Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

Foto: twitterpicture@bndestemvoetbal

 

 

Dongen aan kop.

Door het gelijke spel (0-0) van koploper Gemert bij UDI '19/Beter Bed is Dongen de nieuwe koploper van de Hoofdklasse B. De formatie van oefenmeester Ron Timmer wist namelijk zelf wel te winnen. Door doelpunten van Kolkert, Poelmans en 2 maal invaller de Bont werd AWC met 4-0 verslagen.

Blauw Geel '38/Jumbo ging verrassend onderuit. Schijndel/de Wit stond met de rust met 3-1 voor. Invaller van der Sande verkleinde vanaf de penaltystip nog wel de achterstand tot 3-2, maar verder kwamen de Veghelnaren niet. 

TEC boog een 0-1 tegen Baronie om in een klinkende 4-1 zege. Léon Hese was met 2 doelpunten en een rode kaart (2 keer geel) de opvallendste man aan de kant van de ploeg uit Tiel.

Groene Ster schoot in slechts 5 minuten tijd de opgelopen 0-2 achterstand tegen DOSKO aan flarden. Gielkens, Bejas en van Westering waren verantwoordelijk voor dit huzarenstukje. Extra leuk voor de jubilerende Groentjes. Achtereenvolgens Maikel van Kesteren (250 officiële wedstrijden), David Thijssen (200 officiële wedstrijden), Kenny Tokaya en Willem-Jan Thijssen (beiden 150 officiële wedstrijden).

Dongen - AWC 4-0 (2-0)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling Dongen: Rob Roovers , Floris Wouters, Jan Gerrits , Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Daan Poelmans, Rick Mulder, Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Tom Kolkert
Wissels Dongen: Timen Beijes, Jaap van der Waarden, Djordi Smout, Lucas Barbosa Brito, Sander de Bont , Thomas Mertens
 
Opstelling AWC: Stijn Verharen, Dielke van Eeuwijk , Floyd Watson, Jim Toonen, Joost Loeffen, Jorrit Giesbers, Mannes Giesbers, Floyd Schoenaker, Gijs de Kleyn, Jeffrey Tangerink, Jordy de Kat
Wissels AWC: Dennis de Koning, Jaap Jansen, Jaïr Roos, Laurens Loenen
 
Scheidsrechter: Berkel M. van
Dongen Minuut AWC
Tom Kolkert 3  
Daan Poelmans 27  
Sander de Bont 70  
Sander de Bont 90  

Dongen pakt de koppositie

4-0 winst op zwak AWC

Na de gewonnen wedstrijd tegen de nummer 14 AWC kregen de spelers van VV Dongen een staande ovatie van de trouwe aanhang. Niet alleen omdat het de eerste plaats op de ranglijst heeft veroverd, maar meer door het feit dat VV Dongen in 2014 niet heeft verloren op eigen veld. De 4-0 winst op AWC was een slechte afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Het was de middag van de kansen.

Trainer Remko Bicentini van AWC had complimenten voor de Geelblauwe formatie uit Dongen; “ Ja, helemaal terecht. VV Dongen was op alle fronten beter en we liepen te snel achter de feiten aan.” De wedstrijd was nog geen twee minuten onderweg toen VV Dongen aan de rechterkant van het veld een vrije trap mocht nemen. Linkspoot Paul van Zon draaide de bal richting tweede paal waar de bal in een kluwen van spelers in het doel belandde. Tom Kolkert toucheerde de bal waardoor hij de goal op zijn naam kreeg, maar het grootste aandeel zat in de trap van Paul van Zon.

“Ons doel was om de nul zolang mogelijk te houden en met speldenprikjes de verdediging van VV Dongen te verrassen. Het doelpunt doorkruiste eigenlijk alle plannen.” Het krachtverschil kwam mede tot uiting door het continue druk zetten van het team van Ron Timmers. AWC kreeg geen kans om de bal rond te spelen, waardoor het een eenzijdig duel werd. Ondanks het soms te lage tempo kon VV Dongen veelvuldig voor het doel van AWC keeper Stijn Verharen verschijnen. Het foutje dat hij maakte in de tweede minuut bij het doelpunt, “In de 5-meter moeten de ballen voor de keeper zijn,” aldus Bicentini, wist hij menigmaal redding te brengen op de talloze gevaarlijke situaties. Zijn college Rob Roovers had daarentegen een zeer rustige middag. Hij werd betrokken bij terugspeelballen en bij de stand 3-0 mocht hij in de 81e minuut zijn eerste redding verrichten.

“Er lopen bij VV Dongen een aantal jongens rond die Topklasse-waardig zijn en tel daarbij op dat ik met een volle ziekenboeg zit dan zegt het genoeg over het verschil in kwaliteit. Zelfs zonder Rosalia is VV Dongen in staat om haar eigen spel te blijven spelen. Overigens wil ik de blessures niet als excuus opvoeren, je begint altijd met elf tegen elf.”

Ron Timmers glunderde van oor tot oor: “Als ik aan het begin van het seizoen had gezegd dat we zonder Rosalia, Kops, Beijes, de Bont en Kamaci op 28 punten zouden staan had je me compleet uitgelachen.” Het zegt iets over de kwaliteiten van de trainer van VV Dongen. Hij zorgt ervoor dat zijn team van minuut 1 tot minuut 90 scherp blijft. Het collectief dat hij gesmeed heeft werkt hard voor elkaar en het begint zijn vruchten af te werpen. De man die zijn team bewust heeft gemaakt dat voetballen in de Hoofdklasse topsport is kreeg een groot applaus in de kantine toen voorzitter Angela Janssen bekend maakte dat Timmers zijn contract voor een jaar heeft verlengd.

VV Dongen maakte er een mooie pot van voor de hondstrouwe supporters en smeerde de doelpunten keurig uit over de hele wedstrijd. In de tweede minuut de 1-0, in de 27e minuut de 2-0 door een schot van Daan Poelmans vanaf de rand 16-metergebied. Bij dit doelpunt was er even sprake van enige consternatie, want de bal werd door een van de verdedigers van AWC van achter de doellijn terug het veld ingeschoten. De oplettende assistent scheidsrechter maakte zijn scheidsrechter hier op attent en deze wees resoluut naar het midden. De 3-0 kwam in de 69e minuut en de 4-0 viel net voor het laatste fluitsignaal. Invaller Sander de Bont nam beide treffers voor zijn rekening en gaat hiermee de concurrentie met Tom Kolkert aan. Kolkert die overigens de laatste wedstrijden laat zien dat hij steeds beter en slimmer wordt. Op het einde van de wedstrijd stonden beide spitsen nog in het veld. Timmers had zijn wisselspelers ook nog de kans gegeven om te genieten van het superieure spel van zijn ploeg. Lucas Barbosa Brito (!), want dat is zijn naam, verving Robert Mutzers, Jaap van der Waarden viel in voor Tom Waltman en Sander de Bont had de plaats ingenomen voor de excellerende Rick Mulder. Het geeft aan dat VV Dongen breed in zijn talenten zit. Trainer Ron Timmers kan er alleen maar blij om zijn. Zo ook de supporters, want waar gaat dit naartoe? Op 25 januari wordt de competitie vervolgd met de wedstrijd tegen de huidige nummer twee Gemert. Zij kunnen “Herbsmeister” worden als ze in het restant van de wedstrijd (aanstaande zondag 21 december) tegen TEC (nog 38 minuten met een 1-0 voorsprong voor TEC) de gelijkmaker weten te produceren. Gebeurt dat niet dan blijft VV Dongen de koploper en duurt het sprookje voort!

Website Dongen

UDI '19/Beter Bed - Gemert 0-0 (0-0)

zondag 14 december 2014 om 14:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Thijs van Hoeij, Nick van Dijk, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Abdes Assouiki, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Lars van Geelkerken, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Denny Witjes, Tomas Hendriks, Bart van Schijndel, Robin van Cuijk, Robin Walk, Michiel van Zuidam
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Kees Brugmans, Mark van Dijk, Tufan Koca, Bart van Berlo, Erik van Dijk, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, René Paardekooper, Geert van den Bosch, Jens Leijten, Jeffrey Driessen, Ronny van den Elzen
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
UDI '19/Beter Bed Minuut Gemert
Ritchie Sam Anpong 21  
34   Geert van den Bosch Mark van Dijk
46   Jens Leijten Jasper Lalisang
62   Kees Brugmans
Bart van Schijndel Tim Wolf 73  
Thijmen de Ruijter 77  
78   Tufan Koca
Robin Walk Randy Hofmeijer 83  

Ondanks de vele regenval van de laatste dagen kon er vandaag gewoon afgetrapt worden in Uden. Het werd een wedstrijd zonder veel momenten voor het doel. De beste kansen waren voor de Udenaren maar doelman van Ommeren redde twee keer bekwaam. Op het einde van de partij kwam Gemert iets meer opzetten zonder echter tot echte kansen te komen.

De Udenaren begonnen vandaag in dezelfde opstelling als de afgelopen drie wedstrijden welke alle drie winnend afgesloten werden. Het eerste wapenfeit van de wedstrijd was een strak schot van Hofmeijer welke net naast ging. Aan de andere kant kopt van Pol ruim over het doel. De volgende goede kans kwam toen Wolf een goede actie op links had en de bal afgelegd werd op Lars van Geelkerken. Zijn schot met links ging helaas naast het doel. De rest van de eerste helft ging redelijk gelijk op zonder echt gevaar voor het doel. Bij Gemert gaat dan aanvoerder Marjk van Dijk geblesseerd naar de kant en wordt vervangen door Geert van den Bosch. Vlak voor de rust was er weer een mogelijkheid voor UDI toen Joep van Geelkerken na een vloeiende aanval besloot met een schot welke ook naast het doel terecht kwam.

Na de rust is het weer UDI dat de aanval zoekt. Na een voorzet van Joep van Geelkerken knikt Wassenberg goed in maar doelman van Ommeren tikt de bal uit de benedenhoek. Na ruim een kwartier krijgt UDI een vrije trap te nemen op zo'n twintig meter van het doel. Dick Smits zet zich achter de bal en krult de bal over het doel maar doelman van Ommeren weet ook deze inzet te pareren. In de opvolgende periode mikken Wassenberg en Lars van Geelkerken de bal nog eens naast. In de laatste tien minuten probeert Gemert nog aan te zetten maar gevaar levert het niet meer op. De strijd tegen de koploper levert UDI dus maar een puntje op terwijl stiekum toch gehoopt was op iets meer.

Website UDI '19

Schijndel/de Wit - Blauw Geel '38/JUMBO 3-2 (3-1)

zondag 14 december 2014 om 14:30
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Job Gevers, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Jorg Schapendonk, Koen Bollen, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Bas Wagenaars, Sander Egmond , Sjaak Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Jordi van Lijssel, Maarten Geerts, Robin van Schijndel, Leroy Verhagen , Rick van Pinxten, Dirk van Eck
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Guus Peters, Sander van Weert, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Brian Peters , Bryan van Deursen, Nicky Scheepers, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Desley Schilders, Mustafa Guler, Emiel van der Sanden, Rolf van den Boogaart
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Schijndel/de Wit Minuut Blauw Geel '38/JUMBO
Job Gevers 9  
Sven Blummel 17  
20   Brian Peters
Sjaak Egmond 25  
Sander Egmond 26  
30   Desley Schilders Guus Peters
Bas Wagenaars 38  
Rik van den Broek 43  
51   Sten van Vessem
55   Emiel van der Sanden Nicky Scheepers
66   Mustafa Guler Bryan van Deursen
69   Emiel van der Sanden (Penalty)
Leroy Verhagen Sander Egmond 79  
Tom Pijnenburg 80  
84   Desley Schilders
Dirk van Eck Sjaak Egmond 90  

RKSV Schijndel -- sv Blauw Geel’ 38/Jumbo

SLECHTE EERSTE HELFT LUID NEDERLAAG IN

Speelronde 13 stond op het programma op zondag 14 december. Het laatste competitietreffen voor de winterstop. Blauw geel toog naar het Zuideinderpark, de thuishaven van de RKSV Schijndel. Een derby maar het publiek liep er niet voor warm. Bedroevend was de opkomst voor deze derby. Het zonnetje was weliswaar aanwezig maar een koude wind maakte het niet echt prettig vertoeven langs de lijn. Schijndel had afgelopen weekend met 3-0 thuis uitgehaald tegen niet de minste, Groene Ster, Blauw Geel deed het met dezelfde cijfers in eigen huis tegen TOP. De gastheren hebben de punten hard nodig en dat zou te merken zijn aan hun spel.

Trainer Erwin v Breugel moest zijn opstelling behoorlijk aan passen. Sofian El Kaddouri was geblesseerd en Emiel vd Sanden moest noodgedwongen op de bank beginnen. Voor hen begonnen Guus Peters en Nicky Scheepers. Blauw Geel startte nog goed. Had men in de 2e minuut de opgelegde kans benut was het waarschijnlijk een ander duel geworden, maar ja, helaas gebeurde dat niet. Brian Peters was met zijn snelheid naar de achterlijn gespurt en had een hele goede voorzet in huis. Murat Korkmaz had moeten scoren maar de Schijndelse doelman kon met een reflex de bal nog tot corner werken. Schijndel leek vooral gretiger en feller. In de 15e minuut kreeg het een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. De inzet gaat via de muur voor Blauw Geel aan de geode kant langs de paal. Toch komen de gastheren op voorsprong. In de 20e minuut is het Sven Blummel die de score opent. Hij krijgt recht voor het doel veel te veel ruimte voor een schot en hij stuurt de bal met enige precisie naar de benedenhoek waar hij prima past: 1-0. Drie minuten later wordt het al weer gelijk. Een overtreding op Nicky Scheepers levert Blauw Geel een vrijetrap op die het slim en vooral snel neemt. De schijndelnaren zijn nog verre van op positie als de bal op Brian Peters wordt gepasst. Hij weet wel raad met de vele ruimt en omzeilt vervolgens de Schijndelse doelman waarna hij de bal in het lege doel kan schuiven: 1-1. Het geluk van de snelle gelijkmaker duurt maar vijf minuten. Eerst volgt een onnodig slechte breedte pass die Schijndel balbezit oplevert middels een ingooi die het ook snel uitvoert en vervolgens grijpen sommige Blauw Geel verdedigers halfhartig en slap in waarna een Schijndelse voorzet door Sjaak v Egmond met een halve volley kan worden ingeschoten: 2-1. Trainer Erwin v Breugel had zich al geërgerd en greep kort daarna dan ook meteen in. Guus Peters werd gewisseld en in zijn plaats kwam Desley Schilders. In de 35e minuut weer dreiging van Blauw Geel maar een wederom prima voorzet van Brian Peters kan door Nicky Scheepers niet op waarde worden geschat en hij raakt de bal totaal verkeerd. In de tegenaanval weet Schijndel wel raad met iedere bal voor het doel. Sven Blummel is ditmaal op de linkerflank weg naar de achterlijn waarna hij de bal verstuurd richting tweede paal. Bas wagenaars weet wel raad met deze voorzet en glijd de bal prima binnen: 3-1. In de 41e minuut krijgt Blauw Geel een vrije trap. Desley schilders staat in het veld en krijgt dan ook de opdracht. Hij stuurt de bal prima richting de paal maar de doelman kan de bal keren en heeft daarna geluk dat enkele Blauw Gelers niet attent genoeg inlopen om de geloste bal alsnog in te tikken. Schijndel gaat rusten met een verdiende 3-1 voorsprong. Bij Blauw Geel waren enkele spelers absoluut niet op hun normale kunnen, waren er enkele te gemakzuchtig en had er wel wat meer beleving en felheid in de ploeg mogen zitten.

Na de rust een aandringend Blauw Geel. Tot grote kansen komt het vooralsnog niet. In de 55e minuut wordt de onzichtbare en laks ogende Nicky Scheepers gewisseld. Zijn vervanger is Emiel vd Sanden. Voorin wordt nu vooral beter gestoord in de opbouw van Schijndel. Toch krijgt de gastheer nog de beste kans. In de 61e minuut mag men door op randje buitenspel of daarover. De Schijndelse speler kan alleen af op Sander Maas maar kan of durft de bal niet op doel te schieten als de Veghelse doelman uitkomt. Hij besluit uiteindelijk een pass te geven op de goed mee opgelopen Sven Blummel maar de pass is absoluut niet goed en zo wordt een enorme mogelijkheid om zeep geholpen. In de 62e minuut kopt Desley Schilders een bal uit een corner maar rakelings over de lat. Schijndel komt steeds minder van de eigen helft maar houd stand. In de 70e minuut wordt Mark Dobbelsteen binnen de beruchte lijnen omver gekegeld en de scheidsrechter is resoluut: penalty. Aan Emiel vd Sanden is dit meestal wel besteed en zo ook nu want hij schiet koelbloedig binnen: 3-2. De schijndelse aanhang vond dit een cadeautje maar had vervolgens geluk dat zelden of nooit een scheidsrechter de bal voor een tweede keer op de stip legt binnen een paar minuten voor dezelfde ploeg. Nog geen minuut later wordt Emiel vd Sanden binnen het strafschopgebied met een sliding omver geschopt maar nu ziet de leidsman er niets in??!!. Of hij het niet durfde?? Toch is Blauw Geel dicht bij de gelijkmaker. In de 78e minuut ontsnapt Brian Peters aan de Schijndelse defensie maar heeft hij de pech, of mist hij de finesse, want de bal gaat rakelings voorlangs in plaats van in het doel. Schijndel komt er nu helemaal niet meer uit en corner na corner volgt voor Blauw Geel. Helaas zonder resultaat en Schijndel houd stand onder zware druk en helaas vallen sommige ballen voor Blauw Geel dan ook net niet goed.

Blauw Geel verliest en dat doet zeer. Een veel te slappe eerste helft waarbij ook nog eens spelers hun niveau helaas niet leken te halen en een gretigere en fellere tegenstander hebben de nederlaag ingeluid. De inhaal race in de tweede helft ten spijt. Blauw Geel had voor het laatst verloren in Schijndel in het seizoen 2006-2007 maar moest nu dus weer het zuur van een nederlaag proeven. Geen leuke afsluiting, prettige, afsluiting van de competitie en om zo de winterstop in te gaan.

De competitie gaat nu ijs en weder dienende weer van start op 26 januari. Toch kan men misschien nog met een goed gevoel de feestdagen in want volgend weekend staat nog een bekerduel op het programma. In Beek en Donk zal men moeten aantreden tegen tweedeklasser Sparta’ 25 voor een plaats in de volgende ronde van de districtsbeker. Ook die bekercompetitie doet ertoe en dus zal een doorgaan naar de volgende ronde moeten gaan ten koste van Sparta’ 25!!!

Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Sander Maas,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Mark Dobbelsteen, Guus Peters (30e min. Desley Schilders), Murat Korkmaz,,
Voorhoede: Bryan v Deursen (66e min. Mustafa Guler), Nicky Scheepers (55e min. Emiel vd Sanden), Brian Peters

Scheidsrechter: Dhr. R. Witlox
Ass. Scheidsrechters: Kaarten: Geel:
Schijndel: 28e min. Sjaak v Egmond, 41e min. Speler met rugnummer 5, 52e min. Job Gevers, 81e min. Tom Peijnenburg
sv Blauw Geel’ 38: 51e min. Sten v Vessem, 84e min. Desley Schilders

TEC - Baronie 4-1 (2-1)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Gregory Viereck, Léon Hese, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Mohammed Nouri
Wissels TEC: Erwin van Schilt, Erik van Dee, Massaro Latuheru, Jesper Brocks, Turgay Sagili, Jeffrey Arends, Richard van Rijn
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, Jamie Kankam, Joris Peeters, Kobus Christianen, Shane Lourens, Jordi Nijs , Rhomar Boudzra, Richard Johannes Barahira, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia
Wissels Baronie: Jari van Aard, David Vermeulen, Sander Geers, Yvan Nkundumugisha
 
Scheidsrechter: Werff R.C.P. van der
TEC Minuut Baronie
0   Sander Geers Richard Johannes Barahira
3   Jay Jay Meierdres
Léon Hese 24  
Nehemia Sanaky 38  
Nehemia Sanaky 40  
Ibrahim Aliskan 45  
Léon Hese 54  
Léon Hese 67  
Jeffrey Arends Kurtley de Windt 73  
Léon Hese 74  
78   Yvan Nkundumugisha Rhomar Boudzra
78   David Vermeulen Jonathan Constansia
Erik van Dee Joël Sanaky 81  
Joël Sanaky 82  
Jesper Brocks Mohammed Nouri 85  

Groene Ster - DOSKO 3-2 (0-0)

zondag 14 december 2014 om 14:30
 
Scheidsrechter: Peeters V.
Groene Ster Minuut DOSKO
47   Marvin Bedaf
59   Yannick Broeren
Remo Gielkens 70  
Roy Bejas 71  
Dwayne van Westering 72  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!