Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 19 september 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

Westlandia wint goed bezochte topper van Quick en grijpt koppositie.

Quick - Westlandia 2-3 (1-3)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Marc Boshoff, Raymond Baten, Sjoerd van der Kolk, Steven de Kruijf, Tony Bergsma, Virgil Tjin Asjoe
Wissels Quick: Giovanni Spaan, Yvo Zuurmond, Pepijn van Zwieten de Blom, Gino Mulder, Youssef el Baouchi
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jari Duijvestijn, Jordy de Wit, Hamza el Yddri, Jevon Blijd, Marcel de Bruijn
 
Scheidsrechter: Hennepe M.A. te
Toeschouwers: 950
Quick Minuut Westlandia
9   Nick van Vliet
Tony Bergsma 24  
Bright Ampong-Zweistra 32  
33   Angelo Groen
36   Jeroen Spruijt
42   Jeroen Spruijt
65   Jevon Blijd Angelo Groen
67   Jordy de Wit Rémon van Bochoven
74   Jordy de Wit
78   Hamza el Yddri Anwar Beeldstroo
Kai van Hese (Penalty) 78  
Gino Mulder Tony Bergsma 82  
Youssef el Baouchi Marc Boshoff 82  
Sjoerd van der Kolk 86  

Quick en Westlandia laten publiek genieten

Gepubliceerd op 20 september 2015 door Marcel de Kler (Quick)

Een heerlijke nazomerse dag was het decor van de regioderby tussen Quick en Westlandia. De afgelopen edities tussen beide teams leverden nooit saaie wedstrijden om en ook deze middag was het geen uitzondering. Net onder de 1000 man konden uiteindelijk genieten van het weer, maar ook vooral van een boeiende wedstrijd, met genoeg spanning en sensatie. Alles waar de neutrale kijker van kan genieten dus.

De wedstrijd begon echter weinig sprankelend. Beide teams kennen elkaar goed en het was dus vooral aftasten. Voor de liefhebbers ontspon zich zo een waar schaakspel om de overhand te kunnen krijgen. Na een kwartier spelen was de eerste serieuze kans te noteren, toen Quick een vrije trap op 20 meter van het doel kreeg. Westlandia doelman Leerdam wist de inzet van Raymond Baten op fraaie wijze uit de winkelhaak te halen, waardoor de brilstand op het bord bleef staan.

Beide team waren lang aan elkaar gewaagd, maar Quick kreeg langzamerhand een licht overwicht. Met name de combinaties tussen Tony Bergsma en de opkomende Bright Ampong zorgde voor gevaarlijke situaties. Na een dik half uur spelen werd de wedstrijd opgebroken voor Quick om vanaf dat moment echt te gaan boeien. Bright Ampong werd weggestuurd en kreeg de bal wat gelukkig mee in de kluts met 2 verdedigers. Alleen richting doelman Leerdam faalde hij niet en schoot de bal hard tegen de touwen voor de 1-0.

Lang konden de Haantjes hier niet van genieten. Een dikke minuut later was de Quick defensie niet scherp en liet men Mike Brouwer over de flank ontsnappen en hij legde de bal terug op de geheel vrijstaande Angelo Groen, die zo eenvoudig de gelijkmaker kon aantekenen na 33 minuten spelen. Quick leek volledig van slag, want alle degelijkheid achterin leek spontaan weg. Enkele minuten later werd dit geïllustreerd door een diepe bal van Westlandia, die eenvoudig onderschept kon worden. Kai van Hese kopte de bal terug op zijn doelman, maar Van der Toorn was net uit zijn doel gekomen om de bal zelf te pakken. Deze miscommunicatie werd Quick fataal en Jeroen Spruijt schoot de bal dankbaar in het lege doel.

Vlak voor de rust wilde een Quick verdediger een lange bal achter laten lopen, maar deed dit niet handig genoeg, met een hoekschop tot gevolg. Deze werd hard binnengekopt door de geheel vrijstaande Jeroen Spruijt, die van zijn verdediger was weggelopen en dus stond het al 1-3 bij het nuttigen van de thee. Gezien het spelbeeld was het geen juiste afspiegeling, maar het feit was dat Westlandia uiterst scherp met de aangeboden kansen was omgegaan. Een stuk beter dan de Haantjes.

In de tweede helft liet Quick vanaf het begin zien zich niet neer te leggen met een nederlaag. Vol passie werd de aanval gezocht en de Westlanders werden onder druk gezet. Dit leidde al snel tot een enorme kans voor Virgil Tjin-Asjoe, die alleen voor doelman Leerdam werd vrijgespeeld. Hij schoot hard en de Westlandia doelman kon de bal nog net van richting veranderen, waarna deze via de binnenkant van de paal weer in het veld terugkwam en de gasten ontsnapten.

Quick speelde vol lef op de aanval, waardoor er ruimte voor de gasten ontstond, die men voornamelijk met lange ballen wilde benutten. Na 56 minuten spelen werd de bal door een Quick verdediger te kort teruggespeeld, waarna Remon van Bochoven alleen op doelman Van der Toorn af mocht. Die laatste werd net buiten het strafschopgebied de winnaar, omdat hij zijn voet nog net tegen de bal kon krijgen.

Ondanks dat Quick het spel leek te domineren, waren de uitvallen van de gasten vaak dreigend. De Quick defensie was echter welliswaar goed om de aanvallen te onderscheppen, het bleek ook erg goed in het weggeven van kansen, waardoor het een vroeg Sinterklaasfeest leek voor Westlandia. Quick speelde de bal meermalen te kort terug op de eigen doelman, of vergat de bal af en toe eens onorthodox weg te schieten. Men had echter geluk dat Westlandia nog niet voorbereid bleek op alle kadootjes en weigerde de wedstrijd te beslissen.

De opgebouwde druk van Quick, inclusief aanvallende wissels, zorgde voor een onhandige overtreding van Westlandiaan Jordy de Wit op Sjoerd v.d. Kolk, op het moment dat hij binnen de beruchte lijnen op doel wilde schieten. Scheidsrechter Te Hennepe kon weinig anders doen dan de bal op de stip leggen. Kai van Hese schoot de bal onberispelijk binnen en bracht Quick zo de aansluitingstreffer met nog 20 minuten te spelen.

Kort hierop had de gelijkmaker tegen de touwen moeten zitten. De ingevallen Youssef el Baouchi stond met zijn rug naar het doel bij een doorgekopte voorzet en draaide zich knap open. Een vlammend schot ontbrak van dichtbij, want de bal die El Baouchi helemaal verkeerd raakte raakte kon zo eenvoudig voor de lijn worden weggehaald.

Het leek alles of niets te worden voor Quick, want alles werd op de aanval gegooid in het laatste kwartier. Hierbij vergat de ploeg van Paul v.d. Zwaan niet om de vleugels te gebruiken en ging het niet blind alles hoog voor de pot gooien. De voorzetten waren echter niet zuiver genoeg om een medespeler te vinden en ook doelman Leerdam keepte een puike wedstrijd, waardoor de Haantjes hard werkte, maar het beruchte gaatje niet wisten te vinden.

Aan de andere kant kreeg Westlandia dus nog meer ruimte en kon het, door wederom een schutterende Quick defensie, gevaarlijk worden. Eerst werd een schot van Jevon Blijd gekeerd door Sander v.d. Toorn en even later werd een niet te missen kans toch gemist door Hamza el Yddri, want Van der Toorn’s tenen bleken net lang genoeg om de bal te keren.

Tien minuten voor tijd schreeuwde alle Quickers om een nieuwe strafschop, toen Sjoerd v.d. Kolk een verre inworp verlengde en deze tegen de arm van Patrick Batist kwam. De scheidsrechter had het niet waargenomen in de kluwe spelers en kon derhalve ook geen strafschop toekennen. De bal viel van de arm recht omlaag en Van der Kolk schoot deze rebound net naast het doel. Even later was de weer goed doorgekomen Bright Ampong erin geslaagd de achterlijn te vinden. Hij koos voor een lage en hard voorzet, waar terugleggen op de vrijstaande Gino Mulder een beter optie was geweest. Nu ging de kans verloren.

De druk in de slotfase werd erg groot, maar het resulteerde in echte weinig kansen voor Quick, waardoor het niet meer tot scoren kwam. Aangezien ook Westlandia de kansen niet meer wist af te maken, eindigde de wedstrijd in een 2-3 overwinning voor de Westlanders. Spannend en meeslepend was de tweede helft dus zeker en zo gingen de Westlanders zichtbaar opgelucht met de volle buit terug, waar Quick vooral baalde. De neutrale kijker zal zich voornamelijk vermaakt hebben met een enorm open tweede helft, met bijbehorende strijd, passievolle aanvallen en kansen.

Quick trainer Paul v.d. Zwaan sprak na afloop van een zure nederlaag, omdat de wedstrijd voor de rust onnodig kantelde van 1-0 naar 1-3 door persoonlijke fouten achterin. Ook vond hij het jammer dat de aansluitingstreffer zo laat viel en dat het harde werken niet beloond werd met een gelijkspel. Dat Westlandia vrijwel alleen door defensieve blunders gevaarlijk was geworden, maar het extra zuur.

Nieuwerkerk - OFC 1-2 (1-1)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Bruce Godvliet, Chayo Maria, Shanon Koetsier, Ali Benomar, Assad el Harti, Remy Broekmans, Michel van Guldener, Mimoun el Kadi, Remco Langerveld
Wissels Nieuwerkerk: Tim Berndsen, Menno Homan, Jerry Scholman, Guillermo Liesdek
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Mike Brantjes, Oscar Wilffert, Carlos Groen, Marijn Sterk, Romano de Jonge, Willem Scheerens, Franky Zinhagel, Nigel Hardenberg, Pius Ikedia
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Aaron Bruijn, Ati Molly, Dave Hertog, Doganay Göc, Ike Nanka-Bruce, Rachid el Yaghmouri
 
Scheidsrechter: Benali M.
Nieuwerkerk Minuut OFC
Remy Broekmans 25  
Mimoun el Kadi 29  
45   Romano de Jonge
46   Rachid el Yaghmouri Aaron Bruijn
46   Romano de Jonge
Andrew Liauw Soen-Tjoen 51  
Assad el Harti 57  
57   Romano de Jonge
65   Dave Hertog Nigel Hardenberg
Guillermo Liesdek Michel van Guldener 71  
Sander Hoffmann Shanon Koetsier 77  
Jerry Scholman Assad el Harti 80  
83   Oscar Wilffert
85   Ike Nanka-Bruce Pius Ikedia
Andrew Liauw Soen-Tjoen 90 + 1

Nieuwerkerk verliest nipt van OFC

Na de smadelijke nederlaag verleden week tegen De Dijk stond Nieuwerkerk thuis tegen OFC voor een nieuwe opgaaf. Het Oostzaanse OFC heeft dit seizoen 15 nieuwe spelers (!) aangetrokken, een schril contrast met Nieuwerkerk dat zijn hoofdmacht nagenoeg in tact hield. Veel hoofdklassers winkelen wat luxueuzer dan onze club. Voor nieuwkomer Nieuwerkerk is dat even wennen. Toch was het van meet af aan een gelijkopgaande strijd, met kansen over en weer waarna OFC bij het slotsignaal als gelukkige overwinnaar (1-2) van het veld stapte. Het was vooral het laatste kwartier billen knijpen, zoals een fervente OFC supporter het noemde, want Nieuwerkerk drong toen sterk aan, maar miste op een haar na de verdiende gelijkmaker.

Vooral de opening is sprankelend te noemen. In de 5 minuut moet keeper Sander Hoffmann al handelend optreden om de doorgebroken midvoor van OFC te stuiten. Een minuut later gaat midvoor Mimoun el Kadi ook alleen op de keeper af, maar zijn schot gaat net naast het doel. Daarna golft het spel over en weer. Nieuwerkerk verdedigt goed en probeert met verzorgd aanvallend voetbal, met de aanvalslinie Guldener, El Kadi en Remco Langerveld, bressen in de verdedigingslinie van OFC te slaan. Aan de andere kant heeft OFC twee snelle buitenspelers op de vleugels staan, waarbij vooral de watervlugge en balvaardige Pius Ikedia tot twee keer toe kan doorbreken, maar steeds keeper Hoffmann op zijn weg vindt.

In de 19e minuut spurt onze midvoor El Kadi weer alleen op de keeper af, maar ook nu eindigt zijn schot evenals zijn eerdere poging in het zijnet.

Nieuwerkerk heeft vlak daarna de goed leidende scheidsrechter Benali op zijn hand als hij een ( terecht?) doelpunt van OFC afkeurt op advies van de grensrechter.

Drie maal is scheepsrecht moet Mimoun el Kadi hebben gedacht, toen hij in de 29ste minuut op aangeven van Remy Broekmans nu wel doeltreffend uithaalt (1-0). Pal voor het rustsignaal, een uiterst ongelukkig moment, kan doelman Sander Hoffmann een hoge voorzet niet onder controle krijgen waarna de bal in tweede instantie door OFC’er Romano de Jong in de touwen wordt gewerkt (1-1). Prompt erna volgt het fluitsignaal voor de rust.

De rust zit er net op als OFC een hoekschop krijgt te nemen. De luchtmacht van OFC, gevormd door potige en kopsterke verdedigers, verzamelen zich weer in het strafschopgebied, waarna OFC laatste man Mike Brantjes met een gerichte kopbal doel treft (1-2). Na een uur spelen houdt doelman Sander Hoffman met een katachtige redding zijn ploeg in de race na een ziedend schot van één van de spitsen van OFC. Daarna besluit trainer Oscar Biesheuvel achtereenvolgens van Guldener, Koetsier en El Harti te wisselen voor verse krachten. Midvoor Gillie Liesdek, middenvelder Scholman en verdediger Menno Homan nemen hun plaats in om de druk op de tegenstander op te voeren. In de 90ste minuut is een gelijkspel op handen, zo lijkt het. Jerry Scholman gaat na een steekbal alleen op OFC keeper af, passeert hem met een mooie sleepbeweging waardoor de bal iets naast buiten afzwenkt waardoor Jerry de finesse mist om doeltreffend uit te halen. De teleurstelling is groot bij de onzen, want een gelijkspel zou gelet op het aantal kansen van onze ploeg zeker verdiend zijn geweest. Wat overblijft is de schrale troost dat Nieuwerkerk met het spel dat zij zondag op de mat legt, zeker resultaat gaat opleveren.

Leo van der Bijl (Nieuwerkerk)

DHC - Nieuw Utrecht 3-2 (1-2)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Levi Schipper, Serhat Köksal, Ferrani Florencia, Jordy Brouwer, Moestava Frederik, Romano Denneboom
Wissels DHC: Nishant Bekaroe, Tidde Tromp, Joshua Wadie, Ricky van den Bergh, Djerreld Muntslag
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Raymond Dirven, Anthony Albert, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mohamed Madmar, Wendell Fogatie, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Randill Verweij, Raven Bergwijn, Raoul Pengel
Wissels Nieuw Utrecht: Mouad Benchekh, Abdelfattah Zouzou, Jamal Lachkar, Kithan Mbabazi, Serginio Eijken
 
Scheidsrechter: Puts K.
DHC Minuut Nieuw Utrecht
Serhat Köksal 6  
Anthony Piqué 13  
Mark Smith 14  
Joshua Wadie Frank de Lange 19  
37   Antonio Cvetkovic
42   Antonio Cvetkovic
46   Abdelfattah Zouzou Dave Huijmans
Tidde Tromp Joey Emmerink 46  
Ferrani Florencia 53  
58   Serginio Eijken Raoul Pengel
Djerreld Muntslag Romano Denneboom 63  
Jordy Brouwer 75  
76   Henk Hasselbaink
Tidde Tromp (Penalty) 78  
80   Henk Hasselbaink
81   Kithan Mbabazi Raven Bergwijn
85   Mohamed Madmar
85   Abdelfattah Zouzou
Jeffrey van Roon 89  

de Dijk - ADO '20 3-2 (2-0)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Michel van Kampen, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani
Wissels de Dijk: Martijn Middelbeek, Said Bentohami, Kevin Huijsman, Damian Menzo, Tim Ruder
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Marvin Boom, Selcuk Yilmaz, Ted Amson, Rick Neele, Sven Berntzen
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Paul Groen, Clive Keus, Ogür Kaya
 
Scheidsrechter: Punt R.
Toeschouwers: 350
de Dijk Minuut ADO '20
Chakib Tayeb 29  
Mustapha el Aamrani 39  
50   Rick Neele
58   Clive Keus Sven Berntzen
64   Selcuk Yilmaz
Damian Menzo Chakib Tayeb 70  
70   Ogür Kaya Jeffrey Klijbroek
Mustapha el Aamrani 76  
Kevin Huijsman Bilal Ched Dadi 80  
83   Dennis de Wit Marvin Boom

ASV De Dijk heeft thuis een nipte overwinning geboekt op ADO'20. De ploeg van trainer Ale van der Zee won in een boeiende wedstrijd met 3-2 van de ploeg uit Heemskerk.

De bezoekers kwamen goed uit de startblokken en werden via Yilmaz en Klijbroek enkele keren gevaarlijk. Een inzet van Yilmaz kon worden gepakt door Van Kampen en een schot van Klijbroek was ook een prooi voor de keeper van de thuisploeg. Ook De Dijk kreeg enkele mogelijkheden. Een schot van Tayeb ging hoog over en spits Kaars liet een mogelijkheid onbenut. Na een klein half uur spelen bracht Chakib Tayeb De Dijk op voorsprong. Zijn schot werd van richting veranderd waardoor ADO'20-keeper Laan kansloos was. Even daarvoor had Laan nog kunnen redden op een poging van diezelfde Tayeb. Direct na het doelpunt van De Dijk ging ADO'20 op zoek naar de gelijkmaker. Een schot van Klijbroek miste het doel van Van Kampen maar net en diezelfde Klijbroek miste ook het doel met een vrije trap. Vijf minuten voor rust kwam De Dijk op een 2-0 voorsprong. De steekpass was van Ched-Badi die El Aamrani bereikte. El Aamrani schoot vervolgens de bal in de verre hoek, 2-0. Vlak voor rust liet ADO'20 nog een mogelijkheid liggen. Het schot van Ted Amson ging net naast.

Vijf minuten na de rust deed ADO'20 iets terug. Neele scoorde voor de ploeg uit Heemskerk de aansluitingstreffer. Een kwartier later stond het ineens weer gelijk. De vrije trap was van Klijbroek die de bal richting keeper Van Kampen schoot. Deze kon het leer niet klem pakken en Yilmaz was er als de kippen bij om de gelijkmaker op het bord te zetten. In het vervolg van de wedstrijd kregen beide ploegen kansen
op een doelpunt. Zo schoot Yilmaz voor ADO'20 in het zijnet en werd een poging van El Aamrani van De Dijk gekeerd door Jack Laan. Een kwartier voor tijd was het El Aamrani die de thuisploeg weer op voorsprong zette met zijn tweede doelpunt van de middag. ADO'20 ging nog op jacht naar de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet meer door de mannen van Thijs Sluijter.

De Dijk bezet na deze overwinning de vijfde plaats met zes punten uit drie wedstrijden. ADO'20 vinden we terug op een elfde plaats met slecht één punt uit drie wedstrijden.

de Meern - Leonidas 3-2 (1-0)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling de Meern: André Nell, Erwin van der Klis, Irak Asad, Joris van Rooijen, Sven van Doorn, Bob Verwey, Redouan el Yakoubi, Ahmed Ahahaoui, Dion Gerritsen, Eddy Vorm, Gökhan Yasar
Wissels de Meern: Mats van Essen, Jurren van der Gun, Sander Keller, Tom van der Linden, Sjoerd Vlasman, Kesly den Haag
 
Opstelling Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Regillio Nooitmeer, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Gerson Pisas, Ilyas Chouaibi, Tsanislav Tsankov, Virgillio Hagens
Wissels Leonidas: Abdel el Bahraoui, Alper Kazbogan , Husko Sipovic, Jefferino Wouden, Kevin Angel Queijo, Marlon Dandare
 
Scheidsrechter: Schul R.G.C.M.
Toeschouwers: 250
de Meern Minuut Leonidas
Ahmed Ahahaoui 2  
34   Ilyas Chouaibi
Sjoerd Vlasman Bob Verwey 46  
Tom van der Linden Sven van Doorn 46  
Ahmed Ahahaoui 50  
André Nell 57  
58   Ilyas Chouaibi (Penalty)
64   Husko Sipovic Virgillio Hagens
66   Gerson Pisas
75   Kevin Angel Queijo Issam Ahmar el Hank
Gökhan Yasar Kesly den Haag 79  
Eddy Vorm 81  
Joris van Rooijen 86  

EDO hfc - RKAVV 1-4 (0-2)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Elroy Tuur, Yannick Hoogeboom, Jeff Kemper, Spiros Lomis, Stefan Andelic, Arno Dijkstra, Daan Siegerist, Giovanni Dors, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Folke Maenhout, Clyde van Klosteren, Ercüment Satar, Kasper Dinkgreve, Nico Yonis, Romario Aroma, Terrence Groothusen
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Adil Choukoud, Gino Lauwers, Jedsel Markes, Daan de Blank, Jari de Jong, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Remco Overdevest, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Remco van Wingerden, Wassim Bachar, Brandon Richardson
 
Scheidsrechter: Kloeze J. te
Toeschouwers: 200
EDO hfc Minuut RKAVV
16   Jari de Jong (Penalty)
Kenny Heemskerk 37  
37   Rowendy Schoop
39   Rowendy Schoop
Nico Yonis Giovanni Dors 46  
Terrence Groothusen Yannick Hoogeboom 58  
59   Jedsel Markes
62   Remco van Wingerden Remco Overdevest
69   Jop Verhagen
78   Wassim Bachar Sjors Verhagen
78   Brandon Richardson Rowendy Schoop
Terrence Groothusen 86  

Foto: Hans van der Valk

SDO - JOS/Watergraafsmeer 0-0 (0-0)

zondag 20 september 2015 om 14:00
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Dennis de Loos, Ilias el Mazouji, Maikel van Latum, Desley Groenewegen, Rick van der Velden, Dino van Essen, Dwight Oehlers, Mike van 't Land, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Donovan Wal, Djoey Dorresteijn, Dominique Brand, Luuk van Huisstede, Elroy Pappot, Micha Fokker, Ties Gerritse
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Tom de Lange, Patrick Lokken, Yasin Poyraz
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Nassim Zohair, Rodney Bell, Aldin Mehanovic, Jesse van Huisstede
 
Scheidsrechter: Zeeman N.
SDO Minuut JOS/Watergraafsmeer
Elroy Pappot Ilias el Mazouji 46  
49   Aldin Mehanovic Yasin Poyraz
67   Rodney Bell Richmond Bossman
Micha Fokker Rick van der Velden 74  
Dominique Brand Dwight Oehlers 85  
86   Jesse van Huisstede Maurice Renger

Op een van de mooiste grasvelden werd de wedstrijd Jos Watergraafsmeer gespeeld. Een saaie eerste helft werd in Bussum gevolgd door een spannende tweede. In die eerste helft gebeurde er nauwelijks iets. Geen overtredingen en slordig balverlies van beide zijde. Er werd veel lang gespeeld waardoor de relatief kleine aanvallers bij SDO weinig kansen kregen. Alleen Maikel van Latum kreeg een kleine kans op een doelpunt. In de pauze moest coach Ivar van Dinteren de thuisploeg opschudden. De duels waren te lief en er werden geen kansen gecreëerd. Na de thee kwam SDO vol zelfvertrouwen uit de kleedkamer. Elroy Pappot kwam in het veld voor Ilias El Mazouji. Er werd meer met passie gespeeld. De lange bal werd minder gespeeld en SDO kreeg kansen. In de 50e een goede aanval via Rowell van der Meer en Elroy Pappot voor de voeten van Rick die over schoot. Even mocht het JOS publiek opveren na een foutje in de verdediging bij SDO. Patrick Lokken mist. Even daarna kreeg Alex de Bruijne nog een kop kans. Aan de andere kant was het Micha Fokker die een kans kreeg na een voorzet. SDO maakte ook nog een doelpunt maar de ass. scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens buitenspel. In de 80e min kreeg JOS een grote kans na vermeend buitenspel. Hij schoot hoog over. De laatste kans kwam van invaller Dominique Brand zijn inzet ging over. SDO coach Ivar van Dinteren was niet tevreden met het resultaat. Er zat meer in dan het doelpuntloze gelijke spel.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!