Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

De Meern boog tegen OFC een 0-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong, maar verloor uiteindelijk toch met 3-4.

Foto: Martin Veldhuizen

 

 

15 uit 5 voor Westlandia

Quick - JOS/Watergraafsmeer 1-3 (1-2)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Marc Boshoff, Raymond Baten, Steven de Kruijf, Frank van der Heiden, Virgil Tjin Asjoe, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Patrick Zunderdorp, Pepijn van Zwieten de Blom, Sjoerd van der Kolk, Tony Bergsma
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Teddy Jansen, Aldin Mehanovic, Erik Piket, Maurice Renger, Roy Bussman, Ian Refos, Patrick Lokken, Yasin Poyraz
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Nassim Zohair, Rodney Bell, Stefan Schipper
 
Scheidsrechter: Voogsgeerd P.H.N.
Toeschouwers: 400
Quick Minuut JOS/Watergraafsmeer
8   Ian Refos
14   Patrick Lokken
Steven de Kruijf 28  
Sijbren Bartlema 44  
60   Rodney Bell Yasin Poyraz
Sjoerd van der Kolk Teun Mulder 67  
Tony Bergsma Raymond Baten 67  
75   Aldin Mehanovic
77   Erik Piket
Bright Ampong-Zweistra 79  
82   Nassim Zohair Maurice Renger
87   Rodney Bell
88   Stefan Schipper Ian Refos
88   Richmond Bossman

Dominant Quick vergeet te scoren en verliest door fouten
door Marcel de Kler

Wederom was het genieten langs de lijn op Nieuw Hanenburg, want het was wederom een erg lekkere zondagmiddag in het zonnetje, maar ook door het verzorgde voetbal dat op de mat te zien was. Vanuit Amsterdam waren de gasten van JOS Watergraafsmeer op bezoek, maar die werkten in ieder geval niet mee aan een voetbalfeestje en trokken onterecht met 3 punten huiswaarts.

Zoals verwacht lieten de gasten zich inzakken en mocht Quick het spel maken, hetgeen de gastheren goed afging. Al na 4 minuten spelen had dit tot een strafschop moeten leiden, toen Frank v.d. Heiden bij het wegdraaien tegen zijn standbeen werd geschopt. Helaas was dit arbiter Voogsgeerd ontgaan en liet hij doorspelen. Kort hierop was het vooral de Quick defensie die de twijfelachtige eer had de aandacht op zich te vestigen. Net als in de vorige thuisbeurt, ging men opzichtig 2 maal de fout in, hetgeen binnen het kwartier al leidde tot een 0-2 tussenstand. Eerst mocht vanuit een inworp de bal aangenomen worden en doorgespeeld worden naar de tweede paal, waar Ian Refos de bal vogelvrij mocht binnentikken. Even later ging een opbouw helemaal fout en kon oude vos Patrick Lokken de bal over de kansloze Sander v.d. Toorn wippen.

Pas hierna gooide Quick alle schroom van zich af en ging het erg goed spelen, in een hoog tempo. De Amsterdammers werden teruggedreven en de druk op hun doel nam toe. Frank v.d. Heiden had een zeer goede kopbal, maar zag doelman Colby Harmon de inzet nog net pareren. De druk werd na 28 minuten spelen te groot voor de gasten, want Steven de Kruijf kreeg de bal op een presenteerblaadje van Frank v.d. Heiden en schoot eenvoudig de aansluitingstreffer binnen; 1-2.
Tot de rust bleven de Haantjes doordrukken, maar waren de voorzetten net niet goed genoeg en had men de pech dat bij een scrimmage de bal net naast het doel ging.

Na de rust was hetzelfde beeld te zien. Quick was duidelijk op zoek naar de gelijkmaker en de gasten konden nauwelijks onder de druk vandaan spelen en gokten op een counter. Al snel leek het vruchten af te werpen, want Frank v.d. Heiden leek binnen 5 minuten de gelijkmaker te produceren. Uit een voorzet van Youssef el Baouchi kopte Van der Heiden langs de doelman, maar kon Alex de Bruijne nog redding brengen op de lijn en redde hiermee zijn ploeg. Quick bleef hierna vol passie aanvallen, maar het kon maar lastig een gaatje in de opgetrokken Amsterdamse muur vinden. Toch kreeg het genoeg kansen om de wedstrijd te kantelen.

Van de flanken kwam vaak het gevaar, afgewisseld door aanvallen door het centrum. Doelman Harmon leek het niet uit te maken uit welke hoek hij onder vuur werd genomen, want schoten van Virgil Tjin-Asjoe, Frank v.d Heiden, Steven de Kruijf en Youssef el Baouchi werden allen onschadelijk gemaakt. Na 65 minuten schreeuwde Quick andermaal om een strafschop, toen een JOS verdediger de bal ongelukkig tegen zijn arm kreeg. Deze was langs zijn lichaam, dus kende de prima fluitende leidsman de strafschop terecht niet toe.

De mooiste redding had Harmon na 78 minuten in huis, toen hij een vlammende volley van Tony Bergsma van dichtbij onschadelijk wist te maken en hij zich duidelijk onderscheidde als held van de gasten. Even later wist Frank v.d. Heiden met een kopbal de doelman dan eindelijk te passeren, maar was de lat een letterlijke dwarsligger voor de gelijkmaker. Het zat de Haantjes niet mee, want het lukte ze maar niet om te scoren. Natuurlijk was Quick vol op de aanval aan het spelen en was ook de voetbalwet weer van toepassing in de 88e minuut. Als je zelf niet scoort, doet je tegenstander dat wel.

Een lange bal werd veel te zwak verdedigd, waardoor Roy Bussman alleen voor doelman Sander v.d. Toorn kwam en niet faalde in de afronding. Het was pas de derde maal in de helft dat ze gevaarlijk waren en de gasten bleken dus dodelijk effectief deze middag. In de stand kwam geen verandering meer voor het laatste fluitsignaal en zo dropen de Haantjes af in de wetenschap dat ze weer 3 doelpunten hadden weggegeven door individuele fouten en het veel te weinig rendement uit de kansen heeft gehaald.

Volgende week zal Quick in de lastige uitbeurt tegen OFC moeten winnen om de aansluiting de met top niet te snel te verliezen, maar zal het wel blij zijn om weer een voetballende tegenstander te kunnen treffen.

Nieuwerkerk - Westlandia 2-5 (0-2)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Bruce Godvliet, Chayo Maria, Kevin Kamerbeek, Shanon Koetsier, Assad el Harti, Bram de Bruin, Jerry Scholman, Remy Broekmans, Mimoun el Kadi, Remco Langerveld
Wissels Nieuwerkerk: Menno Homan, Mitchell Hendriks, Guillermo Liesdek
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jordy de Wit, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Timo Ploemen, Vince Olsthoorn, Marcel de Bruijn, Oalid Faik
 
Scheidsrechter: Bierings J.
Nieuwerkerk Minuut Westlandia
3   Jeroen Spruijt
Menno Homan Bruce Godvliet 32  
40   Rémon van Bochoven
46   Jeroen Spruijt
Mitchell Hendriks Remy Broekmans 46  
Mimoun el Kadi 53  
Assad el Harti 66  
76   Mike Brouwer
Guillermo Liesdek Remco Langerveld 80  
82   Jeroen Spruijt

Opnieuw een nederlaag voor Nieuwerkerk

geschreven door Paul van Leeuwen (Nieuwerkerk)

Opnieuw moest Nieuwerkerk diep door het stof gaan, want ook de huidige koploper maakte geen fout op sportpark Dorrestein en liep tegen het eind van het duel met twee goals zelfs nog verder uit. Toch waren er lichtpuntjes voor de thuisclub. De fase van zo’n 25 minuten direct na rust gaf de Nieuwerkerkse burger beslist moed. De thuisclub scoorde niet alleen tweemaal in die fase, maar het liet ook aardige combinaties zien en was toen ook sterker in de persoonlijke duels.

Trainer Oscar Biesheuvel miste vandaag Michel van Guldener en Ali Benomar. Verder koos hij ervoor zijn speelwijze t.o.v. de voorgaand wedstrijden wat aan te passen. Hij liet aanvaller Guillermo Liesdek aan de kant en voor hem speelde Bram de Bruin, waardoor Remco Langerveld en Mimoun El Kadi nu de tweemans aanval vormde en het middenveld wat meer ondersteund werd. Daarnaast begon Kevin Kamerbeek na zijn blessure voor het eerst seizoen vanaf de eerste minuut en dat ging ten koste van Andrew Liauw Soen-Tjoen. Gezien de einduitslag zou je geneigd zijn te stellen dat deze aanpassing weinig zoden aan de dijk zette, toch liet Nieuwerkerk over de gehele wedstrijd meer zien, zeker ook aanvallend dan in de voorgaande duels.

Het eerste fluitsignaal had maar net geklonken, toen de eerste belegering van de kant van Westlandia op het doel van doelman Sander Hoffmann al plaatsvond. Shanon Koetsier bracht zichzelf en zijn ploeg direct in het nauw en met veel kunst en vliegwerk elimineerde de verdediging drie doelpogingen van de Westlanders. Nauwelijks twee minuten later lag de bal voor de eerste keer deze middag toch achter doelman Sander Hoffmann. Nu ontsnapte Jeroen Spruijt uit de ooghoek van Bruce Godvliet en de aanvaller maakte geen fout en zette zijn ploeg hiermee op een 0-1 voorspong. Opnieuw een fikse tik voor de thuisclub dat vervolgens de eerste helft moeite had om aan te klampen bij het fysiek sterke en snelle Westlandia. De gasten kregen dan ook daarna kansen op een hogere score. Na een kwartier spelen noteerden wij een prima aanval van de thuisclub. Assad El Harti en Bram de Bruin deden de voorbereiding en Remco Langerveld schoot over. Aanvoerder Bruce Godvliet moest in de 32e minuut geblesseerd naar de kant. Menno Homan nam zijn plaats over. Net toen de Nieuwerkerkse aanhang dacht met een 0-1 ruststand de kantine op te zoeken, sloeg Westlandia nog een keer toe. Nu kopte Rémon van Bochoven een voorzet achter de kansloze doelman Sander Hoffmann. Ook de beginfase na de rust was voor Westlandia en in de 49e minuut was het opnieuw Jeroen Spruijt die scoorde en bracht daarmee zijn ploeg met 0-3 in riante positie. Het publiek verwachtte dat Westlandia snel verder zou uitlopen, maar juist nu brak de fase aan waarin Nieuwerkerk het beste spel liet zien van de laatste weken. Eerst schoot in de 52e minuut Mimoun El Kadi binnen uit een goede actie van Mitchell Hendriks en Remco Langerveld en was het Assad El Harti in de 67e minuut die een vrije trap van Jerry Scholman van dichtbij binnentikte. Nieuwerkerk legde in die fase een paar aardige combinaties op de grasmat en ook belangrijk, het won nu ook directe duels. Toch lieten de gasten het niet verder komen, want in de 77e minuut bracht Mike Brouwer aan alle onzekerheid een eind en schoot de 2-4 binnen. Jeroen Spruijt mocht acht minuten voor tijd zijn derde en Westlandia’s vijfde treffer laten aantekenen en daarmee was de strijd definitief gestreden. Op de zege van Westlandia viel niets af te dingen. De koploper won verdiend. Voor Nieuwerkerk breken nu belangrijke weken aan met tegenstanders die meer in het rechterrijtje vertoeven. Het is een houvast, samen met de 25 minuten waarin het vandaag liet zien heus wel te kunnen voetballen. Maar het toonde bovendien aan dat de aanpassing aan het niveau van de hoofdklasse nog steeds niet geheel is voltooid.

DHC - Leonidas 1-0 (0-0)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Joey Emmerink, Tidde Tromp, Frank de Lange, Joshua Wadie, Levi Schipper, Serhat Köksal, Djerreld Muntslag, Ferrani Florencia, Moestava Frederik, Romano Denneboom
Wissels DHC: Nishant Bekaroe, Jeffrey van Roon, Ricky van den Bergh, Jordy Brouwer
 
Opstelling Leonidas: Abdel el Bahraoui, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Regillio Nooitmeer, Franck Seuguep Tchuisseu, Peter van Gommeren, Gerson Pisas, Ilyas Chouaibi, Jefferino Wouden, Luc Lionahr Obeng, Tsanislav Tsankov
Wissels Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Ian de Jager, Alper Kazbogan , Husko Sipovic, Virgillio Hagens
 
Scheidsrechter: Rampersad M.
DHC Minuut Leonidas
45   Ilyas Chouaibi
48   Peter van Gommeren
Joshua Wadie 52  
Jeffrey van Roon Joshua Wadie 58  
58   Alper Kazbogan Gerson Pisas
Jordy Brouwer Moestava Frederik 61  
Tidde Tromp 68  
Romano Denneboom 76  
78   Virgillio Hagens Luc Lionahr Obeng
Ricky van den Bergh Serhat Köksal 80  
86   Regillio Nooitmeer

de Dijk - Nieuw Utrecht 4-0 (2-0)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Damian Menzo, Dennis Kaars, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Rience Schurman, Said Bentohami, Gregory Fernand, Kevin Huijsman, Bud Water
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Raymond Dirven, Anthony Albert, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mohamed Madmar, Mouad Benchekh, Wendell Fogatie, Antonio Cvetkovic, Randill Verweij, Kithan Mbabazi, Raoul Pengel
Wissels Nieuw Utrecht: Recep Coskun, Abdelfattah Zouzou, Raven Bergwijn, Jamal Lachkar, Serginio Eijken
 
Scheidsrechter: Akkerman J.
de Dijk Minuut Nieuw Utrecht
28   Henk Hasselbaink (Eigen doelpunt)
Dennis Kaars 36  
41   Abdelfattah Zouzou Anthony Albert
43   Wendell Fogatie
Damian Menzo 65  
69   Raven Bergwijn Mohamed Madmar
Bud Water Tim Ruder 70  
Kevin Huijsman Olaf Lindenbergh 70  
Rience Schurman Damian Menzo 80  
Bud Water 81  

ADO '20 - RKAVV 3-0 (1-0)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Dennis de Wit, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Marcel Huisman, Marvin Boom, Selcuk Yilmaz, Ted Amson, Clive Keus, Rick Neele
Wissels ADO '20: Paul Groen, Jeffrey Klijbroek, Sead Mazreku, Sven Berntzen
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Adil Choukoud, Gino Lauwers, Jedsel Markes, Daan de Blank, Jari de Jong, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Remco Overdevest, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Remco van Wingerden, Wassim Bachar, Brandon Richardson
 
Scheidsrechter: Wesdorp M.A.
Toeschouwers: 595
ADO '20 Minuut RKAVV
Rick Neele 30  
45   Jedsel Markes
53   Adil Choukoud
Gert Jan van Leiden 53  
Rick Neele 57  
61   Sjors Verhagen
65   Remco van Wingerden Adil Choukoud
Sven Berntzen Selcuk Yilmaz 68  
Sead Mazreku Ted Amson 74  
Gert Jan van Leiden 78  
Gert Jan van Leiden 78  
Paul Groen Clive Keus 82  
Edwin Dekkers 85  
88   Jedsel Markes

In vergelijking met vorige week trad ADO met een nagenoeg ongewijzigd team aan tegen RKAVV. Alleeen stond Clive Keus deze keer op de plaats van Sven Berntzen. Hoewel ADO in de eerste helft pas laat op stoom kwam, sloeg het na de thee genadeloos toe en overklasten de gasten uit Leidschendam. Eindstand 3-0

De eerste momenten van de wedstrijd werd het duidelijk dat RKAVV met offensieve bedoelingen naar Heemskerk was gekomen. Vooral aan de rechterkant met de snelle Jop Verhagen leek het een aantal keren gevaarlijk te worden. Een paar corners waren echter het enig haalbare voor de Leidschendammers.
Daarna kwam ADO zonder echt goed te spelen meer aan de bal, maar door slordig afspelen kreeg het duel een rommelig karakter. Kansen voor beide teams vielen er het eerste half uur ook niet te noteren. Maar toen er viel weer te genieten van het "Rick Neelen-moment". Vanaf de rechterkant kwam hij snel op, draaide naar binnen en met een bekeken schot in de hoek liet hij doelman Mike ten Kroode kansloos (1-0).
Ook daarna was het ADO dat had kunnen uitlopen naar een grotere voorsprong. Ted Amson wilde met een lob de RKAVV-keeper verrassen i.p.v. overtuigend uit te halen. En bij een verre uitworp van Edwin Dekkers, de doorkopbal van Gert Jan van Leiden kon Clive Keus -vrij voor de doel- de bal niet onder controle krijgen.

Na de pause liep ADO snel uit. Eerst haalde Jedsel Markes nog een bal van de RKAVV-doellijn, was er een goede actie van Clive Keus met een mindere afwerking, maar toen was een wederom goed spelende Gert Jan van Leiden in de 53e min. trefzeker bij een indraaiende vrije trap van de, na afloop uitgeroepen `Man of the Match`, Marvin Boom.
Enkele minuten later was het pleit beslecht voor RKAVV. Na een snelle actie van Ted Amson door het midden kwam de bal in eerste instantie bij de vrijstaande Selcuk Yillmaz, maar toe de ADO-aanvaller te lang aarzelde, nam Rick Neele het zelfverzekerd over en via de onderkant van de lat schoot hij raak.
ADO controleerde de wedstrijd en RKAVV was niet bij machte om het de ADO-defensie moelijk te maken. In de 77e min. kreeg Gert Jan van Leiden voor een vrij onschuldige overtreding geel voorgetoverd. Wat hij beter niet had kunnen doen, was verhaal halen bij de arbiter. De overigens goed leidende Wesdorp reageerde wellicht wat kinderachtig om meteen de tweede gele kaart en daarna de rode te tonen.
Even leek RKAVV toen nog te geloven in een beter resultaat, maar nadat Clive Keus gewisseld werd door centrale verdediger Paul Groen, stond de verdediging van de Heemskerkkers weer op zijn plaats.
In de allerlaatste momenten van de wedstrijd kreeg Jedsel Markes van scheidsrechter Wesdorp geel bij een schwalbe. Omdat het zijn tweede was, mocht ook RKAVV de slotminuten met 10 man uitspelen.
Een lekker overwinning voor de mannnen van Thijs Sluijter en, ook niet onbelangrijk, hield de Heemskerkse verdediging sinds lange tijd de 0 achterin!
Volgende week op naar het nog ongeslagen Westlandia. Kunnen wij onze borst nat maken of moeten zij dat doen? We zullen het zien, want......... we hebben de smaak te pakken!

Opstellingen
ADO'20 Jack Laan, Dennis de Wit, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Marvin Boom, Marcel Huisman, Ted Amson (74e Sead Mazreku), Edwin Dekkers, Rick Neele, Clive Keus (86e Paul Groen), Selcuk Yilmaz 68e Sven Bertnzen).
RKAVV Mike ten Kroode, Jedsel Markus, Robin Steffels, Gino Lauwers, Adil Choukoud (63e Remco van Wingerden), Jari de Jong, Remco Overvest, Daan de Blank, Rowendy Schoop, Sjors Verhagen, Job Verhagen.

Scheidsrechter Wesdorp gaf geel aan:
Gert Jan van Leiden (2x = rood) en Edwin Dekkers van ADO'20
Jedsel Markus (2x = rood), Adil Choukoud en Sjors Verhagen van RKAVV

de Meern - OFC 3-4 (1-2)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling de Meern: André Nell, Erwin van der Klis, Irak Asad, Joris van Rooijen, Sven van Doorn, Abdelmajid Himi, Bob Verwey, Redouan el Yakoubi, Dion Gerritsen, Eddy Vorm, Gökhan Yasar
Wissels de Meern: Mats van Essen, Jurren van der Gun, Sander Keller, Sjoerd Vlasman, Kesly den Haag, Miquel Ballo
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Mike Brantjes, Oscar Wilffert, Carlos Groen, Marijn Sterk, Romano de Jonge, Dave Hertog, Franky Zinhagel, Mohamed Ba Cherif, Pius Ikedia
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Ati Molly, Marouane Bensabouh, Willem Scheerens, Doganay Göc, Ike Nanka-Bruce, Jessey Kuiper
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
Toeschouwers: 300
de Meern Minuut OFC
20   Pius Ikedia
Joris van Rooijen (Eigen doelpunt) 26  
Eddy Vorm 32  
37   Oscar Wilffert
Gökhan Yasar 49  
Redouan el Yakoubi 50  
Erwin van der Klis 52  
54   Franky Zinhagel
Irak Asad 56  
58   Marouane Bensabouh Carlos Groen
Eddy Vorm 59  
Sven van Doorn 65  
68   Franky Zinhagel
Sander Keller Abdelmajid Himi 74  
Miquel Ballo Dion Gerritsen 81  
85   Doganay Göc Pius Ikedia
87   Marijn Sterk (Penalty)
88   Marijn Sterk
Irak Asad 89  
André Nell 89  
90 + 2 Marouane Bensabouh

SDO - EDO hfc 0-0 (0-0)

zondag 4 oktober 2015 om 14:00
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Ilias el Mazouji, Maikel van Latum, Elroy Pappot, Jasper Spanjerberg, Rick van der Velden, Dino van Essen, Micha Fokker, Mike van 't Land, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Brian Peters, Dennis de Loos, Gerrit Snijders, Desley Groenewegen, Martijn Hendriks
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Clyde van Klosteren, Elroy Tuur, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Spiros Lomis, Arno Dijkstra, Daan Siegerist, Nico Yonis, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Pim Quaars, Yannick Hoogeboom, Kasper Dinkgreve, Arsenio Snijders, Terrence Groothusen
 
Scheidsrechter: Aalders S.
SDO Minuut EDO hfc
Mike van 't Land 33  
Gerrit Snijders Ilias el Mazouji 55  
58   Nico Yonis
62   Arsenio Snijders Spiros Lomis
Desley Groenewegen Jasper Spanjerberg 64  
Ilias el Mazouji 76  
83   Terrence Groothusen Nico Yonis
Dennis de Loos Maikel van Latum 85  

SDO en EDO speelden een matige wedstrijd waar aan beide kanten niet veel gebeurde. Er waren maar enkele hoogtepunten in het doelpuntloze gelijks spel. De wedstrijd was nauwelijks begonnen toen Dion Thomas nog niet helemaal wakker was, Hij wilde te rustig de bal wegschieten maar treuzelde waardoor de EDO spits nog aan de bal kon komen.

Edo had een paar handige spelers. Op het middenveld nr10 Ron Rosenhard en de snelle buitenspeler Nicolas Yonis. In de 38e min enige opwinding. Mike van ’t Land nam een vrije trap die werd afgeslagen. De afvallende bal kwam terecht bij Elroy Pappot die de hoek zocht. Doelman Kenny Heemskerk redde goed. Vlak voor rust had SDO op 2-0 moeten komen. Eerst een mislukt schot van Rick van der Velden die voor de voeten van Maikel van Latum kwam. Hij schoot van dichtbij tegen een speler in plaats van het lege doel. 1 min later eenzelfde kans ook nu stond van Latum voor een leeg maar ook nu kon hij niet scoren. In de tweede helft was het alleen even onrustig toen EDO twee corners achter elkaar mogen nemen. Ze draaiden allebei gevaarlijk in maar Dion Thomas. In de 80e min ranselde Dion Thomas na een vrije trap van Jeff Kemper de bal uit de kruising. Het laatste woord had SDO. Rick van der Velden kreeg die vlak voor tijd nog twee kansen maar zijn inzet ging over.

Een teleurstellende wedstrijd waarbij het mooie weer veel goedmaakte.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!