Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hoofdklasse C: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 7 mei 2016
Afbeelding Hoofdklasse C: de wedstrijden

 

 

 

 

Rigtersbleek gedegradeerd; Achilles 1894 nacompetitie.

Quick '20 - RKHVV 4-1 (2-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Opstelling Quick '20: Felix van Berkel, Sebastiaan Bökkerink, Jelle Leenders, Kevin Winkelhuis, Luc Stolker, Reuven Niemeijer, Ryan Snelders, Saliba Somi, Dani Korkis, Jeroen Visscher, Rens van Benthem
Wissels Quick '20: Gijs Krukkert, Taner Sen, Tim Damhuis, Jan Willem Kamp, Danny Oude Lashof
 
Opstelling RKHVV: Jop Hemink, Bas Witjes, Jordy Geilen, Keverley Albertus, Jelmer Goedhart, Joey de Haan, Kevin Katendi, Leon Pruis, Mark Schulte, Sander Kooper, Omar Nejjari
Wissels RKHVV: Michael Teunissen, Nick Stienstra, Omer Sari
 
Scheidsrechter: Horst Y.
Toeschouwers: 150
Quick '20 Minuut RKHVV
Rens van Benthem 28  
Jeroen Visscher 29  
Jelle Leenders 31  
Sebastiaan Bökkerink 38  
41   Jordy Geilen
43   Bas Witjes
Reuven Niemeijer 58  
Tim Damhuis Sebastiaan Bökkerink 64  
Rens van Benthem 67  
Danny Oude Lashof Dani Korkis 70  
70   Nick Stienstra Kevin Katendi
Rens van Benthem 74  
Jan Willem Kamp Rens van Benthem 75  
78   Omer Sari Mark Schulte
78   Michael Teunissen Joey de Haan
84   Michael Teunissen
90   Leon Pruis

Quick’20 speelt een puike pot voetbal en wint overtuigend met 4-1 van RKHVV

Een kleine 200 toeschouwers zien op deze zonnige Moederdag een leuke wedstrijd, hoewel er voor beide ploegen op zich niets meer op het spel staat. Beide teams willen het publiek nog iets van hun kwaliteiten laten zien en zeker Quick in de laatste thuiswedstrijd.

In de 3e minuut wordt een prachtig schot van Ryan Snelders prima door de goalie van RKHVV gestopt. De eerste 100% kans is in de 5e minuut voor RKHVV, die de linksbuiten alleen voor de keeper voorlangs schiet.

Achteraf hoor je van RKHVV dat de wedstrijd een heel ander verloop had gekregen als die kans was benut. Ja zo hebben we bij Quick regelmatig achteraf gedacht dit seizoen na weer een gemiste kans.

Quick maakte eigenlijk de hele wedstrijd het spel. In de 1e helft waren er wat schaarse uitvallen van de Huissenaren, vooral in de tweede helft werd er alleen op hun helft gevoetbald.

In de 29e minuut scoort Rens van Benthem de 1-0, nadat hij zich goed vrij speelde. Jeroen Visscher brengt Quick 2 minuten later al op 2-0. Reuven Niemeijer omspeelt bij de cornervlag met een hakbal van ongekende kwaliteit zijn tegenstander, zet laag voor en Jeroen weet wel raad met de voorzet.

In de 34e minuut bewijst de sluitpost van Quick zijn klasse door goed uit te komen en belet zo het scoren voor RKHVV.

Net voor de pauze krijgt Rens nog een 100% mogelijkheid tot scoren, de bal gaat net naast het doel.

Ook meteen na rust stormt Rens alleen op de doelman af die fraai stopt.

Quick heeft nu de ene mooie aanval na de andere en de 3-0 komt in de 57e minuut. Een prachtig opgezette aanval van achteruit via Saliba Somi, die Jeroen Visscher mooi in de diepte aanspeelt en zijn voorzet wordt keihard ingeschoten door de toegesnelde Reuven Niemeijer.

Het laatste en vierde doelpunt van Quick valt in de 73e minuut als Danny Oude Lashof zich op rechts vrij speelt en Rens in staat stelt om met een laag schot te scoren, 4-0.

Zo’n 10 minuten daarna wordt de doorgebroken Reuven onreglementair neergelegd, volgens velen een strafschop, volgens het arbitrale trio niet.

RKVV scoorde toch nog de verdiende tegentreffer 4-1 in de 86e minuut, via een mooie lob over onze keeper na een goede dieptepass.

Het arbitrale trio wiep helaas een smet op de sportieve wedstrijd. Zowel voor als na de rust had Quick een strafschop kunnen/moeten krijgen. De overtreding was binnen het strafschopgebied, de bal werd erbuiten gelegd voor een vrije trap. Ook kreeg Quick 3 gele kaarten, waarvan er 1 totaal onterecht, 1 zeer discutabel en 1 licht overdreven was. Quick had de scheidsrechter verder ook niet vaak mee bij zijn beslissingen. Iedereen mag een mindere dag hebben , maar het arbitrale trio haalde helaas een onvoldoende in een zeer sportieve wedstrijd.

Het lijkt er nu op dat de tegenstander van Quick in de nacompetitie EHC Heuts wordt uit het uiterste zuiden van Limburg. Over 2 wedstrijden wordt dan een winnaar bekend die promoveert naar de Derde Divisie (nu Topklasse). Waarschijnlijke data 22 mei Uit en 29 mei Thuis.

Quick’20 speelt de laatste reguliere wedstrijd van dit seizoen op 2e Pinksterdag uit bij kampioen Juliana’31, dat thuis nog geen enkel punt heeft verspeeld en zeker revanche wil nemen voor de enige nederlaag van 6-0 bij Quick’20.

Voor Quick is het dan vooral zaak heel te blijven en geen schorsingen/blessures op te lopen, die gevolgen hebben voor de nacompetitie.

Wat het ook waard is, het is heel verstandig als één van onze trainers de laatste wedstrijd van waarschijnlijke tegenstander in de nacompetitie EHC gaat bezoeken. Achteraf moet je jezelf niet willen verwijten dat er niet alles uit is gehaald om te promoveren.

Quick’20 haalde uit 13 thuiswedstrijden 29 punten. Winst 9x, gelijk 2 en verloren 2 met een doelsaldo van plus 22 met liefst 37 doelpunten voor en maar 15 tegen.

Het zou toch een ongekende en verrassende ontknoping zijn van dit seizoen als er wordt gepromoveerd naar de derde Divisie door Quick’20, dat nu zelfs is opgeklommen naar de 2e plaats in de Hoofdklasse C.

website Quick '20

Op veel velden vandaag een ingelaste drinkpauze. Ook in Oldenzaal.

Hollandia - Rohda Raalte 1-2 (1-2)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Opstelling Hollandia: Nick van Santen, Nick de Wit, Niek Reus, Thomas de Jong, Ferdy Kaleveld, Lars Weistra, Mark Zwagerman, Luuk Purvis, Oussama Ahrouch, Robin Schaaf, Stefan Dol
Wissels Hollandia: Alkis Kaklis, Bart Groot, Piet Blokdijk, Boyd Mak, Robin Muller van Moppes, Mirko Boukens
 
Opstelling Rohda Raalte: Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Lennart Krijger, Maurice Tepperik, Aron Wierenga, Jesper Harmens, Jordy Bloo, Lars van Schooten, Jeffrey de Visscher, Jolf Stel, Saba Gwedelidze
Wissels Rohda Raalte: Ruben Tepperik, Fabian Put, Jeroen Jansen, Jurrian Keilholtz, Björn Zwikker, Max Kiekebosch
 
Scheidsrechter: Erkens B.
Hollandia Minuut Rohda Raalte
10   Lars van Schooten
35   Saba Gwedelidze
44   Maurice Tepperik
Robin Schaaf (Penalty) 45  
46   Fabian Put Jordy Bloo
46   Max Kiekebosch Lars van Schooten
54   Lennart Krijger
Robin Schaaf 63  
Nick de Wit 67  
70   Aron Wierenga
Lars Weistra 72  
Boyd Mak Oussama Ahrouch 75  
81   Björn Zwikker Jeffrey de Visscher
Niek Reus 90  

Slimme vrije trap breekt Hollandia op tegen Rohda Raalte.

De wedstrijd waar veel op het spel stond voor beide ploegen stond bol van de spanning, Hollandia zou aan een gelijk spel voldoende hebben om het Hoofdklasserschap de continueren. Rohda Raalte vocht voor wat het waard was in het Julianapark en komt nu op een punt van Hollandia en bracht hiermee de spanning terug wie de nacompetitie in gaat.

De eerste helft waren er kansen voor beide ploegen waarbij Rohda Raalte effectiever mee om ging. In de 10e minuut was het Lars van Schooten die de bezoekers op 0-1 bracht nadat Maurice Tepperik voor een leeg Hollandia doel over schoot. 15 minuten later was het Saba Gwendelitze, die na een snel genomen vrije trap waarbij Hollandia nog in discussie was, de 0-2 op het scorebord bracht. Hollandia herpakte zich en bestookte het doel van Jens Veldwachter met schoten en kopballen, maar de Rohda Raalte doelman hield met knappe reddingen zijn doel schoon en had daar de paal nog als hulp. Vlak voor rust moest hij echter capituleren nadat Robin Schaaf onder de graszoden werd gewerkt door Maurice Tepperik. De toegekende strafschop werd onhoudbaar door Robin Schaaf genomen hoewel Jens Veldwachter en met zijn hand nog aan zat.

De tweede helft begon Hollandia waar het in de eerste helft mee gestopt was met kansen creëren, helaas werden deze geen van alle benut. Na een uur kwam Hollandia goed weg toen Lars Kamperman Leferink bijna voor de 1-3 kon zorgen. Ook een kopbal van Put ging er gelukkig voor de thuisploeg niet in. Achttien minuten voor tijd liet Luuk Purvis de kans op de gelijkmaker liggen, de aanvaller verscheen alleen voor de keeper, maar wist niet te scoren uit een moeilijke positie. Ook het schot van Stefan Dol even later na een lange solo ging er niet in. De laatste grote kans was voor Lars Weistra maar helaas werd zijn kopbal gestopt, Rohda Raalte mag zijn keeper dankbaar vanwege zijn knappe reddingen.

Volgende week maandag (2e pinksterdag) moet het dan gebeuren voor Hollandia einde van een raar seizoen bij een overwinning op RKHVV of in het ergste geval de nacompetitie in. Maandag 16 mei om 16:15 uur weten wij meer.

Peter van Lobberegt

Bart Spil verruilt volgend seizoen Hollandia voor zaterdag hoofdklasser Noordwijk.

Foto: Peter van Lobberegt.

de Bataven - Rigtersbleek 4-1 (0-1)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Opstelling de Bataven: Jeroen Wels, Remco van Deelen, Renzo van Duren, Rob Delleman, Stef Beijer, Daan Basten, Martijn Fransen, Thomas Demont, Gertie Rikken, Rob Aarntzen, Serge de Vries
Wissels de Bataven: Brian Wouterse, Bas Blom, Evert Römer, Tim Vonk
 
Opstelling Rigtersbleek: Ruud Hesselink, Abdul Nury, Frank Valley, Jasper Agelink, Samir van Pieterson, Tim Bongers, Tom Slotman, Bert Verschoor, Lucas Aydin, Milan Verschoor, Mitchel Zephat
Wissels Rigtersbleek: Jermain Sjauw-en-wa, Waldo Rhebergen, Dylan Drosten, Stijn de Vrijer
 
Scheidsrechter: Barrett V.L.
de Bataven Minuut Rigtersbleek
31   Tom Slotman
Rob Aarntzen 47  
Rob Aarntzen 76  
Tim Vonk Gertie Rikken 78  
Evert Römer Rob Aarntzen 82  
Daan Basten 84  
Serge de Vries 90  

Ruud Hesselink keepte een prima wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg Rigtersbleek degradeerde.

Foto: Christiaan van Dam

Alcides - Juliana '31 1-3 (0-2)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Opstelling Alcides: Bas van Wegen, Bart Takens, Harm-Jan Stuiver, Kevin de Vries, Eric-Jan Lijzen, Martijn Bosman, Sander Boekholt, Sohrab van Dijk, Herre Huberts, Mike Doldersum, Rik Jan de Groot
Wissels Alcides: Danny Bos, Erwin Scholte ter Horst, Jari Mooij, Jasper Bos, Ryan Luyckx
 
Opstelling Juliana '31: Kevin de Bruijn, Rick van Beijnen , Tomas Hendriks, Aleksandar Lejic, Jeff van Veen , Jordie van der Laan, Michel van Veen, Vincent van Beek , Wouter op den Camp, Daley Hoogakker, Khalid el Haddouti
Wissels Juliana '31: Mitchell de Kluis, Maarten Bosch, Max Beissel, Sam Niland
 
Scheidsrechter: Broekman R.
Alcides Minuut Juliana '31
10   Jordie van der Laan
41   Jordie van der Laan
Herre Huberts 55  
75   Jordie van der Laan
80   Jeff van Veen (Gemiste penalty)

Topscorer van der Laan maakte een hattrick. Hier lobt hij de 0-1 binnen.

Foto: twitterpicture@JulianaMalden

Achilles 1894 - MSC 2-1 (0-1)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Opstelling Achilles 1894: Renzo Hemmes, Aron Mennega, Rick Mast, Tim Migchelsen, Chris van Houten, Remy Klaassens, Sander Dzemidzic, Ids Hannema, Rémon Schutte, Stan Haanstra, Taoufik Faraouni
Wissels Achilles 1894: Thomas Verra, Riemer Wildenbeest, Wouter van der Molen, Henry Mansaray
 
Opstelling MSC: Marc Holterman, Alex Zomer, Maurice Kampman, Stephan Besuijen, Joel Huiskes, Robert Schonewille, Björn Bakker, Camiel Fidom, Carlos Lopes Macedo, Jos Fidom, Justin Benjamins
Wissels MSC: Christian Weijs, Lars Dunnik, Mike de Leeuw, Ahmed Hussein, Rob Colenbrander, Willem Jan Talsma, Ruben Elling
 
Scheidsrechter: Veekamp S.
Achilles 1894 Minuut MSC
Riemer Wildenbeest Rick Mast 0  
0   Ahmed Hussein Jos Fidom
0   Willem Jan Talsma Robert Schonewille
0   Lars Dunnik Stephan Besuijen
30   Justin Benjamins
Henry Mansaray Chris van Houten 57  
65   Robert Schonewille
Wouter van der Molen Tim Migchelsen 68  
Stan Haanstra (Penalty) 84  
Stan Haanstra 90  

Foto: sportimages.nl

Alverna - Silvolde 0-2 (0-0)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Opstelling Alverna: Bart van de Beek, Bas Disveld, Gaetan Klaassen, Johnny Dobson, Mels Lantang, Rick van Ginkel, Martijn de Groot, Danny Meijer, Jihad Ouchene, Karim Dairaa, Sven van Gelder
Wissels Alverna: Niek van Ginkel, Hamdi Tasci, Roy van Ottele
 
Opstelling Silvolde: Marco Olthuis, Mike van Aken, Pim Olthuis, Wesley Althoff, Alexander Tempels, Brian Hogeweide, Mattheys Kuypers, Roy Bouwman, Bram van Dooren, Dion Teloh, Jaël Krosse
Wissels Silvolde: Melvin Kersten, Ivar Verlangen, Bertroy Navis, Donnes Starink, Giel Driever, Stefan Mijnen
 
Scheidsrechter: Vries D.H. de
Alverna Minuut Silvolde
Jihad Ouchene 31  
36   Giel Driever Wesley Althoff
Hamdi Tasci Gaetan Klaassen 59  
Martijn de Groot 70  
Roy van Ottele Johnny Dobson 72  
73   Donnes Starink Dion Teloh
81   Stefan Mijnen Alexander Tempels
83   Roy Bouwman
87   Roy Bouwman

Roy Bouwman beslist in slotfase duel tegen Alverna

Geschreven door Henny Tönis

Vandaag speelde Silvolde de laatste uitwedstrijd in de competitie van de hoofdklasse C in en tegen Alverna. De wedstrijden tegen deze tegenstander kenmerken zich vooral door weinig krachtsverschil in de onderlinge duels. Vandaag ontbraken naast Ischa Krosse ook Nick Huitink en Bertroy Navis waardoor de trainer met een aangepaste defensie aan het duel moest beginnen. Mike van Aken nam de plaats in van Huitink en Brian Hogeweide ging op de backpositie van Mike van Aken spelen. De weersomstandigheden waren dusdanig dat er afgesproken was om regelmatig een drinkpauze in te lassen.

Het begin van de wedstrijd was Alverna de ploeg die het initiatief nam. Voor de gastheren stond er nog het nodige op het spel maar ook Silvolde streed nog voor eventuele deelname aan het toetje van de competitie. Toch was het Silvolde dat in de tiende minuut een kansje kreeg toen Roy Bouwman een hoekschop deponeerde op het hoofd van Dion Teloh maar hij schampte de bal waardoor de bal voorlangs ging. Alverna bleef aanvallend gevaarlijk en kreeg in de 15de minuut een geweldige kans. De linkerspits Johnny Dobson snelde langs de defensie en gaf een geweldige bal op spits Jihad Ouchene. Hij had de hoek voor het uitkiezen maar presteerde het de bal naast te schieten. Een enorme meevaller voor Silvolde.

De wedstrijd kenmerkte zich vooral door het onrustige spel aan de kant van Silvolde en de spaarzame prikjes van Alverna. In de 37ste minuut kon Wesley Althoff het duel niet vervolgen en moest vervangen worden door Giel Driever. Dit had tot gevolg dat er opnieuw achterin geïmproviseerd moest worden. Tot aan de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en het leek dan ook te eindigen zoals er begonnen was 0-0.

In de tweede helft ging Silvolde met wat meer druk naar voren spelen waardoor er de eerste kleine kansjes ontstonden voor de zwart-witten. Eerst was het Giel Driever die in de 55ste op rechts weg was en een goede voorzet gaf op Alex Tempels. Doelman Bart van de Beek tikte de bal echter net op tijd weg voordat er gevaar kon ontstaan. Alverna kreeg in de 65ste minuut opnieuw een geweldige kans om op voorsprong te komen toen de spits Ouchene alleen op Marco Olthuis af kon gaan maar weer de bal naast het doel prikte. Dat was de tweede keer dat Silvolde door het oog van de naald kroop. Kort daarna werden er twee wissels toegepast aan de kant van Silvolde. Eerst werd Dion Teloh afgelost door Donnes Starink en even later was het de beurt aan de moegestreden Alex Tempels om plaats te maken voor Stefan Mijnen.

De wedstrijd leek af te stevenen op 0-0 toen in de 83ste minuut Silvolde een vrije trap mocht nemen op ongeveer 20 meter van het doel. Het leek Mike van Aken te gaan worden maar het was Roy Bouwman die de bal in de kruising krulde 0-1. Dit leek de genadeklap voor Alverna en toen twee minuten later Giel Driever opnieuw goed doorging op rechts en de bal keurig teruglegde op Roy Bouwman leek deze gemakkelijk de 0-2 te kunnen scoren maar dit lukte niet. Het zou echter niet lang duren want twee minuten later kreeg Silvolde een vrije trap aan de zijlijn en Roy Bouwman zou de bal voorgeven. Echter tot ieders verbazing draaide de bal in de verre hoek net onder de lat waardoor het alsnog 0-2 werd. Dit was voor Silvolde het signaal dat de wedstrijd gespeeld was en de drie punten meekonden naar Silvolde. Kort daarna floot arbiter De Vries voor het einde en flikte Silvolde het weer om in de slotfase het verschil te maken.

Concurrent De Bataven maakte echter ook geen fout door ruim van degradant Rigtersbleek te winnen zodat de beslissing over de derde periode in het pinksterweekeinde valt. Silvolde speelt dan om 14.00 uur thuis tegen Dieze West en De Bataven gaat op bezoek bij MSC uit Meppel. Het blijft dus spannend tot de laatste snik.

Teleurstelling bij Alverna; vreugde bij Silvolde.

Foto: Iris Epping

Dieze West - Be Quick 1887 4-2 (2-1)

zondag 8 mei 2016 om 14:00
 
Scheidsrechter: Boekholt M.
Dieze West Minuut Be Quick 1887
Nejim el Atiaoui 2  
34   Robert Talens
Jesper Beunk 43  
Jeffrey de Nooijer 49  
Jaouad Akloud 63  
69   Chris Tiesinga René Westerveen
69   Kees Noordmans Jorin Keekstra
69   Leyi Hu Robert Talens
83   Romano Djababoe (Penalty)

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!