Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 7 november 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

ADO '20 bezorgde DHC de 2e uitnederlaag van het seizoen.

Foto: twitterpicture@vvdhc

 

 

Westlandia niet te stoppen; Nieuwerkerk boekt 1e zege van het seizoen.

Quick - RKAVV 2-2 (0-2)

zondag 8 november 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Yvo Zuurmond, Kevin van der Geest, Marc Boshoff, Raymond Baten, Sjoerd van der Kolk, Joost de Gelder, Max Hudepohl, Virgil Tjin Asjoe
Wissels Quick: Patrick Zunderdorp, Bright Ampong-Zweistra, Mauro Suarez, Frank van der Heiden, Gino Mulder
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Adil Choukoud, Peter Lomonaco, Remco van Wingerden, Daan de Blank, Dave Hooijmans, Jari de Jong, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Chaheen Hansen, Cagri Kodalak, Wassim Bachar, Brandon Richardson
 
Scheidsrechter: Erkens B.
Toeschouwers: 700
Quick Minuut RKAVV
Kevin van der Geest 24  
29   Rowendy Schoop
31   Robin Steffens
39   Robin Steffens
Raymond Baten 48  
Gino Mulder Virgil Tjin Asjoe 58  
Frank van der Heiden Raymond Baten 58  
63   Remco van Wingerden
Frank van der Heiden 63  
65   Wassim Bachar Rowendy Schoop
75   Cagri Kodalak Sjors Verhagen
77   Chaheen Hansen Remco van Wingerden
Mauro Suarez Marc Boshoff 78  
Yvo Zuurmond 81  
83   Daan de Blank
90   Jari de Jong
Sijbren Bartlema 90 + 3
Sjoerd van der Kolk 90 + 4

Sijbren Bartlema schiet Quick op de valreep naast RKAVV

door Marcel de Kler (Quick)

Wederom was het goed toeven langs de lijn op Nieuw Hanenburg, want gezien de prettige temperaturen lijkt de winter nog ver weg. Ondanks de concurrentie van de Klassieker op de buis, waren er toch een kleine 600 man op de derby afgekomen tussen Quick en RKAVV, die na een jaartje afwezigheid gelukkig weer op het programma stond.

Beide trainers hadden vooraf hun huiswerk goed gedaan, waardoor het vooral aftasten leek in de beginfase. De eerste tien minuten waren echter voor Quick, die meteen de aanval zochten. Het bleef bij dreiging, want een grote kans wist het niet op te leveren. Max Hudepohl gaf genoeg dreiging, maar de meest hoopvolle voorzet werd net op tijd weggewerkt door de RKAVV defensie. Virgil Tjin-Asjoe was met een schot van afstand nog het dichtste bij, maar RKAVV doelman Mike ten Krooda kon de bal eenvoudig vangen. Verder waren de voorzetten niet goed genoeg van Quick kant.

RKAVV zag als eerste wapenfeit een schot van Sjors Verhagen net naast het Quick doel vliegen. Al met al was het niet de derby die de toeschouwers voor ogen hadden in het eerste bedrijf, gezien het gebrek aan kansen, maar ook beleving bij de 22 spelers. Na een half uur spelen werd de ban gebroken door de gasten. Een vrije trap van de zijkant leek te worden afgeslagen, maar kwam met een rare stuit terug voor het doel. Rowendy Schoop bedacht in ogenschijnlijk kansloze positie een hoogstandje en verlengde de bal net een halve omhaal, waarna deze over de kansloze doelman Sander v.d. Toorn tegen de touwen plofte voor 0-1.

De tegentreffer deed Quick geen goed en RKAVV had de controle over de wedstrijd helemaal overgenomen. Quick kwam er nauwelijks meer uit, maar hield achterin de deur op slot. Althans, tot de 40e minuut, want toen sloeg RKAVV genadeloos toe. Dom balverlies op de middenlijn, leverde een perfecte counter op van Leidschendamse kant. Rowendy Schoop werd de diepte ingestuurd en ging vanuit een lastige hoek op weg naar het Quick doel. Hij leek een hele rare breedtepass te geven, maar hij had als enige de inlopende Robin Steffens gezien, die vanaf de andere kant van het doel de bal uit een eveneens lastige hoek feilloos binnenschoot voor de 0-2. Hiermee werd ook de rust gehaald.

Terwijl de thee goed zal hebben gesmaakt bij RKAVV en trainer Paul v.d. Zwaan het volle kwartier nodig had om zijn spelers scherp te krijgen, was het wedstrijdje in de rust tussen de Quick++ (G) spelers en de wissels/geschorsten van Quick 1 een dankbare onderbreking, waar het plezier vanaf spatte bij de verstandelijk beperkte spelers. Mooi om te zien.

Na de rust begonnen de Haantjes sterker aan de wedstrijd en was de eerste kopkans maar net over het RKAVV doel gevlogen. Quick voerde de druk op en liet er geen misverstand over bestaan dat het niet tevreden was met de achterstand en gebruikte met name de flanken goed. Na enkele speldenprikjes was Virgil Tjin-Asjoe dichtbij, maar hij raakte de bal helemaal verkeerd, waardoor de kans verloren ging. Even later was Joost de Gelder doorgebroken, maar in een ultieme poging de bal langs doelman Ten Kroode te glijden, raakte hij de bal ook verkeerd.

Beide teams bleven strijd leveren met veel wederzijds respect, waardoor het nimmer een schoppartij werd. Toch zou arbiter Erkens uiteindelijk 7 maal het gele kartonnetje tevoorschijn toveren, hetgeen wat teveel was voor deze sportieve derby. Na een uur spelen paste trainer Van der Zwaan een dubbele wissel toe, waarbij Gino Mulder en Frank van der Heiden de aanval kwamen versterken. Opnieuw zou het wisselbeleid geen windeieren slaan.

In een spaarzame uitval van RKAVV had Quick eerst nog het geluk dat de RKAVV spits niet inzag hoeveel ruimte en tijd hij kreeg, toen hij alleen op Sander v.d. Toorn kon aflopen. Hij wilde de bal langs de uitgelopen Quick doelman spelen, maar deed dit zo hard dat de bal ook over de achterlijn ging en de kans op de derde Leidschendamse treffer weg was.

Na een dik uur spelen leek een voorzet van Max Hudepohl weggewerkt te worden door RKAVV, maar Gino Mulder was er achterin als de kippen bij om de bal te controleren en voor te zetten. Frank v.d. Heiden zag kans de bal ineens op zijn pantoffel te nemen met een halve omhaal en schoot de bal hard via de binnenkant paal in het doel, achter de kansloze doelman Ten Kroode; 1-2 derhalve.

Nauwelijks was RKAVV bekomen van de schrik, of het had al de gelijkmaker om de oren moeten hebben. Frank v.d. Heiden werd de diepte ingestuurd en legde de bal breed op de meegelopen Max Hudepohl. Dit leek de gelijkmaker na 65 minuten te gaan maken, maar doelman Ten Kroode was bij de les en redde de inzet op schitterende wijze en hield zijn ploeg op de been.

Quick had welliswaar meer balbezit en mocht komen van RKAVV, toch vond het geen openingen in de goed gegroepeerde defensie. Zelf kwam het er ook nauwelijk nog uit, waardoor Quick alleen optisch steeds sterker leek te worden. Na 78 minuten kregen de Haantjes nog een enorme domper te verwerken, toen Marc Boshoff bij een sprintactie scheeuwend naar de grond ging, grijpend naar zijn hamstring en vervangen moest worden. Gevreesd wordt aan Quick zijde dat het nu al einde seizoen is voor de middenvelder.

In de slotfase werden steeds meer spelers naar de frontlinie gestuurd, maar verder dan een kopbal over het RKAVV doel van Yvo Zuurmond kwamen de gastheren niet. Toch zouden de Haantjes uiteindelijk nog loon naar werken krijgen. In de blessuretijd gaf de ingevallen Mauro Suarez de bal strak voor, waarna Sjoerd van der Kolk de bal verrassend met de borst kaatste op Sijbren Bartlema, die geheel vrij voor het RKAVV doel de bal feilloos binnenschot achter de kansloze doelman voor de 2-2 gelijkmaker.

Kort na de aftrap wilde Sjoerd v.d Kolk nog gretig een hoge bal wegschieten, maar zag RKAVV speler Daan de Blank te laat. Hij trok zijn been nog terug, maar na de onfortuinlijke botsing kreeg Van der Kolk niet een gele, maar zelfs een rode kaart. Kort hierna floot arbiter Erkens voor de laatste maal en gingen de toeschouwers en spelers met gemengde gevoelens uiteen. RKAVV baalde natuurlijk van de late gelijkmaker, maar veel Quickers hadden het gevoel dat er meer ingezeten had. Over het geheel genomen was de gelijke stand in lijn met het spelbeeld, waar RKAVV de eerste helft beter was en Quick na de rust.

Quick trainer Paul van der Zwaan gaf na afloop aan tevreden te zijn over het karakter en de vechtlust die zijn spelers na de rust toonden en zou een nederlaag ook onterecht hebben gevonden. Hij was echter wel ontevreden dat het zover moest komen door het matige spel voor de rust, dat leidde tot een 0-2 stand.

Quick zal volgende week moeten puzzelen, want het zal het zonder aanvoerder Raymond Baten, Yvo Zuurmond en Sjoerd v.d. Kolk moeten doen na vandaag. Ook is Steven de Kruijf dan nog geschorst en lijkt Kai van Hese ook nog niet fit. Zeker zal ook Marc Boshoff ontbreken, dus zullen 6 spelers ingepast moeten worden voor de volgende regioderby, uit bij DHC.

Nieuwerkerk - Leonidas 2-1 (1-1)

zondag 8 november 2015 om 14:00
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Chayo Maria, Menno Homan, Ali Benomar, Assad el Harti, Bart Slob, Jerry Scholman, Mitchell Hendriks, Remy Broekmans, Michel van Guldener, Mimoun el Kadi
Wissels Nieuwerkerk: Massimo van Ewijk, Valentijn Kittel, Bram de Bruin, Remco Langerveld
 
Opstelling Leonidas: Abdel el Bahraoui, Ian de Jager, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Ilyas Chouaibi, Luc Lionahr Obeng, Tsanislav Tsankov, Virgillio Hagens
Wissels Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Tadeau van la Parra, Gerson Pisas, Husko Sipovic, Kevin Angel Queijo
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Nieuwerkerk Minuut Leonidas
0   Gerson Pisas Virgillio Hagens
0   Kevin Angel Queijo Ibrahim el Morabit
21   Nigel van Engel
Michel van Guldener 24  
Remy Broekmans 34  
Jerry Scholman 60  
Remco Langerveld Michel van Guldener 67  
Bram de Bruin Jerry Scholman 72  

De opluchting was van de gezichten af te lezen. Zeker ook die van trainer Oscar Biesheuvel. Hij grapte “eindelijk eens wat positiefs te schrijven” en dat was een waarheid als een koe, want zo’n beroerde reeks gaat niet in de koude kleren zitten. Nu de vervolgstap, te beginnen volgende week in Haarlem bij EDO dat bij winst kan worden ingehaald. Dan gaat de wereld van Nieuwerkerk er plots anders uit zien, maar zover is het nog niet.

Ook vandaag kampte trainer Oscar Biesheuvel met de nodige mutaties. Naast de langdurig afwezigen Kevin Kamerbeek en Bruce Godvliet, waren vandaag Shanon Koetsier en Andrew Liauw Soen-Tjoen niet inzetbaar vanwege een wedstrijd schorsing. Remco Langerveld (terug van ziekte) en Bram de Bruin (schoolwerkweek) begonnen vanaf de bank.

Beide ploegen begonnen flink onrustig aan dit uiterst belangrijke duel. Snel werd duidelijk dat Nieuwerkerk wat makkelijker combineerde, maar Leonidas daar waar het de kans zag voor het vijandelijk doel te verschijnen en het fysiek kon gebruiken, gevaarlijk kon worden. In de 18e minuut zag Michel van Guldener een prima vrije trap door Leonidas doelman Abdel El Bahraoui ten koste van een hoekschop onschadelijk worden gemaakt. Toch zoals dit seizoen al vaker is gebeurd, keek Nieuwerkerk enkele minuten later tegen een 0-1 achterstand aan. Een hoekschop voor Leonidas werd door de meegekomen Nigel van Engel ongehinderd achter de verbouwereerde doelman Sander Hoffmann gekopt. Nieuwerkerk kroop door het oog van de naald toen in de 24e minuut doelman Sander Hoffmann verkeerd uit zijn doel kwam. Hij had het geluk dat Issaam El Hank geen raad wist met de dot van de kans. Vanaf dat moment was Nieuwerkerk de ploeg dat het heft echt in handen nam, duels won en echt gevaarlijker werd. Jerry Scholman kapte in de 29e minuut zijn directe tegenstander uit en bediende Michel van Guldener. De aanvaller schoot vervolgens onhoudbaar voor doelman El Bahraoui binnen en bracht daarmee zijn ploeg op gelijke hoogte. Nieuwerkerk bleef nu de wedstrijd controleren, maar tot echt grote kansen tot aan de rust kwam het niet meer. Na rust kwamen de gasten de eerste minuten wat beter uit de startblokken dan de thuisclub, maar het kwam niet tot serieuze mogelijkheden. Nieuwerkerk nam het initiatief weer in handen en dat leidde in de 56e minuut tot een prima kans voor Mimoun El Kadi op aangeven van Mitchell Hendriks. De spits vond echter de goed keepende El Bahraoui op zijn weg. Twee minuten later was het dan wel raak. Nu vond Mitchell Hendriks het hoofd van Assad El Harti die de bal verlengde tot bij Jerry Scholman. De middenvelder bedacht zich niet en schoot onberispelijk de 2-1 tegen de touwen. Leonidas moest nu meer naar voren spelen en dat resulteerde in enkele hoekschoppen en vrije trappen die met hun lengte wel gevaarlijke situaties opleverden, maar niet tot doelpunten leidden, te meer ook daar het centrum met Ali Benomar en Menno Homan zich niet meer lieten verrassen en de zaken goed onder controle hadden. Nieuwerkerk daarentegen kreeg nu meer ruimte en met verse krachten als Remco Langerveld en Bram de Bruin had dit zonder meer tot meer doelpunten moeten leiden. Remco Langerveld raakte de lat en stuitte éénmaal op de Leonidas doelman, maar ook Mimoun El Kadi en Bram de Bruin hadden de score nog een ander aanzien kunnen geven. Het gebeurde niet waardoor het tot de laatste minuut een spannend duel bleef. Toen de prima leidende scheidsrechter Cairo voor het einde floot, was de ontlading bij de thuisclub groot. Een last was duidelijk van vele schouders gevallen. De eerste zege in de hoofdklasse was een feit!

Paul van Leeuwen (Nieuwerkerk)

de Dijk - EDO hfc 3-0 (2-0)

zondag 8 november 2015 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Olaf Lindenbergh, Harry Zwarthoed, Kevin Huijsman, Damian Menzo, Dennis Kaars, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Rience Schurman, Robert Verschraagen, Moaad el Aakel, Bud Water
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Florian Toen, Naoufal Haddadi, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Stefan Andelic, Arno Dijkstra, Nico Yonis, Ronnie Rosenhart, Terrence Groothusen
Wissels EDO hfc: Barry van den Brink, Soufyan Akmum, Ilias Yagou, Kasper Dinkgreve, Achraf Akhamrane, Daan Siegerist, Romario Aroma
 
Scheidsrechter: Voogsgeerd P.H.N.
de Dijk Minuut EDO hfc
28   Daan Siegerist Stefan Andelic
Damian Menzo 42  
Dennis Kaars 44  
48   Ilias Yagou Jeff Kemper
55   Terrence Groothusen
60   Dennis Dinkgreve
73   Romario Aroma Florian Toen
Dennis Kaars 77  
Moaad el Aakel Olaf Lindenbergh 78  
Bud Water Damian Menzo 82  
85   Terrence Groothusen

ADO '20 - DHC 4-0 (2-0)

zondag 8 november 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Marcel Huisman, Marvin Boom, Sead Mazreku, Ted Amson, Clive Keus, Ogür Kaya, Rick Neele
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Max Nijman, Selcuk Yilmaz, Sven Berntzen
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Joey Emmerink, Tidde Tromp, Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Joren Tromp, Levi Schipper, Serhat Köksal, Ferrani Florencia, Jordy Brouwer, Moestava Frederik
Wissels DHC: Anthony Piqué , Ricky van den Bergh, Djerreld Muntslag, Romano Denneboom
 
Scheidsrechter: Bezemer J.
Toeschouwers: 515
ADO '20 Minuut DHC
15   Moestava Frederik
Marcel Huisman 18  
Rick Neele 35  
46   Anthony Piqué Moestava Frederik
46   Romano Denneboom Frank de Lange
Rick Neele 52  
Ogür Kaya 63  
Sven Berntzen Clive Keus 65  
73   Djerreld Muntslag Ferrani Florencia
Ogür Kaya 75  
Selcuk Yilmaz Rick Neele 78  
Max Nijman Sead Mazreku 82  

Uit het feit dat ADO-doelman Jack Laan de eerste helft nauwelijks handelend hoefde op te treden mag je concluderen dat de 2-0 voorsprong niet meer dan terecht was. Na een aftastend eerste kwartier was het alleen Ogur Kaya die na een individuele actie in de 7e min. DHC-keeper Mark Smith op de proef stelde.Daarna nam ADO het heft in handen en dat resulteerde in de 18e min. in een doelpunt. Rick Neele speelde Clive Keus aan en de ADO-spits legde de bal klaar voor de inkomende Marcel Huisman. Zijn schot verraste Mark Smith, aan de grond genageld zag hij de bal in het net verdwijnen. Ook daarna waren er mogelijkheden voor de Heemskerkers. Na een corner werd een schot van Sead Mazreku van de lijn gehaald en even later dook de kleine ADO-middenvelder op voor de uit zijn doel gekomen Smith. De kopbal ging echter over.
In de 36e min viel, na een werkelijk prachtige ADO-aanval over vele schijven, de 2-0. Rick Neele, wie anders?, was het laatste station en ook deze keer was hij trefzeker.

DHC kwam na de pauze met twee ervaren spelers in het veld: Romano Denneboom en Anthony Piqué. Laatstgenoemde zou met name de gevaarlijkste ADO-speler van de eerste helft, Ogur Kaya, in bedwang moeten houden. Nee dus, zou later blijken!
De Delftenaren startten wel feller een aanvallender. Echt gevaarlijk werd het echter niet voor het ADO-doel en het duurde maar even voordat ADO voor de derde keer toesloeg. Een prachtige individuele actie van Ogur Kaya sloot hij in de 64e min. op onnavolgbare wijze af (3-0). En nog was de koek voor de rappe en behendige ADO-vleugelspits niet op. Toen Mark Smith een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van invaller Sven Berntzen niet goed controleerde, stond Ogur Kaya een kwartier voor tijd op de juiste plaats om de bal in het lege DHC-doel te koppen (4-0). DHC werd een in van de beste wedstrijden van ADO dit seizoen volledig weggespeeld.
Zelfs toen Marvin Boom in de 84e min. de bal te kort op Jack Laan terugspeelde en Joren Tromp alleen voor de ADO-doelman verscheen, lukte het om de eretreffer op het scorebord te laten verschijnen. Jack Laan zorgde er persoonlijk voor dat ADO weer de 0 hield.
Daaraan voorafgaand moets in de 82e min. Sead Mazreku geblesseerd het veld verlaten, waardoor jongeling Max Nijman zijn debuut in het eerste van de Heemskerkse hoofdmacht kon maken.

Opstellingen
ADO'20 Jack Laan, Edwin Dekkers, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Marvn Boom, Ted Amson, Marcel Huisman, Sead Mazreku (82e Max Nijman), Rick Neele (753 Selcuk Yilmaz), Clive Keus (64e Sven Bertnzen) en Ogur Kaya.
DHC Mark Smith, Tidde Tromp, Levi Schipper, Joey Emmerink, Jeffrey van Roon, Serhat Köksal, Ferrani Florencia (75e Djerreld Muntslag), Jordy Brouwer, Frank de Lange (46e Romano Denneboom), Mostava Frederik (46e Anthony Piqué), Joren Tromp.

De goed en onopvallend leidende arbiter Bezemer gaf geel aan Mostava Frederik (DHC) en Rick Neele (ADO'20).

Toeschouwers: 515

Westlandia - JOS/Watergraafsmeer 4-2 (0-0)

zondag 8 november 2015 om 14:00
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Jordy de Wit, Nick van Vliet, Patrick Batist, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Vince Olsthoorn, Anwar Beeldstroo, Jevon Blijd, Oalid Faik
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Ian Refos, Patrick Lokken, Stefan Schipper
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mikheil Gvazava, Aldin Mehanovic, Erik Piket, Tom de Lange, Yasin Poyraz
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Westlandia Minuut JOS/Watergraafsmeer
Mike Brouwer 48  
Jessie van der Burg 52  
Anwar Beeldstroo Angelo Groen 54  
58   Alex de Bruijne
61   Erik Piket Alex de Bruijne
Oalid Faik Marcel de Bruijn 64  
Mike Brouwer 67  
68   Raynick Damasco
Anwar Beeldstroo 71  
75   Patrick Lokken
Jevon Blijd Rémon van Bochoven 76  
Jevon Blijd 77  
77   Yasin Poyraz Roy Bussman
77   Aldin Mehanovic Stefan Schipper
78   Patrick Lokken
Jessie van der Burg 79  
Jevon Blijd 85  

de Meern - SDO 1-0 (0-0)

zondag 8 november 2015 om 14:00
 
Opstelling de Meern: Dustin van Doorn, Erwin van der Klis, Joris van Rooijen, Sander Keller, Sven van Doorn, Abdelmajid Himi, Bob Verwey, Redouan el Yakoubi, Ahmed Ahahaoui, Eddy Vorm, Gökhan Yasar
Wissels de Meern: Mats van Essen, Lars Bootsma, Tom van der Linden, Sjoerd Vlasman, Kesly den Haag
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Djoey Dorresteijn, Gerrit Snijders, Maikel van Latum, Desley Groenewegen, Jasper Spanjerberg, Rick van der Velden, Micha Fokker, Rowell van der Meer, Ties Gerritse
Wissels SDO: Donovan Wal, Dennis de Loos, Veirano Slager, Joël van den Heuvel, Sjoerd Gerritse, Dwight Oehlers
 
Scheidsrechter: Mohammed M.
Toeschouwers: 200
de Meern Minuut SDO
Erwin van der Klis 9  
Ahmed Ahahaoui 35  
35   Ties Gerritse
Sjoerd Vlasman Bob Verwey 46  
46   Veirano Slager Maikel van Latum
58   Dwight Oehlers Jasper Spanjerberg
Tom van der Linden Sjoerd Vlasman 60  
Gökhan Yasar 67  
68   Dennis de Loos Gerrit Snijders
72   Micha Fokker
Kesly den Haag Gökhan Yasar 80  

SDO heeft weer punten laten liggen. De Meern was zeer effectief in het benutten van de weinige kansen die ze kregen. Tot de 72e min kon SDO stand houden maar ook nu viel het doelpunt onverwacht. De Meern was over de hele wedstrijd wel de betere ploeg. Vanaf het begin begon SDO sterk aan de wedstrijd en kreeg direct al enkele kansen. Berry van ’t Land kreeg in de 10e minuut een vrije trap. Hij werd gestopt maar de rebound kwam voor de voeten van Maikel van Latum die na de actie in de korte hoek mistte. Na een half uur spelen kreeg de Meern de eerste kans. Sven van Doorn gaf voor op Gokhan Asar die laag inschoot. Dion Thomas redde. Na de pauze het hoofdklasser debuut van Veirane Slager na een langdurige blessure. Maikel van Latum verliet voor hem het veld. Direct na de wissel kreeg Rick van der Velden een hele grote kans maar de doelman redde. SDO kreeg in die fase van het spel veel ruimte en drukte de Meern achteruit wat resulteerde in een kans voor de koppende Micha Fokker. In de 72 min kon dan toch de Meern scoren . De verdediging stond niet goed en heel gemakkelijk speelde de Meern deze kans uit. Achmed Ahahaoui gaf voor op de vrijstaande Gokhan Yasar die van dichtbij het lege doel vond. Desley Groenewegen kreeg nog wel een goede kans maar de doelman was attent. Laatste man en aanvoerder Berry van ’t Land moest vroegtijdig het veld verlaten wegens een hoofdblessure. SDO moet volgende week weer punten halen om van de onderste plaatsen weg te blijven.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

OFC - Nieuw Utrecht 1-0 (1-0)

zondag 8 november 2015 om 14:30
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Mike Brantjes, Revinio Morsen, Marouane Bensabouh, Romano de Jonge, Willem Scheerens, Franky Zinhagel, Mohamed Ba Cherif, Pius Ikedia, Rachid el Yaghmouri
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Aaron Bruijn, Derrin Wijdenbosch, Oscar Wilffert, Ati Molly, Carlos Groen, Doganay Göc
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Recep Coskun, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mohamed Madmar, Mouad Benchekh, Wendell Fogatie, Abdul Yildiz, Aegon Ignatia, Jamal Lachkar, Ömur Arslan, Raoul Pengel
Wissels Nieuw Utrecht: Shaquille Inge, Engin Söner, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Randill Verweij, Raven Bergwijn
 
Scheidsrechter: Akkerman J.
OFC Minuut Nieuw Utrecht
12   Mouad Benchekh
Franky Zinhagel 23  
46   Raven Bergwijn Aegon Ignatia
46   Randill Verweij Ömur Arslan
63   Mohamed Madmar
Doganay Göc Mohamed Ba Cherif 70  
Oscar Wilffert Revinio Morsen 70  
84   Antonio Cvetkovic Jamal Lachkar
Carlos Groen Pius Ikedia 85  
Marouane Bensabouh 90  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!