Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 25 oktober 2014
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

TEC komt eraan!

TEC heeft wederom indruk gemaakt. Dit keer werd Deurne slachtoffer van de dadendrang van de ploeg uit Tiel. Het werd maar liefst 1-6 voor de formatie van Hanky Leatemia. De in de rust in de ploeg gekomen Bartels nam de helft van het aantal treffers voor zijn rekening. Koploper DOSKO bleef ook in duel 7 ongeslagen, maar zag wel net voor tijd de 3 punten door de vingers glippen. UDI '19/Beter Bed kwam, overigens verdiend, via een doelpunt van invaller Lars van Geelkerken op 1-1. Dongen profiteerde ook van het puntenverlies van de lijstaanvoerder. Na een 0-2 ruststand kreeg Robert Mutzers in de blessuretijd Schijndel/de Wit toch door de knieën, 3-2.

Groene Ster gaat steeds beter draaien. In het thuisduel met TOP nam het voor de rust een 3-0 voorsprong. Door een rode kaart voor aanvoerder van Kesteren moest het wel de gehele 2e helft met een man minder spelen. De bezoekers leken in de laatste 15 minuten toch gebruik te gaan maken van de vermoeidheid van 'de Groentjes'. Ze kwamen terug tot een verschil van 1, maar het slotakkoord was toch voor Groene Ster, 5-3.

OSS '20 en Blauw Geel '38/Jumbo boekten beide een 3-0 overwinning. OSS '20 deed dat op eigen terrein tegen de Valk. De Groot was 2 maal succesvol. Blauw Geel '38 won in Wijchen bij AWC. Brian Peters scoorde 2 keer voor de ploeg van oefenmeester van Breugel.

Gemert bond gisteravond Baronie al met 2-1 aan de zegekar.

UDI '19/Beter Bed - DOSKO 1-1 (0-1)

zondag 26 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Denny Witjes, Ritchie Sam Anpong, Tomas Hendriks, Abdes Assouiki, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Michiel van Zuidam, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Thijs van Hoeij, Jaap Benkers, Robin Walk, Lars van Geelkerken
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Nikai Derwort, Toon Jochems, Jurgen Gijzen, Paolo Fortunati, Thomas van der Spek, Jorn Hopmans , Marvin Bedaf, Tom de Bonte, Twan van Mechelen
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Iwan Geense, Danny Lauwen, Steven van der Spek, Tom van Henne, Yannick Broeren
 
Scheidsrechter: Schul R.G.C.M.
UDI '19/Beter Bed Minuut DOSKO
37   Marvin Bedaf
Robin Walk Robin van Cuijk 57  
61   Iwan Geense Paolo Fortunati
Lars van Geelkerken Sam Wassenberg 62  
62   Nikai Derwort
72   Maik van den Kieboom
73   Danny Lauwen Twan van Mechelen
75   Yannick Broeren Jorn Hopmans
Lars van Geelkerken 89  

Vandaag troffen de nummers een en twee van de Hoofdklasse B elkaar op het Udense sportpark. De eerste helft was er een licht overwicht voor de bezoekers die via Marvin Bedaf op voorsprong komen. Na de rust is het UDI wat de wedstrijd dicteert en DOSKO achteruit dringt. Zeker het laatste kwartier is het een belegering van het DOSKO-doel waarbij de bezoekers enkele malen ontsnappen aan de gelijkmaker. Die komt er uiteindelijk toch, dik verdiend, na een goede combinatie door invaller Lars van Geelkerken. Een enerverend duel eindigt daarmee met een terechte puntendeling.

Voor trainer Bas Gösgens was het vandaag puzzelen qua opstelling want hij moest met Hofmeijer, de Ruijter en van Dijk, een drietal basisspelers wegens blessures missen. Achterin begon UDI met van Cuijk op rechtsachter en nieuweling Tomas Hendriks stond centraal achterin. Ook Bart van Schijndel mocht weer vanaf de aftrap aan de slag. Al in het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat DOSKO een fysiek sterke ploeg heeft met aardig wat snelheid voorin. De eerste kans was er voor Wassenberg die op links doorkwam en vanuit een moeilijke hoek besloot om zelf een poging te wagen maar zijn inzet ging over het doel. Na bijna een half uur was er een kans voor Michiel van Zuidam maar doelman van den Kieboom redde bekwaam. De eerste echte grote kans voor DOSKO was direct raak. Het was Marvin Bedaf die in de as werd aangespeeld en het duel opzocht met Ritchie-Sam Anpong. Hij won deze tweestrijd en kon dus op het doel van Witjes af die met een bekeken schot werd gepasseerd. Vlak voor de rust is er nog een schietkans voor Assouiki maar hij glijdt half weg zodat de echte precisie ontbreekt.

Na de rust start UDI fel en wordt DOSKO direct achteruit gedrongen. Van Zuidam en Wolf hebben bovendien gewisseld van vleugel en zorgen aan beide zijden voor veel dreiging. Zeker Wolf krijgt vaak een dubbele of driedubbele dekking tegenover zich. De eerste kans komt na een actie van van Zuidam op rechts die een goede voorzet geeft op Assouiki maar die kan er net niet bij. Even later is het Joep van Geelkerken die op links een strakke lage voorzet geeft maar nu is het Wassenberg die er net niet bij kan. De Udense spits heeft eerder in de wedstrijd al een flinke tik te verwerken gekregen en oogt niet meer fris. UDI wisselt dan van Cuijk voor Walk en Wassenberg wordt vervangen door Lars van Geelkerken. UDI voert de druk langzaam maar zeker steeds verder op en DOSKO moet steeds vaker een overtreding maken. De bezoekers proberen bovendien via tijdrekken het spel te ontregelen. Met nog zo'n tien minuten op de klok is er een prachtige aanval van UDI over diverse schijven die eindigt met een een-twee tussen Assouki en Lars van Geelkerken maar doelman van den Kieboom kan ternauwernood redding brengen. Zowel van Zuidam als Wolf blijven druk zetten op de verdediging van DOSKO die zeer vermoeid oogt. Een poging van invaller van Geelkerken wordt gestuit door de DOSKO-verdediging. In de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd is het dan eindelijk toch raak. Een combinatie van Lars van Geelkerken met Dick Smits komt terug voor de voeten van de invaller, die op karakter door gaat en de bal in de verre hoek schuift. De ontlading bij die dikverdiende gelijkmaker is groot. DOSKO was uiteraard teleurgesteld maar zakte in de tweede helft te ver weg om aanspraak op de drie punten te mogen maken. In de eerste periode is DOSKO nog steeds lijstaanvoerder maar TEC kan wanneer de gestaakte wedstrijd tegen Gemert wordt uitgespeeld de koppositie overnemen. Volgende week speelt UDI op zaterdagavond het duel in Breda tegen Baronie.

Foto: Gerard Bekmans

Dongen - Schijndel/de Wit 3-2 (0-2)

zondag 26 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling Dongen: Jamil Kools, Floris Wouters, Jan Gerrits , Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Rick Vervaert , Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Tom Kolkert
Wissels Dongen: Rob Roovers , Jaap van der Waarden, Daan Poelmans, Djordi Smout, Mart van Bree jr.
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Jordi van Lijssel, Maarten Geerts, Rik van den Broek, Jorg Schapendonk, Koen Bollen, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Dirk van Eck, Sander Egmond , Sjaak Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Robin van Schijndel, Roy Schellekens, Leroy Verhagen , Anwar Tuithof
 
Scheidsrechter: Grinsven M. van
Dongen Minuut Schijndel/de Wit
11   Dirk van Eck
42   Sander Egmond
Daan Poelmans Rick Vervaert 46  
Paul van Zon 49  
Tom Kolkert 52  
52   Leroy Verhagen Koen Bollen
65   Tom Pijnenburg
76   Anwar Tuithof Dirk van Eck
Tom Waltman 89  
Robert Mutzers 90 + 4

Dongen heeft vanmiddag door in de 94e minuut te scoren de volle winst kunnen pakken tegen Schijndel/de Wit, Robbert Mutzers scoorde de 3-2. Voor rust zag het er nog niet naar uit dat Dongen deze wedstrijd zou winnen, met de rust stond het nl 0-2 voor de gasten uit Schijndel/de Wit. Na rust scoorde Dongen in een kort tijdbestek de 1-2 en de 2-2. Beide ploegen kregen hierna nog kansen maar uiteindelijk was Dongen de gelukkigste.

Website: Dongen

Dolle vreugde bij Dongen.

Foto: website Dongen

Groene Ster - TOP 5-3 (3-0)

zondag 26 oktober 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Thoonen J.J.W.
Toeschouwers: 250
Groene Ster Minuut TOP
Dylan Zwartjes 0  
Maikel van Kesteren 22  
Emil Miljkovic 26  
Maikel van Kesteren 31  
Emil Miljkovic 45  
Dwayne van Westering 65  
76   Quincy Broers
Merijn de Haan (Eigen doelpunt) 80  
87   Rob van Sonsbeek
Levi ten Brink 90 + 4

TOP te laat wakker tegen Groene Ster

HEERLERHEIDE - Een busreis van Heerlerheide naar Oss duurt lang. En al helemaal als je naar huis gaat met een nederlaag op zak. Sv TOP kende geen gelukkige zondagmiddag op bezoek bij Groene Ster. De Limburgers wonnen met 5-3 en gaan daardoor de Ossenaren voorbij op de ranglijst in de Hoofdklasse B.

Groene Sterk begon sterk aan de wedstrijd en drong de bezoekers terug op eigen helft. De grootste kans in de beginfase was echter voor de Ossenaren. Spits Rob van Sonsbeek was dichtbij een doelpunt, maar doelman Willem-Jan Thijssen bracht redding met zijn voet. In de rebound was een Limburgse verdediger net eerder bij de bal dan de instormende Stijn Rambach. Na iets meer dan twintig minuten spelen opende Groene Ster de score. Bas de Bruijn kon eerst nog een schot van Emil Miljkovic keren, maar in de rebound was het Maikel van Kesteren met de 1-0. Snel na de openingstreffer verdubbelde Groene Ster de stand. Miljkovic toonde zijn klasse door een vrije trap fraai over de muur en in de goal te krullen. Van Kesteren benadeelde zijn ploeg echter na de 2-0 stand. Hij trapte na richting TOP-speler Tobi Steeg en moest van de scheidsrechter met een rode kaart het veld verlaten. Dom van Van Kesteren, maar in plaats van dat TOP terug in de wedstrijd kwam, werd het nog voor het rustsignaal 3-0. Opnieuw Miljkovic scoorde door eerder bij de bal te zijn dan De Bruijn en zijn hoofd tegen het leer te zetten.

Comeback
Groene Ster had dan wel een mannetje minder, na ruim een uur was het duel definitief beslist. Een ingooi werd doorgekopt en belandde bij Dwayne van Westering. Hij klopte De Bruijn met een droog schot. TOP leek op weg te zijn naar een ruime nederlaag, maar een kwartier voor tijd kreeg de stand een iets beter aangezicht toen Quincy Broers een voorzet van Erkin Erciyas binnenwerkte. Tien minuten voor tijd werd het zelfs 4-2. Fazli Ibis stond op de juiste plek bij een vrije trap van Van Sonsbeek en bracht de spanning terug. Het werd helemaal billen knijpen voor Groene Ster na de 4-3 van Van Sonsbeek. De 4-4 hing in de lucht en dat zou een sensatie zijn geweest. Een goal die echter niet meer zou vallen. Balverlies bij TOP zorgde voor een snelle uitval van Groene Ster met Levi ten Brink als eindstation: 5-3.

Facebook: SV TOP

AWC - Blauw Geel '38/JUMBO 0-3 (0-1)

zondag 26 oktober 2014 om 14:00
 
Opstelling AWC: Stijn Verharen, Adrian Javad Kalmarzy Sabet, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Floyd Watson, Joost Loeffen, Wiebe Veltmaat, Jorrit Giesbers, Gijs de Kleyn, Jordy de Kat, Lennart Nieuwenhuis
Wissels AWC:
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Desley Schilders, Giovanni Henskens, Guus Peters, Sander van Weert, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Danny Verbakel, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Coen van Zutphen, Mustafa Guler, Bryan van Deursen, Nicky Scheepers
 
Scheidsrechter: Dongen B. van
AWC Minuut Blauw Geel '38/JUMBO
33   Sofian el Kaddouri
52   Brian Peters
58   Murat Korkmaz
72   Mustafa Guler Murat Korkmaz
Floyd Watson 80  
83   Brian Peters
84   Nicky Scheepers Guus Peters
85   Bryan van Deursen Brian Peters

Zondag 26 oktober toog Blauw Geel naar Gelderland. Wijchen was de plaats van bestemming en promovendus Alverna Wijchen Combinatie de tegenstander. De ploeg uit Wijchen had inmiddels vijf punten verzameld o.a. door een gelijkspel in Tiel bij TEC en een gelijkspel in de laatste competitieronde uit in Breda bij Baronie. Een overwinning werd in eigen huis behaald op Schijndel. Blauw Geel won in de laatste competitieronde met 2-1 van Gemert en afgelopen week speelde men voor de districtsbeker en won men met 0-10 van HRC’27. Trainer Erwin v Bruegel kon geen beroep op de al langer geblesseerde spelers en daar was nu ook nog Gerke v Akker met een blessure bijgekomen. Giovanni Henskens schoof daardoor naar het hart ban de defensie en Sten v Vessem kwam op de linksback positie te spelen.

Door: Antoine van der Cammen

AWC mocht om 14.00 uur de aftrap verrichten. Vervolgens zou Blauw Geel de lakens uitdelen. Al in de 1e minuut kreeg het een riante kans. Uit een vrije trap, na een overtreding op Sander v Weert, was het Sofian El Kaddouri die de bal vlak voor de doellijn niet goed kon raken. Vijf minuten later was men nog dichter bij een doelpunt. Wederom uit een standaard situatie. Danny Verbakel mag een vrije trap nemen maar ziet de bal via de vingertoppen van de AWC doelman via de onderkant van de kruising terug het veld in komen waar Guus Peters de rebound wil koppen maar een verdediger met een te hoog geheven been de bal kan weg trappen ook omdat de scheidsrechter dit goed vind. Het spel speelt zich voortdurend af op de helft van AWC. In de 20e minuut is het Desley Schilders die zijn inzet vanuit een corner voor het doel ziet langs gaan ook omdat Guus Peters er net niet meer bij kan. Een doelpunt kan niet uitblijven en blijft dan ook niet meer uit. In de 33e minuut is het raak. Blauw Geel krijgt op de rechterflank een vrije trap aan de zijlijn. Guus Peters kan de bal doorkoppen en via het hoofd van Sofian El Kaddouri gaat de bal in het doel: 0-1. In de 38e minuut verzuimt Guus Peters de marge te vergroten. Brian Peters heeft een goede actie in huis en een pass op maat voor Guus. Guus schiet de bal echter recht op de AWC doelman en daaruit volgt direct de grootste kans tot dat moment van AWC. Gelukkig is ook hen inzet recht op de doelman en Sander Maas kan de bal prima pakken.

Een ongewijzigd Blauw Geel keert terug van de thee. Wie verwacht had dat AWC meer zou gaan aandringen kwam bedrogen uit. Het spel gaat door zoals voor de rust en AWC zakt massaal in. In de 51e minuut had de score verder kunnen oplopen. Danny Verbakel had een prima actie met voorzet in huis maar Guus Peters kwam net te laat inlopen om de bal een beslissend zetje te geven. Een minuut later is het wel raak. Brian Peters snelt schuin op het doel af. Hij verrast vervolgens de doelman met een snoeihard schot in de korte benedenhoek: 0-2. Het duel lijkt gelopen. Even vergeet Blauw Geel door te voetballen of is het dat AWC de spelstijl probeert te wijzigen want de bal is vaker op Blauw Geel helft te vinden. Niet dat AWC echt gevaarlijk wordt. Blauw Geel krijgt weer grip op het duel en net op dat moment krijgt AWC de grootste kans. Een inzet uit een voorzet van hun rechterflank, wordt door Sander Maas nog net aangetikt waardoor de bal op de lat komt. In de 82e minuut laat Danny Verbakel weer een goede actie volgen door een prima voorzet. Bij de tweede paal lijkt Sofian El Kaddouri de bal te kunnen binnen tikken maar de bal blijft net voor de doellijn liggen waarna de AWC defensie kan opruimen. In de 83e minuut is het wel weer raak. Wederom actie en voorzet van Danny Verbakel en nu komt de bal bij Brian Peters. Hij loopt weg bij de verdediging en omzeilt de doelman waarbij het geluk heeft dat hij de bal met de kluts mee krijgt waarna hij de bal makkelijk in het lege doel kan schuiven: 0-3. De wedstrijd is gelopen en Erwin v Breugel voert nog een paar wissels door. De score had vlak voor tijd nog hoger kunnen oplopen maar Mark Dobbelsteen in de 89e minuut wil de bal eerst aannemen om vervolgens te schieten en is dan net te laat. En in de 90e minuut kan Danny Verbakel quasi alleen op de doelman af maar een goed mee gelopen verdediger wil hij nog uit spelen. Dat mislukt waarna hij de bal breed legt op de ingevallen Bryan v Deursen en hij stuit op de doelman.

Blauw Geel wint hoog verdiend met 0-3 in Wijchen. Het speelde een goede degelijke wedstrijd ondanks weer enkele noodzakelijke positiewisselingen. Brian Peters had veel dreiging maar voerde zijn acties soms te ver door of maakte verkeerde afspeelkeuzes. Zeker positief waren zijn twee doelpunten. AWC was misschien wel een tegenstander die vandaag niet erg gevaarlijk was met pover spel. Maar juist ook die wedstrijden moeten gewonnen worden. Volgende week weer een bekende en wel vv Dongen. Voor Blauw Geel altijd een hele moeilijke tegenstander. De Geel/Blauwen uit Dongen wonnen vandaag misschien wel verrassend moeizaam in eigen huis van de Geel/Blauwen uit Schijndel. Het werd (slechts) 3-2.

Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Sander Maas,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Desley Schilders Sander v Weert,
Middenveld: Mark Dobbelsteen, Soffian El Kaddouri, Murat Korkmaz (72e min. Mustafa Guler),
Voorhoede: Danny Verbakel, Guus Peters (84e min. Nicky Scheepers), Brian Peters (85e min Bryan v Deursen).

Scheidsrechter: Dhr. B. van Dongen
Ass. Scheidsrechters: Dhr. J. Weigergangs en Dhr. F. Kok

Kaarten: Geel:
A.W.C.: geen
sv Blauw Geel’ 38: 58e min. Murat Korkmaz,

VERSLAG AWC:
26-10-2014: BLAUW GEEL TE STERK VOOR AWC
AWC kwam tegen het bezoekende Blauw Geel uit Veghel duidelijk te kort. De bezoekers heersten op alle fronten. Pas na een klein uur kwam AWC enigszins terug,maar verder dan een schot op de lat kwam de ploeg van trainer Remko Bicentini niet. Uitblinker Brian Peters bracht uiteindelijk de stand op 0-3.
Blauw Geel nam direct vanaf het begin AWC in de tang. De Wijchenaren kwamen sporadisch bij het doel van keeper Sander Maas, die daardoor een rustige middag had. Toch duurde het tot de 33e minuut voordat de bezoekers het overwicht ook in de stand tot uitdrukking konden brengen. Na een gemakkelijk gegeven vrije trap voor Blauw Geel kopte Sofian Kaddouri voortreffelijk in. Hierna kreeg AWC twee kansen, maar de schoten van Jorrit Giesbers waren een gemakkelijke prooi voor de keeper.
Ook na de rust bleven de bezoekers de bovenliggende partij en dit resulteerde dan ook in een tweede doelpunt. Uitblinker Brian Peters was de maker. Doelman Stijn Verharen werd in de korte hoek verrast. Hierna stokte het veldspel van Blauw Geel. De spelers raakten geirriteerd, naar het leek, omdat ze AWC niet de genadeklap konden toebrengen.
De wedstrijd leek een heel ander gezicht te krijgen en dat had zomaar kunnen gebeuren toen Floyd Watson uit het niets, op aangeven van Jordy de Kat, de lat trof. Na ruim een kwartier hervonden de bezoekers zich weer. In de 82e minuut mocht Brian Peters op randje buitenspel doorgaan en versloeg doelman Stijn Verharen in tweede instantie. Hierna was de wedstrijd gespeeld.
Trainer Remko Bicentini liet in de 80e minuut de 17 jarige Laurens Loenen (zie foto) zijn debuut maken. Het zal niet voor de laatste maal zijn dat we deze a- junior kunnen vernoemen.
Komende zondag gaat AWC op bezoek bij De Valk. Het wordt een duel tussen de nummer 11 en 12 van de ranglijst. Een belangrijke 6-puntenwedstrijd zullen de voetbalkenners zeggen. De wedstrijd in Valkenswaard begint om 14.30 uur.
Scoreverloop: 33. Sofian Kaddouri 0-1, 52. Brian Peters 0-2, 82. Brian Peters 0-3
Opstelling: Stijn Verharen, Ato Cardna, Joost Loeffen, Dielke van Eeuwijk, Wiebe Veltmaat, Lennart Nieuwenhuis, Floyd Watson (80.Laurens Loenen), Jorrit Giesbers, Jordy de Kat, Gijs de Kleyn, Adrian Javad

Deurne - TEC 1-6 (1-2)

zondag 26 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Erwin van den Broek, Stan Respen, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, René Brouwers, Ronald Joosten, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Maarten Vos
Wissels Deurne: Maikel Verberne, Mark Louwers, Jan Kuipers, Roy Tulmans
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Gregory Viereck, Léon Hese, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Mohammed Nouri
Wissels TEC: Erwin van Schilt, Erik van Dee, Jesper Brocks, Jeffrey Arends, Jip Bartels, Richard van Rijn, Sven van Ingen
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
Deurne Minuut TEC
Stan Respen 9  
25   Kurtley de Windt
26   Walter Kiomegni
34   Joël Sanaky
Harm van der Steen 35  
46   Jip Bartels Kurtley de Windt
46   Sven van Ingen Walter Kiomegni
53   Jip Bartels
65   Jip Bartels
Jan Kuipers Dennis Groen 70  
Roy Tulmans René Brouwers 70  
73   Erik van Dee Gregory Viereck
83   Jip Bartels
90   Nehemia Sanaky

OSS '20 - de Valk 3-0 (1-0)

zondag 26 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Jevaro Ikanubun, Joris Razenberg, Martijn Kuijpers, Erwin Stadhouders, Kevin Maasdijk, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Bob van Lith, Ferhat Coskun, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Kevin Maassen, Tim van der Stap, Carlo Nelissen, Jeffry van Oss, Martijn van de Sande
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Antwan Rijkers, Bas Gulpers, Max Jansen, Ibrahim Danisic, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Rinke Pennings, Wouter de Kramer, Joris Hermans, Luuk Broers
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Bas Crijnen, Nawid Sadat, Thijs Heus, Tim Keijzer
 
Scheidsrechter: Mulder J.R.
OSS '20 Minuut de Valk
Tony de Groot 25  
31   Koen van Steensel
44   Ibrahim Danisic
46   Thijs Heus Ibrahim Danisic
Tony de Groot 67  
72   Rinke Pennings
Richard van der Venne 73  
Carlo Nelissen Joris Razenberg 74  
74   Tim Keijzer Rinke Pennings
81   Bas Crijnen Joris Hermans
Martijn van de Sande Bob van Lith 83  
87   Max Jansen
Jeffry van Oss Ferhat Coskun 88  

OSS 20 boekt ruime overwinning op De Valk

De Valk heeft na een vrij weekend het goede spel van de laatste twee wedstrijden niet weten door te trekken in de wedstrijd tegen OSS 20. De Ossenaren waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en boekten een verdiende 3-0 overwinning, maar hoe anders was de wedstrijd gelopen als scheidsrechter Mulder in de 26ste minuut een overtreding op Rinke Pennings in het strafschopgebied een penalty had gegeven aan De Valk. In die daaropvolgende aanval wist Tonnie de Groot de score te openen en speelde OSS 20 een gewonnen wedstrijd.

Het eerste gevaar in de wedstrijd kwam op naam van middenvelder Rinke Pennings die uit een hoekschop van Wouter de Kramer bijna raak wist te koppen, maar na een scrimmige voor het doel van de thuisploeg kon OSS 20 opgelucht ademhalen. Nog binnen het kwartier kreeg OSS 20 twee grote kansen om op voorsprong te komen. Een schot van vleugelaanvaller Bob van Lith werd losgelaten door De Valk doelman Cas Peters en daar leek Ferhat Coskun van te profiteren, maar de rappe aanvaller treuzelde te lang in de afronding. Enkele minuten later werd diezelfde Ferhat Coskun de diepte ingestuurd door Tonnie de Groot en kon vrij op het doel van Cas Peters afgaan en stuitte in de afronding op de Valkenswaardse doelman. Na bijna een half uur spelen leek De Valk een strafschop te krijgen na een vlotte aanval over de linkerkant toen Wouter de Kramer de inlopende Rinke Pennings bediende en in het strafschopgebied onderuit werd, maar scheidsrechter Mulder oordeelde anders en dat zou enorme gevolgen hebben. In de daaropvolgende aanval van de thuisploeg wist Bob van Lith goede het overzicht te bewaren en speelde de bal breed op de vrijstaande Tonnie de Groot die eenvoudig de Ossenaren op voorsprong schoot 1-0. Dit zou tevens de ruststand betekenen.

In de tweede helft kwam bij De Valk Thijs Heus in de ploeg ten koste van Ibrahim Danisik. Diezelfde Thijs Heus kwam na bijna een uur spelen een teenlengte tekort om een schot van Wouter de Kramer binnen te glijden. Enkele minuten later was er op het middenveld balverlies bij Rinke Pennings en daar leek Tonnie de Groot na een knappe individuele actie van te profiteren, maar zag zijn inzet met moeite gekeerd worden door doelman Cas Peters. Vlak daarna een identieke situatie maar nu was het Jur Rademakers die balverlies leed en Tonnie de Groot met een mooie pass Bob van Lith lanceerde die zijn gepareerd zag worden door Cas Peters. Het werd een open wedstrijd waarin duidelijk was dat er doelpunt in de lucht hing en die zou twintig minuten voor tijd ook vallen, toen andermaal Tonnie de Groot wist te scoren door een lange pass goed te controleren en de verdedigers van De Valk te snel af was en beheerst de 2-0 in de verre hoek wist te plaatsen. De thuisploeg drukte door en maakte binnen enkele minuten ook de 3-0 toen Bob van Lith in het strafschopgebied zijn hielen liet zien aan verdediger Bas Gulpers en de bal terug legde op Richard van de Venne die beheerst afrondde. De wedstrijd was definitief gespeeld en bijna kwam OSS 20 in de blessuretijd nog op een 4-1 voorsprong, toen Richard van de Venne zijn lob van de doellijn gehaald zag worden door vleugel verdediger Max Jansen.

Zo leed De Valk een verdiende nederlaag in Oss en wist de ploeg niet het niveau te halen van de wedstrijden tegen Baronie en tegen DOSKO. Volgende week voor De Valk een waar 6-puntenwedstrijd, dan zal AWC uit Wijchen op Sportpark Het Valkennest op bezoek komen dat een punt meer heeft als De Valk. Dan zal de ploeg van Frank Weijers het in ieder geval moeten doen zonder Rinke Pennings die tegen OSS 20 zijn vierde gele kaart van het seizoen kreeg.

Foto: website de Valk

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!