Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 5 maart 2016
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

 

 

 

Juliana '31 wint topper van rood aanlopend Be Quick 1887.

Quick '20 - Alverna 3-0 (2-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Quick '20: Felix van Berkel, Taner Sen, Tim Zwienenberg, Jelle Leenders, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Saliba Somi, Thom Strijland, Dani Korkis, Jeroen Visscher, Rens van Benthem
Wissels Quick '20: Gijs Krukkert, Robin Hoogma, Jan Willem Kamp, Rens Oude Veldhuis, Bart Iepma
 
Opstelling Alverna: Niek van Ginkel, Bas Disveld, Gaetan Klaassen, Mels Lantang, Rick van Ginkel, Björn Arts, Hamdi Tasci, Jorn de Reus, Roy van Ottele, Danny Meijer, Karim Dairaa
Wissels Alverna: Bart van de Beek, Johnny Dobson, Martijn de Groot, Glenn Muller, Jihad Ouchene, Sven van Gelder
 
Scheidsrechter: Broekman R.
Toeschouwers: 175
Quick '20 Minuut Alverna
Bart Iepma Dani Korkis 0  
Jelle Leenders 35  
Ryan Snelders (Penalty) 45  
45   Karim Dairaa
60   Jihad Ouchene Danny Meijer
72   Sven van Gelder Mels Lantang
Jan Willem Kamp Thom Strijland 73  
75   Johnny Dobson Karim Dairaa
Rens van Benthem 85  
Rens Oude Veldhuis Jeroen Visscher 89  

Quick’20 rust met 2-0 voorsprong en is in de 2e helft heer en meester

De slechte weersvoorspellingen kwamen in het oosten niet uit en zo konden we zonder noemenswaardige neerslag op het hoofdveld voor 281 toeschouwers genieten van een redelijk, maar slordig, spelend Quick.

Zowel de thuis-als uitploeg kregen in achtereenvolgens de 2e en 5e minuut een niet te missen kans. In de beginfase golfde het spel nog op en neer over beide speelhelften, vanaf de 20e minuut was Quick de spelbepalende ploeg en in de 2e helft was Quick’20 dominant.

In de 18e minuut kopte de verdienstelijk spelende Jelle Leenders de bal over het doel terwijl hier eigenlijk had moet worden gescoord. Alverna kwam in de 20e minuut nog vrij voor keeper Felix van Berkel maar faalde hopeloos.

In de 35e minuut was het raak voor de thuisploeg nadat Dani Korkis fraai een corner forceerde. Jelle Leenders kopte uit de voorzet tegen de onderkant van de lat, waarna de bal via een speler van Alverna achter de doellijn belandde, 1-0. Het doelpunt komt direct op naam van Jelle, omdat de assistent scheidsrechter aangaf dat de bal de doellijn al had gepasseerd voordat die de speler van Alverna raakte.

Quick ging op zoek naar een tweede treffer en die kwam er in de 45e minuut. Ryan Snelders had voor de 3e keer dit seizoen moeite om ineens uit een toegekende strafschop te scoren. De uitstekende keeper van Alverna redde in eerste instantie, maar Ryan scoorde zeer mooi in de rebound, 2-0. Voor het zelfvertrouwen van onze aanvoerder zou het mooi zijn als hij de strafschop direct benut, nou in 2x ook prima als het een doelpunt oplevert, alleen erg spannend voor de trouwe toeschouwers.

In de tweede helft was het een al Quick wat de klok sloeg. Quick was dominant en het was jammer dat de 3-0 pas in de 85e minuut op het scorebord verscheen.

Er werden veel kansen uitgespeeld zonder dat er werd gescoord. Tim in de 54e, Dani in de 56e en Reuven in de 70e minuut misten zeer goede doelmogelijkheden, waarbij de keeper van Alverna goed op zijn hoede was en met formidabele reddingen voorkwam dat zijn ploeg een nederlaag met dubbele cijfers leed.

In de 85e minuut bepaalde spits Rens van Benthem de eindstand op 3-0 nadat Taner Sen de bal fraai meenam tot aan de achterlijn en Rens met een scherpe voorzet in stelling bracht. In de voorlaatste minuut miste de ingevallen Rens Oude Veldhuis nog een goede kans.

Met deze zege staat Quick’20 voor de 2e keer dit seizoen op de eerste plaats van de ranglijst in de Hoofdklasse C, met 2 punten voorsprong op Juliana’31 en Be Quick 1887. Juliana moet nog 2 wedstrijden inhalen in het Paasweekend, waarin Quick’20 vrij is.

Quick speelt a.s. zondag uit bij Silvolde, waartegen thuis gelijk werd gespeeld en op zondag 20 maart volgt de topper op sportpark Vondersweijde tegen Be Quick 1887, waartegen uit werd gewonnen.

website Quick '20

Foto: Robert Molnar

Rohda Raalte - Silvolde 1-2 (0-2)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Rohda Raalte: Ruben Tepperik, Coen van Heun, Fabian Put, Lars Kamperman Leferink, Lennart Krijger, Björn Zwikker, Dirk Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens, Lars van Schooten, Jeffrey de Visscher, Saba Gwedelidze
Wissels Rohda Raalte: Cas Hulsebos, Jeroen Jansen, Aron Wierenga, Jolf Stel, Orveo Ubbergen
 
Opstelling Silvolde: Marco Olthuis, Mike van Aken, Nick Huitink, Pim Olthuis, Wesley Althoff, Alexander Tempels, Bertroy Navis, Mattheys Kuypers, Roy Bouwman, Giel Driever, Jaël Krosse
Wissels Silvolde: Melvin Kersten, Brian Hogeweide, Bram van Dooren, Dion Teloh, Donnes Starink, Stefan Floor
 
Scheidsrechter: Vries D.H. de
Rohda Raalte Minuut Silvolde
12   Giel Driever
16   Bertroy Navis
Jeroen Jansen Coen van Heun 32  
Jeffrey de Visscher 34  
Jeffrey de Visscher 46  
65   Brian Hogeweide Alexander Tempels
Lars van Schooten 70  
Jolf Stel Björn Zwikker 76  
80   Donnes Starink Roy Bouwman
Aron Wierenga Lennart Krijger 81  
81   Mattheys Kuypers
86   Bram van Dooren Brian Hogeweide

Geen punten tegen Silvolde

Rohda Raalte maakt het zichzelf moeilijk, dat horen we de laatste tijd vaker. Ook deze zondagmiddag verloren de Raaltenaren op eigen veld. Sportclub Silvolde won met 1-2, daar waar het ook eigenlijk in een gelijk spel diende te eindigen gezien de gehele wedstrijd.

Rohda Raalte begon goed. In de tweede minuut werd Saba Gwedelidze alleen op de doelman van Silvolde afgestuurd. Helaas miste Saba deze grote kans. Daarna was het Silvolde wat de klok sloeg. Rohda Raalte stond niet goed en kwam te vaak onnodig in moeilijkheden. Dat resulteerde dan ook al in de 12e minuut in de 0-1, toen Silvolde vanuit een ingooi zomaar de bal voor mocht spelen en waar bij de tweede paal Giel Driever helemaal vrijstaand binnen mocht schieten.

Een paar minuten later was het al 0-2 via Betroy Navis die ook geheel vrij binnen mocht tikken. Daarna creëerde Silvolde nog enkele mogelijkheden op de 0-3. Gelukkig gingen die er niet in. Langzaam kwam ook Rohda Raalte wat beter in het spel. Direct na rust was het Jeffrey de Visscher die een prima voorzet van Saba Gwedelidze binnen schoot en daarmee de aansluiting produceerde.

Daarna was het vooral Rohda Raalte wat de klok sloeg en op jacht ging naar de gelijkmaker. De Raaltenaren creëerden vele kansen op de gelijkmaker, maar het leek wel of deze er niet in mochten. Silvolde kon in die tweede helft alleen maar een enkele keer via een counter eruit komen, maar slaagde er ook niet meer in om te scoren.

Door dit verlies en door de winst van Dieze West is het gat naar de nummer 10 op de ranglijst weer gestegen. Het is nu zaak om snel punten te halen, om dit gat niet groter te laten worden en dus snel te verkleinen. Volgende week zondag is daarvoor weer een nieuwe kans. RKHVV uit het Gelderse Huissen komt dan op bezoek op Sportpark Tijenraan.

website ROHDA Raalte

Silvolde boekt zwaarbevochten zege in Raalte
Geschreven door Henny Tönis

Na het verdienstelijke gelijke spel vorige week thuis tegen koploper Be Quick 1887 stond vandaag de uitwedstrijd in Raalte op het programma tegen de plaatselijke RHODA. Silvolde wachtte nog op de eerste competitiezege in dit kalenderjaar dus alles moest goed geprepareerd aan de start van dit duel verschijnen. Gelukkig kwam deze week het bericht dat Ischa Krosse voorzichtig de training weer heeft hervat zodat we mogelijk dit seizoen weer kunnen gaan genieten van het spel van de motor op het middenveld.

De wedstrijd was nauwelijks begonnen of RHODA kreeg een enorme kans. De verdediging stond niet goed en spits Saba Gwedelidze kreeg vrije doortocht naar het doel van Marco Olthuis. Gelukkig voor Silvolde was de doelman wel bij de les en maakte de kans voor RHODA onschadelijk. Silvolde was gewaarschuwd dat deze tegenstander niet onderschat moest worden. Het pakte de draad meteen goed op en na 10 minuten kwam Silvolde aan de leiding. Mike van Aken stond met een verre ingooi aan de basis en uiteindelijk belandde de bal voor de voeten van Giel Driever die geen moeite had de bal hard in de touwen te knallen 0-1. RHODA was even de kluts kwijt en opnieuw Mike van Aken die in de dertiende minuut goed aan de zijlijn opkwam en een uitstekende voorzet gaf op Bertroy Navis. Hij nam de bal in een keer maar zag het leder net naast het doel verdwijnen. Het zou uitstel van executie betekenen want twee minuten later stond het toch 0-2. Mike van Aken stuurde de bal het strafschopgebied in waar Jaël Krosse de bal perfect breed legde op Bertroy Navis die keeper Ruben Tepperik geen kans gaf.

De wedstrijd leek daarmee al snel beslist en toen in de 21ste minuut Giel Driever de diepte in werd gestuurd en vervolgens een prima pass afleverde op Bertroy Navis en Jaël Krosse voor de 0-3 zou dat de genadeslag hebben betekend. Helaas waren beide spelers niet alert genoeg om deze kans te verzilveren zodat de stand onveranderd bleef. RHODA kwam maar zelden in de buurt van het doel van Olthuis en in de 31ste minuut kreeg Gwedelidze een mooie gelegenheid maar hij mikte de bal ver naast het doel. In het laatste kwartier van de eerste helft kreeg RHODA steeds meer grip op het spel van Silvolde. De wedstrijd leek te kantelen en in de 39ste minuut mocht Jeffrey de Visscher aanleggen maar doelman Olthuis wist met de voet redding te brengen. In het restant veranderde er niet veel meer zodat de ruststand van 0-2 ongewijzigd bleef.

De tweede helft zou een heel ander schouwspel opleveren. In de 46ste minuut leek de verdediging van Silvolde nog niet wakker en mocht Jeffrey de Visscher geheel vrijstaand profiteren van deze onoplettendheid en de aansluitingstreffer binnen schieten 1-2. Silvolde herstelde zich snel van deze snelle tegentreffer maar had steeds meer moeite om de tegenstander op afstand te houden. In de 52ste minuut kreeg Bertroy Navis nog een grote kans maar hij mikte naast. Trainer Calderwood besloot kort daarna de eerste wissel toe te passen. Brian Hogeweide kwam in het veld voor Alex Tempels. Door de felheid van RHODA ontstonden er af en toe enkele kleine pittige duels. Bij een van die duels ging Mattheys Kuypers in de ogen van de tegenstander te fel door. De scheidsrechter zag er niets in en liet doorspelen. Meteen daarna werd diezelfde Kuypers slachtoffer van een duidelijke elleboog maar opnieuw zag de leidsman dit niet.

De volgende wissel werd Donnes Starink voor Roy Bouwman. RHODA bleef aandringen op de gelijkmaker en in de 82ste minuut leek die te vallen maar Lars Kamperman Leferink die prima aangespeeld werd door De Visscher miste eigenlijk totaal. Twee minuten later was het invaller Jolf Stel die uit een corner van Lars van Schooten een goede kopkans kreeg maar de bal was te zacht om het Marco Olthuis moeilijk te maken. In de slotfase kwam Bram van Dooren de plaats innemen van Brian Hogeweide maar aan de stand werd niets meer gewijzigd. Uiteindelijk gingen de zwart-witten met drie punten op zak terug naar de Achterhoek hoewel het op basis van de tweede helft ook wel heel anders had kunnen aflopen en de tegenstander – op basis van de tweede helft - misschien wel recht had op een gelijkspel.

Door dit resultaat klimt Silvolde weer naar de vierde plek en staat volgende week opnieuw een topper op het programma. Dan wordt om 14.00 uur koploper Quick’20 uit Oldenzaal ontvangen. Het eerste duel in Oldezaal leverde een 2-2 gelijkspel op in de slotfase. Dus ook nu weer lijkt het een mooie wedstrijd te worden waarin Quick de toppositie wil verdedigen en Silvolde graag de aansluiting wil behouden. Allemaal ingrediënten om een kijkje te nemen op De Munsterman.

Foto: Marco Kraan

Achilles 1894 - Dieze West 1-3 (0-2)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Achilles 1894: Renzo Hemmes, Rachid Traoré, Stef Beute, Chris van Houten, Remy Klaassens, Wouter van der Molen, Ids Hannema, Rémon Schutte, Stan Haanstra, Taoufik Faraouni, Thomas Careman
Wissels Achilles 1894: Rick Mast, Sander Dzemidzic, Emad Sanafikhah, Henry Mansaray, Roderik Timmer
 
Opstelling Dieze West: Danny van der Vegt, Björn Rellum, Ginaro van Deventer, Tom IJzerman, Danni Lohman, Jesper Beunk, Nejim el Atiaoui, Caleb Rahajaan, Jeffrey de Nooijer, Mehran Ali Pour Asli, Nima Shimeri
Wissels Dieze West: Ralf Westenberg, Naggai Letwory, Pim Hermans, Faisel el Atiaoui, Lodewijk de Vries
 
Scheidsrechter: Jong S. de
Achilles 1894 Minuut Dieze West
13   Nejim el Atiaoui
Taoufik Faraouni 30  
Rachid Traoré 31  
33   Nejim el Atiaoui
Thomas Careman (Gemiste penalty) 38  
Emad Sanafikhah Rémon Schutte 56  
Sander Dzemidzic Taoufik Faraouni 61  
66   Naggai Letwory Jeffrey de Nooijer
Thomas Careman 66  
67   Mehran Ali Pour Asli
Stef Beute 67  
Roderik Timmer Thomas Careman 68  
Roderik Timmer 71  
76   Pim Hermans Tom IJzerman
Emad Sanafikhah 79  
85   Lodewijk de Vries Nima Shimeri
90 + 1 Caleb Rahajaan

Foto: sportimages.nl

Hollandia - de Bataven 0-2 (0-1)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Bart Groot, Bart Spil, Piet Blokdijk, Thomas de Jong, Bilal el Abdouni, Ferdy Kaleveld, Lars Weistra, Luuk Purvis, Oussama Ahrouch, Stefan Dol
Wissels Hollandia: Alkis Kaklis, Mark Zwagerman, Milco Leijen, Mirko Boukens
 
Opstelling de Bataven: Jeroen Wels, Bas Blom, Jermo Wilsterman, Rob Delleman, Stef Beijer, Daan Basten, Evert Palm, Martijn Fransen, Evert Römer, Gertie Rikken, Serge de Vries
Wissels de Bataven: Renzo van Duren, Rob Aarntzen, Tim Vonk
 
Scheidsrechter: Leeuwen L. van
Hollandia Minuut de Bataven
20   Evert Römer
56   Evert Römer
60   Renzo van Duren Jermo Wilsterman
62   Rob Aarntzen Gertie Rikken
Piet Blokdijk 67  
Milco Leijen Piet Blokdijk 71  
84   Tim Vonk Evert Römer

de Bataven revancheert zich in het Julianapark tegen zwak Hollandia 0-2.

Hollandia speelde vandaag tegen de Bataven dat eerder in de competitie met 1-5 werd verslagen. Hollandia begon de wedstrijd hoopvol maar zakte na het eerste doelpunt van de Bataven spits Evert Römer in de 20e minuut naar een bedenkelijk niveau. Het team van Hollandia speelde zonder spirit en bijzonder slordig. Beide ploegen wisten nog wel te scoren maar deze werden door scheidsrechter van Leeuwen terecht voor buitenspel afgefloten, met deze stand werd de rust bereikt.

De tweede helft een slimmer De Bataven en een machteloos Hollandia dat overigens vandaag zes basisspelers miste. In de 56e minuut was het weer spits Evert Römer die een fout van de Hollandia verdediging afstrafte en daarmee eigenlijk al de wedstrijd op slot gooide. De Bataven kreeg nog een kans op de 0-3 maar Hollandia doelman Nick van Santen voorkwam dit met een knappe redding.

Lars Weistra sleept er in de laatste fase van de wedstrijd nog een corner uit.
Dat Hollandia kan voetballen bleek in de laatste acht minuten, drie opgelegde kansen kwamen voorbij. Maar tussen goed voetballen en effectief kansen benutten zit een hemelsbreed verschil. Door deze pijnlijke nederlaag staat Hollandia nu vijfde en zag het Silvolde passeren op de ranglijst, de Gelderlanders staan nu met drie punten los op Hollandia vierde.
Hollandia speelt volgende week zijn 18e wedstrijd in deze competitie tegen MSC in Meppel.

website Hollandia door Peter van Lobberegt

Bilal el Abdouni ziet zijn schot over het doel van de Bataven gaan.

Foto: Peter van Lobberegt

RKHVV - MSC 3-2 (2-1)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling RKHVV: Jop Hemink, Bas Witjes, Jordy Geilen, Keverley Albertus, Jelmer Goedhart, Joey de Haan, Leon Pruis, Mark Schulte, Nick Stienstra, Omar Nejjari, Wessel van der Horst
Wissels RKHVV: Rafael Wessels, Lars Matse, Michael Teunissen, Maray Vahlkamp, Roy Janssen Bouwmeester, Ahmed Lak
 
Opstelling MSC: Marc Holterman, Alex Zomer, Maurice Kampman, Mike de Leeuw, Stephan Besuijen, Vincent Oosterkamp, Joel Huiskes, Björn Bakker, Camiel Fidom, Jos Fidom, Justin Benjamins
Wissels MSC: Christian Weijs, Lars Dunnik, Ahmed Hussein, Rob Colenbrander, Willem Jan Talsma, Ruben Elling
 
Scheidsrechter: Midden A.J.F.
RKHVV Minuut MSC
Mark Schulte 15  
Wessel van der Horst 26  
Wessel van der Horst 28  
Jordy Geilen 45  
45   Maurice Kampman
46   Lars Dunnik Joel Huiskes
52   Lars Dunnik
55   Alex Zomer
Maray Vahlkamp Mark Schulte 59  
Bas Witjes 64  
65   Willem Jan Talsma Alex Zomer
79   Mike de Leeuw
Wessel van der Horst (Penalty) 80  
Ahmed Lak Wessel van der Horst 83  
Leon Pruis 86  
87   Camiel Fidom

Alcides - Rigtersbleek 2-3 (2-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Alcides: Renee Agterhuis, Erwin Scholte ter Horst, Harm-Jan Stuiver, Jasper Bos, Kevin de Vries, Sven Buimer, Jeffrey Bosch, Kadir Usta, Kevin van Dijk, Rik Jan de Groot, Yannick Kaluzi
Wissels Alcides: Danny Bos, Jari Mooij, Mark Brinkman, Mike Doldersum, Roy Visscher
 
Opstelling Rigtersbleek: Roberto Stopel, Abdul Nury, Jasper Agelink, Samir van Pieterson, Jermain Sjauw-en-wa, Tom Slotman, Waldo Rhebergen, Bert Verschoor, Lucas Aydin, Milan Verschoor, Mitchel Zephat
Wissels Rigtersbleek: Dylan Drosten
 
Scheidsrechter: Boekholt M.
Alcides Minuut Rigtersbleek
0   Tom Slotman
Rik Jan de Groot 14  
Yannick Kaluzi 32  
46   Dario Dore Mitchel Zephat
52   Jasper Agelink
58   Bert Verschoor
79   Dylan Drosten Bert Verschoor
90   Jasper Agelink

Spakenburg doelman Barry Diteweg staat volgend seizoen bij Alcides onder de lat.

Foto: website Alcides

Juliana '31 - Be Quick 1887 2-1 (1-0)

zondag 6 maart 2016 om 14:00
 
Opstelling Juliana '31: Mitchell de Kluis, Davey Goudt, Maarten Bosch, Aleksandar Lejic, Jeff van Veen , Jeroen Meijers, Jordie van der Laan, Vincent van Beek , Wouter op den Camp, Daley Hoogakker, Sam Niland
Wissels Juliana '31: Kevin de Bruijn, Rick van Beijnen , Tomas Hendriks, Menno Scholten, Michel van Veen, Khalid el Haddouti, Max Beissel
 
Opstelling Be Quick 1887: Bart Woering, Björn Adams, Chris Tiesinga, Robert Talens, Fabian Stevens, Jorin Keekstra, Kees Noordmans, Rick Heim, Thomas van Marle, Ahmed Abdallah al Mahdi, Daan Driever
Wissels Be Quick 1887: Willem Bouwkamp, Jorrit Kunst, Tim Snijders, Gino Fokkens
 
Scheidsrechter: Teuben S.P.M.
Juliana '31 Minuut Be Quick 1887
9   Robert Talens
Vincent van Beek 11  
Jordie van der Laan 38  
46   Jorrit Kunst Chris Tiesinga
55   Rick Heim
Daley Hoogakker 58  
64   Tim Snijders Kees Noordmans
70   Gino Fokkens Thomas van Marle
Michel van Veen Daley Hoogakker 77  
Menno Scholten Wouter op den Camp 81  
82   Ahmed Abdallah al Mahdi
Mitchell de Kluis 83  
88   Robert Talens
90   Björn Adams

Hoogakker kopt de 2-0 binnen.

Foto: twitterpicture@JulianaMalden

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!