Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

Blauw Geel '38/Jumbo loopt wederom averij op

Waar koploper OJC Rosmalen en nummer 3 Gemert beide wisten te winnen, kwam nummer 2 Blauw Geel '38/Jumbo op eigen veld tegen Baronie niet verder dan 1-1. OJC won betrekkelijk eenvoudig met 1-3 bij UDI '19/Beter Bed, terwijl Gemert met 3-0 te sterk was voor hekkensluiter Bekkerveld. De Valk liep 1 puntje uit op de rode lantaarn drager en 1 puntje in op Nuenen. Zelf werd er met 0-0 gelijk gespeeld bij EHC/Heuts, terwijl Nuenen met 0-1 onderuit ging tegen Schijndel/de Wit. 

Dongen maakte op eigen terrein korte metten met SV Venray. Het werd maar liefst 5-1. Bij Deurne tegen Groene Ster vielen er ook 6 doelpunten. Allemaal in het voordeel van de thuisploeg. Grote uitblinker was Harm van der Steen met 3 doelpunten en 2 assist. 

Dongen - SV Venray 5-1 (2-0)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Horst Y.
Dongen Minuut SV Venray
Revy Rosalia 4  
Rémon Koenen 40  
46   Dave Hendrix Dave Hendriks
Robert Mutzers 49  
54   Frank Gielens
Fatih Kamaci (Penalty) 54  
57   Jordy Wismans
Fatih Kamaci (Penalty) 58  
60   Lennart Gerdes Frank Gielens
65   Roy Tulmans (Penalty)
Stijn Biemans Daan Poelmans 66  
Floris Wouters 67  
76   Eloy Linke Sjors Groenen
Tom Waltman Sander de Bont 78  
Mounir Maamar Robert Mutzers 78  


Deurne - Groene Ster 6-0 (3-0)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Zeeman N.
Deurne Minuut Groene Ster
20   Amir Ayadi
Harm van der Steen (Penalty) 21  
24   Merijn de Haan
Harm van der Steen 34  
Randy Grens 39  
59   Dwayne van Westering Eloy Cox
Harm van der Steen 61  
68   Levi ten Brink Mitch Vandegard
Maarten Vos 81  
Jan Kuipers Timmy Hattu 82  
Kevin van den Broek Randy Grens 86  
Mark Louwers Nico Leijsten 86  
Dennis Groen 87  
87   Roy Goossens


Nuenen - Schijndel/de Wit 0-1 (0-0)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Ritmeester M.
Toeschouwers: 300
Nuenen Minuut Schijndel/de Wit
3   Job Gevers
45   Daan de Ruijter
46   Jelle van der Eerden Job Gevers
Jaafar Aafouallah Rick Wijnen 53  
71   Armin Alibasic Sven Blummel
75   Mark Dobbelsteen


Verslagenheid bij de spelers van Nuenen.

Foto: twitterpicture@rksvnuenen

UDI '19/Beter Bed - OJC Rosmalen 1-3 (1-2)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Peters P.A.M.H.
UDI '19/Beter Bed Minuut OJC Rosmalen
2   Wesley Meeuwsen
5   René Geerts
Randy Hofmeijer (Penalty) 24  
Michiel van Zuidam 35  
Lars van Geelkerken Michiel van Zuidam 46  
Robin van Cuijk 51  
55   Wesley Meeuwsen
58   Jesse Dibbets
Dick Smits Robin van Cuijk 64  
67   René Geerts
72   Koen Bollen Thijs van der Velden
Hakop Aslamjan Randy Hofmeijer 79  
79   Erik van Beekveld René Geerts
82   Bas Mol Kevin van Zijl
87   Jelle Scholts
Anwar Tuithof (Gemiste penalty) 88  

UDI’19/Beter Bed kon zondagmiddag OJC Rosmalen in eigen huis niet verrassen. De Udenaren leden een verdiende 1-3 nederlaag. OJC Rosmalen begon sterk aan de wedstrijd en stond binnen vijf minuten al op een 0-2 voorsprong. Wesley Meeuwsen en Rene Geerts waren de doelpuntenmakers. Randy Hofmeijer gaf de “tricolores” nog hoop door in de 25e minuut een toegekende strafschop te benutten. Wesley Meeuwsen maakte in de 54e minuut aan alle Udense illusies een einde door de 1-3 te scoren.
Door Fons Boekelder
Puzzelen
Vooraf aan de wedstrijd was het nog even puzzelen voor UDI’19/Beter Bed trainer Bas Gösgens welke elf hij binnen de lijnen zou brengen. Wegens een schorsing kon hij geen beroep doen op rechterverdediger Thijmen De Ruijter. Zijn plaats werd ingenomen door Robin van Cuijk. Ook vleugelaanvaller Tim Wolf moest wegens arbeidsverplichtingen als jeugdtrainer bij PSV de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Zijn vervanger was Anwar Tuithof. Rob Zegers had eerder deze week te kennen gegeven wegens fysieke problemen zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Daardoor werd de linksback positie opnieuw ingenomen door Jaap Benkers en vervulde Matthias van Zanten een rol centraal achterin. Ook Randy Hofmeijer en Matthias van Zanten begonnen niet geheel fit aan de wedstrijd. OJC Rosmalen trainer Dennis Dekkers kon geen beroep doen op het centrale verdedigingsduo Glenn Schapendonk (schorsing) en Ivo van Engelen (ziek). Hun plaatsen werden ingenomen door Jelle Scholts en Rik van den Broek.

Vroege treffers
Bij een van de eerste aanvallen van OJC Rosmalen is het al meteen raak. Vanuit een inworp belandt de bal bij Wesley Meeuwsen, die door slecht ingrijpen van de UDI’19 verdedigers kan uithalen en de bal voorbij UDI’19 doelman Denny Witjes ziet verdwijnen 0-1. Amper drie minuten later is het voor de ploeg uit Rosmalen weer raak als Rene Geerts uit de draai de bal voorbij de UDI-goalie schiet 0-2. De Udenaren mochten van geluk spreken dat OJC Rosmalen in deze fase van de wedstrijd het verzaakte om de score verder uit te bouwen. In het verdere verloop van de eerste helft lukte het de Udenaren niet om ook maar een uitgespeelde kans te creëren. Toch verschijnt in de 25e minuut uit het niets de aansluitingstreffer op het scorebord. Een lichte overtreding op Anwar Tuithof werd door scheidsrechter Dhr. Peters bestraft met een penalty. De strafschop werd vervolgens feilloos benut door Randy Hofmeijer en bood de thuisfans weer enigszins hoop, al waren de aanvallen van OJC Rosmalen veel dreigender.

Genadeklap
In de tweede helft blijft Michiel van Zuidam licht geblesseerd achter in de kleedkamer. Zijn vervanger is Lars van Geelkerken. De eerste dreiging komt van UDI-zijde als Joep van Geelkerken vanuit een voorzet van Anwar Tuithof overschiet. In het vervolg van de wedstrijd blijft de motor van de Udenaren net zoals in de eerste speelhelft haperen. In de 54e minuut boorde Wesley Meeuwsen opnieuw de hoop voor de Udenaren de grond in door met zijn tweede treffer van de middag de genadeklap toe te dienen en leek een eindstand van 1-3 te zijn bereikt. Twee minuten voor tijd krijgt UDI’19 een terechte strafschop toegewezen wegens het neerhalen van Sam Wassenberg binnen de zestien. De veroorzaker Jesse Schots werd met direct rood van het veld verwijderd. Om onbegrijpelijke redenen verzaakte topscoorder Sam Wassenberg de strafschop voor zich op te eisen om zijn moyenne te verhogen naar achttien treffers. Tot verbazing plaatste Anwar Tuithof zich achter de bal en faalde vanaf de stip. Daarmee was het duel gespeeld en verliet OJC Rosmalen verdiend sportpark Parkzicht met drie punten in de pocket.EHC/Heuts - de Valk 0-0 (0-0)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
Toeschouwers: 200
EHC/Heuts Minuut de Valk
46   Koen van Steensel Michel Leon-Payo
Fabio Sarli Collin Rekers 68  
75   Jur Rademakers
79   Maarten Hoft Tom Dekkers
Omar el Achkar 84  
88   Erik Schaeken Luuk Broers
Ron Starmans 90  

EHC/Heuts en De Valk delen de punten

Na twee overwinningen in de competitie en de bekerwinst op Topklasser UNA/Brinvast moest De Valk in het zespuntenduel met EHC/Heuts genoegen nemen met een gelijkspel. Beide ploegen konden deze middag in Hoensbroek aanvallend niet echt een vuist maken en bleef het verschil onderling twee punten in het voordeel van de limburgers. Al had in blessuretijd alles anders kunnen zijn als scheidsrechter Tunnissen na een overtreding in het strafschopgebied op Erik Schaeken de bal op de stip had gelegd.

EHC/Heuts en De Valk begonnen zeer aftastend aan de wedstrijd en daarmee was gelijk duidelijk dat de belangen groot waren deze middag op Sportpark De Dem. Aan de thuisploeg was te zien dat het in een zeer moeilijke fase zit en snel zocht naar spits Fabio Caracciolo (ex-MVV,FC Eindhoven, ADO Den Haag en Fortuna Sittard) die in de winterstop de Hoensbroekse selectie kwam versterken. De eerste mogelijkheid kwam na ruim twintig minuten spelen, maar Brian Vermeer zag zijn inzet ruim voorlangs gaan. EHC/Heuts kreeg na een half uur een kans op aangeven van Deez Delahaije die Ron Starmans bereikte, maar zijn omhaal ging naast het doel van De Valk. Alhoewel in het laatste kwartier er wat meer ruimte kwam voor beide ploegen bleef het in de eerste helft doelpuntloos in een verder matige wedstrijd.

In de tweede helft kwam De Valk goed uit de startblokken en was Ruud van den Dungen dicht bij de openingstreffer, maar zijn bekeken kopbal werd ternauwernood uit het doel geranseld door doelman Tom Grootaers die zich helemaal moest strekken om zijn doel schoon te houden. De Valk drukt door en krijgt een schietkans op de rand van het strafschopgebied die door Levi van der Heijden in het zijnet word geschoten. Na een uur spelen ontstaat er na een hoekschop van EHC/Heuts een ware scrimmage voor het doel van De Valk waar de thuisploeg tot driemaal toe tot scoren leek te komen, maar telkens stond er een Valkenswaards been tussen of was het doelman Danilo Verus die een tegentreffer in de weg stond. De luidkeels aanwezige EHC/Heuts trainer Rob Delahaije (opvolger van de eerder dit seizoen ontslagen Ole Tobiasen) kreeg halverwege de tweede helft de rode kaart na aanmerkingen op de leiding en moest het slot van de wedstrijd vanaf de tribune toekijken. EHC/Heuts dat in de tweede helft gevaarlijk was in de omschakeling leek twintig minuten voor tijd op voorsprong te komen na een hard schot van Ron Starmans die richting de kruising ging, maar doelman Danilo Verus liet met een katachtige reactie zien waarom de doelman volgend seizoen in de Topklasse te bewonderen is bij UNA/Brinvast. De wedstrijd stevende af op een gelijkspel waar beide ploegen ook niet meer verdiende, maar in blessuretijd leek De Valk een strafschop te krijgen nadat invaller Erik Schaeken in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Scheidsrechter Tunnissen uit Venray wuifde alle protesten van De Valk weg en floot niet veel later voor het einde van de wedstrijd.

Zo schoten zowel EHC/Heuts als De Valk weinig op met een punt, maar door de nederlaag van Nuenen thuis tegen Schijndel is De Valk nu op gelijke hoogte gekomen met de Nuenenaren. Volgende week zondag speelt De Valk een thuiswedstrijd, dan komt UDI 19/Beter Bed op Sportpark Het Valkennest op bezoek. De heenwedstrijd in Uden eindigde in een 3-1 overwinning voor de Udenaren.

Scoreverloop EHC/Heuts - De Valk 0-0(0-0)

EHC/HEUTS
Tom Grootaers; Omar el Achkar, Olaf Rompelberg, Peter-Jan Erkens, Marc Eberle; Bastian Weiser, Joey Kreukniet, Ron Starmans; Colin Rekers(68. Fabio Sarli), Fabio Caracciolo, Deez Delahaije

DE VALK
Danilo Verus; Bas Gulpers, Tom Dekkers(81. Maarten Hoft), Ronnie Dirks, Mark Claassen; Jur Rademakers, Ruud van den Dungen, Michel Leon-Payo(46. Koen van Steensel); Brian Vermeer, Levi van der Heijden, Luuk Broers(88. Erik Schaeken)Foto: website de Valk

Gemert - Bekkerveld 3-0 (2-0)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Rampersad M.
Gemert Minuut Bekkerveld
Jasper Lalisang 11  
14   Luuk Dacier
25   Tim Dierkx
Jens Leijten 25  
Dennis Bouma 51  
Bart van Berlo 58  
59   Thommie Vluggen Jeroen Lemmens
Ronnie Heijmans Erik van Dijk 73  
Benjamin Bahtiri Joost Habraken 73  
74   Lars Meekel Sjors van Velzen
74   Thomas Kuijer Jimmi Catgiu
85   Dimitri Orbons


Blauw Geel '38/JUMBO - Baronie 1-1 (1-1)

zondag 16 maart 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Elderson N.
Toeschouwers: 300
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut Baronie
5   Jordi Nijs
Danny Verbakel 8  
Guus Peters 19  
Camiel van Doorn Danny Verbakel 35  
69   Rudy van Hoek Chafik Bouchaba
Sten van Vessem Giovanni Henskens 71  
Nicky Scheepers Guus Peters 78  
82   Jimmy Baks Joris Peeters
84   Jordi Nijs Dennis Peragon
Sten van Vessem 90 + 1

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- vv Baronie 1-1 (1-1)

WEINIG ENERVEREND DUEL EINDIGT IN GELIJKSPEL

Zondag 16 maart kreeg Blauw Geel bezoek van vv Baronie uit Breda. De Baronnen staan op een zesde plaats en lijken veilig te zijn voor (in)directe degradatie maar kunnen ook om de bovenste plaatsen niet meer mee spelen. Afgelopen week won men enigszins gelukkig met 0-1 in Heerlen van Bekkervel, Blauw Geel ging kopje onder in en tegen Dongen 1-0. Vooraf aan het duel wordt op gepaste wijze afscheid genomen van Enis Genc….bloemen en een hartelijk applaus komt hem toe.

Zo’n 300 toeschouwers waren op deze zondag naar het sportpark getogen en benieuwd of Blauw Geel de nederlaag zou kunnen weg spoelen. Blauw Geel kreeg in de 4e minuut al een grote kans. Danny Verbakel was op snelheid zijn tegenstander de baas. Hij kon de bal voorzetten op Emiel vd Sanden of Brian Peters maar kon het ook zelf proberen. Hij koos voor de laatste optie en Baronie had geluk dat de inzet buitenkant voet via de buitenkant van de paal terug het veld in kwam. Blauw Geel was nog niet bekomen van de pech of het kon zelf de bal uit het net halen. In de vijfde minuut grijpt Erik v Loon niet energiek genoeg in bijna op de achterlijn waardoor zijn tegenstander de bal kan binnen houden en vervolgens nog kan voorzetten. Voor Jordy Nijs een koud kunstje om de bal in te tikken: 0-1. Gelukkig voor Blauw geel komt de gelijkmaker snel ook op het scorebord. Wederom is Danny Verbakel zijn tegenstander te snel af en komt hij in een identieke situatie. Nu faalt hij niet en hij schiet de bal hard in de verre hoek binnen: 1-1. In de 17e minuut kopt Gerke vd Akker de bal vanuit een vrije trap op het dak van het doel en zes minuten later is het wederom Danny Verbakel die op zijn flank gevaarlijk kan worden. Helaas schiet hij de bal nu iets te ver voor zich uit waardoor hij vervolgens nog slechts met de bal met de punt van zijn schoen kan schieten. De doelman van Baronie kan deze bal gemakkelijk oprapen. Daarbij blesseert hij zich aan zijn knie en lijkt vervangen te moeten worden. Toch komt hij nog terug maar van korte duur want in de 36e minuut heeft hij wederom last van zijn knie en moet hij vervangen worden. Trainer Erwin v Breugel, al niet dik in zijn aanvallers zittend, brengt Camiel v Doorn. Enigste gevaar voor een doel is nog een kopbal van baronie in de 40e minuut maar die inzet gaat naast.

Na de rust lijkt Blauw Geel de wedstrijd nog iets meer naar zich toe te trekken. In de 55e minuut is er een scrimmage in het strafschopgebied waarbij Mustafa Guler lijkt te worden gehaakt. Scheidsrechter Selier staat er echter kort op en geeft meteen aan: doorspelen. Hij zal het ongetwijfeld goed hebben gezien. In de 57e minuut een goede vloeiende aanval van Blauw Geel, een van de weinige deze middag, waarbij Emiel vd Sanden de bal prima aflegt op de inkomende Mustafa Guler. Zijn inzet verdwijnt helaas in het zijnet. De wedstrijd lijkt compleet dood te bloeden. Blauw Geel kan niet, Baronie wil niet, zo lijkt het althans voor de toeschouwers. In de 79e minuut komt Tom Janssen van baronie nog in een goede schiet positie maart gelukkig is zijn inzet recht op doelman Sander Maas. In de 84e minuut krijgt Blauw Geel nog een vrije trap op een mooie plaats. Guus Peters is al gewisseld en dus neemt Mustafa Guler deze vrije trap. De bal zeilt maar rakelings over de kruising bij de Baronie doelman. Daarmee kan de tweede helft worden afgedaan en is een gelijkspel voor beide het hoogst haalbare gebleken.

Een saaie vertoning die hooguit door de stand nog spannend bleef. Blauw Geel kon vandaag wederom niet imponeren. Verdedigend blijft men vrije gemakkelijk op de been maar aanvallend komt men momenteel veel te kort. Ook creatief is het in deze fase van de competitie niet best gesteld. Men werkt wel hard en er zijn wel verklaringen voor het tekort aan creativiteit en aanvallend vermogen maar men koopt er niks voor.

Volgend weekend reist men naar de Peel. Gastheer is dan het team van Harry Blokhuis: sv Venray. Zij verloren vandaag met forse cijfers in Dongen. Het werd 5-1. Reden temeer voor Venray om zondag voor eigen publiek weer revanche te nemen maar belangrijker voor hen de zorgelijke stand op de ranglijst die bij verlies in eigen huis nog zorgelijke zou kunnen worden….


Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Sander Maas,
Achterhoede: Giovanni Henskens ( 69e min. Sten v Vessem), Gerke vd Akker, Erik van Loon, Sander v Weert,
Middenveld: Guus Peters (79e min. Nick Scheepers), Mustafa Guler, Murat Korkmaz,
Voorhoede: Danny Verbakel (36e min. Camiel v Doorn), Emiel vd Sanden, Brian Peters,

Scheidsrechter: Dhr. Selier uit Amsterdam
Ass. Scheidsrechters: Mevr. A. de Jong en Dhr. R. Wateler
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: 19e min. Guus Peters, 90+ min. Sten v Vessem
vv Baronie: geenVoorafgaand de wedstrijd werd er afscheid genomen van Blauw Geel '38 speler Enis Genc.

Foto: twitterpicture@BDamavoetbal

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!