Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zondag 16 november 2014
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

Foto: twitterpicture@hbscraeyenhout

 

 

FC Lienden mede koploper.

FC Lienden is erin geslaagd zich naast koploper JVC Cuijk te nestelen. In Haarlem was de ploeg van oefenmeester van der Haar de bovenliggende partij, maar moest het waken voor de gevaarlijke uitvallen van de Koninklijke HFC. In het 1e bedrijf verliep dat nog niet helemaal naar wens. De eerste de beste lange bal van de thuisclub viel over de verdediging en el Yaakoubi wist wel raad met de hem geboden kans, 1-0. Lang keek de kersverse koploper niet tegen een achterstand aan, want na een actie van el Jebli was het Uiterloo met een droge knal die voor de 1-1 zorgde. Toch waren het de gastheren die met een voorsprong de rust in gingen. Tjon-A-Njoek kopte een vrije trap van Verdam via de grond binnen. Na de thee stelde FC Lienden binnen een tijdsbestek van 6 minuten (minuut 51 t/m minuut 56) orde op zaken. Het scoorde, via invaller Ajiach, van Hussen en Uiterloo maar liefst 3 keer. El Jebli schoot vervolgens nog op de lat, maar de thuisploeg kwam door een doelpunt van Haarmans toch weer terug, 3-4. 1 minuut later was het verschil echter alweer 2. Loukili was de doelpuntenmaker aan Lienden zijde. Nog één keer rechtten de Haarlemmers de rug. Invaller Beeren zette doelpunt 9 op het scorebord, 4-5. Verder lieten de bezoekers het niet komen.

Ook UNA wist te profiteren van de halve misstap van JVC Cuijk. In een spannend duel met de Treffers werd het 2-1. Brian Boogers werd met 2 doelpunten de gevierde man aan de kant van de nummer 3. VVSB wipte door de verliespartij van de Treffers in de stand over de ploeg uit Groesbeek heen. Net als vorig weekend werd er met 5-1 gewonnen. Het duel in Rotterdam tegen Leonidas was al voor de rust beslist. Jozic, Parami, Tavilla en Serbony zorgden voor een 0-4 ruststand. Na het 2e doelpunt van Parami redde van der Sande 5 minuten voor tijd de Rotterdamse eer.

De trein van WKE haperde dit weekend licht. Tegen hekkensluiter EDO kwamen de oranjehemden niet verder dan een teleurstellende 2-2. In de beginfase leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg. Ramos zette zijn ploeg al na 3 minuten op 1-0. EDO kwam echter steeds beter in de wedstrijd. Rosenhart had al de lat geraakt, waarna hij na een half uur de verdiende 1-1 op de borden zette. Na de break waren er kansen over en weer. Namens de gastheren raakte Grot de lat; Jamal Dibi schoot de 1-2 binnen. Niet veel later leek diezelfde Dibi de beslissing te forceren. Velda redde echter op de doellijn. EDO invaller van Zalinge kende een ongelukkige invalbeurt. Hij schoot 20 minuten voor tijd het leer achter zijn eigen doelman, 2-2. In de blessuretijd gingen de punten toch nog bijna mee de bus in naar Haarlem. Invaller Berntzen zag zijn inzet op de buitenkant van de paal belanden.

AFC dacht sinds september eindelijk weer eens een overwinning te boeken. Een klein kwartier voor tijd zette Veerman de Amsterdammers op 0-1. Net voor het scheiden van de markt was het Koenders met de gelijkmaker. Zodoende geen winstpartij, maar het 3e gelijke spel. Hercules speelde na 10 minuten eigenlijk al een verloren wedstrijd. Zouzou kreeg na een zware overtreding (gestrekt been) op van Dijk direct rood. Van Dijk moest eraf met een op het oog zware enkelblessure; zijn ploeg nam met een man meer gedecideerd afstand, 1-4. Bouwmeister voor de rust met de 0-1; na de rust nogmaals met de 0-2; Raterink en Soumaoro zorgden voor de comfortabele 0-4; Reynaers deed namens Hercules nog iets terug.

OJC kende een slechte dag in Den Haag. Het kwam, nadat HBS al 2 mogelijkheden onbenut had gelaten, nog wel op 0-1 (Geerts kopte een ingestuurde corner binnen), maar daarna waren de gastheren heer en meester. Van Pelt kegelde de 1-1 in de kruising; Westdijk prikte de 2-1 binnen. Na de rust had invaller van der Hurk slechts 3 minuten nodig om de 3-1 aan te tekenen. Andere invaller Mathlouthi en nogmaals van Pelt vanaf de strafschopstip bepaalden de eindstand op 5-1.

ADO '20 - AFC 1-1 (0-0)

zondag 16 november 2014 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Malcolm Meijer, Mike Koenders, Robin de Boer
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Sead Mazreku, Ferry Heijnis, Tom van den Brink
 
Opstelling AFC: Kerwin Hartman, Geoffrey Galatá, Guido Moelee, Marien Willemsen, Magid Jansen, Wout Meulemans, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Mitchell Faerber, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Randel Shakison, Damian Menzo, Joshua Patrick, Melvin Grootfaam, Tim Wulffraat
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 750
ADO '20 Minuut AFC
Tom van den Brink Malcolm Meijer 56  
64   Joshua Patrick Mitchell Faerber
Ferry Heijnis Robin de Boer 71  
74   Melvin Grootfaam Enrico Patrick
78   Pepijn Veerman
81   Damian Menzo Pepijn Veerman
Mike Koenders 88  
Sead Mazreku Aaron Bruijn 90  

De wedstrijd ADO’20-AFC verdiende eigenlijk geen winnaar en kreeg die dan ook niet. Lang bleef de 0-0 stand op het scorebord staan en ontstond langzamerhand de idee dat het team dat als eerste zou scoren wel eens de winnaar zou kunnen worden.
In de 78e min. was het AFC dat op voorsprong kwam, maar zo’n 10 minuten later kwam ADO terecht toch nog op gelijke hoogte.

Al in de beginfase werd het duidelijk dat beide teams het duel met hetzelfde doel waren ingegaan: niet verliezen. Bij balbezit was het telkens de tegenpartij die vaak met 10 man achter de bal speelde. Dat had tot gevolg dat er het eerste kwartier geen reële scoringskansen vielen te noteren. Het eerst gevaar was in de 19e min. toen ADO-spits Robin de Boer een AFC-terugspeelbal onderschepte. In plaats van op het Amsterdamse doel af te gaan schoot hij meteen, maar keeper Kerwin Hartman kon de inzet met moeite stoppen. Een paar minuten later liet de goed spelende Mitchel Bolck zich bij een voorzet verrassen door Mitchel Faerber. Zijn vrije kopkans ging echter naast. Zo ging het spel over en weer en was het aan doelman Hartman te danken dat AFC in de 27e min. niet op achterstand kwam. Een vlotte ADO-aanval, opgezet ADO-verdedigers (!) Sem van Amersfoort en Aaron Bruin, werd door de AFC-goalie tot corner verwerkt. Aan de andere kant was het zijn collega Jack Laan die voor ADO hetzelfde deed. Na een schitterend genomen vrije trap van Enrico Patrick werd in de 33e min. de bal op even fraaie wijze door Jack Laan uit de kruising geranseld. In de slotfase van de eerste helft vergrootte de Amsterdammers de druk op de ADO-veste. Vreemd genoeg kreeg het team van trainer Thijs Suijter toen 2 mogelijkeheden om op voorsprong te komen. Eerst slaagde Malcolm Meijer er, na een prachtige dieptebal van Jeffrey Klijbroek, niet in om alleen voor het AFC-doel Kerwin Hartman te passeren, daarna schoot Robin de Boer na een individuele actie recht in de handen van de AFC-keeper.
Ook in het tweede bedrijf veranderde er niet veel in het speelbeeld, zij het dat de Amsterdammers vaker en makkelijker in balbezit waren. De strijd, die vooral plaats vond op het middenveld, werd meestal gewonnen door de Amsterdammers. Dat leidde in de 67e min. tot een grote kans voor Enrico Patrick. De snelle en behendige buitenspeler schoot echter hoog over. Aan de andere kant had de net ingevallen Ferry Heijnis zich onsterfelijk kunnen maken toen hij in geheel vrije positie had moeten scoren. Wederom verrichtte Kerwin Hartman zijn zoveelste redding van de middag en bleef de schade dus beperkt.
Met nog zo'n 10 minuten te spelen leek dan de wedstrijd beslist. Uit een kluts-situatie in het strafschopgebied van ADO'20 kwam de bal pardoes voor de voeten van Pepijn Veerman en de 0-1 was een feit. Alles wat AFC heette vierde het doelpunt uitbundig en de 4e Amsterdamse overwinning leek er aan te komen. In de 88e min was er echter voor het doel van AFC sprake was van een identieke situatie, met dien verstande dat de bal nu voor de voeten van Mike Koenders viel en gelijkmaker toch op het scorebord verscheen.
De 3 minuten extra tijd waren spectaculair. Zowel ADO als AFC geloofden zo maar nog in de volle winst. Die zat er voor AFC nog het meest in. Zo redde Jack Laan op een zinderend schot van Damian Menzo en schoot Wout Meulemans in de slotseconde nog rakelings over het ADO-doel.
Scheidsrechter Dröge leidde het sportieve duel probleemloos en liet de kaarten op zak.

Website: ADO '20

Foto: website ADO '20

WKE - EDO hfc 2-2 (1-1)

zondag 16 november 2014 om 14:00
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Kevin Görtz, Simon IJzerman, Kay Velda, Orlando Smeekes, Guiliano Grot, Jan Hooiveld, Yumé Ramos
Wissels WKE: Ramon Nijland, Roan Poelstra, Anton Jongsma, Sander Meertens, Emad Sanafikhah, Erik Eleveld, Robby Holder
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Yannick Hoogeboom, Jamal Dibi, Jeff Kemper, Nourdin Dibi, Barry Tjeertes, Daan Siegerist, Edip Biberoglu, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Gregory Martin, Tatchery Langguth, Wim van Zalinge, Robin de Ridder, Aramez Poepon, Janyro Purperhart, Sven Berntzen
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Toeschouwers: 300
WKE Minuut EDO hfc
Yumé Ramos 3  
Sander Meertens Simon IJzerman 31  
32   Ronnie Rosenhart
34   Sonny ten Hoope
Angelo Zimmerman 42  
Erik Eleveld Jorrit Kunst 53  
58   Wim van Zalinge Yannick Hoogeboom
65   Jamal Dibi
69   Wim van Zalinge (Eigen doelpunt)
Anton Jongsma Yumé Ramos 72  
72   Robin de Ridder Daan Siegerist
85   Sven Berntzen Barry Tjeertes

De wedstrijd startte een kwartier later.

WKE had een droomstart. Drie minuten lang werd EDO onder druk gezet en het kon niet uitblijven of er zou worden gescoord en dat gebeurde. Eerst een voorzet van Jan Hooiveld die werd weg gewerkt, maar een hernieuwde voorzet van Simon IJzerman werd door Yumé Ramos van dichtbij binnen geschoten. Paul Weerman zei in zijn commentaar op de wedstrijd voor RTV Drenthe: Dit waren de beste 3 minuten van de 95 en daarna hebben we het gewoon slecht gedaan. En EDO heeft heel goed gespeeld en wij hebben dramatisch gespeeld.

Als je EDO zo zag spelen begrijp je niet dat ze op de laatste plaats stonden. Uitblinkers aan EDO kant waren de linksbuiten Ron Rosenhart en middenvelder Jamel Dibi, toevallig ook de twee die scoorden voor EDO. De eerste goal van EDO gemaakt door Ron Rosenhart kwam uit een voorzet, die hij tegendraads tegen de paal kopte en via Diederik Bangma binnen viel. Ruststand 1-1.

In de 49ste minuut was er weer een kans voor Ron Rosenhart en in de 62ste minuut een schot van Gilly Grot op de lat. In de 62ste minuut een goede kans voor Yumé Ramos en in tweede instantie voor Antoine van der Linden, maar goals vielen er niet. In de 65ste minuut gaat Jamel Dibi een één twee aan door het midden en komt gemakkelijk alleen voor doelman Diederik Bangma en scoort eenvoudig. Even later weer een grote kopkans voor dezelfde speler, maar Kay Velda redt op de doellijn.

En als het bij WKE dan helemaal niet lijkt te lukken dan krijgen ze de hulp van de Haarlemmers. De pas ingevallen Wim van Zalinge probeert Yumé Ramos te snel af te zijn en dat lukt, maar hij pegelt de bal onhoudbaar voor doelman Kenny Heemskerk in zijn eigen doel. In blessuretijd raakt Sven Berntzen van EDO nog de buitenkant van de paal en ook wordt er nog een bal boven op de deklat van WKE gekopt. WKE mag blij zijn met dit éne punt.

Website: WKE

Rode lantaarndrager EDO kon zondag een punt mee terugnemen naar Haarlem. De uitwedstrijd bij WKE in Emmen eindigde namelijk in 2-2. De Haarlemmers hadden kans op meer als Wim van Zalinge in de tweede helft de bal niet in eigen doel had gewerkt.

Omdat de Haarlemmers pas om 13.40 uur in Emmen arriveerden verzette scheidsrechter Wiemer de aftrap naar 14.20 uur. Maar de warming-up was blijkbaar toch te kort geweest voor EDO want al na drie minuten zette Yumé Ramos WKE op voorsprong.

Ron Rosenhart kreeg een minuut later de kans om dat goed te zetten, maar hij verzuimde de kans af te maken. De Haarlemmers bleven jagen op de gelijkmaker, maar meer dan een aantal hoekschoppen leverde dat niet op. Toch was het na ruim een half uur spelen Ron Rosenhart die alsnog de gelijkmaker scoorde. Hij had daar wel de paal en de keeper van WKE voor nodig. Na de thee was de eerste goede kans opnieuw voor Ron Rosenhart van EDO, maar hij wist die niet te verzilveren.

In de 65e minuut zette Jamal Dibi EDO op de zo hard gewenste voorsprong: 1-2. Drie minuten later had Dibi zelfs kans op de 1-3, maar Kay Velda redde op de lijn voor WKE. De in de tweede helft ingevallen Wim van Zalinge zette kort daarna een domper op de feestvreugde bij EDO door de bal in eigen doel te werken. WKE kreeg nog een kans om een voorsprong te nemen, maar het bleef bij het gelijkspel.

Ondanks het extra puntje, hangt EDO nog altijd eenzaam onderaan de ranglijst met zes punten uit twaalf duels.

Bron: RTVNH

Hercules - HSC '21 1-4 (0-1)

zondag 16 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Daan van Benthem, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Abdelfattah Zouzou, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Francis van Rooij, Roy Kelder
Wissels Hercules: Jeremy Vrede, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Wesly van Ojen, Bas Koppel, Thomas Reynaers, Luuk Baas
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Burak Basut, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Leon van Dijk, Arjan Goorman, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Marin Juresic, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Erwin Nieuwboer, Koen Garritsen, Robert Wilens
 
Scheidsrechter: Brito Roque S. de
Toeschouwers: 400
Hercules Minuut HSC '21
Abdelfattah Zouzou 10  
11   Erwin Nieuwboer Leon van Dijk
31   Rick Bouwmeister
32   Burak Basut
Thomas Reynaers Rob Rietveld 46  
Luuk Baas Adil Tihouna 46  
49   Rick Bouwmeister
57   Arjan Goorman
65   Remy Raterink
71   Coplan Soumaoro Arjan Goorman
74   Bas ter Hogt Rick Bouwmeister
79   Milan Verschoor
80   Coplan Soumaoro
Thomas Reynaers 81  

Eerste uitzege geeft HSC'21 meer lucht

Verslag door Rene Waning/www.hsc21.nl

HSC'21 kende een moeilijke start bij de 132 jaar oude club uit Utrecht. Hercules startte voortvarend en zorgde een aantal keren voor dreiging voor het doel van Wouter Lankheet. Na de domme actie van Zouzou kantelde de wedstrijd. Het leverde behalve een rode kaart voor Hercules ook een wissel op voor Leon van Dijk, die flink werd geraakt. Erwin Nieuwboer - verrassenderwijs als wissel begonnen - mocht al snel invallen. Al snel kreeg HSC'21 een aantal kansen, maar doelman Steinman van de Utrechters had een goede dag. Na een half uur was het toch raak toen Stef Ottink Rick Bouwmeister met een slim steekpassje voor doelman Steinmann zette. Bouwmeister tekende voor zijn eerste treffer in de Topklasse. De 0-1 ruststand was een magere afspiegeling van de kansenverhouding.

Kort na rust verdubbelde Bouwmeister de score, nadat hij aan de buitenspelval ontsnapte. Koeltjes schoof hij zijn tweede van de middag binnen. De wedstrijd was daarmee feitelijk gespeeld en HSC'21 kon verder werken aan het doelsaldo. Remy Raterink tikte na ruim een uur spelen de 0-3 binnen en Coplan Soumaoro tekende tien minuten voor tijd voor de mooiste van de middag. Van een meter of twintig streepte hij de bal in de bovenhoek. Kort daarna mocht Thomas Reynaars namens Hercules de eer redden en de eindstand op 1-4 bepalen.

Foto: Wim Busschers

Koninklijke HFC - FC Lienden 4-5 (2-1)

zondag 16 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Carlos Opoku, Hidde Prijs, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Nigel Castien, Lionel Frederik, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Ilias Houda, Michiel Lindenhovius, Jeroen de Bruijn, Koen Beeren, Wouter Haarmans
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Maikel Lange, Mike Vreekamp, Wesley Vaes, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 500
Koninklijke HFC Minuut FC Lienden
Rachid El Yaakoubi 7  
19   Rafael Uiterloo
Martijn Tjon-A-Njoek 34  
45   Erik van Eem
46   Mo Ajiach Milad Intezar
51   Mo Ajiach
55   Christiaan van Hussen
56   Rafael Uiterloo
Koen Beeren Nigel Castien 63  
Martijn Tjon-A-Njoek 65  
69   Christiaan van Hussen
Wouter Haarmans Rachid El Yaakoubi 73  
Wouter Haarmans 80  
Ilias Houda Tuncay Yener 81  
81   Abderrahim Loukili
Koen Beeren 86  
Hidde Prijs 88  
89   Mike Vreekamp Abderrahim Loukili
89   Anssu Sani Camara Rafael Uiterloo
Bart Nelis 90  

HBS - OJC Rosmalen 5-1 (2-1)

zondag 16 november 2014 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Bart Koffeman, Ricardo Samoender, Steve van Kesteren, Berend Kaster, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Niels van Pelt, Sami Aoulad Said, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Silver Wartna, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Willem Six, Jasper Roberti, Jim Roberti, Serano van der Hurk
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Melvin van Gestel, Randy van Heijnsbergen, Ilias Zaimi, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal, Thijs van der Velden
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Jelle Scholts, Galid Cherrou, Kevin van Zijl, Armand Selmani
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 600
HBS Minuut OJC Rosmalen
11   René Geerts
Steve van Kesteren 20  
Niels van Pelt 24  
Tjeerd Westdijk 39  
Serano van der Hurk Jochem Hendriks 46  
46   Jelle Scholts Randy van Heijnsbergen
Serano van der Hurk 48  
Kevin Schutte 55  
Mahjoub Mathlouthi Tjeerd Westdijk 63  
72   Kevin van Zijl René Geerts
Mahjoub Mathlouthi 74  
76   Galid Cherrou Thijs van der Velden
Mahjoub Mathlouthi 83  
Willem Six Berend Kaster 84  
89   Glenn Schapendonk
Niels van Pelt (Penalty) 90  

Leonidas - VVSB 1-5 (0-4)

zondag 16 november 2014 om 14:30
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Alex Semedo, Charlie van den Ouweland, Franck Seuguep Tchuisseu, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Nick Slotboom, Ilyas Chouaibi, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Joey Anker, Donny van der Dussen, Alper Kazbogan , Burak Dogan, Joey Grootenboer
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Martijn Hogenboom, Thijs Griffioen, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Ramon Hoek, Stefan Immerzeel
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 200
Leonidas Minuut VVSB
15   Vladimir Jozic
24   Maikey Parami
28   Tomas Tavilla
Leroy van Dongen 34  
36   Giovialli Serbony
37   Bas Ruigrok
Olaf van der Sande 41  
Burak Dogan Houchine el Hammach 46  
Joey Grootenboer Mike Navajas Sanchez 46  
59   Maikey Parami
60   Michael van Laere Tomas Tavilla
62   Brandon Zigo Tichem Bas Ruigrok
Lesley van Waas 69  
Donny van der Dussen Leroy van Dongen 70  
78   Thijs Griffioen Stefan Kraaijvanger
Olaf van der Sande 85  
86   Brandon Zigo Tichem

Foto: Tino Stulen/voetbal-shoot.nl

UNA - de Treffers 2-1 (1-0)

zondag 16 november 2014 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Tom Dekkers, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Willem Tieben, Dennis van de Reek, Youri van der Meer, Ron Jansen
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Frenk Keukens, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Jan Willem Stronks, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Wessel van der Horst
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Bas Bakker, Frank van Kouwen, Jasper Zuidwijk, Michel van Veen, Bas Broekman, Stefan de Jong
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 800
UNA Minuut de Treffers
Teun Sebregts 20  
Brian Boogers 40  
Brian Boogers 53  
62   Wessel van der Horst
Ron Jansen Jorn Sweres 68  
Tom Dekkers 72  
78   Stefan de Jong Robin Janssen
84   Jasper Zuidwijk Joris Janssen
Willem Tieben Rob van Boekel 85  
87   Michel van Veen Jan Willem Stronks
Brian Boogers 90  
Youri van der Meer Brian Boogers 90  

In een aantrekkelijke wedstrijd, met strijd, kansen, spanning en doelpunten trok UNA aan het langste eind. De eerste 45 minuten was er een licht voordeel voor de thuisploeg. Het creëerde kansen voor Jorn Sweres, Teun Sebregts en Brian Boogers, maar de inzetten van genoemde spelers mistten op een haar na het doel. Kort voor rust opende Brian Boogers de score. De lepe spits was attent op een voorzet van Rob van Boekel. De Treffers, en mate name Barry Beijer, beklaagde zich bij arbiter Witlox voor een vermeende overtreding van Boogers. Maar de leidsman was resoluut in zijn beslissing en wees (terecht) naar de middenstip.
Na rust probeerde De Treffers meer druk te zetten. Dat leverde direct na rust een hachelijke scrimmage op in het strafschopgebied van UNA, waarbij de ploeg uit Groesbeek moord en brand schreeuwde voor een penalty. Ook in deze situatie was Witlox duidelijk. Nadat de eerste aanvalsdrift van De Treffers was gaan liggen pakte UNA de draad op van de eerste 45 minuten. Benjamin van Wanrooij liet een uitstekende mogelijkheid op de 2-0 liggen, maar kort na deze actie was het diezelfde Van Wanrooij die met een fraaie slalom door de defensie Brian Boogers bediende voor de 2-0. UNA drukte door en had de beslissing op de voet om de wedstrijd in het slot te gooien, maar zag aan de andere kant dat een fout in de verdediging van de geel zwarten zorgde voor de aansluitingstreffer via Wessel van der Horst.
Vervolgens ontstond er een prachtige en tegelijkertijd spannende slotfase van het boeiende duel. De Groesbekers zochten met lange halen de kopsterke medespelers voorin, maar vooralsnog gaf de UNA defensie, met een ijzersterke Eelco Horsten op de rechterflank, geen krimp. In de omschakeling probeerde de thuisploeg optimaal te profiteren van de ruimte die door De Treffers werd geboden. Het leverde enkele fraaie kansen op en met name de mogelijkheid voor Teun Sebregts is het vermelden waard. De sterk spelende middenvelder maakte zich knap vrij op eigen helft, stuurde twee verdedigers met een prachtige actie het bos in, maar faalde oog in oog met doelman Niels Kornelis. Kort daarna kreeg Benjamin van Wanrooij de kans op 3-1, maar ook de rappe rechtsbuiten van UNA faalde tegenover Kornelis. De Treffers bleef via de schoen van Eef van Riel de aanval zoeken. Diezelfde Van Riel krulde een vrije trap van 25 meter in de kruising, maar doelman Petar Stoskovic reageerde met een katachtige reflex. UNA wankelde af en toe bij de hoge voorzetten die keer op keer werden ingezet, maar bleef knap overeind. Zo ook bij de laatste scrimmage voor het doel in de extra tijd. Petar Stoskovic ranselde een inzet van zijn opponent aan de overzijde (doelman Kornelis!!) uit de rechterhoek. Zo bleef het 2-1 voor de thuisploeg. Naar mijn mening een verdiende overwinning.

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!