Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

Alleen SDO houdt de 3 punten in huis.

Leonidas - RKAVV 1-3 (0-1)

zondag 6 september 2015 om 13:00
 
Opstelling Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Regillio Nooitmeer, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Alper Kazbogan , Gerson Pisas, Ilyas Chouaibi, Tsanislav Tsankov, Virgillio Hagens
Wissels Leonidas: Elton Evora, Jefferino Wouden, Kevin Angel Queijo, Luc Lionahr Obeng
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Adil Choukoud, Gino Lauwers, Jedsel Markes, Daan de Blank, Jari de Jong, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Remco Overdevest, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Peter Lomonaco, Wassim Bachar, Brandon Richardson
 
Scheidsrechter: Westenbroek A.P.
Toeschouwers: 100
Leonidas Minuut RKAVV
25   Jop Verhagen
Regillio Nooitmeer 48  
Luc Lionahr Obeng Gerson Pisas 66  
Luc Lionahr Obeng 68  
71   Peter Lomonaco Rowendy Schoop
Kevin Angel Queijo Alper Kazbogan 74  
76   Gino Lauwers
Regillio Nooitmeer 78  
79   Peter Lomonaco
83   Jedsel Markes
Issam Ahmar el Hank (Penalty) 90  
Ilyas Chouaibi 90 + 2
90 + 6 Jedsel Markes

RKAVV is haar rentree in de hoofdklasse goed begonnen. Op bezoek bij Leonidas, dat vorige seizoen nog topklasser was, werd dankzij fris en aanvallend voetbal met 1-3 gewonnen. Na één speelronde staat RKAVV bovenaan. Voor het eerst sinds 16 november 2008 ging RKAVV met de drie punten naar huis vanaf Sportpark Leonidas.

Vanaf de aftrap lieten de Leidschendammers zien het publiek te willen vermaken en niet alleen maar loeren op de counters. De eerste kansen waren dan ook voor RKAVV. Jedsel Markes drong al snel door tot het vijf metergebied maar zag zijn inzet hard voorlangs gaan. Robin Steffens probeerde het van heel ver maar zijn schot ging over. Ook Remco Overdevest had de mogelijkheid om de score te openen maar ook hem lukte dat niet. Na 25 minuten kopte Rowendy Schoop de bal goed door waarna Jop Verhagen de doelman knap omspeelde en alsnog de 0-1 in het doel legde. Leonidas probeerde vervolgens wel te drukken maar mede dankzij puik verdedigingswerk leidde dat niet tot hele grote kansen. Wel was er af en toe dreiging, voornamelijk van Issam el Hank die zich onderscheidde van zijn teamgenoten. Op slag van rust had Rowendy Schoop de score kunnen verdubbelen maar hij werd gehinderd door zijn tegenstander. Scheidsrechter Westenbroek zag er geen strafschop in. Leonidas was er vervolgens snel uit en dat leverde gevaar op. Een aantal scrimmages vonden plaats voor de neus van Mike ten Kroode, maar ondanks dat gingen de ploegen aan de thee bij een stand van 0-1.

Ook in de tweede helft was RKAVV niet van plan om op eigen helft te blijven. Het speelde met lef en dat pakte goed uit. Met name Jop Verhagen was een lastige kluif voor de Rotterdamse defensie. Tien minuten na rust legde hij een voorzet mooi op het hoofd van Rowendy Schoop maar die kopte rakelings naast. Even later probeerde Verhagen het van heel ver omdat hij doelman Panea ver voor zijn doel zag staan maar de bal belandde centimeter naast de paal. Met nog 23 minuten te spelen werd het tien tegen elf. Luc Lionahr mocht voortijdig gaan douchen na een charge op Adil Choukoud die vrijwel elk duel won. Lionahr stond echter pas drie minuten in het veld en zo werd zijn invalbeurt een korte. Bas Steffens bracht vervolgens gelegenheidsspits Peter Lomonaco. Leonidas moest de wedstrijd dus afmaken zonder spits. RKAVV kreeg mogelijkheden genoeg om de wedstrijd te beslissen maar onder meer schoten van Daan de Blank en Sjors Verhagen belandden niet in het doel. Ruim tien minuten voor het einde ontving Leonidas-captain Regillio Nooitmeer zijn tweede gele kaart van de middag en dus mocht ook hij vertrekken. Eén minuut later besliste invaller Peter Lomonaco de wedstrijd alsnog. Jedsel Markes legde de bal neer voor Lomonaco die de 0-2 tegen de touwen schoot. In de negentigste minuut zorgde Issam el Hank nog wel voor een spannende slotfase, ondanks dat Leonidas niet meer in staat was om heel veel gevaar te stichten was het voor RKAVV billenknijpen geblazen. Zes minuten in blessuretijd werd de marge alsnog twee. Jedsel Markes bepaalde de eindstand op 1-3.

RKAVV is weer terug.

Foto: Hans van der Valk

Quick - Nieuwerkerk 1-1 (0-0)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Marc Boshoff, Raymond Baten, Steven de Kruijf, Frank van der Heiden, Virgil Tjin Asjoe, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Patrick Zunderdorp, Pepijn van Zwieten de Blom, Sjoerd van der Kolk, Tony Bergsma
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Bruce Godvliet, Menno Homan, Shanon Koetsier, Ali Benomar, Jerry Scholman, Remy Broekmans, Dennis den Haan, Guillermo Liesdek, Remco Langerveld
Wissels Nieuwerkerk: Massimo van Ewijk, Assad el Harti, Bart Slob, Michel van Guldener, Mimoun el Kadi
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Quick Minuut Nieuwerkerk
Marc Boshoff 0  
Raymond Baten 0  
Sjoerd van der Kolk Frank van der Heiden 0  
Tony Bergsma Virgil Tjin Asjoe 0  
0   Michel van Guldener Remco Langerveld
0   Mimoun el Kadi Dennis den Haan
0   Assad el Harti Jerry Scholman
Marc Boshoff 81  
90   Michel van Guldener

Quick vergeet meer te scoren en verliest twee punten

Voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen kwam promovendus Nieuwerkerk op bezoek bij Quick. De vorige ontmoeting (bij Nieuwerkerk) leverde het kampioenschap van de eerste klasse op. Redelijk wat bezoekers hadden de weg naar Nieuw Hanenburg gevonden en het was vooral afwachten wat beide teams te bieden hebben.

Het bleek af en toe een stugge zit voor de toeschouwers, want het was een wedstrijd die niet echt los kon komen. Nieuwerkerk speelde erg compact en moest het vooral hebben van snelle omschakelmomenten. Quick had welliswaar meer balbezit, maar had moeite om een opening in de defensie te vinden. Hierdoor ontstond een soort schaakwedstrijd, waarbij beide teams defensies hun zaakjes op orde leken te hebben.

Toch had de wedstrijd na 2 minuten spelen al opengebroken moeten zijn. Steven de Kruijf werd de diepte ingestuurd en ging alleen op Nieuwerkerk doelman Sander Hoffman af. Vlak voordat hij wilde schieten werd hij hardhandig van de bal gelopen door een Nieuwerkerk verdediger. Vriend en vijand waren overtuigd dat het een strafschop en rode kaart had moeten opleveren, maar arbiter S. De Brito Roque was een van de weinigen die anders oordeelde en spaarde de gasten.

Na tien minuten spelen kreeg Nieuwerkerk een vrije kopkans uit een hoekschop, maar de bal werd ruim overgekopt. Hierna hield Quick de controle en was het afwisseld door het midden, als over de flanken gevaarlijk. Na een klein kwartier had Youssef el Baouchi een scherpe voorzet in huis en kon Frank v.d. Heiden net niet afdrukken. De kleine doelman van de gasten wist de bal nog net naast zijn doel te krijgen. Even later was een kopbal van dezelfde Van der Heiden niet krachtig genoeg om in het doel te vliegen.

Na een dik kwartier spelen leek ook Marc Boshoff dichtbij de openingstreffer, maar vlak voor zijn doel bleek Hoffman de baas over de bal. Na een wat meer onvriendelijke fase over en weer, leek Frank v.d. Heiden dan toch te gaan scoren. Uit een lastige hoek schoot hij welliswaar langs alle Nieuwerkerk spelers, maar ook via de buitenkant paal naast het doel.

Quick bleef beter in het eerste bedrijf, maar kon niet echt overtuigen. Veel voorzetten misten de juiste richting en schoten niet vlammend genoeg. Richting de rust werd Nieuwerkerk iets dreigender, maar verder dan een goede kopbal uit een vrije trap, die uitstekend gered werd door Sander vd Toorn, kwamen de gasten niet. De rust werd derhalve met de brilstand gehaald.

Na de pauze schakelde Quick een tandje bij en zette het Nieuwerkerk vast. Het kwam vaak dreigend in het strafschopgebied, maar daar lukte het telkens niet om de beslissende actie te maken, of een goed schot te lossen. Te vaak gingen spelers te ver door in hun actie en hierdoor bleven de gasten overeind. Ook waren de voorzetten van de zijkant te vaak net niet goed, waardoor het doelpunt uit bleef.

Defensief had Quick de zaakjes goed voor elkaar en het wachten was op een doelpunt voor de Haantjes. Het samenspel was echter nog niet goed genoeg om de stugge defensie uiteen te spelen. Ook had het pech dat scheidsrechter De Brito Roque de bal na 70 minuten spelen andermaal niet op de stip wilde leggen, nadat Frank v.d. Heiden onderuit werd getrokken bij een voorzet.

Trainer Paul v.d. Zwaan wisselde een kwartier voor tijd de moegestreden Tjin-Asjoe en Van de Heiden en bracht Tony Bergsma en Sjoerd vd. Kolk in. Het spelbeeld bleef hetzelfde en op enkele sporadische speldenprikjes hoefde de Quick defensie geen overuren te draaien en kreeg doelman Van der Toorn nauwelijks iets te doen.

Na 78 minuten spelen had Quick op voorsprong moeten komen. Marc Boshoff werd op avontuur gestuurd en ging alleen op het Nieuwerkerk doel af. Zijn schot was te gehaast en slap, waardoor de doelman de inzet eenvoudig kon pakken. Uiteindelijk werd het Nieuwerkerker verzet toch gebroken onder de continue druk. Na 82 minuten spelen kwam Tony Bergsma goed door over de flank en gaf een scherpe voorzet voor het doel. Hier kwam Marc Boshoff ingegleden om de openingstreffer te maken en maakte zo zijn eerdere fout goed.

Ondanks de opluchting van de treffer, was het wel uitkijken in de slotfase. Nieuwerkerk drong met alle macht aan, maar kon niets forceren. Quick leek zo de wedstrijd eenvoudig over de streep te trekken, maar toch het noodlot toe voor de Haantjes. In de laatste minuut werd een onhandige overtreding gemaakt op 23 meter van het doel. Michel van Guldener schoot de bal zeer fraai in de kruising en doelman Sander van der Toorn kon er net niet meer bij; 1-1 dus.

Zonder blessuretijd floot de arbiter van dienst af en kon Quick de wonden likken in de kleedkamer, want het besefte zich goed dat het onnodig twee punten had gemorst door het niet afmaken van de kansen. Quick speelde wel organisatorisch erg goed vond trainer Van der Zwaan, maar op zo’n wijze gelijkspelen blijft erg zuur. Volgende week kan Quick in Heemskerk proberen de overwinning wel binnen te halen, op bezoek bij degradant ADO ’20.

Marcel de Kler (Quick)

DHC - OFC 0-0 (0-0)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Levi Schipper, Serhat Köksal, Djerreld Muntslag, Ferrani Florencia, Moestava Frederik, Romano Denneboom
Wissels DHC: Nishant Bekaroe, Damon Verloove, Ricky van den Bergh, Jordy Brouwer
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Revinio Morsen, Carlos Groen, Marijn Sterk, Romano de Jonge, Willem Scheerens, Franky Zinhagel, Jessey Kuiper, Rachid el Yaghmouri
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Aaron Bruijn, Ati Molly, Doganay Göc, Ike Nanka-Bruce, Mohamed Ba Cherif, Nigel Hardenberg
 
Scheidsrechter: Loenen A.G.J. van
DHC Minuut OFC
52   Jessey Kuiper
56   Willem Scheerens
Jordy Brouwer Djerreld Muntslag 57  
60   Ati Molly Marouane Bensabouh
64   Nigel Hardenberg Jessey Kuiper
Serhat Köksal 70  
Ricky van den Bergh Frank de Lange 72  
78   Mohamed Ba Cherif Franky Zinhagel
Joey Emmerink 79  
81   Revinio Morsen

de Dijk - Westlandia 1-2 (1-1)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Moaad el Aakel, Yannick de Wit, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Said Bentohami, Kevin Huijsman, Damian Menzo
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Jordy de Wit, Vince Olsthoorn, Hamza el Yddri, Marcel de Bruijn
 
Scheidsrechter: Hof M.
de Dijk Minuut Westlandia
4   Marko van der Knaap (Gemiste penalty)
11   Jeroen Spruijt
18   Patrick Batist
Olaf Lindenbergh 18  
Harry Zwarthoed 29  
43   Patrick Batist
64   Jordy de Wit Nick van Vliet
Bilal Ched Dadi Olaf Lindenbergh 67  
67   Jordy de Wit
Damian Menzo Chakib Tayeb 67  
Said Bentohami Yannick de Wit 78  
79   Hamza el Yddri Anwar Beeldstroo
85   Marcel de Bruijn Rémon van Bochoven
Giovanni Sabajo 86  
Said Bentohami 90  

EDO hfc - JOS/Watergraafsmeer 1-2 (0-0)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Elroy Tuur, Soufyan Akmum, Jeff Kemper, Kasper Dinkgreve, Arno Dijkstra, Giovanni Dors, Nico Yonis, Romario Aroma
Wissels EDO hfc: Barry van den Brink, Naoufal Haddadi, Yannick Hoogeboom, Spiros Lomis, Ronnie Rosenhart, Terrence Groothusen
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Tom de Lange, Patrick Lokken, Yasin Poyraz
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Donovan Valies, Patrick Wentzel, Erik Piket, Stefan Schipper
 
Scheidsrechter: Dam E.
EDO hfc Minuut JOS/Watergraafsmeer
Elroy Tuur 9  
45   Raynick Damasco
Jeff Kemper 48  
60   Erik Piket Raynick Damasco
61   Alex de Bruijne
Romario Aroma 61  
73   Teddy Jansen
75   Stefan Schipper Yasin Poyraz
76   Patrick Lokken
Spiros Lomis Giovanni Dors 78  
Soufyan Akmum 79  
Naoufal Haddadi Romario Aroma 81  
85   Stefan Schipper
Terrence Groothusen Chesron Esseboom 86  
Kenny Heemskerk 86  

SDO - Nieuw Utrecht 2-0 (1-0)

zondag 6 september 2015 om 14:00
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Dennis de Loos, Ilias el Mazouji, Maikel van Latum, Desley Groenewegen, Rick van der Velden, Dino van Essen, Micha Fokker, Mike van 't Land, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Donovan Wal, Djoey Dorresteijn, Gerrit Snijders, Jeroen Harsevoort, Luuk van Huisstede, Jasper Spanjerberg, Ties Gerritse
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Raymond Dirven, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mohamed Madmar, Mouad Benchekh, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Randill Verweij, Raven Bergwijn, Jamal Lachkar, Ömur Arslan
Wissels Nieuw Utrecht: Recep Coskun, Anthony Albert, Bilal Celik, Abdelfattah Zouzou, Robert Guerain, Serginio Eijken
 
Scheidsrechter: Vries D.H. de
Toeschouwers: 500
SDO Minuut Nieuw Utrecht
Dino van Essen 25  
Dino van Essen 44  
46   Robert Guerain Jamal Lachkar
46   Abdelfattah Zouzou Ömur Arslan
Jasper Spanjerberg Dennis de Loos 71  
71   Serginio Eijken Dave Huijmans
Maikel van Latum 79  
Djoey Dorresteijn Ilias el Mazouji 80  
Gerrit Snijders Maikel van Latum 87  
90   Clayton Karsari
95   Robert Guerain

SDO heeft de eerste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse tegen Nieuw Utrecht winnend afgesloten. SDO speelde het spel vooral heel slim. SDO liet Nw Utrecht komen om met vlijmscherpe counters te scoren. Nw Utrecht mocht voetbllen tot de 16 meter. Verder kwamen de Utrechtenaren dan ook niet, Doelman Dion Thomas had een gemakkelijke middag. Al in de 6e minuut kreeg SDO een kans. Een pass van Ilias Mazouji op Maikel van Latum. Doelman Raymond Dirven redde.
In de 25e min kreeg SDO een hoekschop die genomen werd door Mike van 't Land. Doelman Dirven kon de bal niet goed wegwerken. De bal kwam voor de voeten van Dino van Essen die over de vallende doelman scoorde. In de 39 min kreeg Nw Utrecht nog wel een grote kans maar de bal werd volledig gemist en daarna overgeschoten. In de 58 minuut kreeg Maikel van Latum een grote kans op aangeven van Mike van 't Land. In deze periode kreeg Nw Utrecht een hoekschoppen achter elkaar te nemen die zeer gevaarlijk waren. In de 63min Kreeg SDO een vrije trap. Berry van 'Land gaf de bal bij de 2e paal. Een kwartier voor tijd kopte Maikel van 't Land op de lat. 4 min later was het wel raak. Na een vrije trap van Berry van 't Land kwam Maikel van 't Land hoog boven zijn verdedigers uit en kopte de bal in de bovenhoek. Een 2-0 overwinning die dik verdiend was.
http://www.mijnalbum.nl/Album=EEVY36J8

Foto: Johan van der Geest

de Meern - ADO '20 1-1 (1-1)

zondag 6 september 2015 om 14:30
 
Opstelling de Meern: André Nell, Irak Asad, Joris van Rooijen, Sven van Doorn, Bob Verwey, Redouan el Yakoubi, Steve Blokland, Ahmed Ahahaoui, Dion Gerritsen, Eddy Vorm, Gökhan Yasar
Wissels de Meern: Mats van Essen, Jurren van der Gun, Lars Bootsma, Abdelmajid Himi, Sjoerd Vlasman, Kesly den Haag
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Dennis de Wit, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Yousouf Zinga, Edwin Dekkers, Jeffrey Klijbroek, Selcuk Yilmaz, Ted Amson, Rick Neele, Sven Berntzen
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Paul Groen, Marcel Huisman, Clive Keus, Ogür Kaya
 
Scheidsrechter: Barrett V.L.
Toeschouwers: 550
de Meern Minuut ADO '20
12   Sven Berntzen
Gökhan Yasar 21  
36   Gert Jan van Leiden
Redouan el Yakoubi 48  
65   Ogür Kaya Ted Amson
65   Marcel Huisman Selcuk Yilmaz
74   Clive Keus Rick Neele
Sjoerd Vlasman Eddy Vorm 78  
Lars Bootsma Irak Asad 81  
Abdelmajid Himi Dion Gerritsen 85  
89   Ogür Kaya

ADO’20 houdt één punt over aan seizoenstart.

Het seizoen 2015-2016 is begonnen. Na een aantal mindere oefen- en een drietal overtuigende bekerwedstrijden begint ADO’20 de competitie in de Hoofdklasse A met een gelijkspel. Het wordt 1-1 in Utrecht en daarmee kunnen zowel De Meern als ADO wel tevreden zijn.

ADO start overdonderend. In het eerste kwartier heeft de thuisclub niets in te brengen tegen een aanvallend sterk spelend ADO. Dat levert naast een paar kansjes in de 8e minuut een mooi doelpunt op. Met een scherpe pass zet Dekkers zijn spits Berntzen vrij en deze schiet via een Utrechts been raak.
Deze voorsprong is terecht; De Meern is nog niet over de middellijn geweest.
Maar na deze goal kruipt het Utrechtse team uit haar schulp en dan blijkt langzaam maar zeker dat het team van trainer Kruijs over een goede ploeg beschikt. Met technisch begaafde middenvelders als Verweij, El Yakoubi en Ahahaoui en de gevaarlijke Yasar in de spits. Na een klein half uur verliest het Heemskerkse middenveld de bal, die terecht komt bij de linksback Van Doorn. Deze levert een sublieme voorzet af op Yasar die doelman Laan verschalkt en dus de 1-1 maakt.
Vlak hierna verschaft Neele zichzelf een mooie kans maar in plaats van zelf te schieten, geeft hij de bal voor op Berntzen maar hier krijgt Van Rooijen net een teentje tussen. Tien minuten voor de rust krijgt aanvoerder Dekkers een grote kans maar zijn schot gaat naast en vlak voor de rust schiet Berntzen uit het niets de bal pardoes op de paal. De bal kaatst via de binnenkant weer het veld in maar “had een beter lot verdiend…”.

Na de rust een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer. De beide keepers krijgen weliswaar niet veel te doen maar dat wordt voornamelijk veroorzaakt doordat de schoten van o.a. Klijbroek, Dekkers en Van Amersfoort naast of over gaan. Halverwege de tweede helft wisselt trainer Sluijter zowel Amson als Yilmaz (voor resp. Huisman en Kaya) terwijl beide spelers toch niet slecht spelen. Wellicht om iets te forceren, vermoed ik, jammer alleen dat de invalbeurt van Kaya niet echt gelukkig is.
Een kwartier voor tijd maakt Neele plaats voor Keus. ADO probeert druk te zetten en dat levert wat schietkansen op, maar aan de andere kant moet de defensie alert blijven met name op de gevaarlijke Yasar. In de slotfase zijn er nog twee grote kansen. De eerste is voor Gerritsen die net als Berntzen in de eerste helft uit het niets op de paal schiet. Dat is nog even schrikken. En de laatste is voor Berntzen die uit een prachtige aanval over links de bal voor het intikken heeft maar ook niet verder komt dan de paal.
Zo blijft het dus bij een deling der punten. De conclusie is dat we een leuke wedstrijd hebben gezien met prima voetbal. En dat geeft vertrouwen in de toekomst.

Opstellingen:
De Meern: André Nell; Steve Blokland, Irak Asad, Joris van Rooijen, Sven van Doorn; Redouan El Yakoubi, Dion Gerritsen (86’ Abdelmajid Himi), Bob Verweij, Gokhan Yasar, Achmed Ahahaoui en Eddy Vorm (77’ Sjoerd Vlasman).

ADO’20: Jack Laan; Dennis de Wit, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Yousouf Zinga; Jeffrey Klijbroek, Edwin Dekkers, Ted Amson (65’ Marcel Huisman); Rick Neele (75’ Clive Keus), Sven Berntzen en Selchuk Yilmaz (65’ Ogur Kaya).

Scheidsrechter Barrett, die een prima wedstrijd fluit, geeft geel aan El Yakoubi (De Meern) en Yilmaz en Kaya (ADO’20)

website ADO '20

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!