Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

Dongen vermorzelt TOP; de Valk toont zich uiterst sportief.

Dongen heeft de misstap van vorig weekend meer dan goed gemaakt. In het thuisduel met TOP liet de ploeg van trainer Timmers er geen gras overgroeien. In een kwartiertijd stond het 4-0. Eerst was het aanvoerder Rosalia die een vrije bal van van Zon binnenschoot; de 2-0 werd na een vrije trap van Koenen door de Bont binnen gekopt; nadat Mutzers was neergehaald benutte van Zon een strafschop en de Bont was met zijn 2e van de middag verantwoordelijk voor de 4-0. Van Sonsboek deed nog voor de rust iets terug namens de bezoekers, maar na de thee tilden Wouters en van Bree jr. de score naar 6-1.

De titelaspiraties van TEC lijken definitief de ijskast in te kunnen. Na de pijnlijke 0-4 nederlaag van vorig weekend werd er vandaag met 2-1 verloren van UDI '19/Beter Bed.

Onderin geen punten voor AWC, Schijndel/de Wit en de Valk. AWC ging met 0-3 onderuit tegen Baronie. OSS '20 was met 2 doelpunten van topscorer de Groot en 3 van Coskun met 6-1 veel te sterk voor Schijndel. De Valk verloor op een een wel heel uiterst sportieve manier. Vlak voor tijd (DOSKO was net op een 1-2 voorsprong gekomen) wilde de Valk aanvoerder Jur Rademakers na een blessurebehandeling uit sportiviteit de bal richting de verdediging van DOSKO spelen. Luuc Bonnema pikte de bal echter op en voordat DOSKO het in de gaten hadden stond het 2-2. Na dit misverstand gaven de gastheren DOSKO een vrije doortocht en kon de Bonte ongehinderd de winnende 2-3 maken.

Deurne heeft de overwinning op Dongen een goed vervolg gegeven. Van der Steen loosde zijn ploeg met 3 doelpunten met 1-4 langs Groene Ster.

Dongen - TOP 6-1 (4-1)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Dongen: Rob Roovers , Floris Wouters, Jan Gerrits , Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Sander de Bont
Wissels Dongen: Jamil Kools, Jaap van der Waarden, Lucas Barbosa Brito, Mart van Bree jr., Tom Kolkert
 
Opstelling TOP: Bas de Bruijn, Aram Pusters, Roy Govers, Abed Kayyal, Erkin Erciyas, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Metin Alkir, Rob van Sonsbeek, Stijn Rambach
Wissels TOP: Roel Kuilder, Bob Zonnenberg, Maarten Spanjers, Franco Kleinschiphorst, Quincy Broers
 
Scheidsrechter: Peeters V.
Dongen Minuut TOP
Revy Rosalia 18  
Sander de Bont 24  
25   Serkan Ordu
Paul van Zon (Penalty) 26  
28   Quincy Broers Metin Alkir
Sander de Bont 33  
40   Rob van Sonsbeek
Robert Mutzers 42  
Floris Wouters 51  
Tom Kolkert Sander de Bont 68  
Mitchell van der Stappen 71  
Mart van Bree jr. Robert Mutzers 75  
Jaap van der Waarden Mitchell van der Stappen 77  
Mart van Bree jr. 84  

Publiek grote winnaar !!

VV Dongen verslaat SV TOP met 6-1

Enthousiaste reacties na de verdiende zege van VV Dongen op nummer 4 SV TOP. “Hier wil je bij horen, want als je me aan het begin van het seizoen had verteld dat we het zo goed zouden gaan doen dan had ik je niet geloofd, maar we gaan zo lekker en ik vind het een eer om voor VV Dongen te strijden; samen met mijn ploeggenoten. Er komt steeds meer geloof in het team om voor het kampioenschap te gaan en daarin is deze maand waarschijnlijk het meest cruciaal.” aldus Tom Walman, die wederom een ruime voldoende scoorde en zijn team met grote cijfers zag winnen van het jonge SV TOP.

Typerend was de ontlading bij alle spelers na de meer dan uitstekende wedstrijd die VV Dongen had afgeleverd. Nog geen 7 dagen geleden werd er verloren van degradatiekandidaat Deurne en dat resultaat onderbrak een langdurige zegereeks. Toch wist het team van Ron Timmers de rug te rechten en gaf het hondstrouwe publiek een galavoorstelling die zijn hoogtepunt kende in de eerste helft. SV TOP kwam niet om te winnen en met een 5-3-2 opstelling hoopte men dat “de furie” van Dongense bodem bedwongen kon worden. Die illusie werd regelrecht de grond ingeboord door het fantastische aanvalsspel dat VV Dongen vanaf de eerste minuut op de mat legde. Binnen 9 minuten kreeg VV Dongen drie opgelegde kansen die helaas niet werden benut. De Kanaries gingen niet bij de pakken neer zitten en bleven de verdediging van SV TOP bestoken.

Jan Gerrits jr. en Paul van Zon (rechts- en linksback) kwamen voortdurend op en zochten de combinatie met respectievelijk de teruggekeerde Robert Mutzers en Remon Koenen. Mede door de snelheid, gedrevenheid en accuratesse in het Dongense spel werd SV TOP binnen een tijdsbestek van 19 minuten overmeesterd en afgeserveerd. Het eerste doelpunt viel uit een vrije trap vanaf de rechterkant van het veld. Paul van Zon bracht de bal in het 16-metergebied waar Revy Rosalia met zijn uitzonderlijke techniek de bal, in een kluwen van spelers, van zijn borst liet stuiten om vervolgens er zelf achteraan te gaan. De verdediging van SV TOP stond aan de grond genageld toen Rosalia zijn eigen assist in de korte hoek snoeihard binnenschoot. Een wereldgoal op Sportpark de Biezen. Nog geen 6 minuten later werd een vrije trap toegekend, maar dan aan de andere kant van het veld. Nu was het Remon Koenen die de bal perfect in het strafschopgebied legde. Sander de Bont kende geen genade en kopte de afgemeten bal achter de kansloze Bas de Bruin.

Het veldoverwicht was navenant, want SV TOP kon geen vuist maken tegen de getergde mannen uit Dongen. Het verschil met de verloren uitwedstrijd van vorige week kwam vooral tot uiting in de dadendrang van middenvelder Floris Wouters. Geassisteerd door Tom Waltman en Daan Poelmans was hij heer en meester en continue aanspeelbaar. In de tweede helft werd hij beloond met een doelpunt. De 5-1 (50e min.) kwam op conto van het hele team. Schitterend combinatiespel afgewisseld met een technisch hoogstandje van Remon Koenen (een hakje als assist) werd subtiel afgewerkt door Floris Wouters. Zijn schot rolde rustig in de lange hoek.

Maar vooral de eerste helft zal herinnerd worden door de volgers langs de kant, want na de 2-0 van de Bont in de 24e minuut had de verdediging van SV TOP geen antwoord op een snelle combinatie door het midden, waarbij Robert Mutzers onreglementair werd gevloerd in het strafschopgebied De toegewezen pingel werd door Paul van Zon binnengeschoten. Nog geen 8 minuten later was de wedstrijd helemaal beslist toen Paul van Zon alle ruimte kreeg om van 25 meter uit te halen. Zijn snoeihard schot werd slecht verwerkt door keeper Bas de Bruin en Sander de Bont wist wel raad met dit opgelegde cadeau en drukte de 4-0 binnen.

Zo kwam er een einde aan een spervuur van prachtige aanvallen en het verschil in kwaliteit zou zich in de tweede helft voortzetten. Het gaf de technische staf de kans om spelers rust te geven die net van een blessure teruggekomen waren. Robert Mutzers had waarschijnlijk zijn doelpuntje willen maken maar de trainer besloot na 70 minuten dat het voor hem wellicht beter was om de rust te zoeken. Zijn vervanger Mart van Bree jr. beleefde zijn allereerste doelpunt in het eerste team van VV Dongen en bracht daarmee de stand op 6-1. Doelpuntenmaker van TOP was van Sonsbeek, die in de eerste helft een voorzet van Broers koelbloedig afrondde. Het zou ook bij dit enige wapenfeit blijven en na 92 minuten floot mevrouw Peeters af. Zij kon met haar twee andere vrouwelijke collega’s terugzien op een foutloos optreden.

Website Dongen

Foto: Jeffrey Oomens

UDI '19/Beter Bed - TEC 2-1 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Denny Witjes, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Abdes Assouiki, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Robin Walk, Michiel van Zuidam, Sam Wassenberg
Wissels UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Nick van Dijk, Tomas Hendriks, Lars van Geelkerken, Tim Wolf
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Erik van Dee, Gregory Viereck, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Mohammed Nouri, Sven van Ingen
Wissels TEC: Erwin van Schilt, Léon Hese, Ibrahim Aliskan, Jesper Brocks, Jeffrey Arends, Trumaine Balrak
 
Scheidsrechter: Berkel M. van
UDI '19/Beter Bed Minuut TEC
46   Léon Hese Gregory Viereck
63   Trumaine Balrak Mohammed Nouri
Tim Wolf Bart van Schijndel 67  
69   Jesper Brocks Jip Bartels
Sam Wassenberg 74  
Lars van Geelkerken Michiel van Zuidam 80  
82   Sven van Ingen
Lars van Geelkerken 84  
Nick van Dijk Robin Walk 86  
Robin van Cuijk (Eigen doelpunt) 90  

De laatste weken was het Udense publiek niet echt verwend maar vandaag speelden de Udenaren een prima partij. Met veel inzet en sterk verdedigen kreeg TEC niet veel kansen. In de eerste helft had UDI al moeten scoren maar dat lukte nog niet. Na de rust waren het Wassenberg en Lars van Geelkerken die UDI op de dik verdiende voorsprong brachten. Het eigen doelpunt vlak voor het einde was enkele nog voor de statistieken. Eindelijk dus weer drie punten voor de Udense ploeg.

Ongetwijfeld zijn er afgelopen week stevige discussies geweest binnen de selectie naar aanleiding van de manier waarop men de wedstrijd in Schijndel weg gaf. Deze week begon trainer Gösgens in ieder geval met een aantal wijzigingen ten opzichte van de laatste wedstrijden. Achterin bleef van Dijk op de bank en mocht Robin van Cuijk beginnen op rechtsachter. Op het middenveld kreeg Robin Walk de voorkeur bij afwezigheid van de geschorste Hofmeijer. Voorin mochten van Zuidam en van Schijndel vanaf de start beginnen zodat Wolf en Lars van Geelkerken op de bank moesten plaats nemen.

De start van de wedstrijd was een open duel met snelle combinaties aan beide zijden. Het eerste echte gevaar was voor TEC toen UDI-doelman Witjes redde op een laag schot en de inglijdende de Windt de bal op een haar na miste. Even later was het de uitstekende spelende spits Jip Bartels die goed inschoot maar wederom bracht Witjes redding. Aan de andere kant is de eerste goede kans voor van Schijndel nadat Assouiki goed doorkopt en van Schijndel met rechts de bal op de lat schiet. UDI heeft vandaag met van Zuidam weer veel beweging in de voorhoede en de achterhoede van TEC heeft de handen vol. Na een goede voorzet van Wassenberg is het van Zuidam die de voorzet op enkele centimeters na mist. Ook TEC krijgt met een snelle omschakeling kansen via ondermeer Joel Sanaky. Bij een afstandsschot van van Zuidam moet doelman van der Sman weer zijn kunnen tonen en tikt de bal over de lat. Aan Udense kant is het dan echt wachten op een treffer maar ondanks de belegering van het TEC-doel gaat de bal maar niet over de lijn. Ook een schot van Joep van Geelkerken na een uitstekende actie van van Zuidam gaat rakelings naast.

Na de rust gaat UDI verder waar het voor de rust op hield en begon direct met druk zetten op het doel van TEC maar tot echte kansen weet het niet te komen. Achterin blijft UDI sterk en fel op de man verdedigen, worden vrijwel alle kopduels gewonnen en krijgen de TEC-aanvallers nauwelijks mogelijkheden. Met nog iets meer dan een kwartier te spelen weet UDI eindelijk de wedstrijd open te breken. Na een afgeslagen hoekschop is het Michiel van Zuidam, uitstekend spelend, die vanaf zo'n 25 meter een hard laag schot lost waar Wassenberg onderweg nog een teen tegen aan weet te zetten voordat de bal in het doel verdwijnt (1-0). Voor UDI is de treffer het sein vol naar voren te spelen en even later is het Wassenberg die op links door komt en een harde lage voorzet geeft die door de ingevallen Wolf ternauwernood wordt gemist. Dan wordt ook de moe gestreden van Zuidam vervangen door Lars van Geelkerken. Na slechts enkele minuten laat Lars zijn neusje voor de goal zien wanneer hij een een-twee aan gaat met Wassenberg en alleen op doelman van der Sman af gaat. Met een beheerst stiftje plaatst hij de bal in de verre hoek en brengt daarmee de dik verdiende 2-0 voorsprong op het bord. De bezoekers uit Tiel geloven het dan wel en missen in het restant van het duel de werkelijke overtuiging om het UDI nog lastig te maken. Toch krijgen de bezoekers nog een doelpunt cadeau wanneer een lage schot op het Udense doel belandt op een Udens been waarna de bal achter doelman Witjes verdwijnt. De tegentreffer is echter alleen voor de statistieken en kan niet verhinderen dat de Udense ploeg vandaag weer vertrouwen heeft getankt voor de komende wedstrijden. Meest positief was misschien nog wel de goede inzet op alle delen van het veld waarbij steeds de absolute wil om een duel te winnen nadrukkelijk zichtbaar was.

Website UDI '19

AWC - Baronie 0-3 (0-1)

zondag 1 maart 2015 om 14:00
 
Scheidsrechter: Mulder J.R.
AWC Minuut Baronie
Jorrit Giesbers 0  
32   Jonathan Constansia
41   Benny Kerstens
Jorrit Giesbers 74  
77   Yvan Nkundumugisha Jordi Nijs
84   Dennis Peragon (Penalty)
86   Moustafa Mohammad Scott Cameron Lomax
89   Ibrahim Ikiliau Dennis Peragon
90 + 1 Moustafa Mohammad

Ook hekkensluiter AWC kon de opmars van Baronie na de winterstop niet stuiten. De recente overwinningen op OSS`20, DOSKO en De Valk bleken vanmiddag opnieuw geen uitschieters te zijn geweest. Na een weliswaar zeer matige 1e helft maar een veel betere tweede werd ook de Wijchense ploeg aan de zegekar gebonden.

Door Frans Mertens

Het enorme kwaliteitsverschil tussen de beide ploegen werd echter niet in de uitslag tot uitdrukking gebracht. Dat was danook eigenlijk het enige verwijt dat je de groenwitten mocht maken. Het was voorwaar een mirakel dat het scorebord op 5 minuten van de officiele speeltijd nog slechts 0-1 stond. Baronie verzuimde een aantal opgelegde kansen na fraaie en snelle combinaties te verzilveren en de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. Daar was dan ook nog een strafschop voor nodig nadat de doorgebroken Jay Jay Meierdres door de Wychense verdediger Wiebe Veltmaat binnen de 16 meter lijnen werd gevloerd.

In het rommelige en onsamenhangende eerste bedrijf gingen de groenwitten te lang mee met het niveau van de thuisclub bij wie strijdlust aanvankelijk de enige kwaliteit bleek. Vooral de omschakeling bij balverlies liet vooralsnog veel te wensen over waardoor het povere AWC zich lange tijd staande kon houden. Ondanks een enorm veldoverwicht wist Baronie zich in het eerste half uur amper kansen te scheppen. De beste kans was zelfs voor de thuisclub toen aanvoerder Jorrit Giesbers plotseling vrij voor Ralf van gestel opdook. De ook deze middag weer uiterst betrouwbare sluitpost wist de inzet echter met een knappe voetreflex te keren. Daarna werd het echter tijd voor de Baronnen. Een kopbal van Jamie Kankam uit een prima genomen corner van Jordy Nijs werd verlengd door Constansia, maar vond een Wychense verdediger op de doellijn als een sta in de weg. Het bleek uitstel van executie toen een knal van Dennis Peragon in eerste instantie nog knap werd gekeerd door doelman Dennis de Koning. De rebound was echter een prooi voor Constansia die de terugspringende bal van dichtbij binnenschoot. Pal daarop leek diezelfde Constansia de voorsprong voor zijn ploeg te vergroten na goed voorbereidend werk van Lomax maar zijn inzet ging net over het Wychense doel.

Een knappe dieptepass van Shane Lourens op de weer goed spelende Meierdres leek door de instormende Peragon te worden binnen geschoten, maar de Bredase spits kwam net een teenlengte tekort om direct na de hervatting succesvol te kunnen zijn. Wel succesvol leek Kerstens toen hij een corner van Nijs knap met het hoofd in de verre hoek knikte. De bal leek de doellijn te zijn gepasseerd toen een Wychense verdediger voor opruiming zorgde, maar werd niet als zodanig door arbiter Mulder erkend. Baronie overspeelde zijn tegenstander bij tijd en wijle met vaak snelle combinaties en een aantal fraaie aanvallen. Pogingen van Peragon, Constansia en Meierdres werden echter verijdeld door doelman De Koning. De Wychense verdediging kraakte en piepte, maar bleef met kunst en vliegwerk lang overeind. Toen aanvoerder Giesbers na een flauwe 2e gele kaart van de zwak leidende arbiter Mulder het veld moest verlaten was er echter geen houden meer aan voor de kapot gespeelde thuisploeg. Peragon benutte beheerst de toegekende strafschop waarna de ingevallen jeugdspeler Moustafa Mohammad zijn debuut mocht opluisteren door in blessuretijd zijn minimale speeltijd optimaal te benutten met een derde treffer.

Opnieuw een overtuigende overwinning voor Baronie dat nu met stip stijgt op de ranglijst en inmiddels een fraaie vijde positie bezet. Minpuntje was wel de vijfde gele kaart voor Kerstens die daarmee de wedstrijd van volgende zaterdag tegen koploper Gemert vanwege een schorsing aan zich voorbij ziet gaan.

de Valk - DOSKO 2-3 (0-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Bas Rijkers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Ibrahim Danisic, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Joris Hermans, Luuk Broers, Tim Keijzer
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Bas Crijnen, Brian Vermeer, Thijs Heus
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Iwan Geense, Nick Schuurbiers, Nikai Derwort, Toon Jochems, Jurgen Gijzen, Mesut Kartal, Steven van der Spek, Thomas van der Spek, Twan van Mechelen
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Gijs Retera, Nick Nuijtemans, Tom de Bonte, Tom van Henne, Yannick Broeren
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
de Valk Minuut DOSKO
Ibrahim Danisic 5  
21   Toon Jochems
54   Nick Schuurbiers
Joris Hermans 58  
65   Björn Klomps
83   Thomas van der Spek
Luuc Bonnema 88  
89   Tom de Bonte

De Valk heeft in de thuiswedstrijd tegen DOSKO geen punten weten te behalen. De ploeg van Frank Weijers toonde beterschap na de kansloze nederlaag van vorige week tegen Baronie en maakte er samen met DOSKO een vermakelijke wedstrijd van waarin beide ploegen elkaar weinig tot niets ontliepen. Alle doelpunten vielen na rust en was het na een hectische slotfase DOSKO dat de meest gelukkige ploeg en nam de volle buit mee terug richting Bergen op Zoom.

In de eerste helft was de wedstrijd aardig in balans, beide ploegen kregen de ruimte om te voetballen waardoor het voor de aanwezige toeschouwers het een leuk duel was om te aanschouwen. Kansen waren schaars voor de twee ploegen die het moeilijk hebben in deze fase van de competitie, de eerste meest noemenswaardige kans kon genoteerd worden na een half uur spelen toen spits Joris Hermans zich knap wist vrij te spelen op de achterlijn en de bal bediende bij Tim Keijzer die zijn inzet geblokkeerd zag worden in het strafschopgebied. De jonge Tim Keijzer kreeg deze middag de voorkeur boven Bas Crijnen en legde een meer dan behoorlijke wedstrijd op de mat tegen DOSKO. Enkele minuten later kreeg Tim Keijzer net buiten het strafschopgebied een nieuwe schietkans, maar zijn inzet werd gekeerd door de ervaren DOSKO doelman Maik van den Kieboom (volgend seizoen actief bij topklasser Kozakken Boys). De beste kans voor De Valk voor de rust was voor Joris Hermans die na een pass van Koen van Steensel zich ontdeed van zijn directe tegenstander Toon Jochems, maar zijn schot werd gepareerd door doelman Maik van den Kieboom. DOSKO werd vlak voor de rust nog gevaarlijk uit een vrije trap, maar doordat de bal aan iedereen voorbij ging bleef de eerste helft doelpuntloos.

In de tweede helft kwam DOSKO sterk uit de kleedkamer en na bijna tien minuten spelen in de tweede helft op voorsprong nadat eerst een hard afstandsschot van Antoin van Mechelen tegen de paal uiteen spatte en uit de daaropvolgende hoekschop was het Nick Schuurbiers die met een rake kopbal de bezoekers op voorsprong wist te zetten 0-1. Lang kon DOSKO niet genieten van die voorsprong, want enkele minuten later was het na een vlotlopende aanval over de rechterkant Luuk Broers die met een afgemeten voorzet de bal bij Joris Hermans bracht en de spits volleerde de bal snoeihard achter doelman Maik van den Kieboom in de rechter kruising 1-1. Het spel golfde op en neer in deze tweede helft en na iets meer dan een uur spelen was het aanvoerder Jurgen Gijzen van DOSKO die bijna de 1-2 op zijn schoen had, maar schoot op de rand van het strafschopgebied over het doel van De Valk doelman Cas Peters verdwijnen. Brian Vermeer leek een kleine tien minuten voor tijd een strafschop te krijgen nadat de invaller in het strafschopgebied onderuit werd gehaald, maar scheidsrechter van den Elzen wuifde het weg en in de daaropvolgende aanval was het Thomas van der Spek die de 1-2 wist binnen te tikken. Een gevoelige tik voor de jonge onervaren formatie van Frank Weijers die daarna vol de aanval zocht. Vlak voor tijd wilde Jur Rademakers de bal terug geven aan DOSKO doelman Maik van den Kieboom nadat DOSKO in de situatie daarvoor de bal uit had gespeeld om een blessurebehandeling mogelijk te maken. Maar verdediger Luuc Bonnema was daarvan niet op de hoogte en onderschepte de terugspeelbal van Jur Rademakers en schoot de bal achter de verbouwereerde doelman Maik van den Kieboom 2-2. Consternatie alom na deze gelijkmaker en gaf De Valk onder aanvoering van Jur Rademakers DOSKO vanaf de aftrap vrije toegang tot het doel van De Valk en kon invaller Tom de Bonte de voorsprong herstellen 2-3. Ondanks de benauwde situatie gezien de stand voor De Valk mag deze actie geprezen worden als het om sportiviteit gaat, maar de punten gingen zodoende wel mee de bus in richting Bergen op Zoom.

Opnieuw een nederlaag voor De Valk dat de concurrentie nu langzaam aan ziet weglopen in de strijd tegen rechtstreekse degradatie. Volgende week speelt De Valk opnieuw een thuiswedstrijd, dan komt OSS'20 op Sportpark Het Valkennest op bezoek.

Scoreverloop De Valk - DOSKO 2-3(0-0)
54. 0-1 Nick Schuurbiers
58. 1-1 Joris Hermans
83. 1-2 Thomas van der Spek
88. 2-2 Luuc Bonnema
89. 2-3 Tom de Bonte

DE VALK
Cas Peters; Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema, Bas Rijkers(59. Bas Crijnen); Jur Rademakers, Koen van Steensel, Tim Keijzer(74. Thijs Heus); Ibrahim Danisik(59. Brian Vermeer), Joris Hermans, Luuk Broers

DOSKO
Maik van den Kieboom; Nikai Derwort, Bjorn Klomps, Toon Jochems, Iwan Geense; Steven van der Spek, Jurgen Gijzen, Nick Schuurbiers(69. Tom de Bonte), Thomas van der Spek; Antoin van Mechelen(79. Nicky Nuytemans), Mesut Kartal

Nick Schuurbiers kopte DOSKO op 0-1

Foto: twitterpicture@DeValk1909

Groene Ster - Deurne 1-4 (1-1)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, David Thijssen, Kevin Werker, Merijn de Haan, Roy Bejas, Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Dwayne van Westering, Eloy Cox, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Marc van Wersch, Kamal Talhaoui, Tom Wellens, Levi ten Brink, Ramazan Koç
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Job Steeghs, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Ronald Joosten, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Maarten Vos, Stefan van der Werf
Wissels Deurne: Maikel Verberne, Erwin van den Broek, Stan Respen, Jeroen Derks
 
Scheidsrechter: Puts K.
Groene Ster Minuut Deurne
33   Harm van der Steen
Remo Gielkens (Penalty) 43  
50   Harm van der Steen
71   Ronald Joosten
79   Harm van der Steen

Deurne trekt aan het langste eind

Ook Groene Ster gaat voor de bijl

HEERLERHEIDE – Ook de vierde competitiewedstrijd van dit jaar werd door Deurne gewonnen; ditmaal werd Groene Ster met 1-4 aan de zegekar gebonden. Geen beste wedstrijd en Groene Ster had met name in de eerste helft de meeste vooruitzichten op een overwinning, maar bij Deurne viel alles op de juiste plaats. Harm van der Steen scoorde driemaal en Ronald Joosten een keer.

De eerste helft kenmerkte zich door matig verdedigen aan Deurne kant, maar er zijn van die dagen dat het geluk je toelacht. Deze zondag was zo’n dag. Paal en lat, om zeep geholpen kansen, alles was in het voordeel van de blauw-witten van Ronnie Cauwenberg. Op een glad veld had de Deurnese verdediging - waarin Alain van de Besselaar vanwege blessureleed werd vervangen door Job Steeghs - nogal wat moeite om zich staande te houden, maar toch was de eerste echte kans van de wedstrijd voor Deurne; Maarten Vos mikte van dichtbij op de keeper. Tegen de verhouding in scoorde Deurne halverwege de eerste helft 0-1. Harm van der Steen prikte in tweede instantie binnen op aangeven van Vos. Drie minuten voor rust wist Groene Ster langszij te komen, maar had hier wel de hulp van Deurnespeler Wesley Burhenne nodig die een penalty veroorzaakte. Gielkens maakte geen fout en passeerde Van Crooij.

Het geloof in eigen kunnen bleef aanwezig bij Deurne en toen vrij kort na rust de 1-2, weer Van der Steen, binnen lag. Van der Werf bediende de aanvallende middenvelder op maat en deze verschalkte de doelman. Groene Ster leek langzaam het geloof in een goede afloop te verliezen. De club wist uit de laatste vier duels geen punten te halen en ook dat speelde een rol. In de 60ste minuut ontnam Joosten alle Limburgse hoop door op aangeven van Vos de 1-3 binnen te werken. En toen Harm van der Steen een kwartier voor tijd de genadeklap uitdeelde was het gedaan.

Volgende week speelt Deurne weer een uitwedstrijd, het afgelaste duel tegen TEC uit Tiel staat dan op het programma en ook de week daarop moet Deurne de bus in, dan naar Oss. Door deze overwinning, overigens de eerste in vier seizoenen op Groene Ster, stijgt Deurne een plek op de ranglijst en gaat Schijndel dat verloor voorbij. De middenmoot ligt nu binnen handbereik.

Website Deurne

OSS '20 - Schijndel/de Wit 6-1 (2-0)

zondag 1 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Ritchie Mangandu, Yori Koel, Carlo Nelissen, Erwin Stadhouders, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Ferdy van den Berg, Ferhat Coskun, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Kevin Maassen, Joey van Heeswijk, Joey Schuurmans, Kevin Maasdijk, Bob van Lith
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Job Gevers, Maarten Geerts, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Rick van Pinxten, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Anwar Tuithof, Bas Wagenaars, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Jordi van Lijssel, Robin van Schijndel, Ymanuel Hurkmans, Dirk van Eck
 
Scheidsrechter: Hurk J. van den
OSS '20 Minuut Schijndel/de Wit
8   Rick van Pinxten
Tony de Groot 25  
Richard van der Venne 42  
Ferhat Coskun 48  
51   Roy Schellekens
60   Dirk van Eck Rick van Pinxten
Bob van Lith Ferdy van den Berg 60  
69   Robin van Schijndel Roy Schellekens
70   Maarten Geerts
Tony de Groot 74  
Joey Schuurmans Luuk van Dijk 75  
75   Sven Blummel
80   Ymanuel Hurkmans Maarten Geerts
Joey Schuurmans 80  
Ferhat Coskun 84  
Ferhat Coskun 86  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!