Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

FC Lienden meldt zich nadrukkelijk aan de kop.

Na een 3-0 zege op Leonidas heeft FC Lienden inmiddels de 2e plaats op de ranglijst weten te veroveren. Na de snelle openingstreffer van el Jebli kregen de Rotterdamse bezoekers wel degelijk kansen op de gelijkmaker. Zo raakte van den Ouweland bijvoorbeeld de paal. Net voor het einde van de 1e helft trok de thuisclub de wedstrijd definitief naar zich toe. Loukili raakte eerst nog de buitenkant van de paal; de rebound van Uiterloo ging maar ternauwernood voorlangs; uit een vrije bal van el Jebli kopte Loukili binnen, 2-0. Na rust bepaalde Uiterloo de eindstand op 3-0. FC Lienden profiteerde van het gelijke spel van koploper JVC Cuijk bij OJC Rosmalen. De Brabantse derby eindigde in 2-2. Na de 0-1 van Schaap betekende een vrije trap van van Heijnsbergen en een onderschepping van van der Velden een 2-1 ruststand. Öztürk bracht de 2e helft het spel weer in evenwicht. UNA had naast JVC bovenaan kunnen komen te staan. Na een totale offday zakte het echter naar plek 3. In Noordwijkerhout was VVSB namelijk met 5-1 veel te sterk. Bij de paars-gele formatie was Parami uitblinker. Hij gaf 2 assists en versierde een strafschop.

Onderaan in de Topklasse kreeg hfc EDO wederom een dreun te verwerken. Net als vorig weekend eindigde het weer met 9 man en tot overmaat van ramp nam Hercules in de blessuretijd ook nog de 3 punten mee. Invaller Baas werd matchwinner. Bij HBS moet dit seizoen de gifbeker helemaal leeg. In Haaksbergen gaf het in de slotfase een zekere 0-2 overwinning uit handen. Het werd niet alleen 2-2, maar het verloor ook nog 2 spelers. Doelman Kamperveen kreeg zijn 3e rode kaart dit seizoen en aanvoerder de Geer mocht ook vroegtijdig gaan douchen. AFC, de trotse kampioen van het vorige seizoen, vinden we terug op plek 15. Op eigen sportpark Goed Genoeg was WKE met 2-3 de bovenliggende partij. Jan Hooiveld scoorde alweer zijn 9e en 10e goal van het seizoen. Fabio Santiago voert met 15 treffers de topscorerslijst aan. In de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen de Koninklijke HFC schoot de doelpuntenmachine wederom 2 keer raak.

EVV boog tegen ADO '20 in de 2e helft een 0-1 achterstand om in een klinkende 4-1 overwinning. Steff de Wit was 2 keer succesvol voor de Limburgers.

EDO hfc - Hercules 0-1 (0-0)

zondag 9 november 2014 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Yannick Hoogeboom, Dennis Dinkgreve, Jamal Dibi, Jeff Kemper, Nourdin Dibi, Barry Tjeertes, Edip Biberoglu, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Gregory Martin, Wim van Zalinge, Aramez Poepon, Daan Siegerist, Janyro Purperhart, Romario Aroma, Sven Berntzen
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Daan van Benthem, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Abdelfattah Zouzou, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Sam Osei
Wissels Hercules: Jeremy Vrede, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Bas Koppel, Thomas Reynaers, Luuk Baas, Mike Maas
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 300
EDO hfc Minuut Hercules
Nourdin Dibi 13  
62   Abdelfattah Zouzou
Dennis Dinkgreve 64  
68   Luuk Baas Adil Tihouna
Wim van Zalinge Yannick Hoogeboom 74  
Nourdin Dibi 77  
Daan Siegerist Edip Biberoglu 81  
82   Thomas Reynaers Abdelfattah Zouzou
90 + 1 Luuk Baas
Dennis Dinkgreve 90 + 3

zondag 9 november 2014, HAARLEM HFC EDO heeft zondag in blessuretijd verloren van Hercules. De ploeg uit Haarlem-Noord gaf weinig weg, maar moest toch capituleren na een treffer van Luuk Baas. Hercules en EDO kregen in de eerste tien minuten allebei een corner, maar dat leidde niet tot gevaar. Nordin Dibi kreeg na bijna een kwartier spelen geel na een overtreding op Sam Osei. EDO, dat Jeffrey van den Berg en Tetchery Langout door schorsingen moest missen, en ook enkele spelers niet kon opstellenl door blessures, ging na de twintigste minuut beter voetballen en dat leidde tot een vrije trap op de rand van het strafschopgebied.

Jamal Dibi schoot de vrije trap in kansrijke positie over. De grootste kans van de eerste helft kwam op naam van Barry Tjeertes, maar zijn inzet werd gekeerd door doelman Ritchie Steinmann van Hercules.

Voor rust schoot Edip Biberoglu namens EDO over en in de tegenaanval was Hercules even gevaarlijk met een schot van Adil Touhana, maar zijn inzet was geen probleem voor doelman Kenny Heemskerk.

De tweede helft was evenmin spectaculair. Biberoglu had een mooie actie aan de rechterkant, maar zijn voorzet bereikte daarna niemand. Hercules had het veldoverwicht zonder grote kansen te creëren. Nordin Dibi ontving zijn tweede gele kaart, maar toch kreeg EDO de vrije trap. De bal belande in de handen van Steinmann. Hercules kreeg vlak daarna een grote kans na een actie over de rechterkant, maar de inzet van Nathan Bijl werd gekeerd door Kenny Heemskerk. Daan van Benthem was daarna dichtbij een treffer uit een hoekschop, maar de kopbal van de verdediger van Hercules ging naast.

EDO leek met tien man een punt te pakken. Ver in blessuretijd maakte Luuk Baas toch nog de winnende treffer voor Hercules. Hij lifte de bal over doelman Heemskerk.

Website: hfc EDO

Foto: twitterpicture@StanSchrijft

VVSB - UNA 5-1 (2-0)

zondag 9 november 2014 om 14:00
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Martijn Hogenboom, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Stefan Immerzeel
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Tom Dekkers, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Willem Tieben, Youri van der Meer, Ron Jansen
 
Scheidsrechter: Dubbeld M.
Toeschouwers: 700
VVSB Minuut UNA
Bas Ruigrok 25  
Giovialli Serbony 28  
32   Petar Stoskovic
Bas Ruigrok (Penalty) 32  
Ronald van der Meer 61  
61   Jeroen Stottelaar (Penalty)
65   Ron Jansen Jorn Sweres
Frans van Niel 70  
Frans van Niel 76  
Giovialli Serbony 83  
Martijn Hogenboom Frans van Niel 85  
Stefan Immerzeel Maikey Parami 85  

VVSB wint overtuigend van UNA

VVSB heeft op een overtuigende wijze van nummer 2 van de zondagtopklasse UNA gewonnen. Door doelpunten van Giovialli Serbony (2), Frans van Niel (2) en Bas Ruigrok (strafschop) voor VVSB en Jeroen Stottelaar (strafschop) was de einduitslag maar liefst 5-1.

Beide ploegen hadden moeite om het spel te maken in het eerste kwartier van de wedstrijd. Naar mate de eerste helft vorderde, lukte dit VVSB steeds beter en hierdoor kwam UNA nauwelijks aan voetballen toe. Het betere spel van VVSB leverde ook direct twee doelpunten op. De openingstreffer werd gescoord door Giovialli Serbony na een uitstekende lage voorzet van Maikey Parami. Diezelfde Parami werd een paar minuten later onderuit gehaald in het strafschopgebied door doelman Petar Stoskovic. Die toegekende strafschop werd benut door Bas Ruigrok.

In de tweede helft startte VVSB furieus, maar vergat het net als vorige week tegen OJC Rosmalen, te scoren. Met name Tomas Tavilla was dichtbij om de score te vergroten, maar zijn schot ging maar net over het doel van Stoskovic. Aan de andere kant wist UNA wel te scoren. Doelman Ronald van der Meer beging een overtreding op een UNA-aanvaller in het strafschopgebied, scheidsrechter Dubbeld was opnieuw resoluut en wees weer naar de stip. Jeroen Stottelaar gaf Van der Meer geen enkele kans en bracht de stand naar 2-1.

Ondanks het tegendoelpunt ging VVSB weer verder waar het daarvoor mee was begonnen, aanvallen. Dit resulteerde al snel in de 3-1. Opnieuw was Maikey Parami de aangever, ditmaal op Frans van Niel die de bal met een knappe volley binnen schoot. Diezelfde Van Niel maakte de stand nog iets comfortabeler voor VVSB. Na goed druk zetten van Serbony en Tavilla kon de middenvelder van VVSB de bal vrij inschieten.

Het slotakkoord was voor Giovialli Serbony. De spits had weer een groot aandeel in de doelpunten van VVSB en mocht de laatste treffer nog maken. Vladimir Jozic gaf een voorzet die bij de spits van VVSB terecht kwam. Hij kon aannemen, draaien en raak schieten in het strafschopgebied van UNA. Een mooie en welkome zege voor VVSB op een hooggeplaatste ploeg als UNA.

VVSB - UNA 5-1: 28' Serbony 1-0, 32' Ruigrok (p) 2-0, 62' Stottelaar (p) 2-1, 70' Van Niel 3-1, 76' Van Niel 4-1, 84' Serbony 5-1.
VVSB: Van der Meer, Van der Slot, Zwart, Kraaijvanger, De Rijk, Jozic, Ruigrok, Van Niel (85' Hogenboom), Parami (85' Immerzeel), Serbony, Tavilla.

Tekst: Stefan van den Burg

UNA doelman Stoskovic moest de bal 5 keer uit zijn eigen doel halen.

Foto: Tino Stulen

HSC '21 - HBS 2-2 (0-0)

zondag 9 november 2014 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Burak Basut, Kelvin Veensma, Leon van Dijk, Coplan Soumaoro, Erwin Nieuwboer, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Rutger Tenhagen, Freek Grondman, Niels Rupert, Bas ter Hogt, Koen Garritsen, Robert Wilens
 
Opstelling HBS: Gianni Kamperveen, Arthur van der Kaaij Rijers, Bart Koffeman, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Steve van Kesteren, Berend Kaster, Jochem Hendriks, Mike de Geer, Niels van Pelt, Sami Aoulad Said
Wissels HBS: Bas Meeuwissen, Dominique Broekhuizen, Jim Roberti, Serano van der Hurk
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 400
HSC '21 Minuut HBS
Burak Basut 41  
56   Dominique Broekhuizen Jochem Hendriks
56   Serano van der Hurk Sami Aoulad Said
57   Mike de Geer
69   Jim Roberti Mahjoub Mathlouthi
Koen Garritsen Erwin Nieuwboer 70  
Bas ter Hogt Rick Bouwmeister 70  
71   Serano van der Hurk
Robert Wilens Kelvin Veensma 80  
Bas ter Hogt 82  
85   Gianni Kamperveen
Remy Raterink (Penalty) 86  
90 + 2 Mike de Geer

Slotfase levert HSC'21 een punt op.

(verslag Rene Waning/www:hsc21.nl)

Beide teams slaagden er in de eerste helft vooral goed in elkaar het spelen onmogelijk te maken. HBS zat er heel fel op, speelde compact en hield de ruimtes klein en maakte het HSC’21 daardoor lastig.
Na rust kwam er toch wat meer ruimte, maar het was HBS dat daar van profiteerde. Sami Aoulad Saïd had de eerste grote kans, maar hij struikelde over zijn eigen benen. Even later was het wel raak, na een combinatie tussen Serano van der Hurk en Mike de Geer, die afdrukte. HSC’21 ging nadrukkelijker op zoek naar het doel van HBS en werd nu ook een aantal keer gevaarlijk. Nadat Van der Hurk enigszins gelukkig de 0-2 aantekende leek het duel beslist.

De overtuiging sijpelde steeds meer weg uit het spel van HSC’21, totdat zes minuten voor tijd eindelijk eens een bal goed over de laatste linie van HBS viel. Mart Schutten ontsnapte aan de buitenspelval en gaf Bas ter Hogt een niet te missen kans. Het gaf HSC’21 weer wat moed en de wedstrijd kantelde helemaal met dank aan HBS-doelman Gianni Kamperveen. Terwijl hij een diepe bal al klemvast had, kwam hij op onbegrijpelijke wijze met hoog geheven been in op Coplan Soumaoro. Tot ontzetting van heel HBS gaf scheidsrechter Dröge niet alleen een strafschop, maar ook rood aan Kamperveen. Wellicht wat overdreven, maar de doelman had deze situatie toch vooral aan zichzelf te wijten. Met spits Jan-Paul Saeijs op doel (HBS had al drie keer gewisseld) legde Remy Raterink aan voor de strafschop en die werd door de gelegenheidsdoelman nog bijna gestopt ook. Tergend langzaam rolde de bal over de lijn. HSC’21 rook nu bloed en was via Raterink ook nog dicht bij de winnende treffer, maar Saeijs kweet zich met een goede redding van zijn taak. De woede bij HBS kwam tot een kookpunt toen Dröge ook Mike de Geer in blessuretijd nog op een rode kaart trakteerde na een nogal onbesuisde overtreding op Burak Basut.

Ook Mike de Geer kreeg van scheidsrechter Dröge een rode kaart.

Foto: Wim Busschers

OJC Rosmalen - JVC Cuijk 2-2 (2-1)

zondag 9 november 2014 om 14:30
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Melvin van Gestel, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Ilias Zaimi, René Geerts, Irey Sadal, Thijs van der Velden
Wissels OJC Rosmalen: Tom Stupers, Bas Mol, Jelle Scholts, Galid Cherrou, Kevin van Zijl, Armand Selmani, Bas Smulders
 
Opstelling JVC Cuijk: Sjors Witt, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Oktay Öztürk, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Cayfano Latupeirissa, Mark Fennebeumer, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Mark Kuijpers, Jacky Chi, Jordie van der Laan, Alexander Prent, Boy Visser
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 800
OJC Rosmalen Minuut JVC Cuijk
18   Frenk Schaap
Randy van Heijnsbergen 26  
Thijs van der Velden 33  
37   Frenk Schaap
Glenn Schapendonk 40  
40   Rik Renirie
41   Alexander Prent Frenk Schaap
42   Mark Fennebeumer
46   Djimmie van Putten Jorrit Ritzen
64   Oktay Öztürk
Bas Smulders Ilias Zaimi 65  
Erik van Beekveld 68  
74   Boy Visser Mark Fennebeumer
Guus Habraken 80  
Kevin van Zijl Bas Peters 81  
90 + 4 Erik van Loon

EVV - ADO '20 4-1 (0-1)

zondag 9 november 2014 om 14:30
 
Opstelling EVV: Simon Wagner, Ahmed Ammi, Juliën Clout, Rick Geenen, Roy Maessen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Steff de Wit, Chefrino Eind, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Tom Hameleers, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Luc Wulterkens, Nico Czichi, Sjors Beckers
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Ted Amson, Malcolm Meijer, Mike Koenders, Tristan Buchinhoren
Wissels ADO '20: Stan Berrevoets, Dennis de Wit, Mitchel Schildwacht, Robin de Boer
 
Scheidsrechter: Schaper D.
Toeschouwers: 300
EVV Minuut ADO '20
11   Mike Koenders
13   Tristan Buchinhoren
46   Robin de Boer Tristan Buchinhoren
Chefrino Eind 49  
Steff de Wit 53  
58   Mitchell Bolck
Steff de Wit 74  
76   Aaron Bruijn
Rick Verbeek (Penalty) 76  
Nico Czichi Rick Verbeek 77  
Luc Wulterkens Ahmed Ammi 77  
Sjors Beckers Chefrino Eind 81  
81   Dennis de Wit Mitchell Bolck

EVV boekte zondagmiddag een heel belangrijke overwinning tegen ADO'20. De 0-1 achterstand bij de rust werd na de pauze omgezet in een 4-1 overwinning.

EVV kende zondag twee debutanten. Allereerst was er Ahmed Ammi die afgelopen vrijdag zijn overschrijving naar EVV zag worden goedgekeurd. Simon Wagner nam de plaats in van de geschorste Michel Vercruysse. Verder startten Rick Geenen en Jerome Beckers (na blessures) weer in de basis.
Voor aanvang werd een minuut stilte in acht genomen voor Harrie Lemaire. De vaste buschauffeur van het 1e elftal overleed vorige week zondag. Gisteren was de crematie en daarbij was een grote afvaardiging van EVV aanwezig.

Het eerste gevaar kwam van EVV-zijde. Een schot van Steff de Wit verdween naast het doel. Even later kon Rick Geenen een voorzet van Ahmed Ammi niet verzilveren. Het was echter ADO'20 dat in de 13e minuut op voorsprong kwam. Aan de linkerkant gaf Mike Koenders een afgemeten voorzet die door Tristan Buchinhoren werd binnengeknikt.
EVV was even aangslagen, creëerde wel een veldoverwicht maar kon aanvankelijk geen kansen afdwingen. Aan de andere kant was het opletten geblazen voor de snelle uitbraken van de gasten.
Vlak voor de pauze kreeg EVV een dikke kans op de gelijkmaker. Na een vrije trap van Joey Dekkers raakte Roy Maessen de bal niet goed. De bal belandde voor de voeten van Rick Geenen. Zijn schot verdween hoog over het doel.
Ruststand 0-1

Trainer Leo Beckers greep de pauze aan om een paar zaken om te zetten. De 2e helft was 4 minuten oud toen EVV op gelijke hoogte kwam. Steff de Wit bereikte Yael Heatubun die vervolgens Chefrino Eind wegstuurde. Vrij voor ADO-doelman Jack Laan bleef Chefrino heel kalm en schoof de bal voorbij de doelman. In de 53e minuut viel de 2e treffer van de blauwwitten. Ahmed Ammi stuurde Chefrino Eind aan de linkerkant weg. Diens voorzet bereikte Steff de Wit die met een bekeken schuiver Laan kansloos liet: 2-1.
Aansluitend liet EVV een aantal dikke mogelijkheden onbenut om de voorsprong te verhogen. Chefrino Eind verscheen weer vrij voor Laan maar dit keer bleef de ADO-doelman overeind. Een inzet van Joey Dekkers verdween rakelijks langs de paal en even later was Laan weer een sta-in-de-weg toen Joey Dekkers vrij voor hem verscheen.
Een kwartier voor tijd viel de beslissing. Joey Dekkers bereikte Steff de Wit. ADO claimde buitenspel maar Steff mocht door en scoorde zijn 2e doelpunt.
Even later veroverde Yael Heatubun aan de achterlijn de bal en gaf een lage voorzet op Chefrino Eind. Die werd aangetikt door ADO-verdediger Aaron Bruijn. De toegekende strafschop werd door Rick Verbeek benut.
Eindstand 4-1

Bron: website EVV

Ahmed Ammi maakte bij EVV zijn debuut.

Foto: twitterpicture@maartenomvlee

FC Lienden - Leonidas 3-0 (2-0)

zondag 9 november 2014 om 14:30
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Maikel Lange, Mike Vreekamp, Wesley Vaes, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach
 
Opstelling Leonidas: Joey Anker, Mike Navajas Sanchez, Yassine Belghar, Alex Semedo, Charlie van den Ouweland, Donny van der Dussen, Franck Seuguep Tchuisseu, Lesley van Waas, Nick Slotboom, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Sergio Kirienko Panea, Leroy van Dongen, Alper Kazbogan , Burak Dogan, Ilyas Chouaibi
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 350
FC Lienden Minuut Leonidas
Youssef el Jebli 9  
Ralph Dua 21  
Maikel Lange Ralph Dua 29  
44   Leroy van Dongen Yassine Belghar
45   Donny van der Dussen
Abderrahim Loukili 45 + 4
46   Ilyas Chouaibi Alex Semedo
55   Burak Dogan Donny van der Dussen
Rafael Uiterloo 60  
Wesley Vaes Guido van Rijn 70  
79   Charlie van den Ouweland
Mo Ajiach Youssef el Jebli 84  
90   Mike Navajas Sanchez

de Treffers - Koninklijke HFC 3-1 (2-1)

zondag 9 november 2014 om 14:30
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Jasper Zuidwijk, Jim van Alst, Fabio Palacios Macedo Santiago
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Bas Bakker, Fabian Peppinck, Menno Scholten, Michel van Veen, Bas Broekman
 
Opstelling Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Carlos Opoku, Hidde Prijs, Roy Verkaik, Tuncay Yener, Bart Nelis, Donny Verdam, Nigel Castien, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Ilias Houda, Vincent Volkert, Jeroen de Bruijn, Koen Beeren, Lionel Frederik
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 750
de Treffers Minuut Koninklijke HFC
Fabio Palacios Macedo Santiago 10  
Coen Maertzdorf 26  
29   Hidde Prijs
34   Roy Verkaik
Eef van Riel 39  
Stefan de Jong 41  
46   Lionel Frederik Rachid El Yaakoubi
Fabio Palacios Macedo Santiago 66  
70   Koen Beeren Roy Verkaik
Barry Beijer 74  
Michel van Veen Stefan de Jong 75  
78   Jeroen de Bruijn Nigel Castien
Menno Scholten Eef van Riel 84  
Bas Bakker Jim van Alst 88  
90   Bart Nelis

AFC - WKE 2-3 (1-0)

zondag 9 november 2014 om 14:30
 
Opstelling AFC: Kerwin Hartman, Geoffrey Galatá, Marien Willemsen, Randel Shakison, Magid Jansen, Wout Meulemans, Damian Menzo, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Joshua Patrick, Mitchell Theuns
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Guido Moelee, Jasper de Haer, Melvin Grootfaam, Mitchell Faerber, Pepijn Veerman, Tim Wulffraat
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Jorrit Kunst, Kevin Görtz, Simon IJzerman, Anton Jongsma, Kay Velda, Guiliano Grot, Jan Hooiveld, Robby Holder
Wissels WKE: Ramon Nijland, Johnny de Vries, Roan Poelstra, Orlando Smeekes, Sander Meertens, Erik Eleveld, Yumé Ramos
 
Scheidsrechter: Grilis B.
Toeschouwers: 300
AFC Minuut WKE
Enrico Patrick 3  
Mitchell Theuns 7  
41   Sander Meertens Antoine van der Linden
Kerwin Hartman 54  
54   Jan Hooiveld
Pepijn Veerman Wout Meulemans 59  
Tim Wulffraat Jonathan Richard 70  
70   Jan Hooiveld
76   Robby Holder
80   Yumé Ramos Guiliano Grot
Mitchell Faerber Joshua Patrick 83  
Enrico Patrick (Penalty) 88  
90   Erik Eleveld Robby Holder

WKE heeft in Amsterdam, zonder zelf echt goed te spelen, met 3-2 gewonnen van AFC. De overwinning was zonder meer verdiend, want AFC kon zeker geen aanspraak maken op 3 punten. In de 3e minuut kwam AFC al op voorsprong. Gilly Grot wachtte te lang met afspelen, Simon IJzerman probeerde dit met een tackle te corrigeren, hierop volgde een pass van Joanthan Richard in de diepte op Joshua Patrick en diens voorzet werd ingetikt door zijn broertje Enrico Patrick.

WKE dicteerde vanaf dat moment de wedstrijd en met name in het eerste kwartier was Jan Hooiveld een enorm gevaar voor AFC. In die periode raakt hij na een solo de lat. Even later was het Robby Holder die alleen op doelman Kerwin Hartman afging, maar zijn inzet ging net naast. Ook Jan Hooiveld kreeg nog een goede kans, over. Verder kreeg Kay Velda nog een goede mogelijkheid na een één tweetje met Jan Hooiveld. Doelman Kerwin Hartman redde. Niet iedere speler was er met zijn hoofd bij in Amsterdam. Anton Jongsma leek ongeïnspireerd en het spel ging volledig aan hem voorbij. 5 minuten voor rust moest Antoine van der Linden zich met een rugblessure laten vervangen door Sander Meertens, die niet slecht inviel. Ruststand 1-0.

WKE nam in de tweede helft direct weer het initiatief en het was wachten op de gelijkmaker, want eerst was daar Kay Velda die net naast schoot en even later pegelde Robby Holder op de goal maar de keeper redde tot corner. In de 54ste minuut een voorzet van Anton Jongsma, Gilly Grot gaat met doelman Kerwin Hartman de lucht in, de bal komt achter Jan Hooiveld en met zijn rug naar de goal, wipt de bal even op en scoort met een omhaal de 1-1. In de 72ste minuut weet Gilly Grot al duellerend de bal bij Jan Hooiveld te krijgen en die schuift beheerst de bal in de hoek, 2-1.

Even later een hoofdrol voor Diederik Bangma, want Enrico Patrick begint vanaf de middellijn een solo, speelt een vijftal WKE-ers uit en komt alleen voor Diederik Bangma en die redt fenomenaal. In de 78ste minuut kopte Gilly Grot een doeltrap van Diederik Bangma door en Robby Holder kon alleen op de doelman Kerwin Hartman afgaan en nu scoorde hij wel en dat leek de beslissing.

Toch kwam AFC nog terug. Bij een geheel ongevaarlijke situatie in het strafschopgebied van WKE ging Simon IJzerman een duel aan met zijn tegenstander en plots fluit de scheidsrechter en geeft AFC een strafschop, die knap werd ingeschoten door Enrico Patrick. In blessuretijd had Damian Menzo toch nog de gelijkmaker op zijn schoen, maar ook nu weer was Diederik Bangma ter plaatse. Eindstand 2-3.

Website: WKE

 

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!