Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 7 februari 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

OJC Rosmalen - Kon. HFC.

Foto: twitterpicture@KoninklijkeHFC1

 

VVSB sluipt 2 punten dichterbij.

Doordat de derby tussen de Treffers en FC Lienden in 3-3 eindigde en VVSB met 1-2 wist te winnen bij AFC is de ploeg uit Noordwijkerhout tot op 3 punten van de koploper gekomen.

De Treffers startte furieus tegen de lijstaanvoerder. Na 20 minuten stond het door doelpunten van Leemans en Santiago op 2-0. FC Lienden kon er behalve een inzet van Intezar op de lat weinig tegenover zetten. In de blessuretijd van het 1e bedrijf werd het via een benutte strafschop van el Jebli toch 2-1. Ook de 2e helft waren de gastheren sterker. Na een fout van doelman Kornelis kon van Hussen wel de 2-2 aantekenen. 'De rooie' kwamen via een 11 meter trap van Santiago weer verdiend op voorsprong. Door een treffer van van Hussen in de slotminuut nam de ploeg van oefenmeester van der Haar toch nog een punt mee.

VVSB kwam vlak voor de thee op 0-1. Van Niel schoot de rebound binnen na een soloactie van Tavilla. Diezelfde van Niel redde direct na de pauze eigen doelman van der Meer door een kopbal van Sutorius van de doellijn te koppen. Tavilla maakte er in de 60e minuut 0-2 van, waarna Veerman snel de aansluitingstreffer op de borden zette. Verder liet VVSB het niet komen.

Nummer 3 UNA won met grote cijfers van hfc EDO. De hekkensluiter kreeg 2 maal een directe rode kaart (doelman Martin en invaller Langguth, slechts 1 minuut in het veld); Boogers benutte 2 keer de daaruit volgende strafschop. Met 9 man was er geen houden aan, 0-6.

WKE leed een pijnlijke 6-1 nederlaag bij HSC '21. Na een kwartier stond het 2-0 en speelde de Haaksbergers een gewonnen wedstrijd.

De Koninklijke HFC is het jaar 2015 nog altijd ongeslagen. Door een 1-2 zege bij OJC Rosmalen heeft de formatie van trainer Mulders nu 10 punten uit 4 gespeelde wedstrijden. OJC kwam een kwartier voor tijd via Sadal op 1-1, maar direct na de aftrap werkte van Heijnsbergen het leer ongelukkig achter zijn eigen doelman, 1-2.

Tjeerd Westdijk schoot zijn ploeg HBS met 2 doelpunten langs JVC Cuijk. Het werd uiteindelijk door een fraaie duikkopbal (assist Westdijk) van de Geer, 3-0.

Hercules won een zeer belangrijk duel van ADO '20 met 2-1. De Utrechters hebben hierdoor een gaatje van 5 punten geslagen met plek 13, die nacompetitie betekent.

EVV en Leonidas bleven in Echt steken op 0-0. Met name Leonidas schoot daar in de strijd tegen degradatie weinig mee op.

de Treffers - FC Lienden 3-3 (2-1)

zondag 8 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Jim van Alst, Joris Janssen, Eef van Riel, Kenny Leemans, Michel van Veen, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Wessel van der Horst
Wissels de Treffers: Bas Bakker, Jasper Zuidwijk, Fabian Peppinck, Jan Willem Stronks, Jos Peltzer, Soufiane Dadda
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Ralph Dua, Christiaan van Hussen, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Erik van Eem, Maikel Lange, Wesley Vaes, Mo Ajiach, Vincent Verheul
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 1000
de Treffers Minuut FC Lienden
Kenny Leemans 13  
Fabio Palacios Macedo Santiago 19  
32   Mo Ajiach Mike Vreekamp
45   Youssef el Jebli (Penalty)
62   Christiaan van Hussen
68   Erik van Eem Milad Intezar
Fabio Palacios Macedo Santiago (Penalty) 71  
Soufiane Dadda Michel van Veen 72  
Jasper Zuidwijk Fabio Palacios Macedo Santiago 83  
Eef van Riel 85  
Jos Peltzer Coen Maertzdorf 87  
90   Christiaan van Hussen

Santiago met de 2-0.

Foto: Jan Peters

AFC - VVSB 1-2 (0-1)

zondag 8 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Geoffrey Galatá, Marien Willemsen, Randel Shakison, Daan Sutorius, Magid Jansen, Wout Meulemans, Damian Menzo, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Tamba dos Santos, Guido Moelee, Jasper de Haer, Bas Middelkoop, Mitchell Faerber, Rajendro Halman
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Tim de Rijk, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Martijn Hogenboom, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Stijn van der Slot
 
Scheidsrechter: Wiemer A.
Toeschouwers: 600
AFC Minuut VVSB
Jasper de Haer Geoffrey Galatá 24  
45 + 1 Frans van Niel
Marien Willemsen 59  
60   Tomas Tavilla
62   Maikey Parami
Jasper de Haer 65  
Jonathan Richard 66  
Pepijn Veerman 68  
83   Michael van Laere Giovialli Serbony
Bas Middelkoop Enrico Patrick 84  
90   Stijn van der Slot Maikey Parami

VVSB heeft in Amsterdam goede zaken gedaan. Zelf wisten de Noordwijkerhouters met 1-2 te winnen van AFC. Concurrent FC Lienden verspeelde 2 punten. Zij speelden gelijk tegen De Treffers. Voor VVSB scoorden Frans van Niel en Tomas Tavilla.

In de openingsfase van deze wedstrijd hadden beide ploegen één grote kans. AFC-spits Pepijn Veerman schoot op de vuisten van VVSB-doelman Ronald van der Meer. Giovialli Serbony schoot op zijn beurt net naast het AFC-doel. In de 23e minuut was er een grote kans voor AFC, maar de volley van Enrico Patrick ging maar net over.

Vlak voor de rust was het raak voor VVSB. Tomas Tavilla slalomde door de verdediging van AFC en kwam oog in oog met doelman Youssef el Abdalloui, maar de doelman kon het schot van de VVSB'er nog net keren. De rebound kwam voor de voeten van Frans van Niel die de bal rustig in het lege doel kon schuiven. Vlak na de thee stond het bijna weer gelijk. Uit een corner van Enrico Patrick kopte Daan Sutorius op het doel van VVSB, maar diezelfde Van Niel stond op de lijn om de bal uit het doel te koppen.

In de 60e minuut werd Tomas Tavilla alleen op doelman El Abdalloui gestuurd en schoot hij in twee pogingen VVSB naar een 0-2 voorsprong. Aan de andere kant werd het een paar minuten later weer spannend. Pepijn Veerman ging de combinatie aan met Jonathan Richard en eerst genoemde kon de bal achter doelman Van der Meer schieten.

In de slotfase van de wedstrijd was het alles of niets voor AFC en probeerde ze met veel lange ballen de verdediging van VVSB open te breken, maar dit lukte ze niet. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd had verdediger Jasper de Haer nog een enorme mogelijkheid voor de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging net over het doel van VVSB.

Door deze overwinning van VVSB en het gelijke spel van FC Lienden, zijn de Noordwijkerhouters FC Lienden genaderd op drie punten. De volgende wedstrijd is op 22 februari: de topper VVSB - FC Lienden. Op een hopelijk bomvol Sportpark De Boekhorst kan VVSB de stand in de topklasse dan weer spannend maken.

Tekst: Stefan van den Berg

2 doelpunten waren genoeg voor de winst in Amsterdam.

Foto: Tino Stulen

EDO hfc - UNA 0-6 (0-3)

zondag 8 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling EDO hfc: Gregory Martin, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Wim van Zalinge, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Robin de Ridder, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Kenny Heemskerk, Tatchery Langguth, Yannick Hoogeboom, Stefan Andelic, Barry Tjeertes, Nico Yonis
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Rob van Boekel, Ron Jansen
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Dennis van de Reek, Jorn Sweres, Nick Tielemans
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
EDO hfc Minuut UNA
10   Rob van Boekel
Gregory Martin 15  
Kenny Heemskerk Robin de Ridder 16  
17   Brian Boogers (Penalty)
22   Eelco Horsten
Daan Siegerist Ronnie Rosenhart 46  
Tatchery Langguth 46  
Tatchery Langguth Chesron Esseboom 46  
46   Jorn Sweres Benjamin van Wanrooij
47   Brian Boogers (Penalty)
52   Ron Jansen
60   Nick Tielemans Rob van Boekel
60   Dennis van de Reek Teun Sebregts
61   Ron Jansen
Wim van Zalinge 64  
67   Eelco Horsten

De roodzwarte formatie uit Haarlem zal geen prettige herinneringen overhouden aan UNA. Op Sportpark Zeelst verloor de ploeg van trainer Roy v.d. Mije met 5-2 en afgelopen zondag werd het in de Spaarnestad nog erger voor de hekkensluiter van de Topklasse. UNA verpletterde de debutant in die klasse en de uitslag had met gemak nog hoger uit kunnen vallen, maar met een half dozijn treffers in de pocket spaarden de geelzwarten de club uit de Noord-Hollandse hoofdstad voor groter onheil.

Slechts twee duels wist EDO in dit seizoen met winst te beëindigen. De 2-1 overwinning van vorige week op ADO’20 gaf de club echter weer moed, die door UNA vervolgens de grond in werd geboord. Anders dan in de laatste wedstrijden aan de orde was, nam UNA meteen het initiatief en drukte de thuisploeg vanaf minuut één terug op eigen helft. Na een zestal hoekschoppen was het Rob van Boekel die in de tiende minuut met een prachtig schot doelman Gregory Martin het nakijken gaf: 0-1. Vijf minuten later beging Martin een overtreding op de doorgebroken Benjamin van Wanrooij. Resultaat: rood voor de doelman en een penalty, die door Brian Boogers achter de nieuwe doelman Kenny Heemskerk werd geschoten: 0-2. Weer vijf minuten later bracht Eelco Horsten de stand op 0-3. Het team van Mark Schenning bleef de bovenliggende ploeg, maar nam iets meer gas terug.

Na rust was Tatchary Langguth bij EDO in de ploeg gekomen, maar hij speelde waarschijnlijk de kortste wedstrijd van zijn leven. Na negen seconden keek hij tegen de rode prent van scheidsrechter D ‘Onorio aan voor een overtreding op Jorn Sweres, die in de ploeg was gekomen voor Benjamin van Wanrooij. Vanaf elf meter schoot Brian Boogers de 0-4 op het scorebord en EDO stond nog met negen man.

De Zeelstenaren gingen daarna nog even vrolijk verder. In minuut 52 tekende Ron Jansen voor 0-5 en tien minuten daarna zorgde hij voor 0-6.

UNA vond het wel genoeg, maar bleef de wedstrijd beheersen. Kon EDO dan niets meer terug doen?

Nee, want de enige twee mogelijkheden van Edip Biberoglu eindigden op de lat en de paal. UNA doelman Petar Stoskovic had een gemakkelijke middag.

Website UNA

HSC '21 - WKE 6-1 (2-0)

zondag 8 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Kelvin Veensma, Sebastiaan Bökkerink, Arjan Goorman, Coplan Soumaoro, Koen Garritsen, Mart Schutten, Rick Bouwmeister, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21:
 
Opstelling WKE: Ramon Nijland, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Jorrit Kunst, Kevin Görtz, Anton Jongsma, Kay Velda, Orlando Smeekes, Robby Holder, Yumé Ramos
Wissels WKE: Diederik Bangma, Joeri van der Tuin, Sander Meertens, Emad Sanafikhah, Erik Eleveld, Guiliano Grot, Jan Hooiveld
 
Scheidsrechter: Gast de T.
Toeschouwers: 450
HSC '21 Minuut WKE
Burak Basut 2  
Robert Wilens 14  
48   Ramon Nijland
Arjan Goorman (Penalty) 49  
56   Jan Hooiveld Guus de Vries
59   Orlando Smeekes
66   Guiliano Grot Yumé Ramos
Erwin Nieuwboer Koen Garritsen 73  
Sebastiaan Bökkerink 74  
Stef Ottink 77  
79   Erik Eleveld Robby Holder
Lieuwe Geesing Rick Bouwmeister 80  
Lieuwe Geesing 83  
Remy Raterink Robert Wilens 84  

Sterke start legt basis voor grote zege op WKE
120 20150208HSC WKE 22 Rick Bouwmeister
Een goed begin is het halve werk zegt het spreekwoord en die wijsheid bleek zondagmiddag een waarheid als een koe. HSC’21 denderde in het eerste kwartier over WKE heen met een snelle 2-0 als gevolg. In het uur dat volgde was WKE niet eens de mindere van HSC’21 maar omdat de snel opgelopen schade niet gerepareerd kon worden liep HSC’21 uiteindelijk zelfs uit naar een monsterscore van 6-1. Een even fraaie als broodnodige zege tegen de subtopper.
HSC’21 leek wat recht te willen zetten tegen WKE. De moeizame herstart na de winterstop en de 5-2 nederlaag eerder dit jaar in Emmen was al snel vergeten. Na goed een minuut kopte Burak Basut knap de 1-0 binnen en diezelfde Basut gaf na een kwartier een puntgave voorzet op Robert Wilens, die door de spits knap in een doelpunt werd omgezet. De van het talent en ervaring bulkende selectie van WKE had er aanvankelijk geen antwoord op.
Gaandeweg de eerste helft kwamen de bezoekers toch beter in hun spel. Het was te danken aan goed keeperswerk van Jeffrey Brammer – twee keer geassisteerd door verdedigers op de lijn - dat HSC’21 ongeschonden de rust haalde. In de tweede helft begon WKE furieus, maar kreeg het al snel een flinke klap te verwerken. Doelman Ramon Nijland vloerde Mart Schutten en Arjan Goorman schoot de toegekende strafschop perfect binnen. Toch gaf WKE de moed nog niet op en na een uur spelen viel de onvermijdelijke 3-1 door Orlando Smeekes. HSC’21 wankelde daarna even en de 3-2 leek een kwestie van tijd, maar een kwartier voor tijd zorgde Sebastiaan Bökkerink voor opluchting. Met een fraai diagonaal zondagsschot verraste hij doelman Nijland.
Dat was de genadeklap voor WKE en HSC’21 kon zich in het restant van de wedstrijd nog even heerlijk uitleven. Stef Ottink en invaller Lieuwe Geesing bepaalden de eindstand op 6-1.

Website HSC '21

Rick Bouwmeister in duel met Guus de Vries.

Foto: Wim Busschers

HBS - JVC Cuijk 3-0 (1-0)

zondag 8 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Jan-Paul Saeijs, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Berend Kaster, Dominique Broekhuizen, Willem Six, Jasper Roberti, Jim Roberti
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Erik van Loon, Jorrit Ritzen, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jacky Chi, Oktay Öztürk, Shanon Carmelia, Cayfano Latupeirissa, Rik Renirie
Wissels JVC Cuijk: Sjors Witt, Jurre Grotenhuis, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jordie van der Laan, Boy Visser
 
Scheidsrechter: Vrande S. van der
Toeschouwers: 600
HBS Minuut JVC Cuijk
12   Jorrit Ritzen
Tjeerd Westdijk 17  
Arthur van der Kaaij Rijers 28  
45 + 1 Erik van Loon
62   Boy Visser Rik Renirie
62   Ismail Aktas Oktay Öztürk
Berend Kaster Mahjoub Mathlouthi 64  
Tjeerd Westdijk 74  
Jasper Roberti Serano van der Hurk 76  
77   Jordie van der Laan Frenk Schaap
Dominique Broekhuizen Jochem Hendriks 77  
Mike de Geer 89  
Jan-Paul Saeijs 90 + 2

Tijdens het opruimen viel De Gouden Draad uit 1946, het HBS boek, uit mijn boekenkast. Vluchtig bladeren leverde een paar passages op. Bijvoorbeeld: HBS-ers, gij weet wat gij zijt: een vriendenclub. En later, met verwijzing naar het profvoetbal: spelen wij het spel om het spel of om de clubkas? De laatste vraag kwam op tijdens het bekijken van Jong FC Twente tegen Almere City in het FC Emmen stadion (Emmen? Ja, Emmen). Zelden een droeviger beeld gezien. Volledig verlaten tribunes:18 Almere supporters. Hoe troosteloos kan voetbal zijn. Maar wel met echte contractspelers.
Gelukkig speelde HBS afgelopen zondag gewoon in de voorjaarszon voor eigen publiek thuis tegen JVC Cuijk. Trainer André Wetzel koos voor dezelfde elf als de afgelopen twee gewonnen wedstrijden. De keuze voor een iets meer defensieve strategie leidde tot weinig schade achterin. Kevin Schutte en Jan Paul Saeijs waren heer en meester. De club JVC Cuijk vierde dit weekend carnaval. Maar daar lag het niet aan. Waaraan wel? Het elftal was een schim van het team dat HBS in Cuijk had aangetroffen en dat met 4-1 won. Na een goed begin van de competitie verloor Cuijk de afgelopen vijf wedstrijden. Dit weekend was nummer 6. Cuijk leek zonder bezieling en lol te spelen maar schoot wel in de 2e minuut al op het goal van Bas Meeuwissen, die ook deze partij foutloos keepte.
Over het algemeen bood de de wedstrijd weinig vermaak. Er waren enkele incidenten die het publiek deden opveren. Een beschrijving in kwartieren. Het 1e kwartier ging de strijd gelijk op. Aan het begin van het 2e kwart schoot Tjeerd Westdijk binnen uit de kluts. Het 2e kwartier verder: geen nieuws. Het laatste kwartier speelde HBS als een koffiejuffrouw uit de jaren ’50 die met haar karretje een kantoor met ambtenaren moet bedienen. Tijdens de rust tekende Koos Hendriks een sponsorovereenkomst van Snowworld met HBS.
Na de rust een iets beter HBS. Het 5e kwartier zagen de ploegen er wat verveeld uit. Wetzel wisselde voorspelbaar voor de ervaren kijker. Ineens, in de 72e minuut stond weer Tjeerd Westdijk voor de keeper die na een schot van Serano van der Hurk de bal losliet. 2-0. Het was de eerste keer in de 2e helft dat HBS in de vijandelijke 16 doorkwam. Het 6e kwartier begon JVC Cuijk te drukken. Corner na vrije trap.. Dat leidde in de 90ste minuut tot enig ballet. Eerst brak HBS uit de reeks van corners en vrije trappen door Cuijk met een prachtige counter. Tjeerd liet die eindigen met een wipbal op het hoofd van Mike de Geer. Mike kopte met een zweefduik binnen. Vermaak van hoog niveau. 3-0. Daarna volgde in de blessuretijd nog een hilarische dans van vier HBS spelers in het doelgebied van Cuijk met de titel Bijna. Het bleef 3-0. HBS was beter en Tjeerd Westdijk was de beste.
De scheids kon de wedstrijd prima aan. Helaas was de gele kaart voor Jan Paul aan het einde van de wedstrijd die van een jurist die het toepassen van de regels verwart met de geest van de wet.
De JVC Cuijk website meldde dat Jurre Grotenhuis uit de A1 volgend jaar de overstap naar JVC Cuijk 1 maakt. Dat is een leuk bericht, want dat betekent een vitale vereniging. Een vriendenclub, noemt de schrijver van het HBS-boek uit 1946 dat. En een vriendenclub heeft toekomst.

Facebook HBS

Duikkopbal Mike de Geer

Foto: twitterpicture@hbscraeyenhout

OJC Rosmalen - Koninklijke HFC 1-2 (0-0)

zondag 8 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling OJC Rosmalen: Bart Tinus, Glenn Schapendonk, Guus Habraken, Jelle Scholts, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Galid Cherrou, Ilias Zaimi, René Geerts, Bas Smulders, Irey Sadal
Wissels OJC Rosmalen: Koen van Boxtel, Bas Peters, Mike Scholten, Armand Selmani, Kay Huijgens, Thijs van der Velden
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Nigel Castien, Rachid El Yaakoubi, Wouter Haarmans
Wissels Koninklijke HFC: Brian van der Werff, Marc Baardman, Roy Verkaik, Jeffrey Sam-Sin, Michiel Lindenhovius, Martijn Tjon-A-Njoek, Reggie Schaap
 
Scheidsrechter: Dröge S.
Toeschouwers: 500
OJC Rosmalen Minuut Koninklijke HFC
33   Gertjan Tamerus
46   Martijn Tjon-A-Njoek Wouter Haarmans
Thijs van der Velden Galid Cherrou 46  
Bas Peters Glenn Schapendonk 63  
66   Rachid El Yaakoubi
Irey Sadal 76  
Randy van Heijnsbergen (Eigen doelpunt) 77  
Kay Huijgens Randy van Heijnsbergen 80  
86   Michiel Lindenhovius Nigel Castien
90   Reggie Schaap Rachid El Yaakoubi

Zondag 8 februari moesten we met ons 1e op bezoek bij OJC Rosmalen die in punten met ons gelijk stonden en waar we van te voren van wisten dat dit een goed voetballende ploeg is (zoals al bleek in de heenwedstrijd bij ons in Haarlem).

De dag begon met een mooi zonnetje, behoorlijk waterkoud, en een tochtje van iets meer dan een uur naar Rosmalen. Bij OJC aangekomen viel gelijk de enorme grote van deze club op, maar liefst 10 velden (waarvan velen met kunstgras) in een enorme nieuwbouwwijk (was wel wat killetjes, maar als de bomen daar gaan groeien wordt dat wel wat), een grote kantine, grote tribune en prachtig moderne kleedkamers. OJC, een club met 2200 leden die blijft groeien, daar zijn we als HFC (met ruim 1700 leden, en dat is al behoorlijk veel) toch een kleine jongen bij vergeleken.
Nog even prijsvergelijk gedaan in de snackhoek van OJC, en de prijzen lopen aardig synchroon met het door HFC aangeboden voedingsprogramma van Marcel Geurts. Verder ook zeer verfrissend de buitgewoon echt gemeende gastvriendelijkheid van OJC en hun supporters. Zeldzaam leuk na de wedstrijd de interactie tussen onze spelers en de supporters van OJC in hun kantine, ja Brabantse gezelligheid daar is geen woord aan gelogen.

Maar goed, we waren wel naar Rosmalen gekomen om de afstand naar de onderste regionen te vergroten waar we al vanaf november gestaag mee bezig zijn. Ons 1e begon aan de wedstrijd met dezelfde basis formatie zoals na de winterstop steeds mee begonnen is, hierbij een kleine opsomming van deze spelers die al weken goed spelen en zondag (de ene wat beter als de andere) ook weer; Gerard van Rossum in de goal speelde weer een prima wedstrijd met een paar prima reddingen. Tuncay Yener, rechtsback; deze geslepen oude vos hoef je het voetballen niet meer te leren. Centraal achterin Carlos Opoku en Keven Keij die alle gaatjes opvullen en waar mogelijk ten aanval strijdend. Linksback Vincent Volkert constant diepgang. Een sterk middenveld met Donny Verdam, Bart Nelis en Nigel Castien die voorin, achterin echt overal opdoken en gevaar stichten, maar ook de defensie goed bleven ondersteunen waar mogelijk. De voorwaartsen; Gertjan Tamerus, Wouter Haarmans wat stroef aan de wedstrijd beginnend maar constant dreigend en moeilijk af te stoppen. En dan nog Rachid El Yaakoubi die een ware plaag was voor de defensie van OJC.

OJC begon de eerste 10 minuten voetballend beter aan de wedstrijd dan ons 1e zonder echt kansen te creeren. Maar in de 11e minuut liet HFC zien waarin het zo gevaarlijk kan zijn. Een razendsnelle counter van ons zet Bart Nelis met een lekker steekballetje Rachid El Yaakoubi voor de keeper, helaas ziet Rachid de meegekomen Wouter Haarmans niet en schiet de bal in het zijnet. Dit was het sein voor HFC om flink gas te geven en in 10 minuten de nodige kansen te creeeren. 13e minuut werd Bart Nelis na een goede pass van Nigel Castien voor de keeper gezet, die speelde de bal naar de vrijstaande Wouter Haarmans maar zijn schot werd geblokt. 14e minuut na een goede doorkopbal van Gertjan Tamerus kwam Rachid voor de keeper die prima redding bracht. Ondertussen brak OJC uit in de 17e minuut, maar de goed meevoetballende Gerard van Rossum bracht koppend buiten de 16 meter redding. 18e minuut een prima schot Nigel Castien van buiten de 16 werd wederom gered door de keeper Tinus van OJC. Het enige wat OJC daar tegenover kon brengen was een hachelijke scrimmage voor onze goal in de 44e minuut. Met 0-0 gingen we rusten maar er had zeker meer ingezeten als we wat beter met onze kansen waren omgegaan.

In de 2e helft kwam Martijn Tjon A Njoek voor de ongelukkig spelende Wouter Haarmans, en Martijn zou voor de achterhoede van OJC een lastige speler blijken te zijn waardoor Gertjan ook beter in de wedstrijd zou komen. In de 55e minuut kwam de eerste goede kans van HFC in de 2e helft, Nigel Castien pingelde zichzelf helemaal vrij de 16 meter in, maar keeper Tinus van OJC redde formidabel. In de 58e minuut omspeelde Rachid de linksback van OJC (Rachid maakte het beide backs van OJC de hele middag lastig door zijn snelheid en passeerbewegingen) en leverde een puntgave voorzet op Gertjan Tamerus die net over het goal van OJC kopte. Rond de 65e minuut kwam er een prachtige aanval van HFC die opgezet werd door Martijn Tjon A Njoek en Vincent Volkert. Vincent werd over links gelanceerd door Martijn en daardoor kon Vincent vanaf de achterlijn om heerlijke voorzet af leveren die bij de 2e paal met een schitterende volley door Rachid werd afgerond 0-1!!
70e minuut hakt Martijn op randje strafschopgebied op Donny Verdam die verwoestend uithaalt maar wederom door de uitstekende keeper Tinus werd gestopt. In de 2 minuten daarna moest Gerard van Rossum 2 keer redden, bij een 1 tegen 1 actie, en een prima schot uit de kruising ranselend. Weer een minuut later aan de andere kant een heerlijk ééntweetje tussen Gertjan en Rachid, waarbij de laatste zijn schot door de keeper van OJC weer perfect gestopt zag worden (mijn keepershart ging gisteren vanwege de goede optredens van beider goalies sneller kloppen, wat speelden die 2 jongens goed). OJC bleef na die 0-1 achterstand naar voetballende oplossingen zoeken en kwamen steeds gevaarlijker voor onze goal met goed combinatiespel (met name hun nr 17, was een genot om naar te kijken). En rond de 75e minuut kwam dan ook de gelijkmaker, een prima harde schuiver vanaf een meter of 18.
Gelijk vanaf de aftrap kwam HFC weer op voorsprong 1-2, Rachid zette de voorstopper van OJC onder druk die per abuis de bal over zijn eigen doelman heen lobte. HFC ging vervolgens voor elke meter strijden om deze mooie voorsprong niet meer uit handen te geven.

Website Koninklijke HFC

Hercules - ADO '20 2-1 (1-0)

zondag 8 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Jevgeni Gromov, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Okan Özçelik, Roy Kelder
Wissels Hercules: Jeremy Vrede, Daan van Benthem, Nathan Bijl, Thomas Reynaers, Fahd Rouas
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Clive Keus, Ferry Heijnis, Tom van den Brink
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Sead Mazreku, Malcolm Meijer, Mike Koenders
 
Scheidsrechter: Lip B. van der
Toeschouwers: 900
Hercules Minuut ADO '20
Adil Tihouna (Penalty) 34  
34   Rydell Tuinfort
Nathan Bijl Jevgeni Gromov 46  
Rob Rietveld 51  
56   Gino Felixdaal
58   Clive Keus
Roy Kelder 66  
69   Malcolm Meijer Ferry Heijnis
Thomas Reynaers Adil Tihouna 71  
77   Sead Mazreku Mitchell Bolck
Daan van Benthem Roy Kelder 82  
82   Mike Koenders Brian-Paul Tesselaar

In een wedstrijd die ADO’20 eigenlijk niet mag verliezen, verliest ADO’20 wederom. En ziet het de concurrentie punten pakken. Het positieve is dat de ploegen die onderaan staan ook punten verliezen waardoor de voorsprong op de nummer 14 AFC vier punten blijft.

ADO’20 vertrekt naar Utrecht voor de wedstrijd tegen Hercules in de wetenschap dat de heenwedstrijd met een 4-1 winst is afgesloten. In die wedstrijd houdt Hercules het een uur lang goed vol maar ziet daarna ADO over zich heen denderen.
Maar de tijden zijn veranderd. Hercules staat voor de wedstrijd twee punten voor op ADO waardoor het dus zaak is voor de brigade van trainer Thijs Sluijter om te winnen. De eerste helft begint voorzichtig. Hercules heeft meer balbezit maar ADO is gevaarlijker. In de 20e minuut krijgt Keus een grote kans. Hij ontfutselt Rietveld de bal en gaat alleen op keeper Steinmann af maar de doelwachter redt ten koste van een corner. Hercules is eigenlijk niet gevaarlijk maar krijgt in de 29e minuut de helpende hand van scheidsrechter Van der Lip die de bal op de stip legt wegens hands van Tuinfort. Tihouna schiet op doel en raakt daarbij de arm van Tuinfort. Maar om daar nu een strafschop voor te geven…. Tihouna velt zelf het vonnis door Laan naar de verkeerde hoek te sturen: 1-0. Verder dan twee afstandsschoten van Bolck (met veel moeite tot corner verwerkt) en Van den Brink (schiet van 45 meter rakelings over) komt ADO niet in de eerste helft.

In de tweede helft komt het doelpunt van ADO uit de lucht vallen. Klijbroek krijgt een vrije trap op 20 meter van de goal. De bal wordt doorgekopt door Heynis en uit buitenspelpositie kopt Keus binnen. De grensrechter, mevrouw Bussem, houdt haar vlag omlaag en dus wordt de goal geteld: 1-1.
Na deze 1-1 verwacht je dat ADO gaat doordrukken, maar Hercules trekt het spel weer naar zich toe. En uit een corner wordt de bal binnen gewerkt door de spits Kelder die Laan van dichtbij verschalkt. Trainer Sluijter probeert dan de bakens nog te verzetten door een drietal aanvallende wissels, maar aan druk zetten komt ADO eigenlijk niet toe. Daarvoor is het spel van de Heemskerkers niet stabiel genoeg. Het lijkt wel of het echte plan ontbreekt en wanneer er dan ook nog veel balverlies is, breng je de spitsen niet in stelling.

Peter Hekman (ADO '20)

EVV - Leonidas 0-0 (0-0)

zondag 8 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Juliën Clout, Mike Verheyen, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Steff de Wit, Chefrino Eind, Rick Verbeek, Yael Heatubun
Wissels EVV: Ahmed Ammi, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Nico Czichi, Stan Rullenraad
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Leroy van Dongen, Mike Navajas Sanchez, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Donny van der Dussen, Houchine el Hammach, Lesley van Waas, Peter van Gommeren, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Regillio Nooitmeer, Franck Seuguep Tchuisseu, Nick Slotboom, Adrian Dubovecky, Ilyas Chouaibi
 
Scheidsrechter: Ruperti C.
Toeschouwers: 150
EVV Minuut Leonidas
Mike Verheyen 34  
34   Leroy van Dongen
Ahmed Ammi Aron Gielen 64  
64   Adrian Dubovecky Joey Grootenboer
64   Ilyas Chouaibi Houchine el Hammach
Ahmed Ammi 66  
Stan Rullenraad Steff de Wit 66  
Nico Czichi Yael Heatubun 79  
81   Franck Seuguep Tchuisseu Charlie van den Ouweland
84   Lesley van Waas

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!