Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zondag 22 maart 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

 

 

 

Dongen wint topper van Blauw Geel '38/Jumbo.

Doordat Youri van Brussel zijn ploeg gisteravond in de blessuretijd langs Schijndel/de Wit schoot, kon Gemert vandaag in de luie stoel kijken naar haar achtervolgers. En uitgerekend de naaste achtervolgers Blauw Geel '38/Jumbo en Dongen stonden tegenover elkaar. Deze topper werd een prooi voor Dongen. De bezoekers uit Veghel waren zeker niet de mindere, maar Dongen breidde een 1-0 voorsprong op slag van rust uit. De benutte strafschop van van Zon werd overigens wel erg gemakkelijk gegeven door scheidsrechter van dienst: Hof. De gasten gingen in het 2e bedrijf druk opzoek naar de aansluiting, maar Dongen doelman Kools hield zijn doel schoon. Het slotakkoord was voor Wouters; 3-0.

TEC wist niet te profiteren van de misstap van Blauw Geel '38/Jumbo. Sterker nog er werd verloren. Groene Ster, nog puntloos in 2015, was met 2-1 te sterk.

In de strijd tegen degradatie pakte Deurne een puntje thuis tegen TOP, maar zag dus Groene Ster 2 punten uitlopen.

Met nog 6 wedstrijden voor de boeg lijken de Valk en AWC volgend seizoen een klasse lager te gaan acteren. In een onderling duel was AWC met 3-1 de bovenliggende partij. Beide ploegen hebben nu 11 punten en staan 7 punten achter Schijndel/de Wit.

OSS '20 is door een 2-1 overwinning op DOSKO 4 plaatsen gestegen; van plek 9 naar 5.

UDI '19/Beter Bed maakte een einde aan de opmars van Baronie. Op het eigen sportpark Parkzicht werd het 3-0.

Gemert - Schijndel/de Wit 2-1 (0-0)

zaterdag 21 maart 2015 om 19:30
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Kees Brugmans, Mark van Dijk, Tufan Koca, Bart van Berlo, Jens Leijten, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Dennis Bouma, Geert van den Bosch, Patrick Philippart, Ronny van den Elzen
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Maarten Geerts, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Koen Bollen, Leroy Verhagen , Rick van Pinxten, Sven Blummel, Ymanuel Hurkmans, Anwar Tuithof, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Jordi van Lijssel, Robin van Schijndel, Bas Wagenaars, Dirk van Eck
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Gemert Minuut Schijndel/de Wit
Ronny van den Elzen Joost Habraken 20  
Jasper Lalisang 59  
Patrick Philippart Vincent Buijssen 65  
67   Bas Wagenaars Ymanuel Hurkmans
Dennis Bouma Jens Leijten 76  
78   Anwar Tuithof
78   Jordi van Lijssel Rick van Pinxten
83   Robin van Schijndel Leroy Verhagen
Ronny van den Elzen 83  
Youri van Brussel 90 + 4

NEDERLAAG IN BLESSURETIJD TEGEN KOPLOPER GEMERT

De verliespartijtegen Baronie vorige week, is opgevolgd met een nederlaag tegen koploper Gemert. Wegens winst van Groene Ster en een gelijkspel van Deurne, lijkt de veilige 10de plaats een utopie. Een kwalitatief onderliggend, maar strijdend en dapper Schijndel was dichtbij een prima resultaat en stunt.

De Geel-Blauwen ging op bezoek bij koploper Gemert, waarbij elk punt als bonus zal worden ervaren. Schijndel, met de 16-jarige Ymanuel Hurkmans weer in de basis, was kwalitatief minder maar dat werd ruimschoots gecompenseerd met strijd en passie. De eerste kans, was meteen een grote voor Ymanuel Hurkmans. Sven Blummel bracht Ymanuel Hurkmans prima in stelling, maar de 16-jarige schoot hem onfortuinlijk op de lat. In deze open beginfase kreeg Gemert vanzelfsprekend ook kansen in de personen van Van Brussel, Buijssen en Van Pol. Vooral Van Pol had enkele goede mogelijkheden, maar goed keeperswerk van Timo de Louwere en wat geluk voorkwam dat de stand in beweging kwam. Schijndel bereikte de rust met een 0-0 stand.

Na de thee zette Gemert nog meer druk op Schijndel wat resulteerde in diversen mogelijkheden. Maar ook Schijndel liet zich niet onbetuigd. Anwar Tuithof en Sven Blummel bleven constant een gevaar vormen. In de 55ste minuut viel de treffer voor Gemert dan toch binnen. Lalisang reageerde het snelste toen Van Pol een kopduel won en prikte de 1-0 binnen. Doormiddel van individuele klasse wist Schijndel de stand te nivelleren. Anwar Tuithof schoot vanaf links de bal knap diagonaal binnen, een prima goal. 1-1 Gemert moest weer gaan drukken en deden dat dan ook met de volle overtuiging. Echter bleek keeper Timo de Louwere in uitstekende doen en had enkele knappe reddingen in huis. In de laatste minuut kreeg Van Pol de bal voor de voeten en haalde prima uit. Zoals vaker lag Timo de Louwere in de weg, maar helaas kan Van Brussel de rebound intikken. 2-1 Zo sleepte Gemert toch nog de 3 punten uit het vuur en moest Schijndel teleurgesteld afdruipen. Echter wel met een opgeheven hoofd gezien de prestatie.

Volgende week treedt Schijndel aan tegen concurrent Deurne. Met 2 punten achterstand moet er gewonnen worden om enigszins de veilige 10de plaats te kunnen gaan bereiken. Met een verlies zal er weer met een schuin oog naar beneden moeten worden gekeken, om in ieder geval directe degradatie te ontlopen. Dit 6-punten duel zal om 14:30 op het eigen Zuideinderpark aftrappen.

Facebook Schijndel

Dongen - Blauw Geel '38/JUMBO 3-0 (2-0)

zondag 22 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Dongen: Jamil Kools, Floris Wouters, Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Rick Mulder, Tom Waltman, Robert Mutzers, Sander de Bont
Wissels Dongen: Rob Roovers , Jaap van der Waarden, Jan Gerrits , Rick Vervaert , Lucas Barbosa Brito, Tom Kolkert
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sander van Weert, Murat Korkmaz, Mustafa Guler, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Danny Verbakel, Rinse Wiekema, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Guus Peters, Koen van Zutven, Mark Dobbelsteen, Nicky Scheepers, Rolf van den Boogaart
 
Scheidsrechter: Hof M.
Dongen Minuut Blauw Geel '38/JUMBO
Sander de Bont 15  
Revy Rosalia 21  
23   Sten van Vessem
45   Sofian el Kaddouri
Paul van Zon (Penalty) 45  
52   Gerke van den Akker
61   Mark Dobbelsteen Danny Verbakel
71   Brian Peters
77   Nicky Scheepers Murat Korkmaz
Floris Wouters 89  

vv Dongen -- sv Blauw Geel’ 38/Jumbo (2-0) 3-0

GROOTSTE NEDERLAAG VAN HET SEIZOEN AANGEMETEN GEKREGEN

Zondag 22 Maart moest Blauw Geel een tweede uitwedstrijd op rij spelen. Dit keer ging de reis naar midden-Brabant, Dongen, om precies te zijn. Niet echt een leuk vooruitzicht voor Blauw Geel om meerdere redenen. Sportpark De Biezen is nu niet echt een plaats van goede herinneringen en het kleine slechte veld is zeker ook niet een prettige bijkomstigheid.

Trainer Erwin v Breugel kende in de achterhoede geen wijzigingen. Op het midden veld keerde Mustafa Guler terug van een schorsing. Mark Dobbelsteen zat wel weer op de bank en voorin is de keuze al beperkt en werd gestart met een logische opstelling.

Het duel wilde maar moeilijk op gang komen en beide ploegen gaven elkaar niet veel toe. In de 12e minuut wordt het duel open gebroken. Een uitbraak van Dongen gaart aan het doelpunt vooraf waarbij Sten v Vessem de bal in uiterste inspanning net naast het eigen doel kan werken. De corner die volgt zal fataal blijken. Doelman Jeffrey Vendrig ziet er zeker niet goed uit. Hij komt nl bij de hoge bal uit en moet die dan eigenlijk dus ook hebben maar hij mist. De achter hem inkomende Sander de Bont loopt min of meer per ongeluk de bal in het doel: 1-0. Een zure tegentreffer die uit het niets komt vallen en zeker voorkomen had kunnen worden. Het spel golft vervolgens op en neer zonder dat een ploeg de bovenliggende partij is of kansen weet te creëren. In de 38e minuut krijgt Blauw Geel de kans op een gelijkmaker. Brian Peters is eindelijk eens op snelheid bij de achterlijn aangekomen als hij prima terug legt op de vrijstaande Mustafa Guler. Helaas raakt laatst genoemde de bal niet lekker en ook nog eens schiet hij recht op de doelman zodat deze heel rustig en simpel de bal kan oppakken. In de 45e minuut volgt een penalty. Een inzet van Dongen gaat naar het hoofd van Sofian El Kaddouri, waarbij hij als reflex half weg draait en zijn armen richting zijn hoofd brengt. De bal komt daardoor niet op zin hoofd maar op zijn armen en scheidsrechter Hof is niet coulant. Penalty voor de gastheren. Paul v Zon weet daar wel raad mee: 2-0. Dat het nog voor de rust niet 3-0 wordt is te danken aan de onzuiverheid van Dongen zelf want vlak na de aftrap gaat een kopbal maar rakelings naast het Blauw Geel doel.

Na de thee is het een wedstrijd die meer lijkt op een oefenduel. Weinig hoogstaands en te genieten voor de toeschouwers. Dongen vind het uiteraard prima zo, Blauw Geel bakt er absoluut niets van. Dat de 3-0 nog valt is niet onlogische maar was ook absoluut weer niet nodig geweest. Mark Dobbelsteen probeert een afvallende bal te verwerken maar daar slaagt hij niet echt in. De snelle Dongen spelers pikken de bal op en zijn in een paar zetten bij en voorbij doelman Vendrig: 3-0.

Sportpark De Biezen zal voorlopig niet te boek komen te staan als een prettig sportpark voor Blauw Geel. Vandaag was het wel erg mager, eigenlijk slecht, wat Blauw Geel liet zien. Blauw Geel verloor vandaag niet van de slechte herinneringen en kan ook het slechte veld niet de schuld geven. Tegenstander Dongen was gewoon vele malen gretiger en feller. De zo stabiele achterhoede moest dit keer dus drie keer een treffer toelaten en dat is zeker niet iets wat men gewend is. Het midden veld werd met enige regelmaat overlopen en de voorhoede was in geen velde of wegen te bekennen. Een complete sof en daarmee kreeg het de voorlopig grootste nederlaag van dit seizoen aangemeten. Volgend weekend zal het zeker anders moeten om de op stoom lijkende Udenaren van zich af te houden en de eventuele titel kansen nog levend te houden.


Deze wedstrijd heel, heel, snel vergeten. Motiveren voor de derby tegen UDI’ 19 zal niet nodig zijn en hopelijk zien we een gretiger en feller Blauw Geel want ben er van bewust dat de gasten dat zeker wel zullen zijn.
UDI’19 won deze zondag met liefst 3-0 van Baronie en zal de zegereeks willen voortzetten. Daarbij zal het kracht putten uit revanche gevoelens voor de eerder dit seizoen geleden 1-2 nederlaag tegen Blauw Geel.

Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Mustafa Guler, Sofian El Kaddouri, Murat Korkmaz (77e min. Nicky Scheepers),
Voorhoede: Danny Verbakel (62e min. Mark Dobbelsteen), Rinse Wiekema, Brian Peters


Scheidsrechter: Dhr. M. Hof uit Deventer
Ass. Scheidsrechters:
Kaarten: Geel:
Vv Dongen: 21e min Revy Rosalia
sv Blauw Geel’ 38: 23e min. Sten v Vessem, 45e min. Sofian El Kaddouri, 51e min. Gerke vd Akker, 71e min. Brian Peters

Groene Ster - TEC 2-1 (2-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:30
 
Scheidsrechter: Meijers R.H.F.A.
Toeschouwers: 200
Groene Ster Minuut TEC
0   Sebastiaan van der Sman
0   Matthijs van Gessel
0   Akihiro Takasawa
8   Jip Bartels
Kevin Werker 22  
Remo Gielkens 34  
35   Massaro Latuheru Walter Kiomegni
43   Kurtley de Windt

Deurne - TOP 1-1 (1-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Alain van den Besselaar, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Jeroen Derks, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Maarten Vos, Roy Tulmans
Wissels Deurne: Maikel Verberne, Daan Geven, Job Steeghs, Hein van de Kemenade, Stefan van der Werf
 
Opstelling TOP: Bas de Bruijn, Aram Pusters, Bob Zonnenberg, Erkin Erciyas, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Metin Alkir, Quincy Broers, Rob van Sonsbeek, Stijn Rambach
Wissels TOP: Roel Kuilder, Maarten Spanjers, Roy Govers, Franco Kleinschiphorst
 
Scheidsrechter: Verbakel S.
Deurne Minuut TOP
Jan Kuipers 7  
8   Rob van Sonsbeek (Penalty)
Jan Kuipers 13  
Hein van de Kemenade Roy Tulmans 75  
76   Franco Kleinschiphorst Bob Zonnenberg
Daan Geven Jeroen Derks 82  
Hein van de Kemenade 83  
84   Roy Govers Rob van Sonsbeek

AWC - de Valk 3-1 (1-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling AWC: Dennis de Koning, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Joost Loeffen, Wiebe Veltmaat, Jorrit Giesbers, Mannes Giesbers, Davy van Versseveld, Gijs de Kleyn, Lennart Nieuwenhuis, Twan Franken
Wissels AWC: Dennis Peerenboom, Floyd Watson, Pascal Zoetekouw, Jaïr Roos, Jordy de Kat
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Bas Crijnen, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Wouter de Kramer, Brian Vermeer, Joris Hermans, Luuk Broers
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Ibrahim Danisic, Thijs Heus, Tim Keijzer
 
Scheidsrechter: Westenbroek A.P.
AWC Minuut de Valk
19   Dennis Boonen
38   Bas Gulpers
43   Ibrahim Danisic Bas Crijnen
Lennart Nieuwenhuis 45  
Floyd Watson Twan Franken 46  
Davy van Versseveld 62  
Lennart Nieuwenhuis 65  
65   Thijs Heus Brian Vermeer
Jaïr Roos Gijs de Kleyn 76  
Lennart Nieuwenhuis 77  
78   Tim Keijzer Bas Gulpers
Jordy de Kat Lennart Nieuwenhuis 89  

De Valk delft in tweede helft het onderspit bij hekkensluiter AWC

Het hoofdklasserschap van De Valk hangt na de nederlaag bij hekkensluiter AWC aan een heel dun zijden draadje. Met het zware programma de komende weken in het vooruitzicht lijkt het een nagenoeg onmogelijke opgave voor De Valk om het vege lijf nog te redden. In de wedstrijd tegen AWC begon De Valk sterk in Wijchen, het eerste half uur had AWC weinig in te brengen en mocht het blij zijn dat slechts verdediger Dennis Boonen met het hoofd wist te scoren. In de blessuretijd van de eerste helft kwam AWC op gelijke hoogte en na rust was AWC dat de wedstrijd naar zich toe wist te trekken met twee treffers.

De Valk begon sterk aan de wedstrijd in Wijchen tegen hekkensluiter AWC, al in de negende minuut werd spits Joris Hermans gelanceerd door Luuk Broers en kon Joris Hermans ongehinderd richting het doel van AWC doelman Dennis de Koning afgaan die met een knappe reflex de negende competitietreffer voorkwam van Joris Hermans en AWC behoedde van een vroege achterstand. Het bleek slechts uitstel van executie want tien minuten later was het Brian Vermeer die halverwege de helft van AWC een vrije trap mocht nemen waar Luuk Broers van dichtbij bijna het doel wist te vinden, maar doelman Dennis de Koning redde op fraaie wijze. In de rebound bracht Luuk Broers de bal voor de doelmond en was het verdediger Dennis Boonen die in de verre hoek wist raak te koppen en De Valk op een op dat moment verdiende voorsprong bracht 0-1. In het laatste kwartier van de eerste helft kreeg AWC steeds meer grip op De Valk en leek na bijna een half uur spelen op gelijke hoogte te komen na balverlies op het middenveld waar aanvaller Gijs de Kleyn niet van wist te profiteren en de bal langs het doel zag verdwijnen. Waar iedereen op Sportpark de Wijchert genoegen leek te nemen met een 0-1 ruststand was het in de blessuretijd Lennart Nieuwenhuis die daar anders over dacht door na een aanval over de rechterkant de bal na half wegwerken van doelman Cas Peters de bal in het doel kon schieten en de stand weer in evenwicht bracht 1-1.

In de tweede helft kwam De Valk niet meer aan het goede combinatievoetbal toe wat in de eerste helft wel lukte en kreeg AWC steeds meer de overhand in het verdere verloop van de wedstrijd. Na een uur spelen was Lennart Nieuwenhuis dicht bij zijn tweede treffer van de middag toen de aanvaller na een knappe steekpass vrij voor het doel van De Valk werd gezet, maar zijn inzet ging via doelman Cas Peters over het doel van De Valk heen. Enkele minuten later kwam de thuisploeg alsnog op voorsprong nadat invaller Floyd Watson in het strafschopgebied teveel ruimte kreeg en zijn inzet gekraakt werd in de doelmond en de verdedigers van De Valk de bal niet wisten weg te werken en daar kon de inlopende middenvelder Davy van Verseveld van profiteren en de 2-1 voorsprong tegen de netten schieten. AWC bleef het spelbeeld bepalen en bijna wist Lennart Nieuwenhuis enkele minuten later zijn tweede treffer te maken, maar zijn schot op de rand van het strafschopgebied gings rakelings langs het doel af. Invaller Floyd Watson kopte uit een hoekschop de bal hard over de lat, De Valk had het moeilijk en zag met nog een klein kwartier te spelen de wedstrijd definitief verloren gaan toen Lennart Nieuwenhuis in het strafschopgebied teveel ruimte kreeg van Dennis Boonen en met een verdekt schot in de korte hoek doelman Cas Peters verschalkte 3-1. In de blessuretijd kreeg Wouter de Kramer nog een kans om de achterstand te verkleinen namens De Valk, maar zijn inzet kon worden gekeerd door doelman Dennis de Koning van AWC.

Zo behaalde AWC de drie punten en komt het qua punten naast De Valk met beide elf punten, maar beide ploegen lijken een te grote achterstand te hebben om aan rechtstreekse degradatie nog te kunnen ontkomen. Volgende week wacht voor De Valk een thuiswedstrijd tegen Groene Ster dat deze speelronde thuis verrassend wist te winnen van het sterke TEC met 2-1.

Scoreverloop AWC - De Valk 3-1(1-1)
19. 0-1 Dennis Boonen
45. 1-1 Lennart Nieuwenhuis
62. 2-1 Davy van Verseveld
77. 3-1 Lennart Nieuwenhuis

AWC
Dennis de Koning; Dielke van Eeuwijk, Ato Cardna, Wiebe Veltmaat, Joost Loeffen; Davy van Verseveld, Jorrit Giesbers, Mannes Giesbers; Twan Franken(46. Floyd Watson), Lennart Nieuwenhuis(89. Jordy de Kat), Gijs de Kleyn(76. Jair Roos)

DE VALK
Cas Peters; Bas Crijnen(43. Ibrahim Danisik), Dennis Boonen, Luuc Bonnema, Bas Gulpers(78. Tim Keijzer); Jur Rademakers, Koen van Steensel, Wouter de Kramer; Brian Vermeer(65. Thijs Heus), Joris Hermans, Luuk Broers

OSS '20 - DOSKO 2-1 (2-1)

zondag 22 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Edwin Huibers, Martijn Kuijpers, Yori Koel, Erwin Stadhouders, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Bob van Lith, Ferhat Coskun, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Kevin Maassen, Ritchie Mangandu, Carlo Nelissen, Joey Schuurmans
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Iwan Geense, Nikai Derwort, Toon Jochems, Jurgen Gijzen, Mesut Kartal, Paolo Fortunati, Thomas van der Spek, Marvin Bedaf, Tom de Bonte
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Gijs Retera, Nick Schuurbiers, Nick Nuijtemans, Steven van der Spek, Tom van Henne, Yannick Broeren
 
Scheidsrechter: Os E. van
OSS '20 Minuut DOSKO
Ferhat Coskun 5  
12   Gijs Retera Iwan Geense
16   Mesut Kartal
Yori Koel 37  
Martijn Kuijpers 38  
57   Björn Klomps
75   Nikai Derwort
79   Tom van Henne Jurgen Gijzen
Carlo Nelissen Richard van der Venne 81  
85   Yannick Broeren Björn Klomps
Joey Schuurmans Ferhat Coskun 86  

UDI '19/Beter Bed - Baronie 3-0 (0-0)

zondag 22 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Robin Walk, Lars van Geelkerken, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Nick van der Horst, Nick van Dijk, Tomas Hendriks, Abdes Assouiki, Michiel van Zuidam
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, Jamie Kankam, Joris Peeters, Kobus Christianen, Shane Lourens, Jordi Nijs , Rhomar Boudzra, Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia
Wissels Baronie: Dennis van Duin, David Vermeulen, Scott Cameron Lomax, Ibrahim Ikiliau
 
Scheidsrechter: Horst Y.
UDI '19/Beter Bed Minuut Baronie
27   Joris Peeters
Bart van Schijndel 49  
Bart van Schijndel 62  
64   Ibrahim Ikiliau Jay Jay Meierdres
Michiel van Zuidam Bart van Schijndel 71  
76   Jamie Kankam
Lars van Geelkerken 78  
Abdes Assouiki Lars van Geelkerken 82  
88   Scott Cameron Lomax Rhomar Boudzra
Tim Wolf 90  

UDI beëindigt goede reeks Baronie (3-0)

In de eerste helft had Baronie een licht veldoverwicht maar op de enige echte kans redde doelman Vialle uitstekend. Na de rust was UDI de betere ploeg en kwam het steeds vaker met goede combinaties voor het Bredase doel. Het doelpunt van Bart van Schijndel bracht extra motivatie bij de Udenaren en toen Lars van Geelkerken vanaf bijna dertig meter een vrije trap binnen kegelde was de wedstrijd beslist. UDI won vandaag de wedstrijd in de tweede helft op basis van volle inzet en is opgeklommen naar de vierde plaats op de ranglijst.

UDI was vandaag gebrand op een goede wedstrijd zeker met de zwakke wedstrijd bij Baronie in het achterhoofd. In de warming-up bleek dat Nick van Dijk, die de geschorste Thijmen de Ruijter moest vervangen, toch niet fit genoeg was en dus verhuisde Randy Hofmeijer naar achteren en mocht Walk in de basis starten. Al direct vanaf de start werd het een open wedstrijd met twee ploegen die echt wilden voetballen. De eerste kans was voor Baronie toen Randy Hofmeijer een bal verkeerde raakte en deze pardoes in de voeten viel van Dennis Peragon. De aanvaller mocht alleen op doelman Vialle af en schoot ook goed in maar met een uitstekende redding redde de A1-keeper tot hoekschop. Even later was er een volgende kans voor Baronie maar het schot door Boudzra ging net naast. Een paar minuten later denkt de veel pratende Constansia gescoord te hebben maar scheidsrechter Horst keurt de treffer af wegens ongeoorloofd aanvallen van de Udense doelman. De eerste mogelijkheid voor de Udenaren was na bijna een half uur spelen toen Dick Smits een vrije trap mocht nemen maar zijn inzet ging royaal over. De laatst mogelijkheid voor de rust was voor UDI toen Wolf op rechts aangespeeld werd maar hij raakte de bal niet vol en dus een eenvoudige redding voor doelman van Gestel.

Na de rust beginnen de twee ploegen ongewijzigd aan het spel. UDI begint sterk met al binnen een minuut een goede kans voor Wolf die op rechts doorgaat en zelf besluit te schieten maar doelman van Gestel redt weer. Enkele minuten later is het dan toch raak na een karakteristieke actie in de wedstrijd. Op inzet wint eerst Dick Smits een kopduel en vervolgens is ook Lars van Geelkerken de winnaar in een bal die hij doorkopt op Bart van Schijndel. De UDI-speler, die een sterke wedstrijd speelde, ging alleen richting doel en met de punt van de schoen werkte hij de bal in de rechterbenedenhoek (1-0). Baronie probeert vervolgens wel aan te zetten maar komt niet echt in de wedstrijd waarbij er vooral veel gepraat wordt tegen de scheidsrechter en de medespelers. De volgende goede kans is voor Wassenberg die met een geplaatste kopbal de buitenkant van de paal raakt. Daarna ontsnapt Baronie-aanvoerder Kankam, ook sterk spelend trouwens, aan rood toen hij Wassenberg in een 1 op 1 duel vasthield en daarmee de doorgang naar het doel belemmerde. Tot verbazing kreeg hij slechts geel gepresenteerd door scheidsrechter Horst. De vrije trap die volgde op zo'n dertig meter voor het duel leek een onmogelijke opgave maar Lars van Geelkerken plaatste zich achter de bal en met een hard zwabberend schot stond doelman van Gestel op het verkeerde been toen de bal in doel verdween. Deze 2-0 gooide de wedstrijd ook in het slot want de overtuiging waarmee de Udenaren vervolgens vrijwel elk duel bleven winnen zorgde ervoor dat Baronie zich geen illussies meer hoefde te maken. In de voorlaatste minuut krijgt de ingevallen van Zuidam nog een schietkans maar de doelman redt. Het slotaccoord is voor het duo Wolf en Wassenberg wanneer laatstgenoemde op inzet de bal veroverd en vanaf links een prima voorzet geeft die door Wolf net voor de doelman wordt ingekopt (3-0). UDI bekroont daarmee een uitstekende tweede helft met een overwinning. Baronie zal toch wel teleurgesteld zijn geweest omdat men vandaag tegen UDI voor het eerst in 2015 tegen een nederlaag aan liep. Volgende week zaterdagavond staat in Veghel de derby op het programma wanneer UDI op bezoek gaat bij de nummer twee van de ranglijst Blauw Geel'38.

Website UDI '19

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!