van der Heiden 56  
Sjoerd van der Kolk 72  
Tony Bergsma Jevon Blijd 72  
72   Khalid el Hattach Roycel James
76   Hoessein Bouzambou Geraldi Geerman
79   Saïd Bouzambou Raymond Wolff
Steven de Kruijf 81  

Quick pas na de rust op stoom tegen Vlissingen

Gepubliceerd op 12 april 2015 door Marcel de Kler (Quick)

Vandaag ontving Quick de Zeeuwse koploper Vlissingen onder een heerlijke blauwe hemel, waar het zonnetje de toeschouwers toelachte. In Zeeland leed Quick de eerste competitie nederlaag en werd tevens een mindere periode ingeluid. Wel was het destijds een boeiende wedstrijd, met veel toeschouwers. Ook nu wisten velen Nieuw Hanenburg te vinden en was het wederom smullen langs de lijn.

Quick begon matig aan de wedstrijd en dat resulteerde in een snelle tegentreffer. Een ogenschijnlijk onschuldige diepe bal werd door Geraldi Geerman opgepikt en met wat rare stuiten ging de bal in de kluts over de verdediger en daarna langs doelman Sander v.d. Toorn en kon Geerman de bal in het lege doel werken voor de 0-1. Quick leek nog niet helemaal wakker, want ook kreeg het na een kwartier alweer de tweede treffer om de oren. Een diepe bal werd door Hoofdklasse topscoorder Josimar Pattinama na een stuit ineens van ver op de pantoffel genomen en de bal verdween fraai in het net; 0-2.

Quick had tot dat moment een halve kans weten te creëren, maar leek niet over een dood punt te kunnen komen. De aanvallen verliepen stroef en vanaf de zijkanten waren de voorzetten nog niet op maat. Het bleef bij schoten van Youssef el Baouchi en Jevon Blijd, die beiden naast het doel schoten. Ook spits Frank v.d Heiden zag zijn inzet langs de verkeerde kant van de paal eindigen.

Datzelfde gebeurde na een krap half uur spelen aan de andere kant, toen Pattinama een afgevallen bal net naast schoot. Vlissingen was beter in het eerste bedrijf, zonder verder te overtuigen. Het kon met de voorsprong leunen op hun sterke defensie en gokken op een effectieve counter. Hun favoriete spel deze competitie. Quick bleek niet bij machtte om het gaatje in de Zeeuwse defensie te vinden, maar had wel achterin de zaakjes op orde gekregen. Hierdoor stond een terechte 0-2 tussenstand op het bord.

Na de rust was het een heel ander beeld. Vlissingen werd vanaf het begin overrompeld door de Haantjes, die zich weigerden neer te leggen bij een verliespartij. Wat er in de thee zat, of wat Frans Danen in de rust heeft meegegeven, bleek te werken en Quick was nu feller in de duels en ze gingen in een hoger tempo spelen. Met name kwam het gevaar vanaf de flanken, waar Jevon Blijd en Youssef el Baouchi zich als een vis in het water voelde.

Na enkele gevaarlijke aanvallen kwam de aansluitingstreffer na 56 minuten spelen dan ook niet als een verrassing. Jevon Blijd kwam goed door over de linkerkant en legde de bal perfect terug op Frank v.d. Heiden, die voor zijn man was gekomen en de 1-2 aantekende. Het was een sein voor de Haantjes om door te pakken en het publiek ging er lekker voor zitten. Frank v.d. Heiden was kort hierop dichtbij de gelijkmaker, maar zijn inzet kon nog door doelman Van Belzen worden gekeerd.

Aan de andere kant kwamen de gasten er na een counter nog gevaarlijk uit en was Abdenbi dichtbij een treffer, maar zijn zag zijn lobje naast en over het doel verdwijnen, tot opluchting van de Quick spelers en aanhang. Quick bleef echter op jacht naar de gelijkmaker en de achterhoede kon geen grip krijgen over deze Haagse dadendrang. Het leidde tot enkele grote kansen, maar nog net niet tot een doelpunt.

Het wachten was op de gelijkmaker, maar uit een spaarzame Vlissingen aanval leek het na 70 minuten mis te gaan. Een onschuldige voorzet werd onderschept door Tim Oosterheert, maar die kreeg de bal na een ongelukkige aanname op zijn arm binnen de beruchte lijnen. Er was geen enkele aanvaller in de buurt en scheidsrechter Wiemer toonde zich coulant en legde de bal niet op de stip. Dit zou ook wel een erg zware straf zijn geweest.

Tot woede van de Vlissingen trainer kregen ze dus geen strafschop, maar een minuut later wel een doelpunt tegen. Een zeer fraaie aanval bracht Kai van Hese richting de achterlijn, die op zijn beurt de bal goed teruglegde en Sjoerd v.d. Kolk de bal van dichtbij kon inschieten en hiermee de stand in balans bracht; 2-2.

Quick bleef naar hartelust combineren en speelde met koploper Vlissingen. Toch bleef de Zeeuwse ploeg gevaarlijk in de omschakeling en moest Sander v.d. Toorn reddend optreden op een kwartier voor tijd. De ingevallen Bouzambou werd in de diepte gestuurd, maar kon Van der Toorn niet verschalken.

Richting de eigen aanhang legde de Haantjes een zeer goede tweede helft op de mat en was de derde Haagse treffer een kwestie van wachten. Na 82 minuten spelen was het eindelijk raak. Ditmaal werd Teun Mulder goed in de diepte gestuurd en legde de bal terug op de ingelopen Steven de Kruijf, die de bal eenvoudig in het doel kon schuiven en zorgde voor een ontlading bij spelers en publiek; 3-2.

Hierna leek Vlissingen geknakt en bleef Quick op jacht naar meer. Met name de zeer goed spelende Youssef el Baouchi bleek een plaag voor de defensie, maar had pech in de afronding. De Vlissingers oogden machteloos in de slotfase, nu ze op achterstand gezet waren. Een slotoffensief bleef uit, mede ook door het sterke vooruit verdedigen, waardoor er ook geen kansen meer voor de gasten te noteren vielen. Quick speelde de wedstrijd zo eenvoudig uit en won dus met 3-2.

Voor Quick maakt de stand niet veel meer uit, maar is het een kwestie van dit goede gevoel vasthouden richting de nacompetitie.

Het was gezellig druk op sportpark Nieuw Hanenburg.

Foto: twitterpicture@Quick1score

Magreb '90 - Chabab 4-2 (2-0)

zondag 12 april 2015 om 14:30
 
Opstelling Magreb '90: Rick Groenhard, Bilal Ched Dadi, Omar Boukhari, Rachid Moamedi, Anes Beslija, Ismael Sardi, Rachid Maamri, Zakaria Amrani, Jawad Bellahsan, Moussa Kalisse, Nourdin Boukhari
Wissels Magreb '90: Youssef el Ghannouti, Jahmill Flu, Rachid Boukhoubza, Anouar Benerroua, Khalil Lazaar, Aziz el Bouazzatti, Karim el Kaddouri
 
Opstelling Chabab: Raymond Dirven, Ante Bakmaz, Brahim Attalj, Clayton Karsari, Ramon Lujano Benavides, Ati Molly, Bilal el Amrani, Mohammed Ajnane, Randill Verweij, Mohamed Ba Cherif, Rahim Abdul
Wissels Chabab: Marco Mulder, Mustapha el Maani, Issam el Bakkali, Raoul Pengel, Serginio Eijken
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Magreb '90 Minuut Chabab
Anes Beslija 13  
18   Serginio Eijken Brahim Attalj
Nourdin Boukhari 25  
Rachid Maamri 28  
31   Serginio Eijken
34   Clayton Karsari
Bilal Ched Dadi 36  
Moussa Kalisse 39  
59   Raoul Pengel Randill Verweij
Nourdin Boukhari 65  
Karim el Kaddouri Moussa Kalisse 71  
75   Ati Molly
Jawad Bellahsan 76  
Aziz el Bouazzatti Zakaria Amrani 76  
Anouar Benerroua Bilal Ched Dadi 79  
89   Ante Bakmaz
90   Mohamed Ba Cherif

Vreugdedansje.

Foto: twitterpicture@Magreb90

de Zouaven - AFC '34 2-1 (0-0)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling de Zouaven: Aron van Loon, Frank Abbring, Matthieu Boots, Niek Reus, Ruud Jong, Wietse van Diepen, Brian Kaagman, Ivo de Heus, Arjen Boekweit, Marco Mazee, Pieter Koopman
Wissels de Zouaven: Tonny Hartog, Michel de Wit, Thomas Hand, Ike Nanka-Bruce
 
Opstelling AFC '34: Ori Hoogland, Emre Aykan, Jamie Heringa, Lars Boekel, Jim Hulleman, Luc Schuffelen, Mohamed Ouamar, Nick Burger, Ali Deveci, Eelke de Graaf, Herbert Inecia
Wissels AFC '34: Joey Wiese, Boi Postma, Ilker Yilmaz, Sandro Staal, Stan Snijders, Stefan Smal
 
Scheidsrechter: Tempelaar J.H.
Toeschouwers: 450
de Zouaven Minuut AFC '34
4   Luc Schuffelen
21   Eelke de Graaf
Marco Mazee 25  
Brian Kaagman 47  
66   Sandro Staal Ali Deveci
71   Ori Hoogland
72   Joey Wiese Mohamed Ouamar
Thomas Hand Marco Mazee 75  
80   Stan Snijders Lars Boekel
Thomas Hand 84  
84   Eelke de Graaf
Arjen Boekweit 90  

door Vincent Schot (website de Zouaven)

,,Wat zijn we goed hè!?’’, roept Ar­jen Boek­weit als hij la­chend de kleed­ka­mer van De Zou­a­ven uit komt lo­pen. De aan­val­ler heeft een bier­tje in de hand. Het is wel­ver­diend voor de ma­ker van de win­nen­de tref­fer in het duel met AFC’34. In de strijd met de gro­te con­cur­rent te­gen di­rec­te de­gra­da­tie is zijn late 2-1 zelfs zo be­lang­rijk dat nie­mand hem zijn cy­nis­me over het ver­toon­de spel kwa­lijk neemt.

,,Het was héél slecht'', toont hij zich al snel een stuk re­a­lis­ti­scher. ,,Voor­al voor rust.’’ Wat de 30-ja­ri­ge aan­val­ler en zijn ploeg­ge­no­ten in de eer­ste 45 mi­nu­ten la­ten zien, is in­der­daad be­paald geen trak­ta­tie voor het oog. Het mid­den­veld lijkt een dag­je vrij­af te heb­ben en dus wordt – ter­wijl be­hal­ve de man met de bal tien spe­lers stil­staan – vrij­wel ie­de­re bal van ach­ter­uit rich­ting Boek­weit en zijn kom­paan voor­in, Pie­ter Koop­man, ge­pompt.

Ge­zien de wind die over het Groote-broe­ker kunst­gras jaagt én de lijn van vijf lan­ge ver­de­di­gers die de twee spit­sen van de thuis­club om­sin­ge­len is het een wei­nig suc­ces­vol­le tac­tiek. ,,Pim (Kaag­man, red.) is in de rust pit­tig boos ge­wor­den. En te­recht want blijk­baar is dat voor som­mi­ge jon­gens no­dig om bij de les te ra­ken'', ver­volgt Boek­weit. ,,Na rust be­nut­ten we het mid­den­veld na­me­lijk wél en kwa­men we aan voet­bal­len toe. Heb­ben ook een paar keer la­ten zien dit echt wel te kun­nen.’’

Am­per twee mi­nu­ten te­rug op het veld on­der­stre­pen de rood­grij­zen dit al. De mid­den­vel­ders be­moei­en zich nu wel met het spel en dat re­sul­teert in een goe­de aan­val die ein­digt bij Bri­an Kaag­man. Van­af de rand van de zes­tien krult hij de bal fraai ach­ter AFC’34-goa­lie Ury Hoog­land. Die mag een half uur la­ter als eer­ste gaan dou­chen als Mar­co Ma­zee en hij uit­vech­ten wie er als eerst bij een diep­te­pass op de mid­den­vel­der is. De kee­per wint zo nipt dat hij de man die hem te­ge­moet­komt op­zich­tig om­ver­schopt. Het le­vert hem een rode kaart op.

,,En dan ko­men zij toch nog op ge­lij­ke hoog­te. Slecht hè?’’, stelt Boek­weit een re­to­ri­sche vraag. ,,Ik stond bij de eer­ste paal bij die vrije trap en volg­de mijn man­ne­tje. De bal ging over ons heen dus kon niet goed zien wat er daar­na ge­beur­de. Maar die jon­gen (Eel­ke de Graaf, red.) van hun kon dus vrij in­tik­ken? Dat mag na­tuur­lijk niet.’’

Ge­zien het ge­rin­ge aan­tal kan­sen dat het duel rijk is, lijkt dit op een re­mi­se af te ste­ve­nen. Tot­dat Boek­weit in bles­su­re­tijd met zijn twee­de van het sei­zoen AFC’34 als­nog op de knieën krijgt. ,,Dit was een héél be­lang­rij­ke goal'', weet hij zelf ook. Hoe­wel de Alk­maar­ders nog een duel in te ha­len heb­ben, be­draagt het gat nu ze­ven pun­ten. ,,Wij de­gra­de­ren ab-so-luut niet meer recht­streeks. En mis­schien ont­lo­pen we ook de na­com­pe­ti­tie zelfs nog wel.’’

Grappige opkomst van matchwinner Boekweit.

Foto: twitterpictureRvA444

VOC - Hollandia 0-5 (0-2)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling VOC: Michiel Vis, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Martijn de Vries, Ruud Steijvers, Felix Verhaar, Nick van Wordragen, Robbert Stout, Wessel Verhaar, Yannick Koevermans, Guillermo Liesdek, Pieter Beereboom
Wissels VOC: Remco Gravendijk, Derk Hitzerd, Sjors Lankhaar, Vially Mondo, Jermaine Varela, Tom Kuil
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Groot, Bart Spil, Jim Roodhof, Nick de Wit, Hassan Aanzi, Lars Weistra, Patrick van Dijk, Robin Muller van Moppes, Kalvin Robert, Luuk Purvis
Wissels Hollandia: Halil Süzülmüs, Thomas de Jong, Toni Bosman, Bilal el Abdouni, Diovaris Balantina, Stefan Schipper
 
Scheidsrechter: Schul R.G.C.M.
VOC Minuut Hollandia
2   Robin Muller van Moppes
40   Luuk Purvis
46   Diovaris Balantina Kalvin Robert
59   Bilal el Abdouni Luuk Purvis
Sjors Lankhaar Nick van Wordragen 59  
61   Thomas de Jong Lars Weistra
Martijn de Vries 67  
Derk Hitzerd Ruud Steijvers 69  
73   Hassan Aanzi
80   Diovaris Balantina
85   Hassan Aanzi

Wat schrijf je over een wedstrijd die thuis met 5-0 verloren gaat tegen een mede degradatiekandidaat. Kort dus : vanaf minuut 1 was Hollandia de bovenliggende partij. Met een paar individueel zeer sterke spelers werd de V.O.C. verdediging keer op keer op de proef gesteld. En helaas zakte de defensie voor dit examen. Op de 0-2 ruststand was niets aan te merken. Wie gedacht had dat de thuisploeg na de pauze alles op alles zou stellen om het tij te keren, kwam bedrogen uit. Zonder bezieling kabbelde de wedstrijd voort, waarna de bezoekers met enige perfect uitgevoerde counters de 0-5 eindstand op het scorebord zetten. Met nog 4 uiterst zware wedstrijden te gaan, lijkt nacompetitie het hoogst haalbare. Dan zal er wel een elftal dienen te staan dat wil strijden voor de laatste meter. Een team dat elkaar steunt en aanmoedigt om resultaat te behalen, en niet na een wissel verdwijnt onder de douche. Aan de technische staf en met name trainer Patrick Akerboom de schone taak deze juiste samenstelling te vinden.

Website VOC

Foto: Dini Spil

OFC - Westlandia 1-2 (1-0)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling OFC: Koen Verhoeff, Daniel Zuiverloon, Mike Brantjes, Stephan van der Grijp, Faysal Fakhor, Marijn Sterk, Marouane Bensabouh, Chelton Linger, Dave Hertog, Joey Carolina, Rachid el Yaghmouri
Wissels OFC: Rinaldo O' Neil, Mouad Benchekh, Nassim Zohair, Sylvan Martha, Willem Scheerens, Pius Ikedia, Sergio Parris
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Marko van der Knaap, Patrick Batist, Robin Faber, Vince Olsthoorn, Anwar Beeldstroo, Hamza el Yddri, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Jeroen Spruijt, Steven Olsthoorn
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Jessie van der Burg, Timothy le Duc, Marc du Chatenier, Marcel de Bruijn
 
Scheidsrechter: Dam E.
OFC Minuut Westlandia
Nassim Zohair Daniel Zuiverloon 6  
Dave Hertog 44  
57   Jeroen Spruijt
Sergio Parris Dave Hertog 60  
65   Timothy le Duc Vince Olsthoorn
Nassim Zohair 67  
67   Marcel de Bruijn Hamza el Yddri
Willem Scheerens Faysal Fakhor 69  
82   Marc du Chatenier Mike Brouwer
89   Anwar Beeldstroo

DHC - JOS/Watergraafsmeer 5-2 (1-0)

zondag 12 april 2015 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Bas Voogt, Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Levi Schipper, Lucas van Oeveren, Ricky van den Bergh, Jordy Brouwer, Romano Denneboom
Wissels DHC: René Schreuder, Vincent Romeijn, Moestava Frederik, Rodney Sno
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Aldin Mehanovic, Arthur van Metelen, Bas ter Haak, Maurice Renger, Roy Bussman, Patrick Lokken, Paul Bekker, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Patrick Wentzel, Erik Piket, Ian Refos, Thierry van der Kooye
 
Scheidsrechter: Benlamkaddem B.
DHC Minuut JOS/Watergraafsmeer
Bas Voogt 19  
Jordy Brouwer 30  
36   Mitchell Dijkstra
37   Colby Harmon Bas ter Haak
Ricky van den Bergh (Penalty) 38  
Vincent Romeijn Bas Voogt 46  
Romano Denneboom 57  
59   Paul Bekker
64   Ian Refos Maurice Renger
Joren Tromp 68  
Moestava Frederik Romano Denneboom 74  
Joey Emmerink 75  
75   Thierry van der Kooye Patrick Lokken
Moestava Frederik 88  
90   Paul Bekker

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!