Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

FC Lienden alleen aan de leiding.

De heuse topper tussen FC Lienden en UNA is in 1-1 geëindigd. Vlak voor de rust volleerde el Jebli de 0-1 binnen; 10 minuten na de thee bracht Boogers de stand weer in evenwicht. Doordat JVC Cuijk op eigen veld met 0-1 onderuit ging tegen de Treffers (doelpunt Santiago) kroop UNA op de ranglijst naast de ploeg uit Cuijk en is FC Lienden nu alleen lijstaanvoerder.

VVSB profiteerde optimaal van het puntenverlies van de top 3. In Heemkerk werd betrekkelijk eenvoudig met 0-3 gewonnen van ADO '20. Met name de 0-2 van Serbony (achter het standbeen) was er één om in te lijsten.

Onderin wist AFC eindelijk weer eens te winnen. Bij HBS, waar de regen met bakken uit de hemel kwam, was het nota bene Saeijs die de bal in eigen doel werkte, 0-1.

HSC '21 zag in 5 minuten tijd een comfortabele 2-0 voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen. Toch was het Goorman die een kleine 10 minuten voor tijd de zege op hekkensluiter hfc EDO alsnog veilig stelde, 3-2.

Leonidas dacht lange tijd de 2e uitoverwinning van het seizoen te boeken. De formatie van Koos Waslander boog tegen de Koninklijke HFC een 1-0 ruststand om in een 1-2 voorsprong. In de slotfase speelden de gastheren alles of niets en dat resulteerde uiteindelijk in de late gelijkmaker van invaller Beeren. El Hammach was het er duidelijk niet mee eens en kon vanwege grof taalgebruik jegens de grensrechter met rood vertrekken.

Hercules en OJC Rosmalen hielden het in Utrecht op 1-1.

UNA - FC Lienden 1-1 (0-1)

zondag 30 november 2014 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Tom Dekkers, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Willem Tieben, Dennis van de Reek, Youri van der Meer, Ron Jansen
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Marciano van Leijenhorst, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Wesley Vaes, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Anthony Albert, Nick Vijlbrief, Petar Djenic, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Toeschouwers: 800
UNA Minuut FC Lienden
Willem Tieben Tom Dekkers 34  
43   Youssef el Jebli
Dennis van de Reek Jeroen Stottelaar 55  
Brian Boogers 59  
64   Mo Ajiach Mike Vreekamp
Ron Jansen Jorn Sweres 79  
90   Anssu Sani Camara Abderrahim Loukili

De topper in de Topklasse bracht na een enerverende wedstrijd geen winnaar tussen de lijnen. Dat was gezien het spelbeeld ook terecht. Beide ploegen speelden voor de winst, brachten veel inzet en creëerden volop kansen. Het was voor de ruim 800 toeschouwers smullen van minuut één tot negentig.
FC Lienden kwam fel uit de startblokken en drong UNA terug op eigen helft. De ploeg uit de Betuwe beschikt over een snelle, behendige en bovenal gevaarlijke aanvalslinie met de spelers Loukili, Uiterloo en el Jebli. Het trio bezorgde de defensie van UNA een lastige middag. Aan de andere kant waren met name Benjamin van Wanrooij en Brian Boogers handenbinders voor de verdedigers van Lienden. Koppel aan dit gegeven een vlot lopende middenlinie bij beide partijen wat voldoende ingrediënten gaf voor een uiterst boeiende middag.
Doelman Petar Stoskovic voorkwam na 9 minuten voetballen met een sublieme reflex een voorsprong voor de bezoekers. Aan de andere kant pareerde Jan Schimmel een hard schot van Teun Sebregts. Even later redde Schimmel bekwaam nadat Rob van Boekel oog in oog verscheen met de doelman uit Lienden. Zowel Stoskovic als Schimmel groeiden in de wedstrijd en konden beide na 90 minuten het predikaat "man of the match" ontvangen.
Domper voor de thuisploeg was het uitvallen van verdediger Tom Dekkers. Zijn vervanger Willem Tieben speelde een sterke wedstrijd en dat mag ook worden gezegd van Dennis van de Reek. Hij verving Jeroen Stottelaar die in de tweede helft geblesseerd het veld moest verlaten.
Kort voor rust breekt FC Lienden de score open. In de rebound neemt Youssef el Jebli de bal vol op zijn slof en die verdwijnt hard achter doelman Stoskovic. Een prachtig doelpunt.
Na rust blijft de strijd open. UNA komt langszij nadat Rob van Boekel op rechts goed doorgaat en Brian Boogers op maat bediend, 1-1. Diezelfde Boogers had de 2-1 op zijn schoen, maar van dichtbij weet Schimmel te redden. Aan de andere kant moet Stoskovic weer vol aan de bak op een inzet van Loukili en vliegt een schot van Uiterloo rakelings naast. Het blijft 1-1 en zowel UNA als Lienden blijven vol gas geven voor 3 punten. De spanning stijgt en naarmate het einde vordert dringt Lienden aan voor de beslissende 1-2. Die treffer blijft uit en zodoende delen de ploegen na een uiterst sportieve wedstrijd de punten. Binnen de lijnen geen winnaar, er net buiten wel: het publiek genoot!

JVC Cuijk - de Treffers 0-1 (0-1)

zondag 30 november 2014 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Sjors Witt, Djimmie van Putten, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Oktay Öztürk, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Boy Visser, Mark Fennebeumer, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Erik van Loon, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jacky Chi, Jordie van der Laan, Cayfano Latupeirissa
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Frank van Kouwen, Frenk Keukens, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Jan Willem Stronks, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Jasper Zuidwijk, Michel van Veen, Bas Broekman, Jos Peltzer, Stefan de Jong
 
Scheidsrechter: Herk F.A. van
Toeschouwers: 1250
JVC Cuijk Minuut de Treffers
14   Fabio Palacios Macedo Santiago
Stevie Hattu 39  
Erik van Loon Jorrit Ritzen 46  
58   Michel van Veen Coen Maertzdorf
Cayfano Latupeirissa Rik Renirie 62  
75   Barry Beijer
Jordie van der Laan Ryan Bouwmeester 78  
78   Jos Peltzer Eef van Riel
80   Jasper Zuidwijk Frank van Kouwen
Djimmie van Putten 85  
Djimmie van Putten 90 + 1

JVC Cuijk heeft sinds de invoering van de Topklasse in 2010 nog nooit een thuiswedstrijd tegen De Treffers om weten te zetten in een overwinning, ook op 30 november 2014 lukte dit niet. De Treffers keerde met een 0-1 zege huiswaarts.

Voor de vele rood-zwarte supporters, die op welke manier dan ook de Maas overgestoken waren, was het een mooie middag. De wedstrijd stond bol van de spanning, kansen, passie en strijd. Vooral op de laatste twee had De Treffers een overwicht op de gastheren. De grootste kansen in de wedstrijd waren voor JVC Cuijk maar vandaag was Niels Kornelis een perfecte sta-in-de-weg voor de voorwaartsen uit Cuijk. De keer dat Niels geen redding kon brengen stond het vizier van JVC niet scherp of was er hulp van het aluminium.

Bovenstaande doet vermoeden dat De Treffers niet veel in te brengen had, dit was niet het geval. Door de passie en strijd creëerde De Treffers ook kansen en werden er veel kansen voorkomen.
De eerste kans in de wedstrijd was voor JVC, in de twaalfde minuut kwam Fennebeumer oog in oog met Niels Kornelis maar Niels keerde de inzet uitstekend. De daaruit volgende rebound werd, gelukkig voor De Treffers, overgeschoten.
De eerste kans voor de Groesbekers was direct raak. Een mooie dieptebal op Coen Maertzdorf kwam terecht bij Eef van Riel. Rond de zestien meter gaf hij een ‘voorzet’ of een verdwaald schot (we zullen er niet minder om slapen) op Santi, die met een sliding zijn 17e (!) van het seizoen binnengleed.
De grensrechter hield bij deze goal zijn geblokte vlag resoluut omlaag en derhalve was de 0-1 een feit.

JVC Cuijk kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en creëerde in de eerste helft nog een tweetal prima kansen. Beide keren was het Niels die een uitstekende wedstrijd bekroonde met een aantal geweldige reddingen.

De tweede helft ging de aanvalsdrift van JVC even liggen en kwam De Treffers beter in de wedstrijd. De Treffers kroop uit haar schulp en won de slag op het middenveld waardoor er ook mogelijkheden kwamen om de score uit te breiden.
JVC kwam nog eenmaal gevaarlijk voor de goal van de blauwhemden uit Groesbeek, de paal bood uitkomst na een kopbal van Frenk Schaap.
Aan de andere kant was de eindpass vaak net niet voldoende om de wedstrijd in het slot te gooien. De beste kans was in de laatste minuut voor De Treffers toen invaller Michel van Veen de bal oog in oog met de keeper over schoot.

Voor de kans van Michel van Veen gaf scheidsrechter van Herk JVC tweemaal nul op rekwest toen er moord en brand geschreeuwd werd (door zowel spelers als begeleiding) voor vermeende overtredingen binnen de zestienmeter van De Treffers. Terechte beslissingen van de scheidsrechter zorgde ervoor dat de voorsprong behouden werd.

In blessuretijd kreeg verdediger Djimmie van Putten van JVC zijn tweede gele kaart, dit puur voor de statistieken. JVC werd in de vijf minuten blessuretijd niet meer gevaarlijk en De Treffers hield de 0 zodat de 3 belangrijke punten via de A73 met De Treffers meegingen.

Een groot compliment voor de strijdlust en passie van de rood-zwarten. Benoemenswaardig was verder, zonder iemand tekort te doen, de foutloze wedstrijd van Frenk Keukens tegen de gevaarlijke voorhoedespeler Ozturk, de derde long van Jan-Willem Stronk en de rentree van Jos Peltzer.

Website: de Treffers

ADO '20 - VVSB 0-3 (0-2)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Brian-Paul Tesselaar, Dennis de Wit, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Sead Mazreku, Ferry Heijnis, Mike Koenders, Tristan Buchinhoren
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Aaron Bruijn, Max Kroes, Malcolm Meijer
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Ramon Hoek, Victor Schipholt
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 600
ADO '20 Minuut VVSB
19   Maikey Parami
Ferry Heijnis 25  
37   Giovialli Serbony
Aaron Bruijn Ferry Heijnis 46  
Aaron Bruijn 71  
Malcolm Meijer Sead Mazreku 72  
83   Ramon Hoek Stefan Kraaijvanger
83   Ramon Hoek Stefan Kraaijvanger
Tristan Buchinhoren 85  
85   Frans van Niel

Nadat VVSB vorige week een kleine domper te verwerken kreeg met het gelijke spel tegen de Koninklijke HFC heeft het in de uitwedstrijd bij ADO'20 weer orde op zaken gesteld. Met doelpunten van Maikey Parami en Giovialli Serbony voor de rust en Frans van Niel kort voor het einde boekte de Noordwijkerhouters een prima 0-3 overwinning op de Heemskerkers.

Bij VVSB stond Bas Ruigrok weer in de basis op het middenveld. Ook Jelmer Vijlbrief stond weer in de basisopstelling. De geschorste Tim de Rijk was er niet bij. In een gelijk opgaand eerste kwartier hadden beide ploegen al vroeg een kans op de openingstreffer. Het dichtst bij het doelpunt was ADO'20-spits Tristan Buchinhoren. Zijn kopbal belandde op de lat.

Na 19 minuten was het dan 0-1. Jelmer Vijlbrief was goed doorgelopen aan de linkerkant en legde de bal panklaar neer voor Maikey Parami. Zijn intikker leverde het eerste doelpunt van de wedstrijd op. Na dit doelpunt was VVSB de sterkere ploeg. Giovialli Serbony had een grote kans, maar doelman Jack Laan redde het harde schot van de VVSB-spits.

Diezelfde spits was een paar minuten later de grote man van deze wedstrijd. Serbony scoorde een schitterend doelpunt. Vanaf links was het opnieuw Vijlbrief die met een goede voorzet de spits bereikte. Serbony scoorde door de bal achter zijn standbeen in het doel te tikken.

In de tweede helft waren er minder grote kansen voor beide ploegen. Toch had VVSB het betere van het spel, alleen drukte zij dit niet uit in doelpunten. In de 62e minuut was er een miscommunicatie tussen ADO'20-verdediger Sem van Amersfoort en zijn doelman Jack Laan. De verdediger tikte de bal terug, maar de keeper was al weg van zijn doel. De bal rolde maar net langs de paal naast. Één minuut later kreeg Serbony de kans om zijn ploeg op de geruststellende 0-3 te schieten, maar zijn schot werd goed gekeerd door Laan. In de slotfase zorgde Frans van Niel voor de 0-3 na een goede actie van Tomas Tavilla.

ADO'20 - VVSB 0-3: 19' Parami 0-1, 37' Serbony 0-2, 86' Van Niel 0-3.
VVSB: Van der Meer, Van der Slot, Zwart, Kraaijvanger (83' Hoek), Vijlbrief, Jozic, Ruigrok, Van Niel, Parami, Serbony, Tavilla.

Tekst: Stefan van den Burg

De 0-1 van Parami.

Foto: Tino Stulen

HBS - AFC 0-1 (0-0)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Berend Kaster, Kevin Schutte, Niels van Pelt, Willem Six, Sami Aoulad Said, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Silver Wartna, Lars Verheij, Cihan Meyer, Daley Sandel, Jim Roberti
 
Opstelling AFC: Kerwin Hartman, Geoffrey Galatá, Marien Willemsen, Randel Shakison, Magid Jansen, Damian Menzo, Jonathan Richard, Joshua Patrick, Melvin Grootfaam, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Guido Moelee, Jasper de Haer, Wout Meulemans
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 400
HBS Minuut AFC
Jan-Paul Saeijs (Eigen doelpunt) 51  
62   Wout Meulemans Melvin Grootfaam
66   Damian Menzo
70   Jasper de Haer Pepijn Veerman
Jan-Paul Saeijs 74  
Daley Sandel Mahjoub Mathlouthi 78  
Jim Roberti Serano van der Hurk 85  
Kevin Schutte 90  
90   Guido Moelee Damian Menzo

Hercules - OJC Rosmalen 1-1 (0-0)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Jevgeni Gromov, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Thomas Reynaers, Francis van Rooij
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Justin Sporkslede, Bas Koppel, Sam Osei, Luuk Baas
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal, Thijs van der Velden, Wesley Meeuwsen
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Melvin van Gestel, Galid Cherrou, Ilias Zaimi, Kevin van Zijl, Armand Selmani
 
Scheidsrechter: Schaper D.
Toeschouwers: 400
Hercules Minuut OJC Rosmalen
14   Ilias Zaimi Wesley Meeuwsen
Francis van Rooij 41  
Nathan Bijl 43  
Sam Osei Thomas Reynaers 46  
46   Kevin van Zijl Irey Sadal
Sam Osei 54  
Justin Sporkslede Rob Rietveld 62  
64   Bart Tinus
Luuk Baas Adil Tihouna 67  
72   Bas Peters
74   Erik van Beekveld
85   Armand Selmani Thijs van der Velden

Vrije trap voor het doel van OJC Rosmalen.

Foto: twitterpicture@usvHercules

Koninklijke HFC - Leonidas 2-2 (1-0)

zondag 30 november 2014 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Carlos Opoku, Hidde Prijs, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Donny Verdam, Jeffrey Sam-Sin, Mike van den Ban, Lionel Frederik, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Ilias Houda, Roy Verkaik, Michiel Lindenhovius, Jeroen de Bruijn, Koen Beeren, Wouter Haarmans
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Franck Seuguep Tchuisseu, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Alper Kazbogan , Burak Dogan, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Veysel Ayhan, Alex Semedo, Nick Slotboom, Joey Grootenboer
 
Scheidsrechter: Grilis B.
Toeschouwers: 650
Koninklijke HFC Minuut Leonidas
Hidde Prijs 15  
Vincent Volkert 30  
46   Joey Grootenboer Franck Seuguep Tchuisseu
46   Alex Semedo Alper Kazbogan
55   Joey Grootenboer
Jeffrey Sam-Sin Jeffrey Sam-Sin 62  
64   Burak Dogan
Koen Beeren Rachid El Yaakoubi 67  
Wouter Haarmans Tuncay Yener 67  
Mike van den Ban 80  
Koen Beeren 86  
87   Houchine el Hammach
89   Leroy van Dongen
89   Veysel Ayhan Charlie van den Ouweland
90   Burak Dogan

De Sint was ook aanwezig in Haarlem.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

HSC '21 - EDO hfc 3-2 (2-0)

zondag 30 november 2014 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Burak Basut, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Arjan Goorman, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Rutger Tenhagen, Jasper Agelink, Sebastiaan Bökkerink, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Erwin Nieuwboer, Robert Wilens
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Wim van Zalinge, Dennis Dinkgreve, Jamal Dibi, Jeff Kemper, Barry Tjeertes, Daan Siegerist, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Nourdin Dibi, Aramez Poepon, Edip Biberoglu, Romario Aroma
 
Scheidsrechter: Thijs E.P.W.
Toeschouwers: 350
HSC '21 Minuut EDO hfc
Burak Basut 10  
Rick Bouwmeister 20  
Stef Ottink 45  
45   Sven Berntzen
60   Jamal Dibi
65   Barry Tjeertes
Robert Wilens Remy Raterink 69  
Coplan Soumaoro Koen Garritsen 76  
Arjan Goorman 82  
83   Edip Biberoglu Barry Tjeertes
84   Aramez Poepon Jeff Kemper
Bas ter Hogt Rick Bouwmeister 85  
Coplan Soumaoro 86  
87   Aramez Poepon

HSC'21 boekt zege op EDO

Verslag Rene Waning www.hsc21.nl

Het was verre van imponerend, maar toch is HSC’21 erin geslaagd hekkensluiter EDO te verslaan. Door een late treffer van Arjan Goorman werd het 3-2 en daarmee verschaften de groenwitten zich wat lucht op de ranglijst. Daarop staat HSC’21 nu negende met 18 punten. Ook is de ploeg nu derde in de stand van de tweede periode, alleen Lienden en VVSB hebben twee punten meer.

Het ging misschien allemaal wel iets te makkelijk in de eerste helft. Zonder tot sprankelend spel te komen leidde HSC’21 bij rust met 2-0. De doelpunten waren wel van een fraai gehalte. Na twintig minuten scoorde Rick Bouwmeister met een mooie schuiver in de korte hoek. Op slag van rust maakte Stef Ottink er 2-0 van. Hij schoot de bal buiten bereik van doelman Gregory Martin in de bovenhoek.

Na rust kwam er een herboren EDO uit de kleedkamer. De Haarlemse debutant – met zes punten stijf onderaan – gooide de schroom van zich af en bleek met name in de aanval toch over een aantal heel aardige spelers te beschikken. HSC’21 leek verrast door die plotselinge dadendrang en hielp EDO ook, door af en toe chaotisch te verdedigen. EDO was al een paar keer dicht bij de aansluitingstreffer toen Jamal Dibi uiteindelijk de 2-1 binnen schoof. Vijf minuten later viel een vrije trap van Barry Tjeertes pardoes achter alles en iedereen in het doel.

De wedstrijd was daarmee volledig gekanteld en HSC’21 leek niet bij machte het tij weer te keren. Dat lukte uiteindelijk toch. Acht minuten voor tijd werd Arjan Goorman na een mooie combinatie tussen Schutten en Bouwmeister vrij gespeeld en met een knappe actie rondde hij af voor de 3-2. Het was uiteindelijk een zwaarder bevochten zege dan verwacht en het spel was bepaald niet overtuigend, maar het zoet van de overwinning smaakte er zeker niet minder om.

Foto: Wim Busschers

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!