Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

 

 

 

ROHDA Raalte wint topper tegen Juliana '31 en neemt koppositie weer over.

ROHDA Raalte is er in geslaagd om binnen een week de koppositie weer terug te veroveren. In de topper tegen Juliana '31 werd het, na kopdoelpunten van Hettinga en topscorer Sahbaz, uiteindelijk 2-0. In de 1e helft was Juliana '31 zeker gelijkwaardig en was het een paar keer heel dichtbij een doelpunt. Na de 2-0 in de 50e minuut had de score ook nog een stuk hoger uit kunnen vallen. Na het gelijke spel, gisteravond, tussen SWZ Boso Sneek en MSC, volgden er vanmiddag nog 3 gelijke spelen. Quick '20 kwam niet verder dan 1-1 bij Germania. Visscher miste voor de rust nog een penalty namens de gasten. Ook 1-1 bij Alcides - RKHVV. Alcides kwam via Kaluzi op voorsprong; nog geen minuut later stond het door een doelpunt van Köse alweer gelijk. Achilles 1894 dacht door een rake vrije trap van Klaassens er met de volle buit vandoor te gaan. De Bataven kwam in de blessuretijd via een benutte strafschop van Delleman langszij, 2-2. Wel was er de volle winst voor AFC Arnhem. De ploeg van trainer Dennis van Beukering versloeg FVC met 3-1. Nehkomi Veldt was goed voor 2 doelpunten, waarvan 1 vanaf de penaltystip. Net als AFC Arnhem boekte Be Quick 1887 haar 2e overwinning van het seizoen. Driever (voor de rust) en Stevens (na de rust) zorgde voor een 2-0 uitslag. De amateurs van NEC hadden pech dat bij 1-0 een rake kopbal van Almansouri wegens buitenspel werd afgekeurd.

Rohda Raalte - Juliana '31 2-0 (1-0)

zondag 5 oktober 2014 om 14:00
 
Opstelling Rohda Raalte: Ruben Tepperik, Coen Zwollo, Jeroen Jansen, Lars Kamperman Leferink, Maurice Tepperik, Deniz Sahbaz, Dirk Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dennis Hettinga , Jeffrey de Visscher
Wissels Rohda Raalte: Jens Veldwachter, Cas Hulsebos, Lars van Schooten, Max Kiekebosch
 
Opstelling Juliana '31: Niek Wijers, Huub Creemers, Maarten Bosch, Niels Rothof, Jeff van Veen , Jeroen Meijers, Jordi Braam, Robin Custers, Sam Nevels, Wouter op den Camp, Daley Hoogakker
Wissels Juliana '31: Kevin de Bruijn, Freek Voss, Mike Splithof, Sam van der Schot, Jordy Tutuarima, Khalid el Haddouti
 
Scheidsrechter: Lensink J.A.B.
Rohda Raalte Minuut Juliana '31
Dennis Hettinga 16  
46   Jordy Tutuarima Daley Hoogakker
Deniz Sahbaz 50  
Lars Kamperman Leferink 71  
71   Khalid el Haddouti Huub Creemers
Lars van Schooten Jesper Harmens 75  
Max Kiekebosch Dennis Hettinga 77  
Cas Hulsebos Jeroen Jansen 90  
90   Sam van der Schot Sam Nevels

Rohda Raalte is weer koploper in de Hoofdklasse C. Het won afgelopen zondag met 2-0 van Juliana’31 uit Malden, dat nu weer koploper af is. Het was een genot om naar deze wedstrijd te kijken, als je tenminste Rohda Raalte supporter bent. Het liet regelmatig mooie aanvallen zien en had eigenlijk met ruimere cijfers van de grasmat moeten stappen.

De mannen van trainer Martin Drent begonnen goed aan de wedstrijd. Wilde vanaf het begin Juliana’31 vastzetten en probeerde gecontroleerd aan te vallen. Dat resulteerde dan ook in de eerste kans van de wedstrijd na 3 minuten spelen, toen Dirk-Jan Klijn Velderman oog in oog kwam te staan met de keeper van Juliana’31. Helaas was zijn schot te zacht om de keeper te verrassen.

Vlak daarna was het maximaal 5 minuten dat de Maldenaren echt gevaarlijk waren. Een schot van zo’n 20 meter werd prima gekeerd door Ruben Tepperik en een hele mooie aanval over tien schijven met slechts één keer raken strandde wederom. Deze aanval van de Maldenaren had meer verdiend. Daarna was het Rohda Raalte wat de klok sloeg. Dat resulteerde dan ook in de 1-0 voorsprong die via een aanval over rechts, middels Dirk-Jan Klijn Velderman die een prima voorzet afleverde op het hoofd van Dennis Hettinga. Hij kopte resoluut binnen. Vlak voor de rust kreeg Juliana’31 nog een mogelijkheid om met een gelijke stand de kleedkamers op te zoeken, maar het was Huub Creemers die faalde. Ruststand: 1-0.

Na de thee ging Rohda Raalte verder met waarmee het bezig was, het creëren van kansen. Het speelde fris en dat resulteerde dan ook in de 2-0 in de vijftigste minuut. Bij een afgeslagen aanval werd opnieuw de bal voorgezet door Jeffrey de Visscher, die wederom zeer bepalend was, werd de bal prima tegen de netten gekopt door Deniz Sahbaz die alweer zijn achtste competitie doelpunt aantekende.

Daarna had Rohda Raalte de wedstrijd definitief moeten beslissen. Deniz Sahbaz ging alleen op de keeper af, maar zijn inzet werd gekeerd door Niek Wijers (keeper Juliana’31). Jeffrey de Visscher schoot voorlangs en Boy Boeloerditi’s inzet werd ook gekeerd door Niek Wijers. Daarna speelde Rohda Raalte de wedstrijd gecontroleerd uit. Enige negatieve aan deze wedstrijd was dat de Raaltenaren met ruimere cijfers van het veld af hadden moeten stappen.

Website ROHDA Raalte

De 1-0 van Hettinga.

Foto: Annet van Raalten

de Bataven - Achilles 1894 2-2 (0-0)

zondag 5 oktober 2014 om 14:00
 
Opstelling de Bataven: Tim Buurman, Renzo van Duren, Rob Delleman, Stef Beijer, Daan Basten, Koen van Gaal, Roderik Luitjes, Thomas Demont, Evert Römer, Gertie Rikken, Nick Buyl
Wissels de Bataven: Tommie Bongers, Jeff Derksen, Remco van Deelen, Max Ukusare , Sjors Venselaar
 
Opstelling Achilles 1894: Robert Ritsema, Senol Souhuwat, Stef Beute, Tim Migchelsen, Joël Amakodo, Remy Klaassens, Wouter van der Molen, Ewout Wolf , Roderik Timmer, Romano Djababoe, Thomas Careman
Wissels Achilles 1894: Robin Geertsema, Aron Mennega, Chris van Houten, Maik Molanus , Stijn Bosma
 
Scheidsrechter: Postma G.
de Bataven Minuut Achilles 1894
Max Ukusare Roderik Luitjes 46  
46   Maik Molanus Romano Djababoe
48   Thomas Careman
Evert Römer 54  
59   Remy Klaassens
74   Senol Souhuwat
77   Thomas Careman
78   Chris van Houten Maik Molanus
Rob Delleman (Penalty) 90  
90   Remy Klaassens

Germania - Quick '20 1-1 (1-0)

zondag 5 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling Germania: Bart van de Beek, Dirk Visscher, Glenn Wijnhoven, Juul Loeffen, Kay Tassenaar, Thijs van Gent, Derek de Bruijn, Luke Mulders, Dave Kleijnen, Niek Temmink, Wesley Deenen
Wissels Germania: Pascal Franke, Rick Daemen, Idi Duraku, Said Hamidi, Alexander Kwieman, Engin Er
 
Opstelling Quick '20: Laurens Ensink, Loed Keizer, Taner Sen, Tim Damhuis, Niek Loohuis, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Wouter Weusthof, Frank Eulderink, Jeroen Visscher, Jordi Kamphuis
Wissels Quick '20: Gijs Krukkert, Jacco Swier, Tim Zwienenberg, Karlo Borghuis, Rens van Benthem
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 250
Germania Minuut Quick '20
Dave Kleijnen 11  
Wesley Deenen 22  
40   Jeroen Visscher (Gemiste penalty)
Thijs van Gent 41  
50   Niek Loohuis
Dirk Visscher 57  
Said Hamidi Glenn Wijnhoven 61  
64   Jeroen Visscher
70   Rens van Benthem Reuven Niemeijer
82   Karlo Borghuis Wouter Weusthof
Juul Loeffen 83  
89   Karlo Borghuis
Idi Duraku Wesley Deenen 90  

Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam van Quick spelverdeler Jeroen Visscher toen hij slim het strafschopgebied wist in te glippen en door twee Germania verdedigers lichtelijk in de tang werd genomen. Scheidsrechter D'Onorio zag het echter goed en liet terecht doorspelen. In de 2e minuut ging Wesley Deenen er op rechts vandoor en diens voorzet op maat werd door Derek de Bruin totaal gemist waardoor deze grote kans voor Germania verloren ging.

In de 8e minuut was Frank Eulderink, Glenn Wijnhoven te snel af en bediende Jordi Kamphuis, de inzet van de Quick topscoorder werd echter op formidabele wijze gepareerd door Germania sluitpost Bart van de Beek.
In de 10e minuut opende Germania de score, een geweldige lange pass van Juul Loefen kwam bij Dave Kleijnen terecht die zijn directe tegenstander van zich af wist te schudden en vervolgens doelman Laurens Ensink kansloos liet, 1-0.

Daarna golfde het spel heen en weer en waren er mogelijkheden aan beide kanten maar kansjes voor Jordi Kamphuis en Frank Eulderink (Quick) en Derek de Bruin(Germania) mistte de juiste precisie. In de 31e minuut had Germania op 2-0 moeten komen toen Niek Temmink, zijn teamgenoot, Dave Kleijnen alleen voor de keeper zette, Het stiftje van de Germania spits ging weliswaar over doelman Ensink maar helaas voor de thuisclub ook (voor)langs het doel van de bezoekers.

In de 40e minuut greep Thijs van Gent tot twee keer toe, (te) fel in bij een duel met Loed Keizer waarna scheidrechter D'Onorio resoluut naar de stip wees. Later gaf die zelfde scheidsrechter aan dat voor hem de eerste overtreding al aanleiding was om de bal op 11 meter te leggen. De penalty werd door Jeroen Visscher hard in de benedenhoek geschoten maar keeper Bart van de Beek bewees andermaal zijn grote klasse en wist een tegentreffer te voorkomen waardoor Germania met een kleine voorsprong mocht gaan rusten.

Na rust een opmerkelijke wissel toen Frans Derks (snellend vanaf de Heikant) de rol van assistent scheidsrechter op zich nam nadat één van de assistenten wegens een blessure niet verder kon.

De door Germania, gevreesde tweede helft, begon inderdaad met een offensief van de bezoekers. In de 47e minuut een mooie actie van Jeroen Visscher maar andermaal stond Bart van de Beek zijn mannetje.
Nauwelijks een minuut later werd Jordi Kamphuis in stelling gebracht en op zijn snoeihard schot was de Germania goalie al kansloos geweest maar de bal spatte uiteen op de lat. Even later was het echter wel 1-1 toen Jeroen Visscher, Glenn Wijnhoven uitspeelde en aanvoerder Niek Loohuis wist te bereiken. Op diens schuiver was Bart van de Beek kansloos. Germania werd naar achteren gedrukt maar tot grote uitgespeelde kansen kwam Quick ’20 ook niet.

De thuisclub ging het laatste kwartier iets opportunistischer spelen waardoor er vooral mogelijkheden van afstand ontstonden. Pogingen van Derek de Bruin, Kay Tassenaar en Said Hamidi kwamen echter allemaal in de handen van Quick’20 goalie Ensink. Bij Quick kwam het gevaar vooral via linkeraanvaller Frank Eulderink die met enige regelmaat zijn ploeggenoten in stelling bracht maar die hadden, gelukkig voor Germania, niet hun beste dag.

In de laatste minuten waren er nog twee kansen voor Rens van Benthem (bovenkant lat), Frank Eulderink (schot voorlangs) en eentje voor Germania toen Derek de Bruin zijn inzet via een verdediger langs het doel zag gaan. Het bleef echter 1-1 en dat is al met al een prima resultaat tegen een zeer sterke tegenstander.

Komende zondag mag Germania op bezoek bij de amateurs van NEC in Nijmegen.

Scoreverloop;
1-0 40e Dave Kleijnen
1-1 49e Niek Loohuis

Scheidrechter: De heer D’Onorio
Assistenten: De heren G. Linke (46e F. Derks) en O. Lamers

Bron: website Germania

Be Quick 1887 - NEC av 2-0 (1-0)

zondag 5 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling Be Quick 1887: Hindrik Snijders, Björn Adams, Erwin Niezemuller, Frank Langedijk, Jelte van den Berg, Jos Beek, Aron Strengholt, Fabian Stevens, Thomas Mak, Daan Driever, Mats Wolthuis
Wissels Be Quick 1887: Klaas Kleiker, Stefan Lukic, Thijs Hekman, Koen Olde Monnikhof
 
Opstelling NEC av: Mitchell de Kluis, Bram Langedijk, Mo Ired, Samuel Eleonora, Abdelmajid Himi, Jens Rossen, Ryan van Dijk, Bob Rossen, Carlos dos Santos, Lennart van de Peppel, Nordin Almansouri
Wissels NEC av: David Rameckers, Leroy Neumann , Mark Roebbers, Zakaria Kerkri, Luuk Rossen, Tjalling Kamerman, Younes Corty
 
Scheidsrechter: Zeeman N.
Be Quick 1887 Minuut NEC av
Daan Driever 21  
50   Jens Rossen
57   Zakaria Kerkri Carlos dos Santos
58   Nordin Almansouri
Aron Strengholt 64  
Fabian Stevens 70  
75   Younes Corty Jens Rossen
Koen Olde Monnikhof Thomas van Marle 78  
81   Luuk Rossen Mo Ired
Stefan Lukic Erwin Niezemuller 83  
87   Lennart van de Peppel
Thijs Hekman Mats Wolthuis 88  
88   Younes Corty
90   Ryan van Dijk

Alcides - RKHVV 1-1 (1-1)

zondag 5 oktober 2014 om 14:00
 
Opstelling Alcides: Bas van Wegen, Bart Takens, Benedict Sparenberg, Dennis Blokzijl, Taco Reijnen, Björn Zwikker, Eric-Jan Lijzen, Martijn Bosman, Rik Jan de Groot, Roy Visscher, Yannick Kaluzi
Wissels Alcides: Danny Bos, Jeffrey Bosch, Stefano Assenberg, GertJan van Limburg
 
Opstelling RKHVV: Jesper Elders, Joey de Haan
Wissels RKHVV: Fatih Sprenkel, Nick Stienstra
 
Scheidsrechter: Mulder C.
Alcides Minuut RKHVV
Jeffrey Bosch Bart Takens 0  
GertJan van Limburg Rik Jan de Groot 0  
Yannick Kaluzi 25  
26   Cem Köse
40   Nick Stienstra Jesper Elders
89   Fatih Sprenkel Joey de Haan

Alcides hield aan het treffen met RKHVV slechts één punt over, daar waar de volle buit binnen handbereik lag.
De ploeg van trainer Eduard Lindeboom begon goed aan de wedstrijd en de 1-0 werd na een dikke twintig minuten binnengeschoten door Yannick Kaluzi die de diepte in werd gestuurd door Dennis Blokzijl.
Nog geen drie minuten later was het echter alweer gelijk nadat Cem Köse na slecht verdedigen van Alcides de gelijkmaker binnen kon schieten.
De wedstrijd ging gelijkmatig verder, waarbij Alcides probeerde het spel te maken, maar vaak slordig speelde. RKHVV loerde op de counter en kwam er een paar keer gevaarlijk uit. Vlak voor rust leek Kaluzi z'n tweede te maken, maar keeper Job Heemink liet zich niet een tweede maal verschalken.
In de tweede helft zocht Alcides nadrukkelijker naar de voorsprong en leek het een kwestie van tijd voor het doelpunt zou vallen. Het middenstuk van het tweede bedrijf was echter weer voor de Huissenaren, maar met nog een kwartier te spelen nam Alcides opnieuw het initiatief over. Veel corners en voorzetten, halve kansen, maar uitgespeelde kansen vielen maar mondjesmaat te noteren. Rik-Jan De Groot kreeg wel een gigantische kans, maar kwam niet tot een schot omdat hij omver gekegeld werd.

Na afloop veel teleurstelling bij staf en ploeg. Alcides heeft twee punten laten liggen en staat nu het met 5 uit 5 op een degradatie/nacompetitie plaats.

Opstelling Alcides: Van Wegen, B. Sparenberg, Blokzijl, Reijnen, Takens (Bosch), Bosman, Lijzen, Zwikker, De Groot (Van Limburg), Kaluzi, Visscher.

Foto: Pieter Reinink

AFC Arnhem - FVC 3-1 (1-0)

zondag 5 oktober 2014 om 14:30
 
Opstelling AFC Arnhem: Marc te Witt, Björn Cuperus, Jeroen Kraayenvanger, Richard Valkenier, Maikel Peters, Melvin Kolf, Rafik Elmalki, Rashwan Taher, Esen Gürbüz, Hulusi Bulut, Nehkomi Veldt
Wissels AFC Arnhem: Tim Schoofs, Dave van de Kolk, Ali Edan, Emrah Ates, Shiwan Hamdaziz, Stefan Gezius, Sultan Hotak
 
Opstelling FVC: Sander Schaafsma, Omar Wijnja, Rick Jansma, Jeffrey Hollander, Sander Seinstra, Wesley Tankink, Jordy van Loon, Ralph Wietses, René Hoen, Robin Hollander, Ruurd Algra
Wissels FVC: Tjibbe Hansma, Emiel Wijbenga, Fekadu Toussaint, Johannes Meijer
 
Scheidsrechter: Haan G. de
AFC Arnhem Minuut FVC
20   Wesley Tankink
Esen Gürbüz 33  
36   Rick Jansma
Björn Cuperus 38  
Richard Valkenier 43  
Shiwan Hamdaziz Rafik Elmalki 46  
Nehkomi Veldt 46  
Jeroen Kraayenvanger 47  
68   Robin Hollander
Ali Edan Hulusi Bulut 70  
Esen Gürbüz 76  
Emrah Ates Melvin Kolf 81  
85   Omar Wijnja
Nehkomi Veldt (Penalty) 86  

"FVC niet de handdoek maar moet de beukerin(g)ooien!"

21.13 uur zondagavond stap ik weer mijn huis in. Nee niet samen met de vrouw na een dagje weesuh winkelen in 020 of Ikea in 050, Intratuin, schoonfamilie.... gelukkig niet, zij heeft van mij vandaag de vrije keus om overal naar toe te gaan, want ik kan niet mee, ik moet met mijn cluppie op weg, zie ik ook niet wat ze uitgeeft. Op weg naar AFC Arnhem en dat hebben we geweten. Ontvangst was TOP en ut afscheid des te beter. Volgens mij willen we hier volgend seizoen nog wel terugkomen. De familie Beukering, tevens technische staf, biedt ons in verband met de verre reis vanuit Leeuwarden een schotel frituur aan naar eigen keuze na de wedstrijd zodat we in ieder geval niet met een lege maag terug reizen. Leuke humor vind ik "in ieder geval niet met een lege maag"..... die 3 punten willen we natuurlijk ook meenemen want FVC heeft echt honger.

De 1e 25 minuten speelt FVC best wel knap en de beste kans is voor Ralph Wietzes die alleen voor de AFC Arnhem doelman Marc te Witt opduikt die met de voet redt. Rene Hoen nog es gevaarlijk met een vrije trap en een snelle FVC aanval in de 17e min raakt de opkomende rechtsback Jordy van Loon half vlak voor de goal. Aan de overkant is ut niet stil want AFC Arnhem heeft gevaarlijke aanvallers. Vooral de rechts en linksbuiten willen graag aan de bal, gaan dan vervolgens de man opzoeken om die op snelheid en met onnavolgbare bewegingen uit te spelen. Als dat 1 of 2x het geval is zou ik denke van nou is ut wel genoeg en schop ik behalve die bal ook die tegenstander 1 of 2x die hoge bomen in daaro want daar kunnen deze jongens zoals Taher, Bulut, Gurbuz, Elmalki, Hamdaziz, Hotak, Edan, Hotak, Gezius helemaal niet tegen. Nee FVC is te lief daarin en als je hoofdklasse speelt moet je daar wel in meegaan. Dat moet gewoon anders kom je tekort. Niet iemand bewust de wedstrijd uitschoppen, dat niet, kan ook niet meer, kon in feite nooit niet en helemaal niet nu de Knvb iedere week reclame maakt ivm Respect. Kijk je dan vorige week naar de Champions League zoals ook heel veel jonge spelertjes dan denk je wat heeft ut allemaal voor zin dat respect want die jonge gassies zien naar Atletico tegen Juve en zijn we ineens weer terug bij af. Alles mag. Overtredingen aan de lopende band, veel irritatie, vertragen, janke en mèkkere etc en denken die jeugdspelertjes dat doe ik ook want mijn favoriete spelers doen ut toch ook.

Onze keeper Sander Schaafsma heeft al een paar zekere goals voorkomen, zo ook in de 30e minuut als Sander 2x winnaar is in een 1 tegen 1 situatie. 5 minuten later is Sander evenwel kansloos. Bulut snelt over de rechterkant iedereen voorbij, zet hard en laag voor en zijn vrijstaande broer Gurbuz schiet hard in 1-0. Ik sta er wel wat van te kijken want 1 minuut eerder stort Bulut krimpend van pijn ter aarde, nee op ut kunstgras, schreeuw ik direct om een brancard want dit soort kreten hoor je zelden op een voetbalveld. Bulut laat het vanmiddag zeker nog een keer of 6 horen en weet de uitstekend fluitende scheids de Haan wel genoeg, aanstelleritus!

FVC voetbalt goed mee de 1e helft, vooral de 1e 25 minuten. Achterin staat het goed met de weer herstelde Omar Wijnja. Alleen wil die klote bal er niet in en als je zit in de hoek waar de klappen vallen, FVC dus, vlagt ook de assistent scheids 2 maal Ralph Wietses onterecht terug de 1e helft, tenminste dat zie ik. Gisteravond zag ik geen moer meer maar vandaag met die nieuwe contactlenzen (min 6) wel en beide situaties zijn 1 lijn.

1 minuut in de 2e helft, invaller Emiel Wijbenga glijdt weg en Nehkomi schiet prachtig de 2-0 erin. Emiel glijdt weg vanwege een humuslaag. bladeren op het veld centimeters dik. Er staan een 50 van die oudvaarders om het veld daar waar volgens onze Gemeente of Bv sport aangeeft dat dit niet mag, hoge bomen om het kunstgrasveld. Als Kees Beek's Tuincentrum nog wat van die bomen bij Kees in de tuin heeft staan, hevel ze over naar Wiarda. FVC deelt weer wat speldeprikjes uit die 2e helft en Robin Hollander maakt de 2-1 in de 65e minuut. Over is het vlak voor tijd als weer Gurbuz gevaarlijk in de 16 is, nou ja gevaarlijk op rand 16 met de rug naar de goal en Omar de bal wegwerkt, Gurbuz zijn voet tussen de benen van Omar zet en maar naar de grond gaat, net zo schreeuwend als zijn broer Bulut 6x eerder. Scheids de Haan trapt erin en geeft pengel 3-1 over en uit. FVC moet hier maares bij stilstaan, niet altijd met respect voetballen, ook wellus wat naaien, wat jammere en mekkere.... 8x had er vanmiddag wel een ex Presikhaefer van ut veld gedragen kunnen worden en wij maar handjes geeve ...."kusje dur op? "

Na de wedstrijd aan die frituurschotel aangeboden door de technische staf de gebroeders Beukering en 1e elftal van AFC Arnhem. En daarom wil ik never nooit meer 1 vuil woord horen over Johnny van de Beukering (iets met Burgerking ofzo). Johnny at slechts 1 bakje patat zonder mayo en een cola light erbij. Ziet er goed uit die Johnny en ik was een bewonderaar van hem, kon goed balle. Draai daar wat Nederlandstalige muziek bij en wel heel gezellige achtergebleven supporters van Ex Presikhaef en FVC natuurlijk en we sluiten TOP af daar bij AFC Arnhem. Weer verloren maar ik hoop wel dat we hier volgend jaar weer terug kunnen komen al was ut enkel maar om die 3e helft, want die wonnen we wel weer want Bulut, Gurbuz, Hamdaziz,Hotak en Bobby en de rest zaten al thuis.

Met vriendelijke spo(r)tgroet,

Grapke

Foto: Ruud Schoofs

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!