Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 5 december 2015
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

 

 

 

Quick '20 verliest in Huissen; Juliana '31 opnieuw koploper; Be Quick 1887 minst aantal verliespunten.

RKHVV - Quick '20 2-1 (1-0)

zondag 6 december 2015 om 14:00
 
Opstelling RKHVV: Jop Hemink, Bas Witjes, Jordy Geilen, Keverley Albertus, Willem Jan Bootsma, Jelmer Goedhart, Leon Pruis, Maray Vahlkamp, Nick Stienstra, Omar Nejjari, Wessel van der Horst
Wissels RKHVV: Rafael Wessels, Lars Matse, Michael Teunissen, Sander Kooper, Ahmed Lak, Angelo Siep
 
Opstelling Quick '20: Felix van Berkel, Sebastiaan Bökkerink, Taner Sen, Tim Zwienenberg, Luc Stolker, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Saliba Somi, Alessio Pinna, Jeroen Visscher, Rens van Benthem
Wissels Quick '20: Lars Iepma, Jelle Leenders, Thom Strijland, Danny Oude Lashof
 
Scheidsrechter: Mourabit N.
Toeschouwers: 250
RKHVV Minuut Quick '20
37   Saliba Somi
Wessel van der Horst 40  
Ahmed Lak Wessel van der Horst 54  
66   Danny Oude Lashof Alessio Pinna
66   Thom Strijland Luc Stolker
Omar Nejjari 66  
73   Ryan Snelders
79   Thom Strijland
Sander Kooper Willem Jan Bootsma 80  
83   Rens van Benthem
Nick Stienstra 84  
Angelo Siep Keverley Albertus 87  
Ahmed Lak 89  
Jordy Geilen 89  
Jelmer Goedhart 89  
Jelmer Goedhart 89  
90   Ryan Snelders (Gemiste penalty)

Onherkenbaar Quick’20 verliest dikverdiend met 2-1 bij RKHVV en lijdt 1e nederlaag

De 200 toeschouwers in Huissen gingen er echt voor zitten. Vandaag tegen de koploper waarover ze alleen maar lovende verhalen hoorden. Dat geluid werd gaande de wedstrijd minder, want RKHVV nam vanaf de 5e minuut het initiatief en domineerde bijna de hele wedstrijd.

De laatste 15 minuten liet Quick iets van haar bekende spel zien en als de penalty in de 90e minuut was benut door Ryan Snelders dan was er een gestolen punt meegenomen.

Er wordt wel eens gezegd: “het zit tussen de oren”. Nou daar leek het op 6 december, Quick speelde voor Sinterklaas en gaf de punten weg. Wie beide laatste wedstrijden heeft gezien gelooft zijn ogen niet. De ene week een geweldige partij, die je niet elke week kunt spelen, de week erna een slechte pot voetbal, die eigenlijk niet minder kan, wat weer vertrouwen geeft voor de toekomst.

Vanaf het beginsignaal speelde RKHVV veel energieker en met een gezonde portie fysieke kracht werd Quick afgebluft. Het lukte Quick niet de bal meer dan 3x in de ploeg te houden, ballen werden slecht aangenomen en elke 2e bal was voor de thuisploeg. Geen onwil, maar iets wat wel een keer werd verwacht, alleen niet op die manier. De wil om te winnen ontbrak en dat mag ook deze jonge ploeg niet overkomen. Met de rust had RKHVV met gemak met 3-0 voor kunnen staan. Onze keeper, Felix van Berkel, haalde gelukkig wel zijn normale niveau en ook de verdedigers Sebastiaan Bökkerink en Taner Sen haalden een ruime voldoende.

Na 39 minuten de onvermijdbare 1-0 en wie na rust een ander Quick verwachtte kwam bedrogen uit. RKHVV bleef het spel bepalen en in de 66e minuut werd het 2-0. De spelers waren nog steeds zoekende, invaller Tom Strijland viel goed in, alleen die ene kans in de 70e minuut ????

RKHVV miste nog wat kansen in de 2e helft en Quick groeide iets in de wedstrijd, met in de 83e minuut de 2-1 door Rens van Benthem. In de 90e minuut sloeg de vlam in de pan toen Ryan Snelders in doelpuntrijke positie onderuit werd gehaald. Direct rood voor de overtreder en in het tumult wat volgde werd nog een speler uit het veld gezonden van RKHVV met 2x geel. De strafschop leek een buitenkans op de gelijkmaker. Ryan had moeite de bal goed neer te leggen en de tegenstander deed er alles aan hem in de war te brengen. Hij legde aan, aarzelde met als gevolg dat het schot net aan de verkeerde paal van de paal belandde. Daarna had Quick nog een mooie kopkans, maar de thuisploeg heeft een uitstekende doelverdediger.

Deze jonge ploeg leert elke week, de les van deze wedstrijd is: niet te vroeg juichen na een goede serie.
Aanstaande zondag speelt Quick tegen Alcides en dan is er een prachtige gelegenheid voor revanche en Taner Sen een passend verjaardagscadeau te schenken.

website Quick '20

Rohda Raalte - Hollandia 0-3 (0-2)

zondag 6 december 2015 om 14:00
 
Opstelling Rohda Raalte: Jens Veldwachter, Fabian Put, Jeroen Jansen, Lars Kamperman Leferink, Lennart Krijger, Aron Wierenga, Dirk Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Jeffrey de Visscher, Jolf Stel, Saba Gwedelidze
Wissels Rohda Raalte: Ruben Tepperik, Coen van Heun, Don van Rossum, Jurrian Keilholtz
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Spil, Nick de Wit, Niek Reus, Thomas de Jong, Ferdy Kaleveld, Lars Weistra, Milco Leijen, Robin Muller van Moppes, Luuk Purvis, Stefan Dol
Wissels Hollandia: Lars Reus, Bart Groot, Bilal el Abdouni, Jelle Huitema
 
Scheidsrechter: Veekamp S.
Rohda Raalte Minuut Hollandia
11   Milco Leijen
31   Stefan Dol
Lennart Krijger 41  
Fabian Put 51  
55   Thomas de Jong
Coen van Heun Jeroen Jansen 60  
67   Jelle Huitema Robin Muller van Moppes
Jurrian Keilholtz Saba Gwedelidze 75  
75   Bilal el Abdouni Luuk Purvis

Vandaag moest er een uitwedstrijd in Raalte gespeeld worden met in de basis Nick van Santen, Bart Spil, Nick de Wit, Thomas de Jong, Niek Reus, Ferdy Kaleveld, Robin Muller van Moppes, Luuk Purvis, Stefan Dol, Lars Weistra en Milco Leijen. Wisselspelers: Bart Groot, Lars Reus, Jelle Huitema en Bilal el Abdouni.
Er werd goed gevoetbald en al in de 10e minuut wist Milco Leijen uit een voorzet van Stefan Dol het eerste doelpunt te maken. Uit een snelle aanval in de 32e minuut kon Stefan Dol dit keer zelf scoren. Rust.
Na de rust ging Hollandia door met hun goede spel en al na 6 minuten kon uit een vrije trap van Lars, nadat er veel mensen de bal niet goed raakten of gewoon misten, door Thomas de Jong koel de 0-3 binnen geschoten worden.

Dini Spil (Hollandia)

Rigtersbleek - de Bataven 2-2 (1-1)

zondag 6 december 2015 om 14:00
 
Opstelling Rigtersbleek: Leroy Kroezen, Roberto Stopel, Frank Valley, Samir van Pieterson, Tim Bongers, Tom Slotman, Waldo Rhebergen, Jurrie Stevens, Lieuwe Geesing, Milan Verschoor, Mitchel Zephat
Wissels Rigtersbleek: Ruud Hesselink, Mike Trap, Dario Dore, Lucas Aydin
 
Opstelling de Bataven: Jeroen Wels, Bas Blom, Jermo Wilsterman, Rob Delleman, Stef Beijer, Daan Basten, Evert Palm, Martijn Fransen, Thomas Demont, Evert Römer, Gertie Rikken
Wissels de Bataven: Brian Wouterse, Remco van Deelen, Renzo van Duren, Nick Buyl, Serge de Vries, Tim Vonk
 
Scheidsrechter: Midden A.J.F.
Rigtersbleek Minuut de Bataven
2   Gertie Rikken
Jurrie Stevens 25  
Dario Dore Jurrie Stevens 29  
Frank Valley 33  
49   Evert Palm
Waldo Rhebergen 55  
59   Nick Buyl Evert Römer
Mike Trap Samir van Pieterson 61  
Dario Dore 65  
70   Serge de Vries Daan Basten
Tom Slotman 72  
Lieuwe Geesing Dylan Drosten 81  
83   Tim Vonk Gertie Rikken
Mitchel Zephat 89  
Mike Trap 90  
90   Evert Palm

De Bleek pakt punt tegen De Bataven

Het team van John Gielink heeft zondag 6 december een punt gepakt tegen De Bataven. Op Sportpark Rigtersbleek gaf De Bleek een overwinning in de laatste minuut uit handen.

De club uit Wijchen scoorde al vroeg in de wedstrijd. In de tweede minuut kwam was het Rikken die De Bataven op voorsprong zette, maar nog voor rust werd de gelijkmaker gemaakt. Jurrie Stevens (foto) wist in de 25ste minuut het net te vinden. In de tweede helft kwam Dario Dore in het veld en hij zette Rigtersbleek op een 2-1 voorsprong in de 65ste minuut. Een overwinning was binnen handbereik, maar in blessuretijd ging het alsnog mis. Palm scoorde, waardoor de punten gedeeld werden.

website Rigtersbleek

Juliana '31 - Alcides 4-1 (3-0)

zondag 6 december 2015 om 14:00
 
Opstelling Juliana '31: Mitchell de Kluis, Maarten Bosch, Aleksandar Lejic, Jeff van Veen , Jeroen Meijers, Jordie van der Laan, Vincent van Beek , Wouter op den Camp, Daley Hoogakker, Max Beissel, Sam Niland
Wissels Juliana '31: Kevin de Bruijn, Rick van Beijnen , Tomas Hendriks, Menno Scholten, Michel van Veen
 
Opstelling Alcides: Bas van Wegen, Bart Takens, Kevin de Vries, Winfried Tromop, Jeffrey Bosch, Kadir Usta, Martijn Bosman, Sander Boekholt, Mike Doldersum, Roy Visscher, Yannick Kaluzi
Wissels Alcides: Renee Agterhuis, Harm-Jan Stuiver, Jari Mooij, Kevin Schmidt, Rik Jan de Groot
 
Scheidsrechter: Werff R.C.P. van der
Juliana '31 Minuut Alcides
Sam Niland 4  
Wouter op den Camp 12  
Jordie van der Laan 19  
Jordie van der Laan 37  
46   Harm-Jan Stuiver Bart Takens
46   Jari Mooij Roy Visscher
Jeff van Veen 60  
69   Jari Mooij
Michel van Veen Sam Niland 70  
75   Kevin Schmidt Yannick Kaluzi
Menno Scholten Daley Hoogakker 80  
83   Kadir Usta
85   Bas van Wegen
Wouter op den Camp 90  

Juliana'31 herpakt zich en wint van Alcides

Juliana'31 heeft zich knap herpakt na het debacel in Oldenzaal. In een goede eerste helft was Juliana'31 nog te lief voor Alcides, het stond toen slechts 3-0. De tweede helft maakte Juliana'31 het zichzelf erg lastig door de lijn van de eerste helft niet door te trekken. De ploeg van Brehler incasseerde nog een tegentreffer maar kwam ook nog tot scoren.
De rood-gele begonnen met zes spelers uit de eigen jeugd aan de wedstrijd. Bij vlagen was de eerste helft zeer goed. Eerste kans was voor Niland maar oog om oog met doelman Van Wegen faalde de buitenspeler. Kort daarna was het toch raak, Op den Camp controleerde een afgeslagen bal en schoot knap raak. Kort daarna was het weer raak, Meijers onderschepte de bal en speelde Niland de diepte in. Niland liet zijn tegenstander de hakken zien en gaf de bal voor op Van der Laan die de 2-0 binnen schoot. Voor rust scoorde Van der Laan ook de 3-0.
De tweede helft was beduidend minder van de Maldense kant. Alcides probeerde het wel maar was niet bij machten echt gevaarlijk te worden. Toch scoorde Alcides nog, door een fout in de defensie bij Juliana'31 kon Kadir Usta vrij intikken. Wouter op den Camp wist in de 90ste minuut toch nog te de vierde van de middag er in te schieten.
Al met al een knappe overwinning van Juliana'31, dat door de nederlaag van Quick'20 weer alleen aan kop staat. De Oldenzalers hebben nog wel een wedstrijd in te halen. Volgende week speelt Juliana'31 haar laatste wedstrijd van 2015, het gaat dan op bezoek bij Hollandia in Hoorn.

website Juliana '31

Silvolde - Alverna 0-0 (0-0)

zondag 6 december 2015 om 14:00
 
Opstelling Silvolde: Marco Olthuis, Mike van Aken, Nick Huitink, Wesley Althoff, Bertroy Navis, Brian Hogeweide, Mattheys Kuypers, Roy Bouwman, Bram van Dooren, Dion Teloh, Giel Driever
Wissels Silvolde: Melvin Kersten, Frank van Kouwen, Alexander Tempels, Donnes Starink
 
Opstelling Alverna: Bart van de Beek, Bas Disveld, Johnny Dobson, Mels Lantang, Rick van Ginkel, Theo Dams, Björn Arts, Martijn de Groot, Roy van Ottele, Glenn Muller, Sven van Gelder
Wissels Alverna: Niek van Ginkel, Gaetan Klaassen, Hamdi Tasci, Alec Nagel, Jihad Ouchene, Karim Dairaa
 
Scheidsrechter: Laan J.W.M. van der
Silvolde Minuut Alverna
26   Bas Disveld
Wesley Althoff 52  
66   Martijn de Groot
Alexander Tempels Roy Bouwman 74  
Frank van Kouwen Giel Driever 78  
81   Jihad Ouchene Glenn Muller
Donnes Starink Dion Teloh 86  

Silvolde niet verder dan remise tegen Alverna
Geschreven door Henny Tönis

Na twee nederlagen op rij was het vandaag voor Silvolde cruciaal dat er punten zouden worden gepakt. Dat dit geen gemakkelijke opgave zou worden vandaag tegen Alverna was ook bekend. Tegen deze ploeg is gebleken uit voorgaande duels dat zij zeker niet de mindere zijn van de zwart-witten die het vandaag moeten stellen zonder aanvoerder Jaël Krosse (geblesseerd) en Pim Olthuis (schorsing). Voor de technische staf in ieder geval weer een mooie puzzel om een sterke opstelling uit de hoge hoed te toveren.Brian Hogeweide startte vandaag vlak voor de verdediging en deze positie was in de tweede minuut al meteen verrassend voor de defensie van Alverna want na een goede steekbal van Roy Bouwman verscheen Hogeweide alleen voor doelman Bart van de Beek. Jammer voor Silvolde wist Hogeweide de actie niet tot een doelpunt om te zetten want hij mikte de bal recht op de doelman van Alverna. De opening was dus veelbelovend voor Silvolde. In die beginfase was het Alverna dat meteen onder druk werd gezet en in de 14e minuut was het Giel Driever die een goede actie op de rechter flank besloot met een goede voorzet op Bram van Dooren, maar zijn vizier stond niet scherp en zag de bal over het doel verdwijnen.

Langzamerhand wist Alverna zich steeds meer in het duel te vechten en kreeg in de 21ste minuut ook een hele mooie kans. Glenn Muller kon namelijk net niet bij een voorzet vanaf rechts zodat de 0-0 stand gehandhaafd bleef. Er werd van beide kanten wel strijd geleverd maar dit leidde niet tot echte doelrijpe acties voor beide doelen. Vlak voor rust kreeg Roy van Ottele nog een goede mogelijkheid voor Alverna maar ook hij zocht het doel te hoog waardoor de bal geen gevaar opleverde voor doelman Marco Olthuis. Kort daarna floot de arbiter voor het rustsignaal zodat beide teams met 0-0 de kleedkamer opzochten.

De tweede helft begon met ongewijzigde teams en het was Alverna dat het eerst van zich deed spreken. In de 47ste minuut had Roy van Ottele een goede actie in huis en bereikte Sven van Gelder die gelukkig voor Silvolde de bal over schoot. Silvolde moest steeds verder terug en in de 51ste minuut was het opnieuw Alverna dat een goede kans kreeg. De defensie kreeg de bal niet goed weg en de bal belandde voor de voeten van Glenn Muller die met een schuiver Marco Olthuis testte, maar de keeper van Silvolde stond zijn mannetje en maakte het schot onschadelijk. In de 73ste minuut leek het eerste doelpunt te vallen toen Alverna via Sven van Gelder de bal inspeelde op Johnny Dobson die een geweldige kans kreeg. Zijn harde schot vloog echter voorlangs en daarmee was er opnieuw een mooie gelegenheid om zeep geholpen.

In het laatste kwartier probeerden beide trainers met vers bloed het duel te laten kantelen. Bij Silvolde kwamen Alex Tempels voor Roy Bouwman, Frank van Kouwen voor Giel Driever en Donnes Starink voor Dion Teloh. Aan de kant van Alverna kwam Jihad Ouchene voor Glenn Muller. Veel veranderen deed er echter niet in het veld. Het werd steeds rommeliger en geen van beide teams zorgde nog voor gevaarlijke momenten in de strafschopgebieden. Het was dan ook niet verbazingwekkend dat de wedstrijd zou eindigen zoals die begon namelijk in 0-0.

Het betekende eindelijk weer een punt maar ook de derde wedstrijd op rij dat het net van de tegenstander niet werd gevonden. Dinsdag aanstaande kan – als de weergoden meewerken – het duel in de Achterhoekcup tegen GSV’38 worden afgewikkeld. Het duel begint dan op sportpak de Munsterman om 20.00 uur. De competitie gaat zaterdag al verder met de uitwedstrijd tegen Achilles 1894 uit Assen. Dit duel begint om 18.00 uur.

Foto: website Silvolde

MSC - Achilles 1894 3-1 (0-0)

zondag 6 december 2015 om 14:00
 
Opstelling MSC: Christian Weijs, Alex Zomer, Stephan Besuijen, Vincent Oosterkamp, Joel Huiskes, Kaj van Duuren, Robert Schonewille, Björn Bakker, Camiel Fidom, Carlos Lopes Macedo, Jos Fidom
Wissels MSC: Mike de Leeuw, Rob Colenbrander, Willem Jan Talsma, Ruben Elling
 
Opstelling Achilles 1894: Diederik Bangma, Rick Mast, Stef Beute, Chris van Houten, Remy Klaassens, Sander Dzemidzic, Wouter van der Molen, Henry Mansaray, Rémon Schutte, Thomas Careman , Youri Ploeger
Wissels Achilles 1894: Yannick van Oostrum, Amine Ajouaou, Ids Hannema, Roderik Timmer
 
Scheidsrechter: Ris V.S.
MSC Minuut Achilles 1894
Camiel Fidom 56  
Joel Huiskes 59  
Mike de Leeuw Carlos Lopes Macedo 59  
64   Amine Ajouaou Chris van Houten
74   Ids Hannema Rémon Schutte
80   Youri Ploeger
82   Stef Beute
Willem Jan Talsma Kaj van Duuren 83  
Jos Fidom 87  

Be Quick 1887 - Dieze West 3-0 (0-0)

zondag 6 december 2015 om 14:30
 
Opstelling Be Quick 1887: Bart Woering, Björn Adams, Chris Tiesinga, Jelte van den Berg, Robert Talens, Aron Strengholt, Fabian Stevens, Jorin Keekstra, Ahmed Abdallah al Mahdi, Daan Driever, Romano Djababoe
Wissels Be Quick 1887: Willem Bouwkamp, Kees Noordmans, Leyi Hu, Thomas Mak, Gino Fokkens
 
Opstelling Dieze West: Danny van der Vegt, Björn Rellum, Ricardo van der Reek, Tom IJzerman, Danni Lohman, Nejim el Atiaoui, Caleb Rahajaan, Hafid Lahzal, Mehran Ali Pour Asli, Nima Shimeri, Wahid Shimeri
Wissels Dieze West: Ralf Westenberg, Jeffrey Groeneveld, Naggai Letwory, Pim Hermans, Sinan Can Cumert, Jaouad Akloud
 
Scheidsrechter: Alberts N.
Be Quick 1887 Minuut Dieze West
Aron Strengholt 20  
42   Nima Shimeri
Daan Driever 49  
50   Björn Rellum
50   Tom IJzerman
Romano Djababoe 52  
60   Jaouad Akloud Hafid Lahzal
69   Pim Hermans Ricardo van der Reek
69   Danny van der Vegt
Leyi Hu Ahmed Abdallah al Mahdi 70  
Gino Fokkens Daan Driever 76  
Kees Noordmans Jorin Keekstra 82  
82   Naggai Letwory Wahid Shimeri
Romano Djababoe 90 + 1

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!