Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 13 februari 2016
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

Dennis Kaars maakte vorige speelronde zijn 200e doelpunt. Vandaag was hij ook weer goed voor 2 treffers.

Foto: twitterpicture@HAVoetbal

 

SDO dichtbij stunt; de Dijk wint topper van OFC.

Quick - Nieuw Utrecht 3-0 (1-0)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling Quick: Patrick Zunderdorp, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Raymond Baten, Sjoerd van der Kolk, Steven de Kruijf, Frank van der Heiden, Max Hudepohl, Youssef el Baouchi
Wissels Quick: Sander van der Toorn, Kevin van der Geest, Joost de Gelder, Virgil Tjin Asjoe
 
Opstelling Nieuw Utrecht: Raymond Dirven, Anthony Albert, Clayton Karsari, Engin Söner, Mouad Benchekh, Abdul Yildiz, Antonio Cvetkovic, Dave Huijmans, Jamal Lachkar, Javier Martina, Ömur Arslan
Wissels Nieuw Utrecht: Wendell Fogatie, Randill Verweij, Robert Guerain, Graciano Mijland
 
Scheidsrechter: Os E. van
Quick Minuut Nieuw Utrecht
Frank van der Heiden 44  
Steven de Kruijf 46  
46   Engin Söner
63   Robert Guerain Clayton Karsari
63   Wendell Fogatie Ömur Arslan
63   Graciano Mijland Jamal Lachkar
Virgil Tjin Asjoe Max Hudepohl 67  
Joost de Gelder Frank van der Heiden 67  
Kevin van der Geest Sjoerd van der Kolk 76  
Virgil Tjin Asjoe 87  

Quick eenvoudig langs Nieuw Utrecht

door Marcel de Kler

Op Nieuw Hanenburg moest Quick proberen de eerste driepunter van 2016 binnen te halen en Nieuw Utrecht was hierbij te gast. De laagvlieger in de competitie, als doorstart van Chabab, sprak bij het publiek niet echt tot de verbeelding en de combinatie met het waterkoude en natte weer zorgde voor een weinig toeschouwers.
Ze zullen toch enigszins verbaasd hebben gekeken toen de bezoekers het initiatief in de eerste 10 minuten opeiste. Brutaal en fel wisten ze de Haantjes vast te zetten en met enkele afzwaaiers uit de tweede lijn wat speldenprikjes af te geven. Quick was echter hierdoor wel wakker geschrokken en nam hierna het heft in handen. Het spel over de flanken werd opgestart, maar echte kansen wisten er nog niet uit te komen. De eindpass was telkens net niet goed.

Zo ontspon zich een wedstrijd waarin Quick veel beter was, maar moeite had om de opgetrokken muur te slechten. De beste kans was nog te noteren voor Frank van der Heiden, die oog in oog met de doelman kwam, maar zijn voeten in de afronding vond. Ook een inzet van Youssef el Baouchi werd door de Utrechtse doelman vakkundig naast gekeken. Toch zou Quick nog in het eerste bedrijf tot scoren komen. Frank van der Heiden was het scherpst bij een voorzet en was er als de kippen bij om een slippertje van de defensie af te straffen en zo de 1-0 aan te tekenen.

De thee zal de mannen van Paul van der Zwaan goed gesmaakt hebben door de treffer vlak voor rust. Binnen een minuut na rust werd namelijk het 2-0 omgeroepen, terwijl nog niet eens alle toeschouwers buiten waren. De bezoekers wilde vanaf de aftrap meteen fel druk vooruit zetten, waarop Quick middels een perfect combinatiespel de bal over 4 schijven om de jagende roodhemden speelde en uiteindelijk Steven de Kruijf een vrije doortocht naar doelman Dirven bood. De Kruijf faalde niet in de afronding en gooide de wedstrijd meteen in het slot; 2-0.

Na de treffer kreeg Quick nog gelegenheid genoeg om de score verder uit te bouwen. Max Hudepohl, Steven de Kruijf en Bright Ampong waren echter niet bij machte om de 36-jarige Dirven te passeren. Waar dit wel leek te lukken, lag de lat in de weg voor een doelpunt. In balbezit kon Quick vrijuit combineren en middels hoog tempo was het daarom best aardig om te zien. Ook de ingevallen Virgil Tjin-Asjoe was met een bekeken schuiver dichtbij, maar ook hier was de doelman van Nieuw Utrecht weer scherp.

Toch zou de derde Haagse treffer nog gevierd kunnen worden. Enkele minuten voor tijd ging Youssef el Baouchi goed door en kwam uit een lastige hoek richting het doel. Hij wist de bal nog goed voor te zetten, waarna Virgil Tjin-Asjoe het laatste zetje gaf en zo de 3-0 aantekende. Meer doelpunten vielen er niet meer op Nieuw Hanenburg, waardoor de eerste competitiewinst van 2016 bijgeschreven kon worden.

Groots was het niet deze middag, maar daar zijn 2 ploegen voor nodig. Wel was de wedstrijd zeer sportief en was slechts 1 gele kaart voor protesteren in het boekje van de prima leidende scheidsrechter Van Os gekomen. Quick blijft hierdoor op de vijfde plek, maar zag de marge tot nummer 2 DHC slinken tot 4 punten. OFC en De Dijk staan er nog tussen. De tweede plaats op de eindranglijst kan nog wel eens cruciaal worden om de periode van aanstaand kampioen Westlandia over te nemen en zo een plekje in de derde divisie (nieuwe naam Topklasse) op te eisen komend seizoen.

Foto: facebook Quick

Nieuwerkerk - ADO '20 3-2 (2-1)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling Nieuwerkerk: Sander Hoffmann, Chayo Maria, Shanon Koetsier, Assad el Harti, Bart Slob, Bram de Bruin, Jerry Scholman, Remy Broekmans, Michel van Guldener, Mimoun el Kadi
Wissels Nieuwerkerk: Massimo van Ewijk, Jordy van Herpen, Mitchell Hendriks, Remco Langerveld
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Paul Groen, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Marcel Huisman, Marvin Boom, Sead Mazreku, Ted Amson, Clive Keus, Ogür Kaya, Rick Neele
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Jeffrey Klijbroek, Sven Berntzen
 
Scheidsrechter: Mohammed M.
Toeschouwers: 100
Nieuwerkerk Minuut ADO '20
Assad el Harti 20  
22   Jeffrey Klijbroek Ted Amson
41   Edwin Dekkers (Penalty)
Michel van Guldener 42  
Bart Slob 49  
55   Sven Berntzen Marvin Boom
Mitchell Hendriks Bram de Bruin 61  
61   Dennis de Wit Ogür Kaya
Remco Langerveld Mimoun el Kadi 70  
Jordy van Herpen Bart Slob 89  
89   Sven Berntzen

BESCHAMEND VERLIES ADO’20 TEGEN DEGRADATIEKANDIDAAT.

ADO’20 leidt een beschamend verlies tegen VV Nieuwerkerk, één van de degradatiekandidaten van de Hoofdklasse A. In Nieuwerkerk aan den IJssel komt ADO niet verder dan een 3-2 nederlaag.

Het is nat en koud; het is grijs en grauw. Toegegeven, de ambiance in het Zuid-Hollandse is niet geweldig. En de tweede periodetitel gaat waarschijnlijk ook aan de neus van de Superezels voorbij. De ingrediënten voor een mooie pot voetbal lijken dan ook niet echt aanwezig. Maar dat de ploeg van Thijs Sluijter zo ver weg zakt, is verontrustend.

Nadat scheidsrechter Mohammed de wedstrijd in gang heeft gezet, blijkt in het eerste kwartier dat beide ploegen niet veel voor elkaar onderdoen. Nieuwerkerk zoekt waar mogelijk de aanval, speelt “gewoon” met drie spitsen en zakt dus niet met veel mensen terug richting eigen zestien metergebied. Het eerste wapenfeit komt van de voet van Sead Mazreku maar het schot gaat net naast. Na een kwartier de eerste echte aanval van de rood-zwarten. De bal komt bij Shanon Koetsier die een strakke voorzet loslaat die door Assad el Harti onhoudbaar wordt binnengetikt. Bij deze goal ziet de verdediging van ADO er gewoon niet goed uit.

In de 22e minuut een tegenvaller voor blauw-wit; Ted Amson moet afhaken met wat zich laat aanzien als een hamstring blessure; Jeffrey Klijbroek is zijn vervanger. In het tweede deel van de eerste helft begint ADO eindelijk te voetballen en zet Nieuwerkerk onder druk. Dat levert een mooie aanval op die door Clive Keus wordt afgerond en keeper Sander Hoffmann tot een sublieme redding dwingt. In de 40ste minuut wordt Ogur Kaya door Sem van Amersfoort weggestuurd. Hij passeert Chayo Maria die het voetje laat staan en Kaya zich handig over laat vallen. De toegekende penalty wordt door Edwin Dekkers onberispelijk binnengeschoten.

Nog geen minuut later leidt Marcel Huisman knullig balverlies. Michel van Guldener profiteert, verschijnt alleen voor keeper Jack Laan en knalt de bal hard in de rechterhoek. De rust wordt bereikt met een 2-1 achterstand.

Na de thee verwacht je een getergd ADO maar het tegendeel is waar. Nieuwerkerk zoekt brutaal de aanval en is al na vier minuten succesvol. Mimoun el Kadi speelt zich op rechts vrij, geeft de bal voor waar de geheel vrijstaande Bart Slob ongehinderd kan inkoppen. De ADO-defensie ziet er wederom niet goed uit.

Trainer Sluijter wisselt Marvin Boom voor Sven Berntzen en de tegenvallende Ogur Kaya voor Dennis de Wit maar veel effect heeft het niet. Nieuwerkerk laat zich, gesterkt door de 3-1 voorsprong, terugzakken en countert vlijmscherp. Halverwege de tweede helft zet ADO nog wel aan maar het heeft een plichtmatig karakter. Keus krijgt nog wel een grote kans maar wordt tot twee keer toe gestuit door Hoffmann. Vlak voor tijd, nadat eerst Huisman nog een bal van de lijn heeft gehaald, maakt ADO in de persoon van Berntzen nog wel de 3-2 maar kan de beschamende nederlaag niet meer afwenden.

Uithuilen en opnieuw beginnen.

Peter Hekman (ADO '20)

DHC - JOS/Watergraafsmeer 1-1 (1-0)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Joren Tromp, Levi Schipper, Serhat Köksal, Djerreld Muntslag, Jordy Brouwer, Romano Denneboom
Wissels DHC: Tidde Tromp, Ricky van den Bergh, Ferrani Florencia, Moestava Frederik
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Tom de Lange, Ian Refos, Patrick Lokken, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Raynick Damasco, Aldin Mehanovic, Erik Piket
 
Scheidsrechter: Tempelaar J.H.
DHC Minuut JOS/Watergraafsmeer
Joren Tromp 42  
67   Roy Bussman
Ferrani Florencia Frank de Lange 69  
76   Patrick Lokken
Moestava Frederik Romano Denneboom 78  
88   Erik Piket Roy Bussman

de Dijk - OFC 5-2 (2-1)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Michel van Kampen, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Robert Verschraagen, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Stephan Veenboer, Olaf Lindenbergh, Kevin Huijsman, Moaad el Aakel, Yannick de Wit, Damian Menzo
 
Opstelling OFC: Danny Been, Daniel Zuiverloon, Darren Johnstone, Derrin Wijdenbosch, Mike Brantjes, Marouane Bensabouh, Romano de Jonge, Willem Scheerens, Dave Hertog, Nigel Hardenberg, Rachid el Yaghmouri
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Jordi Meester, Ati Molly, Carlos Groen, Jessey Kuiper, Mohamed Ba Cherif
 
Scheidsrechter: Westenbroek A.P.
de Dijk Minuut OFC
Dennis Kaars 17  
Dennis Kaars 28  
45   Rachid el Yaghmouri (Penalty)
46   Carlos Groen Willem Scheerens
Mustapha el Aamrani 52  
Moaad el Aakel Giovanni Sabajo 61  
Olaf Lindenbergh Harry Zwarthoed 61  
65   Mohamed Ba Cherif Mike Brantjes
Chakib Tayeb 69  
75   Jordi Meester Daniel Zuiverloon
Damian Menzo Dennis Kaars 76  
82   Rachid el Yaghmouri
Chakib Tayeb 90  

EDO hfc - Leonidas 4-0 (0-0)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Clyde van Klosteren, Florian Toen, Naoufal Haddadi, Soufyan Akmum, Dennis Dinkgreve, Spiros Lomis, Arno Dijkstra, Daan Siegerist, Nico Yonis, Terrence Groothusen
Wissels EDO hfc: Barry van den Brink, Chesron Esseboom, Jeff Kemper, Siebe Hoenderdos, Achraf Akhamrane
 
Opstelling Leonidas: Elton Evora, Ian de Jager, Nigel van Engel, Cihan Meyer, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Jefferino Wouden, Sandin Avdic, Tsanislav Tsankov
Wissels Leonidas: Giuliano Lima, Tadeau van la Parra, Jeremy van Uunen, Virgillio Hagens
 
Scheidsrechter: Hoed A. van den
EDO hfc Minuut Leonidas
44   Luc Lionahr Obeng
Arno Dijkstra 51  
59   Jefferino Wouden
Arno Dijkstra 59  
66   Jeremy van Uunen Cihan Meyer
Arno Dijkstra 66  
74   Peter van Gommeren
76   Virgillio Hagens Nigel van Engel
Nico Yonis 77  
Achraf Akhamrane Nico Yonis 80  
84   Giuliano Lima Elton Evora
85   Ian de Jager
Achraf Akhamrane 90  

Belangrijke zege voor hfc EDO; Leonidas dieper in de zorgen.

Foto: twitterpicture@HDsportredactie

de Meern - RKAVV 0-1 (0-0)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling de Meern: Mike van Houten, Erwin van der Klis, Irak Asad, Sander Keller, Sven van Doorn, Osmerald Hima, Redouan el Yakoubi, Steve Blokland, Dion Gerritsen, Gökhan Yasar, Kesly den Haag
Wissels de Meern: Mats van Essen, Rick Hauwert, Sjoerd Vlasman, Miquel Ballo
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Gino Lauwers, Cagri Kodalak, Daan de Blank, Dave Hooijmans, Jari de Jong, Rico de Boer, Robin Steffens, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Chaheen Hansen, Wassim Bachar, Remco Overdevest
 
Scheidsrechter: Puts K.
Toeschouwers: 400
de Meern Minuut RKAVV
Redouan el Yakoubi Sjoerd Vlasman 27  
Rick Hauwert Steve Blokland 51  
68   Rowendy Schoop Remco Overdevest
Miquel Ballo Osmerald Hima 77  
80   Robin Steffens
86   Cagri Kodalak Wassim Bachar
Irak Asad 88  

obin Steffens schiet RKAVV naar driepunter

RKAVV heeft op bezoek bij De Meern drie hele belangrijke punten gepakt. Vooraf ontliepen de ploegen elkaar slechts twee punten, en dat kleine verschil werd duidelijk op het veld. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Tachtig minuten lang stond de brilstand op het scorebord, maar toen kwam de bal voor de voeten van Robin Steffens die RKAVV naar de overwinning krulde.

De openingsfase was vrij rommelig, iets wat zich eigenlijk de hele wedstrijd wel een beetje aanhield. Het veld was glad door de sneeuw en dat kwam de aannames van de teams niet ten goede. RKAVV was in de eerste fase aanvallender dan De Meern, maar tot echte kansen kwam het niet door wat slordigheden. Na een kwartier had Jop Verhagen de eerste mogelijkheid maar zijn inzet werd geblokt. Meteen daarna kreeg ook de thuisclub de eerste kans. Doelman Mike ten Kroode redde echter op de doelpoging van Kesly den Haag. Den Haag schoof even later de bal rakelings voorlangs. Via voorzetten van Cagri Kodalak probeerde RKAVV voor dreiging voor het doel te zorgen. Rowendy Schoop kwam twee keer net niet bij de bal. Op slag van rust kwam het laatste wapenfeit van de eerste helft van Sjoerd Vlasman, hij schoot rakelings naast.

De eerste kansen van de tweede helft waren aan beide kanten een bal die hard voorlangs ging. Het typeerde de gelijkwaardige wedstrijd. RKAVV wist elkaar beter te vinden en kreeg wat meer het overwicht. Hoewel de topscoorder van De Meern, Gokhan Yasar, een kans onbenut liet, begon RKAVV meer te creëren. Robin Steffens schoot van dichtbij op de lat en Jop Verhagen trof de paal. Tien minuten voor tijd kapte Robin Steffens naar zijn chocoladebeen waarmee hij vervolgens de 0-1 in de bovenhoek krulde. Twee minuten voor tijd leek De Meern toch nog een punt te pakken, maar het doelpunt van Yasar werd afgekeurd wegens buitenspel.
RKAVV klimt dankzij de zege naar het linkerrijtje.

website RKAVV

Foto: facebook RKAVV

SDO - Westlandia 1-2 (0-0)

zondag 14 februari 2016 om 14:00
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Djoey Dorresteijn, Gerrit Snijders, Daan Stroomberg, Desley Groenewegen, Jasper Spanjerberg, Dino van Essen, Micha Fokker, Mike van 't Land, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Donovan Wal, Ilias el Mazouji, Jesse van der Werf, Sjoerd Gerritse, Ties Gerritse
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Niels van Sprakelaar, Patrick Batist, Vince Olsthoorn, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Ramon Ripson, Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Timothy le Duc, Angelo Groen, Jevon Blijd, Rémon van Bochoven
 
Scheidsrechter: Annegarn B.R.
SDO Minuut Westlandia
Ties Gerritse Dino van Essen 9  
24   Nick van Vliet
58   Rémon van Bochoven Vince Olsthoorn
Gerrit Snijders 65  
Gerrit Snijders 68  
Gerrit Snijders 69  
Dion Thomas 70  
71   Marko van der Knaap (Gemiste penalty)
72   Angelo Groen Niels van Sprakelaar
Sjoerd Gerritse Daan Stroomberg 74  
78   Jevon Blijd Nick van Vliet
Micha Fokker 80  
Ilias el Mazouji Mike van 't Land 82  
84   Anwar Beeldstroo
85   Mike Brouwer

SDO heeft een prima eerste helft gespeeld tegen koploper Westlandia. Uitblinker aan SDO zijde was doelman Dion Thomas. Hij kon echter niet voorkomen dat SDO in de laatste minuten van de wedstrijd twee doelpunten tegen kreeg. De start was al niet goed voor de Bussummers. Dino van Essen moest al na 9 minuten met een spierblessure het veld verlaten. Voor hem kwam Ties Gerritse. SDO kreeg in de eerste best welk wat kansen .Ook Westlandia kreeg vlak voor de rust nog een kans maar Mike van 't Land haalde de kopbal van de lijn. De 0-0 bij de rust gaf de verhouding goed weer. Westlandia was meer aan de bal maar wisten voorin niet goed raad met de bal. Door een fout in de achterhoede mocht Jeroen Spruijt tegen de paal schieten. Desley Groenewegen kon daarna opruimen. Ook kopte Spruijt een bal op de lat. SDO kreeg in de counter toch nog wel een paar kansjes. Een daarvan werd door Gerrit Snijders ingeschoten na een assist van Djoey Dorresteijn. 3 min later kreeg de doelpuntenmaker een gele kaart. In dezelfde minuut kreeg Westlandia een vrije trap die door Dion Thomas over de lat werd getikt. In de 69e minuut kreeg Gerrit Snijders een directe rode kaart. Hij werkte de bal op de doellijn met zijn hand tot corner. Scheidsrechter Annegarn kon niets anders doen dan Snijders een rode kaart geven en een strafschop toekennen. Uitblinker Dion Thomas stopte de ingeschoten penalty. Met 10 man moest SDO proberen Westlandia van het doel te houden. Met 5 spitsen lukte dat nog aardig. Steeds weer stonden verdedigers en Dion Thomas in de weg. 5 min voor tijd werd de druk heel groot. Met 8 man voor de goal schoot Anwar Beeldstroo een afgeslagen bal met links schitterend in. Nog geen minuut later was het weer raak en en was de SDO droom over. Mike Brouwer schoot van 18 meter in de kruising. 1-2

Johan van der Geest

Marcel de Bruijn gaat het luchtduel aan met 2 SDO verdedigers.

Foto: Johan van der Geest

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!