Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

Foto: twitterpicture@SneekWitZwart

 

 

SWZ Boso Sneek, na 2 jaar, weer terug in de Topklasse!

SWZ BOSO Sneek is na 2 jaar weer terug op het hoogste amateurniveau: de Topklasse. In eigen huis werd de Bataven vakkundig en in stijl met 6-0 verslagen. De kampioen sloeg net voor de rust 2 keer (Derguti en de Ruiter) toe. Na de rust liep het via wederom Derguti en de Ruiter uit naar 0-4. Topscorer Boersma maakte het halve dozijn vol.

MSC was voor de rust al klaar met Juliana '31. De ruststand was namelijk 5-0 en daar bleef het ook bij. De Meppelers zijn door deze overwinning verzekerd van nacompetitie voetbal voor promotie naar de Topklasse.

Naast MSC en ROHDA Raalte zal RKHVV mee gaan strijden om een plekje in de Topklasse. De ploeg uit Huissen won, zij het moeizaam, van het reeds gedegradeerde FVC. Goedhart en Pruis maakten vlak voor tijd het verschil; 5-3. Met 6 punten voorsprong en nog 2 wedstrijden op het programma is de 3e periode zo goed als binnen.

AFC Arnhem heeft zelf de laatste strohalm gepakt en NEC av in een vervelend pakket gebracht. NEC doelman de Kluis kreeg al na 4 minuten een rode kaart, nadat hij de doorgebroken Hamdaziz buiten de 16 had gevloerd. De derby werd uiteindelijk met 2-5 door de Arnhemmers gewonnen. Opvallend was dat de 2-5 gemaakt werd door de als voetballer ingevallen reserve doelman Schoofs. AFC zou in principe Germania, dat met 1-3 verloor van Alcides, nog in kunnen halen, maar het gat bedraagt nog altijd 5 punten. Doordat Achilles 1894 een puntje pakte tegen ROHDA Raalte is NEC av inmiddels afgedaald naar een p/d-plek.

In de middenmoot was Quick '20 met 6-2 te sterk voor Be Quick 1887.

SWZ Boso Sneek - de Bataven 6-0 (2-0)

zondag 26 april 2015 om 14:00
 
Opstelling SWZ Boso Sneek: Kevin van der Meulen, Alwin Velds, Daniel Zwart, Marco Ahmed, Thijs Goes, Eric Nederhoed, Erolind Derguti, Mark Homme van der Veen, Age Hains Boersma, Freerk de Jong, Sean de Ruiter
Wissels SWZ Boso Sneek: Tijs Spieringhs, Kevin Huitema, Andy de Vries, Arnold Otten, Pascal Hettinga, Rinke Hiemstra, Tjeerd Andries Andringa
 
Opstelling de Bataven: Jeroen Wels, Jermo Wilsterman, Renzo van Duren, Rob Delleman, Stef Beijer, Martijn Fransen, Roderik Luitjes, Thomas Demont, Evert Römer, Nick Buyl, Rob Aarntzen
Wissels de Bataven: Luuk Keijser, Jeff Derksen, Remco van Deelen, Daan Basten, Gertie Rikken
 
Scheidsrechter: Schaik W. van
SWZ Boso Sneek Minuut de Bataven
30   Thomas Demont
Erolind Derguti 41  
Freerk de Jong 44  
Sean de Ruiter 45 + 1
Erolind Derguti 47  
51   Daan Basten Thomas Demont
58   Gertie Rikken Rob Aarntzen
Sean de Ruiter 64  
67   Jeff Derksen Renzo van Duren
Age Hains Boersma 75  
Andy de Vries Freerk de Jong 78  
Arnold Otten Mark Homme van der Veen 78  
Tjeerd Andries Andringa Sean de Ruiter 78  
Age Hains Boersma 79  

SWZ Boso Sneek kampioen Hoofdklasse C

Met de 6-0 behaalde overwinning op de De Bataven stelde SWZ Boso Sneek promotie naar de Topklasse zeker.

De Bataven waren niet helemaal naar Sneek gekomen om zonder slag of stoot het sportieve Sneker feestje van dit weekend compleet te laten maken. Het duurde, na de nodige kansen, dan ook tot de 41e minuut tot de verlossende 1-0 op het scorebord verscheen door doelpuntenmaker Erolind Derguti. Sean de Ruiter bepaalde de ruststand op 2-0.
De 3-0 werd net na de rust aangetekend door wederom Erolind Derguti. Sean de Ruiter wist ook zijn tweede van de wedstrijd te maken na een kleine 20 minuten spelen in de 2e helft. Age Hains Boersma scoorde vervolgens de 5 en de 6-0. Waarna het kampioensfeest in alle hevigheid los kon barsten.

Website SWZ Boso Sneek

Volle bak.

Foto: twitterpicture@SneekWitZwart

MSC - Juliana '31 5-0 (5-0)

zondag 26 april 2015 om 14:00
 
Opstelling MSC: Marc Holterman, Alex Zomer, Erwin Scholte ter Horst, Ken van der Aa, Vincent Oosterkamp, Jeroen Kleene, Robert Schonewille, Björn Bakker, Carlos Lopes Macedo, Jos Fidom, Stefan Bollen
Wissels MSC: Ewout Knol, Stephan Besuijen, Stefan Liezen, Willem Jan Talsma, Camiel Fidom
 
Opstelling Juliana '31: Niek Wijers, Maarten Bosch, Niels Rothof, Jeff van Veen , Jeroen Meijers, Robin Custers, Vincent van Beek , Wouter op den Camp, Daley Hoogakker, Jordy Tutuarima, Khalid el Haddouti
Wissels Juliana '31: Kevin de Bruijn, Huub Creemers, Mike Splithof, Sam Nevels
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 200
MSC Minuut Juliana '31
Jos Fidom 8  
Vincent Oosterkamp 16  
Carlos Lopes Macedo 25  
Stefan Bollen 31  
Stefan Bollen 40  
Justin Benjamins Stefan Bollen 46  
Camiel Fidom Björn Bakker 60  
Willem Jan Talsma Jeroen Kleene 60  
64   Mike Splithof Khalid el Haddouti
64   Sam Nevels Jeroen Meijers

MEPPEL – De nacompetitie voor promotie naar de topklasse kan MSC nauwelijks meer ontgaan. De Meppelers wonnen vanmiddag in eigen huis met 5-0 van Juliana´31 uit Malden en hebben de tweede stek in de hoofdklasse C, die recht geeft op een vervangende periode, stevig in handen. Ook in de derde periode is MSC nog kansrijk.

Door Andor Heij

Juliana´31 had nog een theoretische kans op de tweede plaats, maar liet zich voor de pauze gedwee afslachten. Na zeven minuten kopte Stefan Bollen een bal door op Jos Fidom die raak schoot: 1-0. Juliana’31 kwam daarna flink onder druk te staan. Niemand van MSC liep tegen een voorzet van Carlos Lopes Macedo aan en Vincent Oosterkamp schoot net over.

Oosterkamp was na 16 minuten wel succesvol uit een vrije trap die via de onderkant van de lat achter Juliana doelman Niek Wijers sloeg: 2-0. In de 23e minuut kon Bjorn Bakker alleen op Wijers af. Bakker legde breed op Macedo die de bal voor een leeg doel voor het intikken had: 3-0.

MSC show

De MSC show ging door. Oosterkamp verstuurde van de zijkant een vrije trap en Bollen schoot van dichtbij raak: 4-0. In de 40e minuut kon de uiterst gedreven Bollen alleen op Wijers af. Hij omspeelde de doelman en schoot raak: 5-0. Op slag van rust kreeg Juliana na een corner de eerste echte kans. Wouter op den Camp mikte net voorlangs.

Na rust kreeg Juliana’31 meer mogelijkheden. Khalid el Haddouti en Daley Hoogakker stuitten op MSC doelman Marc Holterman en Hoogakker en invaller Mike Splithof mikten net naast. MSC kreeg net zoveel kansen. Drie voor Macedo en één voor Camiel Fidom. In de 89e minuut had Robert Schonewille van MSC nog iets moois in gedachten. Wijers stond net te ver voor zijn doel en Schonewille haalde van bijna de middenlijn uit. De bal ging rakelings over.

“Ik ben er blij mee”, aldus MSC trainer Leo Blom. “We sneden er in de eerste helft doorheen als boter. Het was fantastisch. Het was voor ons ook heel mooi want in de vorige wedstrijden verlies je in een week tijd twee keer in de 93e minuut”.

“We waren misschien te naïef”, zei Juliana’31 trainer Arnold Brehler. “We leden veel balverlies en kwamen voetballend achterin niet weg. In de rust heb ik gezegd dat ik er niet met dubbele cijfers af wilde, dat is mijn eer te na. Daarom zijn we verdedigender gaan spelen. We kregen na rust nog drie grote kansen, maar het ontbreekt ons aan scorend vermogen”.

Tevreden

Juliana’31 is door de nederlaag uitgespeeld en kan het seizoen rustig afmaken: “We hebben een fantastisch seizoen gehad. We zijn vorig jaar dan wel gedegradeerd uit de topklasse, maar er zijn veel spelers weggegaan. Kijk maar naar de namen en leeftijden van de spelers. Uiteraard wilden we mee doen om de prijzen, maar we staan nu op de plek waar we horen te staan”.

MSC kan zich bijna gaan opmaken voor de nacompetitie: “Dat is een mooi toetje”, aldus Blom. “Vorig jaar was het een mooie ervaring en wie weet waar het ons nu weer brengt. Als je geen nacompetitie haalt voelt het toch niet als een goed seizoen”.

MSC – Juliana’31 5-0. 1-0 Jos Fidom (7.), 2-0 Vincent Oosterkamp (16.), 3-0 Carlos Lopes Macedo (23.), 4-0 Stefan Bollen (30.), 5-0 Stefan Bollen (40.). Toeschouwers: 200.

Man van de wedstrijd: Stefan Bollen (speelde vanwege een hamstringblessure alleen in de eerste helft)
Amusementswaarde: 8.
Collectieve off-day Juliana'31

Een slechte eerste helft wordt Juliana’31 fataal in Meppel. Binnen een half uur stond Juliana’31 met 4-0 achter. Een collectieve wanprestatie. Niemand haalde zijn niveau in Meppel, dat resulteerde in een rampzalige eerste helft. De tweede helft herpakte Juliana’31 zich enigszins maar het was nog lang niet het Juliana’31 die we kennen uit het begin van de competitie.

In de achtste minuut was het al raak op sportpark Ezinge, Jos Fidom schoot de bal langs doelman Niek Wijers. Een paar minuten later was het weer raak voor de Meppelse Sport Club, Oosterkamp scoorde uit een vrije trap van randje zestien. In de 23e minuut scoorde Macedo de 3-0 en in de 27e minuut maakte MSC er 4-0 van in de naam van Stefan Bollen. Ook de 5-0 kwam van de voet van Stefan Bollen. Bij Juliana’31 lukte er maar heel weinig, een kleine kop kans voor Wouter op den Camp was de enige kans voor de rood-gelen.

De tweede helft verliep iets beter voor Juliana’31 maar nog steeds was het niet goed. MSC nam wat gas terug en dat was te merken. Er waren twee mogelijkheden voor Daley Hoogakker maar hij stuitte twee maal op doelman Holterman. Ook Alcides kreeg nog een paar kleine kansjes maar het ontbrak de tweede helft aan scherpte voor het doel van Juliana’31.

Al met al dus een vervelende dag voor Juliana’31, die met dit verlies een plaats zakt op de ranglijst. Volgende week speelt Juliana’31 tegen Quick’20 in Oldenzaal. Dan zal de ploeg van trainer Arnold Brehler uit een ander vaatje moeten tappen wil het een positief resultaat boeken. Sneek heeft vandaag de titel gepakt in de Hoofdklasse C, een verdiende kampioen.

Tekst: Luc te Riele / SV Juliana'31 Malden

RKHVV - FVC 5-3 (2-2)

zondag 26 april 2015 om 14:00
 
Opstelling RKHVV: Jop Hemink, Bas Witjes, Keverley Albertus, Lars Matse, Jelmer Goedhart, Joey de Haan, Leon Pruis, Maray Vahlkamp, Sander Kooper, Cem Köse, Omar Nejjari
Wissels RKHVV: Rafael Wessels, Nick Stienstra, Roy Janssen Bouwmeester, Kevin Lo-Sie-Sen
 
Opstelling FVC: Tjibbe Hansma, Emiel Wijbenga, Omar Wijnja, Rick Jansma, Johannes Meijer, Karst Wouda, Sander Seinstra, Wesley Tankink, Jordy van Loon, René Hoen, Ruurd Algra
Wissels FVC: Sander Schaafsma, Tijn Dijksma, Jeffrey van de Galiën
 
Scheidsrechter: Horst Y.
RKHVV Minuut FVC
Cem Köse 2  
21   René Hoen
36   Karst Wouda
Omar Nejjari 45  
51   Rick Jansma
56   Tijn Dijksma Rick Jansma
61   Tijn Dijksma
Jelmer Goedhart (Penalty) 63  
67   Jeffrey van de Galiën Emiel Wijbenga
68   Ruurd Algra
Sander Kooper 73  
Nick Stienstra Keverley Albertus 75  
Jelmer Goedhart 84  
Roy Janssen Bouwmeester Maray Vahlkamp 86  
Kevin Lo-Sie-Sen Joey de Haan 87  
Leon Pruis 87  

NEC av - AFC Arnhem 2-5 (1-2)

zondag 26 april 2015 om 14:00
 
Opstelling NEC av: Mitchell de Kluis, Bram Langedijk, Leroy Neumann , Mo Ired, Abdelmajid Himi, Jens Rossen, Bob Rossen, Elias Boumkass, Luuk Rossen, Nordin Almansouri , Younes Corty
Wissels NEC av: Hristo van den Broek, Pim Geurts, Samuel Babadi, Anoush Dastgir, Ryan van Dijk, Sergio Vieira, Zakaria Kerkri
 
Opstelling AFC Arnhem: Marc te Witt, Björn Cuperus, Dave van de Kolk, Jeroen Kraayenvanger, Nigel Burleson, Ali Edan, Emrah Ates, Melvin Kolf, Rafik Elmalki, Shiwan Hamdaziz, Sultan Hotak
Wissels AFC Arnhem: Tim Schoofs, Rashwan Taher, Hulusi Bulut, Jahrai Veldt, Stefan Gezius
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
NEC av Minuut AFC Arnhem
Mitchell de Kluis 4  
Hristo van den Broek Younes Corty 5  
14   Shiwan Hamdaziz
28   Melvin Kolf
40   Sultan Hotak
Nordin Almansouri 43  
54   Melvin Kolf
55   Hulusi Bulut Sultan Hotak
59   Shiwan Hamdaziz
60   Rashwan Taher Melvin Kolf
Sergio Vieira Leroy Neumann 60  
Zakaria Kerkri Elias Boumkass 75  
Zakaria Kerkri 77  
80   Tim Schoofs Emrah Ates
86   Tim Schoofs

Germania - Alcides 1-3 (1-1)

zondag 26 april 2015 om 14:30
 
Opstelling Germania: Bart van de Beek, Dirk Visscher, Juul Loeffen, Thijs van Gent, Derek de Bruijn, Idi Duraku, Luke Mulders, Stan Broenland, Dave Kleijnen, Niek Temmink, Wesley Deenen
Wissels Germania: Rick Daemen, Glenn Wijnhoven, Joep van Campfort, Nevin Kamps, Said Hamidi
 
Opstelling Alcides: Bas van Wegen, Bart Takens, Benedict Sparenberg, Kevin de Vries, Taco Reijnen, Björn Zwikker, Carl Furda, Jeffrey Bosch, Martijn Bosman, Rik Jan de Groot, Yannick Kaluzi
Wissels Alcides: Danny Bos, Sohrab van Dijk, Chris Timmerman, Roy Visscher
 
Scheidsrechter: Broekman R.
Germania Minuut Alcides
37   Björn Zwikker
Dave Kleijnen 41  
45   Taco Reijnen
46   Roy Visscher Rik Jan de Groot
65   Bart Takens
67   Bas van Wegen
Niek Temmink 69  
74   Sohrab van Dijk Carl Furda
Dirk Visscher 76  
79   Kevin de Vries
88   Yannick Kaluzi

Achilles 1894 - Rohda Raalte 1-1 (0-1)

zondag 26 april 2015 om 14:00
 
Opstelling Achilles 1894: Robin Geertsema, Rachid Traoré, Tim Migchelsen, Chris van Houten, Joël Amakodo, Remy Klaassens, Sander Dzemidzic, Wouter van der Molen, Romano Djababoe, Stijn Bosma, Thomas Careman
Wissels Achilles 1894: Renzo Hemmes, Aron Mennega, Ewout Wolf , Henry Mansaray, Romario Tjong-A-Sie
 
Opstelling Rohda Raalte: Jens Veldwachter, Coen Zwollo, Hamid Haji Jafar Zarbaf, Lars Kamperman Leferink, Aron Wierenga, Deniz Sahbaz, Dirk Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dennis Hettinga , Jeffrey de Visscher
Wissels Rohda Raalte: Ruben Tepperik, Brent Herbrink, Jordy Bloo, Jonathan Ilunga
 
Scheidsrechter: Wassink R.
Achilles 1894 Minuut Rohda Raalte
Sander Dzemidzic 36  
38   Boy Boeloerditi
Ewout Wolf Sander Dzemidzic 46  
Ewout Wolf 53  
58   Jordy Bloo Coen Zwollo
Romario Tjong-A-Sie Romano Djababoe 65  
76   Boy Boeloerditi
81   Brent Herbrink Jeffrey de Visscher
81   Jonathan Ilunga Dennis Hettinga

Foto: sportimages.nl

Quick '20 - Be Quick 1887 6-2 (3-0)

zondag 26 april 2015 om 14:00
 
Opstelling Quick '20: Gijs Krukkert, Jacco Swier, Loed Keizer, Taner Sen, Karlo Borghuis, Luc Stolker, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Frank Eulderink, Jeroen Visscher, Rens van Benthem
Wissels Quick '20: Lars Iepma, Michiel Kuipers, Tim Damhuis, Tim Zwienenberg, Niek Loohuis, Jordi Kamphuis
 
Opstelling Be Quick 1887: Hindrik Snijders, Björn Adams, Ferry Stollenga, Aron Strengholt, Fabian Stevens, Jorin Keekstra, Rick Heim, Thomas Mak, Thomas van Marle, Daan Driever, Youri Ploeger
Wissels Be Quick 1887: Klaas Kleiker, Chris Tiesinga, Frank Langedijk, Thijs Hekman, Mats Wolthuis
 
Scheidsrechter: Kooij J.
Quick '20 Minuut Be Quick 1887
Luc Stolker 7  
Frank Eulderink 14  
Jacco Swier 19  
46   Daan Driever
46   Chris Tiesinga Thomas Mak
46   Frank Langedijk Jorin Keekstra
Jacco Swier 52  
Loed Keizer 60  
Michiel Kuipers Taner Sen 70  
Tim Zwienenberg Luc Stolker 70  
Gijs Krukkert 74  
75   Aron Strengholt (Penalty)
77   Björn Adams
Loed Keizer (Penalty) 77  
Tim Damhuis Karlo Borghuis 80  
80   Thijs Hekman Frank Langedijk
Reuven Niemeijer 84  

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!