Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

KNVB Beker: 2e ronde

Geplaatst op: dinsdag 22 september 2015
Afbeelding KNVB Beker: 2e ronde

 

 

 

 

Kon. HFC, HBS en VVSB (wns.) plaatsen zich voor de volgende ronde; JVC Cuijk eruit na strafschoppen; HSC '21 en WKE eervol ten onder.

Koninklijke HFC - FC Eindhoven 3-2 (0-1)

woensdag 23 september 2015 om 16:00
 
Scheidsrechter: Herk F.A. van
Toeschouwers: 900
Koninklijke HFC Minuut FC Eindhoven
13   Swinnen
Carlos Opoku 24  
35   Massop
Mike van den Ban 49  
Rachid El Yaakoubi 58  
Mike van den Ban 61  
76   Vink
Nigel Castien Koen Beeren 82  
Wouter Haarmans Mike van den Ban 88  
Vincent Volkert 90  
Pieter Bas den Hartigh Rachid El Yaakoubi 90 + 1

Historische zege voor HFC

Haarlemmers kegelen profs van FC Eindhoven uit bekertoernooi

HAARLEM - Wie dacht dat de rijke historie van Koninklijke HFC jaren geleden al is beschreven heeft het mis. De bekerzege tegen Eindhoven verdient een nieuw hoofdstuk in de annalen van de club.

Aan de opmars die HFC zo’n tien jaar geleden inzette lijkt maar geen einde te komen. Het bereiken van de topklasse had niemand eind vorige eeuw voor mogelijk gehouden. Dat de club anno 2015, een eeuw na de laatste bekerwinst in 1915, in staat is gebleken om een profclub uit het landelijke bekertoernooi laat zich lezen als een sprookje.
Toekomst

Over deze overwinning zal in de verdere toekomst ongetwijfeld nog vaak worden gesproken. Dit was een wedstrijd die je als HFC’er gezien moest hebben. De uitslag (3-2) spreekt voor zich maar de manier waarop HFC zich naar de zege knokte was ronduit heroïsch. Terugkomen van een 0-1 achterstand en dan de klus toch nog klaren zonder een verlenging nodig te hebben.

Verpersoonlijking van het sprookje aan de Spanjaardslaan is toch wel Bart Nelis die zo’n beetje opgroeide op het HFC-terrein.

Nelis speelde tien jaar geleden met HFC in de derde klasse tegen clubs als HBC en Schoten. Een decennium later is hij een van de architecten van dit bekersucces. Met twee assists op respectievelijk Rachid el Yaakoubi en Mike van den Ban stond hij aan de basis van de zege.

Gertjan Tamerus had HFC op aangeven van de ijzersterk spelende Van den Ban op gelijke hoogte met de Eindhovense profs gebracht. De wonderschone aansluitingstreffer van Wimilio Vink kwam te laat voor een Brabantse ommekeer.

Werk
Op woensdagochtend meldde Nelis zich zoals iedere dag gewoon op zijn werk. Hij mocht wat eerder weg om zijn tas te pakken en zich voor te bereiden op het bekerduel.

De dag van de Eindhovenaren zag er anders uit. Voor hen is voetbal werk. Maar daar was in Haarlem weinig van te werken. HFC was de ploeg die werkte en uiteindelijk beloond werd met de overwinning.

Van ontzag was nooit sprake, aldus Nelis. ,,We hadden vooraf al het geloof dat we konden winnen. Ook toen we halverwege achter stonden. We zijn volle bak vooruit gaan spelen en dan zie je dat we voor niemand onder hoeven te doen.’’

Dat hield trainer Pieter Mulders zijn ploeg ook in de rust voor. ,,Zo’n wedstrijd maak je misschien maar één keer mee in je leven. Dan moet je ervoor zorgen dat je alles geeft. Als je dan toch verliest heb je er in ieder geval alles aan gedaan.’’

Voor de buis
Donderdagavond zitten de HFC’ers als beloning voor de buis gekluisterd wanneer er geloot wordt voor de derde ronde. De voorkeuren verschillen. Een uitwedstrijd tegen Ajax of Feyenoord lijkt iedereen wel wat. Maar een thuiswedstrijd tegen een ’mindere tegenstander’ schept weer mogelijkheden.

Nelis: ,,Het is toch eigenlijk niet te geloven. HFC zit bij de loting gewoon tussen de balletjes. En dan is Donny Verdam er na zijn schorsing ook weer bij. Deze overwinning dragen we dan ook op aan Donny die deze wedstrijd moest missen.’’

website Kon. HFC

Blijdschap bij de Kon. HFC!

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

HBS - FC Oss 4-1 (2-1)

woensdag 23 september 2015 om 17:00
 
Scheidsrechter: Kerkhof M.B. van den
HBS Minuut FC Oss
Mike de Geer 14  
26   Bakx
Tjeerd Westdijk 28  
42   de Vogel
45   Ket
Mike de Geer 49  
58   Pique Roshanali
65   Conneh de Vogel
65   Fortes Zschusschen
Jasper Roberti Dominique Broekhuizen 69  
Ricardo Samoender 70  
Willem Six Ali al Fredawi 72  
Mike Tros Berend Kaster 76  
Willem Six 79  
82   Jansen

Op woensdag 23 september 2015 speelde HBS voor de KNVB beker tegen FC Oss. FC Oss komt uit in de Jupiler League, de eerste divisie betaald voetbal, werd als sv TOP opgericht in 1928 en staat op dit moment een na laatste na 6 wedstrijden en heeft 3 punten. De amateurs van HBS staan in de topklasse op dezelfde plek, een klasse lager dus, met 4 punten uit 5 wedstrijden. De laatste bekerwedstrijden tegen profclubs, NAC en Heracles, werden weliswaar verloren, maar met opgeheven hoofd. Ook deze wedstrijd tegen FC Oss gaat de geschiedenisboeken in. Mooi dat Andre Wetzel vier spelers liet spelen die hun hele jeugd bij HBS doorbrachten. En mooi dat de club overal in had voorzien: prima eten, buiten bier, suppoosten en aanhang met siervuurwerk.
Een beschrijving van wie wat wanneer was niet zo van toepassing op de wedstrijd. Ik weet het ook niet meer precies. FC Oss speelde vanaf het begin degelijk, gestructureerd voetbal, conform handleiding, en was de betere ploeg maar had pech. HBS toonde veel inzet (een verschil met afgelopen zondag), verdedigde degelijk en counterde goed met een spits in vorm en had geluk. Het begon met het weer. De hele dag regen en toen er gespeeld moest worden, brak de zon door. In de eerste helft kreeg FC Oss 5 tot 6 kansen (hard over, op de lat, tegen doelman Gianni Kamperveen, net het hoofd van Bart Koffeman, het been van Kevin Schutte of de schoen van Niels van Pelt) waarvan er één doel trof. HBS was heel effectief en opende met 1-0 door Mike de Geer. Het werd via een snelle combinatie van FC Oss over links, strak voorgezet, 1-1 door Istvan Bakx. Daarna legde Berend Kaster in een combinatie via een schoenlepelbal (nieuw woord?) de bal voor Tjeerd Westdijk die binnenschoot. 2-1. FC Oss drong weer aan in soms heel soepel samenspel, maar trof geen doel. In de 2e helft hield HBS de gelederen gesloten en moest FC Oss soms niet reglementair ingrijpen. Groot compliment verdient scheidsrechter Van den Kerkhof die onzichtbaar en even onverstoorbaar de wedstrijd leidde. Het werd 3-1 na een prachtige counter via Tjeerd naar een gedreven Mike de Geer en later kon na veel inspanning van Jasper Roberti en Ali Al Fredawi, Willem Six de bal binnenlopen. 4-1. Wedstrijd gespeeld. Heel kort samengevat onderscheidde HBS zich door inzet en door het vreemde onverwachte dansende spel van Tjeerd van het gestructureerde FC Oss, dat het halverwege de 2e helft wel had gehad. Mooi voor de spelers (vette opsteker, zei iemand), mooi voor de club. Donderdag volgt de loting. En zondag weer gewoon tegen het Brabantse UNA thuis en die kunnen ook echt voetballen.

facebook HBS

Flink druk!

Foto: twitterpicture@HVH_Twit

HSC '21 - Go Ahaed Eagles 2-2 (0-0)

woensdag 23 september 2015 om 17:00

Go Ahaed Eagles wint na strafschoppen

 
Scheidsrechter: Kuipers B.
Toeschouwers: 1750
HSC '21 Minuut Go Ahaed Eagles
0   Daemen
27   Wolters
44   Wolters
Kelvin Veensma Caglar Uguz 46  
Bas ter Hogt 51  
61   David
Cenk Uguz 63  
Freek Grondman 65  
66   de Bondt Nieveld
78   Teijsse
Cenk Uguz 80  
Rick Bouwmeister Bas Postma 85  
Robert Wilens Bas ter Hogt 112  

Fascinerende bekerclash zonder passende beloning

Met een dankbaar applaus werd HSC’21 begeleid naar de kleedkamers. Terwijl de spelers van Go Ahead Eagles opgelucht de strafschoppenwinst vierden met de fans, zochten die van HSC’21 met een mengeling van vertwijfeling en trots de kleedkamer op. Zelden was HSC’21 zo dicht bij een bekerverrassing geweest, maar het liet de nummer vier van de Eerste Divisie ontsnappen. De 22e strafschop werd HSC’21 uiteindelijk fataal op een avond die hoe dan ook de clubgeschiedenis ingaat als heroïsch.
Op een ondanks het ongelukkige tijdstip uitstekend gevuld Sportpark Scholtenhagen waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Al was het wel Go Ahead Eagles dat als eerste tot twee keer toe heel dicht bij een treffer was. Van Ewijk schoof de bal tegen de paal en Wolters kopte op de lat. Na een minuut of twintig begon HSC’21 meer en meer van zich af te bijten. Met name Stef Ottink was vaak ongrijpbaar voor de Deventer defensie. Kansen kwamen er zeker ook voor de thuisclub. Ottink en Ter Hogt schoten in kansrijke positie naast en Cenk Uguz raakte de paal.
Kort voor rust ging Randy Wolters voor de tweede keer in de fout en dat betekende zijn tweede gele kaart. De overtreding bezorgde echter ook Caglar Uguz een blessure, hij moest vervangen worden door Kelvin Veensma. Met elf tegen tien drukte HSC’21 Go Ahead Eagles na rust flink terug en de kansen bleven komen. Bij de derde kans na rust was het eindelijk raak. De uitblinkende Bas ter Hogt zette met een fraaie actie Theo Zwarthoed op het verkeerde been en schoof de bal beheerst binnen.
Go Ahead Eagles ging vanaf dat moment opportunistischer spelen en trainer Demmers stuurde de lange Kenny Teijsse naar de frontlinie. Tien minuten na de openingstreffer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte door een puntgave vrije trap van Chris David. HSC’21 pakte het daarna toch weer goed op en al snel was de marge hersteld. Freek Grondman kopte binnen uit een corner. In die fase lag Go Ahead Eagles in de touwen, maar het lukte HSC’21 niet om ondanks een aantal uitstekende kansen de knock out uit te delen. Aan de andere kant was het vervolgens wel direct raak. Kenny Teijsse trof twaalf minuten voor tijd koppend raak.
Toen kort daarna ook Cenk Uguz zijn tweede gele kaart incasseerde leken de kansen plotseling te keren, maar HSC’21 sleepte toch een verlenging uit het vuur. Daarin was het een kwestie van overleven voor HSC’21. Opnieuw Teijsse en Ten Den waren dicht bij de 2-3, maar HSC’21 hield op het tandvlees stand. Bij een spaarzame tegenstoot was de grootste kans zelfs voor de groenwitten, maar Zwarthoed wist een inzet van ter Hogt nog net voldoende tegen de lat te duwen.
De strafschoppenserie paste qua dramatiek volledig in het wedstrijdbeeld. Van Ewijk teisterde de lat en de inzet van Veensma werd gekeerd, maar daarna was alles raak. Achttien strafschoppennemers, inclusief de keepers, schoten binnen, totdat Van Ewijk weer aan de beurt was. Hij trof dit keer wel doel, waarna de ongelukkige Veensma de schlemiel van de avond werd. Zijn inzet werd door Zwarthoed tegen de paal gewerkt, waarmee de bekerdroom van HSC’21 in duigen viel.

website HSC '21

Foto: Wim Busschers

Rijnsburgse Boys - VVSB 3-3 (1-0)

woensdag 23 september 2015 om 17:00

VVSB wint na strafschoppen

 
Scheidsrechter: Gerrets L.J.
Toeschouwers: 1200
Rijnsburgse Boys Minuut VVSB
Troost 0  
van Eeuwijk 0  
Çelen 0  
Wijks 12  
51   Frans van Niel
67   Frans van Niel
68   Martijn Hogenboom Vladimir Jozic
79   Tim de Rijk Tommy Bekooij
85   Stijn van der Slot Tomas Tavilla
90   Stijn van der Slot
Hessing 90 + 2
98   Peet van der Slot
Ignacio 109  

VVSB wint na strafschoppen van Rijnsburgse Boys

Geplaatst op, 23-09-2015
In een zenuwslopende wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en VVSB wist de zondagtopklasser uiteindelijk aan het langste einde te trekken. Waar het na 90 minuten 2-2 stond, was de stand een half uur later 3-3. Strafschoppen moesten voor een beslissing zorgen en VVSB was met 5-6 de betere strafschoppennemer.

VVSB speelde op papier aanvallender dan menigeen zou verwachten. Controleur op het middenveld Bas Ruigrok was geblesseerd geraakt aan zijn enkel in de wedstrijd tegen WKE, zijn vervanger was aanvaller Giovialli Serbony. Hierdoor wisselden de drie buitenspelers (Tommy Bekooij, Maikey Parami en Tomas Tavilla) veelvuldig van positie en stond VVSB geregeld met 4 aanvallers in de buurt van het Rijnsburg doel. Zoals veel ploegen speelde ook in deze bekerwedstrijd de reservedoelman. Ruben Valk maakte hierdoor zijn officiële debuut voor VVSB.

Al snel keken de Noordwijkerhouters tegen een achterstand aan. Na een prima aanval over de rechterkant kon Marvin Wijks, weliswaar in twee pogingen, de "Uien" op een 1-0 voorsprong schieten. Het eerste gedeelte van de wedstrijd was niet goed op het zware veld van Rijnsburg, dit leverde ook kolderieke momenten op. Nick Kuipers verloor plots de bal in het strafschopgebied van Rijnsburgse Boys. Maikey Parami profiteerde niet optimaal, de aanvaller van VVSB schoot wild over.

Naar mate de eerste helft vorderde nam VVSB de regie over. Tommy Bekooij had met een schot in de korte hoek voor de gelijkmaker kunnen zorgen, maar doelman Rick van der Burg keerde deze inzet. Vlak voor rust was het aanvalsleider Giovialli Serbony die alleen op doelman Van der Burg afging, maar ook hij schoot de bal over het doel van Rijnsburg. In de laatste aanval van de eerste helft was er nog het harde schot van invaller Martin van Eeuwijk, maar doelman Ruben Valk keerde dit schot.

In de tweede helft was het al snel Frans van Niel die met een magistrale lob voor de gelijkmaker zorgde. VVSB was in deze fase van de wedstrijd veel sterker en scherper dan Rijnsburgse Boys. Even later mocht Tommy Bekooij een lange solo aangaan. De buitenspeler speelde de bal panklaar voor opnieuw Van Niel die met een lage schuiver doelman Van der Burg passeerde.

Met veel power en kracht kwam Rijnsburgse Boys langzaam beter in de wedstrijd. Pinchhitter Joost Leonard werd binnen de lijnen gebracht en ook verdediger Jeroen Hessing was veelvuldig in de aanval te vinden. Tegen deze lengte was VVSB moeilijk opgewassen, maar doelman Valk torende veelal boven iedereen uit. In de counter was VVSB gevaarlijk, maar kon het de wedstrijd niet op slot gooien. Maikey Parami en Giovialli Serbony hadden de 1-3 op de schoen, maar waren niet secuur genoeg.

Aan de andere kant viel in de 93e minuut de gelijkmaker. De afgeslagen corner werd opnieuw ingebracht en nu wel raak gekopt door Jeroen Hessing. Dit doelpunt betekende een verlenging op de "Middelmors". In deze verlenging spraken beide ploegen hun laatste krachten aan. Peet van der Slot leek in de 8e minuut van de verlenging het goudhaantje van VVSB te worden. Hij kon tamelijk vrij de 2-3 binnen koppen.

De 2-3 zorgde ervoor dat Rijnsburgse Boys weer alle ballen ging inpompen om de gelijkmaker te forceren. Dit gebeurde uiteindelijk in de tweede helft van de verlenging. Uit een opnieuw een corner kwam de bal voor de voeten van Raily Ignacio, die met een kiezelhard schot doelman Valk kansloos liet. In de laatste 10 minuten waren beide ploegen op en gingen zij zich opmaken voor de loterij wat de strafschoppenserie heet.

Martin van Eeuwijk, Joost Leonard, Jeroen Hessing, Marvin Wijks en Ismail Celen zorgden voor de eerste vijf penalty's voor Rijnsburgse Boys. Namens VVSB waren Jelmer Vijlbrief, Peet van der Slot, Giovialli Serbony, Stijn van der Slot en Jordy Zwart trefzeker. De zesde penalty van Rijnsburgse Boys werd genomen door Nick Kuipers. De verdediger schoot hard in, maar zocht nauwelijks een hoek, doelman Ruben Valk kon hierdoor deze inzet stoppen. Vice-aanvoerder Stefan Kraaijvanger zorgde met een goede trap ervoor dat VVSB de winnaar werd van dit spannend en enerverend duel.

Stefan van der Burg

Rijnsburgse Boys trekt aan kortste eind na thriller.

In een wedstrijd die lang niet altijd hoogstaand was maar wèl een lekker stuk spanning kende hebben de Uien verloren van buurtgenoot en zondag Topklasser VVSB. De Noordwijkerhouters leken tot twee keer toe de overwinning te gaan pakken, maar evenzo vele malen kwamen de Boys langszij. Een penaltyreeks moest – bij enkel nog het kunstlicht van het scorebord – de beslissing brengen. Rijnsburgse Boys nam tot vijf keer toe de leiding, maar uitgerekend de man met het beste schot aan Rijnsburgse kant, Nick Kuipers, miste. Het gaf Frans van Niel de gelegenheid zijn heerlijk avondje extra glans te geven door de beslissende te maken. Hij faalde niet. Het beslechtte het pleit in het voordeel van Sint Bavo. Ondanks dat de Uien, wanneer het echt moest, best wat leuks op de mat brachten, was het te weinig om een overwinning te kunnen claimen. Tegen een geducht VVSB was het onvoldoende. De bespelers van de Boekhorst gaan in de koker voor de volgende ronde, hopend op een knaller van een tegenstander.

Rijnsburgse Boys – VVSB was een wedstrijd met meerdere gezichten. De eerste vijftien minuten voor de Uien, een lang vervolg toch wel in het voordeel van VVSB, de eindfase van de reguliere speeltijd voor Rijnsburgse Boys en een verlenging waarin Rijnsburgse Boys meer aanviel maar VVSB de wedstrijd in het slot had kunnen gooien. Het tempo lag in de beginfase vrij laag. Rijnsburgse Boys had meer initiatief. Het eerste wapenfeit was een prachtige aanval over vier schijven die Roderick Gielisse, weer uitstekend op dreef, de mogelijkheid bood af te drukken. De actie had al wat kracht gekost, want zijn schot was niet hard genoeg om keeper Valk te verschalken. Nog geen minuut later was Gielisse weer hoofdrolspeler. Op zijn assist kon Marvin Wijks, in tweede instantie, raak schieten: 1-0.

De daaropvolgende actie, assist Wijks en schot met links van Ignacio, leek weer een goal op te leveren, maar Raily drukte niet hard en secuur genoeg af. Ignacio maakte sowieso geen geïnspireerde indruk. Momentenvoetballer als hij is weet je dat hij niet constant thuis geeft, maar vandaag nam Raily grotendeels een snipperdag. Het zal de roze wolk wel zijn: Raily zweeft in gedachten vast rond na zijn kersverse vaderschap, afgelopen zondag. Ook Nick Kuipers, wel hard werkend, had niet zijn beste dag. Hij verslikte zich in een situatie in de zestien, waarop Parami in leek te kunnen schieten. De kleine Leidenaar miste echter. Toen Troost daarna ook – zeldzaam maar toch – even mistastte leek ook Bekooij te gaan scoren. Ook deze Leidenaar miste, want Van der Burg redde.

VVSB nam het heft in handen. Van Rijnsburgse Boys kwam een bekend euvel naar voren. De slordigheden namen toe en eigenlijk gedurende de hele wedstrijd maakten wat spelers zich schuldig aan veel te veel matige eindpasses. Het neemt niet weg dat de diepe bal van Kuipers op Wijks prachtig was. Wijks legde terug op Raily, maar links is niet Raily’s favoriete kant. Het schot was domweg te zacht. In dezelfde fase viel Danny van der Vijver uit met een bloedende hoofdwond. De gelegenheid voor Martin van Eeuwijk om zijn sterke invalbeurten een goed vervolg te geven.
Op slag van rust kreeg Serbony een enorme kans op de 1-1, maar Raily’s neef blijkt geen killer. Vlak daarna verdiende de halve omhaal van Van Eeuwijk in de slotseconden van de eerste helft zijn gang in de kruising, maar werd met een armreflex van richting veranderd. Een penalty zou hier een zure straf zijn, dus de corner was te begrijpen.

Na rust bleef VVSB aandringen. Rijnsburgse Boys had een slappere fase, waarvan VVSB dankbaar ging profiteren. Spelverdeler Frans van Niel werd met een steekpass tussen twee verdedigers door gevonden. De technicus rondde door middel van een lob wonderschoon af: 1-1. Het leek de Uien niet wakker te schudden. Integendeel. Bekooij kreeg ruim baan om naar binnen te draaien en van Niel te vinden. “Niet laten schieten”, denk je dan. Het gebeurde toch. Van Niel zei bedankt en liet de 1-2 aantekenen.

Net zoals in de wedstrijd tegen Barendrecht paste Niek een dubbele wissel toe. Koemans en Leonard kwamen het veld in en het tempo ging omhoog. Causaal verband of niet, het werd ineens een stuk vermakelijker. VVSB bleef loeren op de beslissing en die kwam er bijna via Parami. Ook Serbony had de beslissing op de schoen. Met Troost in zijn nek vond hij Van der Burg op zijn weg. Het kwam VVSB duur te staan. Eerst miste Van Eeuwijk vlak voor het doel door via de punt van zijn schoen over te schieten. Jeroen Hessing, de oud-spits in hem komt steeds vaker boven, was weer eens het goudhaantje. In de blessuretijd van de reguliere speeltijd kopte hij de 2-2 binnen en het spel begon weer van voren af aan…

De verlenging gaf het beeld van twee ploegen wier krachten al aardig op waren. De Uien hadden de overhand, drongen aan, maar konden weer niet voorkomen dat VVSB vóór kwam. Peet van der Slot, een erkend kopper, stond behoorlijk vrij en knikte de 2-3 binnen. Een vrij onverwachte goal, maar weer een klap voor de Uien. Inmiddels hadden Celen en Van Eeuwijk geel gekregen en was Niek achter de reclameborden gestuurd. De immer hardwerkende Joost Leonard kreeg de kans op de gelijkmaker uit een knappe actie van Ignacio, maar Joost trof de paal. Uiteindelijk was het, je weet het tenslotte nooit met papa, Raily Ignacio die gelijk maakte. Zijn kanonskogel, één van de weinige geslaagde acties, betekende de 3-3 en dus op naar de pingels, in de naar duisternis reikende schemering.

Hoe dat afliep staat onderstaand beschreven. Ironisch genoeg miste Nick Kuipers als enige. Kuipers gaat ons dit seizoen nog goals bezorgen, helaas lukte dat nu niet. De eer en de poen ging naar Noordwijkerhout. De conclusie is simpel: we waren gewoon niet goed genoeg. In teveel fases was Rijnsburgse Boys niet geheel bij de les. En tegen de talentvolle ploeg die VVSB heeft kan dat je kop kosten…

Penaltyreeks:
1-0 Martin van Eeuwijk
1-1 Jelmer Vijlbrief
2-1 Joost Leonard
2-2 Peet van der Slot
3-2 Jeroen Hessing
3-3 Giovalli Serbony
4-3 Marvin Wijks
4-4 Stijn van der Slot
5-4 Ismail Celen
5-5 Jordy Zwart
x Nick Kuipers mist
5-6 Frans van Niel

website Rijnsburgse Boys

Berkum - JVC Cuijk 4-4 (1-0)

woensdag 23 september 2015 om 20:00

Berkum wint na strafschoppen

 
Scheidsrechter: Kooij J.
Berkum Minuut JVC Cuijk
Wellenberg 38  
40   Robin Custers Ryan Bouwmeester
48   Robin Custers
53   Ilias Zaimi
56   Jacky Chi
Potkamp 57  
Bacuna 65  
70   Cayfano Latupeirissa Mitch van der Ven
Pool 72  
Kok Potkamp 75  
van der Meulen 76  
79   Frank Hol Jacky Chi
Lemmens 85  
86   Chefrino Eind
Huisman 100  
Kok 101  
105   Cayfano Latupeirissa
Hoolsema M. van der Meulen 108  
112   Ilias Zaimi
C. van der Meulen 115  
119   Ilias Zaimi

de Treffers - Roda JC 0-3 (0-1)

woensdag 23 september 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Janssen P.J.H.
de Treffers Minuut Roda JC
8   van Son
Just Berends 22  
39   Faik
44   Swinkels
Hafid Sarkouke Thiemo Vanmaris 46  
Twan Smits 49  
57   Juric
63   De Silva Faik
72   Dijkhuizen
75   Monteyne Dijkhuizen
Lennart Rekmans Bram Eltink 78  
Coen Maertzdorf Robert Mutzers 78  
79   van Hyfte
Coen Maertzdorf 81  
81   Rutjes van Hyfte

de Treffers kan geen vuist maken

Roda JC boekte een eenvoudige overwinning in het bekerduel tegen De Treffers op Sportpark Zuid afgelopen woensdag. Zonder grote inspanningen kwam de eredivisieclub tot dit resultaat. De Groesbekers konden niet of nauwelijks een vuist maken. De Treffers - Roda JC: 0 – 3.

Met een lob van grote afstand, waardoor Niels Kornelis bijna werd verrast, leek Hicham Faik in de vijfde minuut de aanval te openen. Maar de eerste 20 minuten zetten de Limburgers verder niet of nauwelijks druk op de Treffersverdediging. Veel balbezit, weinig dreiging binnen het strafschopgebied. Maar gaandeweg de eerste helft werd de omsingeling steeds sterker. Na iets meer dan een half uur werd een volgende schot gelost, nu door Ard van Peppen, dat door doelman Niels Kornelis tot hoekschop werd verwerkt. En even later hield de Treffersgoalie op mirakuleuze wijze zijn doel schoon, toen Tom van Hyfte het van dichtbij probeerde. De roodzwarten, die er niet in slaagden zelf dreigend te worden, leken ongeschonden de rust te halen. De eerste helft duurde daarvoor echter vijf minuten te lang. Roda had overigens een discutabele vrije trap nodig om op voorsprong te komen. Op de rand van het strafschopgebied was dat een kolfje naar de hand van Faik, die de bal langs de muur in doel kogelde: 0 – 1.
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De Treffers kwam er niet uit. Treffersspelers maakten bovendien de fout om te lang met de bal door te lopen om hem dan vervolgens te verliezen. In de 55e minuut was er balverlies, waarvan Tomi Juric profiteerde: 0 – 2. Vervolgens was er toch nog een beste kans voor de roodzwarten. Mutzers brak door op links, zijn voorzet werd door iedereen gemist, waardoor de bal aan de rechterkant bij Wesley Meeuwsen terecht kwam. Diens schot ging over doel. De 0 – 3 kwam tot stand in de 78e minuut, toen Tom van Hyfte het eindstation van een geslaagde combinatie vormde. Op zijn knal onder de lat was Kornelis kansloos. Met invaller Hafid Sarkouke kwam er nog enig vuurwerk. Na een actie, waarin hij verschillende profs op het verkeerde been zette, ging zijn schot over. En tegen het eind leek een eretreffer nog tot de mogelijkheden te behoren. Uit een vrije trap schoot Rick Verbeek echter op de paal.

website de Treffers

WKE - FC Den Bosch 2-5 (1-1)

woensdag 23 september 2015 om 20:00

FC Den Bosch wint na verlenging

 
Scheidsrechter: Mulder S.
WKE Minuut FC Den Bosch
11   Thomassen
Jorrit Kunst 21  
Junior Albertus 36  
60   Boddaert Beekmans
65   Thomassen
Junior Albertus 67  
69   Pozder Smeekes
Erik Eleveld 74  
Emad Sanafikhah 77  
78   Pozder
Erik Eleveld 84  
Robby Holder 89  
Antoine van der Linden Henk Bakker 90  
90 + 3 Statie
100   Thomassen
104   Havar
Berend Oosting Junior Albertus 105  
105   Boddaert
Harold Wolters Robby Holder 109  
114   Belterman Thomassen

WKE dichtbij bekerstunt
Door: BERT OLDENBURGER

Ja als….. Dat was een veel gehoorde kreet op het sportpark Grote Geert na de met 5-2 ( na verlenging) verloren KNVB bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch. En dan hebben we het de 2 rode kaarten die WKE op liep in dit duel bij een stand ver in de tweede helft van 2-2. Eerst was daar de directe rode kaart van Emad Sanafikhah die de bal te ver van zijn voet liet springen en dat geforceerd probeerde te herstellen en met gestrekt been in kwam. Daarna kreeg Erik Eleveld zijn 2e gele kaart. De eerste gele kaart was twijfelachtig (zie de 2 foto’s achter elkaar). De tweede echter, was na het zien van de tv beelden, terecht. Weg de bekerstunt, die er zonder meer in zat.

De eerste helft zagen we een, anders dan we de laatste tijd gewend zijn, een wat timide WKE. Net of ze wat teveel ontzag voor Den Bosch hadden. Of het lag aan Den Bosch dat WKE geen gelegenheid gaf om hun geliefde agressieve spel te spelen. Feit was dat in de 12e minuut Jordy Thomassen de bal ontfutselde van Emad Sanafikhah en vanaf de zestien droog in de verste hoek de 0-1 aantekende. WKE had even tijd nodig om van deze klap te herstellen. Hierbij werden ze in de 36ste minuut geholpen door verdediger Tim Hofstede en doelman Kees Verkerk, die beiden eerst aarzelden de bal weg te werken, waarna op laatst de doelman de bal tegen de brede borstkas van Junior Albertus knalde en de bal in het doel verdween. Vanaf dat moment werd het een gelijk opgaande strijd. Ruststand 1-1.

De tweede helft zagen we weer het WKE van de laatste weken en was zeker gelijkwaardig aan FC Den Bosch. In de 65ste minuut was er over rechts bij FC Den Bosch een voorzet die net even van richting werd veranderd door een verdediger van WKE, waardoor de bal pardoes voor de voeten van Jordy Thomassen viel en vervolgens doelman Raymond Beukeveld geen kans gaf.

Wie toen gedacht had, het is over en sluiten WKE kwam blij verrast bedrogen uit, want 2 minuten later een corner van rechts voor WKE, die ingeknikt werd door Junior Albertus 2-2. Het 1000 koppige publiek ging er even voor zitten, want men vermoede een bekerstunt, tot aan het moment van de rode kaart, gevolgd door de tweede. Toen begreep men dat een stunt eigenlijk niet meer haalbaar was. Met kunst en vliegwerk werd de verlenging gehaald, wat al een wonder mag heten.

Maar na 9 minuten in de verlenging was het een verloren zaak. Wederom scoorde Jordy Thomassen,3-2, Arda Havar maakte de 4-2 en Maarten Boddaert zorgde voor de eindstand. Het publiek ging met het gevoel naar huis dat er meer in had gezeten met in gedachten, ja als….

Junior Albertus viert de gelijkmaker.

Foto: twitterpicture@vvwke

 

Klik hier voor de uitslagen en wedstrijddetails van de andere duels uit de 2e ronde.

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!