Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

Foto: Gerald van Zanten

 

 

FC Lienden slaat gat van 7 punten.

Na een korte winterstop stond voor de Topklasse vandaag alweer speelronde 17 op het programma. Koploper in de 2e periode VVSB kwam niet in actie. De thuiswedstrijd tegen EVV werd vanwege de slechte gesteldheid van het veld afgelast.

FC Lienden is prima uit de 'winterslaap' gekomen. In eigen huis werd er met 2-1 gewonnen van OJC Rosmalen. Na een ietwat onrustige openingsfase met kansen voor van Leijenhorst (over) en Loukili (over) namens de thuisploeg en Zaimi (over) namens de gasten, was het el Jebli die vanuit de kluts de 1-0 aantekende. 10 minuten voor de rust krulde Geerts op weergaloze wijze de 1-1 achter Schimmel.

FC Lienden schoot na de break uit de startblokken. Tinus redde bekwaam op een inzet van el Jebli; een van richting veranderd schot van Uiterloo leverde niet meer dan een corner op en el Jebli raakte de paal. Toch namen de bezoekers bijna de leiding. Op een voorzet van Zaimi kwam Cherrou slechts een teenlengte te kort. De 4e kans voor de koploper was wel raak. Vreekamp wist een voorzet van Loukili op waarde te schatten. Door het minimale verschil bleef het spannend tot het einde, maar FC Lienden bleef ook in haar 12e wedstrijd achtereen ongeslagen.

UNA staat weer op plek 2. De geelzwarte brigade boog een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Tegenstander HSC '21 kwam via Schutten op voorsprong. Raterink had met een vrije trap op de paal pech, anders was het zomaar 0-2 geworden. 10 minuten voor de rust zorgde Boogers met zijn 11e van het seizoen voor 1-1. 6 minuten na de rust betekende een rake kopbal van Rob van Boekel zege nummer 10 voor de Zeelstenaren.

Na het aangekondigde vertrek van hoofdcoach Eric Meijers blijft JVC Cuijk ook in 2015 punten morsen. In Heemskerk was ADO '20 met 2-1 te sterk. Heijnis werd de matchwinner op sportpark de Vlotter. Hij verzilverde de rebound, nadat doelman van Gerwen de strafschop van Mazreku keerde.

De Treffers klom door een 4-2 zege op hfc EDO naar plek 4. Daar zag het er in het eerste bedrijf nog niet naar uit. De bezoekers hadden het betere van het spel; kwamen verdiend op 1-2, maar hadden pech dat van Veen 1 minuut voor de rust zijn 2e van de middag in het mandje legde. Na rust stelde de ploeg van Ton Caanen orde op zaken. Topscorer Santiago en van der Horst waren de doelpuntenmakers.

WKE, dat om uiteenlopende redenen startte zonder Hooiveld, Johnny de Vries, Velda en Grot, is de 2e seizoenshelft gestart met een overwinning. Echter als het vizier van Hercules verdediger Gromov beter was afgesteld had het zomaar anders kunnen aflopen voor de oranjehemden. Gromov zette zijn ploeg na 25 minuten spelen op 0-1 en kreeg voor de rust en net na de thee nog 2 enorme mogelijkheden. WKE kende geen mededogen en liep via van der Linden, Zimmerman en invaller Ramos naar 3-1.

De Koninklijke HFC en HBS trakteerde het publiek op een waar doelpuntenfestijn. Nadat de ploeg van oefenmeester Wetzel via van der Hurk een grote kans had gemist, stond het binnen 30 minuten 4-0. Aanvoerder Opoku kopte in zijn 150e wedstrijd voor de Haarlemmers de 1-0 binnen uit een hoekschop; daarna was Haarmans 2 keer het eindstation; de 4-0 kwam op naam van Castien. De thuisclub nam vervolgens wat gas terug. Westdijk raakte eerst nog de paal. Alvorens hij 1 minuut voor de rust wel raak prikte. Ruststand: 4-1.

Na de thee probeerde HBS iets te forceren, maar de beste kansen waren in eerste instantie voor de gastheren. Zo raakte Tamerus de paal. Een kwartier voor tijd bracht Westdijk het verschil terug tot 2 doelpunten. Vlak voor tijd werd het door de 3e treffer van Westdijk toch nog billenknijpen voor HFC. Invaller Roberti was nog dichtbij de gelijkmaker, maar de 3 punten bleven in Haarlem.

Leonidas en AFC hielden elkaar in evenwicht. Enrico Patrick bracht de Amsterdammers met een vrije trap op 1-0. Nadat beide ploegen de kleedkamers hadden opgezocht stond het in de 50e minuut ineens 2-1 voor de thuisploeg. Van der Dussen en invaller Grooteboer waren de verantwoordelijken. AFC ging met man en macht opzoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er: 2 minuten voor tijd was het de ingevallen de Haer met de 2-2.

FC Lienden - OJC Rosmalen 2-1 (1-1)

zondag 18 januari 2015 om 14:30
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Anthony Albert, Nick Vijlbrief, Petar Djenic, Appie Tan, Maikel Lange, Mo Ajiach
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Jelle Scholts, Randy van Heijnsbergen, Galid Cherrou, Ilias Zaimi, Kevin van Zijl, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Mol, Melvin van Gestel, Mike Scholten, Armand Selmani, Thijs van der Velden
 
Scheidsrechter: Grilis B.
Toeschouwers: 350
FC Lienden Minuut OJC Rosmalen
Youssef el Jebli 24  
Youssef el Jebli 29  
Rafael Uiterloo 32  
34   René Geerts
Mo Ajiach Erik van Eem 46  
Mike Vreekamp 64  
68   Thijs van der Velden Galid Cherrou
78   Guus Habraken
80   Armand Selmani Bas Smulders
81   Randy van Heijnsbergen
83   Bas Mol Kevin van Zijl
85   Ilias Zaimi
Milad Intezar 85  
Maikel Lange Abderrahim Loukili 86  
Maikel Lange 90  

Foto: Gerald van Zanten

UNA - HSC '21 2-1 (1-1)

zondag 18 januari 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Elroy Deege, Dennis van de Reek, Ron Jansen
 
Opstelling HSC '21: Wouter Lankheet, Freek Grondman, Kelvin Veensma, Niels Rupert, Arjan Goorman, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Jeffrey Brammer, Jasper Agelink, Sebastiaan Bökkerink, Bas ter Hogt, Erwin Nieuwboer, Lieuwe Geesing
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 500
UNA Minuut HSC '21
Teun Sebregts 7  
17   Mart Schutten
18   Niels Rupert
Brian Boogers 35  
Rob van Boekel 51  
59   Sebastiaan Bökkerink Kelvin Veensma
Ron Jansen Jorn Sweres 64  
74   Erwin Nieuwboer Koen Garritsen
74   Bas ter Hogt Mart Schutten
Alex van Overdijk Benjamin van Wanrooij 84  
Dennis van de Reek Rob van Boekel 88  

In een matige wedstrijd wist UNA de punten in Veldhoven te houden. De thuisploeg kende een teleurstellende start door een matige inzet. Hierdoor kon HSC naar hartelust aanvallen, maar de Haaksbergers verzuimden te scoren. Wel was het raak, uit het niets, dankzij Mart Schutten. Zijn inzet zeilde via de binnenkant van de paal binnen, tot verbazing van iedereen op Sportpark Zeelst. Kort daarna had Remy Raterink de score kunnen verhogen via een vrije trap, maar zijn inzet belandde op de paal. UNA kwam op gelijke hoogte door een blunder in de opbouw bij HSC. Na rust een ander UNA. Het kwam direct fel uit de startblokken en dit had in de 51e minuut resultaat. Rob van Boekel zorgde met het hoofd voor een voorsprong. HSC was geen schim van de ploeg voor rust en UNA probeerde door te drukken. Kansen waren er op de 3-1, maar het net werd niet gevonden. Zodoende ontstond er een spannende slotfase, maar HSC was niet bij machte de gelijkmaker te scoren.

UNA

Onnodige nederlaag bij UNA

Verslag hsc21.nl/Rene Waning

HSC’21 heeft bij de hervatting van de competitie een ongelukkige nederlaag geleden. Tegen de nummer drie van de ranglijst was HSC’21 de eerste 35 minuten sterker, maar een ongelukkig moment bracht UNA terug in de wedstrijd. De groenwitten slaagden er niet in deze tegenslag te boven te komen en gingen tegen de geroutineerde tegenstander uiteindelijk onnodig onderuit.

De ploeg van Eddie Boerhof begon goed aan de lastige wedstrijd in Zeelst. De thuisploeg was duidelijk nog niet bij de les en kon geen vuist maken. HSC’21 domineerde en kwam na ruim een kwartier verdiend op voorsprong. Met een fraaie volley liet Mart Schutten doelman Stoskovic kansloos. HSC’21 controleerde het duel en had via Remy Raterink een goede kans op de 0-2, maar zijn inzet eindigde tegen de paal. UNA was eigenlijk nog niet gevaarlijk geweest, toen het tien minuten voor rust profiteerde van balverlies in de opbouw bij HSC'21. Topscorer Brian Boogers – komend seizoen spelend door Achilles’29 – mocht het voorbereidende werk van zijn teamgenoot afmaken.

De gelijkmaker was een tik die HSC’21 niet meer echt te boven kwam. Na rust was het duel meer in balans, maar opnieuw was een Haaksbergse fout nodig voor UNA om te scoren. Dit keer profiteerde Rob van Boekel. HSC’21 probeerde met drie verse krachten het tij nog wel te keren, maar was niet meer bij machte om een nederlaag te voorkomen.

UNA keeper Stoskovic vangt stijlvol de bal.

Foto: Wim Busschers

ADO '20 - JVC Cuijk 2-1 (1-1)

zondag 18 januari 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Sead Mazreku, Ted Amson, Ferry Heijnis
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Mike Koenders, Tom van den Brink, Tristan Buchinhoren
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jordie van der Laan, Oktay Öztürk, Ryan Bouwmeester, Shanon Carmelia, Alexander Prent, Cayfano Latupeirissa
Wissels JVC Cuijk: Sjors Witt, Erik van Loon, Mark Kuijpers, Jacky Chi, Boy Visser, Rik Renirie
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Toeschouwers: 500
ADO '20 Minuut JVC Cuijk
Rydell Tuinfort 0  
Gino Felixdaal 18  
40   Oktay Öztürk
44   Cayfano Latupeirissa (Penalty)
53   Rik Renirie Alexander Prent
Tristan Buchinhoren Marcel Huisman 65  
66   Boy Visser Jordie van der Laan
Ferry Heijnis 68  
Sead Mazreku (Gemiste penalty) 68  
73   Erik van Loon Jorrit Ritzen
Dennis de Wit Sead Mazreku 84  
85   Cayfano Latupeirissa

JVC Cuijk heerste de eerste 45 minuten grotendeels, maar het was ADO dat in de 18e min. verrassend op een 1-0 voorsprong kwam. Een vrije trap van Jeffrey Kleibroek werd door Gino Felixdaal op het juiste moment ingekopt. Ook daarna waren er mogelijkheden voor de snel en goed combinerende ploeg van trainer Eric Meijers om op gelijke hoogte te komen. De ADO-defensie was echter geconcentreerd bezig en wist (soms met moeite) de gelederen gesloten te houden. Langzamerhand viel echter ook te bespeuren dat ADO in zijn ritme begon te komen en er sprake werd van een echte wedstrijd. Des te zuur was het voor de Heemskerkers dat arbiter Ruperti enkele minuten voor de pauze tot verbazing van vriend en vijand JVC Cuijk een penalty toekende. Sem van Amersfoort ontfutselde zijn tegenstander in het strafschopgebied de bal en toen Ruperti affloot verwachtte iedereen een gele kaart voor de theatraal vallende JVC-aanvaller vanwege een schwalbe. Het tegendeel was waar en de bal werd gedecideerd op de 11 m.-stip gelegd. Cayfano Latupeissa maakte graag gebruik van dat cadeautje (1-1).
Daar waar JVC Cuijk voor de pauze het ADO danig moeilijk wist te maken, was er daarna weinig meer van te merken. Sterker nog, ADO kreeg volop de kans om het spel te maken en de ADO-verdediging kwam nauwelijks meer in de problemen.
Naar later zou blijken viel de beslissing in de 69e min. Brian Paul Tesselaar, die na de warming up de geblesseerde Tom van den Brink moest vervangen, duikelde na een goed opgezette ADO-aanval de 16 m. in en net als voor de rust wees scheidsrechter Ruperti naar de penaltystip. Sead Mazreku zag zijn strafschop echter gestopt door doelman Joris van Gerwen, maar gelukkig kon in de rebound Ferry Heijnis de bal alsnog in het JVC-doel deponeren (2-1). Het was voor de Cuijkenaren een klap die ze niet meer te boven kwamen. Of het moest al in de blessuretijd gebeuren, toen bij een vrije trap ook doelman Van Gerwen zich in de aanvalslinie posteerde. Zonder succes overigens en zodoende pakte ADO drie belangrijke punten in de strijd om zich van de onderste regionen te distantiëren.
Na de euforie van de overwinning was er echter ook plaats voor de zorg m.b.t. de blessure die ADO-aanvoerder Marcel Huisman in de 62e min. opliep. Na een kopduel moest hij zich laten vervangen en, naar later zo blijken, moest hij ook per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Daar werd een gebroken jukbeen geconstateerd met als gevolg dat hij de komende dagen met morfine de pijn zal moeten onderdrukken om daarna in het AMC te worden geopereerd. Naar het er nu uitziet zal Marcel de komende maanden het voetbal aan zich voorbij moeten laten gaan en zal ADO het voorlopig zonder zijn motor op het middenveld moeten stellen. Het spreekt vanzelf dat de gehele ADO-familie hem het allerbeste wenst in zijn herstel en revalidatie!

Website: ADO '20 (Peter Hekman)

RTV Noord Holland cameraman Rob de Groot maakt de beelden voor de uitzending van RTVNH Sport.

Foto: twitterpicture@edwarddekkertv

de Treffers - EDO hfc 4-2 (2-2)

zondag 18 januari 2015 om 14:30
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Frank van Kouwen, Frenk Keukens, Jim van Alst, Eef van Riel, Kenny Leemans, Michel van Veen, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Jos Peltzer
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Barry Beijer, Bas Bakker, Joris Janssen, Jan Willem Stronks, Stefan de Jong, Wessel van der Horst
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Wim van Zalinge, Yannick Hoogeboom, Jamal Dibi, Jeff Kemper, Robin de Ridder, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Barry Tjeertes, Janyro Purperhart, Jordan Gast, Jordi Wit, Nico Yonis
 
Scheidsrechter: Gerritsen M.P.
Toeschouwers: 650
de Treffers Minuut EDO hfc
Michel van Veen 3  
4   Robin de Ridder
22   Jamal Dibi
Robin Janssen 42  
Michel van Veen 44  
Fabio Palacios Macedo Santiago 51  
Joris Janssen Kenny Leemans 68  
Wessel van der Horst Jos Peltzer 70  
72   Jordan Gast Yannick Hoogeboom
Wessel van der Horst 75  
78   Nico Yonis Ronnie Rosenhart
82   Jordi Wit Jamal Dibi
Bas Bakker Eef van Riel 83  

Spectaculaire omhaal van Joris Janssen.

Foto: Jan Peters

WKE - Hercules 3-1 (0-1)

zondag 18 januari 2015 om 14:00
 
Opstelling WKE: Diederik Bangma, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Jorrit Kunst, Kevin Görtz, Anton Jongsma, Orlando Smeekes, Emad Sanafikhah, Erik Eleveld, Robby Holder
Wissels WKE: Roan Poelstra, Sander Meertens, Mohamed Kaddouri, Yumé Ramos
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Jevgeni Gromov, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Francis van Rooij, Roy Kelder
Wissels Hercules: Jeremy Vrede, Daan van Benthem, Justin Sporkslede, Okan Özçelik, Sam Osei, Thomas Reynaers, Jeroen Meefout
 
Scheidsrechter: Herk F.A. van
Toeschouwers: 250
WKE Minuut Hercules
25   Jevgeni Gromov
Yumé Ramos Emad Sanafikhah 46  
Orlando Smeekes 49  
58   Okan Özçelik Francis van Rooij
63   Rob Rietveld
Antoine van der Linden 64  
Angelo Zimmerman 73  
76   Sam Osei Jevgeni Gromov
76   Jeroen Meefout Roy Kelder
Yumé Ramos 77  
Sander Meertens Kevin Görtz 81  
Guus de Vries 86  

WKE begon redelijk gehandicapt aan de wedstrijd. Er waren blessures voor Jan Hooiveld, Johnny de Vries en Gilly Grot en Kay Velda zit een schorsing. Daar stond wel tegenover dat Guus de Vries na een lange blessure weer van de partij was. Wat WKE voor de rust liet zien leek nergens op, slap, lusteloos en geen enkel initiatief. Tel daarbij op dat er bijna geen enkel duel werd gewonnen, dan is het niet verwonderlijk dat je met een achterstand de rust in gaat. Gelukkig was de schade maar 1 doelpunt gemaakt door Jevgeny Gromov, een voor WKE een geflatteerde ruststand.

Paul Weerman verving in de rust Emad Sanafikhah voor Yumé Ramos en hutselde bijna de gehele ploeg door elkaar. In het begin leek dit nog niet veel resultaat op te leveren. Echter toen Antoine van der Linden in de 64ste minuut de 1-1 binnen kopte kwam WKE op dreef. Angelo Zimmerman bracht zo’n 10 minuten later met een prachtige goal WKE op 2-1. Even later gevolgd door de 3-1 door Yumé Ramos, die een solo en voorzet van Orlando Smeekes feilloos afrondde. Uiteindelijk was de overwinning verdiend.

Website: WKE

Koninklijke HFC - HBS 4-3 (4-1)

zondag 18 januari 2015 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Nigel Castien, Rachid El Yaakoubi, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Ilias Houda, Jeffrey Sam-Sin, Michiel Lindenhovius, Martijn Tjon-A-Njoek, Reggie Schaap
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Berend Kaster, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Stijn Houben, Dominique Broekhuizen, Jasper Roberti, Sami Aoulad Said
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 600
Koninklijke HFC Minuut HBS
Carlos Opoku 15  
Wouter Haarmans 17  
Wouter Haarmans 22  
Nigel Castien 28  
36   Serano van der Hurk
44   Tjeerd Westdijk
Rachid El Yaakoubi 53  
62   Jasper Roberti Serano van der Hurk
62   Dominique Broekhuizen Berend Kaster
63   Mike de Geer
70   Stijn Houben Arthur van der Kaaij Rijers
Reggie Schaap Rachid El Yaakoubi 73  
76   Tjeerd Westdijk
Michiel Lindenhovius Nigel Castien 81  
88   Tjeerd Westdijk
Martijn Tjon-A-Njoek Wouter Haarmans 90  

de 3-0: indirecte vrije trap binnen de 16 wordt door Tamerus bekeken afgelegd op Haarmans.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

Leonidas - AFC 2-2 (0-1)

zondag 18 januari 2015 om 14:30
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Lubos Adamec, Regillio Nooitmeer, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Donny van der Dussen, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Peter van Gommeren, Ilyas Chouaibi, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Nick Slotboom, Burak Dogan, Joey Grootenboer
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Geoffrey Galatá, Marien Willemsen, Daan Sutorius, Magid Jansen, Wout Meulemans, Damian Menzo, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Rajendro Halman, Tim Wulffraat
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Guido Moelee, Jasper de Haer, Jermano Huwaë, Melvin Grootfaam, Mitchell Faerber, Pepijn Veerman
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 100
Leonidas Minuut AFC
15   Enrico Patrick
Lesley van Waas 20  
25   Melvin Grootfaam Enrico Patrick
Joey Grootenboer Ilyas Chouaibi 46  
Donny van der Dussen 49  
Joey Grootenboer 50  
60   Mitchell Faerber Tim Wulffraat
Burak Dogan Charlie van den Ouweland 75  
80   Jasper de Haer Marien Willemsen
Mike Navajas Sanchez Regillio Nooitmeer 80  
Roy Rondeltap 85  
88   Jasper de Haer
Joey Grootenboer 89  
Lubos Adamec 90  
Houchine el Hammach 90  

De eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft bracht AFC naar Rotterdam om de strijd aan te gaan met Leonidas.

Een nieuwe start in 2015 -na het geslaagde trainingskamp in Malaga- biedt frisse moed; bij ons eigen Eerste vond tijdens de winterstop een trainerswissel plaats. Stanley Menzo nam het roer over van Willem Leushuis. Leonidas wist zich in de voorbije weken met maar liefst 4 (!) nieuwe spelers te versterken . Direct dus een beste krachtmeting vandaag.

In de eerste helft was AFC de bovenliggende partij. In de ijskoude regen werden de aanvallende intenties van Stanley Menzo duidelijk. Met verzorgd positiespel straalden de Reds veel energie en vertrouwen uit. Na een kwartier voetballen kreeg AFC een vrije trap op een gevaarlijke plek. Deze werd door Enrico Patrick feilloos over de muur, en buiten bereik van de keeper in het doel gekruld. 0-1, een mooie opsteker. Enrico viel na zijn mooie goal uit met een blessure en werd vervangen door Melvin Grootfaam.

AFC hield na de openingstreffer het goede spel vol en had zich in deze fase moeten belonen met een tweede doelpunt. Vlak voor rust kreeg Leonidas een kans uit een vrije trap, maar deze werd goed gestopt door een van een vingerbreuk herstelde El Abdallaoui.

Tijdens de rust waren vriend en vijand het er over eens: AFC was beter maar moest er een goal bij maken en goed blijven opletten voor de prikstoten van de Rotterdammers. Het bleek een juiste voorspelling.

Vlak na rust kregen Jonathan Richard en de geweldig spelende Melvin Grootfaam goede kansen op de 0-2 maar waren net niet succesvol. De gelijkmaker viel plotseling – zoals gevreesd – aan de andere kant. Een door AFC te lichtzinnig weggewerkte bal werd van 20 meter keihard in de kruising gepegeld. 1-1.

Leonidas was ontketend en speelde plotseling als een topploeg. Opnieuw werd een Amsterdams onoplettendheidje professioneel afgestraft. Na een snelle counter nam de spits de bal uit de draai mee en schoot hard raak. 2-1.

Een vreemde gewaarwording, deze kanteling van het wedstrijdbeeld. Terwijl de ijsregen onverminderd verder viel moest AFC zich herpakken en in de achtervolging. Menzo wisselde; hij bracht Faerber voor Wulffraat.

Hoewel Leonidas veel beter speelde dan voor rust wist AFC toch weer wat druk te ontwikkelen en via vele voorzetten en scrimmages werd het gevaarlijk. Menzo wisselde nogmaals en bracht Jasper de Haer voor Marien Willemsen.

Vlak voor tijd werd het 2-2. Menzo gaf een voorzet op Grootfaam. Zijn schot rolde door een mêlee van spelers voor de voeten van De Haer die wel raad wist met deze kans. Met de juiste scherpte en de winnaarsmentaliteit die nodig is in de Topklasse stond hij op de goede plek om de bal er in te prikken. En zo bezorgde hij zijn team een broodnodig punt na deze spannende en goede wedstrijd.

AFC speelde fris en bij vlagen erg goed voetbal, dus dat biedt perspectief voor de rest van het seizoen.

Website: AFC

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!