Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

Groene Ster - Gemert. Alaaf!

Foto: twitterpicture@Daan_Daniels

 

TOP komt er aan!

Doordat koploper Dongen haar wedstrijd tegen TEC zag worden afgelast heeft het de koppositie aan Gemert moeten laten. De zwart-witte brigade won het lastige uitduel bij Groene Ster met 2-4. Gemert had het zeker niet makkelijk in Limburg, maar wist op de juiste momenten Groene Ster pijn te doen. Na een 0-2 ruststand vonden de Groentjes via Gielkens aansluiting, maar van Pol bracht met 2 goals in korte tijd de definitieve nekslag. Buijssen zag een penalty nog worden gekeerd door keeper Thijssen, waarna Tokaya voor de 2-4 eindstand zorgde.

Blauw Geel '38/Jumbo kan ook nog steeds een gooi doen naar de titel. DOSKO werd door een late treffer van Güler met 1-0 opzij geschoven. Doelman Vendrig voorkwam vlak voor tijd tot 2 maal toe een gelijkmaker.

De revelatie van dit seizoen is misschien toch wel nieuwkomer TOP. In een wervelende show, met 3 doelpunten van clubtopscorer van Sonsbeek, werd de Valk met 6-0 naar huis gespeeld. Inmiddels hebben de Ossenaren 9 keer gewonnen en zijn ze met 27 punten uit 15 wedstrijden opgeklommen naar plaats 4.

Baronie, Deurne en Schijndel/de Wit deden in de strijd tegen degradatie zeer goede zaken. Dennis Peragon loodste de Baronnen eigenhandig langs OSS '20. Baronie staat op de veilige 10e plaats. Deurne maakte dankbaar gebruik van de offday van UDI '19/Beter Bed. Nadat Groen in de 1e helft een strafschop had gemist, was het Tulmans die net na de thee goalie Witjes wel wist te passeren, 1-0. Schijndel/de Wit won door een doelpunt van Tuithof met dezelfde cijfers van hekkensluiter AWC. AWC raakte in de beginfase via Loeffen de lat en eindigde, na een rode kaart voor van Eeuwijk, het duel met 10 man.

Groene Ster - Gemert 2-4 (0-2)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, Dylan Zwartjes, Kevin Werker, Merijn de Haan, Roy Bejas, Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Roy Janssen, Eloy Cox, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Marc van Wersch, David Thijssen, Tom Wellens, Levi ten Brink, Ramazan Koç
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Kees Brugmans, Tufan Koca, Bart van Berlo, Erik van Dijk, Jens Leijten, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Geert van den Bosch, Jeffrey Driessen, Patrick Philippart, Ronny van den Elzen
 
Scheidsrechter: Bezemer J.
Groene Ster Minuut Gemert
18   Vincent Buijssen
20   Kees Brugmans
37   Erik van Dijk
Remo Gielkens 52  
Maikel van Kesteren 58  
59   Thijs van Pol
David Thijssen Merijn de Haan 63  
Roy Bejas 64  
64   Thijs van Pol
70   Ronny van den Elzen Joost Habraken
78   Vincent Buijssen (Gemiste penalty)
79   Patrick Philippart Youri van Brussel
Kenny Tokaya 80  
Ramazan Koç Eloy Cox 83  

Foto: twitterpicture@rksvGroeneSter

Blauw Geel '38/JUMBO - DOSKO 1-0 (0-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Guus Peters, Sander van Weert, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Mustafa Guler, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Coen van Zutphen, Ahmed Abdirizak, Bryan van Deursen, Nicky Scheepers
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Nikai Derwort, Toon Jochems, Jurgen Gijzen, Paolo Fortunati, Thomas van der Spek, Jorn Hopmans , Marvin Bedaf, Tom de Bonte, Yannick Broeren
Wissels DOSKO: Mesut Kartal
 
Scheidsrechter: Vrande S. van der
Toeschouwers: 225
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut DOSKO
25   Mesut Kartal Marvin Bedaf
Mark Dobbelsteen 36  
47   Thomas van der Spek
67   Tom van Henne Tom de Bonte
71   Tom van Henne
Ahmed Abdirizak Murat Korkmaz 72  
Nicky Scheepers Guus Peters 72  
78   Iwan Geense Thomas van der Spek
79   Jurgen Gijzen
Mustafa Guler 83  
Bryan van Deursen Brian Peters 84  

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- D.O.S.K.O. (0-0) 1-0

MOEIZAME MAAR UITERST PRETTIGE OVERWINNING

Blauw Geel trad op 1 februari aan tegen het uit West Brabant afkomstige DOSKO. De ploeg uit Bergen op Zoom had afgelopen weekend thuis met 1-2 verloren van TOP. Blauw Geel zag het duel in Valkenswaard afgelast. Het was koud op het prins Willem Alexander sportpark, af en toe verscheen een waterig zonnetje en slechts 225 toeschouwers wilde deze ontmoeting zien. De eerdere ontmoeting leverde een 0-0 op.

Blauw Geel nam meteen wel het initiatief ondanks dat trainer Erwin v Breugel m.n. voorin weinig te kiezen had door het gemis van drie belangrijke krachten. Toch had er in de 5e minuut al gescoord moeten worden. Brian Peters was de man die zijn schot op de vuisten van de doelman zag belanden waarna de bal vervolgens over de achterlijn rolde. Uit de corner was er een klutsbal die gelukkig voor de DOSKO defensie viel waardoor de bal uit het strafschopgebied kon worden gewerkt. Daarna was het over met de kansen. Blauw Geel ontbeerde de kracht en het creatief vermogen om nog iets uit te richten maar speelde wel vooral op de helft van de tegenstander. Van DOSKO was totaal niets te zien en zo was het een draak van een eerste helft tussen een ploeg die wel wilde maar niet kon en een ploeg die niet eens wilde. Niet om aan te zien en het was hopen op een attractievere tweede bedrijf.

Ook nu weer was er binnen de eerste vijf minuten een grote kan te zien. Weer voor de gastheren. De bal wordt halverwege de helft van DOSKO herovert waarna Sander v Weert een puike voorzet in huis heeft op de naar de tweede paal bewegende Guus Peters. Helaas voor Guus en Blauw Geel gaat zijn inzet, hij nam de bal ineens uit de lucht, snoeihard maar rakelings over de lat. De doelman van DOSKO was kansloos geweest. DOSKO lijkt iets meer naar voren te willen voetballen en zowaar in de 55e minuut iets van dreiging. Een voorzet van de flank gaat echter aan iedereen voorbij. In de 62e minuut de derde opgelegde kans voor Blauw Geel. Vlak voor het doel is het Guus Peters die de bal maar half raakt waardoor de doelman gemakkelijk kon redden. In de rebound is de doelman kansloos op een inzet van Mustafa Guler maar is eer een verdediger die de bal voor de doellijn kan weg werken. Vaak valt dan een doelpunt aan de andere kant. Dit keer niet want op een DOSKO inzet is het Jeffrey Vendrig die met een geweldige strekking de bal naar de zijkant kan werken. In de 78e minuut ziet iedereen een bal vanuit een vrije trap van Blauw Geel vanaf de zijkant het strafschopgebied worden ingebracht. De inmiddels ingevallen Nicky Scheepers kan zijn voet niet goed achter de bal kan krijgen en de doelman het rollertje kan oprapen. In de 82e minuut krijgt Blauw Geel opnieuw een vrije trap. Mustafa Guler en Giovanni Henskens melden zich bij de bal maar het is uiteindelijk de eerst die de trap gaat nemen. Mustafa weet de bal om de muur te plaatsen en daarmee de verlossende 1-0 te scoren. De DOSKO doelman stond als aan de grond genageld en kon de bal uit het net vissen. DOSKO gooit ineens de remmen los. Blauw Geel krijgt het nog even onnodig benauwd. In de 87e minuut moet het nog een corner weggeven. De bal wordt ingebracht en komt via via, veel te gemakkelijk overigens, bij een behoorlijk vrijstaande DOSKO speler die op zo’, 6 meter voor het doel kan aanleggen. Met een geweldige reflex voorkomt Jeffrey Vendrig een pijnlijke en onterechte gelijkmaker. Pfff, de blessuretijd duurt dan terecht wat langer maar er gebeurd gelukkig niks meer.

Blauw Geel wint een slechte wedstrijd. Blauw Geel bakte er weinig van, DOSKO bakte er zowaar nog minder van. Een wedstrijd die niet echt promotie was voor de hoofdklasse. Op basis van de kans verhouding is de winst overigens meer dan terecht. Slechte wedstrijden winnend afsluiten, in eigen huis, na een winterstop, is natuurlijk erg prettig. Drie belangrijke punten worden bijgeschreven en dat met de wetenschap dat de ziekenboeg m.n. van de aanvallers leeg begint te lopen.
De achterstand op koploper Gemert is slechts drie punten!!!

Volgend weekend, mits de weergoden geen spelbreker worden, reist men af naar Oss voor het treffen met O.S.S.’ 20. De ploeg van trainer Maarten v Vugt verloor deze zondag met 2-1 in Breda van Baronie en zal de eerste punten na de winterstop allemaal in eigen huis willen houden. Wederom een belangrijke en zeker geen gemakkelijke wedstrijd!!!


Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Mark Dobbelsteen, Sofian El Kaddouri, Mustafa Guler,
Voorhoede: Murat Korkmaz(72e min. Ahmed Abdirizak) , Guus Peters (72e min. Nicky Scheepers), Brian Peters (83e min. Bryan v Deursen)


Scheidsrechter: Dhr. S. van der Vrande
Ass. Scheidsrechters: Dhr. J. Jongenotter en Dhr. J. Rutgers
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: 36e min. Mark Dobbelsteen
D.O.S.K.O: 47e min. Thomas vd Spek, 71e min. Tom v Henne, 78e min. Jurgen Gijzen

TOP - de Valk 6-0 (1-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling TOP: Bas de Bruijn, Aram Pusters, Roy Govers, Franco Kleinschiphorst, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Metin Alkir, Quincy Broers, Rob van Sonsbeek, Stijn Rambach
Wissels TOP: Roel Kuilder, Maarten Spanjers, Fazli Ibis
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Luuc Bonnema , Max Jansen, Bas Crijnen, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Wouter de Kramer, Brian Vermeer, Joris Hermans, Luuk Broers
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Dennis Boonen, Ibrahim Danisic, Nawid Sadat, Tim Keijzer
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
TOP Minuut de Valk
Serkan Ordu 12  
Franco Kleinschiphorst 47  
Stijn Rambach 54  
Rob van Sonsbeek 56  
Martijn van de Rijdt 58  
59   Ibrahim Danisic Brian Vermeer
62   Dennis Boonen Bas Gulpers
Fazli Ibis Quincy Broers 72  
76   Tim Keijzer Joris Hermans
Maarten Spanjers Franco Kleinschiphorst 76  
Roel Kuilder Bas de Bruijn 76  
81   Ibrahim Danisic
Rob van Sonsbeek 82  
83   Ibrahim Danisic
Rob van Sonsbeek 88  

De Valk loopt tegen een enorme zeperd op bij SV TOP 6-0
De Valk is de tweede seizoenshelft niet goed begonnen, in het Frans Heesen Stadion van FC Oss waar ook SV TOP zijn thuiswedstrijden afwerkt ging de ploeg van Frank Weijers hard onderuit met 6-0. In de eerste helft leek het daar nog niet op en was het door een treffer van Serkan Ordu nog maar 1-0 bij rust, maar in het tweede bedrijf draaide SV TOP de duimschroeven aan en bleef de teller steken op zes treffers voor de Ossenaren.
Categorie: De Valk 1
Ingezonden door: Marc
De Valk dat het sinds de winterstop het moet stellen zonder de vertrokken spelers Rinke Pennings(KFC Lille), Antwan Rijkers en Mustafa Kayademir(beiden Witgoor Sport) had het niet gemakkelijk in Oss en had al in de eerste minuut op achterstand kunnen staan, maar de inzet van Martijn van der Rijdt werd gesmoord door een Valkenswaards been. Na ruim tien minuten spelen viel de openingstreffer toen op aangeven van Tobi Steeg de voorzet verlengt kon worden door de inkomende Serkan Ordu en de bal in de verre hoek binnen viel 1-0. Na het eerste kwartier waarin SV TOP de wedstrijd dicteerde zakte de ploeg wat weg en kreeg De Valk wat meer grip op de wedstrijd, maar gevaarlijk werd de ploeg spaarzaam. Na een half uur spelen kregen de bezoekers de uitgelezen mogelijkheid om weer langszij te komen. Vleugelaanvaller Luuk Broers was uitgeweken naar de rechterkant en gaf een voorzet die niet goed verwerkt kon worden door doelman Bas de Bruijn van SV TOP en legde Joris Hermans de bal terug Brian op Vermeer die de bal over het verlaten doel schoor van SV TOP. Het was de eerste wedstrijd voor Brian Vermeer dit seizoen na zijn stage voor school van vier maanden in Scandinavië. Tien minuten voor rust kwam doelman Cas Peters van De Valk goed weg toen hij een voorzet van Stijn Rambach niet goed verwerkte en het geluk had dat zowel Martijn van der Rijdt als Rob van Sonsbeek niet profiteerden van de ontstane mogelijkheid.

In de tweede helft was het snel gebeurd met de spanning in de wedstrijd. SV TOP wist in vier minuten tijd driemaal het net te vinden, na een kleine tien minuten in de tweede helft was het eerst de volgend seizoen naar OJC Rosmalen vertrekkende Stijn Rambach die een aanval over de linkerkant doeltreffend afrondde 2-0. Enkele seconden later was het spits Rob van Sonsbeek die van dichtbij de derde treffer van de middag kon aantekenen 3-0. De Valk werd helemaal uit elkaar gespeeld in deze fase en na een prachtige aanval werd Martijn van der Rijdt compleet vrijgelaten in het strafschopgebied en kon eenvoudig de voorsprong uitbouwen naar 4-0. Daarna nam SV TOP weer even wat gas terug, maar was het leed voor De Valk deze middag nog niet geleden. In de slotfase was spits Rob van Sonsbeek nog tweemaal trefzeker voor de Ossenaren. Eerst was een vrije trap van zo'n 40 meter van de 21-jarige spits die achter de verbouwereerde doelman Cas Peters in het doel belandde en vlak voor tijd met een kopbal de eindstand bepaalde op maar liefst 6-0. Tussendoor verloor De Valk nog invaller Ibrahim Danisik die met tweemaal geel voortijdig de kleedkamers mocht gaan opzoeken.

Een al met al zeer pijnlijke middag voor De Valk bij de herstart van de tweede seizoenshelft en zal de ploeg volgende week zondag in de thuiswedstrijd tegen Schijndel/De Wit zich moeten zien te herstellen van deze ruime nederlaag tegen SV TOP.

Website: de Valk

Baronie - OSS '20 2-1 (1-1)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Dennis van Duin, Benny Kerstens, Jamie Kankam, Joris Peeters, Kobus Christianen, Shane Lourens, Jordi Nijs , Rhomar Boudzra, Richard Johannes Barahira, Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres
Wissels Baronie: Kevin Pimmelaar, David Vermeulen, Sander Geers, Ibrahim Ikiliau, Jonathan Constansia
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Edwin Huibers, Martijn Kuijpers, Yori Koel, Erwin Stadhouders, Joey Schuurmans, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Ferdy van den Berg, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Kevin Maassen, Jevaro Ikanubun, Carlo Nelissen, Bob van Lith, Jeffry van Oss
 
Scheidsrechter: Puts K.
Baronie Minuut OSS '20
Dennis Peragon 6  
28   Martijn van de Sande
Jay Jay Meierdres 33  
Kevin Pimmelaar 38  
39   Martijn Kuijpers (Penalty)
43   Martijn Kuijpers
Rhomar Boudzra 45  
58   Joey Schuurmans
62   Bob van Lith Joey Schuurmans
68   Carlo Nelissen Edwin Huibers
Dennis Peragon 71  
Jonathan Constansia Jordi Nijs 72  
Sander Geers Richard Johannes Barahira 78  
80   Jeffry van Oss Ferdy van den Berg
David Vermeulen Rhomar Boudzra 90  

Deurne - UDI '19/Beter Bed 1-0 (0-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Alain van den Besselaar, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Ronald Joosten, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Roy Tulmans, Stefan van der Werf
Wissels Deurne: Alex Geven, Erwin van den Broek, Job Steeghs, Stan Respen, Hein van de Kemenade
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Denny Witjes, Nick van Dijk, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Abdes Assouiki, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Lars van Geelkerken, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Tomas Hendriks, Bart van Schijndel, Robin van Cuijk, Robin Walk, Michiel van Zuidam
 
Scheidsrechter: Wesdorp M.A.
Deurne Minuut UDI '19/Beter Bed
30   Denny Witjes
Dennis Groen (Gemiste penalty) 31  
Roy Tulmans 48  
55   Michiel van Zuidam Dick Smits
Ronald Joosten 60  
70   Ritchie Sam Anpong
74   Bart van Schijndel Abdes Assouiki
Erwin van den Broek Harm van der Steen 86  

Arbitrale trio onder leiding van scheidsrechter Wesdorp.

Foto: Willy Rooyakers

Schijndel/de Wit - AWC 1-0 (0-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Job Gevers, Maarten Geerts, Roy Schellekens, Jorg Schapendonk, Koen Bollen, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Anwar Tuithof, Bas Wagenaars, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Jordi van Lijssel, Rik van den Broek, Robin van Schijndel, Leroy Verhagen , Rick van Pinxten
 
Opstelling AWC: Dennis de Koning, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Jim Toonen, Joost Loeffen, Wiebe Veltmaat, Jorrit Giesbers, Davy van Versseveld, Gijs de Kleyn, Jordy de Kat, Lennart Nieuwenhuis
Wissels AWC: Stijn Verharen, Floyd Watson, Jaap Jansen, Jeffrey Tangerink
 
Scheidsrechter: Vries J.J.M.
Schijndel/de Wit Minuut AWC
Roy Schellekens 21  
Tom Pijnenburg 28  
38   Jim Toonen
Job Gevers 50  
Anwar Tuithof 59  
60   Floyd Watson Jordy de Kat
Jordi van Lijssel Job Gevers 74  
78   Dielke van Eeuwijk
Leroy Verhagen Bas Wagenaars 80  
80   Ato Cardna
87   Joost Loeffen
Rick van Pinxten Sven Blummel 90  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!