Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 28 maart 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

Vuurwerk bij het begin van de 2e helft tijdens de derby van Veghel.

Foto: twitterpicture@blauwgeel38

 

Dongen en Schijndel/de Wit winnaars van het weekend.

De Veghelse derby tussen Blauw Geel '38/Jumbo en UDI '19/Beter Bed werd gisteravond beslist door invaller Assouiki. Hij was er als de kippen bij om de rebound, na een schot van van Zuidam, binnen te werken.

Dongen werd de winnaar van het weekend. Zelf wist de ploeg van Ron Timmers de lastige uitwedstrijd bij Baronie te winnen. Mutzers nam zijn ploeg met 3 goals bij de hand; 2-4. Gemert speelde voor de 7e keer dit seizoen gelijk. In Bergen op Zoom kopte Lalisang de zwart-witten naast DOSKO; 2-2.

Schijndel/de Wit is door een eclatante 3-0 overwinning over tegenstander Deurne heen gewipt. Beide ploegen moeten als het zo blijft p/d wedstrijden spelen. Groene Ster dat bij de Valk door 2 doelpunten van Broers tegen een pijnlijke 2-1 nederlaag liep, staat nog 4 punten verwijderd van de gevarenzone.

OSS '20 kende geen genade met AWC. In Wijchen werd het uiteindelijk, mede door 3 doelpunten van Richard van der Venne, 1-5.

TEC won met 0-3 bij TOP.

Blauw Geel '38/JUMBO - UDI '19/Beter Bed 0-1 (0-0)

zaterdag 28 maart 2015 om 18:30
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Desley Schilders, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sander van Weert, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Mustafa Guler, Brian Peters , Danny Verbakel, Nicky Scheepers
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Coen van Zutphen, Guus Peters, Ahmed Abdirizak, Bryan van Deursen, Rinse Wiekema, Rolf van den Boogaart
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Lars van Geelkerken, Michiel van Zuidam, Sam Wassenberg
Wissels UDI '19/Beter Bed: Nick van der Horst, Jaap Benkers, Abdes Assouiki, Robin Walk, Tim Wolf
 
Scheidsrechter: Vries D.H. de
Toeschouwers: 1000
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut UDI '19/Beter Bed
Giovanni Henskens 25  
26   Randy Hofmeijer
33   Thijmen de Ruijter
Murat Korkmaz 39  
58   Abdes Assouiki Bart van Schijndel
62   Abdes Assouiki
Rinse Wiekema Nicky Scheepers 74  
Bryan van Deursen Danny Verbakel 79  
79   Robin Walk Randy Hofmeijer
87   Lars van Geelkerken

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- U.D.I.’ 19/BB (0-0) 0-1

TWEEDE NEDERLAAG OP EEN RIJ; einde titelaspiraties!?

Zaterdagavond 28 maart stond de derby op het programma tegen naaste buur UDI’19. Het was de gehele dag al herfstachtig weer en waarschijnlijk had dat ook invloed op de belangstelling van het publiek. Slecht een kleine 1000 toeschouwers waren op het duel afgekomen. Teleurstellend voor een derby waarbij de twee kemphanen ook nog eens beide hoog staan genoteerd op de ranglijst.

De Udenaren hadden afgelopen week met liefst 3-0 gewonnen in eigen huis van Baronie en zijn aan een geode reeks bezig, Blauw Geel verloor met 3-0 in en tegen Dongen. Het vorige treffen in Uden eindigde in een 1-2 overwinning voor Blauw Geel en dus was UDI gebrand op winst mede ook daarom, het doen van goede zaken voor de derde periode en de ranglijst en het feit dat men al jaren niet meer had kunnen winnen in Veghel. Trainer Erwin v Breugel kon geen beroep doen op de geblesseerde doelman Jeffrey Vendrig en de geschorste Sten v Vessem en Sofian El Kaddouri. Rinse Wiekema begon op de bank, Desley Schilders in het hart van de defensie en Nicky Scheepers in de spits.

Blauw Geel begon gretig en fanatiek aan het duel en was spelbepalend. Het duurde echter tot de 12e minuut alvorens men gevaarlijk kon worden. Nicky Scheepers kwam vanaf de rechterflank in balbezit en het strafschopgebied binnen. Hij werd flink gehinderd door Ritchie Sam Anpong en waarschijnlijk mede daardoor verdween zijn inzet in het zijnet. De eerste inzet van de gasten tussen de palen was in de 20e minuut maar een gemakkelijke prooi voor Sander Maas. Daarna regende het vooral veel water en ook even gele kaarten. Beide ploegen hielden elkaar in een ijzeren greep dus veel viel er niet te beleven. In de 38e minuut was er weer gevaar bij een doel. Uit een corner kopte Gerke vd Akker in behoorlijk vrije positie net naast het doel. Twee minuten later nog eens gevaar van UDI zijde. Uit een vrije trap vloog de bal over de lat.

Twee ongewijzigde teams keerden terug op het veld na een thee pauze die beduidend langer had geduurd dan 15 minuten. Net na de hervatting werd achter het doel van de Udense doelman blauw/geel vuurwerk afgestoken door de B1 die eerder deze middag kampioen waren geworden. Het spel moest dan ook enkele minuten worden stilgelegd. Het score bord gaf de 50e minuut aan toen Nicky Scheepers een inzet net naast het doel zag verdwijnen na een prima combinatie met Danny Verbakel. Twee minuten later was er een ingooi van Blauw Geel waarbij het er erg veel op leek dat Dick Smits hands maakte binnen de beruchte lijnen. Scheidsrechter de Vries liet doorspelen. In de 54e minuut een forse overtreding van Thijmen de Ruijter waarbij de leidsman het klaarblijkelijk niet aandurfde om hem een gele, het zou zijn tweede gele kaart, te geven. In de 61e minuut valt dan het openingsdoelpunt. Een inzet van UDI kan door Sander Maas niet klemvast gepakt worden en de net ingebrachte Abdes Assouiki kan de geloste bal in het lege doel tikken: 0-1. Twee minuten later wordt een inzet van Murat Korkmaz nog ternauwernood tot corner verwerkt via een Udens been. In de 71e minuut wordt Mark Dobbelsteen duidelijk bewust, zonder de intentie om de bal te spelen, in het strafschopgebied van UDI opgevangen. Scheidsrechter de vries durft of wil het niet aan om een penalty te geven die zeker gegeven had kunnen worden. Ook twee minuten later niet als Brian Peters op snelheid het strafschopgebied was ingekomen en doelman Vialle van UDI de aanvaller omver kegelt. Ook hier had een penalty gegeven kunnen worden. Blauw Geel voert de druk op, Rinse Wiekema wordt ingebracht en ook Bryan v Deursen, Gerke vd Akker wordt ook naar voren gedirigeerd. Het spel wordt opportunistischer maar echt gevaarlijk wordt het niet meer voor het Udense doel.

UDI’19 wint met 0-1 en heeft eigenlijk een 100% score voor het benutten van de kansen want de enigste echte kans is raak. Blauw Geel had meer kansen maar wist er geen enkele van te benutten. Het scorend vermogen is en blijft een zorgenkindje en dat is jammer want defensief heeft men de zaken goed voor elkaar op een uitzondering daargelaten. Als de rook is opgetrokken is het feit daar van een tweede achtereenvolgende nederlaag. Daarmee lijkt men af te haken in de strijd voor de titel.

Men zal zich snel moeten heroprichten, de rug rechten. De competitie gaat pas weer verder op 12 april met een uitwedstrijd tin en tegen Deurne. Die ploeg is nog ine een strijd verwikkeld om nacompetitie voor klasse behoud te ontlopen en het zal dus niet gemakkelijk worden.
MAAR Donderdag aanstaande speelt men misschien wel de wedstrijd van het seizoen. Het is namelijk de kwartfinale wedstrijd voor de districtsbeker. Men speelt thuis tegen niemand minder dan koploper uit de hoofdklasse Gemert. Inzet is niet alleen een plaats in de halve finale voor de districtsbeker maar ook een ticket voor deelname aan de KNVB beker van het seizoen 2015-2016. Het zou voor Blauw Geel een nieuwe mijlpaal in de clubhistorie worden als men dat weet te bereiken want ondanks dat men er al eens dicht bij was heeft men dit nog nooit bereikt.

Mannen jammer van de nederlaag in de derby met UDI. Kop op en alles uit de kast aanstaande donderdag voor plaatsing in de halve finale en daarmee dan al unieke prestatie. SUCCES!!!!!!



Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Sander Maas,
Achterhoede: Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Desley Schilders, Sander v Weert,
Middenveld: Mark Dobbelsteen, Mustafa Guler, Murat Korkmaz,
Voorhoede: Danny Verbakel (79e min. Bryan v Deursen), Nicky Scheepers (74e min. Rinse Wiekema), Brian Peters,

Scheidsrechter: Dhr. D. de Vries uit Amstelveen
Ass. Scheidsrechters: Dhr. A. Stroobach en Dhr. H. Assili
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: 25e min. Giovanni Henskens, 39e min. Murat Korkmaz,
U.D.I.’19: 26e min. Randy Hofmeier, 33 min. Thijmen de Ruijter

DOSKO - Gemert 2-2 (0-1)

zondag 29 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Nick Schuurbiers, Nikai Derwort, Toon Jochems, Abdullah Aslan, Jurgen Gijzen, Mesut Kartal, Paolo Fortunati, Thomas van der Spek, Marvin Bedaf, Tom de Bonte
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Gijs Retera, Danny Lauwen, Steven van der Spek, Tom van Henne, Yannick Broeren
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Kees Brugmans, Mark van Dijk, Tufan Koca, Bart van Berlo, Erik van Dijk, Jasper Lalisang, Ronny van den Elzen, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Dennis Bouma, Geert van den Bosch, Joost Habraken, Patrick Philippart
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
DOSKO Minuut Gemert
Abdullah Aslan 35  
42   Youri van Brussel
44   Thijs van Pol
Thomas van der Spek 54  
Yannick Broeren Abdullah Aslan 61  
63   Ronny van den Elzen Geert van den Bosch
Tom de Bonte 64  
73   Jasper Lalisang
80   Patrick Philippart Erik van Dijk

Baronie - Dongen 2-4 (1-3)

zondag 29 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, David Vermeulen, Kobus Christianen, Shane Lourens, Jordi Nijs , Rhomar Boudzra, Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia, Ralph van Loon
Wissels Baronie: Dennis van Duin, Richard Johannes Barahira, Scott Cameron Lomax, Ibrahim Ikiliau, Yvan Nkundumugisha
 
Opstelling Dongen: Jamil Kools, Floris Wouters, Jan Gerrits , Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Sander de Bont
Wissels Dongen: Rob Roovers , Jaap van der Waarden, Rick Mulder, Rick Vervaert , Mart van Bree jr., Tom Kolkert
 
Scheidsrechter: Peeters J.P.
Baronie Minuut Dongen
21   Robert Mutzers
27   Robert Mutzers
Dennis Peragon 29  
31   Robert Mutzers
36   Jamil Kools
Jonathan Constansia 37  
41   Sander de Bont
Dennis Peragon 56  
Richard Johannes Barahira Rhomar Boudzra 65  
69   Tom Kolkert Sander de Bont
74   Jaap van der Waarden Jan Gerrits
Ibrahim Ikiliau Ralph van Loon 77  
Yvan Nkundumugisha Richard Johannes Barahira 80  
81   Robert Mutzers
83   Mart van Bree jr. Robert Mutzers

Dongen laat de zon in de regen schijnen

2-4 winst op Baronie in regenderby.

Op een stormachtige zondag eind maart wist VV Dongen voor de 4e keer dit seizoen buitenshuis te winnen. De slechte omstandigheden zorgden voor een superzwaar veld. VV Dongen trok haar eigen plan en beloonde de trouwe supporters met een 2-4 zege op streekgenoot Baronie. Koploper Gemert morste punten in Bergen op Zoom waar het niet verder kwam dan 2-2 tegen DOSKO. Wanneer VV Dongen volgende week maandag (2e paasdag) een inhaalduel in Tiel van TEC weet te winnen kan het zichzelf koploper noemen. Linksbuiten Robert Mutzers hielp zijn team door drie keer te scoren en kreeg een terechte publiekswissel.

Aan het begin van de dag was iedereen er bijna wel van overtuigd dat de confrontatie tussen Baronie en VV Dongen zou worden afgelast. Regen en wind teisterden de regio en gezien de staat van het hoofdveld van Baronie zou dat geen verrassing zijn geweest. Tot verbazing van velen werd er niet afgelast en mochten beide ploegen om half drie zich opmaken voor een veredeld rugbyduel. Het weer zorgde er wel voor dat iedereen zich verzamelde op de grote tribune aan de Blauwe Kei. Een echte voetbalambiance waar Baronie en VV Dongen supporters gemoedelijk naast elkaar hun team gingen aanmoedigen. Na een aftastende openingsfase waar Baronie iets meer balbezit kon houden schakelde VV Dongen een tandje bij. Vooral het spitsentrio Robert Mutzers, Sander de Bont en Remon Koenen verkeerden in een uitstekende vorm. Zij hadden allen geen moeite met hun directe tegenstanders.

Bij Baronie ontbraken er twee basisspelers in de verdediging en dat mag als excuus aanvaard worden voor het soms knullige verdedigen bij Baronie. Na de gewenningsperiode (nat veld, wind en regen) ging VV Dongen vol in de aanval. In balbezit werden de buitenspelers aan het werk gezet wat resulteerde in een terechte 0-1. Revy Rosalia wist met een diepe bal Robert Mutzers te bereiken aan de linkerkant van het veld. In een een op een met zijn tegenstander liet Mutzers hem de hielen zien. In een oogopslag zag hij de boomlange doelman van Gestel iets te ver voor zijn doel staan en verschalkte hem met een schot wat ook een lob genoemd mag worden. Bij het vieren van het doelpunt viel direct op dat het merendeel van de tribune gevuld was met fans van de Kanaries. Baronie was op dat moment nog geen een keer bij het doel van Jamil Kools geweest, waardoor de gelijkmaker van Peragon volledig uit het niets viel. Jan Gerrits jr. verslikte zich in zijn tegenstander en het veld waardoor de linksbuiten van Baronie vrij kon voorzetten. Peragon stond volledig vrij bij de tweede paal en rondde gemakkelijk af (1-1). VV Dongen ging echter niet bij de pakken neerzitten en herstelde zich direct na deze domper. De man die zich een paar momenten daarvoor had verslikt, Jan Gerrits jr., opende met een prachtige crossbal. Robert Mutzers pakte op en bereikte de achterlijn. Zijn afgemeten voorzet werd onberispelijk ingekopt door de vrijstaande Sander de Bont (1-2).

Daarna was het alleen maar VV Dongen wat de klok sloeg. In de 38e minuut leek het wel kermis voor het doel van van Gestel. Drie (of vier) open kansen gingen er niet in, maar de schiettent illustreerde de overmacht van VV Dongen. Toch kwam de 1-3. Pal voor rust mocht VV Dongen vrij combinerend doorlopen richting strafschopgebied. Alsof Baronie er niet stond werd in de eindpass Robert Mutzers gevonden. Zijn inzet rolde rustig over de doellijn en daarmee leek de wedstrijd beslist.

Trainer Jack Sweres van Baronie vond dat zijn team niets meer te verliezen had en startte in de tweede helft met een offensief Baronie. Uiteraard om zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te produceren. De omstandigheden werden steeds zwaarder voor de spelers en fatsoenlijk combinatievoetbal kon wel vergeten worden. De bal bleef zelfs op sommige plekken ‘dood’ liggen. Deze extra dimensie verplichtte tot nog meer concentratie naast de conditionele uitputtingsslag die er werd geleverd. Baronie voerde de druk hoog op en nam daarbij veel risico. De onvoorwaardelijke inzet pleitte voor het jeugdige Baronie en ze werden dan ook beloond met de aansluitingstreffer (2-3). Daar ging wel weer een foutje aan vooraf, maar de tweede treffer van Peragon was op dat moment verdiend.

Het Bredase opportunisme leverde geen paniek op in de defensie van VV Dongen. Er kwam veel ruimte achter de verdediging van Baronie en hun offensief kostte erg veel kracht. VV Dongen verdedigde solide en het was wachten op het genadeschot. Die kwam er in de slotfase van het enerveerde potje rugbyvoetbal. Bij het uitverdedigen bleef de bal plotseling ‘dood’ liggen. Remon Koenen liep op dat moment in de baan van de bal en mocht zodoende afstevenen op doelman van Gestel. Onzelfzuchtig legde hij de bal af op de inkomende Mutzers die koelbloedig zijn derde van de middag binnenwerkte.

Verslag: Frank van Heteren (Dongen)

Schijndel/de Wit - Deurne 3-0 (0-0)

zondag 29 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Maarten Geerts, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Koen Bollen, Rick van Pinxten, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Ymanuel Hurkmans, Anwar Tuithof, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Sven Kolk, Jordi van Lijssel, Robin van Schijndel, Bas Wagenaars, Dirk van Eck
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Alain van den Besselaar, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Jeroen Derks, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Maarten Vos, Stefan van der Werf
Wissels Deurne: Alex Geven, Stan Respen, Ronald Joosten, Roy Tulmans
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
Schijndel/de Wit Minuut Deurne
46   Ronald Joosten Alain van den Besselaar
46   Stan Respen Jan Kuipers
Maarten Geerts 57  
62   Jeroen Derks
Rik van den Broek 65  
65   Roy Tulmans Jeroen Derks
Sven Blummel 71  
Sander Egmond 79  
84   Stan Respen
Bas Wagenaars Sander Egmond 86  
Jordi van Lijssel Roy Schellekens 88  

CONCURRENT DEURNE OPZIJ GEZET IN RECHTSTREEKS DUEL

De zure nasmaak van het verlies tegen Gemert vorige week is grotendeels weggespoeld afgelopen zondag doormiddel van winst op directe concurrent Deurne. In een onderling duel won Schijndel met overtuiging en zonder een moment in de problemen te komen. Uiteindelijk stond er 3-0 op het scorebord van het Zuideinderpark. Door de overwinning springt Schijndel over Deurne heen in de stand en is het gat met de nacompetitieloze 10de plaats geslonken tot 4 punten, door het verlies van Groene Ster. Een stunt, het bereiken van de 10de plaats, ligt wellicht nog aan de horizon.

Op het eigen Zuideinderpark kwam directe concurrent Deurne op bezoek. Schijndel, wat aantrad zonder echte spits en nog een groot aantal spelers miste, bepaalde het spel van de het beginsignaal. Deurne wist weinig tot niets te creëren in tegenstelling tot de Geel-Blauwen. Het leverde in de eerste helft op de gure dag nog geen doelpunten op. Maar het lag voor de hand dat deze vanzelf zouden komen.

In de tweede helft werd het geduld beloond en vielen er doelpunten te noteren. Verdediger Maarten Geerts tekende na een uur spelen de 1-0 aan vanuit een corner. Dit is overigens zijn eerste doelpunt in de Schijndelse hoofdmacht. Na 70 minuten viel het tweede doelpunt, waarmee de wedstrijd in het slot werd gegooid. Na een mooie aanval, waarbij een hoofdrol was weggelegd voor een sterk spelende Anwar Tuithof, rondde Sven Blummel fraai af. Alweer zijn 12de doelpunt van het seizoen. Deurne probeerde het vervolgens nog wel, maar de ruimte die ze daarbij weggaven zorgde alleen nog maar voor meer gevaar van Schijndel. Uiteindelijke zorgde Sander Egmond uit de omschakeling voor de 3-0, wederom met Anwar Tuithof en Sven Blummel in de hoofdrol bij die aanval. Zodoende werd er comfortabele 3-0 overwinning geboekt op het eigen Zuideinderpark.

Gezien Pasen zal er aankomend weekend geen wedstrijd zijn, echter op dinsdag 7 April om 20:00 staat de bekerwedstrijd tegen Topklasser JVC Cuijk op het eigen Zuideinderpark op het programma. Dit in het kader van de kwartfinales van de beker van Zuid 2. Gezien de sterke thuisvorm kan Schijndel wel voor een stuntje zorgen. Nadien zal de competitie zich hervatten met een uitwedstrijd tegen het sterke TEC uit Tiel, waarbij een resultaat nodig zal zijn om Groene Ster in het vizier te houden.

Facebook Schijndel

de Valk - Groene Ster 2-1 (2-1)

zondag 29 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Ibrahim Danisic, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Wouter de Kramer, Luuk Broers, Thijs Heus, Tim Keijzer
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Bas Crijnen, Brian Vermeer, Joris Hermans, Max van Leeuwen
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, Dylan Zwartjes, Kevin Werker, Roy Bejas, Boyd Joosten, Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Roy Janssen, Dwayne van Westering, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Patrick Smits, David Thijssen, Merijn de Haan, Eloy Cox, Levi ten Brink
 
Scheidsrechter: Mandemakers K.
de Valk Minuut Groene Ster
Luuk Broers 6  
Luuk Broers 13  
Wouter de Kramer 29  
38   Dylan Zwartjes
45   Dave Velraeds
53   Dwayne van Westering
64   Levi ten Brink Dwayne van Westering
75   David Thijssen Kevin Werker
Joris Hermans Thijs Heus 76  
Dennis Boonen 77  
Brian Vermeer Ibrahim Danisic 80  
Max van Leeuwen Luuk Broers 90  
Tim Keijzer 90  
Luuc Bonnema 90  

Luuk Broers schiet De Valk naar drie punten tegen Groene Ster

De Valk heeft onder zware weersomstandigheden een fraaie overwinning weten te behalen op Groene Ster uit Heerlerheide. Het was aanvaller Luuk Broers die in het eerste kwartier van de wedstrijd zijn stempel op de wedstrijd drukte door tweemaal te scoren en deze tik kwamen de limburgers in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer te boven. Vlak voor rust was het verdediger Dylan Zwartjes die uit een vrije trap waar De Valk doelman Cas Peters niet geheel vrijuit ging ervoor zorgde dat de spanning bleef tot aan het laatste fluitsignaal. Een knappe teamprestatie op basis van een sterk eerste kwartier en met een dosis inzet weet De Valk de drie punten over de streep te trekken wat de ploeg nodig had om de laatste wedstrijden van het seizoen in te kunnen gaan.

Het was voor de aanwezige supporters op Sportpark 't Valkennest goed toeven in de eerste helft. Voor beide doelen viel er het nodige te beleven ondanks de gure weersomstandigheden. De Valk was in het eerste kwartier van de wedstrijd uiterst effectief en was het op aangeven van Thijs Heus bijna Wouter de Kramer die met een kopbal voor de openingstreffer zorgde, maar doelman Willem Jan Thijssen wist met een fraaie redding de inzet te keren maar in de rebound was het Luuk Broers die de bal onhoudbaar in het dak van het doel wist te schieten en De Valk na ruim vijf minuten op een 1-0 voorsprong schoot. Groene Ster leek enkele minuten later op gelijke hoogte te komen via middenvelder Maikel van Kesteren, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. Waar beide ploegen dus bijna weer op gelijke hoogte stonden was vlak daarna De Valk dat weer toesloeg. Wouter de Kramer ontsnapte aan de aandacht van de verdedigers van Groene Ster en bood Luuk Broers de kans om de voorsprong te verdubbelen voor de thuisploeg, maar de uitstekende doelman Willem Jan Thijssen wist erger te voorkomen voor de bezoekers. Toch was het in de daaropvolgende hoekschop wel raak toen Ibrahim Danisik zijn inzet geblokt zag worden en voor de voeten belandde van Luuk Broers die niet nadacht en de bal snoeihard tegen de touwen wist te schieten 2-0. Groene Ster kon niet echt een stempel drukken op de wedstrijd, maar wist wel enkele malen gevaarlijk te worden, zo kreeg spits Remo Gielkens een goede kopkans die door doelman Cas Peters onschadelijk gemaakt kon worden. Ook een schot van Maikel van Kesteren was gevaarlijk en werd net voor de doellijn weggewerkt door Tim Keijzer. Het was uiteindelijk een vrije trap van verdediger Dylan Zwartjes waar doelman Cas Peters van De Valk niet geheel vrijuit ging ervoor zorgde dat de spanning terug in de wedstrijd kwam en met een 2-1 voorsprong voor De Valk beide ploegen de kleedkamers opzochten.

In de tweede helft was het Groene Ster dat nadrukkelijk op zoek ging naar de gelijkmaker, maar door het moeilijk bespeelbare veld dat door de hevige regenval steeds zwaarder bespeelbaar werd en menig speler onderuit gleed. Tweevoudig doelpuntenmaker Luuk Broers kon het beste overweg met deze omstandigheden en zorgde voor veel dreiging met zijn individuele acties waardoor Groe Ster het in verdedigend opzicht een zware middag had aan deze lichtvoetige vleugelaanvaller. Groene Ster ging steeds meer de lange bal hanteren richting het slot van de wedstrijd wat af en toe voor wat hectische tafferelen zorgde voor het doel van De Valk. Het grootste gevaar kwam tweemaal uit een vrije trap van andermaal Dylan Zwartjes die over een uitstekende traptechniek beschikt, maar de verdediger wist in de tweede helft niet het net te vinden voor de bezoekers. Vlak voor tijd kwam De Valk heel goed weg toen scheidsrechter Mandemakers een handsbal van verdediger Dennis Boonen in het strafschopgebied over het hoofd zag waar Groene Ster terecht appeleerde voor een strafschop. In de blessuretijd was het verdediger Bas Gulpers die een inzet uit de doelmond wist te werken en kon De Valk na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mandemakers drie punten bijschrijven aan haar totaal wat weer voor een positief gevoel zorgt bij de ploeg van trainer Frank Weijers.

Na het paasweekend hervat De Valk de competitie met een uitwedstrijd in Uden tegen UDI'19/Beter Bed dat de laatste weken in een uitstekende vorm verkeerd en de weg naar boven lijkt te hebben gevonden in de strijd naar mogelijke promotie naar de Topklasse.

Scoreverloop De Valk - Groene Ster 2-1(2-1)
06. 1-0 Luuk Broers
13. 2-0 Luuk Broers
38. 2-1 Dylan Zwartjes

DE VALK
Cas Peters; Luuc Bonnema, Dennis Boonen, Koen van Steensel, Bas Gulpers; Jur Rademakers, Tim Keijzer, Wouter de Kramer; Ibrahim Danisik(80. Brian Vermeer), Thijs Heus(76. Joris Hermans), Luuk Broers(90. Max van Leeuwen)

GROENE STER
Willem Jan Thijssen; Dylan Zwartjes, Roy Bejas, Kevin Werker(75. David Thijssen), Dave Velraeds; Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Roy Janssen; Boyd Joosten, Remo Gielkens, Dwayne van Westering(64. Levi ten Brink)

AWC - OSS '20 1-5 (1-2)

zondag 29 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling AWC: Dennis de Koning, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Floyd Watson, Joost Loeffen, Wiebe Veltmaat, Jorrit Giesbers, Mannes Giesbers, Davy van Versseveld, Gijs de Kleyn, Twan Franken
Wissels AWC: Mark ter Haar, Pascal Zoetekouw, Jaïr Roos, Jeffrey Tangerink, Lennart Nieuwenhuis
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Edwin Huibers, Martijn Kuijpers, Yori Koel, Erwin Stadhouders, Joey Schuurmans, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Bob van Lith, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Kevin Maassen, Ritchie Mangandu, Carlo Nelissen, Ferdy van den Berg
 
Scheidsrechter: Tunnissen N.
AWC Minuut OSS '20
Twan Franken 5  
19   Yori Koel
23   Richard van der Venne
Dielke van Eeuwijk 31  
Ato Cardna 42  
Lennart Nieuwenhuis Wiebe Veltmaat 46  
Mannes Giesbers 64  
68   Joey Schuurmans
Jaïr Roos Mannes Giesbers 72  
75   Carlo Nelissen Martijn van de Sande
79   Richard van der Venne
79   Ritchie Mangandu Edwin Huibers
82   Richard van der Venne
82   Ferdy van den Berg Joey Schuurmans
Jeffrey Tangerink Jorrit Giesbers 86  

TOP - TEC 0-3 (0-0)

zondag 29 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling TOP: Roel Kuilder, Aram Pusters, Bob Zonnenberg, Roy Govers, Abed Kayyal, Erkin Erciyas, Franco Kleinschiphorst, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Stijn Rambach
Wissels TOP: Samet Tasci, Maarten Spanjers, Fazli Ibis, Metin Alkir
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Gregory Viereck, Léon Hese, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Joël Sanaky, Mohammed Nouri, Sven van Ingen
Wissels TEC: Erwin van Schilt, Erik van Dee, Massaro Latuheru, Jesper Brocks, Jeffrey Arends, Trumaine Balrak
 
Scheidsrechter: Thoonen J.J.W.
TOP Minuut TEC
Roy Govers 31  
53   Léon Hese
57   Joël Sanaky
Metin Alkir Abed Kayyal 66  
68   Trumaine Balrak Mohammed Nouri
72   Erik van Dee Gregory Viereck
Maarten Spanjers Martijn van de Rijdt 80  
80   Jeffrey Arends Joël Sanaky
90   Sven van Ingen

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!