Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse B: de wedstrijden

Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016
Afbeelding Hoofdklasse B: de wedstrijden

 

Jurriaan van Poelje stapte deze week op als trainer van Vlissingen.

Foto: Paul te Hacken

 

 

Dongen opgepast.........OSS '20 komt eraan.

Vlissingen - Dongen 1-1 (1-1)

zondag 20 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Vlissingen: Ariën Pietersma, Khalid el Hattach, Milton Roemeratoe, Quincy Gooding , Etiënne Mallie, Roycel James, Salim ben Sellam, Thomas Ragut, Abdou Abdenbi, Hoessein Bouzambou, Josimar Pattinama
Wissels Vlissingen: Joan van Belzen, Alfaro Pentury, Joost de Kubber, Salim Sandee, Geraldi Geerman, Regilio Pinas
 
Opstelling Dongen: Jordy Zielschot, Floris Wouters, Giovanni Henskens, Jaap van der Waarden, Mitchell van der Stappen, Paul van Zon, Glenn Kools, Tom Waltman, Jorik Mijnhijmer, Mart van Bree jr., Nassim Asrih
Wissels Dongen: Rob Roovers , Jan Gerrits , Revy Rosalia, Daan Poelmans, Tom Kolkert
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
Vlissingen Minuut Dongen
19   Jorik Mijnhijmer
Josimar Pattinama 33  
Salim ben Sellam 41  
44   Jorik Mijnhijmer
Regilio Pinas Salim ben Sellam 46  
Geraldi Geerman Abdou Abdenbi 61  
64   Tom Kolkert Mart van Bree jr.
68   Revy Rosalia Glenn Kools
84   Daan Poelmans Floris Wouters

Gelijkspel in Vlissingen

Met een ander team dan normaal begon VV Dongen aan het duel in en tegen Vlissingen. Over de gehele negentig minuten creëerde VV Dongen meer kansen dan Vlissingen en was het de keeper van Vlissingen, Pietersma, die zijn team op de been hield. Vlissingen was in de tweede helft gelijkwaardig aan VV Dongen en kreeg kansen om VV Dongen verder in de put te duwen. Door het gelijke spel van VV Dongen en de winst van OSS 20 op DOSKO is de spanning volledig teruggekeerd in de Hoofdklasse B. VV Dongen leidt de dans nog steeds, maar ziet de Ossenaren terugkomen tot twee punten. VV Dongen heeft echter nog een wedstrijd tegoed tegen DESO (17 april).

Met een verrassende opstelling begonnen de Dongenaren aan het duel in Zeeland. Aanvoerder Rosalia en de licht geblesseerde Jan Gerrtits jr zaten op de bank, waardoor ‘sloper’ Tom Walman verhuisde naar de rechtsbackpositie. Giovanni Henskens schoof door naar het centrum van de verdediging en Paul van Zon startte op de linksbackplaats. “Ja dat zijn keuzes die je als trainer maakt op basis van de laatste wedstrijden en de prestaties op de trainingen.” Dat VV Dongen een aantal mutaties zou doorvoeren was niet zo verrassend gezien de resultaten in de maand maart, maar de opoffering van aanvoerder en routinier Revy Rosalia gaf genoeg stof tot discussies en vragen.

VV Dongen startte voortvarend aan het duel. Op een grasmat die meer leek op een knollenveld was het moeilijk combineren voor beide teams. Daar had de technische ploeg van de “Heintje Davids onder de trainers” Ruud Pennings aanvankelijk meer moeite mee. Met snelle balwisselingen en combinaties over de vleugels drukte VV Dongen Vlissingen terug. De Zeeuwse ploeg kon zich in de beginfase amper onder de immense druk van VV Dongen uit spelen. Dat leidde uiteraard tot kansen voor o.a spits Nassim Asrih. De gedreven keeper Pietersma liet zien dat hij over katachtige reacties beschikt en dat hij als lijnkeeper waarschijnlijk tot de besten van de Hoofdklasse behoort. Zijn kwaliteiten mocht hij tot drie keer toe tonen bij evenzoveel inzetten. De vierde keer kwam hij een vingertop tekort toen Giovanni Henskens met een prachtige crossbal rechtsbuiten Mart van Bree bereikte. Diens aanname en voortzetting waren van hoog niveau en zijn voorzet wellicht nog mooier. In een beweging vond hij Jorik Mijnhijmer bij de tweede paal die in de rebound, na een touche van Pietersma, kon afronden. (0-1 in de 20e minuut)

Vlissingen liet de koppies even hangen na deze teleurstelling en VV Dongen kreeg mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Het slecht bespeelbare veld nodigde niet bepaald uit om de bal achterin rond te spelen. VV Dongen was al gewaarschuwd toen een moeilijke terugspeelbal op keeper Zielschot ternauwernood kon worden weggewerkt. Paul van Zon, die overigens verder een goede wedstrijd speelde, verslikte zich in het veld en zijn terugspeelbal rolde tergend langzaam in de voeten van de oplettende Vlissingen-spits Pattinama. De goalgetter had geen moeite met het cadeautje en rondde rustig af. (1-1 in de 33e minuut).

VV Dongen kon opnieuw beginnen en zag na rust een ander Vlissingen het veld betreden. De inbreng van Pinas had daar een groot aandeel in. Pal na rust was er de eerste grote kans voor de Zeeuwen maar de vrije bal ging pal voorlangs het doel van Zielschot. VV Dongen probeerde met man en macht het middenveld te heroveren. De teruggekeerde Floris Wouters sleurde en trok. Hij probeerde zijn team op sleeptouw te nemen, maar de tweede bal was vaker voor Vlissingen dan voor VV Dongen. Daardoor kon het duel alle kanten op.

De grootste kans op de beslissing lag op de voet van Jorik Mijnhijmer. Een identieke fout in de verdediging van Vlissingen legde de bal op een presenteerblaadje bij de VV Dongen-aanval. Mijnhijmer verzuimde om de bal loeihard in de korte hoek binnen te schieten en in plaats daarvan legde hij de bal terug. Dat gaf kans aan de uitblinkende Pietersma om het onheil te bezweren. Zo werd het tot het eindsignaal ongemeen spannend. Hoessein Bouzambou kon in de 90e minuut de winnende binnen knallen, maar zijn inzet strandde in schoonheid, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Tekst: Frank van Heteren

Halsteren - DESO/van der Horst 1-2 (0-0)

zondag 20 maart 2016 om 14:30
 
Opstelling Halsteren: Roy de Weert, Robin van Nijnatten, Sherief Tawfik, Sigourney Bandjar, Jeroen Beerendonk, Rik Schouw, Rob Dietvorst, Thomas van der Spek, Chafik Bouchaba, Tiago Faria da Silva, Twan van Mechelen
Wissels Halsteren: Bart Swere, Jelle Voermans, Max Geers, Mesut Kartal, Randy Elst, Guillermo Zschüsschen, Marvin Bedaf
 
Opstelling DESO/van der Horst: Nick Leijten, Bob Zonnenberg, Edwin Huibers, Roy Govers, Angelo Simone, Erkin Erciyas, Serkan Ordu, Donny van Herpen, Nehkomi Veldt, Quincy Broers, Sherry Kindo Kamara
Wissels DESO/van der Horst: Bas de Bruijn, Kaan Çevik, Metin Alkir
 
Scheidsrechter: Tempelaar J.H.
Halsteren Minuut DESO/van der Horst
Jeroen Beerendonk 53  
71   Donny van Herpen
Marvin Bedaf Rik Schouw 80  
86   Donny van Herpen
Jelle Voermans Twan van Mechelen 89  

OSS '20 - DOSKO 2-0 (0-0)

zondag 20 maart 2016 om 14:30
 
Scheidsrechter: Meijers R.H.F.A.
OSS '20 Minuut DOSKO
Bob van Lith 48  
Bob van Lith 74  

Groene Ster - EHC/Heuts 0-3 (0-0)

zondag 20 maart 2016 om 14:30
 
Scheidsrechter: Dongen B. van
Groene Ster Minuut EHC/Heuts
72   Mitch Kok
79   Peter-Jan Erkens
90   Joep van Maasakkers

De derby van Heerlen is altijd speciaal. Als Groene Ster en EHC/Heuts het tegen elkaar opnemen, gebeurt er altijd iets. En vaak is er sprake van hoogstand voetbal en reclame voor het amateurvoetbal. Vandaag is EHC/Heuts duidelijk te sterk voor de buren uit Heerlerheide. Zelden zal EHC/Heuts de punten zo makkelijk bij Groene Ster hebben meegenomen. Daar waar de overwinning in de thuiswedstrijd een beetje “gestolen” was, zal nu niemand iets op de winst van EHC/Heuts af kunnen dingen.

Groene Ster speelt om degradatie te ontlopen, terwijl EHC/Heuts om de bovenste plaatsen meedingt. Maar de Groentjes beginnen met een goed gevoel aan de wedstrijd omdat ze de afgelopen twee competitiewedstrijden in winst hebben omgezet. Wie gedacht had dat Groene Ster er vanaf de aftrap in zou kleunen, die heeft mis gegokt. Beide teams tasten af en het eerste kwartier is verstreken zonder noemenswaardige momenten voor de doelen. Daarna krijgt Groene Ster licht de overhand. In tien minuten tijd krijgt Groene Ster drie kansen op het eerste doelpunt. Maar ze rekenen buiten de al weken excellerende doelman Bulters. Na 25 minuten lijkt de wedstrijd te kantelen. Ron Starmans wordt binnen de beruchte lijnen door Roy Bejas gevloerd. Strafschop en een rode kaart. Die rode kaart is misschien volgens de regels, maar het is een zware straf voor de verdediger. De hele bank van Groene Ster vliegt het veld in om de scheidsrechter op andere gedachten te brengen. Op advies van de grensrechter wordt de strafschop en de rode kaart terug gedraaid. Het blijkt buitenspel te zijn. De grensrechter stond prima opgesteld, dus naar alle waarschijnlijk zal hij de situatie goed waargenomen hebben. Pech voor EHC/Heuts. Maar geluk voor Groene Ster en de wedstrijd dat de grensrechter attent optreedt. Niet veel later is er weer opwinding op dezelfde plaats. Lars Gulpen gaat gestrekt binnen de zestien meter en claimt namens EHC/Heuts een strafschop. De prima opgestelde arbiter wuift de protesten weg. EHC/Heuts neemt nu de regie over de wedstrijd. De vele balvaste spelers bij de rood witten laten de bal nu lopen en Groene Ster loopt achter de feiten aan.

Na de rust wil Groene Ster wel op zoek gaan naar de voorsprong, maar de Groentjes kunnen nauwelijks een vuist maken. Het blijft rustig in de zestien meter van Job Bulters. Daar waar de aanvallen van Groene Ster fantasieloos zijn, hebben de aanvallen van EHC/Heuts veel meer dreiging. EHC/Heuts krijgt veel ruimte, maar deze ruimtes worden onvoldoende benut. In de 72e minuut wordt de ban gebroken. Centrale verdediger Mitch Kok gooit alles in de strijd en kopt van dichtbij de bal snoeihard in het net. Deze 0-1 werkt bevrijdend voor de ploeg van Paul Meulenberg. Nog geen vijf minuten later wordt de wedstrijd definitief beslist. Na enkele fraaie combinaties duikt Lars Gulpen vrij op voor het Groene Ster doel. Zijn inzet wordt door de doelman gekeerd, maar de bal valt voor de voeten van de instormende Peter-Jan Erkens. Ijzig koel plaatst hij de bal in de driehoek. De overwinning is binnen, want Groene Ster kan er zelfs geen wanhoopsoffensief uit persen. Een smetje is dat juist in deze fase van de wedstrijd Kok en Koubali tegen een gele kaart aanlopen. Voor beiden betekent het dat ze de komende wedstrijd vanaf de tribune kunnen bekijken. In de slotfase wordt Joep van Maasakkers ingebracht. De aalvlugge aanvaller laat in de omschakeling de Groene Ster verdedigers zijn hielen zien en blijft ijskoud alleen voor het doel. Hij schuift in de slotminuut de 0-3 in de lange hoek. Het feest kan beginnen.

EHC/Heuts blijft meedoen om de bovenste plaatsen in de Hoofdklasse B. Groene Ster blijft in de degradatiezone. De Groentjes zullen echt enkele tandjes moeten bijzetten om een langer verblijf in de hoofdklasse veilig te stellen. Gelukkig is de ene wedstrijd de andere niet.

website EHC/Heuts

De derby werd een eenvoudige prooi voor EHC/Heuts.

Foto: website EHC/Heuts

UDI '19/Beter Bed - TOP 4-2 (0-1)

zondag 20 maart 2016 om 14:30
 
Opstelling UDI '19/Beter Bed: Sander Maas, Mees Linders, Nick van Dijk, Randy Hofmeijer, Dick Smits, Joep van Geelkerken, Koen Bollen, Robin van Cuijk, Lars van Geelkerken, Patrick Philippart, Sam Wassenberg
Wissels UDI '19/Beter Bed: Nick van der Horst, Dimitri Cremers, Robin Walk, Knud van de Heuvel, Tim Hoefs
 
Opstelling TOP: Niek Antonides, Gijs Appeldoorn, Guus Peters, Mark Westerlaken, Mitch Pennings, Serkan Alakmak, Coen van Beljouw, Fazli Ibis, Anwar Tuithof, Armin Alibasic, Rolf van den Boogaart
Wissels TOP: Roel Kuilder, Maarten Spanjers, Jordy Gutte, Mehdi Ben Merieme
 
Scheidsrechter: Wassink R.
UDI '19/Beter Bed Minuut TOP
7   Anwar Tuithof
44   Armin Alibasic
Knud van de Heuvel Mees Linders 46  
Robin Walk Patrick Philippart 53  
60   Maarten Spanjers Fazli Ibis
60   Mehdi Ben Merieme Serkan Alakmak
63   Armin Alibasic
Nick van Dijk 66  
Tim Hoefs Knud van de Heuvel 66  
77   Mitch Pennings
83   Maarten Spanjers
Nick van Dijk 83  
86   Jordy Gutte Armin Alibasic
Nick van Dijk 89  
Robin Walk 90  
Tim Hoefs 90 + 4

Nick van Dijk velt TOP met hattrick (4-2)

UDI kende vandaag een slechte eerste helft waarin het op achterstand kwam na een treffer van Tuithof. Na de rust werd het zelfs nog 0-2 en leek de deceptie compleet. TOP speelde geconcentreerd en probeerde het spel zo lang mogelijk te rekken. Het was echter verdediger Nick van Dijk die andere plannen had en met drie treffers achter elkaar de stand omdraaide in een 3-2 voorsprong. Het verzet van TOP was toen al gebroken. In de extra tijd was er nog een zeer fraaie Udense combinatie welke door de 17-jarige invaller Tim Hoefs goed werd afgerond. Uiteindelijk is er de tevredenheid met de drie punten maar het vertoonde spel is zeker nog voor verbetering vatbaar.

UDI begon vandaag met Mees Linders in de basis vanwege de afwezigheid van Tim Wolf. Verder was de opstelling gelijk aan de afgelopen weken. De start van de wedstrijd was voor TOP dat fel begon. De Osse ploeg werd bovendien in het zadel geholpen door een hoekschop van Tuithof die over alles en iedereen heen zeilde en aan de tweede paal binnen viel (0-1). Waar iedereen dacht dat UDI het heft in handen zou gaan nemen was het tegendeel waar want het waren de bezoekers uit Oss die het betere van het spel hadden en via Tuithof en Pennings aardige kansen kregen. Pas na ruim een half uur was er de eerste serieuze kans voor UDI nadat eerst een schot van Philippart gekraakt werd was het een kopbal van Nick van Dijk die ternauwernood van de lijn kon worden gered. In de slotminuten van de eerste helft was wederom Tuithof die uitstekend spelend alleen op doelman Maas af ging maar twee keer was de Udense doelman hem de baas.

In de pauze werd er ongetwijfeld niet alleen in de kleedkamer gemopperd maar zeker ook langs de lijn was men verre van tevreden. Trainer Gösgens koos ervoor om van den Heuvel op links in te brengen en Linders aan de kant te houden. Het zorgde in ieder geval direct voor wat meer aanvalskracht vanaf die linkerkant en er kwamen enkele aardige voorzetten. De eerste prima kans was voor de Wassenberg maar zijn schot uit de draai ging rakelings naast. Even later komt Walk in het veld voor de geblesseerde Philippart. Het publiek veert dan op wanneer van den Heuvel uithaalt maar ook zijn schot gaat aan de verkeerde zijde naast de paal. TOP blijft geconcentreerd spelen en gokt op een bevlieging van Tuithof. Na ruim een uur komen de bezoekers zelfs op 0-2. Een vrije trap van Tuithof duikt tussen een woud van benen ineens op voor UDI-doelman Sander Maas die niet goed kan keren en de rebound binnen geschoten ziet worden door Alibasic.

UDI moet dan echt aan de bak om een complete blamage te voorkomen. Binnen enkele minuten is het dan raak in een soortgelijke situatie als de tweede treffer van TOP. Nu is het een vrije trap van Lars van Geelkerken die niet goed verwerkt wordt en in de rebound door Nick van Dijk wordt binnen gewerkt.

De ingevallen van den Heuvel moet dan alweer geblesseerd naar de kant en wordt vervangen door eerstejaars A-junior Tim Hoefs die centraal in de spits gaat spelen. De Udense ploeg geeft nu vol gas en is en krijgt een groot overwicht. Een schot van Walk wordt door doelman Antonides goed uit de hoek getikt. Met nog tien minuten op de klok begint de spanning bij TOP toe te nemen en zie je hen denken: Het zal toch niet gaan gebeuren net als vorige week. Enkele minuten later lijkt die gedachte al waarheid te worden wanneer Lars van Geelkerken mooi steekt op Nick van Dijk die met een subtiel wippertje de 2-2 binnen werkt. De ingevallen Maarten Spanjers aan de zijde van TOP bewijst zijn team dan een slechte dienst omdat hij de bal niet terug wil geven aan de Udenaren en nadat hij de bal wel kwijt is natrapt naar een Udenaar. Scheidsrechter Wassink kan enkel de rode kaart tonen en dus moet TOP met tien man verder. Het Udense publiek gaat er dan voor zitten en met lange ballen wordt de Osse achterhoede flink onder druk gezet.

Een volgende treffer kan eigenlijk niet uitblijven maar toch duurt het tot de eerste minuut van de blessuretijd voordat het raak is. En wederom is het verdediger Nick van Dijk die uiterst beheerst is. Vanaf de rand van de zestien plaatst hij de bal gevoelvol in de linkerbenedenhoek en laat het Udense sportpark ontploffen (3-2). TOP probeert dan nog wel aan te zetten maar dat is allemaal vergeefs. Wanneer UDI aan de bal is begint de bal ineens weer te lopen en het hoogtepunt van de middag moet dan nog komen. Een mooie combinatie vanaf rechts met Wassenberg en Lars van Geelkerken wordt door laatstegenoemde goed breed gelegd waar de inlopende Tim Hoefs koeltjes de 4-2 op het bord brengt. Na afloop is er uiteraard de blijdschap met de drie punten maar ook het besef dat het vertoonde spel van UDI vandaag lange tijd zwaar onvoldoende was. Toch gaat de Udense ploeg voorop in de derde periode met drie gewonnen duels. Op Tweede Paasdag moet UDI in de kwartfinale van de districstbeker aantreden tegen Topklasser EVV uit Echt. Bij winst plaatst UDI zich volgend seizoen voor het grote KNVB-bekertoernooi dus alle reden om te strijden voor een goed resultaat.

website UDI '19

Een hoekschop van Tuithof zeilde in één keer binnen.

Foto: website UDI '19

Gestel - Blauw Geel '38/JUMBO 2-1 (1-0)

zondag 20 maart 2016 om 14:30
 
Opstelling Gestel: Brahim Zaari, Bas Bartels, Irfan Gadzo, Wesley Burhenne, Agatino Pellegriti, Henny Noyen, Ilja van Leerdam, Younes Hadouir, Carsley Mathilda, Levi Ikele, Sidney Gakpo
Wissels Gestel: Toon van Veen, Justin Tahapary, Rinke Pennings, Levi van der Heijden
 
Opstelling Blauw Geel '38/JUMBO: Martijn van Strien, Coen van Zutphen, Desley Schilders, Freek Langermans, Martijn van Loon, Murat Korkmaz, Stefano Verburg, Brian Peters , Danny Verbakel, Emiel van der Sanden, Sten van Vessem
Wissels Blauw Geel '38/JUMBO: Jasper van der Sanden, Furkan Guler, Chamel Ramadan, Rudy Pelhan
 
Scheidsrechter: Laan J.W.M. van der
Gestel Minuut Blauw Geel '38/JUMBO
Carsley Mathilda 14  
47   Danny Verbakel
60   Danny Verbakel
Irfan Gadzo 74  
Sidney Gakpo 89  
90   Sten van Vessem

Onverdiende nederlaag na late onverwachte treffer

Zondag 20 maart stond er voor Blauw Geel een korte rit naar Eindhoven gepland. Tegenstander in Eindhoven was vv Gestel. De club uit Eindhoven staat op een comfortabele 4e plaats en had vorig weekend met 1-2 gewonnen in Dongen. Blauw Geel staat 8e maar is nog verre weg van veilig en ging vorig weekend met 1-2 in eigen huis kopje onder tegen Halsteren. Trainer Erwin v Breugel moest noodgedwongen weer enkele mutaties in zijn elftal doorvoeren. Mustafa Guler, Mark Dobbelsteen en Stijn de Looijer waren al geblesseerd en nog steeds niet fit, Gerke vd Akker kreeg tegen Halsteren een flinke aanslag op zijn enkels te verwerken en is ook enige tijd uit de running. Jeffrey Vendrig zit nog zijn schorsing uit. Op doel stond daarom weer Martijn v Strien en verder was er weer een basis plaats voor Desley Schilders en keerde Stefano Verburg na een blessure terug in de basis op het middenveld, kreeg Koen v Zutven en basisplaats in de defensie en schoof Sten v Vessem door naar het middenveld.

Blauw Geel startte prima en had in de vierde minuut al op voorsprong kunnen, eigenlijk moeten, staan. Freek Langermans komt goed mee op en heeft een goede voorzet in huis. Emiel vd Sanden kan dan ook goed en ongehinderd koppen maar helaas voor hem en Blauw Geel gaat de kopbal langs het doel. Het spel golft wat op en neer en in de 13e minuut gaat hete eerste schot van Gestel niet alleen op, maar ook in het doel: 1-0. Te veel ruimte werd even gegeven en daar maakte ze optimaal gebruik van. Vervolgens neemt Gestel het heft wat meer in handen en in de 21e minuut moet Martijn v Strien handelend optreden om een grotere achterstand te voorkomen. Hij verwerkt de inzet professioneel tot corner. In de 25e minuut twee riante mogelijkheden voor Blauw Geel. Eerst verwerkt de Gestelse doelman een inzet van Brian Peters prima tot corner en na deze corner krijgt Gestel de bal niet weg maar is het weer de doelman die dit keer een kopbal met een klasse redding tot weer een corner verwerkt. Zo kreeg Blauw Geel dus al drie riante mogelijkheden maar was en het vizier niet scherp genoeg en de doelman een sta-in-de-weg. Zo ook weer in de 28e minuut waarbij bij Blauw Geel alles goed gaat maar ook nu weer de Gestelse doelman een inzet na een voorzet van Danny Verbakel uit de korte hoek weet te tikken. In de 32e minuut lijkt een Gestelse aanvaller alleen op het doel van Martijn v Strien af te kunnen maar hij wacht te lang en rekent ook niet op Blauw Geel defensie die uiteindelijk nog genoeg kan hinderen zodat de inzet niets oplevert. In de 36e minuut weer een mogelijkheid voor Gestel uit een corner maar de speler raakt de bal niet goed waardoor het een rollertje wordt dat door Martijn v Strien gemakkelijk kan worden opgeraapt. In de 41e minuut nog een ziedend schot van Danny Verbakel maar die bal gaat over de lat.

In de 2e helft pakt Blauw Geel de zaken wat energieker aan en neemt het Gestel in een soort van houtgreep. Gestel komt er en niet meer uit en aan voetballen komt men niet toe waarbij de Gestelse ploeg op eigen helft wordt vast gezet. In de 58e minuut kan het Blauw Geel alleen via een overtreding stoppen. Danny Verbakel neemt plaats achter de bal. Helaas is zijn vrije trap niet goed maar wordt via de muur van richting veranderd. Daardoor moet de Gestelse doelman zich tot het uiterste strekken om de bal nog tot corner te kunnen tikken. In de 64e minuut valt dan de allang terechte gelijkmaker. Gestel mag ingooien maar Blauw Geel neemt de bal snel in bezit en op de linkerflank volgt een prima samenspel. Uiteindelijk geeft Emiel vd Sanden de bal op maat af aan Danny Verbakel die nog even door dribbelt en als hij ongeveer ter hoogte van de penaltystip is met buitenkantje voet de bal voor bij de doelman schiet: 1-1. Blauw Geel voetbalt door en Gestel moet alle zeilen bijzetten. In de 81e minuut heeft Brian Peters een voorsprong op zijn schoen maar ook hij moet zijn meerder erkennen in de Gestelse doelman die wederom zijn ploeg op de been houd. Vanaf de 87e minuut volgt een doldwaze laatste tijd. In die 87e minuut speelt Desley Schilders de bal onbegrijpelijk te zacht terug mede omdat hij waarschijnlijk te veel twijfelde. Een Gestelse speler pikt de bal op maar vindt, gelukkig voor Blauw Geel, Martijn v Strien op zijn weg. Ook de rebound wordt ook gelukkig hoog over geschoten. Dit lijkt echter het startsein voor de gastheren om nog even vol gas te geven. Blauw Geel is dan ook even zoekende en de overmacht van na de rust is totaal weg. In de 88e minuut volgt een afstandsschot wat op de kruising bij Martijn v Strien beland. Een minuut later zwijnt Gestel als een inzet ban Danny Verbakel op de paal beland en het is de blessuretijd als Gestel nog een vrije trap krijgt ongeveer halverwege de Blauw Geel helft. De bal wordt naar de tweede paal gestuurd waar Gadzo teveel vrijheid krijgt. Hij neemt de bal ineens op zijn slof en produceert daarmee een werkelijk ‘once in a lifetime’ doelpunt: 2-1.
Kort daarna volgt het laatste fluitsignaal. Vreugde bij de thuisclub die toch echt wankelde en niet alleen vanwege het fraaie doelpunt maar zeer zeker ook met het geweldige optreden van zijn doelman de overwinning in eigen huis hield. Een onverdiende nederlaag voor Blauw Geel die mede daardoor ook nog eens pijnlijk was. Blauw Geel speelde een hele goede tweede helft en had ook qua kansen een overwicht maar kon ze niet benutten. De Blauw Geel aanhang zal vol bewondering ook het optreden van hun toekomstige doelman hebben gezien en laten we vooral hopen dat hij volgend seizoen bij Blauw Geel ook zo voortreffelijk zal keepen. Komend weekend het Paasweekend en dan is Blauw Geel vrij van verplichtingen. Daarna komt Groene Ster op bezoek. Een sleutelwedstrijd in de onderste regionen en winst is dan een must. Come On Blauw Geel geef de tweede helft van vandaag dan een goed vervolg.

website Blauw Geel '38
Antoine van der Cammen

Baronie - Gemert 1-1 (0-0)

zondag 20 maart 2016 om 14:30
 
Opstelling Baronie: Ralf van Gestel, Benny Kerstens, David Vermeulen, Shane Lourens, Wouter Prent, Youri Kemna, Jordi Nijs , Bryan Bongaards, Dennis Peragon, Jay Jay Meierdres, Yvan Nkundumugisha
Wissels Baronie: Jari van Aard, Joris Peeters, Rhomar Boudzra, Jonathan Constansia, Matthew Amoah
 
Opstelling Gemert: Sven van Ommeren, Davy Vermeulen, Kees Brugmans, Mark van Dijk, Bart van Berlo, Jens Leijten, Yoeri Vissers, Jasper Lalisang, Joost Habraken, Ronny van den Elzen, Thijs van Pol
Wissels Gemert: Daan Fonken, Coen Brouwers, Jori Vermeulen, Mark Kuijpers, Ralf Kemper
 
Scheidsrechter: Bijl E.R.
Baronie Minuut Gemert
Jay Jay Meierdres 57  
57   Sven van Ommeren
Jonathan Constansia Jay Jay Meierdres 58  
67   Ralf Kemper Bart van Berlo
Matthew Amoah Bryan Bongaards 76  
77   Thijs van Pol
78   Ronny van den Elzen
87   Jori Vermeulen Kees Brugmans
Joris Peeters Jordi Nijs 88  
90   Yoeri Vissers
Shane Lourens 90 + 1
90 + 2 Jasper Lalisang

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!