Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

De topper JVC Cuijk - VVSB.

Foto: twitterpicture@jvc_cuijk

 

 

VVSB beslist topper in blessuretijd.

VVSB is opgeklommen naar de 2e plaats op de ranglijst. De topper uit bij JVC Cuijk werd door een doelpunt in de blessuretijd beslist. In een gelijkopgaande 1e helft was het Ruigrok namens de bezoekers met de grootste kans. Zijn kopbal werd fraai gepareerd door doelman van Gerwen, die na zijn blessure weer zijn plaatsje onder de lat had ingenomen. In het 2e bedrijf was er een snelle rode kaart (na 2 keer geel) voor van Loon. VVSB voerde de druk op, maar van Gerwen was een constante sta-in-de-weg. Toch moest de goalie uiteindelijk buigen voor de late treffer van Serbony, 0-1.

Koploper FC Lienden verstevigde door een 1-2 overwinning bij hfc EDO de koppositie. Na rust brak invaller Ajiach de ban. Eerst werd zijn inzet nog door keeper Martin. De rebound was echter een koud kunstje voor el Jebli. In de 60e minuut was het wel raak voor Ajiach. De 1-2 vanaf de strafschopstip van invaller Biberoglu was er één voor de statistieken.

UNA ging voor de 2e keer op rij onderuit. Dit keer was WKE met 3-2 te sterk. Na de 3-0 van Görtz een kwartier voor tijd, brachten invaller van Overdijk en Boogers (pen.) de spanning nog even terug, maar verder kwamen de bezoekers uit Zeelst niet.

De Treffers kwam niet verder dan 0-0 bij HBS. OJC Rosmalen wist weer eens een keer te winnen. Op eigen veld werd, mede door 2 doelpunten van van der Velden, AFC met 3-0 verslagen. EVV verschalkte met het minimale verschil van 1 doelpunt HSC '21. Verbeek benutte een penalty. Hercules staat door de 4-0 zege op Leonidas nu net op de veilige 12e plaats. Roy Kelder scoorde 3 keer namens de Utrechters.

ADO '20 draaide een 0-2 achterstand om in 2-2. Tegenstander de Kon. HFC was via van den Ban en Frederik al in de eerste helft 2 keer succesvol. Huisman benutte vlak voor de thee een strafschop. 10 minuten voor tijd was het wederom Klijbroek die met zijn specialiteit 'de vrije trap' een punt uit het vuur sleepte.

JVC Cuijk - VVSB 0-1 (0-0)

zondag 14 december 2014 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jordie van der Laan, Oktay Öztürk, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Alexander Prent, Boy Visser
Wissels JVC Cuijk: Sjors Witt, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jacky Chi, Mark Fennebeumer, Rik Renirie
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Martijn Hogenboom, Brandon Zigo Tichem, Ramon Hoek, Stijn van der Slot
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 600
JVC Cuijk Minuut VVSB
Erik van Loon 19  
52   Jelmer Vijlbrief
Erik van Loon 55  
58   Vladimir Jozic
Jacky Chi Jordie van der Laan 62  
Mark Fennebeumer Alexander Prent 67  
Jorrit Ritzen 74  
Mark Fennebeumer 74  
Rik Renirie Boy Visser 75  
85   Stijn van der Slot Stefan Kraaijvanger
90   Brandon Zigo Tichem Tomas Tavilla
90 + 3 Giovialli Serbony

In de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft VVSB de volle drie punten mee kunnen nemen naar Noordwijkerhout. In de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk was Giovialli Serbony de gevierde man. De spits van VVSB scoorde in de blessuretijd het enige en dus winnende doelpunt.

VVSB startte met de linksbenige Tim de Rijk als rechtsachter. Hij was de vervanger van de geschorste Peet van der Slot. De openingsfase van de wedstrijd speelde zich af op het middenveld. Beide ploegen wilde koste wat het kost niet verliezen, waardoor er maar weinig kansen waren. De grootste mogelijkheid was voor Bas Ruigrok, maar zijn kopbal werd katachtig gered door doelman Joris van Gerwen.

In de tweede helft kreeg verdediger Erik van Loon als snel zijn tweede gele kaart te zien van scheidsrechter Van Elswijk. Door de uitsluiting van de JVC-verdediger werd VVSB sterker en kreeg het ook kansen. Maikey Parami's schot werd van de lijn afgehaald door een JVC-verdediger. Giovialli Serbony kreeg de ultieme kans op de openingstreffer. De spits van VVSB ging alleen af op doelman Van Gerwen, ging de doelman voorbij, maar werd achterhaald door verdediger Jorit Ritzen en kon zo niet het openingsdoelpunt op zijn naam schrijven.

JVC Cuijk kon zich alleen nog maar beperken tot verdedigen en counteren, maar Ronald van der Meer werd maar nauwelijks op de proef gesteld door de aanvallers van JVC Cuijk. Aan de andere kant kon Maikey Parami, Tomas Tavilla een grote kans bieden, maar zijn pass werd onderschept door de verdediging van JVC Cuijk.

In de blessuretijd van de wedstrijd werd de bal geduldig rond het strafschopgebied van JVC Cuijk rondgespeeld, wachtend op de opening. Na kort combineren tussen Vladimir Jozic en Jelmer Vijlbrief was het de linksachter van VVSB die de bal kon voorgeven op Serbony die dan toch de matchwinner kon worden door de bal in het doel te koppen.

Tekst: Stefan van den Burg

Het winnende doelpunt van Serbony.

Foto: Tino Stulen

EDO hfc - FC Lienden 1-2 (0-0)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Tatchery Langguth, Wim van Zalinge, Dennis Dinkgreve, Jamal Dibi, Jeff Kemper, Barry Tjeertes, Daan Siegerist, Romario Aroma, Ronnie Rosenhart
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Nourdin Dibi, Robin de Ridder, Edip Biberoglu, Sven Berntzen
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Mike Vreekamp, Wesley Vaes, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 300
EDO hfc Minuut FC Lienden
Dennis Dinkgreve 43  
46   Mo Ajiach Erik van Eem
48   Youssef el Jebli
Björn Haggerty Gregory Martin 57  
Sven Berntzen Ronnie Rosenhart 60  
60   Mo Ajiach
Edip Biberoglu Romario Aroma 77  
Tatchery Langguth 78  
80   Mike Vreekamp Christiaan van Hussen
87   Anssu Sani Camara Rafael Uiterloo
Edip Biberoglu (Penalty) 90 + 4

EDO doelman Martin moest het toneel geblesseerd verlaten.

Foto: Freddy van de Berg

WKE - UNA 3-2 (1-0)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Jorrit Kunst, Kevin Görtz, Simon IJzerman, Kay Velda, Orlando Smeekes, Guiliano Grot, Jan Hooiveld, Yumé Ramos
Wissels WKE: Ramon Nijland, Joeri van der Tuin, Roan Poelstra, Sander Meertens, Emad Sanafikhah, Erik Eleveld, Mohamed Kaddouri
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Rob van Boekel, Ron Jansen
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Dennis van de Reek, Gino de Wijs, Jorn Sweres
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 250
WKE Minuut UNA
Simon IJzerman 3  
Simon IJzerman 9  
Antoine van der Linden 26  
36   Rob van Boekel
Jorrit Kunst 48  
65   Gino de Wijs Rob van Boekel
65   Jorn Sweres Ron Jansen
Erik Eleveld Orlando Smeekes 73  
Kevin Görtz 76  
Joeri van der Tuin Yumé Ramos 77  
77   Alex van Overdijk Pieter-Jan Scheerlinck
Antoine van der Linden 77  
83   Alex van Overdijk
Kevin Görtz 86  
87   Brian Boogers (Penalty)
89   Willem Tieben
Emad Sanafikhah Jan Hooiveld 90  

Zou de geschiedenis zich herhalen in de laatste thuiswedstrijd voor de winter tegen de op de 3e plaats bivakkerende UNA uit Velthoven? Vorig seizoen verspeelde WKE een 3-0 voorsprong in het laatste kwartier en werd het uiteindelijk ver in blessuretijd 3-3. Vandaag wederom een 3-0 voorsprong tegen UNA met nog 6 minuten te spelen. In de 84ste minuut wordt het 3-1 en in 87ste minuut schiet UNA een strafschop wegens hands binnen. En toen was het billenknijpen tot het eindsignaal met een extra tijd van 4 minuten. Gelukkig hield WKE dit keer stand en bleven de punten in Emmen.

WKE begon sterk aan de wedstrijd en had door Yumé Ramos na 4 minuten de eerste kans. In de 9de minuut kwam WKE op 1-0. Een voorzet van rechts van Yumé Ramos kwam bij Simon IJzerman en die aarzelde niet en schoot vanaf de zestien met rechts beheerst binnen. UNA kwam beter in hun spel en had in de 21ste minuut een kans via Ron Jansen. In de 26ste minuut ontvangt routinier Antoine van der Linden zijn eerste gele kaart. Een minuut later krult Kay Velda de bal bijna in de bovenhoek, maar met een katachtige reactie tikt doelman Petar Stoskovic de bal tot corner. Verder waren er nog kansen voor Brian Boogers en Rob van Boekel voor UNA en voor Kay Velda en Orlando Smeekes voor WKE. Ruststand 1-0.

Al na 3 minuten in de tweede helft komt WKE op een 2-0. Jorrit Kunst wordt vrijgespeeld op links en heeft met rechts een prachtige voorzet in gedachten, maar de bal wordt langer en langer en hij verdwijnt over de keeper heen in de verste hoek. Jorrit maakt allerlei verontschuldigen voor zijn “mislukte” voorzet. De aanhang accepteert zijn excuses en telt gewoon de goal.

Nadat Gilly Grot nog een kans had gehad, kwam het grote moment voor Kevin Görtz. Nadat een aanval van WKE in de 76ste onreglementair was onderbroken werd de vrije bal snel genomen en ging Kevin Görtz alleen op de doelman af en knalde onbeschoft hard de bal voor de 3-0 in de touwen. Een verdiende beloning voor de bescheiden Kevin Görtz, die de competitie aarzelend was gestart, maar sinds hij op de rechtsback positie speelt, is hij uitgegroeid tot één van de steunpilaren van WKE.

Kat in bakkie zou je denken, maar zoals al eerder vermeld kwam UNA nog terug, mede geholpen door de 2e gele kaart, dus rood, van Antoine van der Linden, tot 3-2 door doelpunten van Ales van Overdijk en van Brian Boogers.

WKE sluit a.s. vrijdag de eerste helft van het seizoen af met een feestavond dat in het teken staat van Red WKE. De kantine is, anders dan eerder vermeld, open om 16.00 uur en niet om 14.00 uur.

Website WKE

HBS - de Treffers 0-0 (0-0)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Sami Aoulad Said, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Silver Wartna, Rowin Rog, Willem Six, Daley Sandel, Jim Roberti
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Frenk Keukens, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Jan Willem Stronks, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Jos Peltzer
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Bas Bakker, Jasper Zuidwijk, Fabian Peppinck, Bas Broekman, Stefan de Jong
 
Scheidsrechter: Dubbeld M.
Toeschouwers: 550
HBS Minuut de Treffers
51   Jim van Alst
Sami Aoulad Said 77  
Willem Six Jochem Hendriks 79  
79   Stefan de Jong Coen Maertzdorf
84   Joris Janssen

Afgelopen weekend speelde HBS thuis tegen De Treffers. Het begin van de 2e ronde. Uit in Groesbeek verloor HBS aan het einde van de zomer van een te krampachtige arbitrage (twee rode kaarten) en een sterk De Treffers. Uiteindelijk werd het 6-2. Vandaag herhaalde zich de krachtsverhoudingen en leidde scheidsrechter Dubbeld de wedstrijd zonder enige moeite.
De Treffers begon goed aan de strijd. Over het eerste kwartier zijn geen bijzonderheden te melden. In de 16e minuut kreeg Sami Aoulad Said een grote kans alleen voor De Treffers doelman Niels Cornelis. De Treffers speelde enigszins opportunistisch voetbal, lange ballen naar voren in de hoop de bal daar vast te kunnen houden en door de achterste linie van HBS te breken. Dat lukte niet. Jan Paul Saeijs, Kevin Schutte en een hardwerkende Arthur van der Kaaij en Majoub Mathlouti gaven geen krimp. HBS stond als een huis. HBS kreeg zelfs mogelijkheden. In 44e minuut kwam Mike de Geer door op rechts en gaf strak voor, het goal bleek net buiten het bereik van Tjeerd Westdijk. Opmerkelijk was de ballenjongen aan de kant van het clubhuis die met een handdoek de door hem ontvangen ballen droog wreef. Chapeau.
De Treffers, dat 5e staat met 9 punten meer dan HBS, had zich waarschijnlijk het verloop van de wedstrijd anders voorgesteld. De ploeg begon voortvarend, met enige irritatie, aan de 2e helft maar zakte zoals in de 1e helft weer terug. Een vrije schop van De Treffers werd mooi gekeerd door HBS doelman Bas Meeuwissen. HBS speelde niet zozeer verzorgd voetbal, maar stond slim, gaf niets weg en kwam een aantal keren vlakbij het goal van de ploeg uit Groesbeek. Serano van der Hurk, handig aangespeeld door Sami Aoulad Said, wist de bal op maat aan Tjeerd Westdijk te geven die stuitte op goalie Cornelis. Sami kreeg een 2e mogelijkheid, die net te lastig bleek. Uit een afvallende bal uit een vrije schop schoot Niels van Pelt hard en rakelings over. In de 75e minuut kreeg Tjeerd weer een uitgespeelde kans. De bal ging er niet in. André Wetzel, die ook tijdens het seizoen 2015-2016 de HBS hoofdmacht zal leiden, wisselde Jochem Hendriks, die al meer dan 250 wedstrijden voor HBS 1 speelde, voor de student geneeskunde Willem Six. HBS was de 2e helft van de 2e helft de betere ploeg. De Treffers deelde nog een enkele plaagstoot uit zonder HBS te imponeren. 0-0. Niet ontevreden, maar de drie punten waar niet ver weg.
De winterstop is in het zicht. Nog een districtsbekerwedstrijd tegen Westlandia volgende week zondag. Daarna vertrekt HBS 1 op geheel eigen wijze naar zijn trainingskamp. Gaat menig voetbalselectie naar het zuiden om in een zacht, licht zonnig klimaat te trainen en tegen elkaar te spelen, HBS gaat op wintersport. Het is tenslotte winter en wat niemand weet is dat skieen en snowboarden het balgevoel en spelinzicht optimaal voeden.

Facebook HBS

OJC Rosmalen - AFC 3-0 (1-0)

zondag 14 december 2014 om 14:30
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Jelle Scholts, Randy van Heijnsbergen, Galid Cherrou, Kevin van Zijl, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal, Thijs van der Velden
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Peters, Melvin van Gestel, Ilias Zaimi, Armand Selmani
 
Opstelling AFC: Kerwin Hartman, Geoffrey Galatá, Guido Moelee, Marien Willemsen, Randel Shakison, Daan Sutorius, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman, Tim Wulffraat
Wissels AFC: Youssef el Abdallaoui, Wout Meulemans, Damian Menzo, Melvin Grootfaam
 
Scheidsrechter: Otto D.H.A.
Toeschouwers: 400
OJC Rosmalen Minuut AFC
23   Tim Wulffraat
Ilias Zaimi Irey Sadal 25  
25   Wout Meulemans Mitchell Theuns
31   Pepijn Veerman
42   Marien Willemsen
Thijs van der Velden 43  
Guus Habraken 47  
Armand Selmani Galid Cherrou 61  
Armand Selmani 68  
73   Damian Menzo Wout Meulemans
86   Daan Sutorius
Thijs van der Velden 87  
Bas Peters Bas Smulders 90  
Ilias Zaimi 90 + 2

HSC '21 - EVV 0-1 (0-0)

zondag 14 december 2014 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Burak Basut, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Erwin Nieuwboer, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Rutger Tenhagen, Jasper Agelink, Sebastiaan Bökkerink, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Lieuwe Geesing, Robert Wilens
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Ahmed Ammi, Bryan Simons, Juliën Clout, Luc Wulterkens, Rick Geenen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Steff de Wit, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Simon Wagner, Aziz Ait Mansour, Mike Verheyen, Nico Czichi, Pascal Boer
 
Scheidsrechter: Grilis B.
Toeschouwers: 400
HSC '21 Minuut EVV
Burak Basut 51  
52   Rick Verbeek (Penalty)
60   Mike Verheyen Steff de Wit
60   Nico Czichi Bryan Simons
Lieuwe Geesing Rick Bouwmeister 66  
Bas ter Hogt Mart Schutten 70  
Robert Wilens Freek Grondman 74  
77   Aziz Ait Mansour Yael Heatubun
Erwin Nieuwboer 81  
88   Juliën Clout
Burak Basut 90  
Lieuwe Geesing 90  

HSC'21 trapt opnieuw in de val van EVV
120 WB0112 Rick Bouwmeister
Niets zo voorspelbaar als een wedstrijd tegen EVV. Het is een tegenstander die altijd dezelfde tactiek hanteert met een levende muur aan verdedigers en loerend op een spaarzame counter. Het bleek echter opnieuw toch lastig om de sleutel te vinden om deze strijdwijze succesvol te bestrijden. Tot overmaat van ramp wist EVV bij een spaarzame tegenaanval ook nog een strafschop mee te krijgen, waardoor HSC’21 met een 1-0 nederlaag en een katertje de winterstop in gaat.
Je kunt er van alles van vinden, de wijze waarop EVV een voetbalwedstrijd benadert. Feit is echter dat er geen regel is die zegt hoe het spel gespeeld moet worden en dus heb je er als tegenstander maar mee om te gaan. De wedstrijd lag dus alweer vroeg in de bekende plooi. HSC’21 mocht de bal hebben, maar had heel veel moeite de opening te vinden. Om een tegenstander als EVV stuk te spelen is het zaak het tempo hoog te houden en zuiver te spelen en daar ontbrak het net iets te vaak aan. Bovendien legden de groenwitten het te vaak af in de duels. Eén dot van een kans was er voor rust. Rick Bouwmeister bediende de zeldzaam vrij staande Remy Raterink na een mooie actie met een puntgave voorzet, maar de spits kopte op de lat.
Kort na rust diende het noodlot zich aan voor HSC’21. Burak Basut sneed Yael Haetabun de pas af in het hoekje van het strafschopgebied en dat leverde EVV een strafschop op. Rick Verbeek scoorde voor de bezoekers, zonder dat deze op dat moment ook maar een kans had gecreëerd. Ook dat is een kwaliteit. Daarna beet HSC’21 wel feller van zich af en leek het een kwestie van tijd voordat de gelijkmaker zou vallen. Remy Raterink met een fraai hakje achter het standbeen op de paal, opnieuw Raterink met een gevaarlijke kopbal en Rick Bouwmeister die net een teenlengte tekort kwam: het waren drie dikke kansen in een kort tijdsbestek, maar het scorebord bleef onaangeroerd. Daarna was het met de overrompeling weer gedaan, al kreeg HSC’21 via Bas ter Hogt en Erwin Nieuwboer nog wel twee uitstekende kansen om een kerstkater te voorkomen.
De enige twee kansen die EVV kreeg ontstonden in een fase dat HSC’21 alles op de aanval gooide. Invaller Nick Nczichi schoof de bal echter tot twee keer toe naast. HSC’21 speelde op dat moment al met tien man omdat Burak Basut in de onvriendelijke slotfase tegen zijn tweede gele kaart was opgelopen.

Website HSC '21

Geen doorkomen aan voor HSC '21.

Foto: Wim Busschers

Hercules - Leonidas 4-0 (2-0)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Wesly van Ojen, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Francis van Rooij, Roy Kelder
Wissels Hercules: Jeremy Vrede, Okan Özçelik, Sam Osei, Thomas Reynaers, Luuk Baas
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Stephan van Waas, Alex Semedo, Charlie van den Ouweland, Nick Slotboom, Alper Kazbogan , Ilyas Chouaibi, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Veysel Ayhan, Franck Seuguep Tchuisseu, Desko Destanovic
 
Scheidsrechter: Thijs E.P.W.
Toeschouwers: 450
Hercules Minuut Leonidas
Roy Kelder 20  
Roy Kelder 37  
47   Franck Seuguep Tchuisseu
Adil Tihouna (Penalty) 48  
Thomas Reynaers Adil Tihouna 49  
52   Franck Seuguep Tchuisseu Alex Semedo
Roy Kelder 70  
Okan Özçelik Roy Kelder 71  
72   Leroy van Dongen
Sam Osei Francis van Rooij 78  
83   Franck Seuguep Tchuisseu
Okan Özçelik 85  
85   Desko Destanovic Ilyas Chouaibi

ADO '20 - Koninklijke HFC 2-2 (1-2)

zondag 14 december 2014 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Dennis de Wit, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Ted Amson, Clive Keus, Ferry Heijnis
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Brian-Paul Tesselaar, Rydell Tuinfort, Sead Mazreku, Mike Koenders, Tristan Buchinhoren
 
Opstelling Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Hidde Prijs, Roy Verkaik, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Mike van den Ban, Lionel Frederik, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Ilias Houda, Kevin Keij, Gertjan Tamerus, Jeffrey Sam-Sin, Koen Beeren, Wouter Haarmans
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Toeschouwers: 900
ADO '20 Minuut Koninklijke HFC
5   Mike van den Ban
38   Lionel Frederik
Ferry Heijnis 41  
43   Mike van den Ban
Marcel Huisman (Penalty) 44  
45   Roy Verkaik
Aaron Bruijn 45 + 1
61   Wouter Haarmans Rachid El Yaakoubi
64   Vincent Volkert
68   Gertjan Tamerus Martijn Tjon-A-Njoek
Tristan Buchinhoren Mitchell Bolck 71  
Mike Koenders Ted Amson 73  
Jeffrey Klijbroek 80  
84   Brian van der Werff
85   Koen Beeren Bart Nelis
Clive Keus 89  
90 + 3 Mike van den Ban

Wie na de eerste helft had gedacht dat ADO in het 2e bedrijf nog mogelijkheden zou hebben om op gelijke hoogte te komen met de Haarlemmers zou voor gek worden verklaard.

Al vanaf het begin van het duel ADO'20-KHFC werd duidelijk dat de Haarlemmers het heft in handen zouden nemen. Al vroeg werd er druk gezet op de ADO-veste met als gevolg dat ADO in die fase nerveus acteerde en niet in hun spel kon komen. De vroege 0-1 (5e min.) was dan ook geen verrassing. Jeffrey Klijbroek leed op het middenveld onnodig balverlies en na de daarop volgende dieptebal was het voor Mike van der Ban een koud kunstje om doelman Jack Laan te omspelen en kansloos te laten. Ook daarna was het de ploeg van trainer Pieter Mulders die mogelijkheden kreeg om de voorsprong uit te bouwen. Zo was Rachid El Yaakobi te veel uit op eigen gewin en werd even later een vloeiende Haarlemse aanval op het randje van buitenspel afgefloten.
ADO kon daar weinig tegenover stellen. Pas in de 20e min. viel de eerste doelpoging voor de Heemskerkers te noteren: na een afvallende bal was er een onschuldig rollertje van Aaron Bruijn.
Net op het moment dat ADO in de slotfase beter in de wedstrijd leek te komen, werd de 0-2 een feit. Aanvoerder Marcel Huisman wilde in de 38e min. terugspelen op keeper Jack Laan, maar de bal belandde in de voeten van KHFC-spits Lionel Frederiks. Die maakte dankbaar gebruik van de hem geboden situatie: 0-2.
Wat niemand had verwacht gebeurde toch nog vlak voor de rust: de aansluitende treffer! In de 43e min. probeerde Ferry Heijnis zijn directe tegenstander Roy Verkaik in de 16 m. te verschalken. De KHFC-verdediger haakte echter daarbij zijn opponent en scheidsrechter Wiemer floot onmiddelijk af en wees onverbiddelijk naar de penaltystip. Marcel Huisman maakte geen fout en liet Brian van der Werff kansloos (1-2). Een niet onbelangrijk moment zo vlak voor het einde van de 1e helft.
Wat niemand had verwacht, gebeurde in de laatste 45 minuten. ADO bepaalde toen het spelbeeld en KHFC moest een aantal keren paniekerig uitverdedigen. De Haarlemmers maakten bovendien de fout te veel te vertrouwen op de 1-2 voorsprong, lieten ADO in die fase het spel maakten en gokten vooral op de counter.
Trainer Thijs Sluijter wilde echter meer en wisselde een verdediger (Mitchel Bolck) voor een aanvaller (Tristan Buchinhoren) en ging achterin 1 op 1 spelen. Pas in de 80e min. had dat resultaat.
HET JEFFREY KLIJBROEK-MOMENT
Een vrije trap, na wederom een panieksituatie voor KHFC, op zo'n 20 m. van het vijandelijk doel. Jeffrey legde behoedzaam de bal op de juiste plaats, Arbiter Wiemer nam afgemeten zijn 9 passen, KHFC-doelman Brian van der Werff instrueerde zijn verdedigers, ADO-ers probeerden de KHFC-muur te verstoren, Jeffrey nam zijn aanloop, schoot en....... onberispelijk en onhoudbaar ging de bal in de rechter bovenhoek en stond ADO met nog zo'n 10 minuten te spelen op gelijke hoogte.
Daarna volgde het meest spectaculaire deel van de wedstrijd, want beide teams wensten meer: de volle winst. Kansen waren er over en weer maar, het moet gezegd worden, dat KHFC pas toen in de tweede helft weer gevaar in de ADO-defensie wisten te creëren. Gelukkig voor de Heemskerkers en ook eigenlijk onverdiend, had dat geen resultaat en moesten de punten uiteindelijk gezamenlijk verdeeld worden.

Website ADO '20

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!