Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zondag 28 september 2014
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

 

 

 

SWZ Boso Sneek en MSC halen flink uit; Juliana '31 nieuwe koploper.

ROHDA Raalte is er niet in geslaagd om de 4e overwinning op rij te behalen. In Huissen liep het bij RKHVV de eerste averij van het seizoen op. In een vrij open 1e helft was het Keverley die namens de thuisploeg in kansrijke positie ternauwernood geblocked werd; Harmens faalde namens de bezoekers oog in oog met doelman Hemink. Na de thee was het eerst Keverley die de vuisten van Tepperik testte. Daarna waren de beste mogelijkheden toch voor ROHDA Raalte. Sahbaz en Hettinga hadden het vizier echter niet op scherp. Dan kon niet gezegd worden van Goedhart. Met een fraai genomen vrije trap bracht hij de stand op 1-0. 5 minuten later lag ook nummer 2 in het netje. Nejjari was de doelpuntenmaker. De 2-1 van Sahbaz 1 minuut voor het verstrijken van de speeltijd kwam te laat. Door de onverwachte nederlaag van de ploeg uit Raalte is Juliana '31 de nieuwe lijstaanvoerder. In eigen huis werd, zelfs na het wegsturen van van Veen (2 keer geel), het laaggeklasseerde FVC met 2-0 verslagen. SWZ Boso Sneek en MSC lieten op speeldag 4 ook flink van zich spreken. Beide ploegen wonnen met maar liefst 6-0. SWZ Boso Sneek stuurde met onder meer 3 treffers van de Ruiter en 2 van Derguti Germania terug naar Groesbeek. MSC had geen kind aan de Bataven. Quick '20 boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 overwinning. Tegenstander AFC Arnhem stond na 25 minuten op een comfortabele 0-2 (Hotak en Veldt). De snelle aansluitingstreffer van Kamphuis gaf de Oldenzalers weer hoop. In de 2e helft werd die hoop omgezet in daden. Van Benthem maakte met nog 20 minuten op de klok gelijk; Eulderink zorgde 5 minuten voor tijd voor de 3 punten. De amateurs van NEC vinden we, met nog een wedstrijd te goed, terug op plek 7. Op het eigen sportpark werd Alcides met 3-1 verslagen. Nadat dos Santos zijn ploeg op 1-0 had gezet, raakte Zwikker namens de uitploeg de lat. Dos Santos liet er geen gras over groeien, want hij scoorde ook de 2-0. De Groot bracht vanaf de aftrap de spanning terug, maar van Dijk schoot vanaf de strafschopstip de 3-1 eindstand op de borden.

NEC av - Alcides 3-1 (0-0)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling NEC av: Bram Langedijk, Mo Ired, Samuel Eleonora, Abdelmajid Himi, Jens Rossen, Ryan van Dijk, Bob Rossen, Carlos dos Santos, Lennart van de Peppel, Nordin Almansouri
Wissels NEC av: David Rameckers, Mark Roebbers, Sergio Vieira, Zakaria Kerkri, Luuk Rossen, Tjalling Kamerman, Younes Corty
 
Opstelling Alcides: Danny Bos, Bart Takens, Benedict Sparenberg, Dennis Blokzijl, Taco Reijnen, Björn Zwikker, Jeffrey Bosch, Martijn Bosman, Rik Jan de Groot, Roy Visscher, Yannick Kaluzi
Wissels Alcides: Erik Pomper, Alain Kakassa, Paul van der Tuuk, Eric-Jan Lijzen, GertJan van Limburg
 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
NEC av Minuut Alcides
Bram Langedijk 48  
Carlos dos Santos 52  
55   GertJan van Limburg Björn Zwikker
59   Paul van der Tuuk Stefano Assenberg
Carlos dos Santos 62  
63  
63   Rik Jan de Groot
64   Yannick Kaluzi
65   Benedict Sparenberg Jeffrey Bosch
Younes Corty Carlos dos Santos 65  
Zakaria Kerkri Lennart van de Peppel 65  
81   Bart Takens
85   Benedict Sparenberg
Ryan van Dijk (Penalty) 85  
Luuk Rossen Ryan van Dijk 88  

Alcides heeft afgelopen zondag in Nijmegen een nederlaag moeten incasseren.
Tegen NEC speelde de ploeg van Eduard Lindeboom een goede wedstrijd die twee kanten op gekund had, maar de punten bleven uiteindelijk op de "Eendracht".

Bij Alcides stond de 19 jarige Danny Bos (voor het eerst in de basis) onder de lat. Hij keepte een uitstekende wedstijd en onderscheidde zich met name in de eerste helft met enkele zeer mooie reddingen.
In die eerste helft wilden beide ploegen op de aanval spelen en waren er voor beide doelen een aantal goede kansen te noteren. Alcides voelde zich de bovenliggende partij, maar de kleedkamers werden opgezocht met de brilstand.

Na de rust ontspon zich hetzelfde spelbeeld. Naïef verdedigen was de oorzaak van de 1-0 na tien minuten spelen in de tweede helft. Combinerend door het centrum kwam Dos Santos vrij voor het doel en kon eenvoudig afronden.
Alcides moest dus op zoek naar de gelijkmaker. Björn Zwikker schoot de bal vanaf twintig meter onderkant lat, maar de bal passeerde helaas niet de doellijn. NEC kwam vlak daarna zelfs op 2-0, wederom ingeleid door slecht verdedigen scoorde Dos Santos zijn tweede met een lob over de uitgekomen Bos.
De aansluitingstreffer viel vrijwel direct daarna, voorbereidend werk van Yannick Kaluzi gaf Rik-Jan De Groot de mogelijkheid om de aansluitingstreffer te scoren.
Kaluzi pakte hierna snel de bal uit het doel om de aftrap te laten nemen, waarna hij door NEC keeper Kluis werd nagetrapt. De grensrechter die het zag gebeuren, hield z'n vlag naar beneden, de scheidsrechter die het niet had gezien gaf Kluis en Kaluzi beiden geel.
Even later wuifde scheidsrechter Van den Elzen een overduidelijke handsbal weg, de aanval ging door en leidde tot een strafschop voor NEC na een overtreding van Dennis Blokzijl.
Ryan Van Dijk pakte het cadeautje uit en schoot NEC op 3-1.
Alcides had nog twintig minuten om wat aan de achterstand te doen, maar het aanvalsspel was te gehaast waardoor echte kansen niet gecreëerd werden en 3-1 de einduitslag was.
Een nederlaag die niet goed voelde, maar het spel in met name het eerste uur en de aan de dag gelegde werklust geven de Alcideaan moed voor de volgende thuiswedstrijd tegen RKHVV.

SWZ Boso Sneek - Germania 6-0 (1-0)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling SWZ Boso Sneek: Kevin van der Meulen, Alwin Velds, Daniel Zwart, Marco Ahmed, Thijs Goes, Daniel Bennik, Eric Nederhoed, Erolind Derguti, Age Hains Boersma, Sean de Ruiter, Tjeerd Andries Andringa
Wissels SWZ Boso Sneek: Tijs Spieringhs, Joost Jesse Visser, Andy de Vries, Arnold Otten, Freerk de Jong
 
Opstelling Germania: Bart van de Beek, Dirk Visscher, Juul Loeffen, Ludo Veldman, Thijs van Gent, Derek de Bruijn, Luke Mulders, Alexander Kwieman, Dave Kleijnen, Niek Temmink, Wesley Deenen
Wissels Germania: Rick Daemen, Glenn Wijnhoven, Kay Tassenaar, Idi Duraku, Said Hamidi, Engin Er, Oguzhan Öztürk
 
Scheidsrechter: Dam E.
Toeschouwers: 300
SWZ Boso Sneek Minuut Germania
Erolind Derguti 35  
Freerk de Jong Tjeerd Andries Andringa 46  
Freerk de Jong 47  
48   Juul Loeffen
50   Said Hamidi Dave Kleijnen
Sean de Ruiter 56  
59   Luke Mulders
65   Ludo Veldman (Eigen doelpunt)
Sean de Ruiter 68  
76   Engin Er Derek de Bruijn
76   Glenn Wijnhoven Ludo Veldman
Andy de Vries Alwin Velds 80  
Arnold Otten Daniel Zwart 80  
Sean de Ruiter 87  
Erolind Derguti 89  

In de 2e minuut van de wedstrijd al gelijk een grote kans voor Age Hains Boersma maar zijn inzet werd met een katachtige reactie door Bart van de Beek tot corner gewerkt. De aansluitende corner werd door diezelfde Boersma hoog over geschoten.

In de 9e min. een uitstekende kans voor Germania, Niek Temmink zette met een steekpass, Alex Kwieman alleen voor de keeper maar zijn lob ging ruim een halve meter over het doel van Sneek. In de 20 minuut een voorzet van Alex Kwieman op Wesley Deenen. Diens mooie zweefkopbal werd echter even zo mooi gekeerd door keeper Kevin van der Meulen.

In de 28e minuut was het Wesley Deenen die zijn directe tegenstander te snel af was en met een lage voorzet Alex Kwieman probeerde te bereiken. Kwieman kwam echter centimeters te kort om de bal binnen te prikken. In de 33e minuut had Germania moeten scoren maar daar waar Wesley Deenen de bal voor het doel had moeten leggen ging hij voor eigen succes en schoot de bal over.

Zoals zo vaak in het voetbal viel de goal plotseling aan de andere kant. Sneeks spelverdeler Erolind Dergutti kreeg, vanaf zo' n kleine 20 meter, alle ruimte om aan te leggen en op diens schot was Bart van de Beek kansloos, 1-0.

In de 42e minuut weer een behoorlijke kans voor Germania. Niek Temmink gaf een mooie steekpass aan Dave Kleijnen maar zijn schot, vanaf rand strafschopgebied, ging wederom over het doel van Sneek. In de laatste minuut voor rust nog een grote kans voor Sneek maar Erik Nederhoed schoot die bal, voorlangs.

De tweede helft was nauwelijks 5 minuten oud toen Germania spits Dave Kleijnen geblesseerd het veld moest verlaten wegens een polsblessure.
In de 55e eerst een dot van een kans voor Sneek aanvaller Freerk de Jong maar van 5 meter schot hij de bal in de handen van Bart van de Beek. Een minuut later was het wel raak toen Sean de Ruiter op rechts werd aangespeeld en zijn diagonale schot onhoudbaar in de linker benedenhoek verdween 2-0. Reeds in de 64e minuut de definitieve nekslag voor Germania. Erolind Dergutti ging er op rechts vandoor en gaf de bal laag voor waar de onfortuinlijke Ludo Veldman de bal tegen zijn hiel kreeg en daarmee zijn eigen keeper kansloos liet. 3-0

In de 68e minuut was het aanvaller Sean de Ruiter die met een droge schuiver onder Bart van de Beek de stand op 4-0 bracht. Germania kon in de fase daarna geen vuist meer maken en moest toezien hoe andermaal Sean de Ruiter en Erolind Dergutti de thuisclub naar 6-0 schoten.
Ook vandaag weer een enorm verschil tussen de eerste- en tweede helft, iets wat snel zal moeten verbeteren willen de Stekkenbergers in deze klasse overleven.

De wedstrijd startte met 1 minuut stilte vanwege het overlijden van SWZ erelid Gerard Bergsma.

Foto: twitterpicture@SneekWitZwart

MSC - de Bataven 6-0 (4-0)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling MSC: Marc Holterman, Alex Zomer, Ken van der Aa, Stephan Besuijen, Vincent Oosterkamp, Jeroen Kleene, Kaj van Duuren, Stefan Liezen, Björn Bakker, Carlos Lopes Macedo, Jos Fidom
Wissels MSC: Ewout Knol, Erwin Scholte ter Horst, Robert Schonewille, Willem Jan Talsma, Justin Benjamins, Stefan Bollen
 
Opstelling de Bataven: Luuk Keijser, Renzo van Duren, Rob Delleman, Stef Beijer, Daan Basten, Koen van Gaal, Roderik Luitjes, Thomas Demont, Evert Römer, Max Ukusare , Nick Buyl
Wissels de Bataven: Tommie Bongers, Remco van Deelen, Gertie Rikken
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
MSC Minuut de Bataven
Stefan Liezen 15  
23   Stef Beijer (Eigen doelpunt)
Björn Bakker 30  
39   Gertie Rikken Max Ukusare
Jos Fidom 45  
46   Tommie Bongers Luuk Keijser
Justin Benjamins Stefan Liezen 50  
Erwin Scholte ter Horst Björn Bakker 66  
Willem Jan Talsma Kaj van Duuren 68  
Stephan Besuijen 80  
Alex Zomer 90 + 1

Quick '20 - AFC Arnhem 3-2 (1-2)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling Quick '20: Laurens Ensink, Loed Keizer, Taner Sen, Tim Damhuis, Niek Loohuis, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Wouter Weusthof, Frank Eulderink, Jeroen Visscher, Jordi Kamphuis
Wissels Quick '20: Jacco Swier, Karlo Borghuis, Lars Kosters, Rens van Benthem
 
Opstelling AFC Arnhem: Marc te Witt, Björn Cuperus, Jeroen Kraayenvanger, Richard Valkenier, Maikel Peters, Melvin Kolf, Rafik Elmalki, Rashwan Taher, Esen Gürbüz, Nehkomi Veldt, Sultan Hotak
Wissels AFC Arnhem: Tim Schoofs, Dave van de Kolk, Mark Dijkstra, Nigel Burleson, Emrah Ates, Hulusi Bulut, Jhon van Beukering, Shiwan Hamdaziz
 
Scheidsrechter: Midden A.J.F.
Toeschouwers: 300
Quick '20 Minuut AFC Arnhem
8   Sultan Hotak
25   Nehkomi Veldt
Jordi Kamphuis 28  
35   Jeroen Kraayenvanger
41   Maikel Peters
45   Nigel Burleson Maikel Peters
45   Hulusi Bulut Jeroen Kraayenvanger
Taner Sen 60  
61   Shiwan Hamdaziz Esen Gürbüz
Rens van Benthem Reuven Niemeijer 66  
Rens van Benthem 69  
Karlo Borghuis Niek Loohuis 75  
Frank Eulderink 85  
Frank Eulderink 85  
Jacco Swier Jeroen Visscher 89  

Dolle vreugde bij Quick '20.

Foto: twitterpicture@kvvquick20

RKHVV - Rohda Raalte 2-1 (0-0)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling RKHVV: Jop Hemink, Bas Witjes, Jesper Elders, Keverley Albertus, Lars Matse, Willem Jan Bootsma, Jelmer Goedhart, Joey de Haan, Maray Vahlkamp, Cem Köse, Omar Nejjari
Wissels RKHVV: Rafael Wessels, Mark ter Horst, Joep Pruijn, Nick Stienstra, Sander Kooper, Jort Busser
 
Opstelling Rohda Raalte: Ruben Tepperik, Coen Zwollo, Hamid Haji Jafar Zarbaf, Lars Kamperman Leferink, Maurice Tepperik, Deniz Sahbaz, Dirk Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dennis Hettinga , Jeffrey de Visscher
Wissels Rohda Raalte: Brian Essink, Jeroen Jansen, Lars van Schooten, Orveo Ubbergen
 
Scheidsrechter: Lima Schepens R.F. de
RKHVV Minuut Rohda Raalte
Jort Busser Keverley Albertus 61  
61   Lars van Schooten Dennis Hettinga
68   Jeroen Jansen Hamid Haji Jafar Zarbaf
Jelmer Goedhart 70  
Omar Nejjari 74  
Jesper Elders 76  
76   Orveo Ubbergen Maurice Tepperik
89   Deniz Sahbaz
Nick Stienstra Maray Vahlkamp 89  

ROHDA Raalte ten onder op het kunstgras van RKHVV.

Foto: twitterpicture@RohdaRaalte

Juliana '31 - FVC 2-0 (2-0)

zondag 28 september 2014 om 14:00
 
Opstelling Juliana '31: Niek Wijers, Maarten Bosch, Niels Rothof, Jeff van Veen , Jeroen Meijers, Sam Nevels, Vincent van Beek , Wouter op den Camp, Daley Hoogakker, Jordy Tutuarima, Khalid el Haddouti
Wissels Juliana '31: Kevin de Bruijn, Freek Voss, Jordi Braam, Mike Splithof, Sam van der Schot
 
Opstelling FVC: Sander Schaafsma, Erwin Bleeker, Rick Jansma, Jeffrey Hollander, Johannes Meijer, Sander Seinstra, Jordy van Loon, Ralph Wietses, René Hoen, Robin Hollander, Ruurd Algra
Wissels FVC: Tjibbe Hansma, Emiel Wijbenga, Fekadu Toussaint, Maarten van der Hoek
 
Scheidsrechter: Wassink R.
Juliana '31 Minuut FVC
Jeff van Veen 19  
Jeroen Meijers (Penalty) 24  
24   Erwin Bleeker
Wouter op den Camp 32  
Daley Hoogakker 40  
46   Emiel Wijbenga Erwin Bleeker
Sam van der Schot Daley Hoogakker 58  
58   Maarten van der Hoek Ralph Wietses
Mike Splithof Khalid el Haddouti 61  
Jeff van Veen 65  
73   Fekadu Toussaint Johannes Meijer
Maarten Bosch 78  
Freek Voss Sam Nevels 79  

Het is Juliana’31 gelukt om van FVC te winnen, daarmee pakt de ploeg uit Malden de koppositie over van ROHDA Raalte, dat punten verspeelden op bezoek bij RKHVV. Bij Juliana’31 waren Jeroen Meijers en Daley Hoogakker de doelpuntenmakers. Juliana’31 eindigde de wedstrijd met 10 man na dat Jeff van Veen zijn tweede gele kaart kreeg.

Juliana’31 begon ijzersterk aan de wedstrijd. Dit resulteerde meteen in een grote kans voor Daley Hoogakker maar die schoot op de paal, in de rebound was keeper Schaafsma alert en pakte de bal. In de 25ste minuut kreeg Hoogakker weer een goede kans, hij werd echter geraakt in de zestien en daar door kreeg Juliana’31 een strafschop. Meijers schoof de bal overtuigend langs de keeper van FVC. Vijf minuten voor rust kwam Juliana’31 op 2-0. Hoogakker ronde een goede aanval af en scoorde zijn eerste competitie doelpunt. Bij vlagen was het spel fantastisch van Juliana’31.

De tweede helft begon Juliana’31 weer sterk, FVC kwam er nauwlijks aan te pas maar Juliana’31 kreeg niet echt grote kansen. In de 65ste minuut kreeg Jeff van Veen zijn terechte tweede gele kaart en moest daar door het veld ruimen. FVC werd wel iets sterker maar echt grote kansen kwamen er niet voor de Leeuwardenaren. Sporadisch kwam Juliana’31 er uit maar er werd niet meer gescoord.

De euforie was groot na de wedstrijd, zeker na dat bleek dat RKHVV van ROHDA Raalte gewonnen had. Teammanager Martin Morsink merkte op dat er de hele week koplopersbier gedronken wordt in Malden. Volgende week wacht een pittige pot tegen de nummer twee, ROHDA Raalte, meteen een kraker in de 5e speel ronden. Kom ons aanmoedigen op het sportpark van Raalte.

Opstelling Juliana’31: Wijers, Rothof, van Veen, Bosch, Tutuarima, Meijers, Creemers, op den Camp, Hoogakker (’58 van der Schot), Nevels (’79 Voss), El Haddouti (’61 Splithof).

Tekst: Luc te Riele

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!