Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

Opkomst van de spelers op het nieuwe kunstgrasveld van RKAVV.

 

 

 

Degradanten uit de Topklasse: Leonidas en hfc EDO nog altijd puntloos.

Nieuwerkerk - de Dijk 0-4 (0-1)

zondag 13 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Bruce Godvliet, Menno Homan, Shanon Koetsier, Ali Benomar, Jerry Scholman, Remy Broekmans, Guillermo Liesdek, Michel van Guldener, Mimoun el Kadi
Wissels Nieuwerkerk: Chayo Maria, Assad el Harti
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Said Bentohami, Kevin Huijsman, Bud Water, Damian Menzo
 
Scheidsrechter: Rampersad M.
Nieuwerkerk Minuut de Dijk
9   Chakib Tayeb
30   Chakib Tayeb
Andrew Liauw Soen-Tjoen 38  
Chayo Maria Shanon Koetsier 46  
50   Dennis Kaars
Assad el Harti Jerry Scholman 61  
61   Dennis Kaars
67   Kevin Huijsman Bilal Ched Dadi
70   Maarten Woudenberg
70   Bud Water Mustapha el Aamrani
70   Said Bentohami Frank Schilder
Bruce Godvliet 75  

Nieuwerkerk heeft in eigen huis kennis gemaakt met de top van de hoofdklasse en weet nu dat het zelf daar nog ver weg is. Wist het vorige werk na hard werken nog een punt bij Quick in de wacht te slepen, nu bleek hard werken alleen niet voldoende. De Amsterdamse titelkandidaat strafte balverlies meedogenloos af en was in de laatste fase van de tweede helft nog barmhartig door enkele opgelegde kansen niet te verzilveren, al moet wel worden aangetekend dat doelman Sander Hoffmann zijn ploeg in die fase met fraaie reddingen voor een hogere uitslag behoedde.

Trainer Oscar Biesheuvel had weer een plek ingeruimd voor Michel van Guldener en Mimoun El Kadi. Nu zaten Remco Langerveld en Dennis den Haan op de bank. Voor de rest had hij het team ongewijzigd gelaten, ook temeer daar Kevin Kamerbeek in de laatste linie nog altijd niet inzetbaar is.

Al snel werd duidelijk dat Nieuwerkerk een moeilijke middag tegemoet zou gaan. De Dijk dat zeer volwassen en met veel bewegende spelers speelde, maakte direct duidelijk dat zij als ploeg het spel wilde dicteren. Toch deelde Nieuwerkerk de eerste speldenprik uit. In de 7e minuut vond Michel van Guldener uitstekend de diep sprintende Jerry Scholman, echter diens schot verdween naast. Nieuwerkerk dat al een waarschuwing had gehad, zag in de daaropvolgende minuut balverlies onmiddellijk worden afgestraft. De uitstekend spelende Chakik Tayeb schoot zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Nieuwerkerk dat altijd zelf gewend is geweest het spel vanuit het middenveld te maken, kwam op dat front tekort. Zonder deze linie tekort te doen, de Amsterdammers zijn simpelweg daarin een stuk verder en dat kun je de thuisclub moeilijk verwijten. Het moest het dan ook hebben van de weinige goede aanvallen, zoals in de 33e minuut waarbij Mimoun El Kadi een teenlengte tekort kwam bij een prima lopende combinatie tussen Michel van Guldener en Jerry Scholman. Daarvoor in de 26e minuut was Sander Hoffmann nog een keer belangrijk voor zijn ploeg door ten koste van een hoekschop uitstekend te redden. De Dijk probeerde voor rust al de beslissende slag te maken, maar de Nieuwerkerkse defensie hield stand. Dat zou na rust rap veranderen. Met Chayo Maria in plaats van Shanon Koetsier kreeg Nieuwerkerk de duimschroeven aangedraaid. In de 47e minuut bracht doelman nog redding, maar een drietal minuten later lieten de Amsterdammers zien hoe je na balverlies in de omschakeling een verdediging aan flarden speelt. Dennis Kaars gaf hierbij namens zijn ploeg de beslissende tik en hij deed dit exact 10 minuten later opnieuw. Nieuwerkerk moest oppassen niet te worden overlopen. De Dijk was nu heer en meester. Assad El Harti kwam na een uur spel Jerry Scholman vervangen. De Dijk ging onverdroten verder en had opnieuw succes na een afgeslagen Nieuwerkerkse aanval met twee passes binnen enkele seconden aan de andere kant via Maarten Woudenberg voor de vierde maal de trekker over te halen. Het was wachten op een vijfde treffer, maar doelman Sander Hoffmann vertikte het om aan dat feestje mee te werken. Met prima reddingen hield hij De Dijk van verdere score af. En Nieuwerkerk, het probeerde en was in de laatste fase ook wat meer voor het vijandelijke doel te vinden. Dan juist moet je koelbloedig zijn, want zoveel kansen komen er in dit soort wedstrijden niet. Guillermo Liesdek was het dichtst bij, maar zijn inzet was niet precies genoeg en ging net over het doel. Nieuwerkerk kreeg een harde les te verwerken, maar het hoeft zich geenszins te schamen. Het verloor van een uitstekende ploeg dat zeker hoge ogen gaat gooien in deze hoofdklasse.

Paul van Leeuwen (website Nieuwerkerk)

Nieuw Utrecht - EDO hfc 2-0 (2-0)

zondag 13 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Raymond Dirven, Anthony Albert, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mouad Benchekh, Abdelfattah Zouzou, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Randill Verweij, Raven Bergwijn, Raoul Pengel
Wissels Nieuw Utrecht: Recep Coskun, Mohamed Madmar, Wendell Fogatie, Jamal Lachkar, Kithan Mbabazi, Serginio Eijken
 
Opstelling EDO hfc: Barry van den Brink, Elroy Tuur, Naoufal Haddadi, Yannick Hoogeboom, Jeff Kemper, Kasper Dinkgreve, Arno Dijkstra, Giovanni Dors, Nico Yonis, Romario Aroma, Toufik Abubakari
Wissels EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Julian Krabbendam, Spiros Lomis, Ronnie Rosenhart, Terrence Groothusen
 
Scheidsrechter: Mohammed M.
Nieuw Utrecht Minuut EDO hfc
Raoul Pengel 21  
25   Elroy Tuur
Raven Bergwijn 32  
Mouad Benchekh 42  
Dave Huijmans 45  
62   Giovanni Dors
71   Elroy Tuur
83   Toufik Abubakari

ADO '20 - Quick 1-2 (1-1)

zondag 13 september 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Dennis de Wit, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Marvin Boom, Selcuk Yilmaz, Ted Amson, Rick Neele, Sven Berntzen
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Paul Groen, Clive Keus, Ogür Kaya, Robin de Boer
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Marc Boshoff, Sjoerd van der Kolk, Steven de Kruijf, Frank van der Heiden, Max Hudepohl, Virgil Tjin Asjoe
Wissels Quick: Patrick Zunderdorp, Yvo Zuurmond, Tony Bergsma, Youssef el Baouchi
 
Scheidsrechter: Wassink R.
ADO '20 Minuut Quick
15   Bright Ampong-Zweistra
17   Sjoerd van der Kolk
Dennis de Wit 23  
Rick Neele 31  
Marvin Boom 42  
43   Kai van Hese (Penalty)
44   Steven de Kruijf
Ogür Kaya Rick Neele 46  
53   Sijbren Bartlema
62   Frank van der Heiden
72   Tony Bergsma Max Hudepohl
75   Yvo Zuurmond Marc Boshoff
Paul Groen Marcel Huisman 85  
Clive Keus Jeffrey Klijbroek 88  
90 + 1 Virgil Tjin Asjoe

Teleurstellende nederlaag voor ADO'20

Nadat ervooraf de nodige plichtplegingen waren verricht (onthulling nieuwe Led-scorebord CLUB'73 en de uitreiking van de Piet Voormeer-trofee aan Sem van Amersfoort) kon het duel tegen Quick beginnen.
ADO-trainer Thijs Sluijter had vooraf vooral in defensief opzicht moeten puzzelen. Gert Jan van Leiden en Youssouf Zinga waren geblesseerd, waardoor jongeling Marvin Boom op links zijn debuut in competitieverband voor ADO 1 maakte. Centraal stonden dit keer Sem van Amersfoort en Edwin Dekkers, Marcle Huisman keerde terug op het middenveld.

Het eerste kwartier ging het spel snel over en weer zonder dat er aan weerszijden echte kansen ontstonden. Gaande het duel werden de duels feller, wat arbiter Wassink al snel noopte tot enkele gele kaarten.

Duidelijk was intussen ook dat Quick met duidelijke offensieve bedoelingen naar Heemskerk was gekomen. Zo was de eerste mogelijkheid er in de 23e min. voor Quick-spits Frank v.d. Heiden die op de rand van de 16 m. vrij mocht aanleggen. Zijn schot was echter niet meer dan een afzwaaier. Enkele minuten later was het een mirakel dat ADO niet op achterstand kwam. Na een Haagse vrije trap werd tot drie keer toe de bal voor het ADO-doel gekeerd (paal, hand ADO-doelman Jack Laan en voet verdediger). ADO was dus gewaarschuwd!
Verrassend genoeg waren het de Heemskerkers die na een half uur op voorsprong kwamen. Rick Neele mocht op het randje van buitenspel doorgaan en op zijn bekeken schot in de verste hoek hoek was Quick-keeper Sander van der Toorn kansloos (1-0).
Het laatste kwartier werd bijzonder interessant, niet direct vanwege het spel maar meer door het vertoonde spektakel, waarin ook arbiter Wassink zijn rol vervulde.
Eerst tikte Marvin Boom in de 16 m. zijn tegenstander licht aan: penalty oordeelde de man in het geel zwart en tevens geel voor de ADO-verdediger. Aanvoerder Kai van Hesse maakte geen fout en stuurde Jack Laan de verkeerde kant op (1-1).
Even daarna werd een fout van Marcel Huisman bijna afgestraft door Frank v.d. Heiden, maar de ADO-doelman kon met zijn voet nog redding brengen.
In de 41e min. leek Rick Neele met een prachtige solo alleen op het doel af te gaan. Steven de Kruif dacht daar anders over en met een forse overtreding werd de doorgang van de ADO-spits te niet gedaan. Geel was slechts het deel van de Quick-verdediger. En ook in de slotakkoorden van de eerste helft waren er nog ADO-mogelijkheden. Een inzet van Marcel Huisman na een vrije trap van Jeffrey Klijbroek werd op de doellijn weggetrapt en in plaats van een voorzet van Sven Bertnzen direct in te koppen wilde Selchuk Yilmaz bij de tweede paal de bal op de borst controleren. Nee dus. In de allerlaatste speelminuut zag Sven Bertnzen, na aan afgeslagen ADO-aanval, zijn foutloze inzet wegens buitenspel afgekeurd.

Na de theepauze was het allemaal wat minder. Quick liet ADO achterin de bal rustig rond spelen en door die vele mensen achter de bal en compact gegroepeerd hadden de mannen van trainer Thijs Sluijter moeite om voorin openingen te maken. Quick hield duidelijk het "koppie" erbij, wachtte de mogelijkheden af en was in de duels ook wat gewiekster. Zo moest Jeffrey Klijbroek bij een Quick-corner via schot meteen op de slof van Frank v.d. Heiden de bal van de doellijn halen. Bovendien had Dennis de Wit het geluk dat scheidsrechter Wassink in de 64e min. bij een overtreding de gele kaarten op zak hield. Hij had er n.l. al één te pakken. Met een vermaning van de uitdrukkelijk aanwezige leidsman kwam hij er genadig af.
Kansen om daarna de beslissende treffer op het scorebord te laten verschijnen, waren er daarna over en weer.
In de 69e min. kwam Dennis de Wit op rechts heel sterk op en zijn voorzet werd door Quick-goalie Sander van der Toorn verkeerd beoordeeld, waardoor ADO-invaller Ogur Kaya voor open doel kon inschieten. Zijn rollertje tegen de paal werd echter op het laatste moment weggewerkt. Nadat Marvin Boom in de 71e min nog een Quick-aanval ten koste van een corner onschadelijk kon maken, waren er nog reële ADO-mogelijkheden Selchuk Yilmaz en Sven Bernzen, maar beide keren was Sander van de Toorn onpasseerbaar.

Na de 90 minuten leek de 1-1 de eindstand te worden. Dat zou ook, gezien het vertoonde spelbeeld en kansen aan beide zijden, een terechte uitslag zijn geweest.
Eén man was het daarmee niet eens. In de blessuretijd was het Virgi Tjin-Asjoe die in volle vaart van zo'n 30 meter afstand een wonderschoon zondagsafstandsschot losliet. Hoewel ADO-doelman Jack Laan nog met een machtige safe het onheil trachtte te voorkomen, verdween de bal onhoudbaar in de uiterste rechter bovenhoek en vierde Den Haag een feestje!

Lou Koopman (ADO '20)

Foto: website ADO '20

Westlandia - de Meern 3-0 (0-0)

zondag 13 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Jordy de Wit, Youri Riepe, Marcel de Bruijn, Oalid Faik
 
Opstelling de Meern: André Nell, Erwin van der Klis, Irak Asad, Joris van Rooijen, Sven van Doorn, Bob Verwey, Redouan el Yakoubi, Ahmed Ahahaoui, Dion Gerritsen, Eddy Vorm, Gökhan Yasar
Wissels de Meern: Mats van Essen, Jurren van der Gun, Lars Bootsma, Tom van der Linden, Abdelmajid Himi, Sjoerd Vlasman
 
Scheidsrechter: Peeters J.P.
Westlandia Minuut de Meern
30   Gökhan Yasar
51   Eddy Vorm
Rémon van Bochoven (Penalty) 52  
65   Tom van der Linden Sven van Doorn
Jordy de Wit Mike Brouwer 69  
75   Irak Asad
Marcel de Bruijn Angelo Groen 80  
83   Sjoerd Vlasman Erwin van der Klis
Oalid Faik Rémon van Bochoven 87  
Marcel de Bruijn 88  
Oalid Faik (Penalty) 89  

JOS/Watergraafsmeer - Leonidas 3-1 (2-0)

zondag 13 september 2015 om 14:00
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Tom de Lange, Patrick Lokken, Yasin Poyraz
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Donovan Valies, Patrick Wentzel, Erik Piket, Stefan Schipper
 
Opstelling Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Regillio Nooitmeer, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Ilyas Chouaibi, Kevin Angel Queijo, Tsanislav Tsankov, Virgillio Hagens
Wissels Leonidas: Abdel el Bahraoui, Claudio Barros, Alper Kazbogan , Jefferino Wouden, Marlon Dandare
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
JOS/Watergraafsmeer Minuut Leonidas
Maurice Renger 10  
Patrick Lokken 37  
Maurice Renger 50  
Donovan Valies Yasin Poyraz 59  
59   Ibrahim el Morabit
Stefan Schipper Maurice Renger 68  
76   Jefferino Wouden Kevin Angel Queijo
79   Nigel van Engel
Erik Piket Roy Bussman 83  
Donovan Valies 90  

OFC - SDO 1-0 (0-0)

zondag 13 september 2015 om 14:30
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Mike Brantjes, Revinio Morsen, Carlos Groen, Marijn Sterk, Marouane Bensabouh, Romano de Jonge, Franky Zinhagel, Jessey Kuiper, Pius Ikedia
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Aaron Bruijn, Ati Molly, Willem Scheerens, Doganay Göc, Mohamed Ba Cherif, Nigel Hardenberg
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Dennis de Loos, Ilias el Mazouji, Maikel van Latum, Desley Groenewegen, Rick van der Velden, Dino van Essen, Micha Fokker, Mike van 't Land, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Donovan Wal, Gerrit Snijders, Elroy Pappot, Jasper Spanjerberg, Sjoerd Gerritse, Dwight Oehlers
 
Scheidsrechter: Ris V.S.
Toeschouwers: 400
OFC Minuut SDO
Aaron Bruijn Revinio Morsen 46  
56   Micha Fokker
Nigel Hardenberg Jessey Kuiper 60  
65   Rowell van der Meer
Marijn Sterk (Penalty) 66  
Mohamed Ba Cherif Franky Zinhagel 67  
67   Elroy Pappot Dennis de Loos
Jordi Meester 78  
85   Gerrit Snijders Ilias el Mazouji
90   Berry van 't Land

SDO heeft het de mogelijke kampioenskandidaat heel erg moeilijk gemaakt. SDO heeft veel kansen gehad maar wist niet te scoren. OFC kreeg wel een enkele kans maar echt gevaarlijk waren ze niet. OFC had er wel een spektakel van gemaakt zowel voor als na de wedstrijd. Door veel fakkels en confetti kwamen de spelers het veld op en na afloop trad Dries Roelvink op. Het was wel weer een hele leuke wedstrijd om te zien spannend omdat de doelpunten uitbleven. OFC was de betere ploeg, combineerde gemakkelijk maar echte grote kansen creëerde ze niet. SDO was veel gevaarlijker maar ging slordig met de kansen om. In de 12e minuut gaf Maikel van Latum voor op Dennis de Loos. Zijn schot met links ging via de paal naast. In de 24 min raakte Maikel de bal kwijt. Maar doelman Dion Thomas redde de inzet. In de 38 min kreeg SDO weer een goede kans. Mike van ’t Land gaf voor op Berry van ’t Land. Zijn kopbal ging naast. Vlak voor rust kreeg Maikel van Latum een hele grote kans. Doelman Been kwam uit zijn goal. De lob van Van Latum ging naast. Vlak na de wissel mocht Marijn Sterk een vrije trap nemen om 18 meter na een handsbal van Micha Fokker. Zijn schot ging rakelings over. In de 64 min. kreeg Maikel van Latum een grote kans. Na een goeie actie schoot hij recht in de handen van de doelman. Een zeer grote kans alleen voor de doelman. 1 min later kreeg OFC een strafschop. Rowell van der Meer veroorzaakte een strafschop door een duwfout. Dion Thomas had geen enkele kans op de inzet van Marijn Sterk. In de 68 min het debuut van Elroy Pappot. Een kwartier voor tijd zette SDO alles op alles om de gelijkmaker te forceren. In die periode kreeg SDO nog twee hele grote kansen. Eerst schoot Desley Groenewegen hoog over gevolgd door een goeie actie van Elroy Pappot die recht in de handen van de OFC doelman schoot.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

RKAVV - DHC 1-1 (0-1)

zondag 13 september 2015 om 14:30
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Adil Choukoud, Gino Lauwers, Jedsel Markes, Daan de Blank, Jari de Jong, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Remco Overdevest, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Peter Lomonaco, Wassim Bachar, Brandon Richardson
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Levi Schipper, Serhat Köksal, Ferrani Florencia, Jordy Brouwer, Moestava Frederik, Romano Denneboom
Wissels DHC: Nishant Bekaroe, Sergio Veugelers, Tidde Tromp, Ricky van den Bergh, Djerreld Muntslag
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
Toeschouwers: 350
RKAVV Minuut DHC
Jari de Jong 29  
30   Frank de Lange
Jedsel Markes 43  
Brandon Richardson Rowendy Schoop 46  
56   Djerreld Muntslag Moestava Frederik
Jop Verhagen 60  
79   Ricky van den Bergh Frank de Lange
89   Levi Schipper
Gino Lauwers 90  

De Kastelenringderby eindigde onbeslist.

Foto: facebook RKAVV

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!