Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Topklasse: de wedstrijden

Geplaatst op: zaterdag 21 februari 2015
Afbeelding Topklasse: de wedstrijden

 

 

 

 

Topper eindigt in 2-2.

De absolute topper van dit weekend was het treffen tussen koploper FC Lienden en nummer 2 VVSB. De ploeg uit de Bollenstreek had voorafgaand aan dit duel 3 punten achterstand. Dit verschil op de ranglijst bleef ook na 90 minuten voetballen gehandhaafd. VVSB overrompelde in de beginfase de lijstaanvoerder. Na 20 minuten stond het via treffers van van Niel en Tavilla 2-0. De ruim 1500 toeschouwers zagen van Hussen vlak voor de rust de voor FC Lienden belangrijke aansluitingstreffer maken. Diezelfde van Hussen scoorde een kwartier na de thee, uit een scrimmage, de 2-2. Het bleef spannend tot het eind, maar gescoord werd er niet meer.

Achtervolger UNA maakte dankbaar gebruik van het 2-2 gelijke spel. Op eigen veld werd OJC Rosmalen met 2-0 verslagen. Met 1 wedstrijd meer is het gat naar de kop respectievelijk 1 en 4 punten.

De Treffers boekte een zakelijke overwinning op Leonidas. Eén doelpunt van van Veen voor de rust en één doelpunt van Maertzdorf na de break was voldoende voor een 0-2 zege.

Nummer laatst EDO sprokkelde weliswaar een puntje bij JVC Cuijk, maar zag de concurrentie verder weglopen. AFC wist namelijk door een laat doelpunt Joshua Patrick 3 punten van Hercules afhandig te maken, 2-3. ADO '20 hield de 3 punten op sportpark de Vlotter door HSC '21 met 2-1 te verslaan. Specialist Klijbroek krulde een half uur voor tijd een vrije trap binnen.

Zonder trainer Wetzel (vakantie) en sterkhouder Saeijs (werk) reisde HBS af naar Emmen. Het werd een heerlijke wedstrijd met kansen over en weer. De bezoekers namen via Broekhuizen de leiding; Jongsma zorgde op aangeven van invaller Grot voor de 1-1 eindstand.

EVV speelde voor de 5e keer in 7 wedstrijden 0-0. Dit keer bleven in Haarlem de bordjes voor het scorebord onaangetast.

VVSB - FC Lienden 2-2 (2-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling VVSB: Ronald van der Meer , Jelmer Vijlbrief, Jordy Zwart, Peet van der Slot, Stefan Kraaijvanger, Bas Ruigrok, Frans van Niel, Vladimir Jozic, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Tomas Tavilla
Wissels VVSB: Raimond Duivenvoorde, Tim de Rijk, Brandon Zigo Tichem, Michael van Laere, Stijn van der Slot
 
Opstelling FC Lienden: Jan Schimmel, Guido van Rijn, Marciano van Leijenhorst, Christiaan van Hussen, Erik van Eem, Mike Vreekamp, Milad Intezar, Tom van der Neut, Abderrahim Loukili, Rafael Uiterloo, Youssef el Jebli
Wissels FC Lienden: Fons Mulder, Petar Djenic, Ralph Dua, Maikel Lange, Wesley Vaes, Anssu Sani Camara, Mo Ajiach
 
Scheidsrechter: D'Onorio G.
Toeschouwers: 1500
VVSB Minuut FC Lienden
Frans van Niel 2  
Tomas Tavilla 21  
31   Abderrahim Loukili
34   Ralph Dua Milad Intezar
42   Christiaan van Hussen
46   Mo Ajiach Mike Vreekamp
59   Christiaan van Hussen
62   Guido van Rijn
70   Erik van Eem
Bas Ruigrok 72  
75   Marciano van Leijenhorst
82   Christiaan van Hussen
90   Anssu Sani Camara Rafael Uiterloo

VVSB en FC Lienden spelen in topper gelijk

De wedstrijd tussen achtervolger VVSB en koploper FC Lienden is in een gelijkspel geëindigd. Na een 2-0 voorsprong voor VVSB, kwam FC Lienden terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Christiaan van Hussen. Het verschil tussen beide ploegen blijft hierdoor 3 punten in het voordeel van FC Lienden.

De ruim 1500 toeschouwers zagen twee ploegen het veld opkomen die beide met een sterke reeks wedstrijden bezig zijn. VVSB verloor al 10 wedstrijden op rij niet, FC Lienden al 14. Al na 2 minuten was de ban in deze wedstrijd gebroken. Een mooie steekbal van Vladimir Jozic op Frans van Niel werd door de aanvallende middenvelder van VVSB koelbloedig langs doelman Jan Schimmel geschoten.

Op een zonnig Sportpark De Boekhorst kregen de toeschouwers een waar voetbalgevecht voorgeschoteld. Beide ploegen streden voor iedere meter op het veld en dit leverde mooie duels op. VVSB was wel een stuk feller dan de gasten uit Lienden, waardoor de rasvoetballers bij FC Lienden niet in hun ritme konden komen.

In de 21e minuut scoorde VVSB de 2-0. Vladimir Jozic nam de vrije trap op de middenlijn snel op de rappe Maikey Parami die zijn directe tegenstander er compleet uitrende. Parami kon ook schieten op het doel van FC Lienden, maar zijn schot belandde op de paal. De rebound was een prooi voor Tomas Tavilla die hierdoor VVSB op een 2-0 voorsprong schoot.

Diezelfde Tavilla had even later zelfs de kans om de score nog verder op te laten lopen, maar zijn kopbal uit een voorzet van Giovialli Serbony belandde net aan de verkeerde kant van de paal. Na een half uur spelen kwam FC Lienden beter in de wedstrijd en creëerde het kleine kansjes. Vlak voor de rust bracht Christiaan van Hussen de stand op 2-1, nadat hij een klutsbal voor zijn voeten kreeg.

Na de pauze was het vooral rommelig. Beide ploegen konden maar moeilijk in hun eigen spelletje komen en leden daardoor veel balverlies. In de 60e minuut was het plotseling weer gelijk. Uit een corner kreeg opnieuw Van Hussen de bal voor zijn voeten en opnieuw kon hij scoren voor FC Lienden. De ploeg uit de Betuwe was in de tweede helft sterker dan VVSB, maar de thuisploeg had in Ronald van der Meer een betrouwbare sluitpost. Hij ranselde goede kansen van FC Lienden uit het doel en zorgde er zo voor dat het gelijk bleef staan.

Aan het einde van de wedstrijd wilde beide ploegen vooral niet verliezen, waardoor dit nog maar weinig kansen voor de doelen bracht. Met dit gelijke spel blijft FC Lienden koploper in de zondagtopklasse. VVSB achtervolgt de ploeg uit de Betuwe op 3 punten. UNA volgt op 4 punten. De komende twee weken wacht VVSB twee lastige uitwedstrijden in het Brabantse land. Allereerst de wedstrijd tegen OJC Rosmalen. Één week later volgt opnieuw een topaffiche. De tegenstander is dan UNA uit Veldhoven.

Foto: Tino Stulen

UNA - OJC Rosmalen 2-0 (0-0)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling UNA: Petar Stoskovic, Eelco Horsten , Teun Sebregts, Thomas Huijben, Willem Tieben, Benjamin van Wanrooij, Jeroen Stottelaar , Pieter-Jan Scheerlinck, Brian Boogers, Rob van Boekel, Ron Jansen
Wissels UNA: Danilo Verus, Alex van Overdijk, Jorn Sweres, Nick Tielemans
 
Opstelling OJC Rosmalen: Tom Stupers, Guus Habraken, Jelle Scholts, Mike Scholten, Randy van Heijnsbergen, Erik van Beekveld, Ilias Zaimi, Kevin van Zijl, René Geerts, Bas Smulders, Thijs van der Velden
Wissels OJC Rosmalen: Bart Tinus, Bas Peters, Galid Cherrou, Armand Selmani, Wesley Meeuwsen
 
Scheidsrechter: Elswijk C.C. van
Toeschouwers: 400
UNA Minuut OJC Rosmalen
35   Bart Tinus Tom Stupers
Jorn Sweres Ron Jansen 46  
Jorn Sweres 50  
62   Thijs van der Velden
Jorn Sweres 63  
66   Irey Sadal Ilias Zaimi
70   Wesley Meeuwsen Kevin van Zijl
Rob van Boekel 72  
Nick Tielemans Brian Boogers 78  
Alex van Overdijk Pieter-Jan Scheerlinck 87  

UNA boekte een zakelijke 2-0 overwinning op een matig en aanvallend onmachtig OJC Rosmalen. Voor rust viel er niet veel te genieten op Sportpark Zeelst. De thuisploeg moest na vier dagen hossen, polonaise en confetti de juiste vorm vinden en was op sommige momenten slordig in de combinatie. OJC beperkte zich tot verdedigen, hoewel er in de beginfase enkele speldenprikjes waren te zien van de Rosmalense voorwaartsen. Voor rust twee goede mogelijkheden voor Benjamin van Wanrooij, maar de rappe rechtsbuiten liet beide kansen onbenut. Een van die mogelijkheden werd gepareerd door doelman Tom Stupers, die noodgedwongen in de 35e minuuut de strijd moest staken. Hij werd vervangen door Bart Tinus.
Na rust zette UNA direct aan voor de openingstreffer. Die kwam na 5 minuten dankzij Jorn Sweres. Bij zijn eerste aanvallende actie drukte hij af op het doel en passeerde Tinus. UNA wilde meer en de kansen stapelden zich op. Brian Boogers kwam een teenlengte tekort op de strakke voorzet van Benjamin van Wanrooij en diezelfde Boogers zag een niet te missen kans naast het doel van Tinus verdwijnen. Nadat Rosmalen Sadal en Meeuwsen in de ploeg had gebracht om de gelijkmaker te forceren verdween de bal aan de andere kant wel in het doel. De jarige Rob van Boekel gaf het beslissende tikje voor de 2-0. OJC probeerde iets van een slotoffensief op te zetten, was dicht bij een treffer via Meeuwsen, maar uiteindelijk bleef de nul voor de uitploeg op het scorebord staan. Het laatste wapenfeit was voor Benjamin van Wanrooij. Wederom liet hij zijn directe tegenstander (oud UNA-speler) Van Heijnsbergen achter zich, trok op het juiste moment naar binnen en zag zijn schot net langs de kruising scheren.
Komende week gaat UNA op zaterdagavond naar Echt voor de ontmoeting tegen EVV. Vervolgens ontvangt de ploeg van Mark Schenning VVSB.

UNA speelde in nieuwe shirts met de namen achterop.

Foto: twitterpicture@vvUNA

Leonidas - de Treffers 0-2 (0-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling Leonidas: Roy Rondeltap, Mike Navajas Sanchez, Regillio Nooitmeer, Stephan van Waas, Charlie van den Ouweland, Donny van der Dussen, Franck Seuguep Tchuisseu, Nick Slotboom, Peter van Gommeren, Joey Grootenboer, Olaf van der Sande
Wissels Leonidas: Michael Advokaat, Lubos Adamec, Houchine el Hammach, Burak Dogan, Ilyas Chouaibi
 
Opstelling de Treffers: Niels Kornelis, Barry Beijer, Frenk Keukens, Jim van Alst, Eef van Riel, Kenny Leemans, Michel van Veen, Robin Janssen, Coen Maertzdorf, Fabio Palacios Macedo Santiago, Wessel van der Horst
Wissels de Treffers: Dennis Smit, Jasper Zuidwijk, Joris Janssen, Jan Willem Stronks, Jos Peltzer, Soufiane Dadda, Stefan de Jong
 
Scheidsrechter: Lip B. van der
Toeschouwers: 75
Leonidas Minuut de Treffers
Burak Dogan Olaf van der Sande 12  
20   Michel van Veen
Ilyas Chouaibi Donny van der Dussen 46  
Houchine el Hammach Joey Grootenboer 46  
46   Joris Janssen Frenk Keukens
46   Soufiane Dadda Michel van Veen
49   Coen Maertzdorf
80   Jos Peltzer Wessel van der Horst

JVC Cuijk - EDO hfc 1-1 (1-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:30
 
Opstelling JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Djimmie van Putten, Jurre Grotenhuis, Stevie Hattu, Frenk Schaap, Jacky Chi, Oktay Öztürk, Shanon Carmelia, Boy Visser, Cayfano Latupeirissa, Mark Fennebeumer
Wissels JVC Cuijk: Sjors Witt, Mark Kuijpers, Ismail Aktas, Jordie van der Laan, Rik Renirie
 
Opstelling EDO hfc: Kenny Heemskerk, Chesron Esseboom, Sonny ten Hoope, Yannick Hoogeboom, Dennis Dinkgreve, Jeff Kemper, Stefan Andelic, Edip Biberoglu, Jeffrey van den Berg, Ronnie Rosenhart, Sven Berntzen
Wissels EDO hfc: Björn Haggerty, Madjerno Baal, Siebe Hoenderdos, Barry Tjeertes, Nico Yonis, Romario Aroma
 
Scheidsrechter: Cairo L.
Toeschouwers: 600
JVC Cuijk Minuut EDO hfc
23   Sonny ten Hoope
Boy Visser 25  
Boy Visser 39  
45 + 1 Dennis Dinkgreve
46   Barry Tjeertes Stefan Andelic
Rik Renirie Boy Visser 55  
73   Siebe Hoenderdos Yannick Hoogeboom
Ismail Aktas Jacky Chi 75  
79   Nico Yonis Ronnie Rosenhart
Jordie van der Laan Oktay Öztürk 85  

JVC Cuijk en hfc EDO in evenwicht.

Foto: twitterpicture@jvc_cuijk

Hercules - AFC 2-3 (1-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling Hercules: Ritchie Steinmann, Boy Voorwerk, Kevin Ligtermoet, Matthijs Blijham, Rob Rietveld, Wesly van Ojen, Achraf Nemji, Adil Tihouna, Nathan Bijl, Okan Özçelik, Thomas Reynaers
Wissels Hercules: Jeremy Vrede, Jevgeni Gromov, Justin Sporkslede, Fahd Rouas, Jeroen Meefout, Luuk Baas
 
Opstelling AFC: Youssef el Abdallaoui, Guido Moelee, Randel Shakison, Daan Sutorius, Magid Jansen, Wout Meulemans, Enrico Patrick, Jonathan Richard, Joshua Patrick, Mitchell Theuns, Pepijn Veerman
Wissels AFC: Kerwin Hartman, Jasper de Haer, Mathijs Miserus, Bas Middelkoop, Billy Tavares, Mitchell Faerber
 
Scheidsrechter: Bronsvoort W.H.
Toeschouwers: 1000
Hercules Minuut AFC
10   Joshua Patrick
Adil Tihouna (Penalty) 45  
Okan Özçelik 47  
48   Magid Jansen
53   Pepijn Veerman
Rob Rietveld 57  
Jeroen Meefout Thomas Reynaers 65  
Luuk Baas Rob Rietveld 80  
82   Bas Middelkoop Pepijn Veerman
Jeroen Meefout 85  
89   Joshua Patrick
90   Jasper de Haer Mitchell Theuns

ADO '20 - HSC '21 2-1 (1-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling ADO '20: Jack Laan, Aaron Bruijn, Brian-Paul Tesselaar, Gino Felixdaal, Mitchell Bolck, Rydell Tuinfort, Sem van Amersfoort, Jeffrey Klijbroek, Marcel Huisman, Ted Amson, Clive Keus
Wissels ADO '20: Mats van der Wijst, Dennis de Wit, Joep de Kok, Sead Mazreku, Ferry Heijnis, Tom van den Brink
 
Opstelling HSC '21: Jeffrey Brammer, Burak Basut, Kelvin Veensma, Sebastiaan Bökkerink, Arjan Goorman, Koen Garritsen, Mart Schutten, Milan Verschoor, Rick Bouwmeister, Robert Wilens, Stef Ottink
Wissels HSC '21: Freek Grondman, Bas ter Hogt, Coplan Soumaoro, Erwin Nieuwboer, Lieuwe Geesing, Remy Raterink
 
Scheidsrechter: Hof M.
Toeschouwers: 500
ADO '20 Minuut HSC '21
27   Rick Bouwmeister
Clive Keus 37  
46   Freek Grondman Sebastiaan Bökkerink
Jeffrey Klijbroek 62  
69   Erwin Nieuwboer Koen Garritsen
Tom van den Brink Ted Amson 77  
79   Remy Raterink Robert Wilens
Sead Mazreku Jeffrey Klijbroek 85  
Joep de Kok Aaron Bruijn 90 + 2

Het was zondagmiddag duidelijk: ADO met of zonder Marcel Huisman scheelt een slok op een borrel. De ADO-aanvoerder was snel van zijn jukbeenbreuk hersteld en stond verrassend genoeg in het duel tegen HSC'21 in de basis. En hoe?! Er was meteen weer balans in het team van Thijs Sluijter. Terecht ook dat Marcel na afloop werd uitgeroepen tot Man of the Match.
De opening van de wedstrijd was veelbelovend. Al in de 1e min. was er een levensgrote kans voor Clive Keus. Hij werd goed de diepte ingestuurd en kwam vrij voor doelman Brammer. Of het nou de kwaliteit was van de HSC-keeper of de onnauwkeurigheid van de ADO-aanvaller, maar Jeffrey Brammer redde ternauwernood. Ook in de 3e min. was er een mogelijkheid voor de Heemkerkers. Na een corner van Jeffrey Klijbroek kon in de rebound Ted Amson vrij inschieten. Zijn schot ging (hoog) over. Maar de toon was gezet. ADO liet duidelijk blijken deze middag voor de volle winst te willen gaan. HSC'21 dacht daar natuurlijk anders over zodat er van een aantrekkelijk, snel op- en neergaand duel sprake was.
In de 22e min. viel het eerste gevaar voor het ADO-doel te noteren en kroop ADO door het oog van de naald. Stef Ottink kapte en draaide in de 16 m. en zag zijn inzet via een ADO-been op de lat belanden. Nadat Clive Keus in de 26e min. na een voorzet van Brian Paul Tesselaar bij de eerste paal net iets te kort kwam om doelman Brammer te passeren, sloeg de club uit Haaksbergen een minuut later genadeloos toe. Een schijnbaar ongevaarlijke doelpoging van Rick Bouwmeister spatte via een ADO-been omhoog en dwarrelde over doelman Jack Laan in het ADO-doel (0-1).
Het deed ADO in principe niets, want de pressie op de HSC-verdediging bleef aanhouden en resulteerde in de 37e min. in de gelijkmaker. Een goede individuele actie van Mitchel Block werd perfect door Clive Keus afgerond en de stand was weer gelijk. Ook in de slotminuten van het eerste deel waren er nog mogelijkheden voor ADO. Zo kon doelman Jeffrey Brammer nog bijtijds redden -bij een opgenschijnlijke buitenspel situatie van Clive Keus- voor de opkomende Aaron Bruijn en zag Marcel Huisman tot twee keer toe zijn schoten rakelings naast en over het doel gaan.
De tweede helft was een stuk minder aantrekkelijk. Het eerste kwartier gebeurde er eigenlijk niets en werd er vooral op het middenveld gestreden.
Tot in 63e min. Jeffrey Klijbroek het weer flikte!
Van zo'n 25 m. schoot de vrije trap-specialist van ADO'20 de bal onberispelijk in de linker kruising. Onhoudbaar voor doelman Brammer en de 2-1 voorsprong was een feit. Daarna moest HSC natuurlijk komen en was er een felle strijd om de bal, perfect begeleid door een nagenoeg foutloos leidende arbiter Hof.
ADO gaf geen krimp en pas na een foutieve terugspeelbal van Dino Felixdaal in de 86e min. was er voor de massaal meegereisde Haaksbergse supporters even hoop op een gelijkspel. ADO-doelman Jack Laan voorkwam bekwaam de mogelijke ADO-deceptie.
Voor het eerst na de winterstop was een ADO-overwinning een feit en de manier waarop belooft zeker meer voor de toekomst!

Website ADO '20

Verslag www.hsc21/Rene Waning

HSC'21 had goede zaken kunnen doen op weg naar handhaving, maar in plaats daarvan vindt het zichzelf weer volop terug in de degradatiezone. Dit alles was het gevolg van de nederlaag in de zespuntenwedstrijd tegen ADO'20. De Heemskerkers wonnen het duel met 2-1 en verkleinden daarmee het gaatje naar HSC'21 tot één punt.

ADO'20 kwam het beste uit de startblokken en nam al direct het doel van Jeffrey Brammer een aantal keer onder vuur. Maar ook HSC'21 ging voor de winst en daardoor was er sprake van een levendige eerste helft. Na een kwart wedstrijd pegelde Stef Ottink de bal op de lat, maar niet veel later was het toch raak voor HSC'21. Weliswaar met een gelukje, want Rick Bouwmeister trof doel via het been van een ADO-verdediger, die daardoor onhoudbaar werd voor keeper Laan.

ADO'20 bleef ook na de 0-1 aandringen en kwam nog voor rust tot de bijna onvermijdelijke gelijkmaker. De thuisclub sneed door de Haaksbergse defensie en Clive Keus bleef oog in oog met Brammer koel: 1-1. In de tweede helft vervlakte de wedstrijd en was er weinig actie meer voor de doelen. De beslissing viel dan ook uit een dood spelmoment. Na ruim een uur spelen krulde specialist Jeffrey Klijbroek een vrije trap ineens achter Brammer in het doel. HSC'21 was gedoemd tot een inhaalrace en die had nog bijna succes toen Arjan Goorman een mislukte terugspeelbal oppikte. Hij strandde echter op doelman Laan, waardoor HSC'21 puntloos de reis richting het oosten moest aanvaarden.

Bij ADO '20 keerde anvoerder Marcel Huisman, na een jukbeenbreuk, weer terug in de basis.

Foto: twitterpicture@ado20

WKE - HBS 1-1 (0-1)

zondag 22 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling WKE: Ramon Nijland, Angelo Zimmerman, Antoine van der Linden, Guus de Vries, Jorrit Kunst, Kevin Görtz, Anton Jongsma, Kay Velda, Orlando Smeekes, Jan Hooiveld, Yumé Ramos
Wissels WKE: Diederik Bangma, Joeri van der Tuin, Sander Meertens, Emad Sanafikhah, Guiliano Grot, Robby Holder
 
Opstelling HBS: Bas Meeuwissen, Arthur van der Kaaij Rijers, Mahjoub Mathlouthi, Ricardo Samoender, Dominique Broekhuizen, Jochem Hendriks, Kevin Schutte, Mike de Geer, Niels van Pelt, Serano van der Hurk, Tjeerd Westdijk
Wissels HBS: Gianni Kamperveen, Berend Kaster, Jasper Roberti, Jim Roberti
 
Scheidsrechter: Kok M.J.
Toeschouwers: 250
WKE Minuut HBS
38   Dominique Broekhuizen
Guiliano Grot Yumé Ramos 56  
Anton Jongsma 59  
72   Berend Kaster Dominique Broekhuizen
Robby Holder Jan Hooiveld 76  
Diederik Bangma Ramon Nijland 77  
78   Jasper Roberti Serano van der Hurk

Een schijnheilig vriendelijk zonnetje, maar een zeer gure harde wind zorgde er voor dat het niet prettig toeven was op sportpark Grote Geert. Ook het spel van WKE zorgde niet voor hartverwarmende momenten. Alleen in de beginfase stichtte WKE gevaar. In de 3e minuut soleerde Jan Hooiveld op rechts langs zijn verdediger, zette voor op Yumé Ramos, maar diens kopbal werd fraai over de lat getikt door doelman Sebastiaan Meeuwissen. Hierna kreeg WKE een drietal corners achtereen, maar dat leverde geen gevaarlijke situaties op.

In de 13e minuut werd HBS voor het eerst gevaarlijk door Serano van de Hurk. In de 24ste minuut een fraai schot van buiten de 16 ineens van Anton Jongsma, maar de doelman redde. Nadat in de 31ste minuut doelman Ramon Nijland met een prachtige redding een kans van Tjeerd Westdijk nog onschadelijk maakte, kwam HBS in de 38ste minuut toch op 1-0. Het was Dominique Broekhuizen die de verdediging van WKE te snel af was. Vlak voor rust had HBS de score nog kunnen verhogen door Tjeerd Westdijk, maar opnieuw redde Ramon Nijland fraai. Aan de andere kant was Kay Velda nog dicht bij een treffer, maar de doelman stond succes in de weg. De 1-0 was een terechte ruststand, want WKE speelde zonder overtuiging en was zeer slordig in de passing.

De tweede helft een heel ander WKE. Vanaf het begin had WKE het initiatief, zonder dat dat tot kansen leidde. Het was zelfs HBS dat via Tjeerd Westdijk 2 keer een kans kreeg. In de 58ste minuut wisselde hoofdtrainer Paul Weerman Gilly Grot voor Yumé Ramos. Gilly Grot stond nog maar net in het veld of hij werd de diepte ingestuurd en kwam oog in oog met de doelman, die redde in eerste instantie, maar in de rebound zorgde Angelo Zimmerman voor de 1-1.

Vanaf dat moment was HBS klaar voor een nederlaag, maar WKE wist niet door te drukken en geleidelijk aan herstelde HBS zich enigszins. Al met al kun je spreken van een terechte puntendeling.

Website WKE

Koninklijke HFC - EVV 0-0 (0-0)

zondag 22 februari 2015 om 14:00
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum, Carlos Opoku, Kevin Keij, Tuncay Yener, Vincent Volkert, Bart Nelis, Donny Verdam, Gertjan Tamerus, Nigel Castien, Martijn Tjon-A-Njoek, Rachid El Yaakoubi
Wissels Koninklijke HFC: Wouter Haarmans
 
Opstelling EVV: Michel Vercruijsse, Juliën Clout, Mike Verheyen, Rick Geenen, Aron Gielen, Jerome Beckers, Joey Dekkers, Nico Czichi, Steff de Wit, Chefrino Eind, Yael Heatubun
Wissels EVV: Luuk Peeters, Ahmed Ammi, Aziz Ait Mansour, Bryan Simons, Stan Rullenraad
 
Scheidsrechter: Mulder C.
Toeschouwers: 650
Koninklijke HFC Minuut EVV
Nigel Castien 28  
Wouter Haarmans Rachid El Yaakoubi 72  
81   Stan Rullenraad Steff de Wit
Jeffrey Sam-Sin Nigel Castien 84  
86   Bryan Simons Nico Czichi
89   Bryan Simons
90   Chefrino Eind

De scorebordjes waren niet nodig vandaag.

Foto: twitterpicture Edward Dekker

 

 

 

 

archief

Titel
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Landelijke beker: 1/4 en 1/2 finale
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (C)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (B)
Nacompetitie: promotie/handhaving Hoofdklasse (A)
Nacompetitie: promotie naar de 3e Divisie
Topklasse: beslissingswedstrijd
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Districtsbeker: Finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West I: halve finale
Hoofdklasse B: inhaalduels
Districtsbeker: 1/2 finale
Districtsbeker: halve finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker: 1/4 finale
Hoofdklasse C: inhaalduels
Districtsbeker: 1/4 finales
Topklasse: inhaalduels
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/2 finale
Oprichters amateurvoetbalopzondag.nl stoppen ermee.
Hoofdklasse B: inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalduels
Topklasse: inhaalduels
Districtsbeker West II: halve finale
Gezocht: Voetballers!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: inhaalduel
Districtsbeker West II: 1/4 finale
KNVB beker: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: nacompetitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1/8 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 3e ronde
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: amateurvoetbal krijgt stem in naam nieuwe competitie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Onderzoek van beslist.nl
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
KNVB: voetbalpiramide
KNVB: promotie-/degradatieregeling
2e Klasse: competitie indelingen
1e Klasse: competitie indelingen
Hoofdklasse A + B + C: competitie indelingen
Topklasse: seizoen 2015-2016
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie: finales (terugwedstrijden)
Topklasse/Hoofdklasse nacompetitie: de finale
Hoofdklasse/1e Klasse nacompetitie finales: heenwedstrijden
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
KNVB: seizoen 2016-2017
Landelijke beker: 1/2 finale
Algeheel landskampioenschap: terugwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C nacompetitie: 1/2 finales
Hoofdklasse/1e Klasse: nacompetitie
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Landelijke beker: 1/4 finale
Algeheel landskampioenschap: heenwedstrijd
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Topklasse: elftal van het jaar.
Topklasse/Hoofdklasse A + B + C: nacompetitie
Districtsbeker: finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Districtsbeker: 1/2 finales
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Districtsbeker Zuid I en II: 1/2 finale
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Districtsbeker Noord: 1/4 finale
Districtsbeker: 1/4 finales
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalduel
Hoofdklasse C: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Districtsbeker West II: 1/4 finale
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: Haaglandia/Sir Winston trekt zich terug.
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nieuwjaarswedstrijd Koninklijk HFC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB: nieuwe landelijke divisie
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Standpunt Kon. HFC met betrekking tot 2e Divisie.
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse C: inhaalduel
Districtsbeker West II: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
KNVB Beker: 2e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: spelerscarrousel
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
KNVB beker: 1e ronde
Topklasse: de wedstrijden
Offerein Bokaal opnieuw startsein voetbalseizoen
Topklasse: speelschema
KNVB beker: loting
Districtsbeker: poule-indeling
1e Klasse A t/m F: competitie indeling
2e Klasse A t/m L: competitie indeling
Hoofdklasse A + B + C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2014-2015
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: de finale
Algeheel landskampioenschap: returnwedstrijd
Landelijke beker: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: laatste finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Algeheel landskampioenschap: 1e wedstrijd
Landelijke beker: halve finales
Nacompetitie Hoodklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: finales
Nacompetitie Hoofdklasse/1e Klasse: 1e ronde
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie: Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie: Hoofdklasse/1e Klasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse A + C
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: Hoofdklasse B
Districtsbeker: de finales
Topklasse: elftal van het jaar
Topklasse: ranglijst aller tijden
Kampioenen!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagmiddag wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB
KNVB
KAMPIOENEN!
KAMPIOENEN!
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KAMPIOENEN!
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: inhaalduel
Topklasse: schorsingen
Districtsbeker: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijd
Schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Men United: zoektocht naar de 24 grootste voetbaltalenten van Nederland
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: Zaterdagavondwedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: derby's
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijd
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB Beker: 1/4 finale
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: ranglijst aller tijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijd
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijd
Afgelastingen
JVC Cuijk
KNVB beker: 1/8 finale
Topklasse: inhaalduel
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Hoofdklasse:
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: DHC - VOC
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse:
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Afgelastingen
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: SWZ Boso Sneek - de Bataven
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
KNVB beker: 3e ronde
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C:
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
De derby van Meppel
Kunstgras
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse B: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A: inhaalwedstrijden
Topklasse: inhaalwedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Afgelastingen:
Topklasse: 2 zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
KNVB beker: 2e ronde donderdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde woensdagavondwedstrijden
KNVB beker: 2e ronde dinsdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Derby
Hoofdklasse A + B + C: schorsingen
Topklasse: schorsingen
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: openingswedstrijd
Start van de Hoofdklassen
Topklasse: schorsingen
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: schorsingen
Visuele controle spelerspassen per 1 september
KNVB beker: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Topklasse: zaterdagavond wedstrijden
Topklasse: klaar voor de start
Super Cup: Katwijk - de Treffers
Supercup: Katwijk - de Treffers
KNVB beker: de loting van de 1e en 2e ronde
Districtsbeker
Hoofdklasse A: wedstrijdschema
Hoofdklasse B: wedstrijdschema
Hoofdklasse C: wedstrijdschema
Topklasse: wedstrijdschema
2e Klasse A/B/C/D/E/F/G/H/I/J/K/L: competitie indeling
1e Klasse A/B/C/D/E/F: competitie indeling
Hoofdklasse A/B/C: competitie indeling
Topklasse: indeling seizoen 2013-2014
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: halve finale
Afscheid van een ICOON: Martijn Doldersum
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse: 1/2 finale
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Nacompetitie Topklasse/Hoofdklasse
Landskampioenschap: Katwijk - Achilles '29
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
KAMPIOENEN
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: fotoreportage KAMPIOENSCHAP Achilles '29
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: Achilles '29 KAMPIOEN
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Hoofdklasse C: 4 inhaalduels
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: 3 inhaalduels
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing Paasweekend
Topklasse : voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse C: voorbeschouwing Paasweekend
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de zaterdagavond wedstrijden
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse: de zaterdagavondwedstrijden
Topklasse: WKE - ADO '20
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: JVC Cuijk - FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Hollandia - de Treffers
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: zaterdagavondwedstrijd
Topklasse: 3 zaterdagavondwedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: Elinkwijk - Leonidas
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: SWZ Boso Sneek - Haaglandia/Sir Winston
AFGELASTINGEN
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Gemert - Hollandia
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Geen competitie voetbal vandaag!
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - Nieuwenhoorn
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: Carnaval
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Doelpunt of geen doelpunt?
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
SV Venray - UNA/Brinvast
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: GOES (Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk)
Voetbal en de Kerstgedachte
Hoofdklasse C: terugblik op de 1e seizoenshelft
Topklassers zien af van promotie
KNVB beker 1/8 finale: Vitesse - ADO '20
Hoofdklasse B: GOES - Blauw Geel'38/Jumbo
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwe data voor afgelast programma
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse C: zaterdagavond wedstrijd
Topklasse: zaterdagavond wedstrijd
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de (inhaal)wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden op zaterdagavond
Topklasse: voorbeschouwing
Achilles’29 genomineerd als Gelders Sportploeg van het Jaar
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: 2 wedstrijden op de zaterdagavond
Hoofdklasse A: sc Feyenoord - hfc EDO 3-3
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Nuenen - UNA/Brinvast 1-4
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
WKE maakt thuis tegen EVV geen fout
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Een groot voetbalfeest in Friesland
Ware invasie HBS tijdens avondje NAC
EHC geniet met volle teugen in Eindhoven
KNVB beker: 3e ronde
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Achilles '29 in één helft klaar met WKE
ADO '20 in een waar spektakelstuk langs FC Lienden
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Topklasse: Fair play klassement
Topklasse: 2 inhaalwedstrijden in Amsterdam
Hoofdklasse A: 3 inhaalwedstrijden
Top 100 'beste' jeugdopleidingen amateurvoetbal 2012/2013
Hoofdklasse: programma voor zondag 21 oktober
Topklasse: inhaal weekend
Nieuw-Buinen verliest ruim van koploper
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse C: Eenvoudige overwinning van de koploper op Nieuw Buinen
Hoofdklasse B: Nuenen pakt 3 punten tegen Someren
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
WKE leidt eerste nederlaag
Hoofdklasse B: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse B: Koploper SV Venray wankelt even, maar houdt stand in Veghel, 2-2
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Topklasse: voorbeschouwing
Hoofdklasse C: de wedstrijden
Topklasse: de wedstrijden
Hoofdklasse A: de wedstrijden
Hoofdklasse B: de wedstrijden
De topper tussen SV Venray en koploper SV Deurne
Koploper WKE in blessuretijd langs Hollandia, 1-2
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: voorbeschouwing
Hoofdklasse A: voorbeschouwing
Loting voor de 3e ronde van de KNVB beker
KNVB beker 2e ronde: de donderdagwedstrijden
Topklasse: voorbeschouwing
KNVB beker 2e ronde: de woensdagwedstrijden
Mooi bekeravontuur voor 2e klasser DESO/van der Horst ten einde
KNVB beker 2e ronde: de dinsdagwedstrijden
Nabeschouwing Hoofdklasse C: de uitslagen
RKAVV bewijst zichzelf een slechte dienst en verliest de derby tegen DHC met 0-2
Nabeschouwing Hoofdklasse A: de uitslagen
Uitslagen + statistieken Hoofdklasse B
Zondagmiddag Topklasse: de uitslagen 23 September
Zaterdagavondwedstrijden: de uitslagen 22 september
Hoofdklasse C: voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
Hoofdklasse A: de vooerbeschouweing
Topklasse: voorbeschouwing
Nieuwenhoorn wint van Quick
Hoofdklasse C: de uitslagen
Hoofdklasse B: de uitslagen
Topklasse kruipt in elkaar
Uitslagen en statistieken Hoofdklasse A
Zaterdagavond wedstrijden: de uitslagen
Hoofdklasse C: de voorbeschouwing
Hoofdklasse B: de voorbeschouwing
hoofdklasse A: de voorbeschouwing
Topklasse: de voorbeschouwing
Topklasse: de uitslagen
Hoofdklasse A: de uitslagen
LONGA’30 en ROHDA Raalte delen de punten in attractief duel
Wedstrijd hoofdklasse C Longa '30 - Rohda Raalte
Voorbeschouwing Hoofdklasse C
Voorbeschouwing Hoofdklasse B
Voorbeschouwing Hoofdklasse A
Voorbeschouwing speelronde 5
Gastheer HBS wint van Gemert
Achilles'29 behaalt een duidelijk overwinning bij rivaal
Hoofdklasse B
Hoofdklasse C
Hoofdklasse A
Haaglandia/SirWinston pakt eerste overwinning
Geen punten voor Someren in eerste Hoofdklasse wedstrijd ooit!
Eindstanden Hoofdklasse B
Jawel, dit weekend alweer speelronde 4.
De aftrap van de zondag Hoofdklasse C start zondag 2 september
Zondag 2 september de start van de Hoofdklasse A
De afstrap van de Zondag Hoofdklasse B start op zaterdagavond
Hollandia haakt even af. Treinen Achilles '29, FC Lienden en WKE denderen verder
Tussenstanden + statistieken
Voorbeschouwing doordeweekse competitieronde
VVSB en Ado'20 spelen gelijk: 2-2
WKE en FC Lienden maken geen fout
Tussenstanden en statistieken wedstrijden 26-08-2012
Uiterst effectief Hollandia pakt koppositie in Groesbeek
Eindstanden zaterdag 25-08-2012
De 2e competitie ronde voor de Topklassers staat alweer voor de deur
2e ronde KNVB beker
1ste ronde KNVB beker. 12 zondagclubs naar 2e ronde.
Een remise tussen JVC Cuijk en HBS: 1-1
Ook FC Lienden haalt flink uit.
SWZ Boso Sneek verrast Haaglandia/SirWinston
Zevenklapper voor WKE.
Welkom!

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!