Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

Misstap Dongen; Blauw Geel '38/Jumbo nieuwe leider.

Door de verrassende 1-0 nederlaag van Dongen bij laagvlieger Deurne en het 2-2 gelijke spel van Gemert, na een 2-0 achterstand, bij TOP is Blauw Geel '38/Jumbo de nieuwe leider van de Hoofdklasse B. De Veghelnaren wisten namelijk zelf wel te winnen. Op eigen veld werd Groene Ster door een doelpunt van Sten van Vessem (overigens zijn 2e van de middag) in de blessuretijd met 2-1 verslagen.

TEC ging het eigen sportpark de Lok hard onderuit. OSS '20 wist maar liefst 4 keer het netje te vinden. Omslagpunt was de rode kaart voor Latuheru en de daaropvolgende benutte strafschop van Koel, die de 0-2 betekende.

In de kelder werd de Valk de grote verliezer van de dag. In Breda kwam het zelf met 3-0 te kort tegen Baronie. Het zag AWC (1 maal rood: Kleyn) dat met 0-3 won bij DOSKO (2 maal rood: Fortunati en Hopmans) 3 punten dichterbij komen en Schijndel/de Wit dat met dezelfde cijfers van UDI '19 won en Deurne 3 punten weglopen.

Deurne - Dongen 1-0 (1-0)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Alain van den Besselaar, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Ronald Joosten, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Maarten Vos, Stefan van der Werf
Wissels Deurne: Maikel Verberne, Erwin van den Broek, Job Steeghs, Stan Respen, Roy Tulmans
 
Opstelling Dongen: Rob Roovers , Floris Wouters, Jaap van der Waarden, Jan Gerrits , Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Tom Waltman, Rémon Koenen, Tom Kolkert
Wissels Dongen: Timen Beijes, Rick Vervaert , Djordi Smout, Mart van Bree jr., Sander de Bont
 
Scheidsrechter: Mourabit N.
Deurne Minuut Dongen
Jan Kuipers 22  
Stefan van der Werf 40  
46   Mart van Bree jr. Paul van Zon
60   Jan Gerrits
61   Sander de Bont Jaap van der Waarden
74   Sander de Bont
77   Rick Vervaert Revy Rosalia
Roy Tulmans Maarten Vos 80  
Stan Respen Harm van der Steen 81  
Stan Versleeuwen 85  
Job Steeghs Wesley Burhenne 90  

Collectief van Deurne brengt koploper op de knieën

DEURNE WINT VAN DONGEN

DEURNE – Met de derde zege op rij zette Deurne de opmars die dit kalender jaar begon voort. Ook nu weer stond er een collectief, een team dat voor elkaar door het vuur ging. Het lukte koploper Dongen niet de muur van Deurne te slopen. Stefan van der Werf tekende vlak voor rust voor de enige en winnende treffer in een wedstrijd die een zeer spannende slotfase kende.

Deurne is met een imposante inhaalslag bezig; negen punten uit de laatste drie wedstrijden, en met name de teamspirit is weer helemaal terug. Hoewel de tegenstander misschien wat meer kwaliteit in huis had, wisten de blauw-witten redelijk eenvoudig de koploper voldoende ver van het doel te houden. Dongen kreeg maar liefst 13 corners, tegen Deurne 3, maar het was Deurne die de meeste mogelijkheden op een doelpunt creëerde.

De teen van Van der Steen

De wedstrijd begon met twee teams die elkaar redelijk in evenwicht hielden. Al in de eerste minuut was er een kans voor Van der Werf, maar hij kopte uit een corner over. Verder gebeurde er weinig opzienbarends. Tot de 34ste minuut toen Joosten op aangeven van Kuipers vanaf de rand van de zestien mocht aanleggen, maar de gedreven middenvelder, die speelde als in zijn beste jaren, raakte de bal niet goed genoeg om doelman Roovers in verwarring te brengen. Deurne was op zoek naar een moment van Dongense onoplettendheid en dat kwam er vijf minuten voor rust. Na een razendsnel uitgevoerde counter was het Van der Steen die, kenmerkend voor het Deurnespel, met een laatste krachtsinspanning met de punt van zijn schoen Van der Werf in stelling bracht. De jeugdige spits acteerde als een gelouterde speler en maakte eerst nog een schijnbeweging waarna hij doodkalm de bal voorbij Roovers schoof: 1-0. Nauwelijks twee minuten later was Van der Werf dichtbij zijn tweede treffer, maar zijn kopbal, op aangeven van Vos, ging maar net voorlangs.Spannende slotfase

De tweede helft begon met een eerste mogelijkheid voor Deurne toen Vos met het nodige fortuin in balbezit kwam en Joosten in stelling bracht. Deze kapte en schoot vervolgens van dichtbij op doel, maar Roovers had een prima reflex in huis en voorkwam zo een tweede Deurnes doelpunt. Hoewel Dongen duidelijk op zoek was naar de gelijkmaker wilde het de gasten niet echt lukken, zo vormde een verdoken schot van Koenen geen probleem voor de uitstekend keepende Van Crooij. Trainer Peter van Vugt probeerde door het inbrengen van de forse Sander de Bont, na een kwartier in de tweede helft, wat meer oorlog te maken. Dit lukte ook en Dongen werd allengs gevaarlijker. Toch was er in de 69ste minuut nog een aardige mogelijkheid voor Van der Werf, maar deze kopte uit moeilijke positie naast. Naarmate het laatste fluitsignaal naderde werd het steeds spannender. Vos viel elf minuten voor het einde geblesseerd uit en werd vervangen door Tulmans, Van den Broek verving tien minuten voor tijd Van der Steen en in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd moest ook Burhenne geblesseerd het veld verlaten voor Job Steeghs. Dongen bleef de bal maar naar voren pompen. Even leek het er nog op dat Kolkert Dongen aan een punt zou helpen, maar Van Crooij wist diens inzet in de 89ste minuut met een knappe redding onschadelijk te maken. Even daarvoor had hij een vrije trap van Van Bree die naar de kruising zeilde nog verwerkt tot corner. De goed leidende scheidsrechter Mourabit floot na een drietal serieus spannende minuten blessuretijd af en het Deurnese publiek juichte alsof het kampioenschap was binnengehaald.

Zo blij als Deurne was, zo teleurgesteld was Dongen, waar de gehele achterhoede na het laatste fluitsignaal collectief naar de grond zeeg en enige tijd uitgeteld bleef liggen.

Website Deurne

Blijdschap bij de bank van Deurne.

Foto: twitterpicture@SVDeurne

TOP - Gemert 2-2 (0-0)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling TOP: Bas de Bruijn, Aram Pusters, Roy Govers, Abed Kayyal, Erkin Erciyas, Franco Kleinschiphorst, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Metin Alkir, Stijn Rambach
Wissels TOP: Roel Kuilder, Bob Zonnenberg, Fazli Ibis, Quincy Broers
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Dennis Bouma, Tufan Koca, Bart van Berlo, Erik van Dijk, Jens Leijten, Joost Habraken, Patrick Philippart, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Mike Bruinen, Geert van den Bosch, Jasper Lalisang, Ronny van den Elzen
 
Scheidsrechter: Mulder J.R.
TOP Minuut Gemert
17   Geert van den Bosch Erik van Dijk
54   Patrick Philippart
Abed Kayyal 55  
62   Jasper Lalisang Patrick Philippart
Stijn Rambach 64  
Toby Steeg 67  
68   Vincent Buijssen
73   Ronny van den Elzen Youri van Brussel
Quincy Broers Abed Kayyal 85  
86   Joost Habraken

Gemert heeft zondagmiddag maar één punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen sv TOP. In het stadion in Oss werd het na een enerverende wedstrijd 2-2.

In het Gemertse kamp wisten ze na afloop niet goed wat te denken van de remise. Ja, Gemert toonde veerkracht en poetste knap een 2-0 achterstand weg, maar het gevoel overheerste toch dat de tegendoelpunten onnodig waren en dat één punt te weinig was op basis van de veldverhoudingen.

Gemert startte zondag met Dennis Bouma in de basis. De centrale verdediger werd lang geteisterd door een blessure en stond pas voor het eerst dit seizoen aan de aftrap. Ook Patrick Philippart startte, als rechtsbuiten.

De zwartwitten speelden een prima eerste helft maar vergaten zichzelf te belonen. De ploeg controleerde, domineerde en kreeg ook kansen, maar slaagde er niet in om de Osse doelman te verschalken. Al in de eerste minuut kreeg Philippart een mogelijkheid, maar zijn inzet werd geblokt.

Een tegenvaller was het snelle uitvallen van Erik van Dijk. Bij een actie op het middenveld liep hij een knieblessure op, waarna hij zich gedwongen moest laten aflossen door Geert van den Bosch.

In de 25e minuut kreeg Joost Habraken een schietkans, even later probeerde Thijs van Pol het met een miraculeuze poging achter het standbeen langs. Maar de 0-0 bleef op het scorebord staan en in het laatste kwartier van de eerste helft speelde TOP zich wat vaker onder de Gemertse druk uit.

Toch startten de zwartwitten met vertrouwen aan het tweede bedrijf en opnieuw was de ploeg veel vaker in balbezit dan de thuisploeg. Daarom was de verrassing zo groot dat het plotseling misging voor de Gemertenaren, met name door twee onachtzaamheden in het hart van de defensie. De eerste serieuze Osse dreiging van de wedstrijd leidde meteen de 1-0 in. De 17-jarige Abbed Kayal liep weg bij Dennis Bouma en klopte Sven van Ommeren in de verre hoek. Nauwelijks tien minuten later was het opnieuw raak. Nu profiteerde Stijn Rambach van ongelukklig ingrijpen van Bouma.

Het zeer efficiënte TOP haalde daarmee bijna een honderd procent-score uit het aantal kansen en dwong Gemert in de achtervolging. Nog maar weinigen op de tribunes hielden rekening met een Gemertse wederopstanding, maar met de veerkracht en strijdbaarheid van de zwartwitten is dit seizoen niets mis. Ook nu ging de ploeg van trainer Bert Ruijsch niet bij de pakken neerzitten.

Vincent Buijssen zorgde voor de aansluiting. Rechtstreeks uit een hoekschop draaide hij de bal in de touwen, 2-1. De prachtige treffer zorgde ervoor dat Gemert nog eens extra aanzette. TOP werd teruggedrongen. Thijs van Pol kopte bijna raak en het aantal hectische, spannende momenten in het Osse strafschopgebied nam snel toe.

TOP brak uiteindelijk een paar minuten voor tijd. Het doelpunt was fraai en kwam van de voet van Joost Habraken, die zichzelf daarmee beloonde voor een uitstekende wedstrijd. Habraken ging negentig minuten lang voorop in de strijd en was op het middenveld de motor van de Gemertse elf.

In de slotfase ging Gemert nog op zoek naar meer. Het spervuur op het doel van de Ossenaren resulteerde nog in een aantal goede mogelijkheden. Jasper Lalisang kreeg drie kopkansen, een uit een corner van Habraken, twee uit voorzetten van Tufan Koca, die in de slotfase weer op rechts speelde en zich van daaruit weer een paar keer gevaarlijk meldde in het offensief.

In de 2-2 kwam evenwel geen verandering meer. En dat leidde net als twee weken geleden tegen TEC tot gemengde gevoelens. Tevredenheid over de onverwachte remonte, ontevredenheid omdat één punt te weinig was op basis van het Gemertse spel en de veldverhoudingen.

Website Gemert

Blauw Geel '38/JUMBO - Groene Ster 2-1 (1-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sander van Weert, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Mustafa Guler, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Rinse Wiekema, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Coen van Zutphen, Guus Peters, Bryan van Deursen, Emiel van der Sanden, Nicky Scheepers
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, David Thijssen, Kevin Werker, Roy Bejas, Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Roy Janssen, Dwayne van Westering, Eloy Cox, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Marc van Wersch, Amir Ayadi, Levi ten Brink, Ramazan Koç
 
Scheidsrechter: Werff R.C.P. van der
Toeschouwers: 225
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut Groene Ster
Sten van Vessem 29  
Sten van Vessem 37  
37   Remo Gielkens (Penalty)
44   Roy Janssen
51   Dwayne van Westering
Mustafa Guler 53  
Brian Peters 55  
Guus Peters Rinse Wiekema 67  
67   Roy Janssen
73   Dave Velraeds
Emiel van der Sanden Mark Dobbelsteen 82  
Sten van Vessem 90  
Nicky Scheepers Brian Peters 90 + 1

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- Groene Ster (1-1) 2-1

IN EXTREMIS NAAR WINST

Op zondag 22 februari ontving Blauw Geel als nummer drie van de ranglijst de nummer zeven van de ranglijst: Groene Ster. De club ui Heerlerheide is de nog enig overgebleven vertegenwoordiger uit de provincie van het Brons Groen eikenhout. De ploeg van Harrie Thoma had een lastige hervatting van de competitie want het trof na de winsterstop de drie ploegen op de plaatsen 1tm3 van de ranglijst. Na het verlies in eigen huis tegen Gemert (2-4) was er afgelopen week het verlies in Dongen met 4-2. Punten pakken was dus het devies voor de Limburgers. Blauw Geel had na de winterstop het volle pond van zes punten weten te bemachtigen en wilde uiteraard de drie volle punten in eigen huis houden.

In Heerlerheide had de ploeg een hele goede wedstrijd niet met winst kunnen afsluiten en de laatste drie seizoenen was men in eigen huis tegen Groene Ster niet meer tot winst kunnen komen. Blauw Geel had het tegen DOSKO en OSS’20 lastig gehad en soms het geluk, m.n. in het begin in Oss, aan de zijde. Vandaag zou het weer een zware en moeilijke wedstrijd worden. Tot aan de 18e minuut viel er nauwelijks iets te beleven voor de ongeveer 225 toeschouwers. De eerste dreiging was toen van de gasten. Jeffrey Vendrig kan de bal uit een voorzet net wegtikken en moet dan verder uitlopen waardoor het lege doel voor de rebound open licht. De lob gaat echter huizen hoog over vanaf de rand van het strafschopgebied. De wedstrijd kabbelt voort zonder noemenswaardige hoogte punten. In de 29e minuut valt dan een treffer uit het niets. De eerste echte soepele aanval van Blauw Geel is meteen raak. Op de linkerflank net over de middenlijn wordt Rinse Wiekema aangespeelt. Hij speelt de bal in een door op de aan de zijlijn staande Murat Korkmaz die op zijn beurt de snelheid liggende links back, Sten v Vessem, aanspeelt. Sten kan vervolgens het strafschopgebied binnen en schiet de bal onder of langs de doelman door. De bal rolt nog tergend langzaam naar het doel maar gelukkig ook over de doellijn: 1-0. Drie minuten later wordt Brian Peters de diepte ingestuurd. Hij snijd het strafschopgebied binnen en zijn inzet is snoeihard maar op de vuisten van de doelman die dus uitstekend red. de corner levert niets op. Vijf minuten later speelt de leidsman een onbegrijpelijke hoofdrol. Sten v Vessem dekt zijn tegenspeler v Kesteren erg kort en deze besluit in het strafschopgebied maar eens op zijn knieën te vallen. Dhr. vd Werff ziet hierin een penalty??!! Een echt cadeautje voor de gasten want er gebeuren wel vaker ergere dingen in een strafschopgebied….. Remco Gielkens weet hier wel raad mee en laat doelman Vendrig kansloos: 1-1. In de 44e minuut wordt Rinse Wiekema op 19 meter voor het doel door Roy Janssen omver gekegeld. Giovanni Henskens trapt de bal prima voorbij de muur maar de doelman van Groene Ster kan in twee instanties de bal alsnog pakken. Nog geen 30 seconde later een nieuwe vrije trap voor Blauw Geel op de rand van het strafschopgebied om dat Dhr. vd Werff iets onreglementairs had gezien. Deze inzet van Mustafa Guler gaat over waarna het rustsignaal volgt.

Twee ongewijzigde teams keren terug en hopelijk weten zij het publiek nu beter te vermaken. Het zullen echter niet de teams zijn die het publiek vermaken, wel de leidsman met zijn optreden. In de 48e minuut Wordt Brian Peters aangespeeld. Hij kan de bal ondanks een forse overtreding nog bij Murat Korkmaz bezorgen maar die vergeet de bal op de rand van het strafschopgebied mee te nemen of op doel te richten. De speler van Groene Ster komt overigens onbegrijpelijk weg met zijn actie!! In de 51e volgt een opstootje na een “aanslag” op Sofian El Kaddouri van Roy Janssen. Deze is lsim genoeg en loopt snel bij de plek des onheils weg want dat had een directe rode kaart moeten zijn. Dhr. vd Werff fluit wel voor een overtreding maar zonder gevolgen, ja een gele kaart voor praten van een Groentje. In de 53e minuut trekt hij wel direct rood. Mustaf Guler komt onbegrijpelijk op het halfveld in met een sliding van achteren en kan terecht met een rode kaart vertrekken. Onterecht zou je ook kunnen zeggen omdat de leidsman andere overtredingen onbestraft liet!!?? Overigens zag ook hier de leidsman een kopstootbeweging van Dave Velraeds richting Mustafa Guler weer over het hoofd. In de 61e minuut ondanks een man minder weet men Rinse Wiekema in de diepte aan te spelen maar is de bal net te hard en de doelman van Groene Ster net op tijd voordat Rinse de bal over de doelman zou kunnen wippen. In de 64e minuut worden wederom twee overtredingen binnen 30 seconde van Groene Ster spelers onbestraft gelaten met kaarten en lopen de gemoederen en frustraties wederom even op. Ook weer omdat de leidsman met twee maten lijkt te meten. In de 67e minuut ziet Gerke vd Akker de kans om op te stomen als hij van achteren hardhandig door Roy Janssen wordt getackeld. De leidsman kon nu echt niet anders en trekt de gele kaart, de tweede voor deze speler, daar waar hij eerder al direct Rood had moeten krijgen nu dus toch ook rood. Alles is weer in evenwicht. In de 84e minuut veert de bank en het Veghelse publiek op als de ingevallen Emiel vd Sanden een bal stuurt op Brian Peters. Brian gaat op snelheid weer het strafschopgebied in maar zijn inzet is i.pv. gecontroleerd, ongecontroleerd, en gaat huizen hoog over. Het duel stevent af op een gelijkspel. De 90e minuut staat al op het scorebord als wederom Brian Peters het strafschopgebied in snelt. Nu gaat zijn inzet wel voorbij de uitkomende doelman, richting de tweede paal, het zou een direct doelpunt kunnen worden maar de bal zou even zo goed nog voorlangs kunnen gaan en dus was het maar al te goed dat de snelle Sten v Vessem bij die tweede paal de bal alsnog de juiste richting, voor over de doellijn geeft: 2-1. De bank en tribune ontploft van blijdschap. De aftrap wordt nog verricht maar even later fluit Dhr. vd Werff voor het laatste fluitsignaal.

Blauw Geel wint in extremis. Het was zeker niet goed wat de ploeg ten toon spreidde maar als je slechte wedstrijden weet te winnen….. Een gelijkspel was misschien het meest voor de hand liggend geweest maar de ploeg uit Heerlerheide kreeg een cadeautje en produceerde verder totaal niets. Blauw Geel had een paar kansjes en gaf weinig weg en dus op basis van de kansen is deze overwinning niet eens onverdiend. Nogmaals: Goed was het zeker niet en het zal aanstaande zaterdag zeker beter moeten. Dan namelijk reist men als koploper, mede door alle andere uitslagen is men nu koploper geworden, af naar Gemert. Gemert speelde vandaag ook thuis en kwam tegen TOP tot een 2-2 gelijkspel.

Mannen Proficiat met deze belangrijke winst. Alles uit de kast aanstaande zaterdag in Gemert voor een goed resultaat: SUCCES !!!!!!!Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Mark Dobbelsteen (76e min. Guus Peters), Sofian El Kaddouri, Mustafa Guler,
Voorhoede: Brian Peters, Rinse Wiekema (87e min. Nicky Scheepers), Murat Korkmaz (67e min. Emiel vd Sanden)


Scheidsrechter: Dhr. R. vd Werff
Ass. Scheidsrechters: Dhr. C. v Ostaijen en Dhr. E. Oosterom
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: 37e min. Sten v Vessem, 55e min. Brian Peters,
Groene Ster: 44e min. Roy Janssen, 51e min. Dwayne v Westering, 67e min. Roy Janssen, 73e min. Dave Velraeds
Rood:
sv Blauw Geel’ 38: 53e min. Mustafa Guler
Groene Ster: 67e min. Roy Janssen

TEC - OSS '20 0-4 (0-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:00
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
TEC Minuut OSS '20
41   Ferhat Coskun
Massaro Latuheru 48  
49   Yori Koel (Penalty)
69   Richard van der Venne
Sebastiaan van der Sman 72  
73   Tony de Groot (Penalty)

Foto: twitterpicture@svOSS20

DOSKO - AWC 0-3 (0-2)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Nikai Derwort, Toon Jochems, Abdullah Aslan, Jurgen Gijzen, Paolo Fortunati, Thomas van der Spek, Jorn Hopmans , Tom de Bonte, Yannick Broeren
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Gijs Retera, Mesut Kartal, Nick Nuijtemans, Steven van der Spek, Twan van Mechelen
 
Opstelling AWC: Dennis de Koning, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Floyd Watson, Wiebe Veltmaat, Jaap Jansen, Jorrit Giesbers, Mannes Giesbers, Davy van Versseveld, Gijs de Kleyn, Twan Franken
Wissels AWC: Stijn Verharen, Jim Toonen, Pascal Zoetekouw, Jeffrey Tangerink, Jordy de Kat
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
DOSKO Minuut AWC
28   Jaap Jansen
32   Gijs de Kleyn
Paolo Fortunati 32  
Jorn Hopmans 32  
40   Ato Cardna
Steven van der Spek Tom de Bonte 46  
49   Floyd Watson
Nick Nuijtemans Abdullah Aslan 58  
Jurgen Gijzen 61  
Mesut Kartal Yannick Broeren 68  
68   Jeffrey Tangerink Ato Cardna
75   Dielke van Eeuwijk
77   Jordy de Kat Mannes Giesbers
Mesut Kartal 85  
86   Jim Toonen Floyd Watson

Baronie - de Valk 3-0 (1-0)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, Jamie Kankam, Joris Peeters, Kobus Christianen, Shane Lourens, Jordi Nijs , Richard Johannes Barahira, Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia
Wissels Baronie: Jari van Aard, David Vermeulen, Scott Cameron Lomax, Ibrahim Ikiliau, Ralph van Loon
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Bas Crijnen, Ibrahim Danisic, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Wouter de Kramer, Brian Vermeer, Luuk Broers
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Nawid Sadat, Thijs Heus, Tim Keijzer
 
Scheidsrechter: Thoonen J.J.W.
Baronie Minuut de Valk
David Vermeulen Shane Lourens 15  
Jay Jay Meierdres 34  
45   Dennis Boonen
Scott Cameron Lomax Richard Johannes Barahira 63  
67   Nawid Sadat Brian Vermeer
Dennis Peragon 68  
74   Thijs Heus Wouter de Kramer
Jay Jay Meierdres 77  
78   Koen van Steensel
79   Tim Keijzer Ibrahim Danisic
Jonathan Constansia 84  
Ibrahim Ikiliau Dennis Peragon 86  
90   Nawid Sadat

Defensief De Valk kansloos ten onder bij Baronie

De Valk heeft na de overwinning van twee weken geleden op Schijndel geen passend vervolg kunnen geven, in de uitwedstrijd tegen Baronie in Breda liet De Valk (dat niet kon beschikken over Joris Hermans en Max Jansen) aanvallend amper tot niets zien en beperkte de ploeg van Frank Weijers zich hoofdzakelijk tot verdedigen. De verdedigende speelstijl leverde geen positief resultaat op met een treffer voor rust en twee in de tweede helft was het een wedstrijd om heel snel te vergeten. Doordat alle concurrenten wel de broodnodige punten wisten te behalen is het uitzicht voor De Valk er allesbehalve rooskleuriger op geworden.

De Valk kwam gevaarlijk uit de startblokken in Breda op Sportpark De Blauwe Kei tegen Baronie toen vleugelaanvaller Luuk Broers de achterlijn wist te halen in het vijandelijke strafschopgebied en de bal keurig terug legde op de vrijstaande Brian Vermeer, maar zijn inzet was veelste slap en kon eenvoudig gepakt worden door de Bredase doelman Ralf van Gestel. De thuisploeg nam in het vervolg van de eerste helft het initiatief en drong De Valk helemaal terug tot aan het eigen strafschopgebied. Het was voor Baronie moeilijk om tot doelkansen te komen door de verdedigende stelling van De Valk voor het eigen doel. Het was daarom niet verwonderlijk dat de eerste mogelijkheid voor Baronie kwam uit een vrije trap, spits Dennis Peragon ging achter de staan en schoot de bal rakelings over het doel van Cas Peters. Het werd steeds meer eenrichtingsverkeer richting het doel van De Valk en het was wachten tot de openingstreffer zou vallen en dat gebeurde na ruim een half uur spelen toen Richard Baharila Johannes aan de rechterkant doorkwam en een afgemeten voorzet gaf op Dennis Peragon die met zijn kopbal bijna Baronie al op voorsprong bracht, maar in de rebound was het Jay Jay Meierdres die adequaat reageerde en alsnog de meer dan verdiende 1-0 voorsprong binnen wist te schieten. De Valk was aanvallend machteloos en mocht blij zijn dat het met slechts een 1-0 achterstand de rust wist te bereiken.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde, Baronie had het balbezit en dicteerde de wedstrijd en De Valk kon slechts verdedigen en was aanvallend machteloos. Baronie wist na bijna tien minuten spelen in de tweede helft de voorsprong te verdubbelen, maar de inzet van de watervlugge Jonathan Constansia kon met een goede reflex uit de doelmond getikt worden door doelman Cas Peters. Ook Richard Baharila Johannes was dicht bij een treffer, maar zijn inzet werd getoucheerd en ging rakelings over de lat. Het was allemaal uitstel van executie, want uiteindelijk was het spits Dennis Peragon die op aangeven van Jonathan Constancia de bevrijdende 2-0 wist binnen te schieten en daarmee was de wedstrijd definitief beslist. De Valk kon totaal geen vuist maken en liep in de slotfase nog tegen een derde tegentreffer aan toen Jonathan Constansia met een diagonale Kopbal de verbouwereerde doelman Cas Peters geen antwoord op had en daarmee de eindstand bepaalde op 3-0. In blessuretijd liet invaller Nawid Sadat zich gaan door met een gestrekt been gevaarlijk een duel in te gaan met verdediger David Vermeulen van Baronie waarop scheidsrechter Thoonen niets anders kon dan Nawid Sadat de rode kaart te geven, waarmee de aanvaller zijn ploeggenoten dupeert en de aankomende wedstrijden met een schorsing vanaf de zijlijn zal moeten toekijken.

Al met al een zeer teleurstellende middag voor De Valk en vooral het vertoonde spelbeeld zal beter moeten wanneer de ploeg volgende week een thuiswedstrijd speelt tegen DOSKO uit Bergen op Zoom. De ploeg zal net zoals in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Schijndel de steun van onze supporters hard nodig hebben om tot een positief resultaat te geraken.

Scoreverloop Baronie - De Valk 3-0(1-0)
34. 1-0 Jay Jay Meierdres
68. 2-0 Dennis Peragon
84. 3-0 Jonathan Constansia

BARONIE
Ralf van Gestel; Shane Lourens(15. David Vermeulen), Jamie Kankam, Benny Kerstens, Joris Peeters, Richard Baharila Johannes(63. Cameron Scott Lomax), Kobus Christianen, Jonathan Constansia; Jay Jay Meierdres, Dennis Peragon(86. Ibrahim Ikiliau), Jordi Nijs

DE VALK
Cas Peters; Luuc Bonnema, Dennis Boonen, Koen van Steensel, Bas Gulpers; Bas Crijnen, Jur Rademakers, Wouter de Kramer(74. Thijs Heus); Brian Vermeer(67. Nawid Sadat), Ibrahim Danisik(79. Tim Keijzer), Luuk Broers

Schijndel/de Wit - UDI '19/Beter Bed 3-0 (3-0)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Job Gevers, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Koen Bollen, Leroy Verhagen , Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Anwar Tuithof, Bas Wagenaars, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Maarten Geerts, Rick van Pinxten, Dirk van Eck
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Denny Witjes, Nick van Dijk, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Abdes Assouiki, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Lars van Geelkerken, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Tomas Hendriks, Bart van Schijndel, Robin van Cuijk, Robin Walk, Michiel van Zuidam
 
Scheidsrechter: Mandemakers K.
Schijndel/de Wit Minuut UDI '19/Beter Bed
24   Nick van Dijk
Anwar Tuithof (Penalty) 28  
35   Sam Wassenberg
Tom Pijnenburg 38  
Tom Pijnenburg 44  
46   Michiel van Zuidam Lars van Geelkerken
46   Robin van Cuijk Nick van Dijk
46   Tim Wolf
Anwar Tuithof 46  
Leroy Verhagen 54  
71   Bart van Schijndel Joep van Geelkerken
Maarten Geerts Job Gevers 73  
Rick van Pinxten Leroy Verhagen 76  
Dirk van Eck Sander Egmond 79  
80   Randy Hofmeijer
Koen Bollen 80  
81   Randy Hofmeijer

UDI begon de wedstrijd vandaag prima maar gaf na de eerste twintig minuten de wedstrijd uit handen. Na een benutte penalty en twee keer matig verdedigen stond het ineens 3-0 voor de thuisclub. Na de rust probeerde UDI het wel maar kon het nauwelijks een vuist maken. Een zware tegenvaller in ieder geval voor het meegereisde publiek dat het zeker niet warm kreeg van het vertoonde spel.

De selectie van de Udenaren was vandaag compleet met uitzondering van doelman van Hoeij die nog altijd geblesseerd aan de kant staat. Het was trouwens met naar schatting slechts zo'n tweehonderd toeschouwers een magere opkomst van het publiek op een koud en winderig Zuideinderpark in Schijndel. De start van de wedstrijd was duidelijk voor UDI dat de thuisclub met goed positiespel volledig onder controle had. Een eerste goede mogelijkheid was er voor Wolf op aangeven van Wassenberg maar zijn schot ging rakeling naast. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Schijndel iets meer in het spel. Na vijf en twintig minuten was er de eerste echte actie voor het doel toen een schot werd gelost wat via de arm van Nick van Dijk op de paal belandde, Scheidsrechter Mandemakers gaf geel aan van Dijk en een strafschop aan de thuisploeg. Udenaar in Schijndelse dienst, Anwar Tuithof, nam de bal en schoot de pingel onberispelijk binnen. Daarmee een 1-0 voorsprong voor de thuisclub al was dat nog tegen de verhoudingen in. De treffer gaf Schijndel de nodige energie en bij UDI leek direct alle positiviteit van het begin van de wedstrijd te verdwijnen. Een goede pass op Sander Egmond bracht de Schijndelnaar oog in oog met doelman Witjes maar deze redde bekwaam. Met nog een kleine tien minuten voor de rust mag Schijndel een vrije trap nemen op zo'n 25 meter voor het doel. Tuithof zet zich achter de bal en met een hard laag schot dwingt hij doelman Witjes tot een redding. De rebound is echter voor Schijndel en voor de Udense verdediging het zich realiseert wordt de bal aan de eerste paal in een woud van benen binnen gewerkt (2-0). Schijndel houdt direct de druk op de bal en krijgt al snel weer een kans door Tuithof maar nu redt de Ruijter. In de slotminuut voor de rust is er in de Udense achterhoede een Kongolo-momentje waarbij Tom Pijnenburg alert is en dankbaar de derde Schijndelse treffer binnen schiet.

In de rust blijven van Dijk en Lars van Geelkerken in de kleedkamer achter en komen van Cuijk en van Zuidam in de ploeg. UDI start fel en krijgt ook weer de eerste kans wanneer Wassenberg uit de draai op doel schiet maar doelman Timo de Louwere met een reflex redt. Even later is het van Zuidam die een actie maakt richting doel maar ook nu is de Schijndelse doelman een sta-in-de-weg. Wanneer UDI de druk naar voren probeert te zetten geeft het achterin de nodige ruimte weg maar de Schijndelse voorwaartsen missen de scherpte. Vooral de uitstekend ingevallen van Cuijk probeert het vuurtje in de Udense ploeg aan de gang te krijgen maar helaas voor hem zijn de meeste medespelers vandaag niet in staat mee te gaan in die flow. Het aantal kleine irritaties groeit en tekenend is ook het feit dat aanvoerder Hofmeijer binnen nauwelijks een minuut twee keer geel incasseert wegens aanmerkingen op de leiding. Ook met tien man probeert UDI het wel maar verder dan een kans voor Wolf, wederom geredt door de Louwere, komt UDI niet en dus een verdiende 3-0 nederlaag. Het was vandaag sowieso de dag van de opvallende uitslagen in de Hoofdklasse B met de winst van AWC bij DOSKO, Deurne tegen Dongen maar vooral ook de 0-4 thuisnederlaag van TEC tegen OSS'20. Volgende week komt TEC naar Uden en dus treffen we dan ongetwijfeld twee getergde ploegen die zullen willen gaan voor de winst.

Website UDI '19

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!