Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 14 november 2015
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

 

 

 

Westlandia loopt 2 punten verder uit; OFC klimt naar plek 3.

Leonidas - Nieuw Utrecht 0-3 (0-0)

zondag 15 november 2015 om 13:00
 
Opstelling Leonidas: Abdel el Bahraoui, Ian de Jager, Nigel van Engel, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Gerson Pisas, Ilyas Chouaibi, Kevin Angel Queijo, Tsanislav Tsankov, Virgillio Hagens
Wissels Leonidas: Elton Evora, Claudio Barros, Ibrahim el Morabit, Tadeau van la Parra, Husko Sipovic
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Recep Coskun, Clayton Karsari, Henk Hasselbaink, Mouad Benchekh, Wendell Fogatie, Abdul Yildiz, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Randill Verweij, Raven Bergwijn, Raoul Pengel
Wissels Nieuw Utrecht: Shaquille Inge, Engin Söner, Jamal Lachkar, Ömur Arslan
 
Scheidsrechter: Dongen B. van
Leonidas Minuut Nieuw Utrecht
Kevin Angel Queijo 28  
54   Raven Bergwijn
61   Engin Söner Dave Huijmans
62   Raoul Pengel
Husko Sipovic Ian de Jager 80  
80   Raven Bergwijn
80   Jamal Lachkar Raoul Pengel
Claudio Barros Nigel van Engel 82  
85   Ömur Arslan Antonio Cvetkovic

DHC - Quick 2-2 (0-2)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Tidde Tromp, Joren Tromp, Levi Schipper, Serhat Köksal, Ferrani Florencia, Jordy Brouwer, Moestava Frederik, Romano Denneboom
Wissels DHC: Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Ricky van den Bergh, Djerreld Muntslag
 
Opstelling Quick: Sander van der Toorn, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Kevin van der Geest, Pepijn van Zwieten de Blom, Tim Oosterheert, Frank van der Heiden, Joost de Gelder, Max Hudepohl, Virgil Tjin Asjoe
Wissels Quick: Giovanni Spaan, Bright Ampong-Zweistra, Mauro Suarez, Gino Mulder, Youssef el Baouchi
 
Scheidsrechter: Schul R.G.C.M.
DHC Minuut Quick
32   Kai van Hese (Penalty)
44   Frank van der Heiden
67   Kai van Hese
Frank de Lange Joren Tromp 71  
Djerreld Muntslag Moestava Frederik 71  
76   Virgil Tjin Asjoe
Jordy Brouwer 77  
79   Gino Mulder Kevin van der Geest
84   Bright Ampong-Zweistra Tim Oosterheert
Jeffrey van Roon Anthony Piqué 85  
Frank de Lange 90 + 1

Quick laat onnodig twee punten achter bij DHC

Gepubliceerd op 15 november 2015 door Marcel de Kler (Quick)

Vantevoren was is in voorbeschouwingen al aangegeven dat wedstrijden tussen DHC en Quick nimmer saai zijn. Zo ook vandaag niet, op een grauwe en natte zondagmiddag. Ondanks de milde temperatuur, was het gewoon nat en speelde de storm ongetwijfeld ook mee, dat er minder toeschouwers dan gebruikelijk waren in het DHC stadion. Degenen die er wel waren, zagen DHC in de blessuretijd een punt binnen halen.

Aan het begin van de wedstrijd ging Quick furieus van start en mocht DHC doelman Mark Smith danken dat hij bij de les was en 2 doelpunten wist te voorkomen. De tweede minuut kreeg Max Hudepohl de bal en zag de DHC goalie te ver voor zijn doel staan en had een strakke lob van 30 meter in gedachten. Smith was net op tijd terug om de bal over de dwarsligger te tikken. Kort hierop kreeg Virgil Tjin-Asjoe een ernorme kopkans en kopte hard naar de grond. Zo hard dat de bal met een stuit over de doelman leek te gaan, maar wederom kon hij zich nog net lang genoeg maken om ook deze inzet onschadelijk te maken.

Hierna kwam de wedstrijd meer in evenwicht en was het vooral zoeken naar de opening voor beide teams, hetgeen resulteerde in een strijd om het middenveld, dat lange tijd onbeslist bleef. Voor de kijker was er in deze lange fase weinig om warm van te worden, want kansen leverde het al helemaal niet op. Van Quick zijde wellicht nog het meest logisch, vanwege het ontbreken van liefst 8 basisspelers (Baten, De Kruijf, Van der Kolk, Bergsma, Zuurmond, Ampong, Boshoff en El Baouchi), terwijl aan DHC kant alleen Wadie ontbrak.

Na een klein half uur werd Quick wat sterker en voerde het de druk wat op. Bij een voorzet kwam de bal bij Frank van der Heiden, die de bal breed wilde leggen op de vrijstaande Joost de Gelder, maar de bal werd door de uitgestoken arm van Ferrani Florencia en scheidsrechter Schul kon weinig anders doen dan de bal op de stip leggen. Kai van Hese schoot de bal onberispelijk binnen en Quick kwam zo op een 0-1 voorsprong in de Prinsenstad.

Meteen hierna had Quick de score al kunnen uitbreiden, want een breedtepass werd eenvoudig onderschept door Max Hudepohl. Hij kon richting DHC doel en legde breed. Hierop volgde een aantal schietkansen, maar telkens werd een schot geblokt. Uiteindelijk was Frank v.d. Heiden de laatste die schoot en zijn inzet van de lijn gehaald ziet worden door verdediger Emmerink. Quick leek de smaak te pakken, want een voorzet van Teun Mulder was maar net te hard voor de inlopende Virgil Tjin-Asjoe, waardoor de stand nog 0-1 bleef.

De Haantjes bleven aanvallen en de voorhoede van DHC kon hier weinig tegenover stellen. Een vrije trap van Jordy Brouwer werd gestopt door doelman Sander v.d. Toorn en een lob van Joren Tromp, die op het dak van het doel kwam. De defensie hield echter wel stand tegen de Haagse dadendrang, al piepte en kraakte het in zijn voegen. Uiteindelijk was het dan ook niet verrassend dat na 44 minuten spelen de 0-2 alsnog viel. Een voorzet van Max Hudepohl kwam perfect op het hoofd van Frank v.d. Heiden, die tegendraads de bal tegen de touwen kopte en doelman Smith andermaal kansloos liet; 0-2 derhalve.

Na de rust was het weer Mark Smith die het scherpst uit de kleedkamer was gekomen. Bij een hoekschop leek de bal, gedragen door de storm, er ineens in te vliegen, maar hij de bal nog net over boksen. Ook nu kwamen de Haantjes dus dreigend door vanaf het begin en was de volgende inzet van Max Hudepohl, maar die plofte in het zijnet. Overige aanvallen leverde nog geen grote kansen op.

Quick leek de wedstrijd te controleren, maar het spel van de Haagse ploeg werd wat slordiger. DHC leek hierdoor weer wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en kon wat vaker de weg naar voren vinden. De eerste grote test voor doelman Van der Toorn is als Mostava Frederik op hem af komt, maar de Haagse doelman plukt de bal tijdig voor de voeten van de DHC aanvaller weg. Na een dik uur spelen is ook de volgende mogelijkheid niet aan DHC besteed, want dezelfde Frederik schiet de bal naast.

De Quick defensie lijkt stand te houden en kan telkens tijdig het gevaar neutraliseren. Aanvallend komt Quick er ook nog gevaarlijk uit en na 65 minuten lijkt het 0-3 te worden. Een voorzet van Max Hudepohl wordt helemaal verkeerd geraakt door DHC verdediger Levi Schipper, maar tot zijn opluchting komt de bal via de paal weer terug het veld in. De aanvallen erop zijn dreigend, maar de laatste bal is telkens net niet goed om tot scoren te komen.

Met aanvallende wissels (Muntslag en De Lange erin, Joren Tromp en Frederik eruit) probeert trainer Rob de Lange een beslissing te forceren na 70 minuten spelen. Het lijkt snel uit te betalen, maar uit een hoekschop kopt Joey Emmerink naast het Quick doel. Na 76 minuten is het wel raak. Een vlotte aanval over rechts wordt hard over de grond voorgelegd, waar Jordy Brouwer voor zijn man komt en van dichtbij de 1-2 binnenschiet. Een doelpunt dat al een tijdje in de lucht hing.

Quick leek wakker geschrokken en werd weer wat feller in de duels. Hierdoor kreeg het ook weer wat meer drang naar voren en kon het de opportunistische Delftse speelstijl tegenwicht bieden. De ingevallen Bright Ampong kreeg de grootste kans om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Hij werd de ruimte ingestuurd en kon alleen naar doelman Smith lopen, maar zag geen mogelijkheid de bal langs de doelman te krijgen, zodat de Delftse doelman van onschatbare waarde bleek voor zijn ploeg.

Hierna dacht Quick nog even aan een tweede strafschop, toen de ingevallen A1 speler Nabil Hadui na een lichte duw ging liggen, maar de jonge Quicker had er beter voor kunnen kiezen de bal voor te geven op de twee vrijstaande medespelers. Waar het dus 1-3 leek te gaan worden, werd dit geen realiteit en konden de voetbalwetten weer afgestoft worden. In de 93e minuut kreeg DHC een vrije trap op 20 meter van het doel. De zoon van de trainer, Frank de Lange, nam plaats achter de bal zag zijn schot van richting veranderen, waarna deze langs de kansloze doelman Van der Toorn tegen de touwen plofte voor de 2-2.

Zo eindigde de wedstrijd met een gelijkspel, dat voor de Haantjes als een nederlaag voelde en voor DHC als een overwinning. Assistent Patrick de Poorter sprak na afloop van geluk, want Quick had de wedstrijd al eerder kunnen en moeten beslissen. Bij Quick baalde men, want met name de eerste helft was voor Quick, terwijl in het tweede bedrijf DHC wat dreigender was, zonder echt te overtuigen. Trainer Paul van der Zwaan was dan ook doodziek na afloop, want hij vond zijn ploeg veel beter en weet het puntenverlies aan eigen schuld door het slappere optreden na de rust.

Volgende week mogen beide teams proberen de laatste 16 clubs in de beker te halen. Op zaterdag speelt DHC uit bij Hoofdklasser XerxesDZB en mag Quick op bezoek bij tweedeklasser DCV. Het tweede team van Quick zit ook nog in dezelfde beker en mag op bezoek bij Hoofdklasser Heinenoord 1.

de Meern - de Dijk 3-3 (2-3)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling de Meern: Twan Verwey, Erwin van der Klis, Joris van Rooijen, Jurren van der Gun, Sander Keller, Sven van Doorn, Abdelmajid Himi, Redouan el Yakoubi, Ahmed Ahahaoui, Gökhan Yasar, Kesly den Haag
Wissels de Meern: Mats van Essen, Lars Bootsma, Tom van der Linden
 
Opstelling de Dijk: Stephan Veenboer, Alje Wiltenburg, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Olaf Lindenbergh, Robert Verschraagen, Harry Zwarthoed, Kevin Huijsman, Chakib Tayeb, Damian Menzo, Dennis Kaars
Wissels de Dijk: Michel van Kampen, Giovanni Sabajo, Rience Schurman, Gregory Fernand, Tim Ruder
 
Scheidsrechter: Wassink R.
de Meern Minuut de Dijk
3   Chakib Tayeb
6   Dennis Kaars
13   Giovanni Sabajo Frank Schilder
13   Rience Schurman Alje Wiltenburg
Kesly den Haag 21  
Gökhan Yasar 28  
43   Dennis Kaars
44   Damian Menzo
45   Olaf Lindenbergh
Mats van Essen Twan Verwey 46  
Jurren van der Gun 71  
Tom van der Linden Jurren van der Gun 72  
75   Tim Ruder Damian Menzo
Ahmed Ahahaoui 84  
Lars Bootsma Ahmed Ahahaoui 87  

JOS/Watergraafsmeer - OFC 0-3 (0-0)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Raynick Damasco, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Aldin Mehanovic, Maurice Renger, Tom de Lange, Ian Refos, Patrick Lokken
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Mikheil Gvazava, Erik Piket, Roy Bussman, Stefan Schipper
 
Opstelling OFC: Danny Been, Jordi Meester, Mike Brantjes, Oscar Wilffert, Marouane Bensabouh, Romano de Jonge, Willem Scheerens, Franky Zinhagel, Mohamed Ba Cherif, Pius Ikedia, Rachid el Yaghmouri
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Aaron Bruijn, Derrin Wijdenbosch, Revinio Morsen, Ati Molly, Carlos Groen, Doganay Göc
 
Scheidsrechter: Benali M.
JOS/Watergraafsmeer Minuut OFC
Erik Piket Teddy Jansen 46  
58   Romano de Jonge
Erik Piket 62  
63   Marouane Bensabouh
Raynick Damasco 68  
74   Romano de Jonge (Penalty)
74   Franky Zinhagel
82   Carlos Groen Pius Ikedia
84   Doganay Göc Marouane Bensabouh
87   Ati Molly Rachid el Yaghmouri

EDO hfc - Nieuwerkerk 5-0 (4-0)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Florian Toen, Naoufal Haddadi, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Arno Dijkstra, Daan Siegerist, Giovanni Dors, Ronnie Rosenhart, Terrence Groothusen
Wissels EDO hfc: Barry van den Brink, Soufyan Akmum, Ilias Yagou, Siebe Hoenderdos, Spiros Lomis, Achraf Akhamrane, Nico Yonis
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Chayo Maria, Menno Homan, Assad el Harti, Remy Broekmans, Michel van Guldener, Mimoun el Kadi
Wissels Nieuwerkerk: Massimo van Ewijk, Valentijn Kittel, Bart Slob, Bram de Bruin, Remco Langerveld
 
Scheidsrechter: Kaper J.
EDO hfc Minuut Nieuwerkerk
Terrence Groothusen 2  
Jeff Kemper 9  
Giovanni Dors 13  
Naoufal Haddadi 16  
Soufyan Akmum Giovanni Dors 17  
Arno Dijkstra 25  
37   Remco Langerveld Remy Broekmans
37   Bart Slob Jerry Scholman
65   Bram de Bruin Assad el Harti
Ilias Yagou Jeff Kemper 73  
Dennis Dinkgreve 74  
Nico Yonis Arno Dijkstra 77  

Sinterklaas is nog maar nauwelijks in het land en Nieuwerkerk begint op zondagmiddag al vervroegd aan pakjesavond. Juist een ploeg als EDO was sinds vorige week na de winst op Leonidas in het vizier voor aansluiting , maar daar was vandaag weinig van te merken. Een onthutsend eerste half uur en vier treffers verder, kreeg Nieuwerkerk een uur lang de kans op eerherstel. Het was wel veelvuldig in balbezit, maar het kreeg daarentegen zelfs nog een vijfde treffer te verwerken. De totale deceptie was heel erg groot.

Zonder de inbreng van de lang geblesseerden Bruce Godvliet en Kevin Kamerbeek, reisde trainer Oscar Biesheuvel na de eerste winst van vorige week toch wel optimistisch af naar Haarlem-Noord voor de ontmoeting met ex topklasser EDO. Bram de Bruin kwam te laat voor de bespreking en bleef daardoor lang in trainingspak. Remco Langerveld en Bart Slob begonnen ook vanaf de bank. Trainer Biesheuvel koos voor Shanon Koetsier rechts in de verdediging en liet de rest van het team gelijk aan de begin opstelling van een week geleden. In de 2e minuut zag Shanon Koetsier zijn directe tegenstander voorbij snellen. Uit de voorzet kwam de thuisploeg eenvoudig op 1-0. In de 10e minuut vloog een vrije trap langs alles en iedereen 2-0. In de 12e minuut kwam de thuisclub na open huis makkelijk aan de 3-0 en toen was het even de beurt aan Nieuwerkerk. Een goede aanval door het centrum. Mimoun El Kadi werd net buiten het strafschopgebied vastgehouden en dat betekende rood voor doorgebroken speler voor zijn tegenstander en een vrije trap voor Michel van Guldener. Hij teisterde de lat, maar Nieuwerkerk leek los en de thuisploeg leek ondanks de 3-0 voorsprong het spoor tijdelijk bijster. Kansen dus voor Nieuwerkerk terug te komen in de wedstrijd. Met name Assad El Harti liet het toen liggen. De storm luwde en de thuisclub wist zelfs in ondertal in de 24e minuut de marge verder te vergroten. De neutrale toeschouwer verkneukelde zich. De supporter van de thuisclub kwam nu helemaal in opperste jubelstemming en de Nieuwerkerkse aanhangers, die keken elkaar vertwijfeld en ontgoocheld aan. Gelukkig was daarna doelman Sander Hoffman tweemaal goed bij de les, want Nieuwerkerk leek klaar voor een nog grotere slachtbank. De boze en onthutst kijkende trainer Oscar Biesheuvel gaf met een dubbele wissel in de 37e minuut een hard signaal. Remy Broekmans en Jerry Scholman moesten het veld ruimen voor Remco Langerveld en Bart Slob. Deze wisselingen deden menig wenkbrauw van Nieuwerkerkse supporters fronsen. Vlak voor rust was Ali Benomar dicht bij een tegentreffer uit een goede voorzet van Bart Slob. De Haarlemse doelman kreeg alsnog een hand ietwat gelukkig tegen de inzet. Na de rust was het Nieuwerkerk dat het spel dicteerde. De thuisclub leunde achterover en ving de massaal aandringende Nieuwerkerkers rondom het zestienmetergebied op. Kansen kwamen er voldoende, maar naast de afwerking, ontbreekt het bij Nieuwerkerk in aanvallend opzicht aan vertrouwen en werd er daardoor te vaak door gecombineerd in plaats van eens een schot af te vuren. En dat deed de thuisclub wel. Want in één van de schaarse aanvallen na rust, kreeg het vanuit een vrije trap in de 73e minuut de kans en greep het die ook. Geheel in beeld met de wedstrijd, verloor doelman Sander Hoffmann vervolgens op schlemielige wijze de strijd, met zowel de bal, de paal als met zijn rug en EDO kwam op 5-0. Dat was ook de einduitslag. Volkomen verdiend voor de thuisclub deze zege. En voor Nieuwerkerk pakken de donkere wolken zich nu echt samen. Komende week wordt er geen competitiewedstrijd gespeeld. Nieuwerkerk komt voor de district beker a.s. zaterdag al in actie in Katwijk tegen Quick Boys en bekert de dinsdag erop in Gouda voor de VR-cup tegen Olympia. Over 14 dagen wacht dan voor de competitie de thuiswedstrijd met De Meern.

Paul van Leeuwen (Nieuwerkerk)

SDO - ADO '20 1-2 (1-0)

zondag 15 november 2015 om 14:00
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Djoey Dorresteijn, Maikel van Latum, Veirano Slager, Desley Groenewegen, Rick van der Velden, Sjoerd Gerritse, Dwight Oehlers, Micha Fokker, Mike van 't Land
Wissels SDO: Donovan Wal, Dennis de Loos, Gerrit Snijders, Ilias el Mazouji, Joël van den Heuvel
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Marcel Huisman, Marvin Boom, Sead Mazreku, Ted Amson, Clive Keus, Ogür Kaya, Rick Neele
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Jeffrey Klijbroek, Selcuk Yilmaz, Sven Berntzen
 
Scheidsrechter: Bos A.
SDO Minuut ADO '20
Veirano Slager 15  
48   Ted Amson
Sjoerd Gerritse 58  
61   Jeffrey Klijbroek Sead Mazreku
Dennis de Loos Veirano Slager 67  
70   Sven Berntzen Clive Keus
70   Selcuk Yilmaz Ogür Kaya
Joël van den Heuvel Djoey Dorresteijn 73  
Mike van 't Land 74  
Gerrit Snijders Maikel van Latum 78  
82   Edwin Dekkers
83   Rick Neele

De harde wind maakte dat het lastig voetballen was in Bussum. De wind van doel tot doel had vooral in de eerste helft de overhand. SDO startte met de wind in de rug waardoor er heel veel ballen over de achterlijn verdwenen. In een saaie eerste helft wisten beide ploegen weinig kansen te creëren. SDO kwam na een kwartier spelen toch op een 1-0 voorsprong. Veirano Slager profiteerde van onzekerheden in de defensie. Na een voorzet kwam de balk van de keeper terug waardoor Veirano Slager van dichtbij in mocht schieten. SDO-doelman Thomas was nog dicht bij de 2-0 voor SDO. Zijn uittrap, gedragen door de wind, kon nog net worden gered. ADO ’20 was vooral in de lucht erg sterk. In de tweede helft mocht ADO het met de wind in de rug proberen. Vooral bij hoekschoppen was ADO gevaarlijk. Een indraaiende hoekschop werd vlak na de rust door Ted Amson ingekopt. De Heemskerkers gingen in het vervolg van de tweede helft op jacht naar de winnende treffer. Maar ook SDO kreeg kwam een paar keer dicht bij het ADO’20 doel. Vijf minuten voor tijd bezorgde Rick Neele ADO'20 alsnog de overwinning. Binnen de zestien kapte hij zijn tegenstander knap uit en schoot raak, 1-2.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

RKAVV - Westlandia 0-1 (0-0)

zondag 15 november 2015 om 14:30
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Chaheen Hansen, Jedsel Markes, Peter Lomonaco, Daan de Blank, Dave Hooijmans, Jari de Jong, Robin Steffens, Wassim Bachar, Jop Verhagen, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Adil Choukoud, Cagri Kodalak, Sjors Verhagen, Brandon Richardson
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Jordy de Wit, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Patrick Batist, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn
Wissels Westlandia: Jari Duijvestijn, Niels van Sprakelaar, Anwar Beeldstroo, Jevon Blijd, Oalid Faik
 
Scheidsrechter: Eijk S. van der
Toeschouwers: 1200
RKAVV Minuut Westlandia
46   Angelo Groen
Sjors Verhagen Wassim Bachar 55  
Dave Hooijmans 55  
55   Anwar Beeldstroo Angelo Groen
57   Nick van Vliet
63   Jordy de Wit
Cagri Kodalak Chaheen Hansen 65  
68   Jevon Blijd Mike Brouwer
Brandon Richardson Rowendy Schoop 78  
84   Marcel de Bruijn
89   Oalid Faik Marcel de Bruijn
90 + 3 Anwar Beeldstroo

De enige treffer werd uiteraard gevierd.

Foto: twitterpicture@Westlandia

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!