Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse A: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 5 maart 2016
Afbeelding Hoofdklasse A: de wedstrijden

 

Bud Water gaat volgend seizoen van de Dijk naar ADO '20.

Foto: website ADO '20

 

Nieuwerkerk wint, maar ziet ook SDO en de Meern zegevieren.

Quick - OFC 2-2 (1-1)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Quick: Patrick Zunderdorp, Bright Ampong-Zweistra, Kai van Hese, Sijbren Bartlema, Teun Mulder, Kevin van der Geest, Raymond Baten, Steven de Kruijf, Joost de Gelder, Max Hudepohl, Virgil Tjin Asjoe
Wissels Quick: Mauro Minnaard, Pepijn van Zwieten de Blom, Sjoerd van der Kolk, Frank van der Heiden, Youssef el Baouchi
 
Opstelling OFC: Danny Been, Daniel Zuiverloon, Darren Johnstone, Mike Brantjes, Oscar Wilffert, Ati Molly, Marijn Sterk, Dave Hertog, Franky Zinhagel, Mohamed Ba Cherif, Rachid el Yaghmouri
Wissels OFC: Mitchel Michaelis, Derrin Wijdenbosch, Jordi Meester, Willem Scheerens, Doganay Göc, Ike Nanka-Bruce, Jessey Kuiper
 
Scheidsrechter: Mandemakers K.
Quick Minuut OFC
Joost de Gelder 3  
39   Dave Hertog
Teun Mulder 45  
Youssef el Baouchi Virgil Tjin Asjoe 46  
60   Dave Hertog
67   Derrin Wijdenbosch Oscar Wilffert
Sjoerd van der Kolk Joost de Gelder 69  
Frank van der Heiden Kevin van der Geest 69  
73   Ike Nanka-Bruce Franky Zinhagel
Youssef el Baouchi 73  
74   Darren Johnstone
85   Mohamed Ba Cherif
Kai van Hese 87  
90   Marijn Sterk
Raymond Baten 90 + 2

Quick op de valreep naast OFC

door Marcel de Kler

Op de CPC zondag was Nieuw Hanenburg toch nog redelijk goed gevuld, waarbij met name de overdekte plekken snel vol raakten. Pluvius deed de eerste helft nogal van zich spreken en dat zorgde in ieder geval voor een snel veld. De tweede helft werd het in het zonnetje nog erg aangenaam en werden de toeschouwers tot de laatste seconde geboeid door de leuke wedstrijd tegen het Oostzaanse OFC.

Quick kwam vliegend aan de start, want na 2 klokrondjes kon OFC de bal al uit het net halen. Max Hudepohl onderschepte een foutieve inspeelbal op 30 meter van eigen goal. Hij zette het op een lopen en middels een goede een-twee werd hij gelanceerd richting OFC doel. Hudepohl was niet zelfzuchtig en legde de bal breed op de meegelopen Joost de Gelder, die eenvoudig een 1-0 kon binnentikken.

Hierna gingen de Haantjes gretig verder en had de score uitgebreidt moeten worden. Eerst kon Max Hudepohl weer vrijgespeeld worden richting de OFC doelman, maar ditmaal ging hij voor eigen succes en vond slechts de voeten van OFC doelman Wilffert. Vlak hiervoor was een voorzet van Tjin-Asjoe net te scherp om binnengelopen te worden door Teun Mulder. Diezelfde Virgil Tjin-Asjoe had hierop pech dat scheidsrechter Mandemakers een handsbal bij een passeer actie niet kon zien en het vervolg niet meer gevaarlijk werd.

Na de eerste tien minuten OFC te hebben overrompeld, kwamen de bezoekers beter in het spel en werd Quick naar achteren gedrukt. Na enkele dreigende momenten leek Frankie Zinhagel de gelijkmaker te maken na 20 minuten spelen. Van erg dichtbij wist Sijbren Bartlema nog met een sliding de kans om zeep te helpen, al was er al gevlagd voor buitenspel. Even later werd een kopbal uit een vrije trap nog net gered door Quick doelman Patrick Zunderdorp.

Na een klein half uur spelen was Quick ook dichtbij een treffer, maar een vrije trap kon net niet gekopt worden door Teun Mulder, waarna de OFC doelman de niet aangeraakte bal nog net tot hoekschop kon verwerken. Aan de andere kant was het kort hierop wel raak. Uit een kluts kwam de bal voor de voeten van Frankie Zinhagel, die de bal breed kon leggen op Dave Hertog, die eenvoudig gelijk kon maken.

Hierna bleef de wedstrijd in evenwicht en werd dit pas vlak voor de rust bruut verstoord. Een ongelukkig geraakte bal in de defensie van Quick, ging richting Rachid el Yaghmouri en richting het Quick doel. Teun Mulder probeerde hem bij te halen, maar hield hierbij de OFC spelers kort bij de arm, waarna deze speler gretig naar de grond ging. De bal had hij nooit meer kunnen halen, maar arbiter Mandemakers oordeelde toch dat het om een doorgebroken speler ging en toonde Mulder de rode kaart. Een zware straf, maar andermaal konden de Haantjes dus met 10 man verder tegen OFC. Uit leverde het een 0-2 overwinning op. Dit zal tijdens de rust nog wel even zijn besproken in beide kleedkamers.

De Haagse ploeg kwam in ieder geval het meest gretig uit de kleedkamer en wist OFC goed vast te zetten. De druk werd meteen opgevoerd en vanaf de flanken bleef het gevaar komen. Het rendement uit de gevaarlijke voorzetten was echter te laag en echt grote kansen waren er niet te noteren. De werklust was in ieder geval prima te noemen. Raymond Baten was na 59 minuten het het dichtste bij een treffer, maar zag een vrije trap net naast het doel van OFC vliegen.

Een minuut later kwam OFC uit het niets op voorsprong. Een aanval van OFC werd onderschept, maar verkeerd uitverdedigd. Hierdoor kwam de bal met een steekbal voor de voeten van Dave Hertog, die dankbaar gebruik maakte van de uit positie staande defensie en schoof de bal langs Zunderdorp in het doel; 1-2.

Quick bleef echter de druk naar voren houden en vanaf de aftrap had Max Hudepohl een goede actie in huis, maar wist uiteindelijk niet te scoren na een goede interventie van de OFC doelman. De in de rust ingevallen Youssef el Baouchi omspeelde hierna zijn tegenspeler en wilde met veel gevoel de bal bij de tweede paal erin krullen. De boomlange OFC doelman kon de bal echter nog net tot hoekschop verwerken.

Met meer aanvallende wissels en lengte voorin bij Quick begon een wat meer opportunistische slotfase in de laatste 20 minuten. Het leek meteen effect te sorteren, want Frank v.d. Heiden kon goed doorkomen en legde de bal breed. Bright Ampong kon er niet bij, maar Youssef el Baouchi kon de bal van 5 meter in het lege doel schuiven. Hij besloot echter de bal aan te nemen en deed dit totaal verkeerd, waardoor een OFC verdediger de bal kon onderscheppen. Niemand op Nieuw Hanenburg begreep waarom het geen 2-2 was geworden.

Sjoerd v.d. Kolk kon met nog een kwartier te spelen net niet genoeg kracht achter een tegendraadse kopbal zetten, waardoor doelman Wilffert nog net op tijd de bal kon stoppen. Uit een hoekschop hier kort na vloog de bal over alles en iedereen heen, maar was de hoek achterin net te scherp voor Sijbren Bartlema om te scoren en de bal buitenkant paal in het zijnet eindigde. Quick was de hele tweede helft heer en meester op het veld, waar OFC slechts met enkele counters gevaarlijk kon worden. In een van deze spaarzame kansen werd de bal ruim over het doel van Zunderdorp gelobt.

Er volgde nog enkele hachelijke momenten voor het OFC doel, maar telkens kon geen Quicker het gaatje vinden om te scoren en kwam er een been van een verdediger tussen. Aangezien Quick heel veel ruimte achterin begon weg te geven vanwege de voorwaartse drang, kon OFC er ook enkele keren goed doorkomen. Eerst kon Kai van Hese goed redding brengen, maar lag hierbij op de bal en de scheidsrechter bestrafte dit als gevaarlijk spel en dus een indirecte vrije trap op 15 meter van het doel. Na een tikje breed werd de bal hard ingeschoten, maar voorkwamen de vuisten van Zunderdorp de beslissing.

Het bleef hierdoor spannend tot het einde tot het laatste moment in de blessuretijd. Frank v.d. Heiden werd bij een hoge bal in de rug gelopen door aanvoerder Marijn Sterk en Raymond Baten mocht nog eenmaal aanleggen van 20 meter. Hij wist de bal perfect te raken en de doelman stond aan de grond genageld en iedereen zag de bal de kruising in vliegen. De Quickers vierden de treffer uitbundig met het meelevende publiek en na de 2-2 hoefde er niet eens meer afgetrapt te worden.

Zo werd het 120-jarig jubileumjaar niet begonnen met een nederlaag, al hadden veel spelers er na afloop nogal de smoor in dat ze niet hadden gewonnen gezien de dominante tweede helft en een man minder. Toch was het gelijke spel een goede afspiegeling van de hele wedstrijd, want op de eerste 10 minuten na was OFC daarin de veel betere ploeg.
De achterstand op concurrenten DHC en De Dijk werd zo wel 2 punten groter (nu 4 en 5) en zal Quick alle zeilen moeten bijzetten om in de laatste 7 wedstrijden deze ploegen te passeren op de ranglijst om zeker van nacompetitie voetbal om promotie naar de derde divisie te bereiken.

Nieuwerkerk - Nieuw Utrecht 1-0 (1-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Scheidsrechter: Rampersad M.
Nieuwerkerk Minuut Nieuw Utrecht
Michel van Guldener 23  

DHC - EDO hfc 1-0 (0-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling DHC: Mark Smith, Anthony Piqué , Joey Emmerink, Frank de Lange, Jeffrey van Roon, Joren Tromp, Levi Schipper, Serhat Köksal, Djerreld Muntslag, Jordy Brouwer, Moestava Frederik
Wissels DHC: Rick van der Mast, Tidde Tromp, Ricky van den Bergh, Ferrani Florencia, Romano Denneboom
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Clyde van Klosteren, Florian Toen, Soufyan Akmum, Dennis Dinkgreve, Siebe Hoenderdos, Spiros Lomis, Nico Yonis, Ronnie Rosenhart, Terrence Groothusen
Wissels EDO hfc: Pim Quaars, Jeff Kemper, Kasper Dinkgreve, Achraf Akhamrane
 
Scheidsrechter: Meijers R.H.F.A.
DHC Minuut EDO hfc
Ferrani Florencia Joren Tromp 34  
Tidde Tromp Frank de Lange 64  
Romano Denneboom Djerreld Muntslag 72  
74   Achraf Akhamrane Nico Yonis
Jordy Brouwer 77  

Koos Waslander staat volgend seizoen bij hfc EDO voor de groep.

Foto: website hfc EDO

de Dijk - RKAVV 2-0 (1-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling de Dijk: Michel van Kampen, Bilal Ched Dadi, Frank Schilder, Giovanni Sabajo, Robert Verschraagen, Harry Zwarthoed, Maarten Woudenberg, Chakib Tayeb, Dennis Kaars, Mustapha el Aamrani, Tim Ruder
Wissels de Dijk: Nick Borgman, Olaf Lindenbergh, Kevin Huijsman, Moaad el Aakel, Yannick de Wit, Damian Menzo
 
Opstelling RKAVV: Mike ten Kroode, Chaheen Hansen, Peter Lomonaco, Remco van Wingerden, Dave Hooijmans, Jari de Jong, Rico de Boer, Sjors Verhagen, Jop Verhagen, Remco Overdevest, Rowendy Schoop
Wissels RKAVV: Kevin Jansen, Wassim Bachar, Brandon Richardson, Caglar Atis
 
Scheidsrechter: Punt R.
de Dijk Minuut RKAVV
Dennis Kaars 20  
63   Chaheen Hansen
Moaad el Aakel Tim Ruder 66  
Damian Menzo Mustapha el Aamrani 78  
78   Wassim Bachar Chaheen Hansen
Chakib Tayeb 88  

Aankomst RKAVV bij de Dijk.

ADO '20 - Westlandia 1-3 (0-2)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Gert Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Edwin Dekkers, Jeffrey Klijbroek, Marvin Boom, Sead Mazreku, Ted Amson, Clive Keus, Rick Neele, Sven Berntzen
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Paul Groen, Marcel Huisman, Ogür Kaya
 
Opstelling Westlandia: Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Jordy de Wit, Marko van der Knaap, Nick van Vliet, Vince Olsthoorn, Anwar Beeldstroo, Mike Brouwer, Angelo Groen, Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven
Wissels Westlandia: Jesse Lub, Timothy le Duc, Ramon Ripson, Erkan Sensoy, Marcel de Bruijn
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 950
ADO '20 Minuut Westlandia
10   Jeroen Spruijt
16   Angelo Groen
Marcel Huisman Sead Mazreku 46  
55   Jessie van der Burg
62   Marko van der Knaap
Edwin Dekkers 67  
Ogür Kaya Sven Berntzen 72  
75   Marcel de Bruijn Mike Brouwer
81   Erkan Sensoy Rémon van Bochoven
87   Timothy le Duc Angelo Groen

ADO’20 KANSLOOS TEGEN WESTLANDIA (1-3)

Kon ADO zich in de uitwedstrijd nog goed meten met de Naaldwijkers (pas in de 90e min werd de wedstrijd beslist in hun voordeel), op sportpark De Vlotter hadden de Heemskerkers vanaf het begin weing in de melk te brokkelen.In de eerste tien minuten kon je merken dat beide teams er zin in hadden, het spel ging snel over en weer. Al gauw echter nam Westlandia het heft in handen.De Naaldwijkers wisten elkaar blindelings te vinden, daar waar het bij ADO telkens net niet was. Dat had in de 10e min. al resultaat. Jeroen Spruijt werd in de 16 m. aangespeeld, kreeg alle tijd om de bal te controleren in maakt in de draai heel fraai de openingstreffer. Vijf minuten later werd die voorsprong verdubbeld. Het was wederom Spruijt die de treffer op zijn sloffen had, maar ADO-doelman Jack Laan kon in eerste instantie nog redden. In de rebound schoot Angelo Groen echter wel raak (2-0).
ADO kon daar weinig tegenoverstellen. Speelde Westlandia snel en direct, de Heemskerkers hadden te veel tijd nodig in de opbouw en verloren daarbij de slag op het middenveld. Pas in de 25 min. kreeg ADO een kansje op de aansluitingstreffer. Na een corner van Jeffery Klijbroek miste de bij de tweede paal de vrijstaande Ted Amson jammerlijk.
In het verder verloop van de eerste helft bleven de kansen voor Westlandia, maar dankzij een aantal knappe reddingen van Jack Laan, na afloop uitgeroepen tot "Man of the match", bleef het bij een 0-2 ruststand.
Het tweede deel werd gelukkig meer een wedstrijd. Trainer Thijs Sluijter had middenvelder Sead Mazreku vervangen door routinier Marcel Huisman en dat had effect. Maar hoewel ADO veelvuldig in balbezit was, leek het erop dat het team van trainer Grünholz makkelijk achterover leunde. Echt in problemen kwam de Westlandia-defensie nog niet. Sterker nog: de eerste beste groen witte aanval in de 63e min. was wel meteen raak. Na een hachelijke situatie voor het doel van Edgar Leerdam kwam Westlandia er via Jeroen Spruijt pijlsnel uit. De 37 jarige Marko van der Knaap volgde in zijn kielzog, werd op het juiste moment aangespeeld en de 0-3 was een feit.
Enkele minuten later een identieke situatie: gevaar voor het Westlandia-doel, gevolgd door een snelle uitbraak, maar nu kon Jack Laan door op tijd uit zijn doel te snellen erger voorkomen.
Eindelijk in de 69e min. kreeg ADO loon naar werken. Nadat eerst nog de bal van de doellijn was gehaald, knalde Edwin Dekker van dichtbij raak (1-3).
Daarna waren er nog wel mogelijkheden om dichterbij te komen en de spanning weer terug in de wedstrijd te brengen, maar op de beslissende momenten was het, zoals eerder al gemeld, net niet.

De goed en rustig leidende arbiter De Brito Roque gaf in de sportieve wedstrijd alleen geel aan Jessie van der Burg (Westlandia)

Sport verbroedert zegt men. Helaas is dat niet altijd het geval. Bij ADO'20 en Westlandia wel! De nodige voorwedstrijdjes tussen de F-pupillen van beide vereningen, de opkomst van de spelers met jeugdige begeleiding en het feest na afloop, niet alleen in de kantine, maar ook op het veld. Zie foto!Opstellingen:
ADO'20 Jack Laan, Edwin Dekker, Gert-Jan van Leiden, Sem van Amersfoort, Marvin Boom, Sead Mazreku (46e Marcel Huisman), Ted Amson, Jeffrey Klijbroek, Rick Neele, Clive Keus, Sven Berntzen (72e Ugur Kaya)
Westlandia Edgar Leerdam, Jessie van der Burg, Nick van Vliet, Marko van der Knaap, Vince Olsthoorn, Jordy de Wit, Angelo Groen (87e Timothy le Duc), Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven (81e Erkan Sensoy), Anwar Beeldstro, Mike Brouwer (75e Marcel de Bruijn)


de Meern - JOS/Watergraafsmeer 4-1 (0-1)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling de Meern: Mike van Houten, Dustin van Doorn, Irak Asad, Joris van Rooijen, Bob Verwey, Osmerald Hima, Redouan el Yakoubi, Steve Blokland, Eddy Vorm, Gökhan Yasar, Kesly den Haag
Wissels de Meern: Mats van Essen, Sven van Doorn, Dion Gerritsen
 
Opstelling JOS/Watergraafsmeer: Mitchell Dijkstra, Alex de Bruijne, Milo Pieplenbosch, Teddy Jansen, Xavier Netteb, Maurice Renger, Roy Bussman, Tom de Lange, Ian Refos, Patrick Lokken, Richmond Bossman
Wissels JOS/Watergraafsmeer: Colby Harmon, Raynick Damasco, Rodney Bell, Aldin Mehanovic, Yasin Poyraz
 
Scheidsrechter: Aalders S.
Toeschouwers: 300
de Meern Minuut JOS/Watergraafsmeer
25   Teddy Jansen Raynick Damasco
35   Alex de Bruijne
Eddy Vorm 53  
Eddy Vorm Dion Gerritsen 70  
Gökhan Yasar 74  
81   Alex de Bruijne
82   Yasin Poyraz Richmond Bossman
82   Aldin Mehanovic Roy Bussman
Bob Verwey 86  
Redouan el Yakoubi 87  
Dion Gerritsen 89  

SDO - Leonidas 4-2 (3-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling SDO: Dion Thomas, Berry van 't Land, Djoey Dorresteijn, Veirano Slager, Desley Groenewegen, Elroy Pappot, Rick van der Velden, Dino van Essen, Dwight Oehlers, Micha Fokker, Rowell van der Meer
Wissels SDO: Brian Peters, Maikel van Latum, Jasper Spanjerberg, Sven Peereboom, Ties Gerritse
 
Opstelling Leonidas: Elton Evora, Ian de Jager, Ibrahim el Morabit, Nigel van Engel, Franck Seuguep Tchuisseu, Issam Ahmar el Hank, Peter van Gommeren, Ilyas Chouaibi, Jeremy van Uunen, Sandin Avdic, Tsanislav Tsankov
Wissels Leonidas: Giuliano Lima, Ben Westdijk, Cihan Meyer, Gerson Pisas, Luc Lionahr Obeng
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
SDO Minuut Leonidas
Veirano Slager 2  
13   Tsanislav Tsankov
Maikel van Latum Elroy Pappot 32  
Rick van der Velden 35  
Maikel van Latum 37  
41   Franck Seuguep Tchuisseu
46   Cihan Meyer Tsanislav Tsankov
46   Luc Lionahr Obeng Franck Seuguep Tchuisseu
Sven Peereboom Veirano Slager 58  
Jasper Spanjerberg Djoey Dorresteijn 72  
76   Peter van Gommeren
Desley Groenewegen 77  
78   Issam Ahmar el Hank (Penalty)
80   Peter van Gommeren
86   Ilyas Chouaibi
Rick van der Velden 90  

SDO heeft de belangrijke wedstrijd tegen de laatst van de competitie gewonnen. Leonidas was niet een ploeg waaraan je kon zien dat ze wilde winnen. Helaaml toen SDO al na 2 min de 1-0 binnen schoot. Een aanval die begon bij Dwight Oehlers. Hij speelde de bal naar voren waar Elroy Pappot de bal doorkopte voor de voeten van Veirano Slager die van 16 meter laag scoorde. Het was SDO die liet zien dat ze wilde winnen. De enkele kans die Leonidas kreeg was een prooi voor Dion Thomas. Een tegenslag kreeg SDO te verwerken toen na een half uur spelen Elroy Pappot geblesseerd het veld moest verlaten. Maikel van Latum was zijn vervanger. Direct al liet van Latum zich zien. Na een goede actie gaf hij voor op Rick van der Velden die de 2-0 liet aantekenen. Het werd voor de rust zelfs 3-0. Een vrije trap van Djoey Dorresteijn werd door Maikel van Latum met de rug naar de goal ingekopt over de uitlopende doelman. Geen problemen dus tot dan voor de Bussummers. 5 min na de thee kreeg Micha Fokker een niet te missen kans maar zijn inzet was te laag. In de 56e min werd Veirano Slager gewisseld voor Sven Peereboom. Hij kreeg direct daarna een hele grote kans maar de keeper mocht redden. Ook Rick van der Velden kreeg een prima schietkans maar schoot over. SDO liet de teugels wat vieren en dacht de buit binnen te hebben. Totdat de zeer goed leidende scheidsrechter van den Elzen een overtreding zag binnen de 16 meter Het was in de 78 min toen Issam Ahmar el Hank de spanning enigszins terug bracht. Leonidas bloeide op en geloofde er weer in. Nog geen 2 min later maakte Peter Gommeren er zelf 3-2 van. Rick van der Velden maakte aan alle onzekerheid een einde door in de laatste minuut de 4-2 scoorde. Een belangrijke overwinning maar daar volgen er nog veel meer van.

Johan van der Geest (SDO)

Foto: Johan van der Geest

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!