Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 26 september 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

De ballenjongens van RKAVV.

Foto: twitterpicture@RKAVVLDam

 

 

Westlandia dendert vrolijk verder.

Leonidas - EDO hfc 1-4 (0-0)

zondag 27 september 2015 om 13:00
 
Opstelling Leonidas: Abdel el Bahraoui, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Regillio Nooitmeer, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Alper Kazbogan , Gerson Pisas, Ilyas Chouaibi, Tsanislav Tsankov
Wissels Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Husko Sipovic, Jefferino Wouden, Kevin Angel Queijo, Virgillio Hagens
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Clyde van Klosteren, Elroy Tuur, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Spiros Lomis, Arno Dijkstra, Daan Siegerist, Giovanni Dors, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Pim Quaars, Brian Dijkhuizen, Stefan Andelic, Arsenio Snijders, Nico Yonis, Terrence Groothusen
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Leonidas Minuut EDO hfc
46   Arno Dijkstra
53   Arno Dijkstra
57   Arno Dijkstra
Issam Ahmar el Hank 75  
90   Terrence Groothusen

Nieuw Utrecht - Quick 1-2 (0-0)

zondag 27 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Raymond Dirven, Anthony Albert, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mohamed Madmar, Wendell Fogatie, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Randill Verweij, Jamal Lachkar, Raoul Pengel
Wissels Nieuw Utrecht: Abdelfattah Zouzou, Kithan Mbabazi, Ömur Arslan, Serginio Eijken
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Marc Boshoff, Raymond Baten, Steven de Kruijf, Tim Oosterheert, Frank van der Heiden, Virgil Tjin Asjoe, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Giovanni Spaan, Yvo Zuurmond, Sander Rooda, Tony Bergsma
 
Scheidsrechter: Hoed A. van den
Nieuw Utrecht Minuut Quick
Dave Huijmans 15  
16   Kai van Hese
Randill Verweij 33  
Abdelfattah Zouzou Mohamed Madmar 35  
45   Tim Oosterheert
47   Raymond Baten
Wendell Fogatie 49  
Antonio Cvetkovic 55  
57   Marc Boshoff
Clayton Karsari 61  
Kithan Mbabazi Jamal Lachkar 67  
Ömur Arslan Antonio Cvetkovic 67  
Raymond Dirven 70  
70   Tony Bergsma Frank van der Heiden
74   Tony Bergsma
75   Sander Rooda Tim Oosterheert
78   Tony Bergsma
Raoul Pengel 82  
87   Raymond Baten
88   Yvo Zuurmond Marc Boshoff

Quick maakt het zichzelf onnodig moeilijk tegen Nieuw Utrecht

door Marcel de Kler (Quick)

Op een zonnige middag maakte Quick de reis naar Nieuw Utrecht, dat door de fusie met het Amsterdamse Chabab mag acteren in de Hoofdklasse. Midden tussen de weilanden streken de Haantjes neer op een net terrein, met een grasmat. Een unicum in de Hoofdklasse A, want de enige andere club met gras is SDO uit Bussum.

Het veld was door de vele regen niet in al te beste staat, maar trainer Paul van der Zwaan was blij dat ze er nu moesten spelen en niet in de winter, wanneer de koude wind vrij spel zou hebben en de grasmat in nog slechtere staat zou zijn. Nu kon het Quick niet zo bekoren en startte het erg sterk aan de wedstrijd. Vanaf het begin werden de gastheren vastgezet en domineerde de Haagse ploeg. Na enkele speldenprikjes, had Marc Boshoff na 10 minuten de score moeten openen. Vanaf de zijkant werd hij op maat bediend door Bright Ampong, maar zijn inzet vloog over het Utrechtse doel.

Enkele minuten later werd Steven de Kruijf vrijgespeeld en kon deze alleen op het doel van Raymond Dirven (een van de 4 overgebleven Chabab spelers) aflopen. Zijn inzet was te gehaast en ging ook over de dwarsligger. Het eerste kwartier was het beste voetbal van het seizoen op de mat gelegd zou de trainer na afloop verklaren. Na 16 minuten kantelde de wedstrijd totaal onverwacht. Nieuw Utrecht kreeg een vrije trap te nemen op 18 meter van het doel en Dave Huijmans zag zijn inzet rakelings naast het doel verdwijnen. Hierop mopperde hij zachtjes tegen zichzelf en gebruikte hierbij het k-woord. De arbiter stond er toevallig naast en was resoluut in zijn oordeel en toonde een rode kaart.

Bij Quick kon met mentaal de kracht niet opbrengen om op dezelfde voet verder te gaan, waardoor het tempo omlaag ging en de loopacties verdwenen. Hierdoor werd het spel van de Haantjes voorspelbaar en traag, tot frustratie van trainer Van der Zwaan.

De drang naar voren was er dus wel, maar verder dan een schot van Frank v.d. Heiden en een goede vrije trap van Raymond Baten, met dito redding van de doelman, kwamen de Haantjes niet.

De eerste kans voor de gastheren na 42 minuten spelen werd hopeloos verprutst voor de meegekomen verdediger en vlak voor rust verzuimde Raymond Baten de bezoekers op voorsprong te zetten. Na een goede aanval schoot hij echter te zwak in, waardoor de doelman de bal nog uit de hoek kon ranselen. Vlak voordat de thee genuttigd kon worden, kwam Quick goed weg. Kai van Hese maakte een overtreding en leek zijn tweede gele kaart van de middag te gaan krijgen. De kaart ging echter naar Tim Oosterheert, want die had volgens de arbiter de eerste overtreding gemaakt.

Na de rust bleef het eenrichtingsverkeer op het doel van Nieuw Utrecht. Youssef el Baouchi bracht al snel de bal voor het doel, die gedragen door de wind over de doelman vloog. Tot opluchting van die laatste ketste de bal via de binnenkant van de paal terug in het veld. Kort hierop ontsnapte Tim Oosterheert aan een 2e gele kaart. Een aanvaller werd vastgehouden door Raymond Baten, maar kon nog wel doorlopen, waarna hij tegen Oosterheert botste. Baten kreeg een gele kaart wegens vasthouden, tot grote frustratie van de Utrechters. Scheidsrechter Van den Hoed kon sowieso na de snelle rode kaart al niets meer goed doen in de ogen van de thuisploeg, die maar bleef mopperen. Verrassend was het dan ook niet dat totaal liefst 5 Utrechtse spelers een gele kaart wegens protesteren kregen.

Quick kon ondanks het matige spel toch de score openen na 57 minuten spelen. Marc Boshoff was het eindstation van een lange en vlotte aanval en kon van dichtbij de bal tegendraads in het doel schieten en liet hiermee Dirven kansloos. De thuisploeg kreeg hiermee een forse tik te verwerken, want door het slappe spel van de Haagse ploeg, begon men net weer te geloven in een beter resultaat. Enkele minuten later had Steven de Kruijf de KO kunnen uitdelen, maar alleen voor doelman Dirven wist hij in twee instanties de bal niet in het doel te werken.

De ingevallen Tony Bergsma wist koud op het veld echter wel tot scoren te komen. Ook hij stuitte in eerste instantie op de uitstekend keepende Dirven, maar in de rebound toonde hij de wilskracht om te scoren en zette Quick zo op een confortabele 0-2 voorsprong na 72 minuten spelen.

De gasteren hadden inmiddels extra aanvallers ingebracht in een laatste poging een nederlaag af te wenden. Dit leverde ook enkele mogelijkheden op voor de Utrechters, maar hun vizier stond enkele malen nog niet op scherp. In de 83e minuut werd een individuele actie achter wel afgerond van dichtbij en kwam zowaar de 1-2 op het bord te staan. Virgil Tjin-Asjoe had echter een minuut later orde op zaken kunnen (laten) stellen, maar hij zag zijn individuele actie gestopt worden door de doelman, waar afleggen op de geheel vrijstaande El Baouchi achteraf een betere optie was geweest. Kort hierop was ook Tony Bergsma dichtbij de definitieve beslissing, maar wederom redde de doelman.

In het slot drongen de gastheren nog wel aan, maar konden geen gevaar meer stichten in de defensie van Quick. Wel kreeg aanvoerder Raymond Baten knullig een tweede gele kaart, waardoor de slotminuten het weer 10 tegen 10 was. Verandering in de score kwam er niet meer, waardoor Quick andermaal een uitbeurt met 1-2 wint. Toch waren de Haantjes niet tevreden na afloop, want het besef was er dat het zo matig had gespeeld dat het uiteindelijk nog onnodig spannend was geworden.

Foto: twitterpicture@HVCVQuick

ADO '20 - Nieuwerkerk 3-1 (1-1)

zondag 27 september 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Dennis de Wit, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Marcel Huisman, Marvin Boom, Selcuk Yilmaz, Ted Amson, Rick Neele, Sven Berntzen
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Paul Groen, Jeffrey Klijbroek, Clive Keus, Ogür Kaya
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Andrew Liauw Soen-Tjoen, Bruce Godvliet, Chayo Maria, Shanon Koetsier, Assad el Harti, Jerry Scholman, Remy Broekmans, Guillermo Liesdek, Mimoun el Kadi, Remco Langerveld
Wissels Nieuwerkerk: Massimo van Ewijk, Kevin Kamerbeek, Menno Homan, Bram de Bruin, Yasin Söyturk
 
Scheidsrechter: Schul R.G.C.M.
Toeschouwers: 650
ADO '20 Minuut Nieuwerkerk
Rick Neele 26  
29   Jerry Scholman
46   Yasin Söyturk Remco Langerveld
Edwin Dekkers (Penalty) 53  
53   Shanon Koetsier
59   Bram de Bruin Guillermo Liesdek
60   Bram de Bruin
Clive Keus Sven Berntzen 61  
65   Bruce Godvliet
84   Kevin Kamerbeek Andrew Liauw Soen-Tjoen
Jeffrey Klijbroek Ted Amson 85  
Clive Keus 87  

Nadat eerder de dag ADO 2 met een 3-1 overwinning op Hollandia 2 een einde gemaakt had een negatieve reeks, was daarna ADO 1 aan de beurt. Met eveneeens 3-1 werd nieuwkomer in de Hoofdklasse Nieuwerkerk naar de IJssel huiswaarts gestuurd.

In het begin van het duel liet Nieuwerkerk ADO het spel maken, probeerde het zelf ADO snel vast te zetten en bleven ze met veel mensen achter de bal. Het was ADO dat dan ook wat mogelijkheden om te scoren kreeg, maar in de 9e min. speelde Selchuk Yilmaz de bal te ver voor zich uit en in de 20e min. werd een fraaie voorzet van Marvin Boom bij de 2e paal door Sven Bertnzen naast gekopt.
Daarna volgende een aantal spectaculaire momenten.
In de 26e min. strafte Rick Neele een fout van Sander Hoffmann genadeloos af. De Nieuwerkerk-doelman liet een ogenschijnlijk makkelijke bal los en de ADO-spits scoorde bekeken (1-0).
Lang konden de Heemskerkers niet van de voorsprong genieten. Een paar minuten later werd een bal in het centrum door iedereen gemist, zodat Jerry Scholman zijn opponent Jack Laan bekwaam kansloos liet (1-1).
In de 30e min. had ADO de mogelijkheid om weer op voorsrong te komen, maar bij een foutieve terugkopbal van Andrew Liauw Soen-Tjoen verspeelde Selchuk Yilmaz een levensgrote kans door de bal van zijn voet te laten springen.
Ook in de slotfase van de eerste 45 minuten waren er nog enkele ADO-kansen, maar doelman Sander Hoffmann redde m.n. door een snelle reflex op een schot van Selchuk Yilmaz.
Na de pauze eigenlijk hetzelfde speelbeeld. ADO in het offensief, Nieuwerkerk loerend op de snelle counter. Toch was het ADO dat weer de leiding nam. In de 53e min. werd een snel opkomende Dennis de Wit door Nieuwerkerk-verdediger Shanon Koetsier binnen de 16 m. in de heupzwaai genomen en een rustig en beheerst leidende arbiter Schul kon niet anders dan ADO een strafschop toekennen en Koetsier op geel trakteren. De daarop volgende penalty werd door Edwin Dekkers onberispelijk verzilverd (2-1).
Nadat ADO nog mogelijkheden had om de voorsprong uit te bouwen (Ted Amson schot in handen keeper), namen de Nieuwerkerkers voor het eerst deze middag het initiatief over. ADO moest in verdedigend opzicht even alle zeilen bijzetten. In hun dadendrang waren de mannen van trainer Oscar Biesheuvel vaak iets te fel wat hen ook de nodige gele kaarten opleverden. Nog éen keer mocht ADO van geluk spreken toen Minoun el Kadi in de 72e min. zijn inzet tegen de paal zag belanden. Daarna was het echter over en uit en kon ADO, dank zij een doelpunt in de rebound van Clive Keus (3-1), de wedstrijd gecontroleerd uitspelen.

Opstellingen
ADO'20: Jack Laan, Dennis de Wit, Sem van Amersfoort, Gert Jan van Leiden, Marvin Boom, Edwin Dekkers, Ted Amson (85e Jeffrey Klijbroek), Marcel Huisman, Selchuk Yilmaz, Sven Bertnzen (61e Clive Keus),
Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Bruce Godvliet, Chayo Maria, Jerry Scholman, Minoun el Kadi, Remco Langerveld (46e Yasion Soyturk), Shanon Koetsier, Adrew Liauw Soen-Tjoen (83e Kevin Kamerbeek), Remy Broekmans, Guillermo Liesdek (59e Bram de Bruin), Assad el Harti.

Arbiter Schul geef gele kaarten aan Shanon Koetsier, Bram de Bruin en Bruce Godvliet (allen Nieuwerkerk)

Toeschouwers: 620

Westlandia - SDO 3-2 (3-1)

zondag 27 september 2015 om 14:00
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jari Duijvestijn, Jordy de Wit, Jevon Blijd, Marcel de Bruijn, Oalid Faik, Tim van der Voort
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Ilias el Mazouji, Maikel van Latum, Desley Groenewegen, Elroy Pappot, Rick van der Velden, Dino van Essen, Micha Fokker, Mike van 't Land, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Donovan Wal, Dennis de Loos, Gerrit Snijders, Jasper Spanjerberg, Ties Gerritse
 
Scheidsrechter: Bezemer J.
Toeschouwers: 500
Westlandia Minuut SDO
Angelo Groen 7  
Jessie van der Burg 38  
Rémon van Bochoven 43  
44   Maikel van Latum
61   Gerrit Snijders Maikel van Latum
61   Dino van Essen
Marcel de Bruijn Jessie van der Burg 63  
64   Rick van der Velden
69   Ties Gerritse Dino van Essen
Jevon Blijd Angelo Groen 72  
72   Jasper Spanjerberg Elroy Pappot
Tim van der Voort Rémon van Bochoven 78  
80   Mike van 't Land
Tim van der Voort 82  
83   Berry van 't Land
89   Mike van 't Land

SDO heeft verdiend verloren al werd het aan het einde van de wedstrijd nog erg spannend. Toch liet Westlandia al snel zien waarom ze bovenaan staan. Al na 7 min maakte Westlandia in buitenspelpositie 1-0. Angelo Groen schoot van dichtbij in. Westlandia liep erg makkelijk te voetballen. De verdediging van SDO had het moeilijk zonder erg veel weg te geven. Elroy Pappot kreeg in de 21 min ook nog een kans maar werd Door twee spelers in de mangel genomen. Westlandia is een ploeg met heel veel beweging. Elke keer weer was er een vrije man te vinden. Toch waren de grote kansen zeldzaam. Een vrije trap zorgde uiteindelijk toch voor de verdiende 2-0. De vrije trap werd genomen door Jesse vd Burg die de bal zonder dat iemand hem raakte in het doel verdween. In de 40 min kreeg Elroy Pappot nog een kans maar zijn schot ging naast. Vlak voor rust maakte Westlandia de 3-0. Jeroen Spruit passeerde gemakkelijk enkele SDO verdedigers en gaf voor op Remon van Bochove en kon van dichtbij inschieten. In het rustsignaal mocht Maikel van Latum de 3-1 maken op een lange bal van Berry van ' t Land. In de tweede helft een ander SDO. Meer strijd waardoor Westlandia iets terug moest. Ze kregen daardoor wel wat meer ruimte voorin . Dit leverde ook een grote kans op. In de 80 kreeg SDO een goede kans. Rick van der Velden ging het duel goed aan Jasper Spanjerberg schoot net naast. 8 min voor tijd kreeg SDO toch loon naar werken. Scheidsrechter Bezemer zag een overtreding in de 16 meter. Berry van ' t Land scoorde van 11 meter. Hij stuurde de doelman de verkeerde kant op. De laatste 10 min kwam Westlandia onder grote druk maar een derde doelpunt bleef uit.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

JOS/Watergraafsmeer - DHC 0-1 (0-0)

zondag 27 september 2015 om 14:00
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Tom de Lange, Patrick Lokken, Yasin Poyraz
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Rodney Bell, Aldin Mehanovic, Erik Piket, Ian Refos
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Joey Emmerink, Tidde Tromp, Frank de Lange, Joshua Wadie, Levi Schipper, Serhat Köksal, Ferrani Florencia, Jordy Brouwer, Moestava Frederik, Romano Denneboom
Wissels DHC: Sergio Veugelers, Jeffrey van Roon, Ricky van den Bergh, Djerreld Muntslag
 
Scheidsrechter: Westenbroek A.P.
JOS/Watergraafsmeer Minuut DHC
Ian Refos Tom de Lange 46  
46   Djerreld Muntslag Moestava Frederik
Aldin Mehanovic Yasin Poyraz 61  
65   Jordy Brouwer
71   Jeffrey van Roon Romano Denneboom
75   Ricky van den Bergh Frank de Lange
Rodney Bell Richmond Bossman 83  

OFC - de Dijk 0-3 (0-2)

zondag 27 september 2015 om 14:30
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Mike Brantjes, Oscar Wilffert, Carlos Groen, Marijn Sterk, Romano de Jonge, Willem Scheerens, Dave Hertog, Franky Zinhagel, Pius Ikedia
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Revinio Morsen, Ati Molly, Marouane Bensabouh, Doganay Göc, Nigel Hardenberg, Rachid el Yaghmouri
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Chakib Tayeb, Damian Menzo, Dennis Kaars
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Rience Schurman, Said Bentohami, Gregory Fernand, Kevin Huijsman, Tim Ruder
 
Scheidsrechter: Leeuwen L. van
OFC Minuut de Dijk
24   Chakib Tayeb
41   Dennis Kaars
Nigel Hardenberg Jordi Meester 46  
50   Maarten Woudenberg
Oscar Wilffert 51  
Carlos Groen 59  
Marouane Bensabouh Willem Scheerens 59  
65   Tim Ruder Damian Menzo
Rachid el Yaghmouri Marijn Sterk 69  
74   Dennis Kaars
79   Said Bentohami Bilal Ched Dadi
85   Chakib Tayeb
86   Kevin Huijsman Olaf Lindenbergh

RKAVV - de Meern 0-3 (0-1)

zondag 27 september 2015 om 14:30
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Adil Choukoud, Gino Lauwers, Remco van Wingerden, Daan de Blank, Jari de Jong, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Remco Overdevest, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Jedsel Markes, Peter Lomonaco, Brandon Richardson
 
Opstelling de Meern: André Nell, Erwin van der Klis, Irak Asad, Joris van Rooijen, Sven van Doorn, Bob Verwey, Redouan el Yakoubi, Ahmed Ahahaoui, Dion Gerritsen, Eddy Vorm, Gökhan Yasar
Wissels de Meern: Mats van Essen, Lars Bootsma, Sander Keller, Tom van der Linden, Abdelmajid Himi, Miquel Ballo
 
Scheidsrechter: Geet L.L.M. van
Toeschouwers: 300
RKAVV Minuut de Meern
16   Ahmed Ahahaoui
25   Eddy Vorm
Remco van Wingerden 45  
57   Bob Verwey
Jedsel Markes Sjors Verhagen 67  
68   Sander Keller Irak Asad
Robin Steffens 69  
70   Abdelmajid Himi Ahmed Ahahaoui
Remco van Wingerden 72  
Daan de Blank 80  
80   Eddy Vorm
Gino Lauwers 84  
Peter Lomonaco Daan de Blank 85  
86   Miquel Ballo Dion Gerritsen
89   Miquel Ballo
90 + 2 Gökhan Yasar

Foto: Facebook RKAVV

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!