Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

OJC Rosmalen grijpt titel en promoveert naar de Topklasse

OJC Rosmalen heeft de titel binnen. Met 56 punten uit 25 wedstrijden is de ploeg van Dennis Dekkers niet meer bij te halen door de concurrentie. Op een zeer druk bezocht sportpark de Groote Wielen werd Groene Ster enigszins moeizaam met 2-0 opzijgezet en kon het grote feest beginnen.

Achtervolgers Blauw Geel '38/Jumbo, 3-0 tegen Schijndel/de Wit, en Gemert, 1-0 thuis tegen Nuenen, wisten ook te winnen. Zij kunnen zich gaan richten op eventuele promotie via de nacompetitie. De 3e ploeg die daarvoor in aanmerking komt is hoogstwaarschijnlijk Dongen. Via een late overwinning op hekkensluiter Bekkerveld kan de ploeg van Ron Timmers volgend weekend thuis tegen Baronie de 3e periode binnen slepen.

EHC/Heuts deed in de strijd tegen degradatie uiterst goede zaken. Het ging door een 2-0 zege op UDI '19/Beter Bed, Nuenen op de ranglijst voorbij. Volgend weekend staat Nuenen - EHC/Heuts op het programma. De Valk schudde in een bloedstollend duel SV Venray van zich af. Binnen 10 minuten stond het 2-0 en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Valkennest bewoners. Na een rode kaart voor doelman Versus (hands buiten de 16) kwamen de bezoekers net voor de de thee terug tot 2-1. Na de rust werd, na een rode prent voor Groenen, eerst het spelersaantal weer gelijk, en vervolgens de stand, 2-2. Dit leek ook de eindstand te worden, maar in de blessuretijd kreeg SV Venray middenvelder Snijders zijn 2e gele kaart en dus rood. Uit de toegekende vrije trap wist uiteindelijk Vermeer ook nog de winnende 3-2 op de borden te zetten. Voor SV Venray is het spelen van p/d wedstrijden nog het hoogst haalbare. Wel zal er dan volgend weekend gewonnen moeten worden van Bekkerveld.

Deurne won knap met 0-3 bij Baronie en houdt hierdoor nog een kleine kans op het winnen van de 3e periode.

OJC Rosmalen - Groene Ster 2-0 (1-0)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Kaper J.
Toeschouwers: 2400
OJC Rosmalen Minuut Groene Ster
Wesley Meeuwsen 13  
Erik van Beekveld Koen Bollen 70  
René Geerts 82  
Yvo van Engelen Glenn Schapendonk 83  
Armand Selmani Wesley Meeuwsen 83  

OJC Rosmalen kampioen!

Blauw Geel '38/JUMBO - Schijndel/de Wit 3-0 (1-0)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Thijs E.P.W.
Toeschouwers: 450
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut Schijndel/de Wit
Sten van Vessem 13  
Mustafa Guler 55  
62   Roy Schellekens Job Gevers
Danny Verbakel Brian Peters 68  
74   Armin Alibasic Sven Blummel
Sten van Vessem 77  
Sofian el Kaddouri Mustafa Guler 79  
Nicky Scheepers 83  
Rolf van den Boogaart Sten van Vessem 86  

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- Schijndel/De Wit 3-0 (1-0)

GEMAKKELIJKE OVERWINNING IN LAATSTE THUISWEDSTRIJD

Zondag 4 Mei trad Blauw Geel aan voor haar laatste reguliere competitiewedstrijd in eigen huis. Te gast was het geel/blauwe Schijndel dat overigens vandaag in een fel fluoriserend Oranje tenue aantrad. Theoretisch was er nog van alles mogelijk voor beide teams in de praktijk zijn de mogelijkheden voor beide vrijwel nihil. Schijndel verloor twee weken geleden met 3-1 bij Groene Ster, Blauw Geel verloor in eigen huis met 2-3 van EHC.

Met een stralend zonnetje op het sportpark en de wetenschap dat er eigenlijk voor beide teams weinig tot geen belangen meer waren, waren toch nog zo’n 450 toeschouwers op deze derby afgekomen. Blauw Geel begon goed aan het duel en had in de vijfde minuut aal de score kunnen openen. De inzet van Nicky Scheepers ging echter voorlangs. Zeven minuten later bracht de lat redding voor Schijndel. Desley Schilders kopte een bal vanuit een corner hard op de lat. Een doelpunt kon niet uitblijven en bleef dan ook niet uit. In de 13e minuut is het de altijd hard werkende Emiel vd Sanden die op de achterlijn de bal van een Schijndelse verdediger ontfutselt. Hij legt vervolgens de bal panklaar voor de inkomende Sten v Vessem en hij heeft geen moeite om de bal in het net te doen belanden: 1-0. Drie minuten later is het wederom Emiel vd Sanden die een goede voorzet in huis heeft. Ditmaal speelt hij de bal in de voeten van Brian Peters. Brian jaagt de bal helaas huizen hoog over het Schijndelse doel. In de 21e minuut de eerste dreiging van Schijndel. Een inzet van afstand gaat echter net over het doel bij Martijn v Strien. Giovanni Henskens lijkt in de 26e minuut een voorzet af te leveren maar die bal gaat maar rakelings voorlangs het schijndelse doel over de achterlijn. In de 26e minuut kreeg Schijndel de uitgelezen kans op de gelijkmaker. Sander v Egmond wordt met een prima pass vrij voor doelman Marijn v Strien gezet. Hij komt uit waardoor van Egmond de bal moet lobben. De lob is echter niet hoog genoeg en Sander lijkt de bal ook verkeerd te raken waardoor Martijn v Strien de bal uit de lucht kan plukken. Voor de rust is Blauw Geel nog twee keer dicht bij een treffer. In de 29e minuut is het Brian Peters die zin inzet op de vuisten van de doelman ziet belanden waarna Nicky Scheepers twee keer de rebound krijgt. De eerste gaat op een verdediger, de tweede gaat maar rakelings langs het doel. In de 34e minuut heeft Sander v Weert een prima voorzet in huis op Nicky Scheepers maar zijn inzet wordt geblokt en wat rest is slechts een corner. Blauw Geel gaat rusten met een magere 1-0 voorsprong.

Twee ongewijzigde teams keren terug vanuit de rust. Het duel kent een zelfde spelbeeld als voor de rust en toont een onmachtig Schijndel. In de 50e minuut doet Brian Peters eigenlijk alles goed als hij in een 1 tegen 1 situatie komt. De verdediger geeft hij het nakijken maar oog in oog met de doelman is hij niet koel genoeg en komt hij dus niet tot scoren. In de 55e minuut is er gevaar van Schijndel vanuit een vrije trap maar Martijn v Strien kan de bal tot corner tikken. Twee minuten later laat Blauw Geel een prima aanval zien waarbij uiteindelijk Guus Peters de bal prima voorzet vanaf de linker flank. Emiel vd Sanden kopt ook prima op doel maar de bal gaat net over de lat. Dit had meer verdient. Drie minuten later is er weer een prima pass van Guus Peters die vooraf gaat aan dreiging. Nicky Scheepers kopt prima terug op Brian Peters maar zijn halve omhaal is niet goed genoeg voor een doelpunt. De bal gaat hoog over. In de 71e en 73e minuut weer kansjes voor Blauw Geel maar de inzet van Sander v Weert stuit op de vuisten van de Schijndelse doelman en de afstands poging van Mustafa Guler gaat net over de kruising. In de 77e minuut komt dan de allang niet meer onverdiende tweede goal op het scorebord. Danny Verbakel, ingevallen in de 68e minuut na een blessure die hem een paar maanden aan de kant hield, ziet zijn inzet door de Schijndelse doelman nog worden gestopt. De los gelaten bal is echter een prooi voor de attente Sten v Vessem en hij scoort op zijn verjaardag zijn en Blauw Geel’s tweede: 2-0. In de 82e minuut kopt Desley Schilders een bal terug vanuit een corner op een paar meter voor de doellijn. Danny Verbakel krijgt het moeilijkste voor elkaar want hij schiet de bal over ipv in het doel. Toch komt de 3-0 nog op het scorebord. In de 83e minuut levert Sander v Weert een pass op maat af bij de 1e paal waarna Nicky Scheepers de bal onhoudbaar kan binnen koppen. Schijndel krijgt nog een kans op een presenteerblaadje want in de 89e minuut speelt Erik v Loon de bal te kort terug op Martijn v Strien. Armin Alibasic is echter niet koelbloedig genoeg en Martijn v Strien juist wel want hij kan de inzet voldoende pareren waardoor Erik v Loon vervolgens de bal kan weg werken.

Kort daarna volgt het laatste fluitsignaal. Blauw Geel wint de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het speelde over grote delen van de wedstrijd een prima partij. Het lijkt de vorm van voor de winterstop weer te gaan benaderen en met het oog op de nacompetitie is dat een mooie opsteker. Van nacompetitie was men al zeker en door de winst van koploper OJC gaat het dat dus ook worden. De ploeg uit Rosmalen pakte vandaag middels een 2-0 overwinning de titel en is na een weifelende seizoens start na een hele mooie reeks de terechte kampioen. Felicitaties dus voor OJC dat daarmee promoveert naar de TOP-klasse.

Blauw Geel reist volgende week voor een duel om des keizersbaard naar Uden. Het kan met een gerust hart en een goed gevoel afreizen. UDI verspeelde vandaag haar nog minieme kansen op de derde periode want het verloor met 2-0 in Hoensbroek van EHC. Het seizoen van UDI’19 is daarmee teneinde. De eventuele angels zijn uit de derby gehaald en voor Blauw Geel rest om ongeschonden volgende week uit deze derby te komen. Dat men met een goed gevoel de nacompetitie in wil gaan moge duidelijk zijn en dan is er niets beter dan een mooi resultaat te behalen in Uden…...


Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Martijn v Strien,
Achterhoede: Giovanni Henskens, Desley Schilders, Erik van Loon, Sander v Weert,
Middenveld: Guus Peters, Mustafa Guler (79e min. Sofian El Kaddouri), Sten v Vessem (85e min. Rolf vd Boogaart),
Voorhoede: Brian Peters (68e min. Danny Verbakel) , Emiel vd Sanden, Nicky Scheepers,

Scheidsrechter: Dhr. E. Thijs
Ass. Scheidsrechters: Dhr. G. Linke en Dhr. J. Weigergangs
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: geen
Schijndel: geenGemert - Nuenen 1-0 (0-0)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Vrande S. van der
Gemert Minuut Nuenen
20   Lars van Stipdonk
Jeffrey Driessen Ronnie Heijmans 53  
55   Joep van Maasakkers
Joost Habraken (Penalty) 56  
Erik van Dijk 60  
65   Loed Kuijten Lars van Stipdonk
Ronny van den Elzen 80  
Geert van den Bosch Benjamin Bahtiri 86  
Luc Adriaansen Jasper Lalisang 88  


de Valk - SV Venray 3-2 (2-1)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
de Valk Minuut SV Venray
Koen van Steensel 4  
7   Luuk Snijders
Ruud van den Dungen (Penalty) 7  
15   Niek Versteegen
Ruud van den Dungen 23  
Danilo Verus 25  
Ivo Gulpers Michel Leon-Payo 26  
43   Lennart Gerdes
Tom Dekkers Ruud van den Dungen 45  
46   Sjors Groenen
46   Armend Shala Yilmaz Durgun
68   Luuk Snijders
70   Roy Tulmans Angelo van Mill
76   Niels Nielen
Brian Vermeer Carsley Mathilda 76  
Mark Claassen 80  
90   Luuk Snijders
Brian Vermeer 90 + 2

De Valk zet reuze stap richting handhaving na bloedstollend duel tegen SV Venray


Na een bloedstollende 25ste speeldag weet De Valk in ieder geval zeker dat het niet rechtstreeks zal degraderen uit de Hoofdklasse. Door een doelpunt in blessuretijd van invaller Brian Vermeer behaalde De Valk een 3-2 overwinning op directe concurrent SV Venray en staat het op een veilige 10de plaats. Dat betekent dat bij een overwinning volgende week op Groene Ster dat De Valk zich veilig speelt en zich volgend seizoen weer Hoofdklasser mag noemen.

De Valk kwam ijzersterk uit de startblokken, na twee minuten werd Koen van Steensel op aangeven van Carsley Mathilda vrij voor het doel gezet en wist met een lage schuiver de thuisploeg op een vroege 1-0 voorsprong te schieten. De Noord-Limburgers waren nog amper bekomen van deze tegenslag of De Valk kreeg na een overtreding op Ruud van den Dungen een strafschop die door diezelfde Ruud van den Dungen feilloos werd binnen geschoten 2-0 in de 7de minuut. De Valk leek een gemakkelijke middag middag te krijgen, maar alles veranderde in de 25ste minuut toen bij een uitbraak van SV Venray de uitkomende doelman Danilo Verus de bal buiten het strafschopgebied tegen zijn arm aan kreeg volgens scheidsrechter Donorio en moest Danilo Verus met een rode kaart het veld verlaten. Trainer Frank Weijers haalde veldspeler Michel Leon-Payo eruit voor de 19-jarige reserve doelman Ivo Gulpers. De wedstrijd werd weer spannend toen SV Venray vlak voor rust de aansluitingstreffer maakte na een schot van Niek Versteegen die door doelman Ivo Gulpers niet verwerkt kon worden en in de rebound kon worden binnen gekopt door Lennart Gerdes 2-1. In de blessuretijd van de eerste helft was er nog een domper voor De Valk toen Ruud van den Dungen op het oog met een zware blessure uitviel en moest worden vervangen door Tom Dekkers.

In de tweede helft kon SV Venray maar een minuut genieten van de man meer situatie op het veld, want door een overtreding van Sjors Groenen kreeg de verdediger een directe rode kaart. De wedstrijd stond bol van de spanning en dat was goed te merken zowel op als naast het veld, de belangen waren enorm voor beide ploegen, SV Venray zocht naar de gelijkmaker, maar telkens wist doelman Ivo Gulpers de geloijkmaker te voorkomen. De Valk daarintegen kreeg mogelijkheid via Levi van der Heijden om de voorsprong uit te breiden, maar de aanvaller strandde op met doelman Niels Nielen van SV Venray. Halverwege schoot middenvelder Luuk Snijders met een prachtig afstandschot SV Venray naar de gelijkmaker door onhoudbaar achter doelman Ivo Gulpers de bal in de kruising te schieten 2-2. In het slot van de wedstrijd gingen beide ploegen op zoek naar de overwinning en was De Valk via twee gevaarlijke uitbraken daar heel dicht bij, maar zowel Jur Rademakers als Brian Vermeer hielden het hoofd niet koel. SV Venray kreeg nog een dot van een kans via doelpuntenmaker Luuk Snijders, maar Ivo Gulpers wist met een knappe redding De Valk te behoedden voor een achterstand. In blessuretijd was het alsnog De Valk dat met de zege aan de haal ging. Na een overtreding van Luuk Snijders moest de middenvelder met zijn tweede gele kaart voortijdig het veld verlaten. De toegekende vrije trap werd in het strafschopgebied gepompt en kreeg invaller Tom Dekkers de bal die goed het overzicht bewaarde en aflegde op de inkomende Brian Vermeer die met een geplaatste inzet De Valk op de bevrijdende 3-2 voorsprong schoot. SV Venray zocht nog naar de gelijkmaker, maar de tijd was tekort om daar nog aanspraak op te kunnen maken en behaalde De Valk drie uiterst kostbare punten in de strijd om lijfsbehoud.

Volgende week zondag speelt De Valk op de laatste speeldag een uitwedstrijd in Heerlerheide tegen Groene Ster dat deze middag verloor van kampioen OJC Rosmalen. Bij winst is De Valk gevrijwaard van het spelen van de nacompetitie, anders is het afhankelijk van met name EHC/Heuts dat op een punt achterstand staat van De Valk, de Zuid-Limburgers gaan op bezoek bij Nuenen dat ook in de degradatiezone verkeerd.

Scoreverloop De Valk - SV Venray 3-2(2-1)
02. 1-0 Koen van Steensel
07. 2-0 Ruud van den Dungen (Pen)
43. 2-1 Lennart Gerdes
67. 2-2 Luuk Snijders
93. 3-2 Brian Vermeer

DE VALK
Danilo Verus; Bas Gulpers, Antwan Rijkers, Ronnie Dirks, Mark Claassen; Jur Rademakers, Koen van Steensel, Ruud van den Dungen(45. Tom Dekkers); Levi van der Heijden, Michel Leon-Payo(26. Ivo Gulpers), Carsley Mathilda(76. Brian Vermeer)

SV VENRAY
Niels Nielen; Freek Heesen, Wout Gommers, Angelo van Mill(70. Roy Tulmans), Sjors Groenen; Yilmaz Durgun(46. Armend Shala), Lennart Gerdes, Luuk Snijders; Maik Michiels, Chris Jakobs, Niek VersteegenFoto: Henry Jansen

EHC/Heuts - UDI '19/Beter Bed 2-0 (0-0)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 200
EHC/Heuts Minuut UDI '19/Beter Bed
35   Bart van Schijndel
56   Matthias van Zanten
Fabio Caracciolo (Penalty) 57  
Bastian Weiser 60  
62   Mustafa Seddiqi Dick Smits
70   Lars van Geelkerken Thijmen de Ruijter
Deez Delahaye Fabio Caracciolo 77  
Fabio Sarli Joey Kreukniet 86  
Fabio Sarli 90  

Voor zo’n tweehonderd toeschouwers etaleerden beide ploegen op sportpark “De Dem” in Hoensbroek een veldspel dat amper hoofdklasse waardig te noemen was. De ”tricolores” hadden een overwinning nodig om nog kans te blijven maken op een periodetitel, maar gingen met 2-0 onderuit. Scheidsrechter Roque Brito liet twee duidelijke gevallen van handspel binnen de zestien meter voor Udi’19/Beter Bed onbestraft.

Door Fons Boekelder

De Udenenaren haalden duidelijk niet het niveau van de laatste wedstrijden tegen Baronie en Gemert. Het spel was volkomen onherkenbaar. Het was slordig en men leed veel balverlies. Daardoor ontstonden er in de beginfase enkele kansjes voor de Limburgers, maar niet meer dan dat. In de 15e minuut kwam er een mogelijkheid voor EHC/Heuts om te scoren. Een vrije trap van Fabio Caracciolo dwingt Denny Witjes met een uiterste krachtinspanning de bal tot corner te verwerken. UDI’19/Beter Bed stelde daar aanvallend bitter weinig tegenover. Toch hadden de Udenaren op voorsprong kunnen komen als scheidsrechter Roque Brito bij de les was geweest. Een duidelijke handsbal van een EHC/Heuts speler werd door de scheidsrechter niet bestraft met een strafschop. Vlak voor het rustsignaal is Michiel van Zuidam dicht bij de openingstreffer; zijn inzet wordt door doelman Tom Grootaerts uit het doel geranseld en men ging met een blanco stand rusten.

De tweede helft is amper twee minuten oud wanneer Michiel van Zuidam een doelpoging onderneemt. Zijn schot wordt door een EHC/Heuts verdediger gekeerd. Hierdoor belandt de bal bij de geheel vrijstaande Joep van Geelkerken die met zijn uithaal de bal tegen de staander speelt. Dit was een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Maar zoals altijd valt het doelpunt dan ook aan de andere kant. Uit een counter wordt Ron Starmans binnen de zestien aangetikt door Matthias van Zanten. Scheidsrechter Roque Brito was onverbiddelijk en wees naar de stip met daarbij een overdreven rode kaart voor Matthias van Zanten. Fabio Caracciolo wist met dit geboden buitenkansje wel raad en tekende voor de 1-0. Ondanks dat de Udenaren met tien man verder moesten waren zij de bovenliggende partij maar tot echte scoringskansen kwam het niet. In de 74e minuut wordt voor de tweede keer deze middag een duidelijke handsbal binnen de zestien meter door scheidsrechter Roque Brito over het hoofd gezien en wordt de Udenaren weer een penalty onthouden. De ploeg van trainer Bas Gösgens blijft de aanval kiezen om nog met minimaal een puntje uit de strijd te komen. In de laatste minuut maakt Fabio Sarli aan alle Udense illusies een einde door de 2-0 binnen te schieten en is het voor UDI’19/Beter Bed over en sluiten.Foto: website UDI '19

Bekkerveld - Dongen 1-2 (1-0)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Bekkerveld Minuut Dongen
Lars Meekel 19  
Ruben Henssen 26  
52   Fatih Kamaci
55   Stijn Biemans Jaap van der Waarden
68   Djordi Smout Sander de Bont
Jeroen Lemmens 71  
Sjors van Velzen Mitch Kok 72  
Tim Dierkx Thommie Vluggen 74  
Luuk Dacier 82  
82   Mathieu Kops
90 + 1 Fatih Kamaci


De wedstrijd begon een half uur later, omdat scheidsrechter Wiemer de belijning niet goed keurde.

Baronie - Deurne 0-3 (0-1)

zondag 4 mei 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Vries D.H. de
Toeschouwers: 250
Baronie Minuut Deurne
Benny Kerstens 25  
26   Alain van den Besselaar
Joris Peeters Kevin Keehnen 56  
61   Dennis Groen
Chafik Bouchaba Tommy Croes 64  
66   Harm van der Steen
70   Daan Geven Harm van der Steen
Shane Lourens Ralph van Loon 77  
82   Floris van Laarhoven Randy Grens


archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!