Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 18 april 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

De opkomst bij Gemert - UDI '19/Beter Bed.

Foto: twitterpicture@BDamavoetbal

 

 

Dongen terug aan de kop; AWC gedegradeerd. 

Gemert ging gisteravond voor de 2e maal op rij onderuit op het eigen sportpark. Waar de zwart-witte formatie het hele seizoen thuis (9 overwinningen) een onneembare vesting was, wist ook UDI '19/beter Bed te profiteren van de vormcrisis van de ploeg van oefenmeester Ruijsch. Met 2 doelpunten was Bart van Schijndel de grote man aan de kant van de Udenaren.

Blauw Geel '38/Jumbo wist na 3 verliespartijen achtereen weer eens te winnen en doet nog altijd mee om de titel. In eigen huis werd de derby tegen Schijndel/de Wit met 4-0 gewonnen.

TOP, waar inmiddels 10 spelers naar DESO/van der Horst verkassen, heeft in de Osse derby revanche kunnen nemen op OSS '20. Waar TOP in het thuisduel nog met 0-6 ten onder ging, werd in de druk bezochte zaterdagavond wedstrijd een 1-0 achterstand door treffers van Ordu en Rambach omgezet in een 1-2 zege. Ondanks het verlies blijft OSS '20 nog wel koploper in de 3e periode.

Dongen is door een 3-7 overwinning op AWC terug aan de kop. In het doelpuntenrijke duel kreeg AWC verdediger van Eeuwijk net voor de rust een rode kaart. Aan de kant van Dongen scoorden aanvoerder Rosalia en Koenen 2 keer; invaller Smout scoorde bij zijn eerste balcontact. AWC keert na 1 seizoen weer terug naar de 1e Klasse.

Ook TEC ging over Gemert heen. Een kopgoal van van Gessel was voldoende voor de volle buit in Breda.

Het doek voor de Valk is nog niet gevallen. De club uit Valkenswaard knokte zich tegen Deurne met 10 man, rood (na 2 keer geel) voor Bonnema, knap terug. Invaller de Kramer was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Het gat naar de veilige plaatsen bedraagt met nog 3 wedstrijden te spelen nog altijd 5 punten. De Valk treedt echter nog wel tegen de volledige top 3 aan.

DOSKO is na een overwinning op Groene Ster zo goed als veilig. In het 1e bedrijf miste Gielkens namens 'de Groentjes' een strafschop en raakte de Haan de lat. In de 2e helft maakte Bedaf de 1-0, waarna Werker een kwartier voor tijd de 1-1 op de borden zette. Groene Ster leek met een puntje huiswaarts te keren. Hopmans dacht daar anders over; 2-1.

Gemert - UDI '19/Beter Bed 1-2 (0-1)

zaterdag 18 april 2015 om 19:30
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Dennis Bouma, Kees Brugmans, Mark van Dijk, Bart van Berlo, Erik van Dijk, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Thijs van Pol, Vincent Buijssen, Youri van Brussel
Wissels Gemert: Daan Fonken, Luuk Vermeulen, Geert van den Bosch, Jeffrey Driessen, Ronny van den Elzen
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Bart van Schijndel, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Robin van Cuijk, Michiel van Zuidam, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Nick van der Horst, Dimitri Cremers, Jaap Benkers, Nick van Dijk, Tomas Hendriks, Robin Walk, Joshua Frensch
 
Scheidsrechter: Puts K.
Gemert Minuut UDI '19/Beter Bed
14   Bart van Schijndel
Erik van Dijk 28  
Ronny van den Elzen Youri van Brussel 40  
Mark van Dijk 45  
46   Bart van Schijndel
Dennis Bouma 52  
59   Dimitri Cremers Randy Hofmeijer
Thijs van Pol 63  
69   Jaap Benkers Thijmen de Ruijter
75   Robin Walk Bart van Schijndel
80   Sam Wassenberg
80   Dick Smits
Joost Habraken 80  
Jeffrey Driessen Dennis Bouma 89  
90   Brian Vialle

Gemert verliest derby

Gemert lijkt de regie in de titelstrijd te moeten prijsgeven. De ploeg verloor zaterdagavond op eigen veld van UDI'19 (1-2), dat daarmee op gelijke hoogte komt. Dongen en TEC kunnen zondag over de zwartwitten heen springen.

Ervan uitgaande dat de concurrentie geen cadeautjes blijft geven, was de nederlaag van Gemert tegen de tricolores een hard gelag. De equipe van Bert Ruijsch zit in een moeilijke fase, die al een aantal weken aanhoudt en nu binnen zeven dagen ook forse consequenties heeft door het puntenverlies tegen O.S.S.'20 en UDI'19.

Gemert presenteerde zich met name voor rust niet sterk. In de eerste minuten leek er nog weinig aan de hand, maar al heel snel werd de ploeg slordiger en weifelender. Steeds meer passes eindigden op een andere plek dan bedoeld. UDI'19 kon zo het initiatief pakken en kwam ook op voorsprong. Het was een typerend moment; na een reeks van halfslachtige ingrepen van Gemert belandde de bal bij Bart van Schijndel, die Sven van Ommeren voor de eerste keer klopte.

Gemert kon UDI nadien niet zijn wil opleggen. De gasten voetbalden beter. Veelzeggend was dat Gemert pas in de 36e minuut zijn eerste dreigende moment afdwong. Thijs van Pol schoot naast. Vaak werd de lange bal gekozen, terwijl UDI daar telkens een goed antwoord op had. Voetballend bood Gemert te weinig.

In de wetenschap dat het beter kon en moest begon Gemert aan het tweede bedrijf. Maar nog niet alle toeschouwers stonden weer op hun post of de 0-2 lag al in de touwen. Opnieuw Van Schijndel scoorde.

Vanaf dat moment had Gemert niets meer te verliezen, maar aanvankelijk lukte het nauwelijks om UDI echt in verlegenheid te brengen. In de 54e minuut was Jasper Lalisang dichtbij na een tikkie breed van Van Pol, maar redde Vialle. In de 63e minuut kwam de aansluitingstreffer er toch. Een voorzet van Vincent Buijssen werd door Thijs van Pol op waarde geschat: 1-2.

Gemert had nog een half uur en legde toen de daadkracht en agressiviteit aan de dag die de aanhang lang had gemist. Van Pol kopte bijna een bal binnen, maar zag dat het leer uit de doelmond werd getikt door Vialle. UDI moest terug, maar kon in de uitbraak wel gevaarlijk worden. Sam Wassenberg had vrij baan richting Sven van Ommeren maar schoof de bal in het zijnet, Tim Wolf was ook dichtbij.

De Udenaren moesten nu ook zweten. Een groot aantal hectische momenten in en rond het strafschopgebied had evenwel niet het gewenste resultaat voor de Gemertenaren. Lalisang was nog het dichtst bij de gelijkmaker.

UDI'19 bleef overeind en sleepte de drie belangrijke punten over de eindstreep. Gemert moet - afhankelijk van de uitslagen van zondag - in de achtervolging. Met nog drie duels te gaan wordt het uitzicht op de titel steeds troebeler.

Website Gemert

Volle tribune.

Foto: twitterpicture@SponsoringvvG

Blauw Geel '38/JUMBO - Schijndel/de Wit 4-0 (2-0)

zaterdag 18 april 2015 om 19:30
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Gerke van den Akker, Giovanni Henskens, Sander van Weert, Mustafa Guler, Sofian el Kaddouri, Brian Peters , Danny Verbakel, Emiel van der Sanden, Rolf van den Boogaart, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Sander Maas, Desley Schilders, Mark Dobbelsteen, Murat Korkmaz, Nicky Scheepers
 
Opstelling Schijndel/de Wit: Timo de Louwere, Jordi van Lijssel, Rik van den Broek, Roy Schellekens, Koen Bollen, Rick van Pinxten, Sven Blummel, Tom Pijnenburg, Ymanuel Hurkmans, Anwar Tuithof, Sander Egmond
Wissels Schijndel/de Wit: Frank Schevers, Robin van Schijndel, Leroy Verhagen , Bas Wagenaars, Dirk van Eck
 
Scheidsrechter: Vink M.R.G.
Toeschouwers: 350
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut Schijndel/de Wit
Mustafa Guler 15  
Brian Peters 35  
42   Sander Egmond
46   Robin van Schijndel Rick van Pinxten
46   Bas Wagenaars Koen Bollen
Rolf van den Boogaart 54  
58   Leroy Verhagen Jordi van Lijssel
Murat Korkmaz Rolf van den Boogaart 77  
Emiel van der Sanden 79  
80   Roy Schellekens
Mark Dobbelsteen Brian Peters 81  
Desley Schilders Sofian el Kaddouri 86  

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- Schijndel (2-0) 4-0

GEMAKKELIJKE WINST

Zaterdagavond 18 april speelde Blauw Geel op het eigen sprotpark een derby. Tegenstander was Schijndel. In de heenwedstrijd leed Blauw Geel een 3-2 nederlaag, een nederlaag die men deze avond niet zou kunnen permitteren want het zou de vierde in succesie zijn. Schijndel verloor vorig weekend met 3-1 in Tiel van TEC en heeft de punten nog hard nodig om eventueel promotie/degradatie nacompetitie te ontlopen. Blauw Geel verloor in Deurne met 1-0.

Zo’n 350 toeschouwers zagen een flink gewijzigd Blauw Geel t.o.v. het duel in Deurne. Dit Blauw Geel begon sterk en fris. Het nam direct het initiatief en zette Schijndel on de druk. In de 3e minuut was er al een prima voorzet maar die werd helaas door twee man gemist, zes minuten later moest de Schijndelse doelman handelend optreden op een schot van Rolf vd Boogaart en dat leidde tot een corner. Kort daarop wordt het duel gestaakt. Een grensrechter kan niet verder en er zal gezocht moeten worden naar een vervanger om het duel te kunnen laten doorgaan. Gelukkig is Dhr. Jaspers uit Uden bereid om het arbitrale trio weer te completeren en zo kan het duel om 20.38 uur worden hervat met een corner voor Blauw Geel. Gelukkig heeft deze lange noodgedwongen pauze geen effect op het spel van de gastheren. In de 14e minuut is er een prima voorzet van Sander v Weert op Emiel vd Sanden. Die kopt terug op Danny Verbakel en zijn volley kan nog worden geblokt. De bal kan daarna worden opgepikt door Mustafa Guler die alleen met een overtreding kan worden afgestopt. Mustafa neemt zelf plaats achter de bal en krult de bal feilloos over de muur buiten bereik van de Schijndelse doelman: 1-0. In de 20e minuut een versnelling van Brian Peters maar helaas gaat zijn inzet voorlangs. Dan duurt het even voordat er weer een gevaarlijk moment te noteren valt. In de 35e minuut levert het zelfs een doelpunt op. Brian Peters is na prima combinatie voetbal aan de bal gekomen en slalomt vervolgens door het hart van de Schijndelse defensie. Hij lijkt nog even de bal te ver voor zich uit te spelen en daarmee de doelman een kans te geven een doelpunt te verhinderen maar met de punt van zijn schoen kan hij de bal nog voorbij diezelfde doelman sturen: 2-0. Zes minuten later moet diezelfde Brian Peters de score verder opvoeren want weer staat hij oog in oog met de doelman. Helaas voor hem en Blauw Geel gaat zijn inzet nu net naast. Verder valt er voor de rust niet veel meer te beleven. Blauw Geel was heer en meester en had de toeschouwers en eigen fans al meer voorgeschoteld als in het hele vorige duel.

Trainer Erwin v Breugel had dan ook zeker nog geen reden tot wisselen. In de 47e minuut weer een vrije trap voor Blauw Geel en ook nu is Mustafa Guler de man die hem zal nemen. De Schijndelse doelman kan helaas nu wel bij de bal en bokst hem weg. Twee minuten later verstuur Danny Verbakel een breedte pass op Brian Peters. Brian komt voor de derde keer alleen uit voor de doelman maar nu gaat zijn inzet via de hakken van de doelman weer niet in het doel. Jammer dat Brian vanavond zo weinig rendement haalt ui de geboden kansen. In de 53e minuut valt dan toch de 3-0. Wederom prima combinatie voetbal voorin waarbij Danny Verbakel en Rolf vd Boogaart elkaar goed weten te vinden. Rolf komt uiteindelijk in een vrije positie maar ziet zijn eerste inzet recht op de paal belanden. Gelukkig voor hem komt de bal precies terug in zijn voeten waardoor hij vervolgens de bal wel voorbij de doelman in het net kan doen belanden. In de 55e minuut komt Brian Peters weer alleen voor de doelman. Nu onderschept hij prima een terug speelbal. Helaas kan hij de doelman niet gemakkelijk omzeilen waardoor hij tot ontsteltenis van alles en iedereen van Blauw Geel de bal niet in het lege doel kan krijgen ook omdat hij de bal te slordig mee kan nemen. Een corner is wat rest. Daarna volgen nog een vrije trap van Danny Verbakel in de 63e minuut, die zijn inzet ziet worden weg gebokst, en uit een corner een kans van Sofian El Kaddouri in de 73e minuut. Sofian ziet zijn inzet voor de lijn tot corner gewerkt worden. Pas in de 75e minuut is er dreiging van Schijndel. De inzet van Blummel gaat over het doel bij Jeffrey Vendrig. In de 76e minuut wordt Sander v Weert de diepte ingestuurd. Hij snelt naar de achterlijn en zet ook goed voor maar Emiel vd Sanden ziet zijn inzet bij de eerste paal net naast gaan. Twee minuten later zal hij toch scoren. Hij onderschept een breedte pass van Schijndel en rond beheerst af: 4-0.

Het duel eindigt dus laat in de avond maar voor Blauw Geel uiterst bevredigend. Het speelde fris en fel en er viel in deze wedstrijd meer te beleven aan kansen en gevaar voor het vijandelijke doel als in de voorgaande drie bij elkaar. Dit geeft nog maar eens aan dat men ondanks de drie nederlagen in het spoor van de koplopers blijft, En wie weet een misstap en zelf winst brengt je zo weer nog hoger.

Aankomende donderdag de belangrijke wedstrijd voor de districtsbeker. De halve finale tegen TOP klasser JVC Cuijk. Misschien kan men voor een verassing zorgen en de titelverdediger uitschakelen zodat mijn zelf een gooi kan doen naar de titel van Districtsbekerwinnaar van het district zuid II. De week daarna speelt men thuis tegen Baronie uit Breda. Zij verloren vandaag met 0-1 van TEC uit Tiel. Ze zijn veilig voor degradatie of nacompetitie en kunnen ook geen periode titel of kampioenschap meer bemachtigen. Dus vrijuit voetballen.


Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Sten v Vessem, Giovanni Henskens, Gerke vd Akker, Sander v Weert,
Middenveld: Rolf vd Boogaart (76e min. Murat Korkmaz), Sofian El Kaddouri (84e min. Desley Schilders), Mustafa Guler,
Voorhoede: Danny Verbakel, Emiel vd Sanden, Brian Peters (81e min. Mark Dobbelsteen),


Scheidsrechter: Dhr. M. Vink
Ass. Scheidsrechters: Dhr. J. Weigergangs en Dhr. O. Lamers (10e min. Dhr. Jaspers)
Kaarten: Geel:
sv Blauw Geel’ 38: geen
Schijndel: 42e min. Sander v Egmond, 80e min. Roy Schellekens

OSS '20 - TOP 1-2 (0-0)

zaterdag 18 april 2015 om 19:00
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Edwin Huibers, Martijn Kuijpers, Yori Koel, Erwin Stadhouders, Luuk van Dijk, Richard van der Venne, Bob van Lith, Ferdy van den Berg, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Kevin Maassen, Joris Razenberg, Ritchie Mangandu, Joey Schuurmans
 
Opstelling TOP: Bas de Bruijn, Aram Pusters, Bob Zonnenberg, Roy Govers, Erkin Erciyas, Martijn van de Rijdt, Serkan Ordu, Toby Steeg, Metin Alkir, Rob van Sonsbeek, Stijn Rambach
Wissels TOP: Roel Kuilder, Maarten Spanjers, Fazli Ibis, Franco Kleinschiphorst, Quincy Broers
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 750
OSS '20 Minuut TOP
Bob van Lith 53  
73   Serkan Ordu
77   Stijn Rambach
Ferdy van den Berg 83  
83   Erkin Erciyas

AWC - Dongen 3-7 (1-3)

zondag 19 april 2015 om 14:00
 
Opstelling AWC: Dennis de Koning, Ato Cardna, Dielke van Eeuwijk , Joost Loeffen, Wiebe Veltmaat, Jorrit Giesbers, Pascal Zoetekouw, Davy van Versseveld, Gijs de Kleyn, Lennart Nieuwenhuis, Twan Franken
Wissels AWC: Dennis Peerenboom, Floyd Watson, Mannes Giesbers, Jaïr Roos, Jeffrey Tangerink
 
Opstelling Dongen: Jamil Kools, Floris Wouters, Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Revy Rosalia, Daan Poelmans, Rick Vervaert , Tom Waltman, Rémon Koenen, Robert Mutzers, Sander de Bont
Wissels Dongen: David Pertijs, Lars de Jong, Rick Mulder, Djordi Smout, Tom Kolkert
 
Scheidsrechter: Tempelaar J.H.
AWC Minuut Dongen
5   Revy Rosalia
8   Rémon Koenen
Jeffrey Tangerink Ato Cardna 21  
41   Revy Rosalia
42   Sander de Bont
Lennart Nieuwenhuis (Penalty) 43  
Dielke van Eeuwijk 45  
Jorrit Giesbers 45  
45 + 1 Paul van Zon (Penalty)
55   Robert Mutzers
Mannes Giesbers Pascal Zoetekouw 56  
Mannes Giesbers 60  
63   Rick Mulder Rick Vervaert
63   Tom Kolkert Sander de Bont
Joost Loeffen 65  
Floyd Watson Joost Loeffen 74  
75   Revy Rosalia
Twan Franken 78  
86   Djordi Smout Robert Mutzers
87   Djordi Smout
90 + 1 Rémon Koenen

Dongen terug aan kop (website Dongen)
3-7 overwinning op AWC

Wederom liet koploper Gemert de punten liggen. Nu profiteerde VV Dongen wel en pakte na de monsterzege op AWC de koppositie in de Hoofdklasse B. Zondag 26 april komt UDI 19 naar Dongen. De Udenaren staan op de derde plaats en hebben slechts twee punten achterstand. Met nog drie wedstrijden te gaan is de stand als volgt: VV Dongen 23-45, TEC 23-44, UDI 19 23-43, Gemert 23-43 en Blauw-Geel 23-42.

VV Dongen had het niet echt moeilijk in Wijchen. Degradant AWC keert na een jaartje Hoofdklasse terug naar de 1e klasse. Al na 6 minuten was de wedstrijd beslist. In de 4e minuut scoorde Revy Rosalia uit een korte corner van Remon Koenen. Laatstgenoemde scoorde de 2-0 nadat Robert Mutzers zijn tegenstander liet staan en een perfecte voorzet afleverde. Koenen en de Bont verdrongen zich samen om de bal binnen te koppen. Geen vuiltje aan de lucht en VV Dongen kon gaan werken aan het doelsaldo. Tot aan de 40e minuut viel er weinig te beleven totdat Sander de Bont een rare actie in het strafschopgebied maakte. “Ja, heel dom van me. Ik keek naar de tegenstander en naar de bal. Op onverklaarbare wijze raakte ik hem en veroorzaakte de strafschop. Die gele kaart baal ik nog het meest van, want nu mis ik de wedstrijd tegen UDI.” Lennart Nieuwenhuis scoorde beheerst en bracht e stand terug naar 1-2. Op slag van rust bracht VV Dongen de marge terug naar twee doelpunten. Ook hier werd een strafschop gegeven door scheidsrechter Tempelaar. De doorgebroken Mutzers werd onreglementair gevloerd en AWC-er Eeuwijk mocht het veld verlaten. De pingel werd onberispelijk door Paul van Zon binnengeschoten (1-3).

Na rust ging VV Dongen voortvarend van start en pas in de 60e minuut scoorde Robert Mutzers de 1-4 na goed voorbereidend werk van Remon Koenen. Hierna leek het of VV Dongen de concentratie verloor en werd het spel rommelig. De tien man van AWC streden voor wat het waard was en kwamen terug tot 3-4. De 2-4 viel uit een corner. Joost Loeffen kreeg de bal plots voor zijn voeten en drukte beheerst af. De 3-4 kwam uit het niets. Een bal door het centrum van VV Dongen werd door alles en iedereen gemist. Doelman Kools was te laat uit en Twan Franken schoot de bal in een leeg doel. Dit speelde zich af in de 77e minuut. VV Dongen rechtte de rug en o.l.v. aanvoerder Rosalia werd de score opgevoerd. Eerst door een kopbal van Rosalia na een voorzet van Mutzers (3-5). Daarna het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Trainer Ron Timmers verving Mutzers voor Djordi Smout. De speler van VV Dongen 2 was ’s morgens kampioen geworden met zijn elftal. Timmers sprak hem voor zijn wissel aan en zei tegen hem dat hij er maar een paar in moest leggen. Het publiek motiveerde de kampioen ook nog en vroegen hem de “Ronaldo beweging” te maken als hij zou scoren. Met een grote glimlach liep Smout de mat op en rende richting 16-meter gebied. De afvallende bal vanuit een corner kwam in zijn buurt. Hij pakte de bal op en schoot vanaf buiten het 16-metergebied de bal snoeihard in de rechterhoek. Binnen 7 seconden kon Smout het VV Dongen publiek laten genieten van de “Ronaldo beweging”. Iedereen stond op de banken voor dit pareltje (3-6). Het slotakkoord was voor Remon Koenen die een voorzet van Paul van Zon goed inschatte en de bal bij de tweede paal binnenschoot. Arbiter Tempelaar floot daarna direct af.

VV Dongen had gedaan wat het moest doen. De spanning in de top van het klassement is groot en zondag 26 april zal het verhaal zijn vervolg krijgen. Tegenstander UDI 19 zal zwaar bewapend ten tonele verschijnen op Sportpark de Biezen. Beide teams hebben niets aan een gelijkspel De verwachting is dat het een spektakel gaat worden. Aanvang 14.30 uur

Baronie - TEC 0-1 (0-1)

zondag 19 april 2015 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, David Vermeulen, Jamie Kankam, Kobus Christianen, Davey Dielemans, Jordi Nijs , Rhomar Boudzra, Jay Jay Meierdres, Ralph van Loon, Yvan Nkundumugisha
Wissels Baronie: Jari van Aard, Richard Johannes Barahira, Ibrahim Ikiliau, Jonathan Constansia
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman, Erik van Dee, Gregory Viereck, Walter Kiomegni, Ibrahim Aliskan, Jesper Brocks, Matthijs van Gessel, Nehemia Sanaky, Jip Bartels, Joël Sanaky, Mohammed Nouri
Wissels TEC: Erwin van Schilt, Akihiro Takasawa, Massaro Latuheru, Kurtley de Windt, Sven van Ingen, Trumaine Balrak
 
Scheidsrechter: Wateler M.
Baronie Minuut TEC
Jordi Nijs 33  
42   Matthijs van Gessel
Jonathan Constansia Rhomar Boudzra 48  
71   Kurtley de Windt Joël Sanaky
71   Trumaine Balrak Mohammed Nouri
Ibrahim Ikiliau David Vermeulen 83  
83   Akihiro Takasawa Matthijs van Gessel

de Valk - Deurne 1-1 (0-1)

zondag 19 april 2015 om 14:30
 
Opstelling de Valk: Cas Peters , Bas Gulpers, Dennis Boonen, Luuc Bonnema , Bas Crijnen, Ibrahim Danisic, Jur Rademakers, Koen van Steensel, Luuk Broers, Thijs Heus, Tim Keijzer
Wissels de Valk: Ivo Gulpers, Wouter de Kramer, Brian Vermeer, Joris Hermans
 
Opstelling Deurne: Delano van Crooy, Alain van den Besselaar, Wesley Burhenne, Wim Verbeek, Dennis Groen, Jan Kuipers, Jeroen Derks, Ronald Joosten, Stan Versleeuwen, Harm van der Steen, Stefan van der Werf
Wissels Deurne: Frank Derks, Mark Louwers, Stan Respen, Roy Tulmans
 
Scheidsrechter: Wagner L.
de Valk Minuut Deurne
Thijs Heus 5  
5   Wim Verbeek
9   Ronald Joosten
26   Stefan van der Werf
Luuc Bonnema 29  
Luuc Bonnema 32  
Cas Peters 35  
Wouter de Kramer Bas Crijnen 46  
Joris Hermans Tim Keijzer 46  
56   Mark Louwers Jan Kuipers
60   Mark Louwers
Wouter de Kramer 64  
72   Roy Tulmans Jeroen Derks
Brian Vermeer Thijs Heus 81  
88   Stan Respen Ronald Joosten

De Valk knokt zich met tiental naar gelijkspel tegen SV Deurne

De Valk heeft in de thuiswedstrijd tegen SV Deurne een knap punt weten te behalen. De thuisploeg stond na ruim een half uur spelen met een tiental nadat verdediger Luuc Bonnema met twee gele kaarten voortijdig het veld had moeten verlaten. In de negende minuut kwam SV Deurne op voorsprong door een doelpunt van Ronald Joosten en na rust was het invaller Wouter de Kramer die met een geweldig afstandsschot van zo'n dertig meter de bal in de kruising schoot, waardoor beide ploegen na negentig minuten voetballen genoegen moesten nemen met een puntendeling waar beide ploegen niet al te veel mee opschoten.

De bezoekers uit Deurne kwamen sterk uit de startblokken door vanaf het allereerste fluitsignaal met veel fysiek voetbal en felheid De Valk probeerde te overrompelen. Dat leverde al heel snel een doelpunt op na negen minuten toen een lange bal van achteruit bij SV Deurne opgepikt kon worden door de geheel vrijstaande Ronald Joosten die knap het overzicht bewaarde en met een afgemeten lob de bal in het doel schoot en De Valk al vroeg in de achtervolging moest 0-1. De Valk had het moeilijk in die openingsfase en opnieuw was Ronald Joosten gevaarlijk met een diagonaal schot rakelings langs het doel van Cas Peters verdween. Na een kleine twintig minuten kreeg De Valk wat meer grip en kreeg een kans in de persoon van spits Thijs Heus, maar zijn inzet werd geblokt door medespeler Tim Keijzer. Uit een vrije trap van Ibrahim Danisik die een minuut later volgde was het opnieuw Thijs Heus die een dot van een kans kreeg om De Valk weer naast SV Deurne te schieten, maar doelman Delano van Crooij wist zijn doel schoon te houden. Na ruim een half uur spelen werd De Valk gereduceerd tot een tiental nadat binnen een paar minuten verdediger Luuc Bonnema met tweemaal geel het veld moest verlaten. In het verdere verloop van de eerste helft vielen er geen kansen meer te noteren en gingen beide ploegen rustten met een 0-1 voorsprong voor de bezoekers.

In de tweede helft kreeg SV Deurne de eerste mogelijkheid namens Harm van der Steen ,maar zijn kopbal ging ruimschoots over het doel van Cas Peters. De Valk kreeg niet veel later ook een goede mogelijkheid na een snelle combinatie tussen invaller Joris Hermans en Thijs Heus die zijn inzet getoucheerd zag worden door een verdediger van SV Deurne en de bezoekers goed wegkwamen met slechts een hoekschop. Vlak daarna kreeg De Valk een vrije trap op de rand van het strafschopgebied die door Ibrahim Danisik genomen werd en fraai weggebokst kon worden uit de doelmond door doelman Delano van Crooij. Na bijna een uur spelen was het opnieuw Harm van der Steen die SV Deurne naar een ruimere voorsprong kon schieten, maar de spits schoot over de bal heen en vervloog de kans op de 0-2. Na ruim een uur spelen was het invaller Wouter de Kramer die zijn uitstekende traptechniek liet zien en met een afstandschot van zo'n dertig meter onhoudbaar achter doelman Delano van Crooij in het doel vloog 1-1. SV Deurne ging daarna weer op zoek naar een hernieuwde voorsprong, maar was niet bij machten om de verdediging van De Valk uit elkaar te spelen en slechts met standaardsituaties dreigend werd voor het doel. De Valk kreeg ook in het slot van de wedstrijd geen grote mogelijkheden om de overwinning naar zich toe te trekken en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

De Valk bleef zo voor de derde wedstrijd op rij ongeslagen na eerder gewonnen te hebben van Groene Ster en het gelijke spel bij UDI'19/Beter Bed mag dit wederom een puike teamprestatie genoemd worden door bijna een uur lang met een man minder op het veld een punt weet over te houden tegen SV Deurne. Volgende week reist De Valk af naar Tiel waar om 14.00 uur het zal gaan opnemen op Sportpark De Lok tegen de kwalitatief sterkste ploeg in de Hoofdklasse B TEC dat op dit moment in grootse vorm steekt en inmiddels is opgeklommen naar een tweede plaats en afgelopen week Topklasser UNA in Zeelst met 0-3 het nakijken gaf in de beker.

Scoreverloop De Valk - SV Deurne 1-1(0-1)
09. 0-1 Ronald Joosten
64. 1-1 Wouter de Kramer

DE VALK
Cas Peters; Luuc Bonnema, Dennis Boonen, Koen van Steensel, Bas Gulpers; Jur Rademakers, Ibrahim Danisik, Tim Keijzer(46. Joris Hermans); Bas Crijnen(46. Wouter de Kramer), Thijs Heus(81. Brian Vermeer), Luuk Broers.

SV DEURNE
Delano van Crooij; Stan Versleeuwen, Wim Verbeek, Alain van den Besselaar, Wesley Burhenne; Jan Kuipers(56. Mark Louwers), Jeroen Derks(72. Roy Tulmans), Dennis Groen; Stefan van der Werf, Harm van der Steen, Ronald Joosten(88. Stan Respen)

DOSKO - Groene Ster 2-1 (0-0)

zondag 19 april 2015 om 14:30
 
Opstelling DOSKO: Maik van den Kieboom, Björn Klomps, Gijs Retera, Nick Schuurbiers, Nikai Derwort, Toon Jochems, Mesut Kartal, Paolo Fortunati, Steven van der Spek, Thomas van der Spek, Marvin Bedaf
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Danny Lauwen, Jurgen Gijzen, Jorn Hopmans , Tom de Bonte, Yannick Broeren
 
Opstelling Groene Ster: Willem-Jan Thijssen, Dave Velraeds, Dylan Zwartjes, Kevin Werker, Merijn de Haan, Roy Bejas, Kenny Tokaya, Maikel van Kesteren, Roy Janssen, Dwayne van Westering, Remo Gielkens
Wissels Groene Ster: Marc van Wersch, Tom Wellens, Eloy Cox, Levi ten Brink
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
DOSKO Minuut Groene Ster
15   Remo Gielkens (Gemiste penalty)
Jorn Hopmans Nick Schuurbiers 46  
Marvin Bedaf 61  
Jurgen Gijzen Björn Klomps 62  
Yannick Broeren Mesut Kartal 68  
76   Kevin Werker
Jorn Hopmans 90  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!