Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 22 november 2014
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

Een mooi affiche in Amsterdam: AFC - JVC Cuijk.

Foto: twitterpicture@AFC_Amsterdam

 

JVC Cuijk in blessuretijd langs AFC.

De top 3 in de zondag Topklasse neemt langzaam maar zeker steeds verder afstand van de rest. FC Lienden wist op eigen veld WKE met 3-1 te verslaan. Na 1 minuut was het Loukili al met de 1-0. In de 2e helft kwam WKE via wie anders dan Jan Hooiveld nog wel langszij, maar Uiterloo bezorgde zijn ploeg met 2 doelpunten in het laatste kwartier een verdiende zege. JVC Cuijk had het heel zwaar in Amsterdam. AFC kwam zelfs met 2-0 voor. Deze voorsprong werd nog voor de rust weggepoetst. Het 2e bedrijf was AFC zeker niet de mindere, maar kreeg het in de blessuretijd toch het deksel op de neus: invaller Visser werd de matchwinner, 2-3. UNA kende totaal geen problemen met laagvlieger Leonidas. Voor de break was het al beslist, 0-3. De Rotterdammers hadden geluk dat het na de thee daarbij bleef.

VVSB zag door een late gelijkmaker van de Kon. HFC het gat met nummer 3 UNA oplopen naar 6 punten. In een open wedstrijd kwamen de Noordwijkerhouters via Tavilla op 1-0; een kopbal van Tjon-A-Njoek stuitte via de lat weer terug het veld in; ruststand 1-0. In de 2e helft waren het de bezoekers die nadrukkelijk de aanval zochten. De beste kansen waren echter voor de gastheren. Tavilla schoot op de lat; Serbony scoorde de 2-0. 'Kat in het bakkie' moet hoofdtrainer van Leeuwen hebben gedacht. Niets was minder waar: invaller van den Ban schoot uit een corner hard raak; aanvoerder Opoku kopte de 2-2 binnen. Diezelfde Opoku kwam 1 minuut later nog goed weg toen hij bijna de bal achter zijn eigen doelman van der Werff werkte. De lat bracht redding.

Ook een gelijkspel bij de Treffers - ADO '20, EVV - Hercules en OJC Rosmalen - HSC '21. De Treffers kwam via een benutte strafschop van topscorer Santiago pas vlak voor tijd op gelijke hoogte, 1-1. EVV - Hercules hielden elkaar niet alleen qua score (0-0) in evenwicht. Ook in rode kaarten was het gelijk. EVV spits Eind kon al na 30 minuten inrukken; 9 minuten na de rust kon ook Hercules middenvelder Nemji vervroegd gaan douchen. De 1-1 bij OJC Rosmalen tegen HSC '21 stond met de rust al op het scorebord. Basut kopte raak uit een corner; Meeuwsen benutte een penalty.

HBS drukte hfc EDO nog verder op de laatste plaats. Na de 0-1 van Westdijk kopte de thuisploeg nog wel op de lat, maar de 0-2 van van der Hurk vlak voor rust was eigenlijk al de nekslag. Toen Aoulad Said er direct na rust ook nog 0-3 van maakte was de wedstrijd helemaal gespeeld.

AFC - JVC Cuijk 2-3 (2-2)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling AFC: Kerwin Hartman, Geoffrey Galatá, Marien Willemsen, Randel Shakison, Magid Jansen, Damian Menzo, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Melvin Grootfaam, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Guido Moelee, Jasper de Haer, Wout Meulemans, Joshua Patrick, Mitchell Faerber
 
Opstelling JVC Cuijk: Sjors Witt, Djimmie van Putten, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Oktay Öztürk, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Cayfano Latupeirissa, Mark Fennebeumer, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Erik van Loon, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jacky Chi, Jordie van der Laan
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 400
AFC Minuut JVC Cuijk
Jonathan Richard 9  
25   Jorrit Ritzen
Mitchell Theuns 28  
34   Frenk Schaap
41   Jacky Chi Shanon Carmelia
45 + 2 Oktay Öztürk
52   Erik van Loon Stevie Hattu
Joshua Patrick Damian Menzo 57  
70   Boy Visser Rik Renirie
Pepijn Veerman 75  
Joshua Patrick 78  
Wout Meulemans Pepijn Veerman 83  
90 + 1 Boy Visser

'Dit hebben we niet verdiend.'
De nummer 1 tegen de nummer 14. Op voorhand verwacht men een defensieve ploeg die hoopt op een counter. Echter, AFC had andere plannen en kwamen met een 4-4-2 systeem het veld op, met op '10' Damien Menzo, en voorin Pepijn Veerman en Melvin Grootfaam.AFC begon met de juiste instelling aan de wedstrijd en liet zien dat ze vandaag de drie punten in eigen huis wilden houden. Op een matig veld, waardoor combinatiespel erg moeilijk was, en onder toeziend oog van een kleine 300 man begon de eerste helft.

De eerste helft kan snel afgedaan worden door 4 momenten, want voor het overgrote deel speelde de eerste helft zich op het middenveld af:

Minuut 9: Eerste kans is meteen raak. Enrico Patrick laat zien over een gouden trap te beschikken en legt de bal met zijn bekende krul strak op 7 meter van het doel. Jonathan Richards verlengt de bal vanaf de eerste paal; bal in het dak van het doel. 1-0.

Minuut 28: Voor het eerst dit seizoen 2-0 voor AFC in de eerste helft. Weer Enrico Patrick met een vrije trap vanaf rechts. Dit keer komt de bal op de rand van het 5-metergebied bij de 2de paal, alwaar Mitchel Theuns de bal met een sliding in het hoekje weet te leggen.

Minuut 34: De spanning is terug. Een van de eerste kansen voor Cuijk is raak. Via een goede doorbraak over links wordt de voorzet (na slim overstapje van Fennebeumer) met veel draaiing aan de bal ingeschoten. Deze curve is net te veel voor Kerwin Hartman, die de bal niet goed naar de zijkant kan verwerken. De attente Frenk Schaap loopt goed door en tikt de bal tegen het net.

Minuut 45 1: Toch nog gelijk met rust. Dubieuze vrije trap voor Cuijk op 20 meter. Man achter de bal is Oktay Ozturk en kiest de verre hoek. Via een stuit net langs de handen van Kerwin gaat de bal in het zijnet. Ook hier ziet Kerwin er helaas niet goed uit bij een bal in eigen hoek. Vorige week was hij nog een van de betere, maar in de eerste helft zat het hem vandaag niet mee.De tweede helft kwam AFC goed uit de startblokken. In de 48ste minuut valt een verdwaalde voorzet van Pepijn Veerman bijna in het doel en bij een uitbraak in de 55ste minuut weet Damien Menzo met een bekeken schot van 18 meter, en touché van de keeper, slechts de buitenkant van de paal te raken.

Via nieuwe energie, Damien Menzo eruit, Joshua Patrick erin, weet AFC de druk op Cuijk op te voeren. Dit leidt tot een visueel overwicht, maar AFC weet dit alleen uit te drukken in twee gevaarlijke kopballen na voorzetten van de gebroeders Patrick: de eerste is na een voorzet vanaf rechts door Joshua, waarbij de keeper de redelijke kopbal van Pepijn Veerman klemvast weet te pakken. De tweede is, na wederom een strakke voorzet van Enrico, een kopbal van Randel Shakison die strak op de lat uiteen spat.

Cuijk komt dus goed weg en zet er tot dusver, qua kansen (1 rommelig moment voor het doel van AFC), er weinig tegenover. Dat het geluk zich aan de zijde van Cuijk bevindt, wordt nogmaals duidelijk bij een doorbraak van Joshua Patrick. Binnen de '16' zet de aanvoerder van Cuijk een sliding in richting de bal. Joshua is er alleen eerder en valt. Vanaf mijn perspectief lijkt het een penalty, echter scheidsrechter Menno Hof ziet er een schwalbe in. Cruciaal moment, waar je als scheidsrechter niet op zit te wachten, want eigenlijk kun je het nooit goed doen op dit soort momenten.

Enkele minuten hierna komt AFC goed weg. Magid Jansen gaat onder de bal door, waarbij Fennebeumer alleen voor Kerwin Hartman opduikt. 'Gelukkig' kiest hij ervoor de bal af te geven aan zijn buitenspel staande teamgenoot, waardoor deze ONrechtmatig de bal in het doel kan tikken. Nog steeds 2-2 dus en alle voortekenen duiden op een gelijkspel.

Echter, in de extra tijd (90 1) blijkt al het harde werk van AFC voor niets geweest. De bal belandt in de '16' bij Boy Visser, hij legt de bal klaar en schiet door de benen van een AFC-verdediger met links in de verre hoek. 2-3 en iedereen weet dat de 3 punten mee gaan naar Cuijk.
Blijkbaar moet de gifbeker tot op de druppel leeg voor AFC, en weet Cuijk hoe je geluk afdwingt. Een gelijkspel had AFC op zijn minst wel verdiend.

Sjoerd Jens

FC Lienden - WKE 3-1 (1-0)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Mike Vreekamp, Wesley Vaes, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Johnny de Vries, Kevin Görtz, Anton Jongsma, Kay Velda, Orlando Smeekes, Sander Meertens, Guiliano Grot, Jan Hooiveld, Yumé Ramos
Wissels WKE: Ramon Nijland, Joeri van der Tuin, Jorrit Kunst, Emad Sanafikhah, Mohamed Kaddouri, Robby Holder
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Toeschouwers: 500
FC Lienden Minuut WKE
Abderrahim Loukili 1  
Ralph Dua 52  
54   Jan Hooiveld
Mo Ajiach Ralph Dua 57  
70   Kay Velda
73   Robby Holder Yumé Ramos
Rafael Uiterloo 75  
83   Jorrit Kunst Sander Meertens
83   Kay Velda
86   Emad Sanafikhah Johnny de Vries
Rafael Uiterloo 86  
Mike Vreekamp Abderrahim Loukili 88  
Anssu Sani Camara Rafael Uiterloo 89  
Guido van Rijn 90  

WKE kwam met een opstelling het veld in die vriend en vijand verraste. Gilly Grot was omgetoverd tot centrumverdediger. Was dit een variant op de 3-5-2 opstelling die Louis van Gaal zo succesvol toepaste tijdens het WK? Helaas, Paul Weerman zag, in verband met de vele blessures bij zijn verdedigers, zich genoodzaakt deze noodgreep toe te passen.

WKE startte bijzonder slecht, want al in de eerste minuut kreeg Lienden een corner, die werd genomen El Jebli en het was Abderrahim Loukili die bij de eerste paal scoorde. Al voor de rust had de wedstrijd al beslist kunnen zijn, want Raphaël Uiterloo kwam nog een keer alleen voor doelman Diederik Bangma, maar die voorkwam een 2e treffer. Ook redde Bangma nog een keer bekwaam bij een kopbal van Christiaan van Hussen. Ook was El Jebli nog dicht bij een treffer, maar zijn inzet ging net voor langs. Ruststand 1-0.

Direct na rust probeerde WKE het nog wel en kwam in de 53ste minuut na een mooie aanval toch wel verrassend op 1-1. Een mooie combinatie tussen Orlando Smeekes en Anton Jongsma werd uiteindelijk afgerond door Jan Hooiveld. Lang kon WKE niet genieten van deze gelijkmaker, want in de 75ste was Raphaël Uiterloo die de 2-1 aantekende en toen hij dat in de 86ste minuut nogmaals herhaalde was de wedstrijd beslist. Kai Velde pakte in de 83ste minuut zijn tweede geel, dus rood.

Paul Weerman was duidelijk in zijn conclusie: “Dit was een verdiende nederlaag, we kwamen gewoon te kort en dat niet alleen in de verdediging, maar ook voor in. Hij hoopt a.s. zaterdagavond 19.00 uur, als EVV op bezoek komt, weer over de verdedigers Antoine van der Linden en Jorrit Kunst te kunnen beschikken.

Website: WKE

Foto: Freddy van de Berg

Leonidas - UNA 0-3 (0-3)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Charlie van den Ouweland, Franck Seuguep Tchuisseu, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Nick Slotboom, Alper Kazbogan , Burak Dogan, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Veysel Ayhan, Alex Semedo, Joey Grootenboer, Zafer Yildiz
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Tom Dekkers, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Willem Tieben, Youri van der Meer, Ron Jansen
 
Scheidsrechter: Mulder C.
Toeschouwers: 200
Leonidas Minuut UNA
10   Jeroen Stottelaar (Penalty)
26   Rob van Boekel
40   Brian Boogers
Joey Grootenboer Nick Slotboom 46  
Zafer Yildiz Alper Kazbogan 46  
51   Youri van der Meer Teun Sebregts
63   Ron Jansen Jeroen Stottelaar
Franck Seuguep Tchuisseu 64  
75   Willem Tieben Tom Dekkers
Alex Semedo Franck Seuguep Tchuisseu 79  

VVSB - Koninklijke HFC 2-2 (1-0)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Jelmer Vijlbrief, Martijn Hogenboom, Michael van Laere, Ramon Hoek
 
Opstelling Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Carlos Opoku, Hidde Prijs, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Jeroen de Bruijn, Lionel Frederik, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Ilias Houda, Roy Verkaik, Michiel Lindenhovius, Mike van den Ban, Koen Beeren, Wouter Haarmans
 
Scheidsrechter: Gerrets L.J.
Toeschouwers: 950
VVSB Minuut Koninklijke HFC
Tomas Tavilla 10  
20   Bart Nelis
Vladimir Jozic 40  
46   Mike van den Ban Jeroen de Bruijn
Tim de Rijk 53  
Jelmer Vijlbrief Brandon Zigo Tichem 60  
63   Tuncay Yener
70   Mike van den Ban
71   Koen Beeren Vincent Volkert
Giovialli Serbony 74  
75   Wouter Haarmans Rachid El Yaakoubi
77   Brian van der Werff
Michael van Laere Tomas Tavilla 78  
84   Mike van den Ban
89   Carlos Opoku

VVSB heeft aan de thuiswedstrijd tegen de Koninklijke HFC maar één punt overgehouden. In de slotfase verspeelde de thuisploeg een voorsprong van 2-0. De gasten uit Haarlem kwamen door doelpunten van Mike van den Ban en Carlos Opoku op gelijke hoogte. VVSB kwam aan de leiding door doelpunten van Tomas Tavilla en Giovialli Serbony.

In een enerverende wedstrijd was het VVSB die het doel van de tegenstander als eerste onder vuur nam. Dit leverde direct een doelpunt op voor de thuisploeg. Peet van der Slot onderschepte de bal op het middenveld en zette met een splijtende pass Tomas Tavilla alleen voor de keeper. De linksbuiten van VVSB faalde oog in oog met doelman Brian van der Werff niet, waardoor hij de stand op 1-0 kwam.

Aan de andere kant was het een paar minuten al weer bijna gelijk. Een kopbal van spits Martijn Tjon-A Noek stuitte via de lat en de doellijn weer terug het veld in. Hierna pakte VVSB weer het initiatief, maar vergat het bij tijd en wijle om de trekker over te halen. In de 29e minuut veerde Sportpark de Boekhorst op na een goede aanval van de thuisploeg over veel schijven. Het eindstation Frans van Niel had echter net niet de power om een goed schot te produceren waardoor doelman Van der Werff de bal kon keren. Een paar minuten later was het Tavilla die de bal maar net over schoot.

In de tweede helft streden beide ploegen weer voor elke meter, een genot voor het toegestroomde publiek. Kansen waren er voor beide ploegen. Een schot van VVSB rolde maar net voorlangs en spits Tjon-A Noek van de Koninklijke HFC vergat zijn hoofd uit te steken op de perfect aangesneden voorzet raak te koppen. Waar de Koninklijke HFC steeds meer ging aanvallen, waren de grootste kansen voor VVSB. Eerst was er nog het schot van Tavilla die uiteenspatte op de lat. Een paar minuten later was het dan wel raak. Peet van der Slot kwam aan de rechterkant door en gaf de bal voor op Giovialli Serbony die de bal gelukkig kon ontvangen en onder doelman Van der Werff kon schieten.

Koninklijke HFC gaf niet op en scoorde in de 84e minuut de aansluitingstreffer. Het was invaller Mike van den Ban die de bal uit een corner ontving en de bal hard in het doel schoot. De gasten uit Haarlem geloofde nog in minimaal een punt en wisselden ook nog aanvallend. En dit werd beloond. De boomlange aanvoerder Carlos Opoku kon na een voorzet de bal bij de tweede paal vrij inkoppen en zo zijn ploeg op gelijke hoogte brengen. Diezelfde Opoku had ook nog bijna het winnende doelpunt gemaakt. Echter stond de lat in de weg voor VVSB. Opoku had de bal bijna in zijn eigen doel geschoten.

VVSB - Koninklijke HFC 2-2: 10' Tavilla 1-0, 75' Serbony 2-0, 84' Van den Ban 2-1, 89' Opoku 2-2.
VVSB: Van der Meer, Van der Slot, Zwart, Kraaijvanger, De Rijk, Jozic, Tichem (60' Vijlbrief), Van Niel, Parami, Serbony, Tavilla (77' Van Laere).

Tekst: Stefan van den Burg

Opoku met de late gelijkmaker.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

de Treffers - ADO '20 1-1 (0-1)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Frank van Kouwen, Frenk Keukens, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Michel van Veen, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Bas Bakker, Jan Willem Stronks, Bas Broekman, Stefan de Jong, Wessel van der Horst
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Dennis de Wit, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Clive Keus, Ferry Heijnis, Tom van den Brink
Wissels ADO '20: Stan Berrevoets, Sead Mazreku, Ted Amson, Mike Koenders, Tristan Buchinhoren
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 700
de Treffers Minuut ADO '20
25   Marcel Huisman
56   Clive Keus
Wessel van der Horst Coen Maertzdorf 64  
64   Aaron Bruijn
72   Sead Mazreku Ferry Heijnis
Stefan de Jong Frank van Kouwen 77  
81   Sem van Amersfoort
Fabio Palacios Macedo Santiago (Penalty) 86  
89   Tristan Buchinhoren Clive Keus

Geel voor Clive Keus van ADO '20.

Foto: voetbal-shoot.nl

OJC Rosmalen - HSC '21 1-1 (1-1)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Melvin van Gestel, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Ilias Zaimi, René Geerts, Thijs van der Velden, Wesley Meeuwsen
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Jelle Scholts, Galid Cherrou, Kevin van Zijl, Bas Smulders, Irey Sadal
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Burak Basut, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Arjan Goorman, Erwin Nieuwboer, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Rutger Tenhagen, Jasper Agelink, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Koen Garritsen, Robert Wilens
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Toeschouwers: 600
OJC Rosmalen Minuut HSC '21
9   Burak Basut
Wesley Meeuwsen (Penalty) 44  
Irey Sadal Ilias Zaimi 46  
Bas Smulders Bas Peters 46  
67   Kelvin Veensma
71   Coplan Soumaoro Erwin Nieuwboer
77   Bas ter Hogt Stef Ottink
Jelle Scholts Melvin van Gestel 81  
85   Robert Wilens Remy Raterink

HSC'21 sprokkelt punt bij OJC Rosmalen
Verslag door Rene Waning /www.hsc21.nl

HSC'21 startte sterk bij de Brabantse debutant, die de competitie begon met vijf overwinningen, maar inmiddels alweer acht duels wacht op de zesde zege. Burak Basut was bij een corner en kopte knap binnen. HSC'21 controleerde daarna de wedstrijd en had lange tijd geen kind aan OJC Rosmalen. Kort voor rust sloeg het noodlot toe, toen Kelvin Veensma op onhandige wijze hands maakte in het strafschopgebied. Topscorer Wesley Meeuwsen - na een lange schorsing weer terug in het team van OJC - wist wel raad met de toegekende strafschop.

Na rust speelde HSC'21 erg onrustig en slordig. Er was aan beide zijden veel balverlies, waardoor de wedstrijd maar niet op gang kwam. Opmerkelijk genoeg waren er wel de nodige kansen. De beste daarvan waren voor OJC, maar Wouter Lankheet hield zijn doel netjes schoon. Ook HSC'21 kreeg nog kansen om de overwinning binnen te halen. De beste was voor invaller Robert Wilens, maar zijn inzet ging net naast het doel.

EVV - Hercules 0-0 (0-0)

zondag 23 november 2014 om 14:30
 
Opstelling EVV: Simon Wagner, Ahmed Ammi, Juliën Clout, Rick Geenen, Roy Maessen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Steff de Wit, Chefrino Eind, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Luc Wulterkens, Nico Czichi, Sjors Beckers
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Jevgeni Gromov, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Nathan Bijl, Thomas Reynaers, Francis van Rooij
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Justin Sporkslede, Adil Tihouna, Bas Koppel, Luuk Baas
 
Scheidsrechter: Vrande S. van der
Toeschouwers: 300
EVV Minuut Hercules
Ahmed Ammi 29  
Steff de Wit 30  
Chefrino Eind 30  
54   Achraf Nemji
Luc Wulterkens Ahmed Ammi 67  
76   Luuk Baas Thomas Reynaers
Nico Czichi Yael Heatubun 83  

EDO hfc - HBS 0-3 (0-2)

zondag 23 november 2014 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Tatchery Langguth, Dennis Dinkgreve, Jamal Dibi, Jeff Kemper, Nourdin Dibi, Barry Tjeertes, Edip Biberoglu, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Wim van Zalinge, Robin de Ridder, Aramez Poepon, Daan Siegerist, Romario Aroma, Sven Berntzen
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Bart Koffeman, Jan-Paul Saeijs, Ricardo Samoender, Berend Kaster, Jochem Hendriks, Niels van Pelt, Sami Aoulad Said, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Silver Wartna, Mahjoub Mathlouthi, Willem Six, Jasper Roberti
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 300
EDO hfc Minuut HBS
9   Mahjoub Mathlouthi Bart Koffeman
Barry Tjeertes 26  
33   Tjeerd Westdijk
Jeff Kemper 43  
Sven Berntzen Barry Tjeertes 44  
44   Serano van der Hurk
Romario Aroma Sonny ten Hoope 63  
73   Sami Aoulad Said
Ronnie Rosenhart 75  
Aramez Poepon Ronnie Rosenhart 77  
78   Mahjoub Mathlouthi
79   Willem Six Serano van der Hurk
Tatchery Langguth 82  

EDO putte moed uit het gelijkspel van vorige week tegen WKE, maar dat leidde niet tot het gewenste resultaat. Thuis werd er met 3-0 verloren van HBS in een wedstrijd die de nodige keepersblunders kende.

De eerste echte kans van de wedstrijd was voor HBS. Een schot van Van de Hurk werd nog maar net tot corner gewerkt. Verder stond de eerste helft vooral in het teken van de blunderende keepers. Eerst was het de keeper van HBS die een terugspeelbal oppakte. Het gevolg was een vrije trap voor EDO op acht meter van het doel, maar de Haarlemmers kregen de bal niet in de goal.

Edo kwam vervolgens op een 1-0 achterstand nadat Tjeerd Westdijk zich tussen drie verdedigers door wurmde en de bal vervolgens binnen kon tikken. Verder dan een kopbal op de lat kon EDO daar niet tegenover zetten. Op slag van rust kwamen de Haarlemmers 2-0 achter door een vreselijke blunder van de keeper, waar Van de Hurk van kon profiteren met een lobje.

In de derde minuut na de rust gooide HBS de wedstrijd in het slot. Na een goed uitgespeelde counter scoorde Sami de derde treffer voor de ploeg uit Den Haag. En die stand bleef op het scorebord staan tot het laatste fluitsignaal. EDO blijft eenzaam op de laatste plek staan in de topklasse met zes punten uit dertien duels.

Bron: RTVNH.

Tevredenheid bij aanvoerder (bij afwezigheid van de Geer) van Pelt.

Foto: twitterpicture@HBS1Friends

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!