Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

KNVB beker: 1e ronde

Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015
Afbeelding KNVB beker: 1e ronde

 

 

 

 

Zondag tegen Zaterdag 7-10; 4 wedstrijden vanwege noodweer gestaakt.

JSV Nieuwegein - HBS 1-3 (1-2)

woensdag 26 augustus 2015 om 18:00
 
Scheidsrechter: Serik D.
JSV Nieuwegein Minuut HBS
1   Ricardo Samoender
8   Ricardo Samoender
Zwezerijnen 21  
23   Mike de Geer (Gemiste penalty)
50   Jasper Roberti Ali al Fredawi
57   Bart Koffeman
70   Kevin Jacobs Tjeerd Westdijk

JSV verloor woensdagavond zijn wedstrijd in de grote KNVB-beker thuis tegen topklasser HBS uit Den Haag. De ploeg kwam een slecht begin tegen HBS niet meer te boven…

Het gebeurt niet vaak, maar JSV zaterdag 1 speelde als eersteklasser in de landelijke KNVB-beker. Tegen topklasser HBS was van een stunt geen sprake, maar speelde de Nieuwegeiners een verdienstelijke wedstrijd. In een vermakelijk duel kreeg de thuisploeg al snel twee doelpunten tegen, vocht het zich terug in de wedstrijd en verloor het uiteindelijk met 1-3.

JSV begon met een aantal nieuwe gezichten in de basis, waaronder de op het oude nest teruggekeerde Ferdi Vrede en vanuit de jeugd doorgestroomde Sergio Anaya. Ook nieuwkomers Martijn Kroneman en Tom Klein Obbink begonnen vanaf het begin aan het bekerduel die voor JSV dramatisch begon.

Al in de eerste minuut kreeg HBS een corner die bij de eerste paal direct werd verlengd tot in de verre hoek: 0-1. Vervolgens viel de tweede treffer van de Hagenaars al in de zevende minuut. Na een onhandige overtreding net buiten het strafschopgebied werd de vrije trap laag bij de tweede paal binnen gekruld en stond het al 0-2.

Nauwelijks van de schrik bekomen mengde ook JSV zich in de wedstrijd. Barry Zwezerijnen, die dit seizoen als vervanger zal fungeren voor de vertrokken spits Patrick Heeshakkers, werd prachtig weggestuurd door een sterk spelende Suleiman Akani en schoof onder de keeper door beheerst binnen. Met de treffer van de zwart-witten kwam ook het vertrouwen in het team terug en werd het zowaar een gelijk opgaand duel. Vooral aanvallende middenvelder (en eerstejaars senior!) Sergio Anaya liet zien heerlijk te kunnen voetballen. Onbevangen en met zelfvertrouwen hield de tiener zich gemakkelijk staande tussen het geweld van de topklassers.

In de 21e minuut leek HBS de voorsprong van twee weer te kunnen herstellen. Aanvoerder Ricardo Bakker trok de snelle spits naar de grond bij een voorzet van de zijkant en zag de bal op de stip belanden. De ervaren Pascal Florie onderscheidde zich echter door de bal te pakken, waarna in de rebound de bal werd afgekeurd wegens te snel inlopen. Florie moest tien minuten voor rust nogmaals ingrijpen op de inzet van de rappe nummer 10 van HBS en deed dat overtuigend. Zo bleef de 1-2 stand na 45 minuten op het bord staan.

De enerverende eerste helft kreeg een iets minder vervolg in het tweede bedrijf, maar leverde wel een treffer op voor de favoriet. Voor de derde keer moest Florie de bal uit het net halen na een dood spelmoment. Dit keer was het de lange centrale verdediger die raak kopte uit een corner. De wedstrijd zat daarmee in het slot en werd kalm uitgespeeld door HBS. De ploeg van trainer Michael van den Berg gaf zich echter niet snel gewonnen en bleef proberen om terug in de wedstrijd te komen.

De grootste kans daarop was voor Zwezerijnen die volledig vrijstaand de bal recht in de handen van de keeper kopte, maar ook Kroneman had nog een hard schot in huis. Echt in de problemen kwam HBS verder niet en twee flinke kansen op 1-4 werden ook niet verzilverd. Zo kwam er al een snel einde aan het ‘echte’ bekertoernooi voor JSV en treft HBS, met technisch-directeur André Wetzel op de bank, tegenstander FC Oss in de volgende ronde.

website JSV Nieuwegein

Blerick - Capelle 1-5 (1-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 18:00

Capelle wint na verlenging

 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 250
Blerick Minuut Capelle
van Liempd 5  
33   van der Sande
107   Blokland
112   Kleijn
115   van der Sande
120   Kleijn

FC Lisse (zat.) - Gestaakt

woensdag 26 augustus 2015 om 19:30
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
FC Lisse (zat.) Minuut Halsteren
Fokkema 12  
30   Marvin Bedaf

Na 35 minuten, vanwege noodweer, gestaakt.

Hercules - Noordwijk 2-2 (1-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00

Noordwijk wint na strafschoppen

 
Scheidsrechter: Elzen F.M.L van den
Hercules Minuut Noordwijk
12   Borsboom
Tyrone Fonfille 33  
Jaimy Wilken 111  
115   Goncalves

WKE - GVVV 3-0 (2-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Pérez M.
Toeschouwers: 450
WKE Minuut GVVV
Erik Eleveld 28  
41   Alisic
Erik Eleveld 42  
Erik Eleveld 45 + 2
Jorrit Kunst 56  
Kevin Görtz 60  
64   Terschegget
Henk Bakker Emad Sanafikhah 79  
Harold Wolters Junior Albertus 85  
90   Terschegget
Bernardo Veenvliet Anton Jongsma 90 + 1

Dubbeldam - DOVO 1-4 (1-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Gerritsen M.P.
Dubbeldam Minuut DOVO
van der Weijden 7  
11   J. Patrick
72   Toonen
76   Raterink
78   Raterink

SC Genemuiden - Zaanlandia 4-0 (2-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Dröge S.
SC Genemuiden Minuut Zaanlandia
Jansen 19  
Bremmer 35  
Jansen 65  
Rotman (Penalty) 75  

Het KNVB sprookje is uit.

De “grote “ KNVB beker is het podium wat normaal gesproken voorbehouden is voor de amateur top en dan daarboven nog de betaalde tak van de KNVB. Door behaalde resultaat van het vorige seizoen in de districtsbeker mochten wij dus vandaag acteren tegen de zaterdag hoofdklasser Sc Genemuiden.

Met divers vervoer, 2 bussen + eigen auto`s, waren zo`n kleine 100 Zaanlandianen afgereisd en getuige van deze voetbal happening in en om het sportpark De Wetering.
De zege was uiteraard vooraf voorspelbaar en daarom dik verdiend. Voor de rust stonden we vaak te treuzelen en te wachten op wat er ging gebeuren met als gevolg dat de thuisclub ons overal te snel af was. Slechts 1 mogelijkheid van Igor was er te melden. Na de rust waren we wat nadrukkelijker aanwezig , met Redouan als prima vervanger voor Kennedy waren we soms in staat het doel van de groenwitten onder druk te zetten. We konden dan ook echt aanspraak maken op een treffer. Eerst schoot Igor op de paal en daarna kregen we 3 kansen op rij in 30 seconden om te doelpunten, echter zonder succes, dus bleef de 0 ons deel. In de tussentijd zat de thuisploeg niet stil en strafte koelbloedig de verdedigingsfoutjes af wat leidde tot de eindscore van 4 tegen 0.

Mannen een ervaring en prestatie om trots op te zijn en die je wellicht maar zelden of nooit op je amateurvoetbal palmares kan bijschrijven. Het was niet alleen tijdens de wedstrijd, maar ook voor en na de wedstrijd een prima sfeer en een waar genoegen om mee te maken hoe de verhoudingen liggen in het top amateur voetbal. De thuisploeg kan putten uit een serieuze business club, met een 40 tal leden en kan daarnaast beschikken over ruim 100 sponsoren. Dus er is nog wel iets om van en over te dromen om lid van te zijn. Genemuiden heeft 10.000 inwoners en daarvan zijn er 1200 lid van de sc.

Nadat de teleurstelling van de uitslag snel was verwerkt werd de thuisreis aanvaard en als om 00.30 de rotonde weer in zicht komt is een einde gekomen aan een enerverend avondje bekervoetbal. Rest mij nog te vermelden dat alles rondom de busreis en de wedstrijd prima was geregeld door onze eigen reisleider Ab. , grote klasse.

Door de zege wacht sc Genemuiden een aantrekkelijk affiche. ADO Den Haag is op Sportpark De Wetering de volgende tegenstander.

website Zaanlandia

Ter Leede - Longa '30 7-3 (4-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Ter Leede Minuut Longa '30
Ammerlaan 2  
26   Orriëns
Verplancke 35  
Schreurs 38  
Ammerlaan 43  
49   Boschker
van der Kooye (Penalty) 50  
56   Heinsbroek
Verplancke 62  
64   Klein Goldewijk (Penalty)
Verplancke 75  
90   Heinsbroek

Hoogland - Rijnsburgse Boys 0-3 (0-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 600
Hoogland Minuut Rijnsburgse Boys
20   Leonard
Turksoy 37  
59   Vlug
66   Vlug

Rijnsburgse Boys prikt Hooglandse bekerdroom door

Voor de tweede maal in de clubhistorie mocht zondag eersteklasser v.v. Hoogland deelnemen aan het lucratieve KNVB-bekertoernooi. De eerste ronde overleven betekent immers €3.000 voor de clubkas. En de volgende ronde levert €10.000 op. En daarna gaat het helemaal interessant worden. Ondanks een flitsende start van de thuisploeg, binnen de minuut belandde de bal op de paal, was het na een uur wedstrijd duidelijk dat Rijnsburgse Boys een eind aan de bekerdroom zou gaan maken. De Topklasser vergrootte de 0-1 ruststand naar 0-2 en bepaalde zeven minuten later de eindstand op 0-3. Een verdiende treffer voor v.v. Hoogland bleef vervolgens uit.

Terwijl in Rijnsburg om 20.00 uur het noodweer losbarstte, was het in Hoogland nog een opvallend rustige zomeravond. Behalve op het kunstgras waar de thuisploeg met veel bravoure de Rijnsburgse Topklasser fel op de huid zat en direct in de eerste minuut voor vuurwerk zorgde. Handenbinder Youssef Salama, niet voor niets in beeld geweest bij zowel Spakenburg als IJsselmeervogels, soleerde door de Rijnsburgse verdediging. De noodrem, ofwel het weggeven van een vrije trap, bleek een noodzakelijke ingreep. Vanaf de rand van de zestien schoot Bas Wobbes vervolgens op de paal; de rebound verdween in het zijnet. Het visitekaartje was afgeven door de eersteklasser. Niek Oosterlee was not amused en vond dat zijn spelers op dat moment liepen te klootviolen. Na ruim een kwartier wedstrijd kwam zijn ploeg binnen de minuut opnieuw tweemaal bijzonder goed weg. De eerste keer beschikte Manu Neto Gomes niet over een goede balcontrole waardoor dreigend gevaar verdween, vervolgens was het dezelfde speler die een scherpe voorzet van rechts voor het intikken had maar er net niet bij kon. Het enige Rijnsburgse wapenfeit in deze fase van de wedstrijd was een afstandsschot van Raily Ignacio op een leeg Hooglands doel. De bal ging echter naast.
Vanwege het belang van de wedstrijd, de volgende ronde is immers VVSB de tegenstander, had Niek Oosterlee zijn winnende team van afgelopen zaterdag alleen noodzakelijk gewijzigd. De voor enige tijd geblesseerde Leon Tol (knie) was vervangen door Jeroen Hessing en Resham Sardar kon wegens werkverplichtingen niet op tijd zijn. Hij werd vervangen door Marvin Wijks. Na twintig minuten bleek de eerste Rijnsburgse aanval direct raak te zijn. Jeffrey Vlug bereikte met zijn dieptepass Joel Tillema. Zijn opstomen aan de rechterkant is inmiddels een bekend handelsmerk van hem aan het worden. Vanaf de achterlijn legde hij de bal terug op Joost Leonard die, na zijn balaanname, verwoestend uithaalde: 0-1. De voorsprong leek bevrijdend te werken voor de Rijnsburgers die het initiatief naar zich toe trokken. Nick Kuipers lanceerde met een fraaie dieptepass Jeffrey Vlug maar had niet de juiste controle over de bal. De eerste corner bleek het hoogst haalbare resultaat. Niet veel later was het Jeffrey Vlug zelf die een aanval opzette. Marvin Wijks had echter de pech dat keeper Sebastiaan Bruins goed zijn doel was uitgekomen. En daarna ging het snel met de Rijnsburgse kansen: Marvin Wijks schoot net over, Danny van der Vijver schoot te zacht in en vervolgens was het Raily Ignacio die tweemaal faalde in de afwerking door eerst naast en vervolgens veel te slap te schieten.

Vier minuten voor rust moest Joel Tillema met beginnende liesklachten naar de kant zodat Roderick Gielisse zijn officiële debuut mocht maken in het geel-zwarte shirt. Het slotakkoord van de eerste helft was voor v.v. Hoogland. Na een gevaarlijke actie aan de rechterkant was het Gokhan Turksoy die naast kopte. Precies een kwartier later, de tweede helft was net begonnen, was het Raily Ignacio die op exact dezelfde positie voor Rijnsburgs gevaar zorgde. Opnieuw bleek de keeper een sta-in-de-weg. Het was inmiddels gaan regenen in Hoogland en Rijnsburgse Boys leek er serieus werk van te gaan maken om de tegenstander te laten geloven dat er niets te halen was. Marvin Wijks rondde zijn solo af met een schot naast. Zover kwam Danny van der Vijver niet. Buiten de zestien werd hij gevloerd waardoor de scheidrechter een vrije trap toekende. Jeffrey Vlug profiteerde optimaal van een blunderende keeper Sebastiaan Bruins. Zijn lage schuiver ging door het gaatje in de Hooglandse muur en belandde net naast de paal in het doel: 0-2. De eerst volgende aanval was opnieuw raak. Ismail Celen bereikte na een mooie actie Raily Ignacio die de bal breed legde op de ijverige Jeffrey Vlug die zijn tweede en Rijnsburgs derde treffer scoorde: 0-3.

Inmiddels was de regen overgegaan in hoosbuien. Gelukkig bleef het onweer op afstand. De harde wind blies een gedeelte van het reclamebord van de Rabobank het veld op. Rijnsburgse Boys leek het wel te geloven en zonder kleerscheuren de wedstrijd uit te willen spelen. Hoogland daarentegen ging nog vol passie op jacht naar de verdiende eretreffer. Invaller Caspar Vijverberg kreeg daartoe twee enorme kansen. Direct na zijn invalbeurt schoot hij voorlangs om vier minuten later over een leeg doel te schieten. Ook een cadeautje van Richard van Nieuwkoop, hij leverde zomaar de bal in, werd niet verzilverd. Invaller Cas Knoester hielp de keeper om voor de tweede keer binnen vier dagen zijn doel schoon te houden door een corner weg te geven. Een schot van Dave Dekker, welke de bovenlat schampte, bleek het laatste wapenfeit van de sympathieke Hooglanders. Hun bekerdroom eindigde in een waterballet; Rijnsbursge Boys slaagde in de missie om in de tweede ronde van de KNVB-beker als gastheer te mogen fungeren van de voetbalvrienden van VVSB.

Website Hoogland

Hoek - EVV 0-1 (0-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Prooi C.
Hoek Minuut EVV
49   Jerome Beckers

HSC '21 - Excelsior Maassluis 2-1 (0-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00

HSC '21 wint na verlenging

 
Scheidsrechter: Puts K.
HSC '21 Minuut Excelsior Maassluis
Cenk Uguz Yeftha Nyamsangya 61  
Bas Postma 65  
69   Vink
Bas Postma 103  
Tom Brummelhuis Caglar Uguz 104  

HSC'21 knokt zich naar bekerzege op Excelsior Maassluis

Het werd uiteindelijk een echte bekerwedstrijd in Haaksbergen. Het duel dat nogal vlak begon ontaarde steeds meer een in enerverende slijtageslag. Het goede nieuws voor HSC’21 is dat het dit keer als winnaar tevoorschijn kwam uit een erop-of-eronder-wedstrijd. In de verlenging schudde de thuisclub tegenstander Excelsior Maassluis uiteindelijk van zich af, al koste dat heel veel inspanning. De beloning is er naar. Op 23 september ontmoet HSC’21 Go Ahead Eagles.

Na 45 weinig sprankelende minuten was er nog weinig enthousiasme te bespeuren bij de ruim vierhonderd toeschouwers. Beide ploegen opereerden voorzichtig en bij HSC’21 werden Robert Wilens en Stef Ottink node gemist. De aanval miste in de eerste helft daardoor vastigheden en stootkracht en hoewel Excelsior Maassluis wat dreigender was met de boomlange spits Kevin Vink en de handige vleugelspelers Daniel Furtado Oliveira en Ahmad Mendes Moreira waren er ook aan de andere kant geen serieuze kansen te noteren. De verdediging van HSC’21, met Freek Grondman als bewaker van de lange Vink als grote uitblinker, hield vrij eenvoudig stand.
Al vanaf de eerste balberoering na rust was het duidelijk dat er meer gif in de wedstrijd kwam. HSC’21 nam eerst het heft in handen, maar die werd al snel overgenomen door de bezoekers. In die fase had Excelsior de groenwitten pijn kunnen doen, maar een aantal goede kansen werden verprutst. Ook belandde er nog een verdwaalde kanonskogel op de paal om te onderstrepen dat HSC’21 in het eerste kwartier na rust niet mocht klagen. Bij de eerste de beste grote kans voor HSC’21 was het wel raak. Bas Postma – tot dat moment vrijwel onzichtbaar – toonde zich een echte spits door een voorzet van Leon van Dijk slim te verlengen in de lange hoek.
Het was het sein voor de fysiek stereke bezoekers om nog meer opportunisme in de strijd te gooien. De verdediging van HSC’21 raakte daardoor heel even van de kook, waardoor na halfslachtig ingrijpen Kevin Vink al snel de gelijkmaker binnen kon werken. In het laatste kwart van de wedstrijd had HSC’21 weer wat meer de overhand, mede door het inbrengen van Cenk Uguz die het team een nieuwe impuls gaf. Ondanks pressie en de nodige kansjes bleef het na negentig minuten gelijk.

Website HSC '21

Bas ter Hogt in duel met Kevin Vink (Excelsior Maassluis).

Foto: Wim Busschers

Blauw Geel '38/JUMBO - Scheveningen 0-1 (0-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 300
Blauw Geel '38/JUMBO Minuut Scheveningen
van Zutven El Kaddouri 12  
43   Goeman
59   El Karicha Peters
65   Nieto
van Vessem 68  
70   Scholten Maayen
Pelham van Zutven 75  
81   Resodihandjo Pattinama
Abdirizak Dobbelsteen 84  
89   Scholten

sv Blauw Geel’ 38/Jumbo -- SVV Scheveningen (0-1) 0-1

BLAUW GEEL DOET ZICHZELF FLINK TEKORT

Op woensdag 26 augustus voor Blauw Geel een primeur. Men trad aan in het KNVB beker toernooi voor het eerst in het bestaan. Als tegenstander was zaterdag TOPklasser SVV Scheveningen uit de koker gekomen. Beide ploegen waren totaal onbekende voor elkaar. Een 300 toeschouwers waren op dit duel afgekomen. Scheveningen had afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd gespeeld en was in eigen huis niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen Capelle. Blauw Geel stelde afgelopen donderdag voor de districtsbeker teleur door met 1-2 te verliezen van van Bekkerveld uit Heerlen.

Scheveningen mocht de aftrap verrichten en naar later zou blijken mocht van geluk spreken dat het bij die ene keer zou blijven. Blauw Geel startte goed en zonde enig ontzag voor de TOPklasser. In de 3e minuut weet het al bijna doel te treffen. Uit een corner valt de bal na een kluts voor de voeten van Emiel vd Sanden maar een pracht van een reflex en dus redding van de Scheveningse doelman weerhield de spits van een doelpunt en wat restte was slechts een nieuwe corner. In de 9e minuut stond een Scheveningse spelr wel erg vrij in het strafschopgebied maar gelukkig ging zijn kopbal hoog over het doel bij Jeffrey Vendrig. In de 12e minuut moet trainer Erwin v Breugel noodgedwongen wisselen. Sofian El Kaddouri raakt dusdanig geblesseerd, nadat hij even daarvoor ook al geblesseerd raakte dat hij niet verder kan. Dat zag er niet goed uit en hij zou later op de avond dan ook met aan ambulance worden opgehaald. Zijn vervanger was Coen v Zutven. In de 12e minuut een tweede enorme kans voor Blauw Geel. Sten v Vessem komt goed door over de flank en legt de bal goed terug op de vrijstaande Emiel vd Sanden. Dit maal hoeft de doelman niet op te treden want de inzet gaat langs het doel tot ontsteltenis van alles en iedereen van Blauw Geel. Dan duurt het even voor er überhaupt weer iets te vermelden valt. In de 30e minuut een vriej trap voor Scheveningen op zo’n 20 meter voor het doel. De bal gaat via de muur tot corner. In de 32e minuut krijgt Blauw Geel wederom de kans, wel twee zelfs, om de score te openen. Een snelle uitval zorgt voor de eerste kans. De bal gaat diep via Danny Verbakel op Brian Peters. Via de flank kan hij eigenlijk alleen op de doelman af en hij snijd dan ook naar binnen naar de eerst paal. Daar waar menigeen denkt aan een schot op doel legt hij de bal terug maar niet nauwkeurig genoeg. Sten v Vessem of Danny Verbakel dat is ook niet geheel duidelijk en mede daardoor kan Scheveningen de bal tot corner werken. Uit die corner volgt een nog grotere kans. De bal valt via de kluts in tussen een mengelmoes aan spelers waarbij een Blauw Geler de bal het best voor zijn voeten krijgt. Helaas voor hem en Blauw Geel gaat de inzet op de paal waarna de rebound voor een leeg doel hoog over wordt gewerkt. Ja als je dan al vier goede en grote mogelijkheden hebt gehad…..
In de 38e minuut gaat een voorzet via Desley Schilders min of meer per ongeluk tot corner. Bij die corner ziet Jeffrey Vendrig er al niet al te goed uit want i.p.v. de bal uit de lucht te plukken stompt hij de bal en ook nog eens recht voor de voeten van een Scheveninger. Die inzet gaat gelukkig hoog over. Vijf minuten later mag Scheveningen wel juichen. Een vrije trap gaat quasi ineens binnen en doelman Jeffrey Vendrig zag er daar op zijn minst niet goed uit, blundert eigenlijk gewoon: 0-1. Het doelpunt mag op naam komen van Wesley Goemans. Kort daarna geeft de 4e official aan dat er drie minuten extra tijd bijkomen. Een gelijkmaker was nog mogelijk geweest want een diepte pass van Gerke vd Akker gaat naar Danny Verbakel. Hij neemt de bal mee de vrije ruimte in maar is niet gecontroleerd genoeg want de bal schiet hij iets te ver voor zich uit waardoor hij deze mogelijkheid onbenut laat. Een vrijetrap van Scheveningen gaat even daarna nog langs het doel.
Het rustsignaal volgt en Blauw Geel weet dat het geheel tegen de verhouding in op achterstand is gekomen. De ploeg was zeker niet de mindere, had de beste en meeste kansen en weinig tot niks weggegeven. Heel erg jammer dus van die fout.

Na de rust lijkt Scheveningen al vroeg alles te willen vertragen. Ook lijkt de ploeg iets beter te staan en is het voor Blauw Geel lastiger. In de 61e minuut heeft Danny Verbakel een goede voorzet in huis maar is Brian Peters te laat bij de tweede paal. Wel is er appel voor hands maar scheidsrechter Cairo geeft aan dat de verdediger met de borst de bal tot corner werkte. Dan slaat kort daarna geheel onnodig de vlam in de pan. Bij een aanval van Blauw Geel komt Brian Peters in het strafschop gebied ten val en blijft liggen. Michael Gomez Nieto raakt even van de kook en kan niet met zijn handen, hij maakt een slaande beweging, van de op de grond liggende Brian Peters afblijven. Spelers menen nu even allemaal er zich mee te moeten bemoeien en als de rust enigszins is weer gekeerd toont scheidsrechter Cairo de rode kaart aan de speler van Scheveningen. Blauw Geel geeft de bal na de ingooi sportief terug aan Scheveningen. Drie minuten later wordt de overtal situatie voor Blauw Geel door scheidsrechter Cairo al weer teniet gedaan. Sten v Vessem duwt bij een hoge bal op het halfveld erg hard in de rug van zijn tegenstander die maar al te graag met veel ophef tegen het gras gaat. Een gele kaart zou zeker op zijn plaats zijn geweest voor deze domme en onnodige overtreding Maar tot grote verbijstering toont de leidsman nu ook een rode kaart. Een zwaar overtrokken kaart maar misschien was hij het praten van Sten tegen hem ook wel zat. Dan nog is rood een zware benadeling. Met 10 tegen 10 gaat het dan nog zeker een half uur verder. Trainer Erwin v Breugel past een offensieve wissel toe. Hij gaat achterin 1 op 1 spelen en Coen v Zutven, eerder in gevallen, wordt gewisseld voor Rudy Pelhan. Later zal ook nog Achmed Abdirizak in vallen. Blauw Geel is in het vervolg nog het dichtst bij een treffer. In de 85e minuut gaat een vrije trap van de rechterflank via de bovenkant van de lat over het doel en twee minuten later nog maar weer eens maar dan rest nog wel een corner. Scheveningen is aan het tegen houden. Het weet ook de vier minuten extra tijd nog te overleven en wint daardoor met 0-1. Het mag in de volgende ronde Jupiler league ploeg sc Telstar ontvangen.

Jammer, jammer jammer voor Blauw Geel. De ploeg leverde een goede wedstrijd, was eigenlijk ook de betere maar verzuimde om de kansen te benutten en wordt afgestraft door een eigen grote fout. Dat is ook voetbal. De winst had men zeker verdiend maar dus niet gekregen en dat is balen. Het KNVB beker toernooi zit er dus al op. Scheveningen wensen wij succes tegen Telstar.
Zaterdag wacht voor Blauw Geel alweer de volgende wedstrijd in de districtsbeker. Een derby uit in Schijndel. Schijndel verloor afgelopen dinsdag met 4-3 in Heerlen van Bekkerveld en heeft de eerste wedstrijd thuis van NEC am. Met 1-0 gewonnen. Bekkerveld lijkt dus al bijna zeker van de volgende ronde en er gaan er twee door. Blauw Geel moet dus winnen in en van Schijndel om de volgende ronde nog te kunnen halen en dan volgende week dinsdag ook nog winnen in Nijmegen bij NEC am. en daarmee dus weer vooruitzichten op het KNVB beker toernooi van volgend seizoen te houden.Opstelling sv Blauw Geel’ 38:
Doel: Jeffrey Vendrig
Achterhoede: Martijn v Loon, Gerke vd Akker, Desley Schilders, Sofian El Kaddouri (12e min. Coen v Zutven, 75e min/ Rudy Pelhan),
Middenveld: Mark Dobbelsteen (84e min Achmed Abdirizak), Mustafa Guler, Sten v Vessem,
Voorhoede: Danny Verbakel, Emiel vd Sanden, Brian Peters

Scheidsrechter: Dhr. Cairo uit ’s Hertogenbosch
Ass. Scheidsrechters: Dhr. Chakir en Dhr. van der Zwan
4e Official: Dhr. Verbakel
Kaarten:
Geel:
sv Blauw Geel’ 38: geen
SVV Scheveningen: 89e min. Michael Scholten
Rood:
sv Blauw Geel’ 38: 68e min. Sten v Vessem
SVV Scheveningen: 65e min. Kevin Gomez Nieto

ONS Boso Sneek - Gestaakt

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Bronsvoort W.H.
ONS Boso Sneek Minuut Vlissingen
Ramos 19  
23   Abdou Abdenbi
31   Regilio Pinas

In de 59e minuut, vanwege noodweer, gestaakt.

OJC Rosmalen - Sparta Nijkerk 2-2 (1-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00

OJC Rosmalen wint na strafschoppen

 
Scheidsrechter: Roeleveld M.A.
OJC Rosmalen Minuut Sparta Nijkerk
5   Tervoert
Joey Lokasi 35  
Tim Strijbosch 38  
59   Tervoert
Frank van Mosselveld 67  
Stefan de Jong (Penalty) 70  

sc Feyenoord - Gestaakt

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Eijk S. van der
sc Feyenoord Minuut UNA
Obiku 1  
Obiku 30  

In de 37e minuut, vanwege noodweer, gestaakt.

TEC - Berkum 0-1 (0-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Kraay A.W.G. van
TEC Minuut Berkum
Léon Hese Sven van Ingen 35  
Nehemia Sanaky Trumaine Balrak 46  
48   Bacuna
Léon Hese 61  
Massaro Latuheru Walter Kiomegni 71  

Berkum gooit TEC uit KNVB-beker

Berkum heeft een prima prestatie geleverd door zondagtopklasser TEC in Tiel in de eerste ronde van de strijd om de KNVB-beker op een verrassende maar zeker verdiende 0-1 nederlaag te trakteren.
“We hebben uitstekend gevoetbald en een heel goede teamprestatie geleverd,” stelde Berkum-trainer Willem Brouwer vast. “Het enige wat je er op zou kunnen aanmerken is dat we het eerder af hadden moeten maken, maar met een overwinning bij een topklasser mag je natuurlijk nooit ontevreden zijn. We hebben er als team samen voor geknokt en met zijn allen een mooi resultaat neergezet.”

Combinatievoetbal
Berkum liet er vanaf de aftrap geen gras over groeien en bezorgde de thuisclub met goed combinatievoetbal al direct problemen. Al na een minuut of vijf kon Chris van der Meulen solerend op het Tielse doel af, maar keeper Sebastiaan van der Sman voorkwam een snelle openingsgoal van de Zwolse eersteklasser. Even later leek er hands te worden gemaakt in het strafschopgebied van TEC, maar scheidsrechter Alex van Kraay liet doorspelen.
TEC kreeg geen vat op het spel van de Zwollenaren en kreeg bovendien door snelle uitvallen van onder meer Potkamp, Van der Meulen, Wellenberg en Bacuna heel wat riskante situaties achterin te verwerken. Doelman Van der Sman bleek in die fase echter opnieuw een betrouwbare sluitpost. Aan de andere kant duurde het tot de 45e minuut voordat TEC echt gevaarlijk werd. Een bikkelharde vrije trap vloog langs de Zwolse muur, maar de goed spelende Berkum-keeper Mathijs Bouwhuis pakte de bal in twee keer. Hoewel de betere kansen in het eerste bedrijf voor de bezoekers waren bleef het dus tot de rust bij 0-0.
Opdoffer
Twee minuten na de hervatting leek TEC na een snelle combinatie over rechts te gaan scoren, maar de vlak voor het Zwolse doel staande Kurtley de Windt kreeg de bal toch nog naast. Direct daarna kregen de Betuwenaren een flinke opdoffer toen Johnsen Bacuna, na een afgemeten dieptepass van verdediger Dirk Muis, slim gebruik maakte van miscommunicatie in de TEC-defensie. De Zwolse spits kon alleen op het Tielse doel af en maakte dat efficiënt af: 0-1.

Rode kaart
Na een uur spelen werd de avond voor de thuisclub nog wat zuurder, toen Bacuna net buiten het strafschopgebied werd neergelegd door TEC-verdediger Léon Hese. Dat leverde de geroutineerde ex-prof van onder meer Cambuur en De Graafschap een directe rode kaart op, zodat TEC het laatste halfuur met 10 man moest proberen wat aan de achterstand te doen. De uitstekend ingrijpende Berkum-defensie zorgde er echter voor dat daar weinig van terecht kwam. Ook in de slotfase, waarin de regen inmiddels met bakken naar beneden kwam, waren de beste kansen voor de Zwolse eersteklasser. De Berkum-spitsen wisten echter niet meer te scoren, waardoor het bij een krappe maar wel terechte zege voor de ‘underdog’ bleef.
Door deze fraaie 0-1 overwinning heeft Berkum zich dus geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB-beker. Daarin zullen de Zwollenaren, op eigen terrein, op 23 september de strijd aanbinden tegen zondagtopklasser JVC Cuijk.

website Berkum

Harkemase Boys - de Treffers 1-3 (0-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Otto D.H.A.
Harkemase Boys Minuut de Treffers
10   Rick Verbeek
25   Bram Eltink Jan Willem Stronks
40   Thiemo Vanmaris Robin Janssen
Renken 55  
71   Joris Janssen
76   Coen Maertzdorf Lennart Rekmans
84   Rick Verbeek (Penalty)
90   Coen Maertzdorf

Noodweer redt De Treffers

Mooi weer en noodweer. Dit was voor De Treffers woensdagavond in Harkema zwaar van toepassing. Mooi weer was het in Harkema de eerste helft, bewolkt maar droog.
In de tweede helft was het niet alleen bewolkt maar viel het met bakken uit de hemel, iets wat later de redding van de Groesbekers bleek.

Mooi weer werd het voor De Treffers ook toen Rick Verbeek in de tiende minuut na een prima aanval de 0-1 aan wist te tekenen. Dit was ook absoluut niet tegen de verhouding in. De rood-zwarten (vandaag echter in het blauwe uittenue) begonnen de wedstrijd prima en wisten Harkemase Boys met goed combinatievoetbal terug te dringen. Dit leverde enkele mooie aanvallen op. Daarnaast ook een vrije trap van Robin Janssen die door de keeper van Harkemase Boys maar ternauwernood uit de hoek geranseld kon worden. Hiermee was de dadendrang van de Groesbekers nog niet ten einde. Dit resulteerde in de 0-1 van Rick Verbeek. Na een mooie aanval en een subtiele voetbeweging van Lennart Rekmans werd Rick het eindstation en kon hij met een schuiver in de lange hoek De Treffers op de welverdiende 0-1 voorsprong zetten.

Na de goal werd Harkemase Boys sterker en dit resulteerde in een corner en een één op één situatie tussen keeper Niels Kornelis en een speler van de Harkemase Boys. Hierbij kwam Niels met een goede redding als winnaar uit de bus. Harkemase Boys gooide de schroom steeds verder van zich af en begon meer grip te krijgen op de wedstrijd. De Treffers bleef hierbij een goed positiespel spelen en dit resulteerde in kansen voor de rood-zwarten. Zo waren zowel Lennart Rekmans als Rick Verbeek dicht bij een verdubbeling van de score, beide keren stond de keeper van de tegenstander Groesbeeks geluk in de weg. Vooral op het schot van Rick Verbeek ageerde de goalie perfect.

De eerste keer noodweer in Harkema tekende zich in de 24e minuut aan. Bij een verdedigende actie blesseerde linksback Jan Willem Stronks zich aan zijn knie. Directe gevolgen waren een wissel aan De Treffers-zijde (Bram Eltink kwam erin) en een blessuregeval erbij, na Twan Smits.
Na dit moment werden de Friezen sterker en werd er meer aangedrongen. De Treffers was even van de ‘leg’ maar echte grote kansen voor de thuisploeg leverde dit niet op, slechts mogelijkheden.
Meer fysiek noodweer kwam er voor De Treffers in de 37e minuut. Na een ongelukkige actie hielden de toeschouwers op sportpark ‘De Bosk’ hun adem in toen Robin Janssen bleef liggen. Nadat de speaker eerst om een dokter vroeg en de ernst van de blessure duidelijk werd, besloot de (overigens prima leidende) scheidsrechter om de wedstrijd te staken in afwachting van de opgeroepen ambulance. Ongeveer 20 minuten heeft het spel hierbij stil gelegen. Onder luid applaus kon Robin uiteindelijk op eigen benen, hetzij met een vertrokken en
pijnlijk gezicht, het veld verlaten.
In de resterende minuten na de onderbreking probeerde Harkemase Boys meer druk te zetten maar hier kon De Treffers zich met gemak onderuit voetballen.

De rust bracht in de tweede helft geen rust bij het spel van De Treffers. De thuisploeg ging meer druk zetten en dit zorgde ervoor dat er in de 55e minuut een terechte gelijkmaker te noteren viel. In de minuten hierop volgend roken de mannen uit Harkema bloed en gingen ze verder waar ze gebleven waren, druk zetten.

Noodweer (regen, donder en bliksem) zorgde voor de redding. De scheidsrechter staakte de wedstrijd in de 66e minuut voor de tweede maal, dit keer ‘gelukkig’ vanwege het noodweer. Voor De Groesbekers een welkome onderbreking aangezien ze zwaar onder druk stonden.
Toen beide teams voor de vierde keer het veld opkwamen kwam De Treffers in eerste instantie nog goed weg toen een kans van Harkemase Boys net geen doel trof. Hierna nam De Treffers het heft in handen en kreeg men steeds meer tweede ballen in het bezit. Harkemase Boys kwam er nog slechts sporadisch uit en wist hierbij niet meer gevaarlijk te worden. De Treffers daarentegen wel. Een niet goed afgesteld vizier, een been van de tegenstander of een goed keepende doelman van Harkemase Boys bleken hierbij een sta-in-de-weg.
De Treffers nam de wedstrijd over en werd steeds gevaarlijker. Lennart Rekmans verliet in de 76e minuut het veld voor Coen Maertzdorf.

Enkele corners later was De Treffers wederom in de aanval en werd de bal ingegeven in de ‘vijandelijke’ zestien. Toen een verdediger van Harkemase Boys de bal met de hand beroerde, wisten de meegereisde (chapeau en bedankt!) De Treffers supporters dat het een penalty moest zijn. Hier was de scheidsrechter het mee eens.
De toegekende penalty werd door Rick Verbeek binnengeschoten waardoor De Treffers in de 84e minuut terecht aan de leiding kwam.

In de laatste minuten probeerde de Harkemase Boys met man en macht in de buurt van het doel van Niels Kornelis te komen. De pijp leek echter leeg bij de Friezen en gevaar voor het doel van Niels kon niet meer gesticht worden.
Het billenknijpen was hiermee nog niet teneinde. Door de hevige en aanhoudende regenval werd het veld zwaarder en werd de wedstrijd steeds meer een loterij, maar wel met een winnend Groesbeeks lootje.
Dit lootje werd in de allerlaatste minuut verzilverd door de zojuist ingevallen Coen Maertzorf, hij wist een door de keeper gered schot (van de wederom gevaarlijke Robin Mutzers) nog te promoveren tot de 1-3. Dit was tevens het laatste balcontact van de wedstrijd, de scheidsrechter blies voor de laatste maal op zijn scheidsrechtersfluit.

Onweer (blessures Jan Willem en Robin alsmede het noodweer) en mooi weer (mooie accommodatie, dito sfeer en de overwinning) waren de tegenstellingen van de avond. Billenknijpen tot de laatste minuut in een wedstrijd waarin alles te vinden was. Het was een typisch affiche voor de KNVB Beker.
De tweede onderbreking wegens noodweer bleek uiteindelijk de redding voor de rood-zwarten want hierna wisten ze de wedstrijd in Groesbeeks voordeel te beslissen.

In de volgende ronde mag De Treffers op het eigen sportpark ‘Zuid’ aantreden tegen eredivisionist Roda JC uit Kerkrade.

Update blessures:
Jan Willem Stronks viel in de 24e minuut uit met een knieblessure. Van deze knie wordt morgen donderdag een echo gemaakt in het ziekenhuis.

In de 37e minuut viel Robin Janssen uit met een blessure aan zijn ribben, waarschijnlijk een zware kneuzing.

Website de Treffers

IJsselmeervogels - Koninklijke HFC 0-1 (0-0)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Martens R.W.M.
Toeschouwers: 600
IJsselmeervogels Minuut Koninklijke HFC
26   Rachid El Yaakoubi
70   Gertjan Tamerus Pieter Bas den Hartigh
82   Carlos Opoku
84   Reggie Schaap Rachid El Yaakoubi
87   Jeffrey Sam-Sin Wouter Haarmans

Een heerlijk nat bekerstuntje

Koninklijke HFC klopt grootmacht IJsselmeervogels

Bunschoten De onophoudelijke slagregens konden HFC niet deren. De Koninklijke zorgde voor een absolute bekerstunt door met 0-1 te winnen van IJsselmeervogels.
Als beloning krijgen de Haarlemmers, behalve een mooi geldbedrag, in de tweede ronde een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. Dat belooft een historische dag te worden voor HFC. Met misschien weer een feestje achteraf. Want wie uit bij IJsselmeervogels kan winnen, moet ook best kunnen stunten tegen de tweede club van Eindhoven.
Om niet te veel op de zaken vooruit te lopen, vierden de dolblije HFC’ers alvast gisteren in de stromende regen in Spakenburg hun feestje. Het bekertoernooi 2015/2016 kan voor de ploeg van trainer Pieter Mulders eigenlijk nu al de annalen in. Honderd jaar nadat HFC zijn derde en laatste nationale beker won, maakte de club eindelijk weer zijn opwachting in het landelijke bekertoernooi.
Met het bezoek aan amateurgrootmacht IJsselmeervogels kreeg die rentree meteen een klein koninklijk randje. ’Het Ajax van het amateurvoetbal’ is sowieso een meer aansprekende tegenstander dan pakweg Groene Ster of Blauw Geel.

De zaterdagclub uit Spakenburg is geen ploeg die de meeste HFC’ers vaak zullen tegenkomen. Alleen Pieter Mulders en Paolo Meijndershagen betraden gisteren vertrouwde grond. Beide HFC-trainers droegen tijdens hun actieve carrière het rood en wit van IJsselmeervogels.
Het imposante sportpark De Westmaat kan voor ’debutanten’ overweldigend overkomen maar daar had HFC geen last van. De Haarlemmers waren lange tijd de bovenliggende partij. In het eerste kwartier leverde dat drie kansen op.
Rachid El Yaakoubi, Vincent Volkert en Bart Nelis konden de bal niet achter doelman Patrick Zonneveld krijgen. Aan de andere kant had HFC geluk toen Tuncay Yener de bal van de doellijn kopte.

Spekglad
De tweede helft ging nergens over. Op kunstgras kan altijd gevoetbald worden, wordt gezegd. Dat werd gisteren eventjes flink gelogenstraft. Het toch al spekgladde veld veranderde door de onophoudelijke regen in een glibbervloer. De wedstrijd had daardoor veel weg van een loterij.
De ploeg die het langst op zijn benen kon blijven staan, had de grootste kans op de zege. En HFC bleek in de slotfase het meest standvast. De mee naar voren gekomen Carlos Opoku werkte de bal vanuit een scrimmage in het doel van de Vogels.

In de laatste vijf minuten hield HFC - met de foutloze Gerard van Rossum in het doel - het achterin vervolgens keurig ’droog’. Van Rossum is in het bekertoernooi de eerste keuze van Mulders. De ’reservedoelman’ was na afloop het middelpunt van een spontane regendans rond de middenlijn. HFC zit in de tweede ronde en dat moest de verzopen aanhang van de thuisploeg hoofdschuddend beamen.

Bron: Haarlems Dagblad
Hein ten Berge

Groene Ster - ACV 0-2 (0-1)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Berben C.
Groene Ster Minuut ACV
45   de Vries
83   Menting

Excelsior '31 - SCM 10-2 (6-2)

woensdag 26 augustus 2015 om 20:00
 
Scheidsrechter: Oostrom I.
Excelsior '31 Minuut SCM
Köse 1  
Pot 6  
12   (Gemiste penalty)
Gerritsen 24  
Gerritsen 28  
Pot 32  
Gerritsen 38  
40   Willems
45   G. Paulissen
Köse 57  
Pot 64  
Gerritsen 72  
79   Selder
Baysoy 85  
ten Bolscher 86  

Wedstrijd niet gevonden

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!