Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

Foto: website de Valk

 

 

Gemert dodelijk efficiënt in topper tegen Dongen.

Gemert was vandaag in de topper tegen Dongen dodelijk efficiënt. Waar Dongen regelmatig de aanval zocht en zich eigenlijk voortdurend stuk liep op de solide verdediging van de thuisploeg, schoten de aanvallers van Gemert wel met scherp. Al na 2 minuten was het Habraken met de 1-0. Hij kopte een voorzet van van Pol achter doelman Roovers. Dongen had vervolgens veel de bal, maar kwam er simpelweg niet doorheen. Ruststand: 1-0. Na de break werd de wedstrijd na 10 minuten in het slot gegooid. Buijssen schoot zijn ploeg naar een verschil van 2. Van Brussel zorgde met zijn 8e van het seizoen voor de 3-0 eindstand.

Blauw Geel '38/Jumbo bleef door een zakelijke 0-2 overwinning bij de Valk keurig in het spoor van de koploper. Danny Verbakel nam beide treffers voor zijn rekening.

TEC vinden we op gepaste afstand (7 punten met nog wel een duel tegoed) terug op plek 4. Bij hekkensluiter AWC werd een 1-0 achterstand omgezet in een 1-3 zege. Jip Bartels trof namens de Tielse formatie 2 maal doel.

Naast de Valk en AWC liepen alle ploegen onderin tegen een nederlaag aan. OSS '20 was met 5-0 veel te sterk voor Deurne. Al werd het verschil pas na de rust gemaakt. Het in 2015 nog ongeslagen Baronie (16 punten uit 6 wedstrijden) versloeg door een doelpunt van Constansia Schijndel/de Wit met 1-0. UDI '19/Beter Bed met de 18 jarige Brian Vialle onder de lat won zonder zich overdreven in te spannen met 2-0 van Groene Ster. Het was voor 'de Groentjes' alweer de 6 competitienederlaag op rij.

Gemert - Dongen 3-0 (1-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Kees Brugmans, Mark van Dijk, Tufan Koca, Bart van Berlo, Jens Leijten, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Dennis Bouma, Geert van den Bosch, Patrick Philippart, Ronny van den Elzen
 
Opstelling Dongen: Rob Roovers , Floris Wouters, Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Rick Vervaert , Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Sander de Bont
Wissels Dongen: Jamil Kools, Jaap van der Waarden, Rick Mulder, Lucas Barbosa Brito, Mart van Bree jr., Tom Kolkert
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Gemert Minuut Dongen
Joost Habraken 2  
Vincent Buijssen 54  
66   Tom Kolkert Rick Vervaert
Dennis Bouma Bart van Berlo 73  
Youri van Brussel 77  
77   Mart van Bree jr. Sander de Bont
Patrick Philippart Vincent Buijssen 80  
Patrick Philippart 81  
Ronny van den Elzen Thijs van Pol 85  

Terechte 3-0 nederlaag
Volwassen Gemert troeft VV Dongen af

Voor de wedstrijd wist niemand hoe de middag in Gemert zou aflopen maar na 90 minuten was Gemert de terechte winnaar van een enerverend, hoogstaand en spannend duel. Gemert wist haar individuele kracht om te zetten naar een verdiende overwinning, nadat VV Dongen Gemert in de 1e minuut in een zetel hielp. Een fout in de opbouw bij VV Dongen werd uiteindelijk cruciaal in het verloop van de wedstrijd, waardoor Gemert na de 1-0 kon spelen op de counter. Het werd 3-0, omdat de Gemertse voorwaartsen vastberadener waren in hun doel.

VV Dongen begon de wedstrijd zonder rechtsback Jan Gerrits jr waardoor middenvelder Floris Wouters terugkwam op zijn oude plek (rechtsback) en Rick Vervaart de honneurs van Wouters mocht waarnemen. Gemert had zich ingesteld op VV Dongen en zette de normale rechtsback Koca op de gevaarlijke Remon Koenen. Het tactische steekspel tussen de trainers Ron Timmers en Bert Ruisch (Gemert) viel uit in het voordeel van de thuisploeg. Na nog geen 60 seconden konden alle strijdplannen in de prullenbak want Gemert wist een fout op het middenveld te verzilveren. Na balverlies bij het inspelen op het middenveld schakelde Gemert professioneel om en zette buitenspeler Buijssen aan het werk. Zijn afgemeten voorzet vanaf links krulde richting de tweede paal waar Joost Habraken de bal voor het inkoppen had, Wedstrijdspanning of ander soort perikelen waren direct verdwenen, maar de tactiek waarmee VV Dongen zou gaan voetballen konden direct overboord gegooid worden.

De intentie waarmee VV Dongen startte was om Gemert het spel te laten maken, maar door het snelle doelpunt was het Geneert dat achterover kon leunen en af te gaan wachten wat VV Dongen in petto had. Loerend op de counter en met spitsen als Buijsssen, van Pol en Habraken was het zaak aan VV Dongen om gedoseerd en verrassend de verdediging van Gemert te verschalken. Na de 1-0 wist VV Dongen met hoge druk de spelers van Gemert in verlegenheid te brengen. De middenvelders Waltman, Poelmans en Vervaart drukten op elke bal en zochten hun collega’s in de voorhoede op. Achterin speelden Rosalia en van der Stappen een uitstekende partij en trachtten hun teamgenoten in verdedigend en aanvallend opzicht op alle manieren te ondersteunen, Helaas voor VV Dongen hadden de spitsen niet hun beste dag, waardoor het spel er van 16 naar 16-meter optisch gezien geweldig uitzag maar waar het geroemde driemanschap Koenen, Mutzers en de Bont niet het potje konden breken.

VV Dongen kreeg een paar goede kansen op de 1-1, maar routinier Mark van Dijk en Kees Brugmans waren heer en meester in het centrum van de defensie. Sander de Bont werd door Brugmans aan banden gelegd en waar de spits zou moeten fungeren als target-man was het voor hem meer zwoegen dan winnen. Koenen werd veelvuldig fysiek aangepakt door Koca en Mutzers was opvallend door vele duikelpartijen waar scheidsrechter de Brito Roque niet intrapte. Toch verdiende VV Dongen de gelijkmaker op basis van inzet en vastberadenheid. Echter in de tweede helft kwam aan illusies een einde toen Buijssen uit een omschakelingsmoment de 2-0 binnenschoot. In de 53e minuut was VV Dongen in de aanval toen de bal op het middenveld werd afgepakt. Paul van Zon stond op dat moment nog iets te diep waardoor zijn directe tegenstander alle ruimte kreeg. Er werd nog geappelleerd voor buitenspel maar Buijssen schoot de bal geheel vrijstaand in de lange hoek.

Het is een compliment aan VV Dongen dat er vanaf dat teleurstellende moment gevoetbald bleef worden. Er werd hoog druk gezet op de tegenstander en na 70 minuten liet Robert Mutzers zijn klasse zien. In een direct duel met zijn tegenstander wist hij de achterlijn te bereiken. Zijn voorzet schoot door naar de tweede paal waar Koenen de bal voor het intikken had, Het zou het moment geweest kunnen zijn om de achtervolging op Gemert in te zetten, maar de manier waarop de kans om zeep werd geholpen was tekenend voor de situatie van deze middag.

Uit een corner scoorde Gemert de 3-0 en daarmee was de wedstrijd gelopen. VV Dongen kreeg een lesje in effectiviteit en volwassenheid, maar kon met een opgeheven hoofd het veld verlaten. Berusting bij het massaal opgekomen Dongense Publiek maar ook bij spelers en staf. VV Dongen had verloren van een betere tegenstander.

Website Dongen

de Valk - Blauw Geel '38/JUMBO 0-2 (0-1)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Bas Crijnen, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Wouter de Kramer, Joris Hermans, Luuk Broers, Tim Keijzer
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Ibrahim Danisic, Brian Vermeer, Max van Leeuwen, Thijs Heus
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sander van Weert, Murat Korkmaz, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Danny Verbakel, Rinse Wiekema, Rolf van den Boogaart, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Coen van Zutphen, Guus Peters, Koen van Zutven, Stefano Verburg, Ahmed Abdirizak, Nicky Scheepers
 
Scheidsrechter: Meijers R.H.F.A.
de Valk Minuut Blauw Geel '38/JUMBO
19   Danny Verbakel
55   Rinse Wiekema
Thijs Heus Tim Keijzer 71  
74   Guus Peters Rolf van den Boogaart
Brian Vermeer Bas Gulpers 76  
Ibrahim Danisic Bas Crijnen 80  
83   Danny Verbakel
85   Ahmed Abdirizak Danny Verbakel

De Valk verliest van hoogvlieger Blauw Geel'38

Onder koude omstandigheden deze zondagmiddag heeft De Valk een 0-2 nederlaag geleden tegen Blauw Geel'38 dat ondanks de overwinning niet kon overtuigen als kampioenskandidaat. De bezoekers uit Veghel hadden de gehele wedstrijd een veldoverwicht, maar tot doelkansen kwam de ploeg amper. In de eerste helft was het Danny Verbakel die een fout van Koen van Steensel afstrafte en met een bekeken lob Blauw Geel'38 op voorsprong bracht, na rust hetzelfde spelbeeld en waar De Valk naarmate de wedstrijd op zijn einde liep wat gevaarlijker leek te worden was het andermaal Danny Verbakel die uit een snel omschakelmoment Blauw Geel'38 naar de bevrijdende 0-2 schoot en De Valk andermaal met lege handen bleef.

Blauw Geel'38 nam vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief in de wedstrijd en De Valk verdedigde gegroepeerd en daar hadden de Veghelaren het knap lastig mee. De kampioenskandidaat uit Veghel had na ruim een kwartier spelen een fout van Koen van Steensel nodig om de openingstreffer van de middag te maken. Een lange bal vanuit de achterhoede van Blauw Geel'38 werd niet adequaat verwerkt door Koen van Steensel en vleugelaanvaller Danny Verbakel wist knap de bal te ontfutselen en met een bekeken lob doelman Cas Peters van De Valk kansloos te laten 0-1. Het gevaar bij de bezoekers uit Veghel kwam hoofdzakelijk vanaf de zijkanten waar de vlugge Danny Verbakel en Brian Peters voor veel dreiging wisten te zorgen. Halverwege de eerste helft stoomde Brian Peters op aan de rechterkant en bediende de boomlange spits Rinse Wiekema die zijn schot over het doel in het vangnet zag verdwijnen. Na krap een half uur kreeg Brian Peters een kopkans, maar de timing liet te wensen over bij de buitenspeler. In de blessuretijd van de eerste helft ging verdediger Dennis Boonen van De Valk in de fout bij het uitverdedigen en verspeelde de bal aan Rinse Wiekema die richting het doel van De Valk kon opstomen, maar was met een lob onnauwkeurig in de afronding dat meters naast het doel verdween.

In de tweede helft kreeg De Valk de eerste mogelijkheid, buitenspeler Luuk Broers kreeg wat ruimte net buiten het strafschopgebied en schoot de bal hard over het doel van Jeffrey Vendrig van Blauw Geel'38. Enkele minuten later ontsnapte Brian Peters aan de buitenspelval en leek Blauw Geel'38 op een 0-2 voorsprong te schieten, maar de Veghelaar omspeelde knap doelman Cas Peters maar wist de bal niet in het verlaten doel te schieten waardoor De Valk in de wedstrijd bleef. Na ruim een uur spelen was Blauw Geel'38 tweemaal dicht bij een tweede treffer nadat eerst Danny Verbakel een schot met een fraaie reflex van doelman Cas Peters uit het Valkenswaardse doel wist te ranselen was het uit de daaropvolgende hoekschop verdediger Gerke van den Akker met een kopbal die knap werd gekeerd door Cas Peters. Enkele minuten later was het De Valk-speler Bas Crijnen die bijna Blauw Geel'38 aan een tweede treffer hielp door de bal bij een poging uit te verdedigen de bal tegen de lat schoot en kwam De Valk goed weg. De Valk kreeg in het laatste kwartier nog het geloof dat er mogelijk toch wat te halen was tegen de Veghelse hoogvlieger en bracht onder andere spits Thijs Heus binnen de lijnen in plaats van middenvelder Tim Keijzer. Blauw Geel'38 leek niet meer zo zelfverzekerd, maar wist na een snel omschakelmoment de wedstrijd definitief in het slot te gooien toen Brian Peters zijn directe tegenstander Luuc Bonnema van De Valk te snel af was en met een assist op Danny Verbakel ervoor zorgde dat de buitenspeler zijn tweede treffer van de middag kon binnen tikken 0-2. In blessuretijd kreeg Wouter de Kramer uit een vrije trap nog de mogelijkheid om de eretreffer te maken, maar zijn inzet ging over het doel van Blauw Geel'38 doelman Jeffrey Vendrig heen.

Een 0-2 overwinning voor Blauw Geel'38 dat deze middag de betere was aan De Valk, maar niet overtuigde als een mogelijk aanstaande kampioen van de Hoofdklasse B. De Valk wacht volgende week een cruciaal duel als er afgereisd word naar Wijchen om het daar op te gaan nemen tegen de hekkensluiter in de Hoofdklasse B AWC dat deze middag met 1-3 verloor van het sterke TEC uit Tiel.

Scoreverloop De Valk - Blauw Geel'38 0-2(0-1)
19. 0-1 Danny Verbakel
83. 0-2 Danny Verbakel

DE VALK
Cas Peters; Bas Crijnen(80. Ibrahim Danisik), Dennis Boonen, Luuc Bonnema, Bas Gulpers(76. Brian Vermeer); Jur Rademakers, Koen van Steensel, Tim Keijzer(71. Thijs Heus); Wouter de Kramer, Joris Hermans, Luuk Broers

BLAUW GEEL'38
Jeffrey Vendrig; Sander van Weert, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sten van Vessem; Rolf van den Boogaart(74. Guus Peters), Murat Korkmaz, Sofian El Kaddouri; Brian Peters, Rinse Wiekema, Danny Verbakel(87. Ahmed Abdirizak)


De Valk -- sv Blauw Geel’ 38/Jumbo (0-1) 0-2

VIJFDE OVERWINNING IN ZESDE DUEL NA WINTERSTOP

Zondag 15 maart, inhaalprogramma van 25 januari. Blauw Geel moest naar Valkenswaard waar het dolende De Valk gastheer was. De geel/zwarten lijken niet te kunnen ontkomen aan degradatie. De slechts 11 punten en een achterstand van zeven punten op een plaats die recht geeft op nacompetitie wordt het lastig voor de geplaagde club.

Op sportpark het Valkennest lag een grasmat die hoofdklasse onwaardig is en zeker in het nadeel is van een voetballende ploeg. De verdedigend ingestelde gastheer leek er een klein voordeel aan te hebben. Trainer Erwin v Breugel kon weer een beroep doen op Sofian El Kaddouri, hij had zijn schorsing uitgezeten afgelopen donderdag in het beker duel met NWC, en verder keerde Rinse Wiekema terug in de basis en was er ook een basis plaats voor Rolf vd Boogaart.

Het derde duel in zeven dagen was weer een belangrijke. Het liet zich al snel aanzien dat het geen gemakkelijke opgave zou worden. De erbarmelijke grasmat was hier mede debet aan. Tot aan de 18e minuut viel er niets te noteren, laat staan te genieten op ’ t Valkennest. Alle balen stuiterde alle kanten op. In de 18e minuut mag de Veghelse aanhang opveren. Sofian El Kaddouri stuurt de bal de diepte in waarbij de een rare stuiter maakt zodat de verdediger de bal mist maar Danny Verbakel met de punt van zijn schoen de bal nog genoeg vaart en hoogte kan geven zodat de bal over de uitlopende doelman in het doel valt: 0-1. In de 24e minuut gaat Brian Peters op snelheid naar de achterlijn en hij kan de bal nog bezorgen bij Danny Verbakel. Hij neemt de bal ineens op de slof maar de inzet gaat hoog over en langs. Twee minuten later is er een vrije trap voor Blauw Geel waarbij Danny Verbakel wel de juist vaart aan de bal mee geeft maar hem ook langs het doel stuurt. In de 28e minuut is het wederom Danny Verbakel die bij een prima aanval betrokken is. Hij heeft namelijk een prima voorzet in huis die bij de tweede paal helaas niet op waarde wordt geschat door Brian Peters. In riante positie timede of kopt hij verkeerd waardoor de bal de hoogte ingaat zodat de bal een makkelijke vangbal wordt voor de doelman. De wedstrijd speelt zich bijna geheel af op de helft van De Valk, dat bij tijd en wijle erg ver inzakt. In de 44e minuut lijkt de score te worden opgevoerd. Rinse Wiekema kan quasi alleen op het doel af. Hij weet de bal ook voorbij de uitlopende doelman te krijgen maar tot ontsteltenis van alles en iedereen ook langs ipv in het lege doel te krijgen. Een mager 0-1 ruststand is het gevolg.

Blauw Geel begint weer dreigend in het tweede bedrijf. In de 47e minuut kan Murat Korkmaz vanaf de achterlijn een voorzet geven maar hij speelt de bal recht in de handen van de doelman. Een minuutje later het eerste “gevaar” van de gastheren. Een afstandspoging die net over het doel gaat. In de 51e minuut staat de Veghelse aanhang alweer klaar om en doelpunt te begroeten. Brian Peters is namelijk alleen op de doelman af en weet deze ook te omzeilen maar ook nu weer ontsteltenis alom want ook hij weet het lege doel niet te treffen. De inzet gaat naast. Of het aan de slechte staat van het veld licht, of aan de scherpte van de speler(s) dat blijft even een grote vraag??? In de 61e minuut een klasse redding van de doelman van De Valk. Een afstandsschot van Danny Verbakel na een corner zeilt naar de kruising maar de doelman kan de bal tot corner boksen. Ook de nieuwe corner is gevaarlijk maar de kopbal van Gerke vd Akker wordt op de doellijn door een speler met ietwat geluk gekeerd en de bal kan worden geruimd. In de 64e minuut krijgt Blauw Geel onbedoeld hulp van De Valk. Een verdediger werkt een voorzet buiten het bereik van de eigen doelman hard op de lat. Daarna volgen wissels van De Valk, met aanvallende intenties want de ploeg wordt door het missen van Blauw Geel gesterkt in de gedachte dat er meer te halen valt dan een 0-1 nederlaag. Blauw Geel moet nu vaak terug uit en de aanhang gruwelt al van het idee dat het weleens slecht kan aflopen en de ploeg de gelijkmaker zou moeten incasseren. Eigenlijk voltrekt zich een zelfde soort scenario als tegen AWC want door het eigen falen sterkt men onnodig de tegenstander. Jammer maar ook dat is voetbal. In de 82e minuut, iets eerder dus als thuis tegen AWC, valt de verlossende 0-2. Een diepe (boog) bal wordt door de snelle Brian Peters met moeite onder controle gebracht en bij zich gehouden. Hij moet iets te ver naar rechts uitwijken maar kan de bal nog net in het strafschopgebied bij Danny Verbakel krijgen die met buitenkantje voet de doelman verrast: 0-2. Hij tekent dus voor zijn en Blauw Geel’s tweede. In de slotminuut laat Rinse Wiekema nog een grote kans onbenut. Brian Peters was voorbij zijn tegenstander gesneld en zette goed voor vanaf de achterlijn. Op een paar meter voor het doel lijkt Rinse de bal volkomen te missen.

Blauw Geel wint de vijfde van zes wedstrijden van na de winterstop. Het ging ook zeker weer niet van een leie dakje maar de sint is binnen en telt. Verdedigend gaf men ook weer niets weg, aanvallend mag het wel wat scherper, zeker met het oog op het komende programma. Blauw Geel staat keurig tweede maar krijgt de komende weken een zwaar programma. Volgend weekend reist men naar Midden Brabant voor het treffen met nummer drie van de ranglijst vv Dongen. De Geel/Blauwen uit Dongen verloren vandaag met 3-0 in Gemert en zullen getergd zijn en voor eigen publiek de ongeslagen status glans willen geven met een overwinning. Voor Blauw Geel is sportpark De Biezen nou niet echt een fijne plaats met goede herinneringen??!!

Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Rolf vd Boogaart (74e min. Guus Peters), Sofian El Kaddouri, Murat Kokrmaz,
Voorhoede: Danny Verbakel (85e min. Ahmed Abdirizak), Rinse Wiekema, Brian Peters,


Scheidsrechter: Dhr. R. Meijers uit Beek (L)
Ass. Scheidsrechters: Dhr. G. Linke en Dhr. O. Lamers
Kaarten: Geel:
De Valk: geen
sv Blauw Geel’ 38: 54e min. Rinse Wiekema,

AWC - TEC 1-3 (1-2)

zondag 15 maart 2015 om 14:00
 
Scheidsrechter: Mandemakers K.
AWC Minuut TEC
Davy van Versseveld 4  
17   Jip Bartels
29   Nehemia Sanaky
50   Jip Bartels

Weer geen punten voor een moedig s.v. A.W.C.

In een aantrekkelijke wedstrijd verliest een zich goed verwerende s.v. A.W.C. van en makkelijk spelend TEC. In het eerst kwartier is de thuisploeg de bovenliggende partij en scoort Davy van Verseveld al in de 4e minuut uit een voorzet van links van Twan Franken de 1-0. De minuten daarna blijft AWC het meeste balbezit houden en komt de gelijkmaker in de 16e minuut min of meer uit de lucht vallen door een strak afstandsschot via de paal van Jip Bartels 1-1.0. Daarna raakt AWC de grip op de wedstrijd enigszins kwijt en brengt TEC meer druk op het doel van AWC. Dat resulteert in een doelpunt in de 28e minuut van TEC. Nehemia Sanaky kan geheel vrijstaand uit een voorzet van links inschieten en de stand verhogen naar 1-2 voor TEC. Na enkele corners over en weer wordt de rust bereikt met een voorsprong voor TEC.
De eerste aanvallen na de rust zijn weer voor AWC, maar al in de 50e minuut kan Jip Bartels zijn 2e treffer scoren na een langdurige aanval uit een draai en brengt de stand op 1-3.
TEC blijft makkelijk voetballen met goed combinatiespel en AWC kan daar hard werkend slechts enige weerstand tegen bieden. Toch geeft de thuisploeg zich niet zo maar gewonnen en blijft met enkele uitbraken gevaarlijk. Het resultaat 2 keer met een schot en een kopbal tegen de paal door Lennart Nieuwenhuis en Floyd Watson. In de 79 e minuut nog een klein smetje, in deze sportieve wedstrijd dat zeer goed geleid werd door het arbitrale trio, door een gele kaart voor een speler van TEC. In de resterende minuten is TEC nog af en toe gevaarlijk, zonder tot grote kansen te komen en als beide ploegen 3x gewisseld hebben, perst AWC er nog een klein slotoffensief uit, maar de stand blijft zoals deze was. Een koude zondag met af en toe een zonnestraaltje dat helaas niet heeft geleid tot punten voor de thuisploeg. Volgende week weer een thuiswedstrijd voor AWC tegen De Valk, waarin AWC gaat proberen van de laatste plaats af te komen.

Verslag opgemaakt door Fred Thannhauser, s.v. A.W.C.

OSS '20 - Deurne 5-0 (0-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Scheidsrechter: Vink M.R.G.
OSS '20 Minuut Deurne
20  
Yori Koel 25  
Luuk van Dijk Carlo Nelissen 46  
55   Alain van den Besselaar (Eigen doelpunt)
Ferhat Coskun 58  
Bob van Lith Ferdy van den Berg 71  
Tony de Groot 74  
Ferhat Coskun 75  
Ferhat Coskun 77  
Joey Schuurmans Ferhat Coskun 80  
Richard van der Venne 90  

Pupil van de Week, Mees van Grunsven (6 jaar) op de foto met Luuk van Dijk

Foto: twitterpicture@svOSS20

Baronie - Schijndel/de Wit 1-0 (1-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, David Vermeulen, Jamie Kankam, Joris Peeters, Kobus Christianen, Jordi Nijs , Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia, Yvan Nkundumugisha
Wissels Baronie: Jari van Aard, Mike Polderman, Rhomar Boudzra, Scott Cameron Lomax, Ibrahim Ikiliau
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Job Gevers, Maarten Geerts, Roy Schellekens, Koen Bollen, Rick van Pinxten, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Anwar Tuithof, Bas Wagenaars, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Jordi van Lijssel, Rik van den Broek, Robin van Schijndel, Leroy Verhagen , Ymanuel Hurkmans, Dirk van Eck
 
Scheidsrechter: Bezemer J.
Baronie Minuut Schijndel/de Wit
Jonathan Constansia 21  
David Vermeulen 41  
46   Dirk van Eck Bas Wagenaars
47   Roy Schellekens
74   Job Gevers
Ibrahim Ikiliau Jordi Nijs 82  
Scott Cameron Lomax Jonathan Constansia 87  
89   Maarten Geerts

DAPPER SCHIJNDEL KAN HET NIET BOLWERKEN TEGEN BARONIE

Het goede resultaat tegen Dongen heeft helaas geen vervolg kunnen krijgen. In Breda tegen Baronie moest er wat geïmproviseerd worden met de opstelling. Dat leidde tot een basisplaats van het 16-jarige Schijndelse talent Ymanuel Hurkmans. Het Baronie van 2015 is uitstekend in vorm, onderstreept door het gelijkspel tegen koploper Gemert en voor de rest overwinning. Een dapper Schijndel bleef goed op te been, maar moest toch een doelpunt toestaan in de wedstrijd. Aangezien de doelpuntproductie van de Geel-Blauwen zelf een zeldzame keer droog bleven staan, werd de wedstrijd met 1-0 verloren in Breda.

Een gehavend Schijndel ging op bezoek in Breda. Net voor de wedstrijd bleek ook nog eens dat Van Den Broek niet aan de wedstrijd kon deelnemen. Dat leidde tot dat Geerts in de defensie kwam te spelen en de 16-jarige Hurkmans op het middenveld. Deze zou overigens een prima wedstrijd afwerken onder het oog van onder andere Pierre van Hooijdonk. Een taakgericht Schijndel zorgde ervoor dat de Bredanaars wisten geen gaatje te vinden. In de 30ste minuut viel de bal erg toch goed voor Baronie. Via een klutssituatie kwam de bal voor de voeten van Constancia die kon afwerken. 1-0. De rest van de eerste helft bleef Baronie zich stukbijten op Schijndel.

Na de thee bleef de wedstrijd hetzelfde. Geen van beide elftallen wist de wedstrijd naar zich toe te trekken. De wedstrijd ging voort, totdat Schijndel in de laatste 10 minuten alle risico’s nam om er toch nog minimaal een punt uit te slepen. Dat leverde vanzelfsprekend in de counter een paar grote kansen op voor Baronie. Echter was de grootste kans van Schijndelse zijde. In de 90ste minuut had Geerts de bal voor het intikken, na een puike voorzet van Tuithof, maar hij wist de doelman niet te passeren. Zo bleef de stand onbewogen en moest Schijndel, ondanks een dapper optreden, met een 1-0 verlies huiswaarts keren.

Volgende week speelt Schijndel tegen Gemert in Gemert. Dat is de huidige koploper, samen met Blauw Geel, die vorige week relatief gemakkelijk concurrent Dongen met 3-0 opzij zetten. Trainer Brands is echter hoopvol. Grappend gaf hij aan: “Een makkie voor ons uiteraard”. Schijndel kan de andere club uit Meierijstad, Blauw Geel, een handje helpen door punten af te snoepen. De wedstrijd trapt af op Zaterdag 21 Maart om 19:30 op Sportpark Molenbroek.

Facebook Schijndel

UDI '19/Beter Bed - Groene Ster 2-0 (0-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Lars van Geelkerken, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Nick van der Horst, Nick van Dijk, Abdes Assouiki, Robin Walk, Michiel van Zuidam
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, David Thijssen, Dylan Zwartjes, Kevin Werker, Merijn de Haan, Roy Bejas, Kenny Tokaya, Roy Janssen, Dwayne van Westering, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Marc van Wersch, Tom Wellens, Eloy Cox, Levi ten Brink
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
UDI '19/Beter Bed Minuut Groene Ster
Dick Smits 0  
0   Roy Janssen
Sam Wassenberg 54  
62   Tom Wellens Roy Bejas
64   Levi ten Brink David Thijssen
65   Merijn de Haan
Joep van Geelkerken 74  
Thijmen de Ruijter 76  
Michiel van Zuidam Lars van Geelkerken 77  
Abdes Assouiki Tim Wolf 85  
86   Remo Gielkens

UDI zonder moeite voorbij Groene Ster

In een wedstrijd zonder veel hoogtepunten waren de kansen voor beide partijen op één hand te tellen. Voor de rust was de beste kans voor Groene Ster maar invaller-doelman Vialle pareerde de inzet uitstekend. Na de rust kreeg UDI de kansen en wist ook twee keer te scoren. Uiteindelijk daarmee een dik verdiende overwinning voor de Udenaren.

De wedstrijd begon voor de Udenaren met de nodige mutaties. Doelman Witjes raakte afgelopen week ook geblesseerd en dus moest vandaag A1-doelman Brian Vialle vanaf de aftrap het doel in. Ook de van een schorsing terug gekeerde aanvoerder Hofmeijer begon in de basis ten koste van Robin Walk. Het spel van het eerste kwartier was erg gezapig met twee ploegen die vooral het balbezit belangrijk vonden. De eerste kans voor Groene Ster was een vrije trap vanaf zo'n achttien meter. De ervaren Remo Gielkens plaatst zich achter de bal en krult de bal naar de verre hoek maar doelman Vialle heeft een perfecte redding in huis. Pas een minuut of tien voor de rust is er de eerste noemenswaardige kaans voor de Udenaren wanneer Lars van Geelkerken de bal doorspeelt op Bart van Schijndel maar zijn schot gaat over.

Na de rust begint UDI wat feller en is het Groene Ster dat terug gedrongen wordt. Wanneer Lars van Geelkerken binnen de zestien meter naar de grond gewerkt wordt denkt heel UDI aan een strafschop maar scheidsrechter Tunnissen weigert de bal op de stip te leggen. Een minuut later is het dan toch raak wanneer vanuit het centrum de bal naar de opkomende back Robin van Cuijk wordt gespeeld die bijna vanaf de zijlijn een perfecte voorzet geeft op het hoofd van de inlopende Sam Wassenberg en daarmee de verdiende 1-0 voorsprong voor de Udense ploeg. In de opvolgende fase heeft UDI het meeste balbezit zonder tot echte kansen te kunnen komen. Veel kleine overtredingen zorgen er ook voor dat het spel niet echt vooruit wil. Ruim een kwartier voor tijd gaat de wedstrijd definitief op slot wanneer UDI haar tweede treffer maakt. Uit een scrimmage voor het doel valt de bal voor de voeten van Dick Smits maar dat schot wordt geblokt en valt voor de voeten van Joep van Geelkerken die de bal goed laag houdt en deze netjes in de rechter benedenhoek plaatst (2-0). De wedstrijd is daarmee afgelopen en voor de Udenaren dus drie zeer welkome punten. Volgende week staat voor UDI weer een thuiswedstrijd op het programma wanneer het Baronie uit Breda ontvangt.

Website UDI '19

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!