Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

OJC Rosmalen ontving Leonidas

Foto: twitterpicture@BDamavoetbal

 

VVSB blijft in spoor van koploper FC Lienden.

3 afgelastingen in de zondag Topklasse; 4 wedstrijden op kunstgras vonden wel doorgang. Het duel tussen Hercules en UNA werd als enige op natuurgras gespeeld. Het veld was gistermiddag al sneeuwvrij.

VVSB lijkt de enige ploeg die nog in het spoor van koploper FC Lienden kan blijven. De nummer 2 van de ranglijst kende, op de laatste 10 minuten na, bijzonder weinig problemen met HSC '21. Door treffers van van Niel voor rust en Serbony na de thee werd het 0-2. 10 minuten voor tijd bracht Ottink de spanning terug, maar verder liet de paars-gele brigade van oefenmeester van Leeuwen het niet komen.

UNA kwam bij Hercules niet verder dan 2-2 en mocht over dat puntje zeker niet klagen. Hercules verzuimde met name in het eerste bedrijf, na de snelle openingsgoal (26 sec.) van Özçelik, de voorsprong uit te bouwen. De eerste de beste mogelijkheid voor de bezoekers betekende de gelijkmaker. 1 minuut later was het alweer 2-1. Invaller Gromov kopte raak. Boogers zette UNA vervolgens weer op gelijke hoogte. Daarna hield doelman Stoskovic UNA met een aantal fraaie reddingen op de been. Bijna nam de nummer 3 van de ranglijst zelfs nog de 3 punten mee de bus in naar Zeelst. Een vrije trap van van Wanrooij spatte uiteen op de paal.

OJC Rosmalen en HBS wisten beide hun thuiswedstrijd winnend af te sluiten. OJC had zeer weinig moeite met Leonidas. Door doelpunten van Sadal (assist van van Gestel) en Cherrou stond het na 45 minuten 2-0. Invaller Thijs van der Velden bepaalde in de 90e minuut de eindstand op 3-0. HBS kwam al snel op een 2-0 voorsprong (Westdijk en van der Hurk). Na rust verdween die comfortabele voorsprong, door doelpunten van invaller Keus en Heijnis, als sneeuw voor de zon. Saeijs zette de Haagse formatie op 3-2, waarna de gastheren 3 keer het houtwerk raakte. De 3e keer was invaller Roberti er als de kippen bij om de 4-2 binnen te werken.

De Haarlemmer derby tussen hfc EDO en de Koninklijke HFC werd 5 minuten voor tijd beslist in het voordeel van HFC. Tamerus werd bij de buurman (waar al een lange tijd niet meer gewonnen was) de matchwinner. HFC doelman van Rossum had in de slotminuut nog een magistrale redding op een schot van Biberoglu. De keeper tikte de indraaiende bal met een katachtige reflex tegen de lat.

HSC '21 - VVSB 1-2 (0-1)

zondag 25 januari 2015 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Jasper Agelink, Kelvin Veensma, Sebastiaan Bökkerink, Arjan Goorman, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Remy Raterink, Rick Bouwmeister, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Niels Rupert, Tom Veldhuis, Bas ter Hogt, Erwin Nieuwboer, Lieuwe Geesing, Robert Wilens
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Ramon Hoek, Stijn van der Slot
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Toeschouwers: 500
HSC '21 Minuut VVSB
19   Peet van der Slot
27   Frans van Niel
Erwin Nieuwboer Koen Garritsen 46  
51   Giovialli Serbony
Bas ter Hogt Jasper Agelink 67  
Lieuwe Geesing Mart Schutten 73  
Stef Ottink 80  
90   Ramon Hoek Tomas Tavilla

HSC'21 komt te kort tegen VVSB

Verslag www.hsc21/Rene Waning

HSC’21 heeft vandaag kennis gemaakt met de top van de Topklasse. VVSB toonde zich in alle facetten van het spel beter dan HSC’21. Toch hadden de groenwitten nog maar zo een punt over kunnen houden aan het duel, want omdat VVSB verzuimde de wedstrijd in het slot te gooien, kwam HSC’21 in de slotfase nog een paar keer dicht bij de 2-2. Een punt dat voor de thuisclub absoluut gestolen zou zijn geweest.

Na een fase van aftasten, waarbij de eerste kans nog wel voor Remy Raterink was, nam VVSB langzaam maar zeker de regie over in de wedstrijd. De ploeg beslikt over sterke en gevaarlijke spitsen, een degelijke defensie en een middenveld dat direct druk zette. Het was dus zeker de verdienste van de Noordwijkerhouters dat HSC’21 niet in haar spel kwam, maar toch deed dat niets af aan het feit dat het verweer van HSC’21 erg pover was. Het lukte maar niet om de bal in de ploeg te houden en ook op felheid werden de groenwitten afgetroefd.

Na een paar waarschuwingsschoten gebeurde het onvermijdelijke. Kelvin Veensma liet zich te simpel opzij zetten door Giovially Serbony en via Brammer viel de bal precies voor de voeten van Frans van Niel die doeltreffend afdrukte. HSC’21 mocht blij zijn dat het zonder verdedere schade de rust haalde, maar kort na rust was het opnieuw raak voor VVSB. Thomas Tavilla soleerde door de defensie en legde de bal panklaar neer voor topscore Serbony.

Omdat VVSB daarna verzuimde een aantal dotten van kansen te verzilveren, mocht HSC’21 toch nog blijven hopen. Zeker toen Sebastiaan Bökkerink een voorzet perfect afleverde op het voorhoofd van Stef Ottink. Het was plotseling weer een wedstrijd en omdat VVSB zich liet terug dringen kwamen er zelfs nog kansen op meer. Via Lieuwe Geesing, Milan verschoor en een ouderwetse scrimmage was HSC’21 drie keer dicht bij een gelijkmaker. Het bleef echter 1-2 en op de zege van de gasten was helemaal niets af te dingen.

VVSB wint overtuigend van HSC'21

VVSB is na de winterstop door gegaan waar het voor de winterstop mee bezig was, namelijk het winnen van wedstrijden. In de uitwedstrijd tegen HSC'21 schoot Frans van Niel VVSB na 27 minuten op een 0-1 voorsprong. Giovialli Serbony maakte na de rust 0-2. In de slotfase zorgde Stef Ottink voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam HSC'21 niet.

De openingsfase van de wedstrijd ging gelijkop. Rick Bouwmeister had de eerste kans van de wedstrijd, maar zijn schot werd gekeerd door verdediger Peet van der Slot, nog voordat doelman Ronald van der Meer bij de bal kon komen. Aan de andere kant was Bas Ruigrok met een kopbal uit een hoekschop dichtbij de openingstreffer.

In de 25e minuut was het wel raak voor VVSB. Na goed afjagen van Giovialli Serbony en Tomas Tavilla kreeg Frans van Niel de bal voor zich gespeeld. De "nummer 10" van VVSB aarzelde geen moment en schoot de bal laag achter doelman Jeffrey Brammer. Een paar minuten later was het al bijna 0-2, maar Tim de Rijk zag zijn schot gekeerd worden door Brammer.

In de tweede helft was VVSB de sterkere ploeg en kreeg het ook een flink aantal kansen. Tomas Tavilla had een grote kans, maar zijn schot werd gekeerd door Brammer. Een paar minuten later was de linksbuiten de aangever voor Giovialli Serbony die wel raak kon schieten en zo VVSB op een 0-2 voorsprong bracht. In de 59e minuut dacht Serbony ook nog de 0-3 te scoren, maar zijn schot werd met kunst en vliegwerk gered door verdediger Kelvin Veensma.

In het laatste kwartier van de wedstrijd ging HSC'21 opportunistischer voetballen en bracht hierdoor de stand na een kopbal van Ottink op 1-2. Een scrimmage voor het doel van Ronald van der Meer werd maar ternauwernood verdedigd om ergere schade voor VVSB te voorkomen. VVSB overleefde het laatste kwartier, maar was uiteindelijk de verdiende winnaar van deze wedstrijd.

Tekst: Stefan van den Burg

Foto: Wim Busschers

Hercules - UNA 2-2 (1-0)

zondag 25 januari 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Okan Özçelik, Roy Kelder
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Daan van Benthem, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Sam Osei, Thomas Reynaers
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Alex van Overdijk, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Jorn Sweres, Rob van Boekel
Wissels UNA: Danilo Verus, Elroy Deege, Dennis van de Reek, Nick Tielemans, Ron Jansen
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 800
Hercules Minuut UNA
Okan Özçelik 1  
Matthijs Blijham 29  
30   Rob van Boekel
Jevgeni Gromov Adil Tihouna 46  
59   Ron Jansen Jorn Sweres
59   Teun Sebregts
Jevgeni Gromov 60  
69   Nick Tielemans Jeroen Stottelaar
71   Brian Boogers
Nathan Bijl 73  
87   Dennis van de Reek Rob van Boekel
Achraf Nemji 90  

De achttiende competitiewedstrijd die UNA speelde kan ondergebracht worden in de categorie “mindere duels”. Op voorhand zou men ervan uit mogen gaan dat de nummer twee op de ranglijst geen boodschap zou mogen hebben aan Hercules, dat op plaats dertien bivakkeerde. Niets was echter minder waar. Pal naast de A27 in Utrecht kwam UNA nog goed weg met het feit dat er één punt in de wacht gesleept werd.

Naast de blessures van Niek van Boekel, Tom Dekkers en Youri v.d. Meer kregen de geelzwarten afgelopen zondag nog een afmelding te verwerken: Thomas Huijben was ziek. Trainer Mark Schenning moest puzzelen en zette Pieter Jan Scheerlinck centraal achterin en Alex van Overdijk mocht links achterin beginnen. Dat was even wennen en al na 38 seconden ging het mis in de Zeelster defensie. Okan Ozcelik deponeerde de bal in de UNA goal: 1-0. UNA was van slag. In aanvallend opzicht lukte er niets en doelman Petar Stoskovic hield zijn ploeg overeind. Pas na een half uur kropen de geelzwarten uit hun schulp.

In de 60e minuut kwam UNA langszij. Een vrije trap van Benjamin van Wanrooij werd door Teun Sebregts achter doelman Ritchie Steinmann geschoten.

Lang viel er niet te genieten van deze gelijkmaker, want amper een minuut later had het gebrek aan concentratie in de defensie de 2-1 tot gevolg. Ditmaal was invaller Jevgeny Gromov de doelpuntenmaker.

Bij alle blessure-ellende kwam er toch nog een pluspunt bij UNA. Nick Tielemans, die op 21 september voor het laatst uitkwam bij de wedstrijd in Haaksbergen en daarna door ziekte werd geveld, kwam in de ploeg.

UNA werd brutaler en na een fraaie combinatie tussen Ron Jansen en Brian Boogers tekende “Bougie” de 2-2 aan. De club uit de Domstad was echter niet van plan om het punt te gaan verdedigen. Regelmatig doken de blauwwitten dreigend op voor het doel van Stoskovic, maar die bewees wederom zijn klasse. Bijna had UNA in de slotfase nog op winst kunnen komen, doch een vrije trap van Benjamin van Wanrooij ketste tegen de paal.

Al met al één punt voor de Zeelstenaren en daarmee komen ze goed weg.

Website: UNA

OJC Rosmalen - Leonidas 3-0 (2-0)

zondag 25 januari 2015 om 14:30
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Glenn Schapendonk, Jelle Scholts, Melvin van Gestel, Randy van Heijnsbergen, Galid Cherrou, Ilias Zaimi, Kevin van Zijl, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Mol, Mike Scholten, Erik van Beekveld, Armand Selmani, Kay Huijgens, Thijs van der Velden
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Lubos Adamec, Mike Navajas Sanchez, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Donny van der Dussen, Peter van Gommeren, Burak Dogan, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Nick Slotboom, Desko Destanovic, Nelson Vieira Tavares da Veiga
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 400
OJC Rosmalen Minuut Leonidas
Irey Sadal 4  
25   Donny van der Dussen
Galid Cherrou 28  
Kay Huijgens Galid Cherrou 46  
46   Nelson Vieira Tavares da Veiga Lubos Adamec
58   Charlie van den Ouweland
Thijs van der Velden Irey Sadal 73  
Erik van Beekveld Randy van Heijnsbergen 84  
Thijs van der Velden 90  

Heel veel wedstrijden werden afgelast, maar op De Groote Wielen kon zondag (op het kunstgras) prima gevoetbald worden. Zo kon ons eerste elftal de zevende driepunter van de competitie bijschrijven. Leonidas werd met 3-0 verslagen.

OJC kon tegen laagvlieger Leonidas revanche nemen voor de eerdere nederlaag dit seizoen in het Rotterdamse. Daarnaast kon de ploeg van trainer Dennis Dekkers weer een stap zetten om ook komend jaar in op het hoogste amateurniveau actief te zijn. Dat de Rosmalenaren al jaren over een uitstekend jeugdopleiding beschikken, bewees zich nogmaals. A-junior en ras echte OJC'er Kay Huijgens mocht zijn debuut maken in de hoofdmacht van de club waar hij van jongs af aan al actief is.

OJC-trein
Na een minuut stilte wegens het overlijden van het oudste lid Karel van der Plas,begon de thuisploeg nagenoeg met dezelfde opstelling als vorig week tijdens de verloren wedstrijd bij koploper Lienden. Alleen Melvin van Gestel verving de geschorste Guus Habraken op de rechtsbackpositie. Direct vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter De Gast nam OJC het initiatief in handen tegen een ploeg die zich in de winterstop met vier spelers behoorlijk versterkt heeft. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de Rosmalenaren in de 5e minuut op een 1-0 voorsprong kwamen. Het was de uitstekend spelende Melvin van Gestel die over de rechterflank mee naar voren stoomde en de bal via een lage voorzet bij Irey Sadal bracht. Die wist met dit buitenkansje wel raad en schoot OJC op voorsprong.

Leonidas kon geen moment gevaarlijk worden en als het dan toch iets wilde proberen, greep de OJC-defensie kordaat in op de spelden prikjes van de Rotterdammers. Na ongeveer 25 minuten spelen moest Bart Tinus een keer gestrekt op een lage schuiver. Kort hierna, in de 28e minuut, kwam OJC op een verdiende 2-0 voorsprong. Nu was het René Geerts die de bal op een presenteerblaadje klaarlegde voor Galid Cherrou. Die kon de bal simpel achter de kansloze Rotterdamse goalie brengen. Maar de OJC-trein denderde in deze fase vrolijk door. Een schot van de sterke Irey Sadal vloog rakelings naast het vijandelijke doel. Vlak voor rust greep Glenn Schapendonk uitstekend in op een Rotterdamse aanvaller die gevaarlijk de 16 meter in sneed. Beide ploegen konden met een 2-0 tussenstand in het voordeel van OJC de thee gaan opzoeken.

Handen op elkaar
Waar het elftal van Dekkers heerste in de eerste helft, zo slap begon het aan de tweede helft. Het was dan ook Leonidas dat de eerste mogelijkheid kreeg via een kopbal. Kort hierop moest Tinus aan de bak om een schot onschadelijk te maken. OJC liep achteruit en stond zo onderhand op de lip van de eigen doelman te verdedigen. Gelukkig voor de thuisclub was Leonidas niet bij machte om het hen echt lastig te maken. Dat deed OJC het in deze fase zichzelf wel. Dennis Dekkers kreeg de handen van de supporters echter wel op elkaar door Kay Huijgens zijn debuut te gunnen voor OJC 1 in de topklasse. Kay heeft immers al wat minuten mogen maken tijdens de districtsbeker en afgelopen dinsdag zeer verdienstelijk in de Omroep Brabant Cup. Ook dit keer, tijdens zijn eerste minuten voor de competitie, liet de energieke Kay zien dat OJC een jongen voor de toekomst in eigen huis heeft.

OJC kreeg iets meer de controle terug al moest Tinus van dichtbij redding brengen op een poging van Leonidas. Ook Kay Huijgens had een uitstekende mogelijkheid, toen hij de Rotterdamse goalie omspeelde. Helaas kon hij zijn debuut niet verzilveren met een doelpunt. Toen de ingevallen Thijs van der Velden vlak voor tijd, wederom op aangeven van Geerts, de bevrijdende en beslissende 3-0 vakkundig binnen schoot, waren drie belangrijke punten een feit voor de Rosmalense ploeg!

Website OJC Rosmalen (Ron Buitenkamp)

Foto: voetbal-shoot.nl

HBS - ADO '20 4-2 (2-0)

zondag 25 januari 2015 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Berend Kaster, Dominique Broekhuizen, Jasper Roberti
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Sead Mazreku, Ted Amson, Ferry Heijnis
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Clive Keus, Mike Koenders, Tristan Buchinhoren
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 350
HBS Minuut ADO '20
Serano van der Hurk 19  
Tjeerd Westdijk 20  
Serano van der Hurk 29  
46   Clive Keus
46   Clive Keus Mitchell Bolck
53   Rydell Tuinfort
56   Ferry Heijnis
61   Tristan Buchinhoren Ted Amson
Jan-Paul Saeijs 66  
67   Jack Laan
Berend Kaster Mahjoub Mathlouthi 67  
71   Ferry Heijnis
78   Mike Koenders Sead Mazreku
Jasper Roberti Serano van der Hurk 80  
Jasper Roberti 90 + 2

ADO’20 had zondagmiddag goede zaken kunnen doen in Den Haag. Maar de eerste helft was niet best en de opleving in het begin van de tweede helft, waarin de Heemskerkers terugkwamen van een 2-0 achterstand, was niet genoeg om de kraaien eronder te krijgen. Het werd uiteindelijk een 4-2 overwinning voor HBS en daarop was niets af te dingen.

ADO’20 reist af naar de hoofdstad met de wetenschap dat de zondag ervoor een mooie overwinning is geboekt op het sterker geachte JVC Cuijk. Met bij vlagen goed voetbal maar vooral door hard werken werden de drie belangrijke punten op De Vlotter gehouden en zag de ranglijst er weer wat rooskleuriger uit. Maar ADO reist ook af naar Den Haag in de wetenschap dat twee spelers zeker niet van de partij kunnen zijn. Marcel Huisman, die vorige week zijn jukbeen brak en voorlopig nog moet revalideren, en Tom van den Brink die een kuitblessure heeft. En ADO reist af naar HBS wetende dat er in het verleden niet zo vaak gewonnen was aldaar.
Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Die was ronduit slecht. De Superezels geven veel te veel ruimte weg waarvan HBS dankbaar gebruik maakt. Vooral de beweeglijke Tjeerd Westdijk is keer op keer gevaarlijk en het is dan ook niet verwonderlijk dat juist hij de 1-0 aantekent. De manier waarop is illustratief voor de manier waarop ADO loopt te voetballen. Westdijk neemt de bal aan tussen twee verdedigers, kapt de eerste man uit, omspeelt de tweede en legt de bal met de buitenkant van de voet tegen de binnenkant van de paal. Zo maak je ze op de training…
Aan de tweede goal gaat een buitenspelsituatie vooraf. De grens staat niet op te letten en laat Hendriks doorgaan terwijl hij toch echt twee meter voorbij de verdediging staat. Maar goed, hij mag door, kapt Mitchell Bolck uit en schiet raak in de lange hoek. Keeper Jack Laan ziet er niet goed uit. Pas in de veertigste minuut (!) noteer ik de eerste kans voor ADO’20. Ferry Heijnis passeert zijn man op snelheid maar zijn schot wordt gestopt door Sebastiaan Meeuwissen. Ruststand 2-0.
Na de thee zien we een heel ander ADO. Trainer Thijs Sluijter haalt Bolck naar de kant en brengt Clive Keus in die bij zijn tweede balcontact direct scoort. De vrije trap op twintig meter van de goal wordt door Jeffrey Klijbroek mooi ingedraaid, Keus zet zijn hoofd er tegen aan en de aansluitingstreffer is een feit. En het lijkt wel of we in die fase naar een hele andere wedstrijd zitten te kijken. ADO speelt met lef, zet HBS vast en krijgt kansen. En het duurt niet lang of de 2-2 hangt in de touwen. Sem van Amersfoort speelt zich mooi vrij, speelt de bal af op de mee opgekomen Gino Felixdaal die een prachtige pass geeft op de inkomende Heijnis en deze scoort beheerst. Het vleugje buitenspel is van Keus, maar die wordt niet in het spel betrokken, dus de gelijkmaker is een feit. Dat is dan weer goed gezien van die grens…
Op dat moment brengt Thijs Sluijter nog een aanvaller in; Tristan Buchinhoren komt de onzichtbare Ted Amson vervangen met als doel een alles-of-niets wedstrijd te forceren met hoge ballen voor het doel die de lange aanvaller dan moet doorkoppen. Maar zover komt het niet. Niet, omdat Buchinhoren maar zeer weinig hoge ballen krijgt aangespeeld. En niet, omdat HBS de wedstrijd weer in de greep krijgt. Dat leidt in de 66ste minuut tot de 3-2. De doelpuntenmaker is Jan-Paul Saeijs (38 jaar) maar als ik het voor het zeggen had, was deze treffer afgekeurd. Keeper Laan wordt bij een corner door twee spelers van HBS gehinderd waardoor Saeijs vrij kan inkoppen. Maar scheidsrechter Cairo keurt de treffer ondanks de terechte protesten van ADO goed.
Zo staat het dus 3-2 en kan ADO weer opnieuw beginnen. Maar daar komen de Heemskerkers nauwelijks aan toe. HBS verdedigt rustig en countert er lustig op los. Dat levert twee schoten op de paal op waarover Laan niet mag klagen maar in de 92ste minuut alsnog de bevrijdende treffer van invaller Jasper Roberti.

EDO hfc - Koninklijke HFC 0-1 (0-0)

zondag 25 januari 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Wim van Zalinge, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Robin de Ridder, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Kenny Heemskerk, Nabil Haddouzi, Tatchery Langguth, Siebe Hoenderdos, Barry Tjeertes, Nico Yonis
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Nigel Castien, Rachid El Yaakoubi, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Ilias Houda, Roy Verkaik, Jeffrey Sam-Sin, Michiel Lindenhovius, Martijn Tjon-A-Njoek, Reggie Schaap
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 1200
EDO hfc Minuut Koninklijke HFC
65   Martijn Tjon-A-Njoek Wouter Haarmans
69   Kevin Keij
75   Jeffrey Sam-Sin Nigel Castien
85   Gertjan Tamerus
Barry Tjeertes Chesron Esseboom 87  
90 + 1 Roy Verkaik Rachid El Yaakoubi

Drukte voor het EDO doel.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!