Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

Quick '20 ontving vanmiddag Alcides.

 

 

5 thuisoverwinningen; 1 gelijkspel

MSC is 3 punten dichterbij koploper SWZ Boso Sneek gekomen. De lijstaanvoerder kwam zelf niet actie, terwijl MSC met 3-2 won van FVC. De formatie van duo Brandsma en Blom kwam ondanks een 3-0 voorsprong (2 doelpunten van invaller Stefan Bollen) toch nog bijna in de problemen. In de slotfase maakte FVC namelijk 2 vlugge goals en stuurde het zelfs doelman Hansma mee naar voren. Van een gelijkmaker kwam het niet meer.

ROHDA Raalte veroverde door een 4-0 overwinning op concurrent RKHVV plek 3. Al doet de uitslag anders vermoeden, gemakkelijk kwam deze zege niet tot stand. RKHVV vond in de beginfase namelijk een aantal maal doelman Veldwachter op haar weg. De eerste kans voor de gastheren was wel raak. Boeloerditi vuurde via de binnenkant van de paal binnen. Toen RKHVV op het half uur gelijk dacht te hebben gemaakt, vergat scheidsrechter Kooij voordeel te geven. Het doelpunt afgekeurd; de toegekende vrije bal werd vervolgens door Goedhart ook nog eens op de lat geschoten. Toen Boeloerditi in het rustsignaal zijn 2e van de middag op het scorebord bracht, was de wedstrijd feitelijk beslist. Zeker toen Hettinga net na de thee de 3-0 binnen werkte. Het slotakkoord was voor Kamperman Leferink.

De 3e plaats moet overigens worden gedeeld met Juliana '31 en Alcides. Juliana '31 had aan een benutte strafschop van Jeroen Meijers genoeg om de Bataven te verslaan, 1-0. Alcides dacht 3 punten bij te kunnen tellen toen invaller Huberts de 1-2 wist te scoren. Quick '20 kwam via Eulderink 2 minuten voor tijd alsnog langszij, 2-2.

Be Quick 1887 won in een boeiend gevecht met 2-1 van Germania. De ploeg uit Groesbeek vergat de leiding te nemen, nadat Snijders een penalty pareerde van de Bruijn. Via een prachtige omhaal van Adams deed de thuisploeg dit wel. De 2e helft kreeg Germania voldoende mogelijkheden op de gelijkmaker, maar na het missen van een opgelegde kans was het invaller Hu met de 2-0. Dave scoorde vlak daarna de aansluitingstreffer, maar kon na een poging de bal uit het doel te pakken voor een snelle hervatting met een directe rode kaart vroegtijdig gaan douchen. Met een man meer hield Be Quick de 3 punten in eigen huis.

AFC Arnhem wist tegen Achilles 1894, na een snelle voorsprong, ook de punten op het eigen sportpark te houden. Binnen 10 minuten leidde de ploeg van Dennis van Beukering met 2-0. 10 minuten na de onderbreking scoorde Klaassens de aansluitingstreffer. Nadat vervolgens beide ploegen, na een opstootje, met een man minder verder moesten, schoot Careman namens de bezoekers nog een strafschop over.

MSC - FVC 3-2 (1-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling MSC: Marc Holterman, Alex Zomer, Ken van der Aa, Stephan Besuijen, Vincent Oosterkamp, Jeroen Kleene, Robert Schonewille, Stefan Liezen, Björn Bakker, Carlos Lopes Macedo, Justin Benjamins
Wissels MSC: Ewout Knol, Erwin Scholte ter Horst, Willem Jan Talsma, Jos Fidom, Stefan Bollen
 
Opstelling FVC: Tjibbe Hansma, Emiel Wijbenga, Omar Wijnja, Rick Jansma, Jeffrey Hollander, Johannes Meijer, Sander Seinstra, Wesley Tankink, Jordy van Loon, René Hoen, Ruurd Algra
Wissels FVC: Anko Uitterdijk, Jasper Bol Raap , Haris Bangura, Maarten van der Hoek, Ralph Wietses
 
Scheidsrechter: Kaper J.
MSC Minuut FVC
30   Jasper Bol Raap Emiel Wijbenga
Björn Bakker 41  
43   Sander Seinstra
Jos Fidom Stefan Liezen 59  
Stefan Bollen Justin Benjamins 71  
Stefan Bollen 73  
74   Ralph Wietses Johannes Meijer
74   Maarten van der Hoek Sander Seinstra
Willem Jan Talsma Carlos Lopes Macedo 81  
Stefan Bollen 82  
85   Jordy van Loon
88   Ralph Wietses
90   Maarten van der Hoek

MSC met de hakken over de sloot

MSC heeft met nog twee inhaalwedstrijden voor de boeg, de achterstand op koploper SWZ Sneek teruggebracht tot 5 punten. Het won zondag thuis met 3-2 van rode lantaarndrager FVC na een 1-0 ruststand. Na rust liep MSC uit naar 3-0, maar de Friezen kwamen sterk terug en waren zelfs nog dichtbij de 3-3.

MSC speelde een matige eerste helft waarin het een te laag tempo hanteerde. Het kon de ploeg uit Leeuwarden dan ook niet echt de wil opleggen en wist weinig kansen te creëren. Toch ging de thuisploeg met een voorsprong rusten want Bjorn Bakker opende in de 40e minuut de score na een fraaie combinatie met Carlos Lopes Macedo, 1-0.

Na de pauze begon MSC iets beter, maar de zoektocht naar de 2-0 bleef moeizaam. Invaller Stefan Bollen moest eraan te pas komen om de zwart-witten op het juiste spoor te zetten. Koud in het veld maakte hij de tweede Meppeler treffer (2-0) en toen hij even later een corner fraai indraaide (3-0) leek het duel beslist. FVC kwam terug in het duel door een treffer van Jordy van Loon (3-1) waarna Ralph Wietses er in de slotfase zelfs 3-2 van maakte. De Friezen gooiden alles op alles en waren nog heel dichtbij de gelijkmaker. MSC kwam met de schrik vrij en boekte een nipte overwinning.

Website MSC

Rohda Raalte - RKHVV 4-0 (2-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Rohda Raalte: Jens Veldwachter, Hamid Haji Jafar Zarbaf, Lars Kamperman Leferink, Aron Wierenga, Deniz Sahbaz, Dirk Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dennis Hettinga , Jeffrey de Visscher, Max Kiekebosch
Wissels Rohda Raalte: Jurrian Keilholtz, Jordy Bloo, Orveo Ubbergen
 
Opstelling RKHVV: Jop Hemink, Bas Witjes, Jesper Elders, Keverley Albertus, Willem Jan Bootsma, Jelmer Goedhart, Joey de Haan, Leon Pruis, Maray Vahlkamp, Cem Köse, Omar Nejjari
Wissels RKHVV: Marc van Ansem, Mark ter Horst, Joep Pruijn, Nick Stienstra, Kevin Lo-Sie-Sen
 
Scheidsrechter: Kooij J.
Rohda Raalte Minuut RKHVV
5   Mark ter Horst Willem Jan Bootsma
Boy Boeloerditi 13  
Jesper Harmens 30  
Boy Boeloerditi 45  
46   Nick Stienstra Mark ter Horst
Dennis Hettinga 48  
64   Joep Pruijn Cem Köse
Jordy Bloo Aron Wierenga 70  
Orveo Ubbergen Max Kiekebosch 73  
Jurrian Keilholtz Jeffrey de Visscher 75  
Hamid Haji Jafar Zarbaf 77  
Lars Kamperman Leferink 90  

Het lek is weer boven

Rohda Raalte won afgelopen zondag met 4-0 van RKHVV uit het Gelderse Huissen. Hiermee lijkt het lek boven na twee achtereen gewonnen wedstrijden. Vorige week werd er immers ook vrij gemakkelijk gewonnen van De Bataven.
Toch was het begin moeilijk. Rohda Raalte begon aan de wedstrijd met een aangepaste opstelling, daar Coen Zwollo en Lars van Schooten wegens prive redenen ontbraken en ook Jeroen Jansen en Thijs Kemperman geblesseerd waren. Het was dus even wennen. RKHVV had daar geen boodschap aan en in die beginfase hadden de Huissenaren de kansen om de score te openen. Mede dankzij goed keeperswerk van Jens Veldwachter werd dit voorkomen.

De eerste beste aanval van Rohda Raalte was raak. Boy Boeloerditi werd rand 16 meter aangespeeld. Nam de bal goed aan, draaide en schoot met zijn linker hard via de binnenkant van de paal binnen: 1-0. Dit was voor Rohda Raalte de ommekeer en men domineerde de rest van de wedstrijd. Vlak voor rust was het wederom Boy Boeloediti die prachtig scoorde (zie samenvatting).

Na de rust ging Rohda Raalte verder waarmee het gebleven was, namelijk domineren. Dit resulteerde kort na de thee in de 3-0 via Dennis Hettinga. Verder kwam Jordy Bloo weer in actie. Na een half jaar geblesseerd geweest te zijn, mocht hij invallen. Zo wordt de selectie weer completer.

Rohda Raalte creëerde daarna nog een aantal grote kansen, maar pas in het laatste minuut scoorde het wederom. Ditmaal kopte Lars Kamperman Leferink een hoekschop binnen en zette de eindstand op het scorebord: 4-0.

Website ROHDA Raalte

Quick '20 - Alcides 2-2 (0-1)

zondag 15 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick '20: Gijs Krukkert, Jacco Swier, Taner Sen, Tim Damhuis, Karlo Borghuis, Niek Loohuis, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Frank Eulderink, Jordi Kamphuis, Rens van Benthem
Wissels Quick '20: Niels Vis, Jelle Leenders, Luc Stolker, Tim Engbers, Dani Korkis
 
Opstelling Alcides: Bas van Wegen, Bart Takens, Benedict Sparenberg, Kevin de Vries, Melvin Velthuis, Taco Reijnen, Björn Zwikker, Jeffrey Bosch, Martijn Bosman, Roy Visscher, Yannick Kaluzi
Wissels Alcides: Danny Bos, Herre Huberts, Lorenzo van de Esch, Rik Jan de Groot
 
Scheidsrechter: Eleveld L.P.
Toeschouwers: 230
Quick '20 Minuut Alcides
23   Bart Takens
23   Melvin Velthuis
Jelle Leenders Tim Damhuis 46  
Tim Engbers Rens van Benthem 58  
60   Herre Huberts Kevin de Vries
70   Rik Jan de Groot Roy Visscher
Tim Engbers 77  
Dani Korkis Reuven Niemeijer 77  
78   Herre Huberts
Frank Eulderink 88  

Alcides speelde een goede partij op een moeilijk bespeelbaar veld tegen een prima tegenstander.
Quick '20 en Alcides spelen bijna altijd mooie wedstrijden tegen elkaar. Er is over en weer respect, vooral ook omdat beide ploegen altijd willen voetballen.
Ook afgelopen zondag was dit weer het geval, al viel het niet mee op het lastig bespeelbare veld in Oldenzaal.
Alcides nam na zo'n twintig minuten verdiend de voorsprong. Melvin Velthuis, begeerd door Excelsior '31, scoorde de openingstreffer. Tot de rust gebeurde er daarna niet zoveel. Na de pauze probeerde Quick '20 het spel meer te gaan te maken en in de 60e minuut resulteerde dat in de gelijkmaker door Engbers.
Hierna waren er meerdere goede kansen voor Alcides, maar helaas werden deze niet in doelpunten omgezet. Tot de 87e minuut, toen de ingevallen Herre Huberts Alcides weer op de verdiende voorsprong zette. Net als tegen RKHVV twee weken ervoor, was het een minuut later al weer gelijk, nu door Eulderink. Alcides mocht met recht meer claimen, maar er ging slechts één punt mee terug naar Meppel.

Website Alcides

Dennis Blokzijl en Winfried Tromop van Alcides zijn na hun blessure op de weg terug.

Foto: twitterpicture@AlcidesMvv

Juliana '31 - de Bataven 1-0 (0-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:00
 
Opstelling Juliana '31: Niek Wijers, Freek Voss, Maarten Bosch, Jeff van Veen , Jeroen Meijers, Robin Custers, Vincent van Beek , Wouter op den Camp, Daley Hoogakker, Jordy Tutuarima, Khalid el Haddouti
Wissels Juliana '31: Kevin de Bruijn, Rick van Beijnen , Aleksandar Lejic, Sam Nevels, Sam van der Schot
 
Opstelling de Bataven: Jeroen Wels, Renzo van Duren, Rob Delleman, Stef Beijer, Koen van Gaal, Martijn Fransen, Roderik Luitjes, Thomas Demont, Evert Römer, Nick Buyl, Rob Aarntzen
Wissels de Bataven: Tommie Bongers, Jeff Derksen, Remco van Deelen, Gertie Rikken, Tim Vonk
 
Scheidsrechter: Veekamp S.
Juliana '31 Minuut de Bataven
44   Koen van Gaal
Freek Voss 45  
67   Tim Vonk Rob Aarntzen
Jeroen Meijers (Penalty) 69  
70   Roderik Luitjes
81   Gertie Rikken Roderik Luitjes
Rick van Beijnen Khalid el Haddouti 84  
Sam Nevels Daley Hoogakker 88  
89   Thomas Demont
90   Gertie Rikken

Juliana'31 pakt drie belangrijke punten

Op een winderig sportpark heeft Juliana'31 drie belangrijke punten gepakt in de Hoofdklasse C. Juliana'31 kwam op een 1-0 voorsprong na dat Wouter op den Camp gevloerd werd in het zestien meter gebied, Jeroen Meijers benutte de penalty. Enige wat de Maldenaren zich vandaag kunnen verwijten is dat er niet meer doelpunten gemaakt zijn. Daardoor werd het de laatste tien minuten toch nog billenknijpen.

De eerste helft begon Juliana'31 goed, het balbezit was voor de ploeg van trainer Brehler, echt grote kansen werden er echter niet uit gecreëerd, Custers was er een keer dicht bij met een schot maar die ketste tegen de paal. De Bataven werd gevaarlijk via Nick Buijl maar zijn inzet werd gestopt door doelman Wijers. De laatste vijf minuten werden de Gendtenaren gevaarlijker via een aantal hoekschoppen, maar beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

Na rust ging het iets meer gelijk op. Beide ploegen namen iets meer risico waardoor er wat meer ruimte ontstond. In de 68e minuut was Juliana'31 scherp na een aanval van De Bataven. Tutuarima pikte de bal op en stuurde El Haddouti weg, die gaf de bal laag voor en in de kluts kwam de bal voor de voeten van op den Camp, die werd op zijn beurt neergehaald. De scheidsrechter wees naar de stip en de penalty werd benut door Meijers, die heermee zijn seizoensaantal op 7 brengt. Juliana'31 verzuimde daarna om de score uit te breiden. Onder meer op den Camp, Custers en Tutuarima hadden de tweede op de schoen maar allen wisten niet te scoren. Daardoor was het in de laatste tien minuten toch nog billenknijpen voor de Maldenaren.

Tekst: Luc te Riele / SV Juliana'31

Be Quick 1887 - Germania 2-1 (1-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling Be Quick 1887: Hindrik Snijders, Björn Adams, Ferry Stollenga, Aron Strengholt, Fabian Stevens, Jorin Keekstra, Rick Heim, Thomas Mak, Thomas van Marle, Daan Driever, Gino Fokkens
Wissels Be Quick 1887: Klaas Kleiker, Chris Tiesinga, Jos Beek, Leyi Hu, Stefan Lukic, Thijs Hekman, Youri Ploeger
 
Opstelling Germania: Rick Daemen, Glenn Wijnhoven, Juul Loeffen, Ludo Veldman, Derek de Bruijn, Idi Duraku, Luke Mulders, Said Hamidi, Dave Kleijnen, Niek Temmink, Wesley Deenen
Wissels Germania: Joep van Campfort, Stan Broenland, Glen van den Hoogen, Jesse Peters
 
Scheidsrechter: Boekholt M.
Be Quick 1887 Minuut Germania
9   Derek de Bruijn (Gemiste penalty)
Björn Adams 13  
Rick Heim 48  
Leyi Hu Thomas van Marle 61  
Youri Ploeger Daan Driever 68  
75   Wesley Deenen
Leyi Hu 81  
84   Dave Kleijnen
85   Dave Kleijnen
Gino Fokkens 85  
Youri Ploeger 85  
86   Glen van den Hoogen Luke Mulders

AFC Arnhem - Achilles 1894 2-1 (2-0)

zondag 15 maart 2015 om 14:30
 
Opstelling AFC Arnhem: Marc te Witt, Björn Cuperus, Dave van de Kolk, Nigel Burleson, Ali Edan, Emrah Ates, Melvin Kolf, Esen Gürbüz, Jahrai Veldt, Nehkomi Veldt, Shiwan Hamdaziz
Wissels AFC Arnhem: Jeroen Kraayenvanger, Rafik Elmalki, Stefan Gezius, Sultan Hotak
 
Opstelling Achilles 1894: Robert Ritsema, Rachid Traoré, Senol Souhuwat, Tim Migchelsen, Chris van Houten, Joël Amakodo, Remy Klaassens, Wouter van der Molen, Ewout Wolf , Roderik Timmer, Thomas Careman
Wissels Achilles 1894: Aron Mennega, Ramon Klok, Henry Mansaray, Maik Molanus , Romario Tjong-A-Sie, Stijn Bosma
 
Scheidsrechter: Hurk J. van den
AFC Arnhem Minuut Achilles 1894
Dave van de Kolk 3  
Nehkomi Veldt (Penalty) 8  
13   Chris van Houten
46   Stijn Bosma Chris van Houten
48   Maik Molanus Tim Migchelsen
52   Henry Mansaray Roderik Timmer
55   Remy Klaassens
Rafik Elmalki Ali Edan 61  
66   Senol Souhuwat
Nehkomi Veldt 66  
Sultan Hotak Jahrai Veldt 76  
84   Thomas Careman (Gemiste penalty)
Stefan Gezius Esen Gürbüz 88  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!