Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

Blauw Geel '38/Jumbo weer naast Gemert aan kop.

Koploper Gemert kwam gisteravond al in actie. In Breda kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Dongen wist niet te profiteren, want ook de ploeg met de minste verliespunten speelde gelijk. In Schijndel werd het 1-1. Blauw Geel '38/Jumbo klom door een 2-0 overwinning op hekkensluiter AWC weer naast Gemert.

TOP en TEC lijken door hun overwinningen toch weer aan te sluiten in de race om de titel. In Oss leek het daar tijdens de rust absoluut niet op. Groene Ster leidde door treffers van Gielkens en Zwartjes met 0-2. Na de aansluitingstreffer van Kleinschiphorst was het van Sonsbeek die met 2 doelpunten in 3 minuten de overwinning veilig stelde. TEC kwam tegen Deurne ook op achterstand, maar met de rust stond het 1-1. Na de onderbreking werd het via Bartels en een benutte strafschop van van Gessel 3-1.

DOSKO en UDI '19/Beter Bed hielden elkaar in evenwicht, 1-1.

De Valk heeft het slot van het seizoen echt een eindsprint nodig om directe degradatie nog te kunnen ontlopen. Tegen OSS '20 leek die nog niet te zijn ingezet. De Ossenaren wonnen door onder meer 2 doelpunten van Coskun betrekkelijk eenvoudig met 1-4.

Baronie - Gemert 2-2 (1-1)

zaterdag 7 maart 2015 om 19:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, David Vermeulen, Jamie Kankam, Joris Peeters, Kobus Christianen, Shane Lourens, Jordi Nijs , Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia, Yvan Nkundumugisha
Wissels Baronie: Dennis van Duin, Scott Cameron Lomax, Ibrahim Ikiliau
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Kees Brugmans, Tufan Koca, Bart van Berlo, Jens Leijten, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Ronny van den Elzen, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Mark van Dijk, Geert van den Bosch, Patrick Philippart
 
Scheidsrechter: Meijers R.H.F.A.
Baronie Minuut Gemert
16   Vincent Buijssen
Jonathan Constansia 33  
44   Joost Habraken
Kobus Christianen 53  
Mike Polderman Shane Lourens 54  
Jonathan Constansia 63  
65   Joost Habraken
67   Patrick Philippart Youri van Brussel
71   Jasper Lalisang
Ibrahim Ikiliau Dennis Peragon 89  

Schijndel/de Wit - Dongen 1-1 (1-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Job Gevers, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Koen Bollen, Leroy Verhagen , Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Anwar Tuithof, Bas Wagenaars, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Maarten Geerts, Rick van Pinxten, Dirk van Eck
 
Opstelling Dongen: Rob Roovers , Floris Wouters, Jaap van der Waarden, Jan Gerrits , Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Sander de Bont
Wissels Dongen: David Pertijs, Rick Mulder, Rick Vervaert , Lucas Barbosa Brito, Tom Kolkert
 
Scheidsrechter: Horst Y.
Schijndel/de Wit Minuut Dongen
Tom Pijnenburg 24  
Bas Wagenaars 41  
45   Robert Mutzers
46   Lucas Barbosa Brito Revy Rosalia
49   Tom Kolkert Sander de Bont
Leroy Verhagen 50  
Maarten Geerts Job Gevers 73  
Rick van Pinxten Leroy Verhagen 78  
Dirk van Eck Bas Wagenaars 79  
85   Paul van Zon
Sven Blummel 85  
86   Rick Vervaert Floris Wouters
Tom Pijnenburg 90  

Gemiste kans VV Dongen

1-1 in Schijndel

“Gemiste kans ! ” Zo was de reactie na het gelijke spel tegen Schijndel, nadat Gemert op zaterdag een gelijkspel boekte tegen Baronie. Een winst zou VV Dongen met 1 punt aan de leiding brengen, wetende dat het inhaal duel tegen Gemert op het programma staat.

“We zijn geen team dat een hele wedstrijd kan domineren, daar hebben we de kwaliteiten niet voor, maar het is wel zuur als je ziet dat we ondanks veel strijd ons niet kunnen belonen.” Trainer Ron Timmers was realistisch in zijn analyse en verweet zijn team eigenlijk niet zo veel. “Het is ook het terechte verwachtingspatroon dat binnen de club leeft. Als je bovenin meedoet gaan er andere krachten werken. Niet alleen bij ons, maar ook van de buitenkant. Dat mag natuurlijk, maar als je mij aan het begin van het seizoen had gezegd dat we na 18 wedstrijden zouden meestrijden voor de bovenste plaatsen had je me voor gek verklaart. Des te mooier natuurlijk dat we er staan, maar een titel pakken doe je niet zomaar eventjes en dan kom je tegenstanders als deze tegen en daar moeten we mee leren dealen.” Lachende derde dit weekend was Blauw-Geel 38 dat op gelijke hoogte komt met Gemert (18-36). VV Dongen volgt met 35 uit 17 en TOP herstelde zich door te winnen van Deurne en komt op 31 uit 18.

De mannen waren zelf ook niet tevreden en zochten de verklaring bij zichzelf. Teveel jongens haalden niet hun vorm wat mede inhield dat het team verkrampt over het veld liep. Vaak werd er voor zekerheid gekozen ( balletje breed) waar de oplossing lag in de lange bal naar de beide buitenspelers. Door het zoeken en het vasthouden van de bal in de ploeg lag het tempo te laag. Schijndel wilde niet voetballen en kon zich op die manier makkelijk organiseren.

Het team van VV Dongen startte met Jaap van der Waarden in het centrum naast Revy Rosalia. Mitchel van der Stappen zat een schorsing uit en zal er volgende week tegen Gemert weer bij zijn. Vooral de crossbal van van der Stappen werd in deze wedstrijd gemist, waardoor Robert Mutzers te weinig werd gevonden. Nadat Schijndel uit het niets de 1-0 binnenschoot leek het erop alsof VV Dongen wakker werd. De bal werd sneller rondgespeeld en uit een uitstekende combinatie wist Floris Wouters op slag van rust Mutzers voor de goal te zetten. De topscoorder schoot de bal in de korte hoek (1-1)

VV Dongen begon overigens als vanouds en binnen 5 minuten had dezelfde Mutzers de 0-1 op de slof. Na een corner kwam hij vrij in de 5-meter. Zijn halve omhaal ging maar net over. Ook de verdere onzichtbare Remon Koenen kreeg kansjes. Een voorsprong zou absoluut winst hebben betekend, maar de 1-0 van Schijndel kwam na een fout van de Dongense middenvelders. Linksbuiten Wagenaars schoot de bal diagonaal binnen. In het midden van de tweede helft kreeg hij een niet te missen kans op 2-1 wat de nekslag voor VV Dongen zou hebben betekend. Een voorzet van rechts kwam uit bij de tweede paal. Wagenaars stond klaar om af te drukken, maar i.p.v. met links aan te tikken besloot hij het met rechts te doen. De bal ging naast het doel en de hoop bij VV Dongen op winst bleef aanwezig. Tom Kolkert kwam voor Sander de Bont en in de rust had Rosalia plaats moeten maken voor Lucas Barbosa Brito. Het mocht niet baten en gezien de verhoudingen op het veld moest VV Dongen zich tevreden stellen met 1 punt.

“Ja, volgende week zal het een heel ander verhaal worden. want dan speel je tegen een voetballende ploeg. Ik verheug me op zulke wedstrijden en ik denk mijn jongens ook wel.” Ron Timmers doelt hiermee op de topper van aanstaande zondag in Gemert waar VV Dongen kan laten zien of het zich kan blijven meten met de top van het klassement.

Website Dongen

STUG SCHIJNDEL HERSTELT ZICH NA ZEPERD TEGEN OSS’20

Na de zeperd tegen Oss ’20, waar met 6-1 werd verloren, had Schijndel iets recht te zetten. Echter kwam de nummer 2, Dongen, op bezoek op het Zuideinderpark. Aangezien duidelijk was dat Gemert, de nummer 1, punten had verspeeld konden zij de koppositie overnemen. Dit lukte echter niet, aangezien het in Schijndel bij een 1-1 gelijkspel bleef, door een doelpunt van Schijndelse zijde van Bas Wagenaars. Een goed georganiseerd Schijndel, wist Dongen te behouden van grote kansen. Zelfs hadden de Geel-Blauwen via counters de grootste kansen. De 1-1 uitslag was echter naar tevredenheid van beiden coaches.

Een Schijndel, dat aantrad met zeven spelers uit het eigen dorp, bood meer dan goede tegenstand tegen het kwalitatief betere Dongen. Doordat Dongen op de hoogte was van de vlijmscherpe counters van Schijndel, verzuimde ze door te drukken. Daardoor bleef het bij een gezapig wedstrijdbeeld. Na een half uur wist Schijndel de ban te breken. Na een goede steekbal van Sven Blummel, kon Bas Wagenaars op avontuur. Ondanks een strakke dekking, wist hij knap de verre hoek via de paal te vinden. De 1-0 stand kwam op het bord. Tot net voor rust bleef deze stand gehandhaafd. Na een rommelige situatie, kon Dongen de bal na een aanval opnieuw inbrengen. Het overtal van Dongen in die situatie werd uitgebuit door Mutzers. 1-1. Op een zuur en ongelukkig moment een tegendoelpunt.

Na de rust moest Dongen meer druk naar voren gaan zetten, echter nog steeds met mate. Dat zorgde voor meer ruimte voor de tegenaanval. In de omschakeling kreeg Anwar Tuithof nog een levensgrote kans, echter schoot hij naast. In de absolute slotfase kreeg Tom Pijnenburg helaas nog zijn tweede gele kaart. Echter zorgde het ondertal niet meer tot noemenswaardige problemen.

Facebook Schijndel

Blauw Geel '38/JUMBO - AWC 2-0 (1-0)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sander van Weert, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Danny Verbakel, Rinse Wiekema, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Coen van Zutphen, Guus Peters, Emiel van der Sanden, Nicky Scheepers
 
Opstelling AWC: Dennis de Koning, Adrian Javad Kalmarzy Sabet, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Floyd Watson, Joost Loeffen, Wiebe Veltmaat, Pascal Zoetekouw, Davy van Versseveld, Lennart Nieuwenhuis, Twan Franken
Wissels AWC: Stijn Verharen, Jaap Jansen, Jaïr Roos, Jeffrey Tangerink, Laurens Loenen
 
Scheidsrechter: Grinsven M. van
Toeschouwers: 325
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut AWC
Brian Peters 27  
Guus Peters Mark Dobbelsteen 39  
Emiel van der Sanden Danny Verbakel 46  
Sofian el Kaddouri 66  
69   Jaap Jansen Adrian Javad Kalmarzy Sabet
72   Jaïr Roos Twan Franken
89   Wiebe Veltmaat
Giovanni Henskens (Penalty) 90  

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- A.W.C. (1-0) 2-0

KLUS GEKLAARD

Zondag 8 maart, een dag in het jaargetijde Winter maar met Lente weer, waarbij het Prins Willem-Alexander Sportpark baadde in h zonnetje. Wedstrijddag twee van de derde periode en voor Blauw Geel betekende dat een bezoekje van AWC uit Wijchen. Grootste valkuil deze middag was het feit dat de gasten al quasi gedegradeerd zijn, dus eigenlijk vrijuit uit zouden kunnen voetballen en dat Blauw Geel dus bij alles minder dan drie punten een modderfiguur zou kunnen slaan. “ Gewoon” winst was dus een must. Ook omdat men na de nederlaag in de topper tegen Gemert zich geen puntverlies zou kunnen veroorloven, zeker niet tegen deze laagvlieger.

Trainer Erwin v Bruegel startte met Danny Verbakel weer in de basis. Daardoor zakte Murat Korkmaz weer een linie en nam Guus Peters weer plaats op de bank. Mustafa Guler zat zijn tweede wedstrijd schorsing uit. Een 325 toeschouwers waren op dit duel tussen de nr 3 en de nr 14 afgekomen. Zij zouden een “draak” van een wedstrijd zien. Eerste kansje was er voor de gasten in de 2e minuut maar doelman Jeffrey Vendrig tikte de bal nog langs. In d 4e minuut was het Brian Peters die de bal recht op de doelmanschoot en hier had meer ingezeten. In de 15e minuut snelde diezelfde Brian Peters op de linkerflank langs de zijlijn naar de achterlijn maar helaas bereikte zijn voorzet geen mede speler. In de 18e minuut moest Jeffrey Vendrig weer handelend optreden omdat een kopbal vanuit een vrije trap anders onder de lat was gevallen. Hij tikte de bal keurig over de lat. In de 25e minuut weer gevaar namens Blauw Geel. Brian Peters is ditmaal op de rechterflank weg waarna hij goed voorzet. Rinse Wiekema kan niet uithalen maar Danny Vebakel vrij voor de doelman wel. Had hij een hoek uitgekozen dan was het raak geweest, nu schoot hij de bal recht door het midden en daarmee op de doelman. Twee minuten later valt dan toch het eerste doelpunt. Brian Peters wordt goed de diepte in gestuurd en met zijn snelheid is hij niet meer in te halen. Hij rond ditmaal beheerst af en geeft de doelman dus het nakijken: 1-0. Vijf minuten een mogelijkheid voor Rinse Wiekema maar hij krijgt de bal niet onder controle en als de bal dan bij Mark Dobbelsteen komt besluit hij in het zijnet. Danny Verbakel lijkt in de 37e minuut te gehaast waardoor hij de bal slecht raakt en het een gemakkelijk oprapertje is voor de doelman. In de 39e minuut moet Erwin v Breugel een wissel toepassen. Mark Dobbelsteen verlaat geblesseerd het veld en Guus Peters is zijn vervanger. Nog twee grote kansen volgen voor de rust. In de 43e minuut een afstandspegel van Rinse Wiekema die in de kruising lijkt te verdwijnen maar de AWC doelman denkt daar anders over en met een prachtige redding voorkomt hij een treffer. In de 45e minuut heeft hij wederom een prachtige redding in huis. Nu op een mooie bal van Brian Peters die met een boog richting tweede paal gaat. De zweefduik is even zo prachtig.

Na de thee komt Danny Verbakel niet terug op het veld en in zijn plaats komt Emiel vd Sanden. De wedstrijd was voor de rust met tijd en wijle al niet om aan te zien, na de rust wordt het zowaar nog erger. Blauw Geel lijkt compleet door de ondergrens te zakken. Brian Peters krijgt in de 48e minuut nog een kans maar zijn inzet buitenkantje voet is voor de doelman geen probleem. In de 67e minuut is Sander v Weert dreigend in het strafschopgebied, hij wordt gevloerd maar het spel gaat door en Rinse maait in eerste instantie min of meer over de bal om vervolgens zijn schot geblokt te zien worden. AWC wordt ziende ogen in het zadel geholpen en gehouden. In de 74e minuut is onnauwkeurigheid in de opbouw de thuisploeg bijna fataal. Gelukkig gaat de inzet van AWC via een blauwgeler in het zijnet. In de 76e minuut eindelijk, of nog eens, een soepele Blauw Geel aanval als Sofian El Kaddouri een prima pass in huis heeft op Emiel vd Sanden. Hij geeft de bal wederom goed af op de mee opgekomen Sten v Vessem en die ziet zijn inzet helaas rakelings voor het AWC doel langs gaan. In de 78e minuut de grootste kans voor de gasten. De ingevallen Jair Roos kan in het strafschopgebied een paar spelers dollen en lijkt ook de doelman te omzeilen. Met vereende krachten weten echter Jeffrey Vendrig en Gerke vd Akker de inzet te blokken en voorkomen daarmee een zeker lijkende treffer. Maar AWC gelooft er nog in, mede door de stand en het onthutsend zwakke spel van Blauw Geel. De corner wordt Blauw Geel vervolgens ook nog bijna fataal want een inzet op een paar meter voor het doel was moeilijker om de bal over de lat te krijgen dan er onder maar AWC lukt het moeilijkste. In de 87e minuut lijkt Blauw Geel een counter te kunnen plaatsen. De bal wordt op tijd gegeven op Brian Peters en de laatste man van AWC stapt te laat waardoor Brian alleen op de doelman had af gekund. Had, want de grensrechter zag het anders en foutief maar hij vlagde wel en dus nam de leidsman het vlagsignaal over waardoor een grote kans om zeep werd geholpen. Een minuutje later vergrijpt Sofian El Kaddouri zich op de rand van het strafschopgebied, een hele gevaarlijke plaats, aan een tegenstander en dus krijgt de Wijchense ploeg een vrije trap. Gelukkig gaat die over. Maar Blauw Geel heeft het heel lastig in dit laatste kwartier. In de 89e minuut wederom een counter en het is Wiebe Veltmaat van AWC die in het strafschopgebied Brian Peters vloert. Blauw Geel krijgt nog een penalty en het is Giovanni Henskens die de zege veilig stelt want hij schiet beheerst de bal binnen: 2-0.

Blauw Geel wint van de rode lantaarndrager maar de manier waarop zal trainer Erwin v Breugel misschien nog wel hoofdbrekens bezorgt hebben. Hij was zeer ontevreden en het geeft stof tot nadenken. Aan de ander kant als je (zulke) slechte wedstrijden kunt winnen….Gelukkig was het vandaag een tegenstander met erg minimale middelen want anders had het wel eens ander kunnen aflopen. Of heeft Blauw Geel zich aangepast aan het niveau van de tegenstander. Feit is echter de Drie punten. De Klus is daarmee geklaard en daarmee is eigenlijk dan ook alles gezegd. De rest snel vergeten en op naar de volgende twee BELANGRIJKE duels.

Donderdag avond speelt men in de districtsbeker tegen NWC uit Asten. Het duel met de eersteklasser is nit in Asten maar in het stadion van Helmond Sport. Winst zou prettig zijn want als men nog twee keer kan winnen speelt men volgends seizoen in het Grote KNVB bekertoernooi en dat zou een hele mooie première kunnen zijn. Maar eerst zorgen dat je NWC verslaat. De zondag daarna speelt men het laatst duel van de tweede periode en daarin heeft men nog kans om die te winnen. Winst, liefst met wat grotere cijfers, is dan wel een must. Dat moet dan gebeuren in Valkenswaard. De Valk verkeerd in degradatiegevaar en zal zich uiteraard stevig verzetten. Het verloor deze zondag met liefst 1-4 van OSS’20.

Kortom een belangrijke week waarin veel te WINNEN valt!!!!


Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Mark Dobbelsteen (39e min. Guus Peters), Sofian El Kaddouri, Murat Kokrmaz,
Voorhoede: Danny Verbakel (46e min. Emiel vd Sanden), Rinse Wiekema, Brian Peters,


Scheidsrechter: Dhr. M. v Grinsven uit Sint Michielsgestel
Ass. Scheidsrechters: Dhr. A. v Rijnsbergen en Dhr. K. Wietsma
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: 66e min. Sofian El Kaddouri
A.W.C.: 89e min. Wiebe Veltmaat

TOP - Groene Ster 3-2 (0-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling TOP: Bas de Bruijn, Aram Pusters, Roy Govers, Erkin Erciyas, Franco Kleinschiphorst, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Metin Alkir, Quincy Broers, Rob van Sonsbeek
Wissels TOP: Roel Kuilder, Bob Zonnenberg, Maarten Spanjers, Stijn Rambach
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, David Thijssen, Dylan Zwartjes, Kevin Werker, Roy Bejas, Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Roy Janssen, Dwayne van Westering, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Patrick Smits, Tom Wellens, Eloy Cox, Levi ten Brink
 
Scheidsrechter: Lensink J.A.B.
TOP Minuut Groene Ster
4   Remo Gielkens
46   Dylan Zwartjes
Stijn Rambach Erkin Erciyas 46  
Franco Kleinschiphorst 58  
Franco Kleinschiphorst 68  
71   Eloy Cox Dwayne van Westering
79   Kenny Tokaya
80   Dave Zafarin
Rob van Sonsbeek (Penalty) 81  
Rob van Sonsbeek 84  
Bob Zonnenberg Rob van Sonsbeek 85  

TEC - Deurne 3-1 (1-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Akihiro Takasawa, Erik van Dee, Gregory Viereck, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Jesper Brocks, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Trumaine Balrak
Wissels TEC: Erwin van Schilt, Léon Hese, Jeffrey Arends, Joël Sanaky, Kurtley de Windt, Mohammed Nouri, Sven van Ingen
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Erwin van den Broek, Job Steeghs, Stan Respen, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Ronald Joosten, Maarten Vos, Stefan van der Werf
Wissels Deurne: Alex Geven, Hein van de Kemenade, Jeroen Derks, Harm van der Steen
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
TEC Minuut Deurne
12   Stefan van der Werf
Trumaine Balrak 22  
30   Harm van der Steen Ronald Joosten
41   Jeroen Derks Stefan van der Werf
58   Harm van der Steen
Jip Bartels 67  
Jeffrey Arends Ibrahim Aliskan 67  
Joël Sanaky Trumaine Balrak 69  
Jip Bartels 70  
Léon Hese Jip Bartels 80  
87   Hein van de Kemenade Maarten Vos
90   Dennis Groen
90   Delano van Crooy
90   Ronald Joosten
Matthijs van Gessel (Penalty) 91  

Geflatteerde nederlaag

Deurne verliest ongeslagen status tegen TECTIEL – In geen al te beste wedstrijd verloor Deurne voor de eerste keer dit jaar. Hoewel de tegenstanders elkaar in evenwicht hielden wisten de gastheren toch met 3-1 te winnen. Kenmerkend waren de keeperblunders die voor de eerste twee doelpunten zorgden. Voor Deurne scoorde de later geblesseerd uitgevallen Job Steeghs. Ronald Joosten kreeg in de slotminuut nog verdiend, maar totaal onnodig, rood.

Deurne had in het begin goed greep op TEC en toen in de twaalfde minuut de doelman onwaarschijnlijk blunderde door de bal in de voeten van Van der Werf te spelen was het een koud kunstje voor de spits om dit cadeautje uit te pakken: 0-1.

Negen minuten later stond het weer gelijk en ook nu was het de keeper, ditmaal de Deurnese, die de tegenstander op maat bediende. Ook TEC wist het cadeautje goed uit te pakken en Trumaine Balrak werkte de gelijkmaker binnen. Een dik kwartier voor tijd moest voorstopper Steeghs geblesseerd het veld verlaten en maakte Van der Steen zijn opwachting. Van den Broek zakte naar de voorstopperplaats en Van der Steen nam Van den Broeks' plaats op het middenveld over.

Deurne bleef de bovenliggende partij en in de 38ste minuut had Vos een uitgelezen kans om de gasten opnieuw op voorsprong te zetten, maar hij wist de crosspass van Joosten niet te verzilveren dankzij alert optreden van de Tielse sluitpost. Vijf minuten voor rust was er weer een blessure voor Deurne; Van der Werf moest na een stevige charge het veld verlaten, zijn vervanger: Jeroen Derks. Het laatste moment van de eerste helft was voor TEC, maar van Crooij voorkwam, ten koste van een corner, de 2-1.

De tweede helft liet twee teams zien die eigenlijk geen aansprak meer wilden maken op een overwinning, hoewel Derks al vrij vroeg in het tweede bedrijf de 1-2 op zijn schoen had. Veelvuldig balverlies en foute passes waren schering en inslag. Tekenend was het dan ook hoe de 2-1 tot stand kwam; een hoge bal werd verkeerd getaxeerd in de Deurnese verdediging en Jip Bartels profiteerde optimaal van dit geschenk uit de hemel: 2-1. Deurne zette alles op alles voor een punt en om dit te onderstrepen meldde aanvoerder Verbeek zich het laatste kwartier in de voorste linie, maar resultaat leverde dit niet op. In slotminuten veroorzaakte Van Crooij nog een penalty en dit was voor Joosten het moment om zowat het hele veld over te steken om verbaal verhaal te gaan halen, iets wat hem op een directe rode prent kwam te staan. De penalty ging er vervolgens in en zorgde voor de flatteuze 3-1, Matthijs van Gessel voltrok het vonnis.

Met deze nederlaag komt er een einde aan een mooie reeks voor Deurne, maar volgende week zullen de mannen van Couwenberg hun rug weer moeten rechten in het inhaalduel tegen OSS 1920. Doordat ook Groene Ster verloor is het gat met de middenmoot en de veilige zone drie punten gebleven.

Website Deurne

DOSKO - UDI '19/Beter Bed 1-1 (0-1)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Iwan Geense, Nick Schuurbiers, Nikai Derwort, Toon Jochems, Mesut Kartal, Paolo Fortunati, Thomas van der Spek, Jorn Hopmans , Twan van Mechelen
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Gijs Retera, Nick Nuijtemans, Steven van der Spek, Marvin Bedaf, Tom de Bonte, Yannick Broeren
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Denny Witjes, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Abdes Assouiki, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Robin Walk, Michiel van Zuidam, Sam Wassenberg
Wissels UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Nick van Dijk, Tomas Hendriks, Lars van Geelkerken, Tim Wolf
 
Scheidsrechter: Wagner L.
DOSKO Minuut UDI '19/Beter Bed
8   Sam Wassenberg
Tom de Bonte Nick Schuurbiers 46  
Thomas van der Spek 73  

UDI niet verder dan gelijkspel bij DOSKO (1-1)

UDI wist vandaag op bezoek bij DOSKO de positieve flow van vorige week niet vol te houden. De eerste helft speelde UDI prima en kwam het ook terecht op een 0-1 voorsprong. Na de rust verslapte de concentratie en liet men DOSKO terug in de wedstrijd komen. De gelijkmaker kwam dan ook niet als een verrassing maar schrijnender was het feit dat men zelf niet tot kansen wist te komen. In de slot seconde kreeg UDI nog een enorme kans op de winnende treffer maar die ging er helaas ook niet in. Het uiteindelijke gelijkspel was terecht maar was ook onnodig.

Onder het motto "never change a winning team" begon UDI-trainer Bas Gösgens vandaag in Bergen op Zoom met dezelfde basiself als afgelopen week tegen TEC. De start van de wedstrijd van de Udenaren was geheel in lijn met de wedstrijd tegen TEC waar iedereen fel de duels aan ging en DOSKO geen kans kreeg om in het ritme te komen. De 0-1 voorsprong van de Udense ploeg was dan ook geen verrassing. Het was Dick Smits die vanaf rechts een indraaiende vrije trap nam die aan de tweede paal werd terug gekopt door Thijmen de Ruijter waarna spits Wassenberg met een halve omhaal de bal in het doel deponeerde. UDI heerste op het veld en de eerste kans voor de thuisploeg kwam dan ook pas door een vrije trap. Schuin rechts voor het doel mocht Thomas van der Spek aanleggen en zijn schot zeilde ook richting kruising maar UDI-doelman Witjes ging naar dezelfde hoek en tikte de bal net uit het doel. UDI heeft deze eerste helft zonder tot groots voetbal te komen de wedstrijd in handen maar weet weinig gevaar te stichten voor het doel van Maik van den Kieboom. Net voor de rust krijgt van der Spek nog een aardige kopkans maar zijn inzet ging ruim naast.

Na de pauze werd al binnen vijf minuten duidelijk dat de Udenaren het lastig zouden krijgen deze tweede helft. De eerste waarschuwing kwam via een schot van Mesut Kartal die via de binnenkant van de paal in de handen van doelman Witjes viel. DOSKO was nu de betere ploeg doordat UDI niet meer in staat was het balbezit te houden. Bovendien wilde men in enkele verdedigende situaties ook nog eens te mooi de boel oplossen. Dan moet Dick Smits geblesseerd het veld verlaten en wordt Nick van Dijk ingebracht zodat Anpong naar de linksback positie verhuist. Scheidsrechter Wagner komt nu ook steeds vaker in beeld doordat hij overtredingen aan beide zijden vreemd beoordeeld en blijkbaar had besloten om zelfs bij stevige overtredingen geen kaarten te trekken. Zijn acties bleven bij waarschuwingen het was maar goed dat er twee teams op het veld stonden die niet echt de grens op zochten anders had het wellicht uit de hand kunnen lopen. Het spel van de Udenaren wordt steeds slordiger en het is gewoon wachten op de gelijkmaker. Die komt met ruim een kwartier te spelen wanneer Derwort vanaf rechts ongehinderd een voorzet mag geven die door de volledig vrijstaande van der Spek wordt binnen gekopt. In de slotseconde krijgt UDI dan nog een enorme kans wanneer invaller Lars van Geelkerken gelooft in een lange bal en die in de kluts met de doelman mee krijgt. Bijna op de achterlijn ligt het doel open maar zijn gehaaste inzet beland in het zijnet. UDI speelde een zeer teleurstellende tweede helft en moest dus genoegen nemen met een puntendeling. Volgende week staat thuis het inhaalduel tegen Groene Ster op het programma.

Website UDI '19

de Valk - OSS '20 1-4 (0-2)

zondag 8 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Bas Crijnen, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Joris Hermans, Luuk Broers, Thijs Heus, Tim Keijzer
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Wouter de Kramer, Brian Vermeer, Max van Leeuwen
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Edwin Huibers, Yori Koel, Carlo Nelissen, Erwin Stadhouders, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Ferdy van den Berg, Ferhat Coskun, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Ritchie Mangandu, Bob van Lith
 
Scheidsrechter: Bezemer J.
de Valk Minuut OSS '20
Dennis Boonen 8  
11   Ferhat Coskun
35   Ferhat Coskun
Brian Vermeer Dennis Boonen 44  
53   Richard van der Venne
Bas Gulpers 58  
68   Ritchie Mangandu Richard van der Venne
68   Bob van Lith Edwin Huibers
Wouter de Kramer Tim Keijzer 70  
78   Bob van Lith
Max van Leeuwen Joris Hermans 82  
83   Edwin Huibers
Wouter de Kramer 87  

De Valk niet opgewassen tegen OSS'20

De Valk heeft in de thuiswedstrijd tegen OSS'20 geen punten weten te behalen. De bezoekers uit Oss waren duidelijk een maatje te groot voor De Valk en behaalden met twee doelpunten voor rust en twee na de rust eenvoudige overwinning. Enkele minuten voor tijd wist invaller Wouter de Kramer de eer nog te redden voor De Valk door de 1-4 binnen te schieten.

OSS'20 was deze middag met duidelijke intenties naar Valkenswaard afgereisd, de ploeg van hoofdtrainer Marten van Vugt zette vanaf de eerste minuut druk op de achterhoede van De Valk en dat leverde na bijna tien minuten spelen de eerste doelkans op voor de bezoekers toen Richard van de Venne zich in het strafschopgebied vrijspeelde, maar de inzet van de middenvelder gings rakelings langs de paal af en kwam De Valk goed weg. Maar enkele minuten later was het alsnog raak toen doelman Cas Peters niet geheel vrijuit ging en buitenspeler Ferhat Coskun daar optimaal van wist te profiteren en heel eenvoudig de 0-1 voorprong op het scorebord kon schieten. OSS'20 controleerde de wedstrijd en ging op zoek naar een tweede treffer die na ruim een half uur zou vallen nadat Ferdy van den Berg over de rechterkant iedereen voorbij snelde en de bal bezorgde bij topschutter Tony de Groot die zijn inzet gekeerd zag worden en in de rebound de bal belandde bij Richard van de Venne die op vijf meter van het doel de bal tegen de lat schoot, maar Ferhat Coskun kon de afvallende bal eenvoudig eenvoudig in het lege doel schieten en met zijn tweede treffer van de middag de voorsprong voor OSS'20 verdubbelen naar 0-2. Valk voor rust leek Tony de Groot de Ossenaren naar 0-3 te koppen, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.

Na rust kwamen zowel De Valk als OSS'20 goed uit de kleedkamer, Ferdy van den Berg was met weer een van zijn befaamde rushes gevaarlijk, maar kon het overzicht niet goed bewaren, want zijn breedtepass was te scherp voor de inkomende Tony de Groot. Uit de daaropvolgende aanval was het bijna Joris Hermans die de aansluitingstreffer wist te noteren, maar zijn gekrulde bal werd knap uit de doelmond geplukt door doelman Rick van de Leest. De bij De Valk vlak voor rust ingevallen Brian Vermeer voor de geblesseerd uitgevallen Dennis Boonen was vijf minuten na rust bijna doeltreffend, maar zijn volley ging rakelings langs het doel van OSS'20. Na een krap uur spelen was de wedstrijd beslist toen na een snelle uitbraak van OSS'20 Ferhat Coskun, Tony de Groot en Richard van de Venne vrij op doelman Cas Peters af konden gaan en was het uiteindelijk Richard van de Venne die het beslissende tikje gaf en met de 0-3 de wedstrijd definitief in het slot gooide. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd was het invaller Bob van Lith die de voorzet van Yori Koel met een tegendraadse kopbal doelman Cas Peters van De Valk verschalkte en de 0-4 betekende. In de slotminuten van de wedstrijd ging De Valk dat bleef strijden voor iedere meter op zoek naar de eretreffer, eerst was het Luuk Broers die een doelkans kreeg maar de voeten van doelman Rick van de Leest voorkwamen de eretreffer. Toch was het invaller Wouter de Kramer die de hatelijke nul van het scorebord wist te halen door met een droge schuiver in de korte hoek de 1-4 binnen wist schieten wat tevens de eindstand betekende.

Zo leed De Valk opnieuw een nederlaag en pakken de donkere wolken zich steeds meer samen boven Sportpark 't Valkennest en komen de veilige plaatsen steeds verder uit het zicht.

Website de Valk

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!