Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

JVC Cuijk ontving Hercules.

Foto: twitterpicture@StanSchrijft

 

FC Lienden en VVSB boeken thuisoverwinning en lopen verder uit.

De titelstrijd lijkt definitief tussen FC Lienden en VVSB te gaan. De koploper kwam door Loukili al na 1 minuut op voorsprong. EVV scoorde in de 22e minuut de gelijkmaker, maar de treffer van Heatubun werd wegens buitenspel afgekeurd. In de 2e helft scoorde van Leijenhorst 2-0 en de overwinning kwam eigenlijk geen moment meer in gevaar. VVSB was een maatje te groot voor de Treffers. Tim de Rijk scoorde met zijn eerste doelpunt in de Topklasse de 1-0. 20 minuten voor tijd bracht Parami de 2-0 op het scorebord. Waar de bezoekers nadrukkelijk opzoek gingen naar de aansluitingstreffer, Zwart en de Rijk haalde een bal van de lijn en Santiago raakte de paal, was het Serbony die de wedstrijd definitief in het slot schoot. De Treffers raakte nogmaals het houtwerk; invaller van Laere bepaalde de eindstand op 4-0.

UNA zag diep in de blessuretijd een zekere 3 punter door Veerman teniet worden gedaan, 1-1. Het gat met de lijstaanvoerder is nu 8 punten met een wedstrijd meer gespeeld.

Onderin pakte hfc EDO de laatste strohalm. In Heemskerk boekte de ploeg van oefenmeester van der Mije de 2e overwinning van het seizoen. ADO '20 nam na 1 minuut via Mazreku al de leiding. Berntzen en van den Berg bogen deze achterstand om, 1-2. De laatste 20 minuten waren er kansen over en weer. ADO '20 doelman Laan hield zijn ploeg tot 2 maal toe in de race. Het mocht niet baten, want Klijbroek raakte de paal en een schot van Meijer belandde op de lat.

Leonidas leed op eigen veld een gevoelige 0-1 nederlaag. Westdijk schoot zo'n 20 minuten voor tijd de winnende binnen. HBS had daarvoor via van Pelt al de lat en paal geraakt. In een slotoffensief was het Leonidas dat het houtwerk op haar weg vond.

JVC Cuijk ging voor de 5e keer op rij onderuit. Op sortpark de Groenendijkse Kampen was Hercules met 1-3 te sterk. De volgend seizoen voor FC Lienden uitkomende Özçelik was met 2 doelpunten uiterst waardevol voor de Utrechters. Met name de 1-3, een solo ingezet op eigen helft, was een beauty.

WKE was in eigen huis OJC Rosmalen met 3-0 de baas. Waar de bezoekers zeker hun kansen hadden, was WKE gewoonweg slagvaardiger. De doelpunten kwamen op naam van Smeekes, Ramos en invaller Hooiveld. Bij de gastheren maakte keeper Ramon Nijland zijn debuut in de hoofdmacht. Hij verving de zieke Diederick Bangma en deed dat op uitstekende wijze.

Koninklijke HFC - HSC '21 werd 1-1. Daar mochten de bezoekers zich het gelukkigst mee prijzen. HFC vergat na de 1-0 van Opoku de wedstrijd definitief te beslissen. Invaller Geesing bezorgde een kleine 10 minuten voor tijd zijn ploeg alsnog een puntje.

FC Lienden - EVV 2-0 (1-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Nick Vijlbrief, Petar Djenic, Maikel Lange, Wesley Vaes, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Juliën Clout, Mike Verheyen, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Steff de Wit, Chefrino Eind, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Luuk Peeters, Ahmed Ammi, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Nico Czichi, Stan Rullenraad
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 450
FC Lienden Minuut EVV
Abderrahim Loukili 1  
34   Yael Heatubun
Marciano van Leijenhorst 58  
60   Stan Rullenraad Steff de Wit
Mo Ajiach Milad Intezar 68  
68   Nico Czichi Aron Gielen
81   Bryan Simons Joey Dekkers
Vincent Verheul Erik van Eem 85  
Maikel Lange Abderrahim Loukili 90  

EVV heeft zondagmiddag niet kunnen stunten tegen koploper FC Lienden.

Trainer Leo Beckers had er in de bespreking vooraf nadrukkelijk op gewezen: " Probeer zolang mogelijk de zaak dicht te houden. Ze scoren heel vaak in de openingsfase!"
Er stonden precies 33 seconden op de klok toen de thuisclub al op 1-0 kwam. Een lange bal van achteruit van Ralph Dua kwam via het hoofd van Erik van Eem voor de voeten van Abderrahim Loukili die van dichtbij Michel Vercruysse kansloos liet.
EVV was even aangeslagen maar na tien minuten raakte de wedstrijd in evenwicht. Mike Verheyen had een mooie solo in huis. Zijn schot werd geblokt en een treffer van Yael Heatubun werd afgekeurd vanwege buitenspel. Dat was het dan ook verder in de eerste helft. Ook de thuisclub kon geen echte kansen meer noteren.
Ruststand 1-0
Na de pauze aanvankelijk eenzelfde spelbeeld. In de 58e minuut kwam Lienden op 2-0. Na een corner knalde Abderrahim de bal tegen de lat en was het verdediger Marciano van Leijenhorst die uit de rebound raak kopte.
Op dat moment was het al duidelijk dat er voor EVV nog weinig te halen viel. Even later kwam men goed weg na een mooie actie van Youssef el Jebli die het van 40 meter probeerde. Michel Vercruysse kon ternauwernood redding brengen. In de 77e minuut was het Julien Clout die op de doellijn redding bracht na een schot van Christiaan van Hussen.
EVV kon ook in de slotfase geen gevaar stichten en verloor dus terecht van een sterk FC Lienden.

Dat was ook de conclusie van EVV-trainer Leo Beckers: "Lienden heeft niet alleen veel kwaliteit maar koppelt dit ook aan een enorme inzet. Ze gaven ons geen seconde de tijd om te combineren. Er viel hier vandaag niets te halen."

Website EVV

Foto: Bart Tummers

VVSB - de Treffers 4-0 (1-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Ramon Hoek, Stijn van der Slot
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Bas Bakker, Frank van Kouwen, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Kenny Leemans, Michel van Veen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Wessel van der Horst
Wissels de Treffers: Jordi Paters, Barry Beijer, Frenk Keukens, Jasper Zuidwijk, Jan Willem Stronks, Jos Peltzer, Stefan de Jong
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 800
VVSB Minuut de Treffers
Tim de Rijk 29  
Jelmer Vijlbrief 53  
65   Frank van Kouwen
Maikey Parami 71  
74   Jos Peltzer Wessel van der Horst
74   Jasper Zuidwijk Jim van Alst
Giovialli Serbony 77  
Michael van Laere Maikey Parami 80  
83   Barry Beijer Frank van Kouwen
Michael van Laere 84  
Ramon Hoek Tim de Rijk 85  
Stijn van der Slot Giovialli Serbony 86  

VVSB wint ruim van De Treffers

VVSB heeft de eerste thuiswedstrijd van 2015 ruim gewonnen. Tegenstander De Treffers werd met maar liefst 4-0 terug naar Groesbeek gestuurd. In de eerste helft was het Tim de Rijk die de score opende. Na de rust waren Maikey Parami, Giovialli Serbony en invaller Michael van Laere de andere doelpuntenmakers.

In het begin van de wedstrijd tastte beide ploegen elkaar af. Op het zwaar te bespelen grasveld in Noordwijkerhout kreeg de thuisploeg de eerste grote kans. In de 27e minuut kwam Stefan Kraaijvanger een teenlengte te kort om de vrije trap van Vladimir Jozic binnen te tikken. Een paar minuten later was het wel raak voor VVSB. Uit een voorzet van Frans van Niel kon de mee opgekomen rechtsback Tim de Rijk de bal geheel vrijstaand binnen koppen.

De tweede helft was vele malen aantrekkelijker om naar te kijken. Tomas Tavilla had de 2-0 op de schoen na een schitterende solo, maar zijn schot miste net voldoende kracht. In de 71e minuut kon Maikey Parami de voorzet van Stefan Kraaijvanger in het doel van De Treffers schieten. Vlak na deze 2-0, had De Treffers diverse kansen voor een aansluitingstreffer. Santiago Macedo schoot de bal op de paal en verdedigers Jordy Zwart en Tim de Rijk konden ook voorkomen dat De Treffers op het scorebord kwam.

Aan de andere kant was het wel weer direct raak. Een dwarrelende vrije trap van Vladimir Jozic kon niet goed worden verwerkt door doelman Niels Kornelis en spits Giovialli Serbony was er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten. Direct na de 3-0 van VVSB, schoot De Treffers opnieuw op de paal. Met opportunistisch voetbal probeerde de gasten uit Groesbeek nog iets terug te doen in deze wedstrijd, maar pech regeerde bij De Treffers.

In de 84e minuut onderschepte Serbony de terugspeelbal van Ken Leemans, omspeelde de keeper maar kon niet meer uithalen. De spits van VVSB hakte daarom de bal naar de meegelopen Michael van Laere die de bal in een leeg doel raak schoot. Vladimir Jozic kon het feest voor VVSB nog groter maken, maar zijn harde schot werd van de lijn gehaald door Koen Maertzdorf.

Tekst: Stefan van den Burg

UNA - AFC 1-1 (1-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Rob van Boekel, Ron Jansen
Wissels UNA:
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Geoffrey Galatá, Guido Moelee, Marien Willemsen, Daan Sutorius, Magid Jansen, Wout Meulemans, Damian Menzo, Jonathan Richard, Pepijn Veerman, Tim Wulffraat
Wissels AFC: Kerwin Hartman, Jasper de Haer, Bas Middelkoop, Gairvyno Zeefuik, Mitchell Faerber, Mitchell Theuns
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Toeschouwers: 500
UNA Minuut AFC
31   Youssef el Abdallaoui
Brian Boogers (Penalty) 32  
46   Mitchell Theuns Wout Meulemans
Nick Tielemans Ron Jansen 61  
66   Geoffrey Galatá
Jorn Sweres Rob van Boekel 78  
79   Jasper de Haer Guido Moelee
83   Bas Middelkoop Damian Menzo
Elroy Deege Benjamin van Wanrooij 89  
Jeroen Stottelaar 89  
90 + 4 Pepijn Veerman

De vraag na afloop van de wedstrijd was of UNA nu 2 punten had verspeeld of AFC met één punt te weinig kreeg. Feit is dat de Amsterdammers na rust meer balbezit hadden dan de thuisploeg. Die liet zich inzakken rond de eigen zestien meter en vergat te voetballen, zoals het deed voor rust.
AFC koesterde het punt als een (morele) overwinning, maar dat was iets teveel van het goede. UNA had in de tweede helft diverse mogelijkheden om de wedstrijd definitief te beslissen. Een prachtig schot van Ron Jansen bijvoorbeeld, net na de thee in de 47e minuut, had reeds de nekslag kunnen zijn voor de ploeg van Stanley Menzo, maar doelman el Abdallaoui redde met een katachtige reflex bekwaam. Diezelfde el Abdallaoui mocht van geluk spreken dat zijn overtreding in de zestien meter op Benjamin van Wanrooij slechts met geel (en een penalty) werd bestraft. Scheidsrechter Kok trok waarschijnlijk de verkeerde kleur kaart uit zijn borstzak, want Van Wanrooij omspeelde de AFC doelman en had simpel kunnen scoren, maar werd onreglementair gestuit.
De penalty werd overigens door Brian Boogers benut. Diezelfde Brian Boogers had ook kort voor tijd de "man of the match" kunnen worden door op korte afstand van het doel de bal in de rechterhoek te schuiven voor de 2-0. Hij koos voor een vlammend schot recht op el Abdallaoui.
Dan de slotfase, en wel de 91e minuut. Een hoekschop van AFC wordt in de scrimmage voor het doel van UNA binnen getrapt, 1-1. De Amsterdammers vieren de treffer als een bevrijding. Vorig seizoen een identieke treffer voor AFC, toen goed voor de zege en ditmaal goed voor een "lucky" gelijkspel.

ADO '20 - EDO hfc 1-2 (1-1)

zondag 1 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Dennis de Wit, Mitchell Bolck, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Sead Mazreku, Clive Keus, Ferry Heijnis, Tom van den Brink
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Max Kroes, Ted Amson, Malcolm Meijer, Mike Koenders
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Sonny ten Hoope, Tatchery Langguth, Wim van Zalinge, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Robin de Ridder, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Chesron Esseboom, Yannick Hoogeboom, Siebe Hoenderdos, Barry Tjeertes, Daan Siegerist, Nico Yonis
 
Scheidsrechter: Witlox R.
Toeschouwers: 550
ADO '20 Minuut EDO hfc
Sead Mazreku 1  
17   Sven Berntzen
Malcolm Meijer Sead Mazreku 53  
53   Jeffrey van den Berg
80   Daan Siegerist Ronnie Rosenhart
83   Barry Tjeertes Sven Berntzen

Voor de aanvang van het duel ADO-EDO was er een minuut stilte ter nagedachtenis van oud clubarts dr. Ton Schumacher. De ADO-spelers droegen bovendien een rouwband.

ADO kwam sterk uit de startblokken, ondanks het feit dat er kwaliteit ingeleverd moest worden: Rydel Tuinfort geschorst en blessures voor Gino Felixdaal, Tristan Buchinhoren, Ted Amson en Marcel Huisman. Al in de 1e minuut werd een knappe actie van Sead Mazreku door dezelfde speler doeltreffend afgerond (1-0). Dat beloofde veel goeds en het ADO-publiek ging er eens lekker in het winterzonnetje voor zitten, maar gaandeweg het duel kwamen de ADO-supportes bedrogen uit.
Het werd al gauw duidelijk dat EDO absoluut niet paste in het beeld van de hekkensluiter van de Topklasse. Al snel werd het middenveld in bezit genomen en een uitblinkende Ron Rosenhart bediende een aantal keren de EDO-aanvallers op maat. Dat had in de 17e min. al resultaat. Sven Bertnzen kreeg in de 16 m. alle gelegenheid om uit te halen om Jack Laan kansloos te laten (1-1).
Ook daarna waren en nog mogelijkheden voor de Haarlemmers om op voorsprong te komen. ADO kon daar weinig tegenover stellen. De lange ballen van achteruit op de lichtgewicht ADO-aanvallers waren bij voorbaat gedoemd te mislukken tegen een fysiek sterke EDO-defensie.

Na de pauze was het eigenlijk van hetzelfde laken en pak. EDO heerste in het veld en ADO moest zich voornamelijk beperken tot verdedigen. Het was dan ook niet verfwonderlijk dat in de 52e min. EDO op voorsprong kwam. Na knullig uitverdedigen kon Jeffrey van den Berg moeiteloos de stand op 1-2 brengen.
Pas in de 74e min. was er voor het eerst sprake van enige dreiging aan ADO-zijde. Zo schoot Jeffrey Klijbroek op de paal en belandde een trap van Malcolm Meijer tegen de onderkant van de lat. Toch was het vooral aan Jack Laan te danken dat EDO niet verder kon uitlopen. De ADO-doelman zorgde ervoor dat ADO tot de laatste seconden kon blijven strijden voor een gelijkspel. Dat mocht echter niet baten en zou ook niet verdiend zijn geweest.
Voor EDO betekende het de 2e overwinning van het seizoen en als ADO’20 kun je alleen maar de conclusie trekken dat het een heel zware route naar het einde van de competitie zal worden.

Website ADO '20

Leonidas - HBS 0-1 (0-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Lubos Adamec, Mike Navajas Sanchez, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Donny van der Dussen, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Peter van Gommeren, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Leroy van Dongen, Franck Seuguep Tchuisseu, Nick Slotboom, Burak Dogan, Nelson Vieira Tavares da Veiga
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Stijn Houben, Berend Kaster, Dominique Broekhuizen, Jasper Roberti
 
Scheidsrechter: Grilis B.
Toeschouwers: 150
Leonidas Minuut HBS
Roy Rondeltap 57  
Nelson Vieira Tavares da Veiga Olaf van der Sande 59  
72   Tjeerd Westdijk
Burak Dogan Lubos Adamec 74  
76   Dominique Broekhuizen Jochem Hendriks
76   Berend Kaster Mahjoub Mathlouthi
79   Jasper Roberti Serano van der Hurk

HBS reisde dit weekend af naar de rafels van Rotterdam, Schiebroek, naar RKSV Leonidas. De velden van Leonidas liggen tussen het water, geflankeerd door knotwilgen. Het hoofdveld kent dan ook vochtbestendig kunstgras; aan de randen lag nog bijeen geveegd sneeuw. Op de parkeerplaats, een ongeplaveide zandplaats, vierden afgelopen zondag modder en plassen hoogtij. Leonidas, opgericht in 1909, is niet zo oud als de naamgever van het pad waaraan de club is gevestigd. Een groter Rotterdammer dan Erasmus en zijn prachtige Lof der Zotheid, moet nog geboren worden. Een avenue zou gepaster zijn. Zegt dit iets over voetbal? Niets. Helaas.
Leonidas staat in de onderste regio van de zondag topklasse. HBS huist aan de onderkant van de middenmoot en blikt verlangend omhoog. In oktober won HBS thuis met 5-1 van Leonidas. Zegt dat dan iets? Ook niet. Want vandaag ging de 1e helft grotendeels gelijk op. Bij HBS stonden twee spelers, die nooit ergens dan bij HBS lid waren, in de basis en speelden een belangrijke rol. Arthur van der Kaaij stopte de snelle linksbuiten, het wapen van Leonidas af, en gaf een paar fraaie ballen in het vijandelijk doelgebied. Tjeerd maakte, om het publiek in spanning te houden, later in de 2e helft het enige Haagse goal. In de 1e helft was Bas Meeuwissen de belangrijkste speler: twee keer stopte hij een 100% kans van Leonidas. Halverwege drongen de Rotterdammers aan, maar vonden voorin niet de juiste combinatie. Geen verder nieuws over de 1e helft of het moeten de laatste 10 minuten zijn waarin de partij werd geteisterd door regen en lichte hagel.
HBS kwam sterk uit de kleedkamer. Ricardo Samoender voorop. Aanval na aanval kreeg Leonidas te verwerken. Twee passes van Tjeerd Westdijk werden net niet binnen gewerkt door Serano van der Hurk en Mahjoub Mathlouti. Na 10 minuten nam Niels van Pelt zeer elegant een vrije schop iets buiten de linkerhoek van de 16 meter en raakte de lat. Jonge vader Jochem Hendriks werd van achter aangetikt maar kwam er ongedeerd uit. Dat gold ook voor de Leonidas doelman die Tjeerd onderuit werkte. Hij kreeg geel. De druk op het Leonidas goal nam toe. Pas in de 27e minuut was het zover: Tjeerd schoot de bal vanaf links diagonaal in het rechter zijnet. Aan het einde van de wedstrijd belandde de bal twee keer op de HBS paal. Dominque Broekhuizen viel goed in. Jasper Robert kreeg nog de ruimte om de stand op te tillen, maar de Leonidas doelman greep adequaat in.
Wanneer het precies was, is me ontgaan, maar in de tweede helft werd de partij opgeschrikt door een geweldige dreun in de wijk achter de velden, alsof er een granaat insloeg. Ambulances en brandweerwagens reden af en aan op de weg langs het hoofdveld. Drama. Een brandgeur gleed over het veld. Gasexplosie. 100 gesneuvelde ramen, weggeslagen gevels en vele gewonden. De HBS-supporters die bleven hangen, probeerden bij een biertje zicht te krijgen op het nieuws.
Krappe terugblik: sportieve wedstrijd, prima scheidsrechter en drie punten. Jan Paul Saeijs verliet Rotterdam pas om 18 uur, vanwege de urine voor de doping controle. Volgende week JVC Cuijk. Thuis. Komt.

Facebook HBS

JVC Cuijk - Hercules 1-3 (1-1)

zondag 1 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Oktay Öztürk, Shanon Carmelia, Boy Visser, Cayfano Latupeirissa, Mark Fennebeumer, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Sjors Witt, Erik van Loon, Jurre Grotenhuis, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jacky Chi, Jordie van der Laan
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Justin Sporkslede, Kevin Ligtermoet, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Okan Özçelik, Roy Kelder
Wissels Hercules: Bram van Riezen, Daan van Benthem, Jevgeni Gromov, Thomas Reynaers, Fahd Rouas
 
Scheidsrechter: Steeg A.M.
Toeschouwers: 500
JVC Cuijk Minuut Hercules
10   Okan Özçelik
Mark Fennebeumer 45 + 4
46   Daan van Benthem Justin Sporkslede
Frenk Schaap 47  
50   Roy Kelder
53   Okan Özçelik
Jordie van der Laan Boy Visser 64  
Shanon Carmelia 67  
70   Jevgeni Gromov Adil Tihouna
Ismail Aktas Rik Renirie 71  
Mark Fennebeumer 78  
79   Fahd Rouas Roy Kelder
80   Wesly van Ojen
Erik van Loon Mark Fennebeumer 81  

WKE - OJC Rosmalen 3-0 (1-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling WKE: Ramon Nijland, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Jorrit Kunst, Kevin Görtz, Anton Jongsma, Kay Velda, Orlando Smeekes, Robby Holder, Yumé Ramos
Wissels WKE: Diederik Bangma, Joeri van der Tuin, Roan Poelstra, Sander Meertens, Emad Sanafikhah, Erik Eleveld, Jan Hooiveld
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Jelle Scholts, Randy van Heijnsbergen, Galid Cherrou, Ilias Zaimi, Kevin van Zijl, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal
Wissels OJC Rosmalen: Tom Stupers, Bas Peters, Mike Scholten, Erik van Beekveld, Armand Selmani, Kay Huijgens
 
Scheidsrechter: Kooij J.
Toeschouwers: 250
WKE Minuut OJC Rosmalen
Orlando Smeekes 27  
46   Thijs van der Velden Irey Sadal
53   René Geerts
63   Kevin van Zijl
Jorrit Kunst 65  
Jan Hooiveld Robby Holder 67  
70   Erik van Beekveld Kevin van Zijl
Guus de Vries 73  
Erik Eleveld Orlando Smeekes 76  
Yumé Ramos 76  
77   Kay Huijgens Bas Smulders
Jan Hooiveld 82  

Op een koud en heiig sportpark Grote Geert deed WKE, op een volledig sneeuwvrij veld, wat het moest doen en dat was winnen. Rosmalen werd met een 3-0 nederlaag weer op de terugreis (van 3 uur) naar huis gestuurd. Ruststand was 1-0 door een doelpunt van Orlando Smeekes. In het doel van WKE stond, wegens ziekte van Diederik Bangma, Ramon Nijland. Hij kan terug zien op een goed debuut.

WKE probeerde vanaf het begin Rosmalen onder druk te zetten. Dat lukte niet echt, want Rosmalen bleef gevaarlijk in de counter. Voordat de 1-0 werd aangetekend, had Orlando Smeekes na een fraaie solo ook al de 1-0 op de voet. Dit maal redde keeper Bart Tinus nog. Ook Angelo Zimmerman was nog dicht bij een treffer. Bij Rosmalen was Galid Cherrou tweemaal gevaarlijk. Eerst kwam hij net te kort om een voorzet te verzilveren en vlak voor rust kwam hij oog in oog met doelman Ramon Nijland, maar zijn inzet belandde op de paal.

In de tweede helft viel er weinig te genieten en het publiek moest lang wachten voor er weer reuring ontstond. Dat gebeurde ongeveer een kwartier voor het einde. Een goed lopende aanval van WKE over meerdere schijven belandde bij Yumé Ramos en die knalde buiten het strafschopgebied de bal in de touwen voor de 2-0. De 3-0 werd gescoord door invaller Jan Hooiveld die een mooie solo succesvol afrondde. Daarna kreeg Kay Velda nog een opgelegde kans, maar zijn inzet was te zwak.

Website WKE

Koninklijke HFC - HSC '21 1-1 (1-0)

zondag 1 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Nigel Castien, Rachid El Yaakoubi, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Roy Verkaik, Jeffrey Sam-Sin, Michiel Lindenhovius, Koen Beeren, Martijn Tjon-A-Njoek
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Kelvin Veensma, Sebastiaan Bökkerink, Arjan Goorman, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Rick Bouwmeister, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Wouter Lankheet, Jasper Agelink, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Erwin Nieuwboer, Lieuwe Geesing, Remy Raterink
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 400
Koninklijke HFC Minuut HSC '21
Carlos Opoku 32  
68   Lieuwe Geesing Koen Garritsen
68   Bas ter Hogt Stef Ottink
Jeffrey Sam-Sin Nigel Castien 69  
74   Remy Raterink Milan Verschoor
Martijn Tjon-A-Njoek Wouter Haarmans 75  
Roy Verkaik Tuncay Yener 79  
83   Lieuwe Geesing
85   Lieuwe Geesing
Jeffrey Sam-Sin 90  

HSC'21 pikt een puntje mee in Haarlem
Verslag www.hsc21/Rene Waning
Eindelijk sprokkelde HSC’21 zondag weer eens een puntje, al zag het daar heel lang niet naar uit. Terwijl Koninklijke HFC in het tweede bedrijf een handvol goede kansen miste, sloeg invaller Lieuwe Geesing bij de eerste de beste echte kans voor HSC’21 kort voor tijd toe. Een welkom puntje, maar het is maar een muizenstapje om weg te geraken in de gevarenzone van de Topklasse.
HSC’21 speelde bij de oudste club van het land een heel aardige eerste helft. Voetballend waren de groenwitten HFC de baas, maar het leverde nauwelijks kansen op. Ook HFC testte Brammer alleen met een afstandsschot. De 1-0 na een half uur spelen kwam dan ook enigszins uit de lucht vallen. Verdediger Carlos Opoku was het meest alert bij een in het strafschopgebied gepompte bal en schoot beheerst raak.
Nadat Wouter Haarmans kort voor rust met een fraaie halve omhaal al dicht bij de 2-0 was, drukte HFC de bezoekers na rust ver terug. Zeker vijf keer kwam een Haarlemse aanvaller oog in oog te staan met Jeffrey Brammer, maar die dreef de voorwaartsen van HFC tot wanhoop. En als Brammer eens niet reddend optrad mikten de Haarlemmers onzuiver. HSC’21 dat gaandeweg koos voor een meer opportunistisch spelletje profiteerde optimaal van de vele missers. Vijf minuten voor tijd rolde de bal plotseling voor de voeten van invaller Liewe Geesing en die liet HFC zien hoe het wel moet.

HSC '21 doelman Brammer stompt de bal weg.

Foto: Wim Busschers

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!