Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 17 oktober 2015
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

UDI '19/Beter Bed en Gemert bleven gisteravond steken op 0-0.

 

 

 

Dongen en Vlissingen gaan in een onderling duel uitmaken wie de 1e periode in de wacht sleept.

UDI '19/Beter Bed - Gemert 0-0 (0-0)

zaterdag 17 oktober 2015 om 19:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Sander Maas, Randy Hofmeijer, Ritchie Sam Anpong, Thijmen de Ruijter, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Mark Werts, Robin van Cuijk, Lars van Geelkerken, Sam Wassenberg , Tim Wolf
Wissels UDI '19/Beter Bed: Brian Vialle, Nick van Dijk, Koen Bollen, Robin Walk, Patrick Philippart
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Coen Brouwers, Davy Vermeulen, Kees Brugmans, Bart van Berlo, Erik van Dijk, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Ronny van den Elzen, Thijs van Pol, Vincent Buijssen
Wissels Gemert: Frank Bouwmans, Jori Vermeulen, Mark Kuijpers, Ralf Kemper, Thijs Fonken
 
Scheidsrechter: Barrett V.L.
UDI '19/Beter Bed Minuut Gemert
Sam Wassenberg 25  
26   Thijs van Pol
Ritchie Sam Anpong 33  
Patrick Philippart Lars van Geelkerken 46  
46   Ralf Kemper Coen Brouwers
53   Mark Kuijpers Ronny van den Elzen
Koen Bollen Mark Werts 65  
Nick van Dijk Randy Hofmeijer 80  
80   Thijs Fonken Erik van Dijk

Derby UDI tegen Gemert eindigt onbeslist (0-0)

Het werd vanavond een duel tussen twee ploegen die beiden niet echt konden overtuigen maar wel kansen wisten te creëeren. Voor de rust kreeg UDI enkele dotten van kansen maar wist niet te scoren. Na de rust werd Gemert iets dwingender en mocht UDI blij zijn dat de bezoekers niet wisten te scoren. Uiteindelijk een terechte puntendeling tussen beide teams.

Het was vanavond ondanks het kille oktoberweer toch nog gezellig druk op het Udense sportpark. De toeschouwers zagen UDI starten in bijna dezelfde opstelling als afgelopen week met alleen Wassenberg in plaats van Philippart die op de bank moest beginnen. Bij Gemert is het wat improviseren met enkele afwezigen waaronder de geblesseerde Mark van Dijk en de geschorste Jens Leijten. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor UDI want binnen tien minuten had UDI al twee keer moeten scoren. Eerst is het Wassenberg die vrij voor doel mag uithalen maar recht op doelman van Ommeren schiet. Even later geeft van Cuijk een mooie voorzet op Werts maar zijn kopbal gaat recht in de handen van de Gemert-doelman. Na bijna een half uur laat Wassenberg wederom een fraaie actie zien. Met een creatieve beweging passeert hij zijn tegenstander maar het schot met buitenkant voet gaat naast het doel. Het eerste echte gevaar van Gemert lijkt te komen wanneer Joost Habraken op rechts een lage harde voorzet geeft die door Hofmeijer net kan worden weggetikt voor een inkomende Gemert-speler. Met nog vijf minuten voor de rust krijgt UDI een vrije trap op zo'n twintig meter van het doel. Dit keer is het Anpong die de bal neemt en de bal boven van Ommeren op de lat ziet eindigen. Bij Gemert komt deze eerste helft een beetje gevaar van linkeraanvaller Vincent Buijssen maar zijn schwalbe in de extra tijd wordt terecht niet beloond met een penalty.

Na de rust blijft Lars van Geelkerken in de kleedkamer achter en komt Philippart in de ploeg. Het duel gaat in deze periode een beetje op en neer zonder dat er echte kansen komen. Na zo'n twintig minuten komt er dan ineens wel leven in de brouwerij wanneer Buijssen goed doorgaat en zijn inzet gekeerd wordt door UDI-doelman Maas. In de opvolgende situatie claimt Gemert een pingel maar scheidsrechter Barrett, die dichtbij stond, vond het blijkbaar geen overtreding. Gemert wordt dan sterker en vooral op het middenveld krijgen de bezoekers erg veel ruimte. Jasper Lalisang mag op rechts ineens vrij uithalen maar zijn inzet eindigde op de lat. De allerbeste kans van de tweede helft is wederom voor Gemert wanneer Thijs van Pol voor de eerste keer voor gevaar zorgt. Zijn kopbal is ook uitstekend maar Sander Maas gaat goed naar de hoek en keert de bal. UDI heeft deze tweede helft nauwelijks voor echt gevaar weten te zorgen. Toch veert de UDI-aanhang in de blessuretijd nog even op wanneer Wassenberg een kopkans krijgt maar zijn inzet gaat naast. Uiteindelijk dus een 0-0 waarbij UDI voor rust had moeten scoren en na de rust niet mocht klagen dat Gemert dat ook niet deed. Al met al een terechte uitslag voor beide teams. Volgende week vrijdagavond speelt UDI in de tweede ronde van de beker en gaat dan op bezoek bij Nulandia in Nuland.

website UDI '19

Foto: website UDI '19

Halsteren - Blauw Geel '38/JUMBO 2-2 (0-1)

zondag 18 oktober 2015 om 14:30
 
Opstelling Halsteren: Damian van Nijnatten, Bart Dietvorst, Ellas Meijer, Robin van Nijnatten, Sherief Tawfik, Sigourney Bandjar, Jeroen Beerendonk, Rik Schouw, Thomas van der Spek, Joe Yoffe, Marvin Bedaf
Wissels Halsteren: Roy de Weert, Jelle Voermans, Max Geers, Randy Elst, Chafik Bouchaba, Twan van Mechelen
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Jeffrey Vendrig, Desley Schilders, Freek Langermans, Gerke van den Akker, Martijn van Loon, Murat Korkmaz, Mustafa Guler, Danny Verbakel, Emiel van der Sanden, Nicky Scheepers, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Furkan Guler, Mark Dobbelsteen, Brian Peters , Chamel Ramadan, Rudy Pelhan
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Halsteren Minuut Blauw Geel '38/JUMBO
7   Murat Korkmaz
Jeroen Beerendonk 34  
57   Brian Peters Danny Verbakel
Marvin Bedaf 68  
71   Gerke van den Akker
Joe Yoffe 76  
77   Mark Dobbelsteen Nicky Scheepers
85   Furkan Guler Martijn van Loon

RKSV Halsteren -- sv Blauw Geel’ 38/Jumbo (0-1) 2-2

ZWAARBEVOCHTEN MAAR ZEKER NIET ONVERDIEND PUNT

Het zevende duel van de competitie betekende voor Blauw Geel een reis naar West-Brabant, eindbestemming Halsteren. Beide clubs hadden nog nooit tegen elkaar gespeeld maar op deze zondag 18 oktober kwam daar verandering in. De nummer 10 van de ranglijst had 6 punten, Blauw Geel als nummer 13 en voorlaatste slechts 1. Winst was dus eigenlijk een vereiste….

Trainer Erwin v Breugel zat na zijn operatie weer op de bank en had in de basisopstelling 1 wijziging doorgevoerd t.o.v. vorig weekend: Danny Verbakel had zijn schorsing uitgezeten en mocht beginnen, Brian Peters nam plaats op de bank. Halsteren maakte vanaf het begin af aan duidelijk wat de doelstelling was: drie punten in eigen huis houden en daarmee nog verder uitlopen op de onderste plaatsen. Met veel tempo en druk werd Blauw Geel op eigen helft vast gezet. In de 6e minuut kreeg het al een grote kans maar wat restte was slechts een corner. In de 8e minuut was er een Veghelse uitbraak en de inzet van Murat Korkmaz werd door de doelman van Halsteren niet op waarde geschat. De bal belande in het net en die 0-1 was een welkome gebeurtenis voor Blauw Geel. Men was deze competitie nog niet een keer op voorsprong gekomen. In de 14e minuut een geode afstandspoging van Halsteren maar de bal ging rakelings over het doel. In de 20e minuut veel ruimte voor Nicky Scheepers die daar te weinig mee doet en de te slappe inzet is een gemakkelijke prooi voor de doelman. In de 27e minuut moet doelman Jeffrey Vendrig handelend optreden na een vrije trap. Hij weet de bal tot corner te verwerken. Twee minuten later kruipt Halsteren door het oog van de bekende naald. Danny verbakel zet prima voor waarna Sten v Vessem op doel kopt. De bal schampt nog een Halsterens hoofd waardoor de bal net voldoende van richting veranderd en aan de voor Blauw Geel verkeerde kant van de paal over de lijn gaat. Vlak voor rust nog gevaar voor het Blauw Geel doel. In de 44e minuut een kopbal van Halsteren waarbij Jeffrey Vendrig de bal in tweede instantie kan pakken. In Blessuretijd van die eerste helft wordt de bal vanuit de rebound ingebracht en kan een speler van Halsteren de geheel vrijstaande maar ook in buitenspelpositie staande Marvin Bedaf al koppend bereiken. Op zo’n drie meter voor het doel blijft een vlagsignaal onbegrijpelijk uit maar is er een prachtige reflex van Jefffrey Vendrig die de gelijkmaker voorkomt. Direct daarna volgt het rustsignaal met een 0-1 stand voor Blauw Geel.

Na rust een nog veel meer aandringende gastheer. De Blauw Geel aanhang vraagt zich dan ook al snel af hoe lang dit goed kan gaan want aanvallend brengt Blauw Geel niets meer te weeg. In de 50e minuut weet Blauw Geel nog met vereende krachten een inzet van Marvin Bedaf te stoppen. In de 61e minuut een uitbraak van Blauw Geel. Een afstandsschot van Murat Kokrmaz kan door de doelman niet worden gepakt waarna de bal via een kluts in het Halsteren doel verdwijnt. Helaas voor Blauw Geel vlagde de grensrechter, die voor de rust niet vlagde, nu onbegrijpelijk wel, en nam Dhr. Kok dit begrijpelijk wel over. Alle Blauw Gelers waren op het moment van het schot achter de bal en bij de kluts op gelijke hoogte van de Halsteren defensie. Maar er was volgens de assistent sprake van buitenspel !!!???
Acht minuten later slaat het noodlot voor Blauw Geel dan weer toe. Een inzet, die zeer zeker houdbaar leek, van Marvin Bedaf wordt of gelost of op een andere klungelige wijze niet door Jeffrey Vendrig gestopt en zo valt de gelijkmaker op een weer erg zure wijze: 1-1. In de 71e minuut verstuurt Gerke vd Akker een diepe bal naar de linkerflank voor Brian Peters. De verdediger moet een corner weggeven, een corner met gevolgen. Mustafa Guler stuurt de bal naar de tweede paal waar e geheel vrijstaande Gerke vd Akker geen probleem heeft om de bal tegen het net te koppen: 1-2. Zou de eerste winst dan nu bemachtigd worden?? Het antwoord is helaas: nee. Halsteren blijft furieus de aanval zoeken en de druk nog verder opvoeren. In de 77e minuut is het dan raak. Een mooi opgezette en afgeronde aanval brengt hen de gelijkmaker. Joe Yoffe is de doelpunten maker. Gezien de druk moet Blauw Geel nu zelfs nog vrezen voor een nederlaag. Die komt er niet want men blijft al strijdend op de been.

Blauw Geel bemachtigd met kei en kei hard werken een punt. Een groot pluspunt vandaag was dat harde werken. Jammer dat er aanvallend gezien zeker in de tweede helft weinig tot niets tot stand kwam en er dure individuele fouten weer aan de grondslag lagen van een tegen doelpunt. Helaas heeft men de andere ploegen onderin zien winnen en wordt het gat al aanzienlijk groot. Komend weekend is men i.v.m. een inhaal- en bekerprogramma vrij omdat men voor deze beker ronde is vrij geloot Op 31 oktober speelt men thuis tegen vv Gesel dat vandaag koploper vv Dongen in eigen huis in Eindhoven op 1-1 wist te houden. Zal Blauw Geel in staat zijn om in eigen huis ook eens een punt, of liever nog, drie punten te houden?

Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig,
Achterhoede: Martijn v Loon (85e min. Furkan Guler), Gerke vd Akker, Desley Schilder, Freek Langermans,
Middenveld: Sten v Vessem, Mustafa Guler, Murat Korkmaz
Voorhoede: Danny Verbakel (57e min. Brian Peters), Nicky Scheepers (77e min. Mark Dobbelsteen), Emiel vd Sanden,

Scheidsrechter: Dhr. M. Kok
Ass. Scheidsrechters: Dhr. O. Lamers en Dhr. W. v.d. Oetelaar
Kaarten: Geel:
Halsteren: 33e min. Jeroen Beerendonk
sv Blauw Geel’ 38: geen

Foto: twitterpicture@RKSVHalsteren

OSS '20 - EHC/Heuts 3-4 (2-1)

zondag 18 oktober 2015 om 14:30
 
Opstelling OSS '20: Rick van der Leest, Joris Razenberg, Mats van Huijgevoort, Yori Koel, Erwin Stadhouders, Luuk van Dijk, Bob van Lith, Ferdy van den Berg, Irey Sadal, Martijn van de Sande, Tony de Groot
Wissels OSS '20: Timo de Louwere, Rik van den Broek, Rob van Eck, Ricky van Orsouw, Ferhat Coskun
 
Opstelling EHC/Heuts: Wesley Aarden, Jesse Wijnen, Mitch Kok, Omar el Achkar, Bastian Weiser, Danny Goessens, Lars Gulpen, Peter-Jan Erkens, Youssef Koubali, Karim Mahmoud, Ron Starmans
Wissels EHC/Heuts: Branco van de Heuvel, Charle Ickmans, Olaf Rompelberg, Glenn Biesmans, Imad Haddadi
 
Scheidsrechter: Mohammed M.
OSS '20 Minuut EHC/Heuts
Yori Koel 8  
Irey Sadal 26  
43   Lars Gulpen
Ricky van Orsouw Irey Sadal 57  
62   Jesse Wijnen
69   Glenn Biesmans Danny Goessens
70   Lars Gulpen
72   Glenn Biesmans
Ferhat Coskun Ferdy van den Berg 74  
Rik van den Broek Joris Razenberg 77  
Ricky van Orsouw 78  
83   Mitch Kok
85   Imad Haddadi Karim Mahmoud
Mats van Huijgevoort 90  
90   Youssef Koubali

Groene Ster - DESO/van der Horst 0-1 (0-1)

zondag 18 oktober 2015 om 14:30
 
Scheidsrechter: Geet L.L.M. van
Groene Ster Minuut DESO/van der Horst
25   Donny van Herpen
75   Metin Alkir Nehkomi Veldt
80   Edwin Huibers Donny van Herpen

Foto: Lucho Carreno

Vlissingen - DOSKO 4-2 (1-0)

zondag 18 oktober 2015 om 14:30
 
Opstelling Vlissingen: Ariën Pietersma, Alfaro Pentury, Daniël Jansen, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Roycel James, Salim ben Sellam, Abdou Abdenbi, Geraldi Geerman, Josimar Pattinama
Wissels Vlissingen: David Bassing, Joost de Kubber, Khalid el Hattach, Perry Bierkens, Salim Sandee, Hoessein Bouzambou, Regilio Pinas
 
Opstelling DOSKO: Nick Lodiers, Kevin Jurgens, Nikai Derwort, Sam van de Kreeke, Toon Jochems, Aimen Hadjaissa, Jurgen Gijzen, Paolo Fortunati, Steven van der Spek, Brian Kruf, Wesley van Zundert
Wissels DOSKO: Dennis Hagenaars, Nick Schuurbiers, Timo Trentelman, Joep Brosky, Toni Ngombojoao
 
Scheidsrechter: Horst Y.
Vlissingen Minuut DOSKO
Geraldi Geerman 19  
Hoessein Bouzambou Geraldi Geerman 46  
53   Wesley van Zundert
56   Joep Brosky Brian Kruf
59   Kevin Jurgens
Khalid el Hattach Daniël Jansen 69  
Alfaro Pentury 69  
Salim Sandee Salim ben Sellam 69  
71   Sam van de Kreeke
Khalid el Hattach 72  
76   Nikai Derwort
81   Aimen Hadjaissa
Hoessein Bouzambou 81  
Etiënne Mallie 81  
83   Toni Ngombojoao Steven van der Spek
Quincy Gooding 84  

Baronie - TOP 3-0 (2-0)

zondag 18 oktober 2015 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, David Vermeulen, Joris Peeters, Youri Kemna, Jordi Nijs , Rhomar Boudzra, Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Jonathan Constansia, Yvan Nkundumugisha
Wissels Baronie: Dennis van Duin, Wouter Prent, Richard Johannes Barahira, Bryan Bongaards, Ibrahim Ikiliau
 
Opstelling TOP: Niek Antonides, Gijs Appeldoorn, Guus Peters, Jorn van Bakel, Maarten Spanjers, Mitch Pennings, Coen van Beljouw, Thomas van Mossel, Anwar Tuithof, Armin Alibasic, Rolf van den Boogaart
Wissels TOP: Roel Kuilder, Franck Nzogning, Jordy de Kat, Jordy Gutte
 
Scheidsrechter: Alberts N.
Baronie Minuut TOP
Rhomar Boudzra 4  
Ibrahim Ikiliau Jay Jay Meierdres 5  
Dennis Peragon 19  
Dennis Peragon 72  
Wouter Prent Rhomar Boudzra 75  
75   Jordy Gutte Jorn van Bakel
80   Guus Peters
80   Jordy de Kat Thomas van Mossel

Voor het eerst dit seizoen hoefde Baronie eens niet met een achterstand te beginnen. Er waren amper 4 minuten gespeeld toen Boudrza het gaatje vond, dat door Kemna werd gecreëerd. Zijn voorzet op maat op de bij de 1e paal inkomende middenvelder betekende de gewenste snelle openingstreffer voor de thuisclub.

Door Frans Mertens (Baronie)

Naast de vreugde over die voorsprong was er tegelijkertijd echter ook de domper van het uitvallen van Meierdress die na een ongelukkige botsing de kleedkamer moest opzoeken.

De Baronnen bleken echter weinig te duchten te hebbenvan de hekkensluiter die wel heel nadrukkelijk aantoonde waarom het nog steeds puntloos is. Toen Peragon een perfecte vrije trap van Jordy Nijs fraai met het hoofd tot een tweede doelpunt wist te promoveren gingen de toeschouwers er eens goed voor zitten. De vlot combinerende thuisclub was superieur en leek op een grote zege af te stevenen. Ikililou verscheen alleen voor doelman Antonides maar talmde te lang waardoor Van Bakel al dan niet reglementair met een sliding alsnog redding wist te brengen. Niet veel later kon Peragon na goed storend werk van Ikililou Constansia de gelegenheid bieden de voorsprong uit te breiden. De weer hard werkende stilistkon de bal echter niet de gewenste richting meegeven en gleed de bal naast het vijandelijke doel. Ook Boudrza was na een voorzet van Peragon dicht bij een treffer maar TOP-doelman Antonides was wederom op zijn post. Het duurde tot diep in de 2e helft alvorens de bezoekers een kjeer gevaarlijk konden worden maar het schot van Van de Bogaart miste iedere overtuiging. De Baronnen dreigden vlak voor de pauze wat te verslappen waardoor TOP plotseling een nieuwe kans kreeg op een tegentreffer. Nu was Ralf van Gestel echter op zijn post door de verraderlijke inzet van Van Mossel met zijn vingertoppen tot corner te degraderen. Het bleek maar een kortstondige opleving van de gasten. Op slag van rust kreeg Ikililou de gelegenheid om de wedstrijd al voor de thee in het slot te gooien, maar de voor Meierdres ingevallen aanvaller besloot voor eigen succes te gaan. Alleen voor Antonides schoot hij tegen de doelman aan in plaats van de bal af te geven aan de vogelvrij staande Peragon.

Na rust veranderde er eigenlijk niet zo veel aan het spelbeeld. De thuislub weigerde echter hardnekkig om haar opponent al meteen de nekslag toe te brengen. Een prachtige dieptepass van aanvoerder Kerstens bracht Peragon alleen voor het Osse doel, maar de Bredase topscorer raakte slechts de binnenkant van de paal. Ook de verder goed leidende arbiter Alberts bleek enigszins compassie te hebben met de bezoekers. Een duidelijke overtreding van Peters op Constansia binnen het strafschopgebied wuifde hij met een laconiek gebaar weg. De bij vlagen fraai combinerende groenwitten kregen de gelegenheid om de tegenstander ook in de score te declasseren, maar faalde vanmiddag opzichtig in de afwerking door de meest fraaie kansen onbenut te laten. Zo waren er grote kansen voor Peeters en Nkundumugisha dieverloren gingen. Een derde treffer kwam er echter toch en opnieuw stond Nijs aan de basis van het succes. De man, die dit seizoen zo langzamerhand de koning van de assist kan worden genoemd, legde de bal perfect op het hoofd van de bij de 2e paal inkomende Peragon die Antonides uitermate fraai in de verre hoek wist te kloppen. TOP wist er maar weinig tegenover te stellen al was het nog een keer gevaarlijk via Albasic en Tuithof. Van Gestel en Vermeulen wisten in eendrachtige samenwerking een tegentreffer echter te voorkomen. Het was aan de Osse doelman te danken dat de score hierna niet verder opliep door fraaie pogingen van Constansia en Kemna met prima reddingen onschadelijk te maken.

Baronie lijkt na 2 overwinningen op rij nu de goede weg te zijn ingeslagen. De ploeg liet in ieder geval duidelijk progressie zien en heeft zich hiermee inmiddels uit de onderste regionen gewerkt. Het enige minpunt school vanmiddag in de afwerking, maar dat is een luxe die de ploeg lang niet heeft gekend.

Gestel - Dongen 1-1 (0-0)

zondag 18 oktober 2015 om 14:30
 
Opstelling Gestel: Brahim Zaari, Bas Bartels, Irfan Gadzo, Sjoerd Linssen, Wesley Burhenne, Henny Noyen, Michel Leon-Payo, Rinke Pennings, Younes Hadouir, Carsley Mathilda, Sidney Gakpo
Wissels Gestel: Toon van Veen, Erik van Adelberg, Rick Wijnen, Tim Nelemans, Tresor Mbiavanga
 
Opstelling Dongen: Jordy Zielschot, Giovanni Henskens, Jaap van der Waarden, Jan Gerrits , Revy Rosalia, Daan Poelmans, Glenn Kools, Tom Waltman, Jorik Mijnhijmer, Rémon Koenen, Sander de Bont
Wissels Dongen: Rob Roovers , Gijs van Baast, Paul van Zon, Mart van Bree jr., Nassim Asrih
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Gestel Minuut Dongen
Carsley Mathilda 84  
90   Mart van Bree jr.

Beslissing 1e periode valt op 1 november

Met een schot vanaf de verre buitenkant van de rechterflank schoot Mart van Bree VV Dongen op gelijke hoogte. Het punt werd gepakt in de 90e minuut, want nog geen zeven minuten daarvoor was Gestel op voorsprong gekomen door een doelpunt van Mathilda. Concurrent Vlissingen won met 4-2 van DOSKO, waardoor op 1 november VV Dongen en Vlissingen op Sportpark de Biezen gaan uitmaken wie zich de kampioen van de 1e periode mag noemen.

Enerverend was het allerminst in Eindhoven. VV Dongen toonde de intentie om te winnen, maar de echte beleving was niet terug te zien op het kunstgras van Gestel. Verdedigend was alles op orde en het middenveld (met dit keer Daan Poelmans in de basis) deed wat het kon. De voorhoede met Jorik Mijnhijmer, Sander de Bont en de jarige Remon Koenen braken echter geen potjes. De defensie van Gestel had een redelijk gemakkelijke middag mede door de aanwezigheid van routinier Ifran Gadzo en jongeling Rinke Pennings. Verder viel Hadouir op. Niet alleen om zijn voetballende kwaliteiten maar ook door zijn verbale aanwezigheid die meermaals gericht was op de uitstekend leidende scheidsrechter de Brito Roque.

Doelman Jordi Taal van VV Dongen kreeg bijna niets te doen in de eerste helft, maar ook zijn collega Zaari werd niet in de problemen gebracht. Welgeteld twee kansen konden er worden genoteerd. De eerste was voor verdediger Jan Gerrits jr. die door een vloeiende combinatie met Remon Koenen vrij opdook voor Zaari. Daar waar Gerrits had kunnen kiezen voor een hoek schoot hij de bal in de handen van de doelman van Gestel. Net voor het aanbreken van de rust hielp scheidsrechter de Brito Roque VV Dongen bijna aan een voorsprong. Een afgeslagen bal vanuit de defensie van Gestel deflecteerde van zijn lichaam waardoor Glenn Kools een vrije schietkans kreeg. Zijn diagonaal ingeschoten bal vloog net langs de verkeerde kant van de paal.

VV Dongen begon sterker aan het tweede bedrijf. De felheid betaalde zich meteen uit, want er ontstond meer ruimte in het kleine voetbalgebied. Jorik Mijnhijmer testte doelman Zaari, maar zijn inzet was te slap. Daarna kon Sander de Bont aan de rechterkant opstomen. Zijn schot was al wat moeilijker voor de sluitpost. Nog geen minuut later was het Jaap van der Waarden die een rebound vanuit een corner vol op zijn schoen nam. De bal kwam echter precies in de baan van keeper Zaari; iets meer naar de hoek en VV Dongen had terecht voorgestaan.

Daarna waren er geen echte kansen meer te noteren. Trainer Ron Timmers bracht wat nieuw bloed in de gedaantes van respectievelijk Mart van Bree, Nassim Asrih en Paul van Zon. Van Bree was dreigend en Asrih te afwachtend. In dat opzicht bleef het aanvallend erg summier.

Tot aan de 82e minuut viel er niets meer te beleven toen Jaap van der Waarden opzichtig in de fout ging. Hij speelde een vrije bal in de voeten van een Gestel speler die het meteen op een lopen zette. De gevaarlijke Mathilda werd aangespeeld en kapte zijn directe tegenstander en keeper Taal fraai uit. Hij hoefde alleen maar de bal in het lege doel te schieten. Tot verbijstering van iedereen ging de bal in het zijnet.

VV Dongen zou gewaarschuwd moeten zijn, want de oh-zo-bekende voetbalwet leek op de loer te liggen. Nog geen minuut later was het wel raak voor Gestel. Het rechter defensieblok van VV Dongen werd in een combinatie te kijk gezet en Mathilda deed in deze actie wel wat hem daarvoor niet was gelukt.(1-0)

De klok liep naar de 90 minuten. VV Gestel had meerdere malen in de wedstrijd om verzorging moeten vragen waardoor er nog zeker 5 minuten extra gespeeld moest worden. Met de moed der wanhoop vocht VV Dongen voor elke meter om een punt te winnen. De wilskracht betaalde zich uit. Niet door een mooie combinatie, maar door een schot vanuit het niets. De wanhoopspoging van Mart van Bree bleek goud waard (1-1). In het restant van de blessuretijd wilde VV Dongen nog meer, maar gezien de eerdere gemiste kans van Mathilda zouden 3 punten teveel van het goede zijn geweest.

Derhalve is er een echte finale op zondag 1 november. VV Dongen en Vlissingen staan allebei op 17 punten uit 7 duels, maar Vlissingen heeft een doelsaldo van + 10 tegen VV Dongen + 9. VV Dongen kan alleen maar kampioen worden als het wint, Vlissingen heeft genoeg aan een gelijkspel.

Frank van Heteren (website vv Dongen)

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!